Agnes gästbloggar !!

 
 
Dagens gästbloggare är :  Agnes

Vill på detta sätt framföra mina gratulationer till Olli och Smöla!
Så glad att Es och Nettan nappade på mitt erbjudande, och gjorde jobbet att välja ut två av er som skulle ha "störst" nytta av detta erbjudande!
 
För så var det...jag överlät helt enkelt besluten till våra två "häxor"!
 
Och så ser jag, att det blev flera erbjudande på detta! Helt fantastiskt!
 
Nu hoppas jag innerligt att ni som vann, får svar på det ni undrar och behöver...att ni får skjuts framåt i era liv...lite rätsida på funderingar, och givetvis glädje framöver!
 
För jag väljer att göra på detta viset just nu, då jag själv inte fått ut så mycket alls av att bli spådd...jag tror att jag är ytterst svårspådd...varför, det vet jag inte..men att inse att det som blivit siat, inte sker...som med mycket annat, man får lära sig att leva med det.
 
Regression har jag ej gjort...även detta är väl något jag får fundera på för egen del...som sagt...längre fram, det med...
 
Däremot så har jag konstaterat, att healing får mig att gå på knäna...också tydligen udda, då de flesta blir pigga och alerta...jag, däremot, blir som knockad...nästan som att andras dåliga mående drar sig till mig...som en magnet...
 
Vill därför be er, som nu kanske får för er, att sända mig healing...snälla rara...nej-nej-nej....gör inte det, även om jag förstår att tanken är god...jag däckar!
 
Vill sända sig, PIA68 ett stort tack för dina fina ord till mig i ditt inlägg!
 
Blev varm om hjärtat!
 
Det enda var ju det där med healingen...tyvärr...
 
Tack för utrymmet, Es!
 
Och tack för att du ger oss av din tid på det vis du gör....och ett litet pekfinger till er som nu inte riktigt har kläm på det här med att ställa frågor på bloggen...ni som tror att Es gör skillnad på folk...och därmed "låter bli att svara på vissas frågor"...tänk för jösse namn om.....
 
Förstå att det Es gör, är något så fantastiskt i dagens läge...hon ger av sig själv!
 
Hon kräver absolut inget som helst i gengäld...och så finns det de som har mage o klaga på att hon inte ger ÄNNU mer av sig själv...för de vill ha svar bara för att de vill!
 
Så nu fick jag sagt det me', haha!
 
Kram på er, och egentligen, så är vi alla vinnare....!
 
----------------------
 
Och så påminner Nettan   om spådom.... ring henne på 070 6661570 eller maila: [email protected]  och du kan få tid till spådom redan idag och under 30 minuter ställa alla dina frågor.
1 Skorpan:

skriven

Agnes, klart du får utrymme på Es blogg, så viktig är du här. O det där med healing, vi är ju alla olika o varför skulle inte det kunna dra energi ur någon också? Det kanske Es kan orda något om?

Sitter här i min ensamhet, kan du Es se om mötet med mannen skulle kunna vara nära förestående? Redan i vår/sommar? Längtar så :).
Fånigt, jag vet...
Kram Skorpan

Svar: Jodå det kan ta energi.. och det är mest upp till den som ger healingen och jag är noga med att täppa till så det inte ska läcka baklänges.. kram
Esmaralda

2 <3:

skriven

Härligt väder idag äntligen skiner solen och det biter i kinderna. Är Johan G en bra man som M vill att jag ska träffa ?
Skulle vi matcha. Har inte vågat tacka ja än. Träffat honom ute en gång väldigt artig man. Han känns trygg och jag tror ekonomin är väl ordnad och inget strul där.
Kram

3 Caroline:

skriven

Blir absolut galen snart!
Kommer mannen kunna hitta tillbaka till mig- kan det bli vi igen????

4 Osäker:

skriven

Hej!

Vilken typ av jobb ser du mig på?? hoppas att du kan se något. Känner mig osäker på vilka jobb jag ska söka. Vet inte riktigt vad jag vill.

kram

5 Osäker:

skriven

Hej!

Vilken typ av jobb ser du mig på?? hoppas att du kan se något. Känner mig osäker på vilka jobb jag ska söka. Vet inte riktigt vad jag vill.

kram

6 Pia1:

skriven

Ja du är speciell och fantastisk Agnes! Mig biter då både healing och spådom på, men ibland i form av pusselbitar som jag inte förstår på en gång. Och det ska jag berätta om någon gång 😊 Kram!

Svar: Och det ser jag fram emot :) kram
Esmaralda

7 Lena:

skriven

Hej Agnes! Många gånger har jag tänkt att dina inlägg präglas av besvikelse på folk,på livet. Det här med att vara på sin vakt det känner jag igen för mig själv. Och så finns en STOR längtan efter kärlek. Jag önskar dig allt gott i detta. När du träffar en Karl var inte så snabb att döma ut någon. Den som på ytan ser ut att vara värsta tönten kanske kan ge dig sex så det rasslar i kristallkronan! En förklädd Gud!!!! Ibland när jag åker t-bana ser jag mig omkring och undrar hmmmm....är denna kvinna lik Agnes på bloggen....Arg? Längtande? Kåt? Jag håller på dig!

8 IeIe:

skriven

Det var verkligen fin gest, Agnes, som säkert komma vara till nytta för vinnarna :) Intressant sen att läsa om att du är svårspådd och inte kan ta emot healing, vill gärna fråga varför, om du vet, men kanske är för nyfiken då?

Hmm.. Skulle gärna önska mig en liten knuff i valfri rikting, vet inte riktigt var jag har mig själv och känner mig mest trött och less på det mesta..

Bråket med K tog en massa energi och tänker på vad som sas jämt.. Jobbigast är att veta att hon säkert är nöjd och glad, bevisad att hon minsann hade rätt när jag i själva verket gav upp och stängde av.. Orkar inte mycket mer.. Når inte fram och kan inte prata med henne, allt är kritik och påhopp oavsett vad fastän jag vill väl och försöker förmedla hur jag känner och tänker/tycker från mitt perspektiv men nej.. Det är fel, är jag som är krävande och begär/förväntar för mig mycket.. Tänker att det är rätt men ändå fel.. Blir knas och kaos..

Sen blir det inte bättre av att min vän D verkar ha dragit sig tillbaka, tänker att det är mitt fel där också då det blivit lite knas pga mig men försöker hålla kontakten ändå om än det känns motigt.. Sen att livet rent allmänt känns grått och tungt hjälper ju inte till direkt.. Men men.. Är väl det som är charmen med livet..

Nåväl, inte roligaste kommentaren från sida men kändes skönt att få skriva av mig lite.. Tack.. Och ha en fortsatt fin dag 🌸

9 Annika:

skriven

Agnes jag hoppas du har en tävling igen jag vill inte vara Orolig över det här. det kan väl bli ett lyckligt slut för mig och Johan med tanke på detta , tidigare på sommaren var det än jätte jobbig tid för mig . Alt blev lyckligt när jag och Johan träffades han kände det också Annika.

10 CA:

skriven

Hej
Det är fortfarande ingen som hört av sig om nästa lördag, ser du om den hinner eller om jag ska fråga någon, initialer eller så?

11 fw:

skriven

Esmaralda, du såg så bra sist i frågan om honom och du hade rätt.. det var så magiskt när det bara var vi två!

Jag önskar att det hände igen.. Min fråga är, kommer han att vilja träffa mig igen och kan du se om vi ses igen snart? :)

Du har haft så rätt när det kommer till mina frågor som du har spått mig i. Du anar inte hur otroligt tacksam jag är för allt du hjälpt mig med och alla råd du gett!

Stor kram

Svar: Jag kan tyvärr inte se honom i en framtid... men du träffar någon annan och har bara ögon för honom då :) kram
Esmaralda

12 Mm:

skriven

Hej!
Ja det var fint gjort utav dig Agnes!
Jag håller med, har många gånger velat tacka dig Es! Du är en del i mitt liv om man kan säga så! Jag ser fram emot att läsa din blogg om dagarna och skriva här på bloggen! Även om man inte alltid får svar så ger det ändå, man känner ändå gemenskap! Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte hittat din blogg i mitt liv men jag tror att jag känt mig mer ensam! När jag ser människor som är ensamma och vilsna så önskar jag att de kunde finna din blogg. Jag är övertygad om att den hjälper! Jag har många gånger blivit rörd utav allt det du ger! Och även alla andra som finns här på bloggen såklart!

Es, ibland känns det lättare att flytta tillbaka till staden jag studerade i, bo med mitt ex och fortsätta mitt liv där på den vägen! Men den vägen jag valt nu, Att flytta från den stad jag studerade i tillbaka till min hemstad och bryta upp med den killen jag hade, har jag valt rätt väg? Kommer det positiva förändringar via jobb, kärlek, familj om jag fortsätter på den här vägen? Det känns rätt men känns lite motigt när jag varken får jobb här eller har träffat en kärlek! Är det rätt väg jag är påväg mot nu? Tror du en ny kärlek kommer innan årets slut? (Jag vet att en "ny" kärlek inte är allt och det kanske kan se desperat ut i mångas ögon att jag så gärna vill) men jag känner mig redo, jag är i det Stadiumet i livet där jag faktiskt vill träffa någon och bygga en bra relation med! Jag har liksom levt ensam många år förut, festat, studerat osv! Ser du mig med fler barn och en egen familj?
Kram




Svar: Jag ser att du genomgår en förändring i ditt liv och positiva ting kommer ur detta.. även om det kanske kan kännas tveksamt under en period.. kram
Esmaralda

13 Lizette :

skriven

Hejsan:)
Så fint av dej Agnes! Och fina Ez som besvarar våra enträgna frågor, hihi;) så tacksam för denna bloggen. Alltid lika härligt att läsa samt läsa frågorna oxå. Vi e många som kämpar på med livet..
Igår kände jag mig väldigt nere men kämpade mig upp med lite änglahjälp💕Känns mer positivt nu. Vill må bra och vara hoppfull framåt. Kan du se om något fint händer snart som får mitt hjärta att sjunga?
Kramizar

Svar: Oh ja,, det kommer snart något riktigt bra.. kram
Esmaralda

14 Fanny:

skriven

Kan du se om jag kommer att få krama om honom igen? Jag saknar det lite även fast det inte var så längesen!! Kan du möjligtvis se oss mötas i en kram igen? :)

Kram

15 Misstjejen:

skriven

Hej

gör jag rätta att vill lösning problem med F kvinnan och förlåta henne även kan det blir bättre av våra relation?

16 Virrhönan:

skriven

Jag gillar dej skarpt Agnes! Men det har funnits tillfällen då jag tyckt att du inte är riktigt klok. Men jag har helt klart ändrat mej. You go girl. Hoppas du hittar rätt karl snart som är både snygg, smart o har allt vad en karl ska ha men framför allt, är en jävel i sängen ha ha ha.

Jag måste bara få säga att jag känner mej så himla glad. Allt verkar gå min väg. På jobbet har jag så himla kul nu, garvar så jag får ont i magen. Ja inte med alla men med en del. Mycket roligt folk finns det. Dina uppmuntrande ord Es om att jag har utstrålning har nog stärkt mitt självförtroende. Det känns bra. Hoppas denna känsla håller i sej länge....

17 C:

skriven

Jag vet redan att du talat om för mig tidigare att du inte kan se mig med honom i framtiden och att det finns en annan för mig. Men samtidigt så har vi haft lite kul utan att det betyder något. Kommer vi att fortsätta ha det? Min stora fråga är om du kan se ifall vi kommer att träffas igen?

Stor kram

18 Tanten:

skriven

KRAM Agnes.

19 Lila:

skriven

Kommer detta således dyra inköp komma till någorlunda andvändning? 😉

20 Sher:

skriven

Es, vad ser du kring mig och M??

Kram

21 Rebecca:

skriven

Känner jag mig gladare snart? Blir det en bra vår för mig?? kram

Svar: Ja, du kommer må bättre och bli gladare.. kram
Esmaralda

22 Tisa:

skriven

Jag är så förvirrad i mina känslor. Sa nej till att gå steget längre denna gång, för att det inte skulle förstöra allt igen och han slutar att höra av sig. Det skulle jag inte ha pallat denna gång då jag inte är så stabil. Men skulle det ha blivit likadant som förut eller hade det kunnat bli bra?

23 AnnaK:

skriven

Ja, det var väldigt generöst av dig! Är inte småpengar det handlar om. Fint att du skänker det till en främling!

Es har pengaångest! Alltid är det något som drar igång ångesten lite extra. Har dragits med det sen jag var ca 20 och nu är jag 40. Hur skulle jag kunna få in extrapengar eller på annat vis få ordning och ihop pengar till körkort? Shoppingförbud gäller om det inte är nåt som dottern tex behöver.

Kram :)

Svar: Bra.. planering är A och O... och du kommer in i en ny andning.. det kommer ges tillfälle till lite extrapengar så småningom.. du fixar det .. kram
Esmaralda

24 Hej :

skriven

Ez är fantastisk som dagligen svara på våra frågor tänker ofta på hur mycket tid hon lägger ner på det. Och att hon får stå ut med mitt och flera andras tjat om samma sak omigen. Vet att du svarar när du kan och får till dig ett svar.
Kram fina du.

25 Skrållann:

skriven

Hej!
Är ju så urless på mitt jobb och hoppas innerligt att jag kommer ut på en utbildning till hösten. Skulle jag försöka ta en pause helt från mitt jobb nu och göra något annat till hösten eller hur ska jag göra?

Kram❤

Svar: Jag ser utbildning och det kommer bli rätt för dig.. kram
Esmaralda

26 Anonym :

skriven

Är det på grund av gamla kollegans skitsnack om mig som hans mamma inte gillar mig ? Tror inte hon vill att vi ska vara ihop. Hans föräldrar verkar inte vara intresserade och träffa mig eller oss tillsammans? Inte som mitt exs mamma som verkligen ville ses och engagera sig i våra liv.
Kram

27 Rosana:

skriven

Hej Es

Vad kommer jag falla för hos min stora kärlek, Vad är han för typ?
kram:)

28 Liv:

skriven

Hej!

Kommer jag att få tillbaka livsglädjen och få känna mig glad och trygg igen?

kram

Svar: Ja, 100 % ja :) kram
Esmaralda

29 Anna.L:

skriven

Hej! Är jag på rätt väg i livet, jobb och studier, vad kan jag göra positivt för mig själv? Orolig att inte nå drömmar, hur ska jag planera...

Även hon i min klass, ser du om det är negativt i fall vi börjar umgås? Något att känna till om henne eller varningar...
Mitt kärleksliv känns ganska blandat känslomässigt, men kan inte avgöra vad som är menat att ske. Ser du något på kärleksfronten för mig?

Kram!


Svar: Gör dina val och lita på ditt omdöme helt och hållet .. då kommer du så rätt.. kram
Esmaralda

30 Tingeling :

skriven

Jag håller med Agnes! Helt fantastiskt det du gör. Och jag är så tacksam för all hjälp jag fått, svar på frågor och healing. Och såhär i efterhand så har du haft rätt i alla frågor jag ställt. Dem jag kan komma ihåg. Jag hittade denna blogg när jag var som mest vilsen i livet, och visste inte vart jag hörde hemma. Glad för denna blogg och att jag hittade den! Tacksam. Tror jag läst denna blogg i 2 år nu när jag tänker på det. Tänk vad tiden går.

Det som mest gjort intryck är första healingen jag fick av dig. Det förändrade mycket. Har inte lyckats få lika starkt igen efter, men det kommer nog. ☺

Idag ser jag saker klarare, mycket också för att jag vågade "kasta mig ut" i det okända. På nåt sätt känns det som att jag går in i ännu en ny fas i mitt liv. Att man vuxit liksom. Kan inte förklara det bättre än att jag känner mig klarare i huvudet. I och med det byter jag nog alias också här sen. Ny fas i livet, nytt alias 😉

Tack för allt än en gång!

Kram!

Svar: Och din nya fas är aktiv och vinnande... mycket gott är på väg.. kram
Esmaralda

31 Fanny2:

skriven

Es gör ett superbra jobb med bloggen och sen finns det de som tillför det lilla extra, som du Agnes och många andra fina människor från bloggfamiljen. Jag håller inte alltid med dig men oftast är du pricksäker och ditt rärtframma sätt gör dig så unik att jag hoppas att du aldrig slutar dela med dig... Jag håller med Lena i det hon skrev och hoppas innerligt att det blir bättre för dig. Man måste inte ha en man i sitt liv för att vara lycklig men jag önskar dig mycket kärlek, glädje och ljus och att du omges av lika goa människor som du.

Jag är också väldigt tacksam över att ha hittat denna blogg. Det finns dagar då det känns becksvart. Brukar fort inse att det kunde ha varit värre när jag kommer hit och läser... Då känner jag mig mest dum.

Kram

32 Hedwig:

skriven

Kloka ord Agnes! Du känns så ärlig och rättfram, jag gillar det verkligen. Jag hoppas att du vill gästblogga lite oftare, det vore både lärorikt och spännande. Jag önskar dig allt gott i livet!

33 Alexandra:

skriven

Agnes du e go du. ❤




-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: