Så här funkar det när jag spår.....

Någon undrade varför det blir så olika när jag spår.

  För somliga ser jag detaljer och för andra ser jag mer övergripande och inte så mycket detaljer… och jag undrar ibland själv också varför det blir så.

Eller rättare sagt… jag undrar varför  era och mina andliga vägledare  ibland ger mig detaljerad information och ibland inte. 

  Jag är alltså bara en budbärare.

Det är inte jag som hittar på era svar. 

Det är era egna vägledare.. tillsammans med mina… som ger mig den information som jag  sedan skriver till er i de personliga seanserna. 

 

Dock så tror jag att våra vägledare har en anledning till sitt agerande och en bra anledning dessutom.

Kanske är det så att somliga bara skulle sluta leva och lägga sig på sofflocket om de fick veta att det dröjer 13 år innan de möter sin soulmate.  Och då hade de missat allt det som   är meningen att de skulle ha upplevt under dessa 13 åren – och som skulle ha format dem, gett dem en mening… kanske  rentav en förutsättning för att sedan leva lyckligt med sin själsfrände. 

Eller, om jag talar om för någon  att de aldrig kommer att hitta ett jobb där de trivs.. då kanske de helt skulle sluta jobba.. eller missköta sina jobb.. och detta skulle drabba  inte bara dem själva utan också andra människor som de är predestinerade att möta i sitt arbetsliv. 

 

Man får helt enkelt inte fucka upp saker och ting genom att  ändra det som är ment to be …. man får inte störa människor i deras livsväg på fel sätt…. men gärna på rätt sätt.. och att se skillnaden måste vara svårt för vägledarna.. kan jag tycka. 

Jag tar ju bara emot och tänker inte så mycket på sådant – om vad som är rätt och fel.  Jo, ibland får jag märklig information och tänker att herregud nej, sådär kan jag inte säga… men för det mesta blir det sagt i alla fall.

Jag har tillit till våra vägledare. Det måste jag ha. Annars hade jag aldrig kunnat  skriva seanser & spå er.

 

En gång minns jag speciellt – när det blev extrakonstigt.

Min kund ville ha så mycket information som möjligt om sin man… om han var otrogen nu när han var på resa…  han kanske söp kopiöst ? Hon ville veta så mycket som möjligt.  

Vägledarna gav information som jag tolkade fel.. att han inte var där han sade sig vara… att han var på en helt annan plats och tillsammans med helt andra personer…att han var väldigt glad och pigg,… och sen visade det sig att han var död.

Han hade dött kvällen innan men ännu inte hittats. Det var DEN informationen vägledarna gav mig…. som jag inte förmådde tolka på rätt sätt.

 

Och ibland blir det så. Att jag tolkar fel.  Det är den mänskliga faktorn och oundvikligt.  Därför brukar jag säga att mina spådomar stämmer till 80 %.

Jag förtiger aldrig någonting för er när jag spår.

Jag skriver ner så exakt jag kan – efter den information jag får.

Och saken är ju också den… att allt är inte förutbestämt.. somligt väljer man själv och därför är det viktigt att verkligen välja och inte mesa och undvika val. 

Vi har två vägar i våra liv.. den väg som är vår breda livsväg.. där händer sådant som är förutbestämt och som har ett högre syfte och detta brukar jag kunna informera om .. och  så finns det småvägarna.. avtagsvägarna.. som vi alla  väljer ibland och där råder fri vilja.

Dessa vägar brukar jag också kunna se… och som regel brukar jag kunna råda kring de val som finns att göra här.  Valet är sedan kundens eget ansvar.

 

 

Somligas kommande kärlekar kan jag beskriva ganska detaljerat… och för andra ser jag inte mer än att kärleken kommer… eller om den inte alls kommer,  för det händer också…

En gång spådde jag en dam om kärlek och såg inga detaljer… anledningen var att om jag sett hennes kärlek detaljerat så hade hon gett sig ut för att försöka jaga ifatt den.. och denna aktivitet hade tagit över i hennes liv.. och hon hade missat allt det andra som hon var destinerad att leva. Detta förklarade hennes vägledare för mig.

Och det  hela är rätt logiskt… tycker jag !!

Så nu vet ni varför informationen till er varierar….

Kram & kärlek o njut av söndagen !!

 

 

Jag  ger dig omfattande spådom via mail – jag berättar allt jag  ser och du får ställa hur många frågor du vill

Maila mig på: [email protected] och jag mailar info tillbaka till dig om hur det fungerar

1 <3:

skriven

Nu förstår man bättre hur det går till kära Es. Tack.
Är sonen singel tror du ? Vet att han inte la mig på minnet som något speciellt. Men kanske om vi ses igen. Komiskt att det var hans son jag såg.Vet att pappan gillar mig eller hur ?
Kram

2 Tingeling :

skriven

Det känns ju ganska självklart när du beskriver det. Jag har ju frågat dig om vissa saker men ibland inte gjort som du sagt ändå..... Exempel börja på förskoleutbildningen. Det var säkert en mening med att jag skulle börja den för det hade lett mig vidare till nåt annat. Nu har jag säkert förskjutit saker och ting genom att inte tacka ja i höstas. Och yrkesvalen blev fel... Och är nu tillbaka på ruta ett efter mycket velande och vilsenhet. Tänker att det är en mening med det också. Bra med råd hur man ska tänka men valen är ju ändå ens eget. Hamnar man fel på den stora livsvägen som är förutbestämt hamnar man då tillbaka på ruta ett, som jag gjort nu? Gör om gör rätt liksom 😁

Igår köpte jag tavlan jag tittat på i flera månader. Köpte också en ny baddräkt, min var genomskinlig vid magen och bak vid ryggen/rumpan och den har jag badat i på simskola med min dotter. Nåja.... Inte numera! 😉 fått in extra inkomst och tacksam för det. Ska köpa det jag behövt och velat haft i flera månader. Men har även lagt undan! Ska inte använda allt.

Trevlig söndag! Själv tror jag vi åker till storstan och går på bio!

Kram!

3 Smulan:

skriven

Godmorgon Esmeralda!
Jag hoppas helgen varit mycket bra?!?!

Själv är det jobb som gäller för hela slanten.

Jag har fått en ny kollega, jättekär, men jag vet inte riktigt vart jag har henne! Min magkänsla säger att hon kanske inte är riktigt ärlig!
Känslan involverar killen jag träffade och hon! Att hon vet mer än vad hon säger!
Ibland kan magkänslan ställa till det och får det inte alltid rätt.
Men som de säger, övning ger färdighet!

Ha en riktigt mysig söndag!
Stor kram till dig



Svar: Hon är kanske inte alltid helt ärlig.. men ändå ser jag inget ont i henne.. kram :)
Esmaralda

4 Mamman som varit med från början :

skriven

Godmorgon Esmaralda! Min värld har rasat ihop!!! Ja jag vet att det finns de som drabbats av värre saker men just nu är jag förtvivlad!!! Min lilla underbara dotter fick åka akut med ambulans till sjukhuset häromdagen efter att ha fått ett anfall och slutade andas. Än så länge vet man att det är epilepsi och ett ganska stort område i hjärnan är påverkat. På tisdag blir det MR för att se om det finns något i hennes huvud som påverkar. Jag är livrädd!! Har tusen frågor!!! Vill beställa seans men har inte råd. Hur ska det gå med allt? I skolan? Tänk om det är livshotande? Ska jag nånsin våga lämna henne ensam? Tänk om syskonet råkar vara ensam med henne och bevittna dessa otäcka anfall? Ska vi få bra bemötande av skolan? Hur ska det gå för min lilla flicka nu och i livet? Blir det bra? Klarar jag min ekonomi nu när jag får vara hemma med henne en tid? Samarbetar f-kassan med mig angående vab? Åh jag är så ledsen och orolig. Alla frågor om kärlek och annat banalt tycks inte längre viktigt alls. Men om du har ett par ord över till mig i detta skulle jag bli så glad!
Snyft...Mamman

Svar: Jag förstår att du är leden och chockad... och det är en svår tid för dig nu... men du ska veta att du landar i detta... mediciner kommer att hjälpa... och din dotter kommer klara sig fint i livet... styrkekram
Esmaralda

5 H:

skriven

Det talas mycket om attraktionslagen. Att man kan få till sig sina önskningar med rätt frekvens. Det går väl inte riktigt ihop sig då med det förutbestämda, om det sker när det sker? :)

Svar: Det som är förutbestämt sker när det ska ske... men allt som sker längs andra vägen.. där vi gör val och påverkar.. allt detta är känsligt för attraktionslagen.. kram
Esmaralda

6 c:

skriven

Jag känner mig så ensam. Det spelar ingen roll hur många jag har runt omkring mig för jag känner mig ändå ensam. När ska jag få känna mig älskad och betydelsefull.. Jag ger en massa kärlek men får aldrig något tillbaka. Är jag inte värd den då? Jag har bara fått uppleva obesvarad kärlek och jag vet inte om jag vågar bli kär för den gör bara ont.. Men jag vill ändå ha någon. För jag vet att innerst inne är jag också värd det. Jag har ju så mycket att ge. Inom vilken tid kan du se mig att jag har ett förhållande? Är det någon speciell årstid där chansen ökar? Kram

7 c:

skriven

Jag känner mig så ensam. Det spelar ingen roll hur många jag har runt omkring mig för jag känner mig ändå ensam. När ska jag få känna mig älskad och betydelsefull.. Jag ger en massa kärlek men får aldrig något tillbaka. Är jag inte värd den då? Jag har bara fått uppleva obesvarad kärlek och jag vet inte om jag vågar bli kär för den gör bara ont.. Men jag vill ändå ha någon. För jag vet att innerst inne är jag också värd det. Jag har ju så mycket att ge. Inom vilken tid kan du se mig att jag har ett förhållande? Är det någon speciell årstid där chansen ökar? Eller något annat vad som helst? Kram

Svar: Öka ditt eget värde för dig själv... kärleken kommer när det är dags... kram :)
Esmaralda

8 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Ja det här har jag förstått måste vara lite klurigt ibland!

Es, tror du det är bättre att skriva redan i ansökan att jag vill till en början arbeta 75% för att jag har småbarn! Eller ska jag ta det först på intervjun om jag får komma på en?
Kram

9 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag ha fått nytt jobb eller påbörjat studier innan en ny kärlek kommer?
Kommer kärleken dröja?
Kram

Svar: Något nytt händer i ditt liv innan kärleken kommer.. kram
Esmaralda

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Tack för att du förklarar så bra !
Rätt logiskt egentligen...
Jag som är lat av naturen och ohejdad vana skulle nog inte ge mig ut i samhället mer än nödvändigt om jag visste när var hur.....

Så härligt ni har det i spabadet Det är du och vännen väl värd !

Ett sånt ska jag nog ha på mitt nästa boende ...i detta eller nästa liv ;-)

Det känns som om det närmar sig för gammelhunden...
Man kan aldrig förbereda sig ,men var dag får hon det lilla extra Tassmassage älskar hon klapp o kel naturligtvis...lite extra gott går alltid hem Hoppas jag gör tillräckligt för henne , man känner sig lite otillräcklig då man inte kan prata med djuren.


Kram Anki med flock

Svar: Gammelflickan känner sig trygg och omhändertagen..... visst gör du tillräckligt för henne... kram
Esmaralda

11 Fanny:

skriven

Jag tror också mer och mer på att man väljer själv. Jag tror att om man är spådd i att få 5 barn så kan man välja hur många barn man vill ha eller inte ha, men att möjligheten finns. Men jag förstår inte riktigt det här med kärlek.. Jag har blivit spådd att kärleken är nära nu.. Men det har gått 4 år och den kommer aldrig. Betyder det då att jag har missat kärleken? Att jag har varit nära kärleken men valt att kolla åt höger istället för vänster där han var? Kan det vara så hemskt att jag har missat varje gång?! Men VAD är det jag ska kolla efter?

Svar: Nej, jag tror inte du missat din kärlek.. det som ska ske, det sker... men det kan dröja lite längre än det är sagt oavsett det är jag eller någon annan som spått dig.. du behöver inte kolla efter något alls... när det är dags så händer det och du missar det inte... såvida kärleken finns längs din livsväg.. kram
Esmaralda

12 Sus:

skriven

Hej
Oj va spännande....
Så spännande att vi alla har vägledare och livsvägar....
Ser du något på min nu?
Love sus

13 Mim:

skriven

Godmorgon!

Ser du något som händer under våren/sommaren något som för en bra förändring med sig??

kram

14 Mim:

skriven

Godmorgon!

Ser du något som händer under våren/sommaren något som för en bra förändring med sig??

kram

15 Tanten:

skriven

För mig har alla seanser från dig stämt så bra och verkligen hjälpt mig framåt och utvecklat mig. Idag vet jag mera vad, hur och vem jag är, att jag FÅR vara det, får TA plats och är lugn i det, tvärtom vad jag fick "lära" mig under uppväxten. Jag ser verkligen fram emot nästa seans när nya behov uppstår.

Undrar, händer det någon gång att du känner att du inte alls kan spå en person? Att du inte kan få fram något? Eller känner att du inte vill spå någon?

Kram

Svar: Det är inte vanligt men det händer... och har hänt flera gånger... då skickar jag tillbaka pengarna och talar om som det är... att tyvärr, jag får inte fram någon information alls... men sedan kan det hända att jag kan spå samma person ett halvår senare.. lite märkligt är det allt.. kram
Esmaralda

16 f.:

skriven

Kommer vi att få tillbaka kontakten vi hade innan? Jag saknar den tiden lite när vi pratade som mest. Men jag kanske ska låta det gå lite tid nu.. Hur ser läget ut? Det kanske är bäst. Kommer personen att börja höra av sig igen? Kram

17 Lotta:

skriven

Ja, det är ju bra att man inte får all information. Däremot om man som jag för ett kort tag sedan ringde till en annan spådam som sa att det skulle dröja fem år innan jag träffade någon, medan du sagt att det kan inträffa när som helst. Blev knäckt av telefonsamtalet. Fick mig verkligen att må dåligt. Så ska det väl inte bli? Det är väl meningen att spådomen ska vara upplyftande och snäll?

Kram Lotta

Svar: Vi som spår vi gör det ju olika.. och har olika "spådomsmoral"... men känn dig trygg i att det inte alls behöver ta fem år... det kan ta tid men det kan också ske precis när som helst... kram :)
Esmaralda

18 MollyD:

skriven

God söndag kära E

Tillbaka från Värmland där jag njutit och haft så skönt. Till om med varm bad i badtunna en av kvällarna. Hjälpte min väninna lyckosamt som komemr bli jättebra för henne, och det spiller över på mig. Så glad för det vi lyckades med :) Dagarna går och jag känner mig väldigt tacksam och glad mest hela tiden.
Känenr att min kraft är tillbaka, bättre än på många år. Men nu är jag rädd om mig, i alla situationer, tänker på om det är bra för mig eller inte. Säger nej till situationer jag inte vill till i varje fall 90%
Om 4 månader har jag flyttat in i min nya lägenhet och gläder mig väldigt åt detta. Hoppas bara att jag får parkeringsplats också såblir det perfekt.
Nu känns allt bara så bra , här och nu och även att det blir så framöver. Vågar jag vila i det?
KRAM

Svar: Vad bra att du börjat ta hand om dig bättre.. så skulle alla göra och det kommer gott ur det hela ! Vila i det.... absolut.. kram :)
Esmaralda

19 Mi:

skriven

Hej Es!

Hur går det med bantningen?? Jag har gått ner ett par kilo, dricker ett glas äppelcidervinäger 1 msk i ett glas vatten före måltid tror faktiskt att det funkar.
Börjar det röra på sig snart mot bättre tider för mig???

kram

Svar: Ha.. skit har det blivit .... när jag och Nettan var i Grythyttan la jag påmig 1 1/2 kilo av de tre jag gått ner.. men nu tar jag nya tag.... kanske ska pröva med äppelcidervinäger... och ja, du rör dig mot bättre tider.. kram
Esmaralda

20 Karin:

skriven

Hej

Ja du har spått mig ett par gånger och hittills har allt stämt in .
Jag har mött den man du beskrivit för mig, lite älskligt hur rätt du träffade på hur vi skulle mötas och hur han är..
Du sa även att vi skulle gifta oss.

Undrar om du ser om det blir så snart, elller en förlovning?
Vi har pratat en del om det tidigare men nu känns det långt borta, vad händer ?
Ska jag dra igång det eller bara avvakta?

Kram

Svar: Avvakta lite till... så ni är i samma tankebanor... kram :)
Esmaralda

21 Pia1:

skriven

Det där förklarar väldigt bra! Jag har tillhört de som tycker mina vägledare har varit lite snåla med information! Tycker det är så häftigt med detaljerna en del får! Men i det stora hela så vet jag att det kommer att sluta väl men inte hur jag ska komma dit. Och tur är väl det. Jag är en av dem som garanterat hade jagat kärlekens detaljer med ljus och lykta. Men inte längre -just nu har den ingen plats eller något värde i mitt liv. Jag hade inte behöva bli halvt neurolog om jag fått detaljerna på en gång -men jag har fått ledtrådar som bara jag eller någon av de allra bästa neurologerna i världen kunnat tolka. Och då har jag förstått vad jag ska leta efter men ändå inte exakt. I efterhand då är jag jätteglad för att informationen var perfekt anpassad för just mig. Jag har fått ta reda på allt själv och sitter på ett berg av kunskaper! (Hoppas jag får användning av det i andra sammanhang också) Inom sjukvården har de ju sagt att jag ska sluta kämpa och undrat hur jag kan vara så säker på att jag ska bli "frisk", det är omöjligt... Jag svarar bara, sånt vet man, och jag ger aldrig upp. Tänk om de visste vad jag fått veta av ES 😉 Kram!

22 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar den här påfrestande perioden jag upplever just nu både psykiskt och fysiskt vara långdragen?
Kram

23 f.:

skriven

Ser personen jag tänker på ut att finnas på min livsväg? Kommer vi att ses igen vid ett senare tillfälle? Kram

24 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar den här påfrestande perioden jag upplever just nu både psykiskt och fysiskt vara långdragen? Eller händer något snart som gör den övergående?
Kram

25 Jossan :

skriven

God morgon!

Igår var det Ikea och Mio som gällde. Skrev upp allt som jag ville ha till min lägenhet och ska beställa soffan imorgon när jag fått alla mått i vardagsrummet. Det är läskigt att flytta..

Igår hittade jag sänggaveln som jag vill ha begagnad för 500kr det är 600kr rabatt. Jag funderar på att köpa den och sen sälja om jag inte tycker det känns rätt.

Idag ska jag kanske till Ikea igen sen ska jag till emporia och träffa min kompis.

Är det dumt att köpa sänggaveln?

Kram

26 Anonym :

skriven

Hej Esmeralda är G snäll mot min hund ?
Kram

27 Anonym :

skriven

Hej Esmeralda är G snäll mot min hund ?
Kram

Svar: Ja jag ser inget annat.. kram
Esmaralda

28 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur dröjer är det då jag flytta? Kommer jag tillbaka flytta till min boende som jag uppväxt i?

29 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar vem är min vägledning. Är den person som jag känner eller person ifrån tidigare liv. Vem är personen?

30 Elisa:

skriven

Hej!
Jag funderar lite om det blir för mycket att gå dendär kursen eller skulle det vara nyttigt?
Kram

31 Anki:

skriven


Tack <3

32 Skytten:

skriven

Hej!
Blir det någon förändring i min arbetssituation? Är det något jag behöver ta tag i?

Svar: Ja, du behöver en plankring vart du ska ta dig och hur.. i arbetsklivet.. kram
Esmaralda

33 Skorpan:

skriven

Precis som jag har tänkt det, att det inte är meningen att man ska veta allt. Och jag är nog säkert också den som hade gett mig ut på jakt efter kärleken, tills jag hade tröttnat och insett att det inte leder till något. Ingen maratonlöpare ;)

Tröttnar väl rätt fort om det jag gör inte ger mig något, tyvärr gäller det ju tränandet också ;), och nu har det satt sina spår... Vad är det som kunde hålla mig i gång år efter år? Gym, löpning, boxning?

Frisk luft behöver jag och rörelse där, tack för tipset Es, jag hastade iväg o handlade igår, gående, och nog har jag sovit bättre i natt. Kan ju förstås bero på att jag var himla trött efter allt vakande... O nog spökar jobbet i mina tankar också, dagen D då jag ska börja vara ensam närmar sig och det stressar mig nog. Nåja, får leva med det bara...

Hoppas firandet fortsätter o alla är vid gott humör :).
Kram Skorpan

34 ÅJO:

skriven

Hejsan, har fått till mig från min avlidna far att det ska komma pengar som hjälper mig att ordna upp min ekonomi. Stämmer det och kommer det snart?

Svar: På något sätt kan det faktiskt komma lite pengar.., men jag ser inte hur.. kram
Esmaralda

35 Helena Ir:

skriven

Det är nog så att allt ska man inte veta heller..tror det är bra för mig i vissa situationer..orolig som jag kan bli. Men nyfiken,är jag också..svår kombination..

Vaknade på ett lite lågt humör..efterdyningar av besvikelser..jag har det ju rätt så bra..bara livet som gör sig påmint..jag föredrar dock lyckorusen..kickarna. .:).hoppas de inte ligger för långt fram i tiden ..

Ska åka till apoteket och köpa hostmedicin till dottern,hon har hostat i stort sätt hela natten..stackarn..hon har jobbat 1 månad..och i fredags orkade hon inte jobba förkyld längre..för det är så folk gör..

Ha det gott..
Kram :)

36 Shari:

skriven

Mycket intessant inlägg!

Hur tror du att Must.S tog det/kände kring det jag skrev till honom i onsdags? Ser du hur det bli mellan oss nu? Något jAg bör tänka på elr så??

37 Nettan:

skriven

Tack för ett bra inlägg!

Trevlig söndag!

38 åsa:

skriven

HejE!
Ja jag har ju fått spådom av dig o vart mkt nöjd.


Tack för det. även svarar mig på frågor såhär endast. det är fantastiskt present att få va med om det.
Kärleken kommer den? den gamle dykt upp igen . ska vi bara ha en mysstund eller har han börjat förstå mig .kram åsa

39 åsa:

skriven

HejE!
Ja jag har ju fått spådom av dig o vart mkt nöjd.


Tack för det. även svarar mig på frågor såhär endast. det är fantastiskt present att få va med om det.
Kärleken kommer den? den gamle dykt upp igen . ska vi bara ha en mysstund eller har han börjat förstå mig .kram åsa

Svar: Ha inte alltför stort hopp när det gäller förståelse från exet.. kram :)
Esmaralda

40 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Det har nog gått lite fram och åter med detaljer i seanser. Men jag behöver inte ha det in i minsta detalj för jag vill inte bli för fixerad.
Så ibland dyker det ju upp tillfällen när man undrar saker och ting som är nära just då.
Det brukar oftast slå in!

Helena Ir: Ja du, den här katten är speciell. Jag lider av att H tog hem honom! Han älskade att vara här. Njöt av att få sova var han ville och leka med min lilla katt. Han låg intill mig och när han satte sin tass mot en fingertopp på mig och låg och liksom "höll handen" smalt man ju helt. Är skitförbannad på H som inte kan begripa att kisse ska ha värme, kärlek och en familj och inte bo i trapphuset och vara ute! Min katt har slutat äta och går och skriker efter honom och jag grunnar hela tiden. Är det ett brott att kidnappa katten?? 😱 Har fan i mig planer! Glömmer inte hans förvånade förtjusning när han fick räkor första gången! Att man kan sakna en liten pälsboll så! Det gör jag! Och smider planer för att ändra tankarna i hjärnan på den jäkla tjurskallen till husse!! Es, kommer jag att lyckas? Kommer lille S hit igen?

Regnet öser ner. En förkylning spökar. Skönt att kunna få vila sig och strunta i allt då! Ja!
Ha det gott och fira vidare Es! Sänder goa klappar till din lille giiis! Ha det!

Kram.../Linnean 🌸


Svar: Du denne katt hör samman... på ett väldigt starkt sätt och han tänker hela tiden på dig och saknar... tänk vad ett litet katthjärta kan sakna ändå.... är du smart och tänker till så tror jag nog att dina planer kan gå i lås... kram
Esmaralda

41 E:

skriven

Hej! Jag blir lite nyfiken på det du skriver, om att du bara ger informationen vidare som våra andliga vägledare ger dig. För det är så att för 1,5 år sedan så fick jag distanshealing av dig och i healingen förmedlade du vem som var min kärlek och att jag skulle öppna upp och ta emot personen. Vilket jag verkligen gjorde. Grejen är att den här personen har avvisat mig gång på gång, samt ibland betett sig riktigt elakt mot mig. Tills jag till slut kände mig så trasig och slut av alla avvisande att jag inte orkade mer. Det här har gjort mig förvirrad och deprimerad. Den här personen hör av sig ibland och kanske är personen intresserad. Jag vet inte längre, jag känner mest att jag har en stor mur mot den här personen så jag inte ska bli sårad mer. Det jag funderat mkt på dock är varför mina andliga vägledare ville att jag skulle ha den där infon i healingen? Eftersom det bara har lett till dåligt mående hos mig?

Svar: Att du skulle öppna upp och ta emot hade säkert en speciell betydelse... jag kan inte säga hur.. kanske det var vad du behövde just då för att sedan ta dig vidare... för du har kommit en bra bit på väg... och idag är det annorlunda.. du är starkare och du vet vad som är bra för dig.. kram
Esmaralda

42 Carina ST:

skriven

Jag har fått flera seanser genom åren av dig Es och de har hjälpt mig framåt. De har framför allt gett mig hopp och ork att kämpa vidare när det har varit som allra tuffast. Och nu känns det som jag har kommit igenom det värsta och börjar ana ett nytt liv. Utan seanserna vet jag faktiskt inte hur jag skulle ha orkat.

Du har sagt som det är varje gång och inte skönmålat. Du har visat mig min egen styrka, vilka val jag kan göra och gett mig hopp om framtiden. De stora områdena i livet som kärleken, ekonomin och yrkeslivet i ett längre perspektiv har aldrig ändrat sig i någon av alla de seanser jag har fått. Det har varje gång varit samma information ungefär.

Så det du beskriver att du får till dig stämmer väldigt bra med hur jag har upplevt seanserna. Den stora vägen och de mindre vägarna där man har valmöjligheter.

Attraktionslagen tror jag precis som du säger är något man kan använda på de områden där man har valmöjligheter. När det gäller den stora vägen så kommer det att ske när det är menat.

Det skapar för mig en sorts lugn och trygghet samtidigt som jag vet att jag har möjlighet att själv påverka och skapa mitt liv på väldigt många sätt under tiden.

Därför känner jag nu mest glädje över livet. Lite som ett äventyr där jag kan vara medskapande för det mesta. Och jag sitter inte och väntar på kärleken eller jagar den. Jag lever så som jag vill leva så mycket jag just nu kan. Och kärleken vet jag att den kommer längs min väg. Det ser jag fram emot.

Tack Esmaralda för det stöd du har gett mig när livet har varit tufft. Det har burit mig framåt en bit i taget. Och nu har jag landat lite mer. Nu ser jag framåt med nyfikenhet.
Kram, Carina ST

Svar: Visst har du landat....och lärt det du ska dessutom.... stor kram :)
Esmaralda

43 Naturvän:

skriven

Godmorgon Esmaralda!

Tack för att du förklarar sa bra ang hur du spar!

Är lite orolig ang min dotter när det gäller kärleken, att hon träffar "fel kille", är min oro befogad eller tror du det är vanlig mamma oro? Far hon vänta länge pa honom med stort H?

Ha en fin dag!

Kram fran Naturvän

Svar: Fel kille kan nog finnas en period i hennes liv.. men hon träffar en annan som är betydligt mer rätt för henne.. kram
Esmaralda

44 Naturvän:

skriven

Godmorgon Esmaralda!

Tack för att du förklarar sa bra ang hur du spar!

Är lite orolig ang min dotter när det gäller kärleken, att hon träffar "fel kille", är min oro befogad eller tror du det är vanlig mamma oro? Far hon vänta länge pa honom med stort H?

Ha en fin dag!

Kram fran Naturvän

45 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Väldigt intressant och man förstår mer och det är ju väldigt logiskt. Har fått en seans av dej för några år sen o det stämmer än så länge. Även om jag inte gick så djupt för jag var nog lite rädd samtidigt då. Nån gång provar jag nog igen för nyfikenheten växer allt mer och goda råd om framtiden är ju aldrig fel. Får du nån bra känsla när det gäller en ev liten bil som vi är på väg att köpa, jag är negativ som vanligt men den skulle vara perfekt som sommarbil?
Ha nu en skön söndag eller blir det rentav kalas idag med? Kram

46 Skrållann:

skriven

Hej!
Har just avnjutit hotellfrukost efter en härlig tjejhelg med Goa vänner som idag ska fortsätta i shoppingens anda. Ikväll ska vi lämna barnen hos mina föräldrar och mannen och jag blir ensammaa. Känner mig redan lite orolig. Hur kommer det bli, vad kommer hända om jag tar upp vad jag känner? Tänker att det vore tillfälle?!

Kram❤

Svar: Härligt.. och jag tycker du ska ta upp det du har på hjärtat.. det måste bli sagt... även kanske inte responsen blir 100 %.. kram :)
Esmaralda

47 CA:

skriven

Hej
Japp åker snart från Stockholm. Det blev en bra helg och det finns alltid något att göra i huvudstaden. Improvisationsteatern, en kvinna skrattade hela tiden, set var roligt och jag kan rekommendera er detta. Vårsalongen också älskar konst.
Men inget spel, vilket alltid gör mig ledsen. Får väl hopppas att jag snart hittar åtminstone en duktig spelare i mitt område snart.
Och till min resa i juni, ska fråga en men vet inte om den personen vågar
Kram

48 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Finns D på något sätt i min framtid? Är han nöjd i sin relation och hållet det där?
Kram

49 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag hade bara två frågor gällande min systers babyshower. Om vi väntar till sista minuten innan vi bjuder lilla systerns bästis till babyshowern kommer inte hon hinna planera någon egen? Kan hon komma även om de är i sista minuten? Om hon inte skulle komma skulle de vara vårat fel enligt systern med tanke på att vi bjöd henne sista minuten och kompisen lär ju inte hålla tyst. Vad ser du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

50 Anonym denna gång:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag bli tvungen att söka socialbedrag nu framöver eller kommer jag klara det ändå ekonomiskt?
Kram

51 Kiara:

skriven

Kära Es!
Gud vad fräckt ändå, med tanke på hur de hela funkar.

När de gäller kärleken här så tror (hoppas så enerligt) jag att den dyker upp nästa år. Det var en eller två saker jag skulle ta tag i, du såg en flytt för mig innan HAN dök upp samt så skulle jag ha både flirt och en romans innan. För mig känns detta lite väl mycket om allt detta sker i år. Hoppas bara jag har träffat honom innan min systers minsta fyller 1 år nästa år så jag slipper vara singel då släkten förmodlingen kommer, jag brukar vara singel vid släkt träffar. Känns som om dom tror att man inte kan få någon kille för att man inte ser så bra ut. I alla fall inte som dom.

Dagens fråga: Ser du om min kusin som är två år äldre än mig kommer bli avundsjuk på mig i framtiden? På någonting vare sig det är barn, resor eller något annat? Lite nyfiken på det bara. Kram Kiara ❤

52 A:

skriven

Hade varit så spännande o veta om du ser min soulmate. Hur han ser ut.

Just nu är jag bara så förvirrad i allt för R skickar sms o undrar hur allt är osv, vill träffas o prata, lägger ut kryptiska meddelanden på Instagram, jag vet verkligen inte hur jag ska tolka allt 😭

Kram bästa E o tack för all vägledning 💕

53 Kvinnan :

skriven

Hur ser det ut när det gäller familjelivet ... Blir det fler barn för oss 😊

54 Fff:

skriven

Har en fråga o undrar om det finns något meddelande som kan rycka upp mig kram

55 Ametist:

skriven

Hej Es!
Vad mysigt det ser ut med badet!
Kan tro att ni hade det gott.

En kille jag träffade ngr ggr för flera år sen har hört av sig o börjat skriva t mig. Attraktion o glädje har kommit in i mina tankar angående honom,
Är detta något som kan bli ngt seriöst?
Kram o pussa ståtliga MG på pannan från mig❤

56 Pia 68:

skriven

Hej Es.

Du beskriver det så bra! När jag ska försöka mig på att förklara det jag sysslar med så låter det så flummigt.
Hur förklarar du healing? Tycker att det är så svårt att förklara vad det är man gör egentligen. Det kommer bara.

En annan sak som är svår att förklara är hur man kan spå, heala och rensa eller vad det nu är man gör, på distans. Behöver jag verkligen ha personen det gäller mitt framför mig? Svaret från min sida är nej.

Till Agnes:
Du skrev för en vecka sedan och hälsade till mig, tack Agnes! Måste be om ursäkt för att jag svarar dig sent.

Först och främst vill jag be om ursäkt om jag orsakat dig något obehag, det har verkligen inte varit min mening.

Såhär var det; Du måtte riktigt pyton för en tid sedan och det fanns många mörka tankar. Jag är en av många som tycker mycket om dig, det du skriver och inte minst hur du skriver.
Av någon anledning så kände jag din förtvivlan och helt automatiskt så fanns du i mina tankar dagar i sträck och jag började fokusera på att "skicka" positiva, kärleksfulla tankar till dig. Jag har precis som du reagerat "negativt" på healing, då främst genom storseanser, varför vet jag inte.

Har du Agnes några frågor kring detta så hör gärna av dig. Vill verkligen inte att det ska uppfattas negativt.

Kram, kärlek och ljus på Er alla denna söndag i februari.

57 Alina:

skriven

Väldigt intressant att få veta hur det går till! Och vilket fantastiskt arbete du gör som förmedlare!

58 Alina:

skriven

Väldigt intressant att få veta hur det går till! Och vilket fantastiskt arbete du gör som förmedlare!

59 Fröken T:

skriven

Hej es

Tack för dagens inlägg, det låter helt logiskt och självklart att det är så☺
Senaste veckorna har jag drömt om några ex, flera flera år gamla ex, och även om min pappa. Senast inatt drömde jag att ett ex som tidigast varit lite stalkig mot mig, slog min pappa. I drömmen slog han honom. Vaknade upp mitt i natten med hög puls. Imorse skrev jag sms till pappa att han skulle vara lite vaksam mot sin omgivning och inte lita så mkt. Vaknade med den känslan bara.

Men på ngt sätt känns det att dessa drömmar kommer för att på senaste så ploppar gamla minnen av dessa ex upp, men jag är över dem så jag blir lite konfunderad. Och på något sätt så känns det som att min blivande är runt hörnet... trots att du såg en flört innan solulmaten.

Vet inte... vad ser du/känner du in kring detta..?
🌹

Strax ska jag träffa upp min bästa vän, vi ska på brunch med live jazz i bakgrunden. Toppen söndag alltså 🌸☺

Ha det fint!
T.N

60 Tildis:

skriven

Jag blev väldigt nöjd med min spådom. Den var kanske inte så detaljerad men det jag sökte var en långsiktig överblick av mitt liv och det fick jag. Dock, så uppkommer det ju alltid lite nya tankar och funderingar som nu. För jag har sökt massa jobb i sommar. Finns det en chans att jag får något av jobben? Kram

Svar: Jadå, chansen är runt 70 %.. snarare mer än mindre.. kram
Esmaralda

61 Prövar :

skriven

Hej!
Jag prövar att fråga igen, kan det bli ngt med K?
Kram

62 E:

skriven

Tack för svar. Dock vet jag inte hur detta gjort mig starkare. Jag har ju bara gått och väntat på att den här personen ska vilja ha mig, istället kunde jag ha lagt tid till att utveckla mig själv under tiden.Tycker bara det är så jobbigt med vetskapen om att min kärlek är någon som jag ska ta emot, men som inte vill ta emot mig.

63 Smulan:

skriven

Så känner jag också. Men undrar samtidigt om han och hon är ett par eller har mycket kontakt med varandra?!?!?

Stor kram till dig

64 E:

skriven

Det har inte heller gjort så att jag tagit mig vidare. Jag står bara och stampar och är bitter över att jag förmodligen aldrig kommer att få bli lyckligt kär. Jag önskar att jag aldrig deltagit i healingen för då att jag sluppit få den där infon och kunnat gått vidare med mitt liv. /Erika

65 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag hade bara två frågor gällande min systers babyshower. Om vi väntar till sista minuten innan vi bjuder lilla systerns bästis till babyshowern kommer inte hon hinna planera någon egen? Kan hon komma även om de är i sista minuten? Om hon inte skulle komma skulle de vara vårat fel enligt systern med tanke på att vi bjöd henne sista minuten och kompisen lär ju inte hålla tyst. Vad ser du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

66 Kiara:

skriven

Kära Es!
Dagens fråga: Ser du om min kusin som är två år äldre än mig kommer bli avundsjuk på mig i framtiden? På någonting vare sig det är barn, resor eller något annat? Lite nyfiken på det bara. Kram Kiara ❤

67 Kiara:

skriven

Kära Es!
Dagens fråga: Ser du om min kusin som är två år äldre än mig kommer bli avundsjuk på mig i framtiden? På någonting vare sig det är barn, resor eller något annat? Lite nyfiken på det bara. Kram Kiara ❤

68 Sus:

skriven

Hej
Kom att tänks på att min vägledare är svår att se?
Är den de?
Love sus

69 f.:

skriven

Hur lång väntetid är det att få spådom via mejl och hur mycket kostar det?

Och sen en liten snabb fråga.. kommer han och jag att få kontakt med varandra igen på nytt?

Kram

70 Hönan:

skriven

Tar dagens inlägg som en hint om att det är dags för en seans nu. Tror det skulle komma mycket gott ur det. Vet inte riktigt varför jag dragit ut på det, kanske är lite rädd för svaren. Lite extra grått och jobbigt känns det idag, som att luften helt pyst ur mig. Kanske hänger det ihop med det jag bär inom mig som behöver komma ut.
Hade arbetat med tankarna och närmade mig beslutet och sen plötsligare känns det som han gjort en totalomvändning och att jag blivit till luft. Funderar på om hon kan ha ett finger med i spelet. Verkar så himla märkligt att från en dag till en annan ändras sådär.
Nu känns det iaf inte lika aktuellt att ta upp det, hoppas att det ändras snart.

Kram och Grattis i efterskott <3

71 Ff:

skriven

Har en fråga o undrar om det finns något meddelande som kan rycka upp mig kram

72 Kvinnan :

skriven

Hur ser det ut när det gäller familjelivet ... Blir det fler barn för oss 😊

73 a:

skriven

Es,
jag har testat att skicka Telepatiska medelanden till en person, men ser du om den här personen får dom här medelandena? Jag testade detta för kuls skull, och det skulle vara jättecoolt om den här personen får dom här medelandena. Ser du om den här funkar och personen får medelandena? Kram :)

74 Filippa:

skriven

Hej kommer jag flytta till ett hus på Gränna vägen i framtiden?

Bor i en lägenhet där nu och trivs jätte bra här.

Kram

75 Mammamu:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har haft mycket runt omkring mig, mycket att tänka på och känt mig lite "nerslagen" och nere!
Min son är lite kinkig just nu!
Känner han av att jag är så och tar han skada av det?
Kram

76 Jungfrun:

skriven

Hej Esmaralda!

Ser du vem min tvillingsjäl är i detta liv?
kram

77 Emma:

skriven

Hej! Vi håller på och kollar efter en hund till men vet inte om det är möjligt för oss att ha två hundar med tanke på ekonomin....

Och en fråga till; ibland kommer längtan om den stora kärleken är så rädd för att inte få åldras med den rätta, skulle vilja dela mitt liv med honom nu om jag någonsin kommer att träffa den rätte...❤

/Mvh Emma

78 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du jag kommer genomföra operationen innan jag skaffar fler barn? Eller får jag fler barn innan operation? Kram

79 Lilly:

skriven

Vem är det som ringer mig i snart två dagar??? Känner inte igen numret???

80 Lost på avtagsvägen:

skriven

Hej Es

Går jag på den breda livsvägen snart..hittar inte dit bara:(!
kram

81 Fröken T:

skriven

Hej es

Tack för dagens inlägg, det låter helt logiskt och självklart att det är så☺
Senaste veckorna har jag drömt om några ex, flera flera år gamla ex, och även om min pappa. Senast inatt drömde jag att ett ex som tidigast varit lite stalkig mot mig, slog min pappa. I drömmen slog han honom. Vaknade upp mitt i natten med hög puls. Imorse skrev jag sms till pappa att han skulle vara lite vaksam mot sin omgivning och inte lita så mkt. Vaknade med den känslan bara.

Men på ngt sätt känns det att dessa drömmar kommer för att på senaste så ploppar gamla minnen av dessa ex upp, men jag är över dem så jag blir lite konfunderad. Och på något sätt så känns det som att min blivande är runt hörnet... trots att du såg en flört innan solulmaten.

Vet inte... vad ser du/känner du in kring detta..?
🌹

Strax ska jag träffa upp min bästa vän, vi ska på brunch med live jazz i bakgrunden. Toppen söndag alltså 🌸☺

Ha det fint!
T.N

82 28-åring:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag att gifta mig medan jag fortfarande är ung?
Kram

83 G.H:

skriven

En märklig fråga, ser du syskon till vår son, If so - kommer de komma överrens och ha glädje av varandra?

Funderar på syskon, vill nog innerst inne, men är ju så mycket jobb med de små 😜

Kram:)

84 🖤G. :

skriven

Hvis jeg kjøper huset, flytter jeg da dit aleina eller sammen med R?

85 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Det är intressant att få höra hur det går till när du spår. Initialt blev det lite konstigt för jag läste fel och fick det till att "så här fuskar jag när jag spår" 😂.

Idag är en soffdag. Jag har inte gjort många knop. Alldeles nyss klappade jag Willem. Han verkar spänd i musklerna. Jag undrar så varför. Är det något som oroar honom? Eller kan det ha varit oron över Nova? Det kände jag att jag själv blev spänd av.
Kram ThereseC

86 Caroline:

skriven

Borde jag ringa eller låta bli??
Ringa ett litet samtal till mitt ex, eller stör jag honom då??

87 Livsturisten :

skriven

Jätte intressant det du skriver om hur det går till. Och då kan jag inte låta bli att tänka på det du svarade mig sist "han är långt bort men närmar sig hela tiden"... Envis tänkte jag då "näe du han e väldigt nära fysiskt men långt borta vad gäller de där förälskelsekänslorna för mig men de kommer" hahaha evig optimist liksom. Och jag tror tillomed jag är sån som skulle göra allt för att motbevisa dig om du sa att jag aldrig skulle ha ett jobb jag trivs med eller nåt annat negativt. Men alla är inte som mig så givetvis kan du inte berätta såna trista saker för folk. Förståeligt!
Ha en fin söndagskväll. Kram!

88 HS:

skriven

Hej Es!

Tack för intressant inlägg! Jag tror absolut att det är så att det inte är meningen att man ska få all information till sig alltid. Livet går ju ut på att lista ut vissa saker själv eller att träna sitt tålamod.

Tack för svar igår också. Stämmer det som hon säger att hon raderade filerna av misstag? Vi har fått tillbaka en del av dem nu efter att jag sa till, men inte alla. Jag hoppas att vi kan rädda resten också.

Kram

89 coco:

skriven

Mycket intressant läsning♥

Ser du något extra roligt på ingång?
kram

90 Emma:

skriven

Hej! Vi håller på och kollar efter en hund till men vet inte om det är möjligt för oss att ha två hundar med tanke på ekonomin....

Och en fråga till; ibland kommer längtan om den stora kärleken är så rädd för att inte få åldras med den rätta, skulle vilja dela mitt liv med honom nu om jag någonsin kommer att träffa den rätte...❤

/Mvh Emma

91 T:

skriven

Hej!
Jag blev av med det jobb jag haft under större delen av mitt liv pga arbetsbrist. Det innebar en stor sorg. Och ännu större sorg (och skam) när de nyligen anställde en ny tjej utan fråga mig. Så jag undrar varför jag egentligen blev av med mitt jobb? Tycker inte att jag fått någon ordentlig förklaring. Hur ser framtiden ut för mig jobbmässigt?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: