Idealkillen...

Från uppsatsboken när jag gick i fjärde klass och var  10 år:

  //Minns ni Pennkalle?`//
 

"MIN IDEALKILLE"

 

Min idealkille ska gilla att lyssna på problem.

Han  behöver inte lösa problemen fast det vore bra om han kunde.

Huvudsaken är att han gillar att lyssna.

Han ska  ge mig sin jacka och helst ska det vara en sliten Leejeansjacka.

 

Han ska köpa kamratringar som vi ska byta och då ska han vara romantisk och tända ett ljus och ha servetter till tallrikarna om vi äter negerbullar som han har bakat som överraskning. Helst med dubbel sats.

 

 

Han får inte vara för  lång för jag är rätt så liten. 

Om han är för lång blir det pinsamt att kyssas.

Han ska inte kyssa med tunga förrän vi känner varann så man vet vad han precis ätit för någonting annars kan det bli äckligt.

Han ska tycka om hästar. Det är bra om han har en egen häst. Helst ett arabiskt fullblod men det går bra med en islandshäst också som helst ska vara skäck.

 

Han ska ha långt hår nedanför öronen  och han får vara lite lik  Ringo Starr

Han ska vara snäll och han ska ha gott om pengar och alltid vilja köpa saker åt mig som  godis och tidningar och smycken och sådant.  Det är bra om han har hund och katt och marsvin och hamster och dvärgkanin.

Vi ska gifta oss för det är  lajbans med bröllop.

Jag ska ha diadem med diamanter och vit  prinsessklänning och långt släp. 

 

Vi ska båda två arbeta.  Han ska vara veterinär och jag ska vara flygkapten.

Vi är nog inte hemma så ofta samtidigt men det är bara bra för då tröttnar vi inte på varandra.

Vi ska ha  6 eller 7 barn och helst flera tvillingar. Vi ska adoptera barnen så vi slipper  göra dom själva.

 Kanske hans mamma är bra på att sy söta kläder till bebisar och det vore bra för sånt kan varken jag eller min mamma. Inte pappa heller.

Vi kommer äta mest på restaurang och inte hemma så mycket så vi behöver inte bry oss om att  lära laga mat.

I så fall mest pannkakor och plättar.

Han ska kunna laga ledningar med vatten i och sånt som kan gå söder där man bor.

Han ska kunna snickra en midsommarstång .

 

 

Ett tag trodde jag det var Kenta i 4 c men sen när Kenta var allergisk mot hundar så begrep jag att det inte var han ändå. Nu kan det vara vem som helst. ”

.........

 I dag åker äldsta dottern med familj hem och MG kommer att sakna sin kompis Ozzy.. de har haft så kul varje dag att MG inte velat åka till jobb.. något som han annars brinner för.  Nu fick han hastigt ta ut inarbetad semester.
I eftermiddag kommer yngsta dottern... med sitt yngsta barn... Ellisen.. enda flickan i syskonskaran !!
De stora grabbarna är i alperna och åker skidor med sin pappa.
En riktig myskväll med spabad och film är inplanerad... och MG blir glad igen.... när lilla Ellisen dyker upp !!
 
Kram & kärlek

 

1 Ester:

skriven

Hej!
Det rätta jobbet är det möjligtvis det jag varit på intervju för i veckan?
Kram till dig från Ester

2 Tingeling :

skriven

Haha! Vad roligt 😁
Jag minns att vi höll på och skriva i vännerböcker, där man skulle svara på massa frågor. Jag har för mig jag också skrev att jag ville ha många barn 😀 nu vet jag faktiskt inte, är nöjd med bara ett barn. Dock har jag ju sett mig gravid, med min dotter ståendes bredvid mig som ser ut att vara cirka 7 år, när jag mediterat. Det visar sig!

Jobb idag igen, det är så skönt att vara tillbaka. Ingen magont, ingen överdriven trötthet, ingen "nejkänsla" att gå till jobbet.

Inte får jag min lön från förra jobbet som jag ska, skulle fått i januari men fick inte då heller. Hur kan man inte betala ut rätt lön till sina anställda? Var förbannad igår! Jag kommer väl få pengarna?

Hoppas ni får en bra och rolig dag ni tre 😄

Kram!

Svar: Ja det ser ut som om du får pengarna... tryck på rejält.. kram
Esmaralda

3 Nn:

skriven

Hej Esmaralda!
Haha ja det var roligt att läsa! Hoppas några punkter föll in i de män du haft förhållande med :)

Roligt med barnbarnen de är så söta när man får se dem på kort!
Snart får Mg en ny lekkamrat!

Es, mitt barns pappa som jag fortfarande umgås med pratar hela tiden med en tjej, vi är "tvungna" att umgås nu då våran son är liten och han är pappaledig! Annars bor vi på två olika ställen! Det här påverkar mig! Det är jobbigt att se! Sen att han detsutom ville ha intimt umgänge ena dagen och att han andra dagen är mest kall och oengagerad och pratar med denna tjejen hela tiden!
Verkar han tappat sina känslor och intresse för mig?
Kommer det bli något med den här tjejen han pratar med?
Kram

4 IeIe:

skriven

.. Är som kul att läsa sånt man skrivit som barn, inte alltid det är vidare vettigt, hållbart eller ens sammanhängande men men.. Det var säkert det då det begav sig ;P

.. Själv var jag som barn bra på att skriva historier av olika slag, fantiserade ihop hela världar med diverse innehåll och karaktärer.. Minns att jag en gång fick läsa upp en novell inför klassen, den var nog inte vidare barnvänlig men skyller på att vi just då hade fått läsa om dracula och hans bloddrypande historier så jag spann vidare på det temat.. Vill minnas att min högläsning gick hem och att några ville höra mer så då var jag rätt nöjd och glad, annars var jag inte vidare omtyckt i klassen så ja.. Det var min stund då jag fick glänsa lite.. Hmm..

.. En liten fråga också;
Jag funderar mycket på grälet jag hade med min släkting K här för ett tag sen. Kan inte riktigt släppa det och när vi förra veckan träffades för första gången efter incidenten så kändes det inte helt hundra mellan oss, var som en osynlig mur nästan. Vi pratade inte om grälet utan istället om min flytt och vardagliga ting så på så vis var det helt ok samtal men ändå rätt ansträngt. Men till att återgå till min fråga. Tror du jag och K kommer ha en fungerande och nära relation i framtiden eller har den blivit förstörd av det som hänt nu på sistone? Finns det något jag kunnat göra annorlunda eller något jag behöver agera på i detta nu? Annat råd eller tips? Skulle verkligen bli glad och uppskatta lite vägledning för jag får inte riktigt ro i mina tankar eller ens grepp om vad som är vad egentligen. Är mer oreda än något annat.

Nåväl, tack på förhand och ha en fortsatt fin dag, njut och må väl :)

5 Jossan :

skriven

Det blev en löneökning på 4000kr!! Så nu ska jag jobba på fritids något år och där efter ta tag så jag blir lärare!

Det är kallt idag! Bara en dag kvar sen är det helg! Och imorgon stänger jag..

I helgen ska jag sova ut sen blir det resturang och bio med mina vänner :) hur kul som helst! :)

Kanske blir att åka till Mio och beställa soffan till min lgh!

Ser det ut som det kommer hända fler positiva saker framöver?

Kram

Svar: Blir en riktigt bra helg.. goda planer... och det kommer ske en hel del positivt framöver.. kram
Esmaralda

6 <3:

skriven

Så mysigt med spa bad och filmkväll.
Tror du motiveringen går hem hos juryn som jag knåpade ihop inatt och det går vägen ?
Är han beredd och släppa mig nu för gott ?
Kram
💗💗💗

7 Skorpan:

skriven

Vilken fin uppsats och jag undrar, vad av allt detta fick du då ;)? Eller väntar du ännu på det?

Här vntar jag på prins charming, ajaj den dr kärleken, o sen på att jag ska lära mig jobbet fort som bara den. Vilket kommer före, han eller att jag lär mig jobbet? O det beräknas ju ta ett år så... ?

Snön fortsätter att komma ner, kan bli problem i trafiken för det är ju alltid en överraskning att vintern kommer, eller snön ska vi väl säga. O ner måste den ju komma, ingen vår innan dess, fast det såg nog väldans vårlikt ut på din bild Es.

Flyttningen fortsätter, aj den har satt sig på mina skulderblad o min rygg...
Kram Skorpan

8 Flytt:

skriven

Godmorgon!

Du såg en flytt för mig. Blir flytten nära eller långt ifrån min nuvarande hemort??

kram

9 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag kontaktade Anders via nätet och vi pratade några rader men så slutade han bara att svara! Var det något tokigt jag skrev tyckte han? verkar han vara nyfiken och vill fortsätta prata?
Kram

Svar: PÅ något sätt tyckte han att det räckte.. kram
Esmaralda

10 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag undrar om du kan se någon kärlek för mig snart? Eller hur det kommer att bli på mitt nys nya jobb?
Kram Linda

11 Fanny:

skriven

Es, jag verkar inte ha någon tur alls när det kommer till kärlek.. Jag har alltid kommit till dig när jag undrat om honom, ifall han kan vara rätt men du har alltid sagt nej eftersom han inte finns i min framtid.. Du anar inte hur tacksam jag är för din ärlighet.. Även fast jag trott att jag kan ändra på det så har det alltid visat sig att du har rätt.. Jag borde inte lägga ner massa tid och energi på någon som inte gör detsamma för mig.

Så med detta sagt, kan inte du säga hur min kommande pojkvän ser ut utseendemässigt eller hur han är som person? Då kanske jag börjar få lite hopp om att denna person existerar..

Kram

12 Skrållann:

skriven

Hej!
Underbart, du var ju klok redan som barn😉
Min gamla vän hörde av sig igår och han har massor att styra med och verkar vara i slutskedet med den stora affären. Likaså min syster drar igång med sin verksamhet nästa vecka och det är mycket jobb med det. Ser det ut att bli svårigheter för någon av dom och hur kan jag på bästa sätt hjälpa till för att dom ska fixa det hela?

Kram❤

13 Anonym :

skriven

Hej Esmeralda som du vet gjorde jag en abort vid jul och sista fem veckorna har jag haft ont i magen molande värk. Inte känt sån magvärk tidigare. Tagit gravtest igen efter aborten som var negativt. Min mens skulle ha kommit förra veckan i tisdags men den har fortfarande inte kommit. Tror du den kommer hade behövt den för att få ut det sista liksom som kan ligga kvar. Känner idag att det verkligen var rätt beslut och att det skulle bli katastrof om jag skaffat barn med honom. Har inte träffat mannen sen i måndags morgon och mitt magonda är nu på morgonen som bortblåst. Tänker att magonda beror på honom och stressen i vårt förhållande att det inte är tryggt.Tror du min mor anar aborten bör jag berätta för henne om den. Hon kanske tycker jag varit märklig och snarstucken sista tiden.
Kram

Svar: Sök läkare direkt om du har smärtor eller obehag och du ska bara berätta för de personer som du vill berätta för... känn av med dig själv.. krsm
Esmaralda

14 Mathilda:

skriven

Godmorgon! Du är uppe i ottan, precis som jag som öppnade på jobbet idag.
Hoppas du får en riktigt härlig dag.
Undrar om de finns något någon vill förmedla till mig? Kram och tack

15 Tanten:

skriven

Så gulliga minnen och att få fortsätta mysa med familjen, kan inte bli bättre.

Du hade så rätt förstås ang. min yngsta. Vi hade så bra "prat" där jag förstod att släppt jämförelse med syster och börjat ta bättre hand om sig själv och mera delegera till övriga familjemedlemmar. Så glad. Inte bra alls med negativ stress, det vet jag om nån, och nu han hon släppa det pö, om pö. Tack för all hjälp du ger Esmaralda. Tusen tack.

KRAM

16 fw:

skriven

Det är så roligt att ha kvar gamla uppsatsböcker från när man var liten! Vilka drömmar man hade.. Man inser att man har förändrats en hel del genom tiden :)

Själv drömmer jag fortfarande om att gifta mig med en kock.. Fast på skoj eftersom matlagning inte är min starka sida. Jag har mycket kvar att lära haha!

Es, vad får du för känsla när det kommer till vem utav oss som kommer att återuppta kontakten vi en gång hade? Du har sagt att vi kommer få kontakt igen.. Men är det han eller jag som tar det steget?

Kram

17 Browallia :

skriven

Vilken söt uppsats ♡

Hur går det med boken du skriver på?

Kram

Svar: Inget vidare alls.... tyvärr :( kram
Esmaralda

18 Dunegull:

skriven

Tror du att det blir en fin sommar detta året, vädermessigt?

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Så härligt med inplanerade besök som avlöser varandra . ...så MG inte tagit ut semester i onödan :-)

Minns inte pennkalle men hur ljuvligt det var att vara kär och byta halsband med killen man var kär i den veckan...vi hade silver medaljonger med ens namn skrivet på så alla såg vem som var med vem...
och
så hade man hippa med läsk popkorn ostbågar och mörka rum .... största oron var just om man måste släta av killen...för vi tyckte det var lite äckligt ;-)
Härliga underbara obekymrade barndom ...är glad att man fått uppleva den utan påträngande vuxenvärld som unga får via datorn idag..

Kram Anki med flock

Svar: Ja, hipporna minns man ju !! Kram :)
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Vilka drömmar du hade som 10 åring..en del väldigt vuxna.
Jag minns inte hur mina tankar kring livet gick i den åldern,hade varit kul och träffat mig själv som 10 åring..eller kanske inte..mycket var inte så kul.

Jag får till mig saker om personerna jag skickar healing till..vad tror du om detta,för sonen..om 2 veckor händer något som är början på något,som gynnar ut i något bra!?

Kul med mera besök..ditt mammahjärta måste vara glad <3
Ha det så riktigt trevlig :)

Kram :)

Svar: Något bra kommer för sonen... det kan dröja lite innan det visar sig men det kommer.... ja, det är så roligt med alla barn o barnbarnsbesök :) kram
Esmaralda

21 Smöla:

skriven

Kom att tänka på vad du hade för ett andra alternativ än MG ?
Ser du om han flyttar till nåt eget snart?

22 Marie:

skriven

Godmorgon Esmaralda!

Vilken underbar uppsats, ja det var tider det med Penn-Kalle, V-jeans, platatofflor m.m, chans pa killar....roligt vara lärare pa den tiden och läsa sadana härliga skriverier,

Ha en bra dag!
Kram fran naturvän

23 Ängel:

skriven

Hej!

Hör min skyddsängel min önskan om hjälp?? (om jag har någon skyddsängel)

kram

Svar: Du har en skyddsängel som alltid hör dig... men ibland om man har läxor att lära så kan de inte blanda sig i.. kram :)
Esmaralda

24 Pia1:

skriven

Haha, vilken kille! Tänk att det finns människor som fortfarande har en liknande kravlista i vuxen ålder och så bestämmer man sig för att försöka bli kär om allt verkar stämma 😀 men det är nog vanligare i såna gammeldags bondbyar som jag ju bor i!

25 mg:

skriven

Hej!
Kommer våran chef J stanna kvar länge? Lr har han sökt andra jobb? Har han slutat innan året slut?
Kram!

26 Mn:

skriven

Hej EZ!
Vill A ha mig i sitt liv?

27 Louise:

skriven

Aww...vilka minnen :-). Sånt fick vi också skriva när jag gick i skolan.

I tisdags fick jag äntligen tummen ur och mailade förskolechefen på dotterns förra förskola och hon vill träffa mig nästa vecka.
Hon vill informera mig hur de jobbar på deras förskolor.
Eftersom det är ett föräldrakooperativ och dottern har gått där känner personalen mig och jag hoppas att jag får i alla fall bli timvikarie hos dem.
De har två förskolor, helst hade jag ju velat jobba på förskolan som Izabella gick på då den har två avdelningar, men å andra sidan så jobbar jag gärna på den andra.
Men vi får se hur det blir och om jag får anställning där(vilket jag hoppas).
Vad tror du om det? Kan du se något om jag kommer bli vikarie/anställd där? Jag måste ha ett jobb. Det är väl min tur nu. Kan inte vänta på att de på bemanningsteamet ska höra av sig.

Tacksam för svar. Kramar.

28 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Hur stor är chansen för mig att träffa kärleken via nätet?
Hur stor är chansen att jag träffar kärleken i år?
Kram

Svar: Genom nätet har du runt 60 % chans att träffa rätt och att du möter den rätta kärleken i år är runt 30 %... men an fling i år kan det bli med mycket större procent.. kram
Esmaralda

29 N:

skriven

Hej Esmaralda!
mitt barns pappa som jag fortfarande umgås med pratar hela tiden med en tjej, vi är "tvungna" att umgås nu då våran son är liten och han är pappaledig! Annars bor vi på två olika ställen! Det här påverkar mig!
Verkar han tappat sina känslor och intresse för mig?
Kommer det bli något med den här tjejen han pratar med?
Kram

30 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer han vilja fortsätta skriva mer senare eller är det nog såhär?
Kram

31 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Sen var det en annan kille som jag pratade med på nätet som bor en bit bort men han slutade också bara att svara! Tror du jag skrev något tokigt där? Eller tyckte han jag var fel på något sätt?
Kram

32 Anna.L:

skriven

Hej! Nu när man är sjuk i en vidrigt rejäl halsont så är det det enda man tänker på nästan. Finns det något jag kan göra för att krya på mig snabbare?? Knep..

Undrar även om personen i min klass. Är de meningen att ta vara på nuet? Kan det finnas något negativt eller risker med umgänge mellan oss...
Då jag inte vill att det ska bli fel i framtiden.
Kram :)

Svar: Jag hoppas bloggfamiljen kan hjälpa dig med lite knep !! Nej någon risk finns inte så länge du gör egna val.. kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda tror du giriga Julia tar bort faktura nu och inser att hon inte har rätt att kräva pengar av mig. Mitt juridiska ombud bestred den för andra gången nu. Har hon läst det tror du ? Tror B som hjälp mig är kunnig med sånt här.
Kram

34 Kiara:

skriven

Hej Es!
Tack återigen för ditt svar igår. Själv förstod jag inte vad du menade när du skrev:"att de står inte i din kontakt". Allt jag undrade var varför hon skulle vara avundsjuk på mig och mina systrar om hennes kontakt med sina systrar är bra? Strunt samma! Önskar dig och MG en bra dag! Kram Kiara ❤

35 TjejenO:

skriven

Haha, jättekul skrivet!!😻😻😻
Har du hittat honom ännu?;)

Önskar dig en riktigt fin dag!❤️

36 Fågel Grön:

skriven

Hej, finaste kloka Es!
Jag undrar ifall du känner något kring det äldre, pigga paret nere vid sjön? De verkar glada i hundar. Tror du att det skulle kunna bli framtida hundvakt åt vår kära hund? Tack och kram!

37 Razawa :

skriven

Hej Esmaralda

Blir det någon/några härliga resor för mig och maken i sommar? Vi håller på och kollar massor nämligen. Vi vill komma iväg och bara ha det lite avkopplande o mysigt ❤

Kram
Razawa

Svar: Ni bestämmer er... ni kommer iväg och det blir riktigt bra.. kram
Esmaralda

38 Linnean🌸:

skriven

Villen underbar beskrivningen av din tillkommande! 😀En bestämd ung dam!
Juste tänk om kyssarna! 😄 Arabiskt fullblod var ju att sikta högt! Lajbans med bröllop...jo då, om man inte ska gifta sig själv! Just nu har jag ett framför mig...det känns inte helt kul! Alltså jag ska INTE tvångsgiftas! 😂
Det var helt ljuvligt skrivet! 👍
Åh, pennkalle! Du väckte ett minne där! Hade en blå! Honom hade jag glömt!
Stormen har bedarrat. Nu ska det visst komma snö i kväll. Fy för! För en väderkärring är allt detta en mardröm! Men hoppas på en trevlig vår snart. Känns det som våren för med sig lite mer positiva och glada "saker" här? Eller ska jag klafsa runt i hormonkaos och kotröra?
Blir det trevliga saker med H. Lite uteflykter och...ja, sånt som piggar upp helt enkelt?
Eller blir det mest jobb och hans återvändande dotter nu? Vilken fantastisk seglats hon har gjort! I studiesyfte...wao! Ha det så jättekul med barn och flickbarnbarnet nu! Ni är verkligen en härlig familj! Kram../
/Linnean🌸

Svar: Det blir blandad kompott under våren och du ska hämta energi ur det positiva som sker.. men ingenting blir riktigt illa.... så det finns ingen anledning till oro.. sakta men säkert blir det bättre... kram :)
Esmaralda

39 Helena Ir:

skriven

Tack..<3

Kram :)

40 Johanna :

skriven

Kära E!

Ska på intervju-kommer jag få tjänsten:)? Kram

41 Fff:

skriven

Ha ha ja man hade allt mycket drömmar när man var mindre 😂😂 jag hade tur som hittade min dröm man 😊😊❤️

Ser du om vi får ett till dröm barn tillsammans ❤️

Svar: Absolut.. kram :)
Esmaralda

42 Lotta S:

skriven

Idag bär det iväg på nästa långresa, vågar knappt fråga vem av oss som blir sjuk den här gången, men vill ju gärna vara beredd ifall något händer! Om jag borde ha med speciell utrustning av något slag!!

Svar: Känns ändå som att det ska bli ok denna gång.. lite smått som händer men som går att åtgärda på plats.. ha det riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

43 Mi:

skriven

Hej!

Ser du mig i arbete snart eller till sommaren???

kram

Svar: Jag ser dig i arbete... inte exakt när men det känns inte som att det ska dröja särskilt längre.. kram
Esmaralda

44 n:

skriven

Hej Esmaralda!
Räcker hans känslor inte till för mig?
Kram

45 Sher:

skriven

Es tror du att han kommer höra av sig snart? Hur verkar han tänka?

46 Sher:

skriven

Es tror du att han kommer höra av sig snart? Hur verkar han tänka?

47 Fanny:

skriven

Finns det chans att jag kan klara prövningen jag anmält mig till i nästa månad? Eller är det helt orimligt.. För visst skulle det vara häftigt om jag gjorde det :)
Kram

48 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Varför är han så fruktansvärt sur mot mig? Har han inga känslor kvar?
Kram

49 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag att genomföra operationen innan jag möter kärleken eller kommer kärleken bli mött först?
Kram

50 🖤G. :

skriven

Hvor kan jeg finne ringen jeg mistet? Dukker den opp igjen?

51 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Provar ställa frågan igen,
Mitt barns pappa som jag umgås fortfarande, han har börjar prata med en annan tjej! Vi bor på olika ställen! Det här påverkar mig!
Verkar han tappat sina känslor och intresse för mig?
Kommer det bli något med den här tjejen han pratar med?
Kram

Svar: Jag kan ju se att han har ett intresse för den här tjejen men jag ser inga detaljer.. kram
Esmaralda

52 Susanne Amalia:

skriven

God Eftermiddag..
Det där med män .. finns det någon drömkille.. i så fall vill jag beställa nu..

En sportig slalomåkande båtälskande och man som gillar djur och speciellt Islandshästar.. har empati och är kärleksfull.. en fantastisk man generös och som har sol i hjärtat ... och älskar mig...

För att summera denna månad har den varit hemsk...
otroligt bra och en massa smärta..
brutit armen på två ställen,,, vätska i magen... skallskada.. och en spräckt tumbas ... (när min son ramade på mig i ett EP anfall) han har inte fått något på 14 månader .... hmmm..

men gått på en kurs som jag fick så mycket boost från ... underbart...

Mars måste vara bättre ... bli bättre jag orkar inte en månad till..

Flytta.. jag måste flytta..
det är prio ett ...

Nu blev det stiltje igen bara för att jag bröt armen ...

var hos läkare i dag och det gick inget bra.. för han var tvungen att göra en egen utredning.. IGEN..
hur svårt kan det vara kolla på de läkare som har börjat en utredning .. de som vet och de som redan har tagit ställning för samma sak...
Alla har kommit fram till samma mål--

I dag har jag köpt en lykta ... jag har köpt konsol och en lyckta.. yes en ska sitta på vägen hemma hos Göran måste ha mysfaktor... det är värt varenda krona...

öskar dig en underbar dag med kärek och värme
MG en minnesfull kärleksdag där han kan nosa upp kärleksfulla minnen med Ozzy och få nya med Elisen ...
EllaBella hälsar FRÅGA: får jag lft under vingarna flyttar jobbar och behandling... en man som bryr sig om mig..
kort sagt blir Mars en bra månad?








Svar: Det kommer att lösa sig och du kommer att lyfta.. men först ser det ut som om den här trista perioden fortsätter lite.. inte så dramatiskt att det blir fler skador utan mer att det blir segt... det dras lite hit och dit en tid innan det lättar... MG skickar massa pussar... o kram från mej :)
Esmaralda

53 Lie:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle det bli bra om jag kontaktade mitt ex D?
Kram

54 Sara Britta:

skriven

😂 va härligt att ha sånt sparat från barndomen, alltid kul att läsa med vuxna ögon sen.

Hände en grej för ett par dagar sedan som jag inte riktigt kunnat släppa. Var på väg hem och gick förbi en gatumusikant, hon tittade till på mig som att hon kände mig, jag kände inte igen henne och jag hade bråttom så jag bara skyndade förbi. Det brukar sitta hemlösa på den platsen men jag har aldrig sett henne förut, hon såg inte hemlös ut heller (kan man ju iofs inte alltid se) och hon sjöng på svenska. Var det någon jag kände, borde jag hälsat?

Ha en fortsatt bra dag!
Kram

Svar: Ni har träffats vid något sammanhang.. jag ser inte när eller var,... och hon kände igen dig men kunde inte placera dig.. kram
Esmaralda

55 Skorpan:

skriven

Jag ringde flyttföretaget idag o sa att dom kunde konma o hämta lådorna. Klagade över att sakervar smutsiga o varför de inte tagit med sig hälften av lådorna som redan var tömda? Jo jag var missnöjd o det anser jag en kund ska ha rätt att säga, eller hur? Ja då fick jag mig världens utskällning om hur jag börjar samtalet med att klaga, gjorde jag inte, att jag är en självisk människa som klagar genast det inte går som jag vill, att detta är en läxa åt mig o att de hädanefter endast har att göra med min företrädare som är saklig, kontakt via mail. O att dom minsann mailat åt oss om hämtningen, vi meddelade för sent om den. WTF hade han för problem Es? Företagets ägare o kan inte ta emot kritik!!? Mina händer riktigt darrade efter det samtalet... Jävlar att det kan gå dåligt för dom...
Kram Skorpan

Svar: Skit i det... bry dig inte... det är inte värt din ilska. Du gjorde ingenting fel utan det är snarare så att din företrädare är en riktig mes.. kram :)
Esmaralda

56 Trötter:

skriven

Hej Es


Ser du något bra positivt som händer mig?
kram


57 Lotta:

skriven

Oh, vad roligt att läsa. Alltid bra att veta vad man vill oavsett ålder ;)

Min lilla fråga...Är han något att satsa på tro...???? 🤔

Kram
L

Svar: Det märker du riktigt snart... var uppmärksam på dina känslor.. de måste räcka till och vara av rätt sort.. kram
Esmaralda

58 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Kram Skorpan

59 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
En kille som jag började skriva lite med han slutade svara! Ser du någon anledning? Var det något tokigt jag skrev eller kommer han fortsätta att svara?
Kram

Svar: Känns som att han tappat intresset bara.. kram
Esmaralda

60 Smiley:):

skriven

Vad kul att läsa😊❤️

Ps:Ser du någon glädjande nyhet på ingång?

61 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser han ut att gå in i ett förhållande före mig?
Kram

62 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Har han känslor kvar för mig?
Kan det bli vi igen?
Kram

63 Tildis:

skriven

Vad kul att du har sparat sånt! Önskar jag också hade gjort det för det är ju jättekul att kunna gå tillbaka och se hur man tänkte en gång i tiden.

Har jag någon chans på det jobbet jag sökte igår?
Kram

64 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Har jag tagit rätt beslut och flyttat till hemstaden?
Kram

65 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle jag kunna få honom tillbaka?
Kram

Svar: Känns bättre om du går vidare.. kram
Esmaralda

66 Varis:

skriven

Hej Ez,
Rakt på frågan. Vad vill K med mig? Han verkar intresserad men är så avvaktande som du oxå skrev. Fattar inget?

Kram

67 Elisa:

skriven

Hej!
Ser han ut att befinna sig hos mig ikväll/inatt?
Kram

68 Lizette :

skriven

Hej!
En så gullig lista💕Kanske man skulle göra en sån lista på önskvärda detaljer, hihi
Jag undrar hur det ser ut i det närmaste? Hur blir kärleken för mig? Nit denna gången tro?
Kram

69 Boudica:

skriven

Ojdå, nu har nog mitt dåliga humör som funnits senaste månaderna ställt till det lite för mig, otroligt impulsiv när jag blir arg, och självklart total ångest efteråt!
Varje gång jag bestämmer mig för att ta det lugnt, att ligga lågt. Så gör jag omedvetet motsatsen å blir en furie!

Känns nästan som nånting(universum?) genom det "skriker" och försöker slå i mig att det är dags att byta jobb, för förändring, och att gå vidare!

Men det är inte så enkelt, speciellt inte i mitt läge,försvunna betyg, inte mycket erfarenhet, och lönebidrag för en diagnos som inte passar.

Jag vet bara inte vad jag ska ta mig till! Mitt humör blir bara värre å värre, kanske är det stress som påverkar det?

Nu hoppas jag ju på att min diet kommer ändra detta, men det tar ju sin tid innan något händer.

Näh nu nog om detta!
Har ingen riktigt fråga, undrar bara om du får till dig någonting alls om detta?

KRAM!

70 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer det vara såhär tomt eller tror du en kärlek händer mig snart ? Var ska jag leta?
Kram

Svar: Det kommer en kärlek.. rätt som det är... kram
Esmaralda

71 N:

skriven

Esmaralda!
Har han känslor kvar för mig?
Kram

72 Hopp:

skriven

Hej

Ser du något extra skoj som händer mig?
tcksam för svar:)

73 Sillen:

skriven

Hej!
Kommer jag hitta någonstans att bo som blir bra för barnen och mig? Kan du se om det blir en Hyresrätt eller en bostadsrätt?

Svar: Kan inte se vilket det blir - bara att du hittar ett bra ställe.. kram
Esmaralda

74 sus:

skriven

hej
skulle vara spännande att veta.....
vad han vill?
love sus

75 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Den här Anders tyckte han det räckte att skriva med mig för stunden och vill skriva mer med mig senare? Eller känns det som om det är nog från hans sida?
kram

76 Lie:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle det bli problem om jag kontaktade mitt ex? Eller skulle det bli trevligt?
Kram

Svar: Kan inte se att det skulle bli något bestående.. kram
Esmaralda

77 Li:

skriven

Hej Esmaralda!
När jag försöker att skriva med killar och försöker vara mig själv så känns det som om de tappar intresset! Jag är nog ganska öppen och pratar på!
Bör jag tänka på något när det är nya kontakter med killar så de inte tappar intresset?
Kram

78 Mareli:

skriven

Hej!
Alltså hans beteende känns så knäppt... har sagt att jag inte vill va me han o ändå håller han på.. har skuldkänslor.. Har du tips på vad jag mer kan göra?
Kram

79 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du det blir något långvarigare mellan dem?
Kram

80 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du det kan bli något mellan dem?
kram

81 Filippa :

skriven

Hej kommer jag gifta mig i framtiden?

Vad sker i vår för mig?

Kram

82 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar det som om Anders fortfarande är nyfiken på mig?
Eller är det nog såhär?
Kram

83 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Har jag mer känslor för honom än han för mig som det ser ut nu?
Kram

84 Signe:

skriven

Hej!
Tack för givande blogg!
Kommunicerat med en vännina idag som jag blir alltmer irriterad på. Tyvärr har hon fått diagnosen bipolär sjukdom senate året. Här lider jag veerkligen med henne, samtidigt som det ger mig en del förklsring till hur vår relation förändrars och hur jag inte fått ihop hennes reaktioner med mina. Nu blev jag irriterad ikväll - främst för att jag uppfattar att hennes man inte är sann mot henne. Vi har för fjärde året i rad diskuterat semester tillsammans. Mannen tycker jämt att de är panka, så länge det inte är hans eget önskemål och initiativ. Han har ut 41000 kr efter skatt, och vi bor i en medelklass kommun, han förmedlar till sin fru att de inte har råd med någonting (om det inte handlar om hans behov). Jag börjar tyvärr mulna till även mot henne... Honom har jag gett upp och kan inte längre med 😔Råd mottages tacksamt,
Kram!

85 Albina:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du någon positiv förändring

86 di:

skriven

Hej
Andligt besök!
Kan du se vem som besökte mig i onsdags.
Jag har många att välja på.
Fick en klapp på huvudet


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: