Healingen....

 
Magic happens... och nu det hände i går under healingen.. för mig i alla fall !
 
I tanken samlade jag er alla här utanför huset.... vi stod först i en stor cirkel i snön men sen tänkte jag att  vafan... inte måste vi stå i snö inte... vi kan lika gräna stå på en underbar sanstrand med ett vackert blått hav i bakgrunden.. så jag flyttade oss dit !!
 
Jag vände mig till var och en av er.. och  sände starkt med era mantraord.... ibland var det motstånd.. somliga öppnade upp efter ett tag och några öppnade inte alls upp fast de fick sig en skjuts i alla fall...  andra öppnad eoch tog emot utan problem... och  i slutet  greppade  vi varandras händer.. och  vi var bara tysta en liten stund tillsammans.. och  styrkan accelererade inom oss.
 
Det var en stark upplevelse för mig.. och ni hoppas jag att att en hel del av er kunnat ta till sig av healingen
 
Stor kram o massa kärlek
.....................................
 
Vill du bli spådd av Nettan i eftermiddag eller kväll ??  Ring eller maila.. hon  kommer då att avsätta  tid för dig och du får ställa hur många frågor du vill under 30 minuter..... ring:  070 6661570 eller maila: [email protected]
1 H:

skriven

Tack <3 jag vet inte hur mycket jag tog emot. Men kände vid två tillfällen beröring i ansikte och hår på ett sätt jag ej kännt förut så starkt. Jag tog de som ett tecken i alla fall :-)

Svar: Du tog emot jättebra.. kram :)
Esmaralda

2 Li:

skriven

Tack ES
Vet inte om jag tog emot för jag kände inget pirrande etc men var djupt avslappnad och fick i början en insikt om att "tappa ett skal".
Hade tänkt börja dejta men undrar om jag kanske inte är där än?
Hoppas ni har det bra!
Kram

Svar: Jodå, visst kunde du ta emot och rejält så förvalta detta väl.. kram :)
Esmaralda

3 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Haha tur att man kan bestäma själv i tanken:)
Tyvärr kunde jag ju inte delta, men nästa gång kanske;)

Es, ser du någon positiv förändring påväg mot mig?
Något på kärleksfronten eller jobbfronten?
Kram

4 M:

skriven

Hej Esmaralda! Har jag rätt i min känsla att det jobbet känns lite segdraget, som att jag inte riktigt kommer att få något riktigt där? Även om de kanske gillade mig?
Finns det någon mening att jag "måste" vara kvar i hemtjänsten just nu? Kan det dröja över sommaren innan något nytt kommer?
Kram

5 <3:

skriven

Godmorgon kära Es hur ser chanserna ut att resan blir av jag tänker på om två veckor.Varför är mitt resesällskap så upp och ner blir smått galen.
Kram
💗💗💗

6 Fanny:

skriven

Kan du se om jag kommer att få krama om honom igen? Jag saknar det lite även fast det inte var så längesen.. Men du kanske kan se oss mötas i en kram igen? :)

Kram

7 Tanten:

skriven

Så vackert.

Kram

8 Browallia :

skriven

God morgon!
Efter en stund kände jag värme runt båda händerna. Det var det enda jag kände och känner ingen skillnad efteråt. Kunde jag ta i mot?

~♡~

Alltså jag är helt hopplös på att låsa in mina nycklar i klädskåpet på jobbet. Andra gången på bara några veckor har jag dragit igen skåpdörren och stängt hänglåset med nycklarna kvar i jackfickan inne i skåpet.
Men jag är inte ensam om att lyckas med det för på akuten finns en bultsax som går under namnet "Huvudnyckeln"
På måndag ska jag köpa ett hänglås med kod istället för nyckel ;D

Svar: Ja du kunde ta emot till en början men efter ett tag gick du i baklås... kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir:

skriven

Vilken fantastisk plats alla anmälda till healingen,fick komma till. Jag borde varit med :)

Åker och tränar..rätt skönt en söndag..kanske blir det fika med kompis efter. Du har någon gång sagt att kärleken hittar jag inte på träningen,men annat. Som nya vänner :)
Är lite nere, fortfarande, för det abrupta besked jag fick i fredags..:(..som en käftsmäll..-Tro inte att du är något..!

Tror du något nytt ,får mina tankar snart på andra spår?

Kramar :)

10 hg:

skriven

Hej!
Hur länge till kommer jag stanna på mitt jobb? Längre än 1 år?
Kramar!

11 Virrhönan:

skriven

God morgon!
Kom in lite sent men tog ett par minuter och kände in. Kände pirr och krypningar i benen och sen blev jag varm. Hoppas jag kunde ta emot även om jag var upptagen under tiden. Idag känner jag mej lätt i sinnet och glad, dock liiite huvudvärk i ena halvan av huvet. Tack för igår och ha en trevlig söndag. Kram

Svar: Tack själv för igår.. du öppnade upp jättebra.. kram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon

Ser fram emot att få läsa om era healingupplevelser
Tur jag inte var med igår...somnade på eftermiddagen vid 16 -tiden alldeles av mig själv.

Går och oroar mig för tandläkaren...lagningen jag gjorde sist skulle bara hålla 2 år Utsidan kindtand)...nu är den borta Hur kan man laga tänder med sådana lagningar...Har svårt att äta/dricka varmt ...men har inte ont..Tog mod till mig och ringde i Fredags...som tur var ( eller uträkning) var det telefonsvarare...ringde en ggr till och lämnade namn o telnr...nu har jag ågren för det tilltaget ...

Ha en förträfflig Söndag

Kram Anki med flock

Svar: Det var en märklig lagning får jag säga !! Ha inte ågren.. kram :)
Esmaralda

13 Pia1:

skriven

Nog var det magi allt! Jag hade så svårt att öppna i pannan eller hur jag ska beskriva, eftersom jag hade grymt ont. Men så hörde jag en röst som sa att jag skulle tänka "mitt huvud känns okej nu"! Så jag upprepade och då lyfte sig som ett lock och healingen flödade och pulserade in i pannan! Jag såg hur det försökte cirkulera och nästan så hjärnan försökte göra plats och jag hittade ett nytt ställe där det var för trångt. Sen ropade sonen och behövde hjälp på toa... Lade mig en stund till, det fortsatte fast svagt. Några suddiga bilder dök upp. Ett strå med moget råg??? Hur konstigt som helst. Och ett tyst ljust rum med en rondskål på ett bord. Sen var det dags att kliva upp. Idag vaknade jag halv sju... Pigg men ont. Behöver bara ta mig igenom idag, imorgon ska jag träffa doktorn och be om en riktig plan för medicin och inte nåt hipp som happ, det här ska gå bra. Tack för magi 💕

Svar: Härligt... ta vara på energin... och minns hur påfyllningen kändes.. så du själv kan fylla på emellanåt.. och på så sätt kan healingen vara längre i sin effekt.. kram
Esmaralda

14 Tintin:

skriven

Hej Esmaralda!
Tack för fin healing! Jag kände att det "pirrade" lite i händer och fötter i intervaller och när det var 5 min kvar så avstannade allt och det blev väldigt "tyst" inombords och ett stort lugn infann sig. Så tack än en gång och stor kram!

Svar: Vad roligt att du kunde ta emot så starkt som du gjorde.. kram :=)
Esmaralda

15 Justme:

skriven

Kan jag förvänta mig ett samtal från honom idag?

16 Tildis:

skriven

Vad härligt att det blev en bra healing! Jag önskar jag kunde vara med framförallt hade min sambo behövt det. Han träffade en alt läkare igår då han har problem med huden, om han tar den hjälpen blir han bättre då? Kram

17 Hej :

skriven

Vad härligt att det blev en lyckad healing.
Har försökt dom senaste dagarna om tecken från andarna om hur det ska gå. Är så orolig att något ska gå fel. Kommer allt att gå bra.

Svar: Det finns en god chans att det går bra.. kram :)
Esmaralda

18 Jennifer:

skriven

Hej! Hur stor chans har jag att få ett jobb innan sommaren? Kram

19 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag anmälde mig i sista minuten i hopp om att kunna vara med. Dock var det lite för stökigt kring mig och jag kunde inte ta in någonting vad jag kände:(
Har haft en lite orolig natt, min dotter har legat och värmt som en kamin bredvid inatt med hög feber. Dagens planer fick styras om och i morgon blir det nog vab för min del och det gör mig inte ett dugg att få vara hemma och slippa jobbet...
Min gamla vän ska ta över ett stort byggföretag och inatt drömde jag om att det tillkännagavs. Det var stor publicitet och allt sändes på tv. Jag hoppas innnerligt att det var en bra dröm (varifrån den nu kom?) och att allt kommer gå bra. Samtidigt tar min syster över café och bageriverksamher och jag är så stolt över henne. Känns som alla runtomkring fått en extra smula mod och uppfyller sina drömmar och själv står jag bara och hejar på.

Kram❤

20 Positivt:

skriven

Godmorgon!

Kan jag förvänta mig något positivt de närmaste månaderna angående jobb och inkomst??

kram

Svar: Kanske inte de närmaste månaderna men du kan allmänt förvänta dig en positiv förändring... kram
Esmaralda

21 J:

skriven

Godmorgon!🤗
Vilken underbar syn för dom som kunde uppleva denna känsla👌..
Men idag är det sol ute iaf👍.
Kommer jag att träffa AJ igen? Ällä ska jag bara låta honom gå? Kram

22 Tingeling :

skriven

Åh, önskade jag kunde varit med! 😞 nästa gång!

Idag blir det lugnt igen. Igår nästan somnade jag mitt på dagen. Vaknade idag täppt och ont i kroppen. Vill inte vara sjuk första dagen på jobbet i morgon!

Igår satt jag en stund med matteboken. Och blev förvånad över att jag kunde räkna ut talen... 😁 några jag inte förstod. Så det här ska jag väl klara av 👍

Borde jag gå till banken och kolla hur mycket lån jag får ta för att köpa en bostad? Är det nån idé...?

Trevlig söndag!

Kram!

Svar: Klart du fixar det :) visst kan du kolla angående lån... alltid bra att veta exakt.. kram
Esmaralda

23 Ingela:

skriven

Godmorgon!

Jag kände mig jättetaggad inför healingen och hade en stark känsla av att det skulle kännas ordentligt.
Men, som vanligt, lite pirr i händerna i början och kanske ngn känsla jag inte kan beskriva efter en stund, men inget mer. Konstigt att jag kände mig så mottaglig innan!?
Jaja, nu inser jag att detta nog inte är min grej, men kul att testa, men nu har jag gjort det några ggr så nu får det vara för mig i fortsättningen.:)
Ska bli kul att läsa om er andra som deltog, vet ju att en del reagerar jättestarkt.

Här är himlen klarblå, ser ut att bli en fin dag, ändå känner jag inte alls för att ta mig ut, konstigt va?

Ha en skön söndag!
Kram Ingela

Svar: Du kände i alla fall av healingen och jag tror att den tog ganska bra.... tänk på att det finns många som ingenting alls känner... men det funkar ändå.. kram
Esmaralda

24 Dunegull:

skriven

Hur ser min vår och sommar ut?

25 Yvonne (gammal kund ):

skriven

Tack så mycket för healingen!

Jag vaknade på morgonen och hade en svullen hals som envist stannade kvar......tills healingen satte igång!

Då släppte allt i halsen och nu mår jag som vanligt igen!

Healingen var stark och speciell! Jag var helt slut efteråt! Men det var helt underbart!

Tusen tack och stor kram!

Yvonne

Svar: Härligt att healingen hade direkt effekt.. kram :)
Esmaralda

26 Elin:

skriven

Tror du tröjan kommer att komma i tid? Verkar inte så eller?

27 Jossan :

skriven

God morgon!

Det blev en lång dag igår och idag är jag trött.. kunde väl få sova längre men icke. Jag hade önskat att jag hade semester.

Det blev mellomys och pizza igår och en väldigt trött 2 åring.

Nu har syrran börjat planera om att jag skulle dejta hennes kollega. Han är 9 år äldre än mig. Jag tycker dock detta är lite väl för gammalt för mig.. eller der kanske är en sån ålderskillnad på mig och min blivande. Tror dock inte det skulle vara han

Kram

28 EPM:

skriven

Hej Es!

Det känns som om jag tappar greppet om mitt liv. Jag blir indragen i intriger som jag inte borde bli indragen i, om och om igen. Jag har redan drama i mitt liv i och med vårt uppbrott.
Jag orkar inte mer. Jag vill bara slippa anstränga mig för andras skull, sluta hålla igen för att passa in- men ändå uppskattas och uppvaktas för den jag är.

Det känns som om jag kommit in i en ond cirkel och jag vet inte hur jag ska komma ur. Ser du nån ljusning för mig? Finns der någon som kommer vara min klippa att hålla fast i genom allt det här..?

Kram

Svar: Stanna upp och gör nya val.. då spårar det bättre.. kram
Esmaralda

29 AnnaK:

skriven

Ja, kanske att jag känner mig mer alert idag! Hade svårt att hålla mig vaken under healingen. Fokuserar så mkt på att känna nåt och tror det sabbar lite för mig.....sen fladdrar tankarna iväg på annat också :)

Klurar och tänker......ser jag ut att få in extrapengar eller nåt under året? Avskyr ekonomi och pengar. Det ger mig alltid ångest. Kanske därför jag har så svårt att få ordning på det.. Känner mig rätt misslyckad ofta på många plan i livet. Trött på mig själv.

Tack för igår!

Kram :)

Svar: Tror du kunde ta emot lite ändå.... och det verkar som om det kommer lite extrapengar. kram..
Esmaralda

30 Skorpan:

skriven

Ja den som hade varit på en sandstrand med en massa trevliga människor... Lt som en lyckad healing, för alla som tog emot :).

Själv var jag o kollade mobiler o datorer till kontoret "mitt". Behövde komma ut bland folk sådär en lördag. Gällande dessa attiraljer undrar jag om jag kommer att få skaffa de som jag vill ha, eller kommer nån att protestera gällande kostnaderna Es? Fånigt är det ju hur viktigt utseendet/formgivningen p grejorna är, för mig alltså. Vill känna tillfredsställelse då jag har något framför mig då jag ska jobba. Ja det gäller ju annat än jobbet också ;)... Men det ser ut att dröja...

Har fått minimalt undanröjt idag o det är ju en seger det, för mig. Får se hur resten av dagen går?
Kram alla - Skorpan

31 Naturvän:

skriven

Hej!

Kändes som jag kunde ta emot, bilder av naturfolk och en känsla av att de var nära mig.Bild av fjällvärlden, djur ex Björn, en oerhörd närhet av kvinnlig avliden släkting pa min mammas sida. Kvinnan arbetade i USA en tid i början pa 1900-talet.En strid ström av bilder passerade förbi.
För mig en oerhört stark upplevelse, som vanligt lite förvirrad och förstar inte allt som kommer till mig, men det klarnar kanske sa smaningom.
Ett stort Tack och hoppas Ni far en fortsatt härlig vistelse i Grythyttan

Kram fran naturvän

Svar: Visst kunde du ta emot... förvalta energin :) kram
Esmaralda

32 Alie:

skriven

Godmorgon på Er,
Jag hoppas ni alla fick en givande healingstund igår, själv fick jag inte tummen loss att anmäla mig vilket jag ångrade redan igår em... men nästa gång är jag med på tåget ✨

Hur ser kommande vecka ut? hoppas både på glädjebesked gällande tjänsten och Amors pilar kan skjuta mitt hjärta i rätt riktning..var är Han?! 💕
Kram :)

33 c:

skriven

Var han ärlig när han sa att han vill göra ett nytt försök med mig? Kram

34 Skorpan:

skriven

Så fina healingberättelser :).
En annan gång kanske...
Undrar om jag är öppnare nu, för allt som ska ske i mitt liv, kärleken?
Kram Skorpan

35 I:

skriven

Tack för healingen!

Jag öppnade upp i början, känner det ofta alltid ganska starkt just i början, som att det pulserar som "vågor" av energi runt hjärtat. Svårt att förklara, men varje healing inleds så för mig.

Jag lyckades även denna gång somna en stund, men fick till mig små "budskap" tyckte jag och jag fick faktiskt också en känsla av att jag pratade lite med dig, men tänkte att det kanske var inbillning. :)

Ja, helt med hela tiden var jag inte, men jag gillar ändå dessa stunder, att bara ligga ner en timme sådär gör jag aldrig annars, så bara det är nyttigt för mig!

Så stort tack!

Svar: Nog pratade vi under healingen :) Och du kunde ta till dig.. kram :)
Esmaralda

36 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon och Tack, för healingen! 🌻
Satt skönt med både filt och ena katten utsträckt över benen. När jag bara släppte bort tankarna så...borta! Som en sövning. Nästa gång jag kom tebaks var klockan 17.05 och vare sig jag el katten har tydligen rört oss. Vet inte om jag sov men då brukar jag väcka mig själv m någon äcklig lite, hm, snarkning. Var alltså någon annanstans och "såg" inget.
I dag känns det klarare och bättre i kroppen!
Och det är guld! Hur det har påverkat de andra två "sakerna" får vi se längre fram.
Tror att min lilla healingkatt sög åt sig åxå!
Tack, rara du! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja visst kunde du ta emot.... rejält dessutom.. och nu hoppas jag att energin ska finnas kvar länge.. kram
Esmaralda

37 Milla:

skriven

Stort Tack Es:)Direkt började jag känna hur det pirrade starkt i mina händer och upp i armarna och de höll på hela tiden. Jag slappnade av så mycket att jag höll på att somna vid 3 tillfälle, men vid varje tillfälle så kände jag en kraftig stöt genom hela kroppen så jag vaknade till igen och bara låg och förundrade mig en stund för att snart uppleva samma sak igen. Har aldrig varit med om något liknande:) Det var starkt och häftigt.

Svar: Du var starkt mottaglig och du märkte när jag ruskade dig så du inte skulle somna .. för en hel del funkar det bra fast man sover.. men inte för dig.. du behöver vara vaken.. nu hoppas jag att du får goda effekter på healingen.. kram
Esmaralda

38 Lotta S:

skriven

Mamma är tacksam över att ha fått vara med, hon märkte inget direkt då och hade en rätt orolig natt, men hälsar att den här dagen är känslan i kroppen bättre än på länge. Varma tankar till Yvonne, Es förstås och alla er som skickat lyckönskningar till mamma!

Svar: Ja din mamma öppnade upp lite i slutet och då passade jag på att sända så intensivt jag kunde.. och det gläder mig så att hon är lite piggare nu.. kram på er båda :)
Esmaralda

39 Cecilia:

skriven

Det verkar alltid vara en magisk upplevelse. Vad kul att många här kunde ta emot.

Tror du att han också hoppas på något extra eller har han kanske inte tänkt på det än? Kramar

40 Smöla:

skriven

Kunde jag ta emot igår? Och kunde min pappa det oxå?

Svar: Ja jag kunde känna att ni båda tog emot. inte starkt och inte hela tiden kanske men ni tog emot och nu hoppas jag att du ska märka goda effekter på detta. .kram
Esmaralda

41 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Försökte varva ner och vara mottaglig.
Var jag det?

Es undrar om min kommande man bor i samma stad som mig?

Solsken idag😊
Kram Solstjärnan ⭐⭐

Svar: Jadå, visst tog du emot och speciellt mitt i healingen.. nej det ser ut som om han kommer någon annanstans ifrån.. kram
Esmaralda

42 Kristin:

skriven

Så bra vi havnet på en sandstrand, for vinter og kulde er det nok av :) Takk for det.
Jeg må si jeg er veldig imponert over alt du får til, Esmaralda.
Denne bloggen din her, som er fantastisk, skal besvares. Du skriver både interessante og morsomme innlegg opptil flere hver dag. Du har dine seanser, healer, baker, går på tur med MG og mye, mye mer.
Jeg tror du har et døgn som inneholder mye mer enn 24 timer.
Du gir så mange gleder. Tusen takk :)

Svar: Oj, nu får det att låta som om jag är väldigt aktiv.. men det tycker jag inte att jag är.. tvärtom så är jag nog rätt lat... slänger mig så sängen mellan varven och tittar på film och serier... jag är glad att bloggen uppskattas.. det värmer.. stor kram :)
Esmaralda

43 Linnean 🌸:

skriven

Wao, vad härligt! Var ju såå totalt borta 😀
Kom på sen att jag var så fixerad vid att nästa vinter när det är som kallast skulle jag vara på nån ö. Kanarieöarna ska ju vara så bra ur hälsosynpunkt. Kanske väcktes dom tankarna av strandhealing? Mår ju skit av kylan! Ja ja!
Om det kunde bli så ändå!
Ha en skön söndag nu! Tack, igen! 💐
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Och du tog emot. det märkte jag allt :) Kram
Esmaralda

44 Sh:

skriven

God morgon

Vad ser du kring mig och M??

Kram

45 Lotta:

skriven

Förstår inte hur du kan hålla ordning på alla som är med i healingen och ge personliga svar efteråt. Väldigt proffsigt. Jag har varit med ett par gånger tidigare men ej nu. En gång när du var på Island och blev jättesjuk. Då såg jag ditt ansikte när jag blundade. Väldigt märkligt faktiskt.

Ser du mig i ett förhållande till våren.

Ha en fin dag

Svar: Ja, även om man är mottaglig så befinner man sig i olika skeenden av sitt liv och detta påverkar också stundens healing... finns god chans att du blir i en relation ...kram
Esmaralda

46 Ametist:

skriven

Hej!
Vad bra att jag kunde taemot healingen.
Healing är underbart o jag känner mig faktiskt lite piggare redan idag o det är bättre i halsen🙏
Har svårt att ha roligt o skratta kommer det in mer glädje i mitt liv?
Kram

Svar: Härligt att du kunde ta emot.. och glädjen kommer.. jag lovar.. kram
Esmaralda

47 Sus:

skriven

Hej
Känner mig mer frustrerad en på länge......
Försökte verkligen....
Love sus

Svar: Kanske dags att inse att det är hög tid att börja på ett nytt spår och lägga locket på det gamla ? kram
Esmaralda

48 My:

skriven

Måste bli bättre på slappna av koppla bort så. Idag har jag inte ens stigit ur sängen.
Skönt kunna välja sol framför snö det gjorde du rätt i.
Fått några lovord kring huset vi så gärna vill ha, men många i kö. Kan man lita på dom orden?
Trevlig dag kram

49 Filippa:

skriven

Hej tur i kärlek i vår?

Kommer de ske något kul snart?

Kram

50 Cara:

skriven

Om healingen igår. Jag tränar numera lite på självhealing så jag tänkte att jag bjuder in både min healingguide och dig Es. Lade till en malakitsten också. Och nog pirrade det överallt! Jag hade redan gått till min egen inre healingplats så jag missade havet:)

Nu väntar jag bara på lite ny energi och glädje:)

Kramar till alla!

Svar: Och den kommer.. så känns det absolut.. kram
Esmaralda

51 Madde:

skriven

Hej Es

Ser du mig i något nytt seriöst förhållande under året?
kram

52 Linda N:

skriven

Hej allesammans!

Yttre omständigheter gjorde att jag inte riktigt kunde slappna av denna gång. Kände lite pirr vid något tillfälle, och mot slutet blev jag "tung" i pannan.

Vet inte hur mycket som är fantasi och hur mycket som faktiskt hände, men jag såg bl a en dam som hade ljust, lite kortare hår. Hon hade rektangulära, små glasögon utan markerade bågar. Har svårt att gissa ålder, men fick en känsla av att hon skulle uppskatta om jag sa 55+. Svart, liten hund vid fötterna möjligen också.

En märklig sak hände en dryg halvtimme efter avslutad healing. Guldhjärtat som lossnat från mitt halsband tog jag upp från bordet för att lägga undan. Jag upptäcker då att det är varmt, ungefär som att det legat under en lampa en längre stund. Bara det att det inte fanns nån värmekälla så pass nära.

Har haft en skön söndag och jag har fått saker gjorda utan att den vanliga "motigheten" gett sig till känna. Så nog funkar healingen utan krusiduller.

Stort tack! <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: