Spådd att inte hitta kärleken....

 Dagens gästbloggare idag är: Monia

Nu har en talat om  att hon träffat den kärleken som hon var spådd att träffa och då vill jag säga att jag är en av dom andra som har blivit spådd att inte träffa min stora kärlek.

Det varken gör mig upprörd eller ledsen och det förvånar mig inte.

Jag har alltid haft det på känn själv.

 

Jag är andligt inkännande själv och efter flera misslyckade samborelationer och ett kort och misslyckat äktenskap så har jag insett att jag mår bäst om jag lever ensam och inte har ett förhållande med någon.

Det var en insikt som jag kom fram till för ganska många år sedan. 

När Ezmaralda sedan skrev min seans så talade hon om att jag kommer ha kortare relationer men med tendens att ha det med fel män och att min äkta  livskamrat inte kommer i det här livet så tyckte  min syster att det var grymt skrivet.

Men det är det INTE.

  Det är snarare tvärtom att det kändes bra att få bekräftelse på något som jag själv känt och trott och nu kan jag  slå mig till ro med detta och ägna mig åt annat i mitt liv som får mig att  må bra.

Istället för att leva på sparlåga och hoppas på något som ändå aldrig kommer. 

 

Jag vet att Esmaralda kunde känna in att jag kunde bära den sanningen och det var därför hon skev rakt opp och ner som hon fick till sig. Hon skrev också att hon visste att jag själv var andligt känslig och hade fått till mig själv samma information. Jag är tacksam för ett tydligt och ärligt svar på frågan om kärleken.

 

Nu ska jag istället iväg och arbeta på ett barnhem  i Asien och stanna borta ett år till att börja med och fungerar det bra så stannar jag längre.  Nu känner jag mig fri att leva helt och hållet mitt eget liv och på mitt eget sätt.

Alla traktar inte  efter samma sak även om det verkar som om de flesta här bara längtar efter kärlek.

Ha det bäst alla.

Monia

1 Erika:

skriven

Hej! Hur länge ska jag behöva vänta på personen du såg i healingen vara min livs kärlek? Väntat i över 1,5 år nu.

2 <3:

skriven

Vilken upplevelse att jobba på ett barnhem i Asien. Gästblogga gärna om det sen Monia.
Lutar det åt en golfresa med i mars tror du kära Esmeralda med ett annat par ?
Kram
💗💗💗

3 Skorpan:

skriven

Ja varför skulle alla vilja samma sak, det som pasar en passar inte en annan.Det viktiga är nog att veta vad man vill, vilket inte är så lätt alla gånger det heller.

Ett fint år väntar dig säkert Monia fyllt med upplevelser av alla de slag. Kanske hör vi av dig där långtifrån nångång i framtiden? Lycka till på din färd :).

Två dagar med min "coach" o sen ska vingarna prövas. Nervös, minsann, och jag undrar om det blir ett magplask in i det nya, som med nya mobilen, eller kan det tänkas bli ett mildare fall Es? Något som jag behöver tänka speciellt mycket på nu? Åhh...

Måndag igen, snart fredag ;).
Ha det gott alla!
Kram Skorpan

4 Skrållann:

skriven

Hej!
Heja dig Monia!
Själv kunde jag inte alls prata med min man igår och det slutade på helt annat sätt, med intimitet. Jag känner mig så falsk och värdelös som inte vågar ta tag i det hela. Märker han någonting?

Kram❤

5 f.:

skriven

Kommer vi att få tillbaka kontakten vi hade innan, även fast vi inte har någon kontakt alls just nu? Jag saknar den tiden lite när vi pratade som mest. Kram

6 Nytt liv:

skriven

Godmorgon!

Jag vill så gärna förändra mitt liv men vet inte riktigt hur jag ska göra eller var jag ska börja. Kommer jag att lyckas och det blir en förändring till det bättre??

kram

Svar: Gör mer sådant som du vill och längtar efter... var modig i dina beslut och du tar första stegen till en positiv förändring.. kram
Esmaralda

7 A:

skriven

Vad tänker han nu när jag inte svarade honom på hans sms igår?
Hoppas så på en ny chans med honom. Men det ska jag kanske inte göra? Du kanske ser vem R är? Ifall alla ryckten om honom är sanna o vad han har gjort isåfall?

Å, mitt huvud 😭 Sover inte, äter inte, fungerar inte...
jag kanske med borde leva ensam? Men jag tror inte jag är byggd för att vara själv 😥🙈

8 Tanten:

skriven

Måste vara skönt att få bekräftelse på det du redan visste, Monia. Lycka till i Asien och tack för att du delade med dig.

Kram

9 Helena Ir:

skriven

Tack för att du delar med dig,Monia..jag kan förstå den där känslan du skriver,att du nu kan slappna av,och tänka på annat!
Ärlighet måste ändå vara bäst..att gå och vänta,på något som inte kommer..är lite grymt,kan jag tycka..
Tycker ibland att den där kärleken till mannen,tar för stort utrymme i livet..man ska inte bli bortkollrad av tanken..vi blir inte lyckliga för all framtid,bara för att vi träffar vår själsfrände..som ung,vill man gärna tro det..men livet består av så mycket annat också..

Egentligen kanske det är konstigt att jag skriver allt det här,jag är en av dom som blivit spådd att träffa en man längre fram på livets väg..men samtidigt så känner jag igen mig lite i den där känslan att det har inte alltid varit så bra..och det kanske inte heller blir så mycket mer..det skulle inte förvåna mig,helt enkelt..jag har glömt bort hur det är att vara kär,förälskad..en flyktig känsla..som jag nog ibland missförstod,bara för att jag behövde den. .

Till dig Monia,önskar jag stort lycka till med arbetet på barnhemmet..där tror jag kärleken,är på sin rätta plats :)



Kram :)

10 Jossan :

skriven

Härligt att du tar det med sådan ro! Hade jag fått det så hade jag blivit krossad för jag vill verkligen träffa den rätte!

Snart på jobbet och jag vill verkligen inte dit. Jag vaknar med smärta i kroppen varje dag. Jag trivs på stället och kollegorna. Hoppas på att jag får det andra jobbet. Hon var nöjd iallafall.

Idag ska jag köpa sänggaveln till min säng som ska köpas sen :)

Ska även köpa tarotkort :) har fått erbjudande att vara med på en godkändlista :)

Kram

11 Mannabonne fan :

skriven

Godmorgon!

Vad får jag för respons om jag hör av mig? Kan vi bli tillsammans igen eller är det ovärdigt av mig att höra av mig? Som att jag liksom trycker ner mig själv? Eller är det värt det?

Kram från tjejen som lever i ångest :(

12 hg:

skriven

Hej!
Ez tror du jag möter mitt soulmate 2017? Vet att du har svårt att se sånt men hur stor är chansen?
Kram!

Svar: Chansen finns.. kram
Esmaralda

13 Sus:

skriven

Hej
Så kan de va......
Härligt att ha förmågan.....
Åka till Indien .....
Här är de vakuum .....
Love sus

14 Mn:

skriven

Hej EZ!!
Kommer min son acceptera mitt förhållande ?

15 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Nu när allt lugnat sig sitter jag och reflekterar. Jag känner att jag kanske åsidosatt min egen familj för min mans. Och att vi ofta prioriterar hans vilja, hans behov av att hela tiden visa upp oss. Vad ser du? Har jag sårat min familj?
Tack!

Svar: Jag tror inte de är sårade men det kan de bli.. glöm inte bort dem.. kram :)
Esmaralda

16 desp:

skriven

kära es.. när du säger att du inte ser om jag får jobb i systemet så undrar jag hur kommer det säg? du såg ju innan att jag har 40%.... så jag undrar rakt ut också om du ser mig på ett annat ställle eller på systemet.`?

kramar

Svar: Det blir oftast fel när man ställer samma fråga som man redan fått svar på.. lita mest på det första svaret... kram
Esmaralda

17 Dunegull:

skriven

Ser du mig få bättre lön detta året?

18 Nat:

skriven

Hej Esmaralda!
Haha, ja många här inne längtar efter kärlek! Men alla är vi ändå olika!
Du har ju tidigare sett att kärleken bör komma från annan stad än min hemstad! Men ser det ut som om vi möts här iallafall medan jag bor här i hemstaden?
Kram

19 Mammamu:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har haft mycket runt omkring mig, mycket att tänka på och känt mig lite "nerslagen" och nere!
Känner min son av att jag är så och tar han skada av det?
Kram

Svar: Det här är bara tillfälligt och ingenting som han tar skada av.. kram :)
Esmaralda

20 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag hade bara två frågor gällande min systers babyshower. Om vi väntar till sista minuten innan vi bjuder lilla systerns bästis till babyshowern kommer inte hon hinna planera någon egen? Kan hon komma även om de är i sista minuten? Om hon inte skulle komma skulle de vara vårat fel enligt systern med tanke på att vi bjöd henne sista minuten och kompisen lär ju inte hålla tyst. Vad ser du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Jag ser inga detaljer.. gör det du tycker är klokast och som känns mer rätt.. och det blir rätt.. kram
Esmaralda

21 ängeln:

skriven

Lycka till Monia, du måste vara en stark person men glöm inte bort att ha många vänner runt dig :) Kram. E, med risk för att vara tjatig, men menar du att lillebror får en dagisplats på samma dagis som storebror även om vi väntar tills efter jul? Eller ska vi ta platsen i augusti och gå på snigelfart?? Kramar

22 CA:

skriven

Hej
Ja visst kan det vara en befrielse att veta hyr saker blir
Jag är spådd att möta någon och ibland känns det väldigt skrämmande. Jag hoppas ju att han spelar kort men det är ju inte säkert att han gör.
Tog mod till mig igår och mejlade en spelare, fick till svar att det var ett generöst erbjudande, fattade inte om personen var ironisk eller bara dum.
För några år sedan fick jag tipset att annonsera sen dess så gör jag det men oftast får jag inga svar men skam den som ger sig.
Hoppas det kommer någon permanent snart som klart måste vara bra och som vill spela lite här och där
Ha en bra dag alla
Kram

23 Kiara:

skriven

Monia: Vad roligt för dig! Glad för din skull! Precis som du skrev, alla vill inte uppleva kärleken utan vissa vill faktiskt leva ensamma. Jag tror att kärleken finns till alla som vill ha den och så är det nog. Jag önskar dig all lycka i framtiden och hoppas det går bra på barnhemmet i Asien!

Es,Ser du om min kusin som är två år äldre än mig kommer bli avundsjuk på mig i framtiden? På någonting vare sig det är barn, resor eller något annat? Lite nyfiken på det bara. Förstår ju att hon säkert är nöjd med sitt liv men var bara lite nyfiken. Kram Kiara ❤

Svar: Lite syskonavundsjuka kanske men ingenting större... kram :)
Esmaralda

24 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag att genomföra operationen innan jag får fler barn? Eller kommer jag få fler barn innan jag gör operationen?
Kram


25 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag att genomföra operationen innan jag får fler barn? Eller kommer jag få fler barn innan jag gör operationen?
Kram


26 Shirin:

skriven

Gid morgon! Borde jag skriva till honom eller avvakta tillshan skriver? Ser du hur han tänkerkring detta? Är han den rätta för mig?❤️❤️

27 Shirin:

skriven

Gid morgon! Borde jag skriva till honom eller avvakta tillshan skriver? Ser du hur han tänkerkring detta? Är han den rätta för mig?❤️❤️

28 28 åring:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag att gifta mig? Är jag fortfarande ung då?
Kram

Svar: Ja du kommer att gifta dig och gammal är du inte.. kram
Esmaralda

29 Little miss piggy:

skriven

God morgon allihopa!

Lycka till i Asien och i livet Monia! Roligt att du delade med dig! Stor kram från mig 💜

Något jag undrar Es är hur min relation till mina två systrar kommer se ut i framtiden? Jag och min stora syster står ju väldigt när nu och så är det inte med lilla systern. Hade ju velat ha samma kontakt med lilla systern som med stora systern. Kommer vi alla tre ha en bra relation och stå varandra väldigt nära i framtiden? Eller vad ser du?
Tusen tack i förhand! Kram lilla jag 🐷

30 fw:

skriven

Kommer han att vilja träffa mig igen och kommer vi att göra det?

31 Mm:

skriven

Hej Esmaralda! Tror du att jag kommer att få komma på intervju till arbetet jag är intresserad utav? Kommer det anses som ett minus om jag nämner att jag vill arbeta 75%?
Kram

32 Jennifer:

skriven

Hej! Strongt av dig Monia att inse att livet inte handlar om att finna den enda sanna kärleken (vissa anser det dock). Det viktigaste är att man mår bra inom sig och känner att man gör meningsfulla saker, att man finner en mening med sitt liv. Det låter som om du gör det. Och kärlek finns i så många former och meningar - bara för att man inte finner DEN RÄTTA i detta livet betyder det ju inte att man måste leva utan kärlek. Dessutom tror jag att det finns flera MR RIGHT NOW! än MR RIGHT FOREVER. Önskar dig lycka till med din vistelse i Asien!

Fina Esmaralda, gör jag rätt som börjar planera min resa fastän allt är så ovisst? Eller bör jag vänta tills jag fått ett jobb? Vilket känns bättre? Kram


Svar: Det känns tryggare efter att du fått jobb... men det kan vara så att du har ett behov av att planera just nu.. så planera... och stäm sedan av med dig själv.. kram
Esmaralda

33 Lilla jag:

skriven

Snälla ES, vill du ge mig ett till råd?
Nu har jag helt inriktat mig på att studera till lärare. Men det går inte studera fristående kurser på distans som jag enbart kan studera just nu.
Jag måste verkligen hitta en plan B nu när det blir stora nedskärningar på jobbet.
Jag drömmer om att starta eget. Men kommer inte igång. Var ska jag börja, är kanske inte meningen det heller?
Jag känner mig så stressad.

Vad ser du?

Jag önskar dig en underbar dag!

Kram!

34 Minis:

skriven

Vad gott att höra faktiskt 😊🌹 med dina ord och din känsla av att det är helt ok gör ju också vår andras tro och tillit till es starkare 🖒 tack för ditt inlägg och lycka till i Asien 😊
Jag har i helgen träffat mannen du rådde mig inte vänta för länge på es...jag var rak och sa som jag kände och han tog till sig. Helgen har varit fin och jag är kär ❤❤ hoppas så förbli..känns som han är en fin man med bra avsikter. Kan du känna något es? Stor kram

35 Aa:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar han ha fått upp ögonen för någon annan?
Ser du om han eller jag går in i nytt förhållande först?
Kram

36 c:

skriven

Har inte jag också gjort avtryck i hans liv så som han har gjort i mitt? Känner inte han av det också eller är han egentligen bara rädd för att släppa in mig? Han stöter bara bort mig och jag är bara så rädd att förlora honom. Förstår han inte det?

37 <3:

skriven

Godförmiddag kära Esmeralda. Trodde inte det var sant jobbet jag vill ha i Stockholm kom på min mejl idag att man faktiskt kan söka. Hade tänkt söka på lite annorlunda sätt. Men det kanske går bra det här med. Vad tror du ? Har jag någon chans trots min sjukdom ?
💗💗💗

38 Lizette :

skriven

Hejsan:)
Heja dej monia! Alla har ju inte samma längtan. Så härligt att du kan ägna dej åt att hjälpa utsatta barn. Det ger en mycket kärlek att få hjälpa andra. Lycka till med allt!
Själv har jag en längtan efter tvåsamheten, att få bilda familj igen.. kan du se om min önskan går i uppfyllelse Ez?
Kram

39 Nadja:

skriven

Hej Esmaralda! Om jag köper 10 eller 15 trisslottar från Coop idag blir det något tre klöver eller tv symboler?

40 Nadja:

skriven

Eller får min bror tre klöver om jag ger bort trisslott från mobilen till honom idag?

Svar: Nej jag kan inte se att han får tre klöver..
Esmaralda

41 Tisa:

skriven

Varför ska det vara så svårt att förstå att jag faktiskt har den rädsla jag faktiskt har (vågar inte skriva den här i rädsla för att bli dömd). Samtidigt skäms jag för min rädsla, så svårt att berätta om. Jag vet att jag ska utsätta sig för det man är rädd för. Men detta är jättejobbigt.

Svar: Du kan övervinna rädslan.. det vet jag.. kram
Esmaralda

42 Mikael:

skriven

Bra spådom, Underbart veta besked när man får frågan, är det inte dags skaffa en partner? Och slippa lägga tid och funderingar på det.

Själv har levt långa perioder själv och det fungerar ibland bra eller bättre än leva med en partner.

43 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för din berättelse Monia!
Vi äro alla olika i vår Herres hage. Det är ju inget måste att man ska vara två. Och inte fan är det alltid en dans på rosor att leva i ett förhållande! Har själv levt ensam i snart tio år men med någon typ av distansförhållanden. Tror det är som när man är i ett förhållande...då längtar man efter ensmhet och att bara rå sig själv till och från. När man är ensam vill man ha någon hos sig då och då. Och så är ju "drogen" förälskelse lite frestande! Men baksmällan kommer ju åxå oftast. Jag önskar dig ett stort lycka till i Asien!! Och man kan ju träffa män utan att vara i ett förhållande! Allt gott till dig!

Es, tack för dina ord i "kattdramat" i går! Det skär i hjärtat på mig. Vet, jag verkar ju helt fixerad men det är starka band här till min "lille giiiis" Grunnar på något smart men än är det stopp! Nyckeln till kattlösningen ligger nog hos dottern där katten finns. Lider för vädret är ju skit åxå! Stackars lille raringen!!

Ha en fin vecka allesammans! Kram...
/Linnean🌸

44 Emla:

skriven

Hej Es!
Jag har sökt in på en utbildning. Ser du om jag kommer in på den?
Kram 💕

Svar: God chans.. kram
Esmaralda

45 Anna.L:

skriven

Hej! Idag ligger jag tyvärr hemma i förkylning och halsont, önskar det blir bättre snart då jag har roliga planer framöver. Som min läkare nämnde måste jag åka in och ta blodprov vid feber hoppas jag slipper detta. Är det en stor varning ifall jag struntar i det??

Har en även en fråga angående en märklig kille som verkade foto, diskret mot vårt köksfönster, behöver jag vara orolig för honom eller inbrott i vårt hus?

Om du ser något
Kram :)

46 Barbro:

skriven

Hej Esmaralda!

Ja mej har du också spått att jag skulle möta kärleken mitt i vardagen.

Men i mitt liv verkar just nu vara mest fullt av äldre män på nästan 20 år äldre alltså 70+.
Som helt plötsligt börjar göra sina inviter.

Man är lite snäll o bryr sig o då plötsligt så blir man intressant tydligen. Men tyvärr så är jag inte intresserad. Har tillräckligt med min gamla pappa att ta hand om.

Kommer jag någonsin att få uppleva den rätta kärleken Esmaralda?

Kram
Barbro

47 Jessica:

skriven


Es, jag har testat att skicka Telepatiska medelanden till en person, det låter väldigt underligt, men ser du om den här personen får dom här medelandena? Jag testade detta för kuls skull, och det skulle vara jättecoolt om den här personen får dom här medelandena. Ser du om den här funkar och personen får medelandena? Kram :)

48 Anna E:

skriven

Hur kunde han veta var jag bor? Jag lämnade inga uppgifter? Han verkade intresserad?

49 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda. Tror du min dag blir bra? Kram! 😀

Svar: Ja, om du väljer den positiva vägen.. kram :)
Esmaralda

50 Monica:

skriven

Jag har haft två förhållanden den ena gången gift den andra gången delvis sambo där jag har fått barn i bägge förhållanden. Men det var inte med män som jag var kära i. Den förste bedrev känslomässig utpressning för att få mig fast. Den andre tog jag för att jag trodde att han kunde bygga upp min självkänsla men jag gick på pumpen.

Sedan träffade jag en man hastigt som jag förstod jag skulle kunna bli passionerat förälskad i. Han kontaktade mig men jag var otrevlig mot honom på telefon och han hörde aldrig av sig sen. Anledningen var att jag var konflikträdd och min sambo stod i närheten samt jag satt fast med barn med honom.

Den andra mannen i mitt liv som jag blev passionerat förälskad i. Han kom från Iran och jag var rädd att det skulle bli kulturkrockar. Jag hade en totalkvaddad självkänsla som hade tagit personligheten i från mig. Därmed hade jag utvecklat patetiska självhävdelsebehov med beteendestörningar som följd. Det blev för mycket för honom. Jag tog det förstörda förhållandet hårt men det förde det goda med sig att jag efter att ha hamnat på botten så var det bara att kravla sig uppåt.

Jag är lite över 60 år och är rätt så nöjd med livet idag. Jag är singel och suktar inte efter någon man. Skulle det dyka upp någon i mitt liv som skulle tilltala mig så är det bara att ta emot som någon slags ödets bonus. Men det är inte nödvändigt.

51 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Sa bra att du fatt bekräftat vad du anat, lycka till pa barnhemmet i Asien, hoppas du delar med dig av dina upplevelser!

Kram fran Naturvän

52 Mikael :

skriven

Bra spådom, Underbart veta besked när man får frågan, är det inte dags skaffa en partner? Och slippa lägga tid och funderingar på det.

Själv har jag levt långa perioder själv och det fungerar ibland bra, eller bättre, än att leva med en partner.

53 Lilla my:

skriven

Tack Monia för att du dela med dig. Vad roligt & spännande att att bo i Asien:)Lycka till med allt

(Jag kommer ihåg att Es berättade i min seans att jag i ett tidigare liv öppnat ett barnhem i ett land som ännu finns kvar idag<3)

Ps: Ser du någon ny föränding på gång?
kram:)



54 Lotta:

skriven

Det är bra att få veta som det är istället för att vänta år ut och år in på något som kanske ändå inte kommer.
Jag har frågat jättemycket om kärlek här och jag är en riktigt tjatig en...haha.
Nu har jag kontakt med en man jag inte träffat irl, men är riktigt intresserad. Är det HAN???????

Kram
L

55 Jonkan:

skriven

Kommer förlossningen gå bra och kommer han tidigare än beräknat?

56 Jankan:

skriven

Starkt att följa sitt livs mening. Och visa motsatsen till alla rädslor vi har blivit inmatade från barnsben. Man kan hitta kärlek i alla former - inte bara mellan människor.

Es. hur går jag vidare med min personlig utveckling. Vad ska jag göra ? Är det något som bromsar mig ?

Svar: Det är dags att lyssna av glädjen och väljer den... så kommer annat på köpet.. kram
Esmaralda

57 Michaela:

skriven

Vad skönt att du fått den bekräftelsen och att du nu kan leva livet fullt ut. Lycka till Asien! Kram!

58 Ff:

skriven

Sitter på flygplatsen o väntar på min svåger, ser du om han kommer trivas hos oss??

59 G.H:

skriven

Hej Esmeralda:) du har spått att vi ska få ännu ett barn,undrar om vår son och "syskonet" kommer komma komma överrens och ha glädje av varandra?

Funderar på syskon, vill nog innerst inne, men är ju så mycket jobb med de små 😜

Kram:)

60 Lilly:

skriven

Vad ser du mig studera i framtiden ... O kommer jag arbeta utomlands?? Kram

Svar: Ja, jag ser arbete utomlands och jag ser studier.. men inte exakt vad du ska studera.. kram
Esmaralda

61 AnnaK:

skriven

Skönt att veta och vara tillfreds med det 😊

Själv varken väntar eller hoppas jag. Har nog aldrig gjort det men ändå har det trillat fram nån då och då. Fast det är mest till besvär 😜 Skulle dock vara trevligt att prova på ett förhållande där båda ser till den andres bästa och skulle vara skönt att inte dra hela lasset själv i allt. Men men....

Åkt på Uvi igen......suck! Kanske därför jag varit så trött och orkeslös i helgen för att det varit på gång. Känns som att alla åkommor aldrig ger sig. Är det inte det ena så är det det andra.

Kram 😊

Svar: Ett elände när det hopas så där.. själv är jag inne på min tredje förkylningsvecka.. kram
Esmaralda

62 Madeleine :

skriven

Tack för att du delar med dig av din historia och det är intressant att höra båda sidorna. har själv en morbror som inte är gift eller har barn. Han ägna sitt liv åt djuren och nu reser han jorden runt och träffar vänner som han samlat på sig under åren. Lycka till i Asien och ta hand om dig!

63 Elisa:

skriven

Hej!
Kan du se nåt vad han har hållit på med då han inte varit tillägnglig på flera dagar? Tycker det är så konstigt...
Kram

64 Queen:

skriven

Kommer jag få uppleva fler graviditet kram

65 Ff:

skriven

Sitter på flygplatsen o väntar på min svåger, ser du om han kommer trivas hos oss??

Svar: Det går säker bra i början men kan komma perioder av konflikter.. kram
Esmaralda

66 Queen:

skriven

Kommer jag få uppleva fler graviditet kram

67 Alie:

skriven

Först och främst är jag glad för att du själv tycker det är helt ok att inte finna den stora kärleken, nej, alla vill ju inte det. Det viktigaste är att man är glad i själen, oavsett vad det är vi vill uppnå.
Jag tycker det är urhäftigt att du ska iväg till Asien, stort lycka till och hoppas det kommet kännas bra.

Bjuder veckan på nån spänning Es?
Kram :)

Svar: Ha ögonen med dig på fredag... något speciellt kan ske.. kram
Esmaralda

68 Nadja:

skriven

Tack Esmaralda!

69 Lilly:

skriven

Tack för ditt svar... Vad spännande med arbete utomlands för mig, men hur blir det familjen .. Kommer hon gå iskolan utomlands

70 Lady in red:

skriven

Hej Es

Ser du något festligt jag kommer gå på?
kram

Svar: Ja en hel del festligt kommer det att bli för dig och det första bör ske ganska snart.. kram
Esmaralda

71 Filippa:

skriven

Hej kommer jag flytta till ett litet hus i framtiden?

Är de så att mina vänner känner min blivande kulle?

Kram

Svar: Ja jag ser ett hus för dig... du kommer trivas så bra.. kram
Esmaralda

72 Sus:

skriven

Hej
Nu är de lite jobbigt....
Vad vill hon?
Love sus

73 Jessica:

skriven

Kan jag och J få en framtid tillsammans? Har han känslor för mig på det sättet? Kram :)

74 Li:

skriven

Tack Monia för att du delade med dig. Att jobba på barnhem i Asien låter fint. En sak jag tidigare funderade över själv men till skillnad från dig har det aldrig blivit av. Lycka till! Starkt gjort!

75 A:

skriven

Hej Esmaralda!
Har han gått vidare och fått upp ögonen för andra? Kommer han eller jag gå in i ett nytt förhållande först?
Kram och kärlek❤️

76 CA:

skriven

Hej igen
Jo, jag drömmer om att vinna miljoner
Men tänker som så att är det meningen så kommer det att hända den dagen som det är meningen.
Annars så är det skönt att dagdrömma lite då och då, det piggar upp.
Kram

Svar: Ja, ibland är det tur att vi har våra dagdrömmar :) kram
Esmaralda

77 Susanne Amalia:

skriven

nu har jag kommit bort i syberspace tror jag..
men önskar dig och Monia en underbar kväll... <3

Svar: Försvann en tidigare kommentar ? Det är så så trist när sådant sker.. kram
Esmaralda

78 Boudica:

skriven

Usch åter igen en dag som jag är trött och irriterad, gnällig, inte riktigt mig själv, när kommer jag ur detta es!? Orkar inte mer, känner mig som ett monster på detta vis! Du som såg harmoni kring mig, hur hittar jag dit? Känner mig rätt så desperat nu! D;

Annars så tänkte jag testa på en ny diet nästa månad, AIP (Autoimmun Paleo/Protocol)
Lite striktare form av paleo som man sen efter en månad eller så återinför olika matsorter som man skippat för att se vad som kroppen är känslig för.

Har ju en autoimmun sjukdom, har forskat lite och läst att några med denna sjukdom har blivit hjälpta med denna kost, men nu vågar jag ju inte tro på några mirakel, även om du sett mig tillfriskna någon gång!
Men kanske lite på vägen den kan hjälpa, eller hittar boven till mit irriterade humör, å ständiga trötthet.

Å några ord om dagens gästblogg, blivit spådd att träffa livskamrat, men här känns det som jag egentligen inte är redo, trodde att jag var det, men känns nästan som jag tagit ett stort kliv bakåt där!

KRAM!

Svar: Ibland blir det så... man backar några steg och sedan kommer kliven framåt och man är redo.. kram )
Esmaralda

79 Makaon:

skriven

Lycka till Monia,det blir säkert ett spännande år för dig i Asien.

80 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Möter jag kärleken medan jag bor här i hemstaden?
Kram

81 Kristin:

skriven

Det er så fint at Esmaralda er ærlig i sin spådom. Uten ærligheten, er det ingen vits å skrive noe som helst.
Jeg synes du skriver bra og så godt at du også har det bra. Spennende med jobben på barnehjemmet i Asia. Du er virkelig tøff :) Jeg ønsker deg lykke til.
Jeg synes at det er veldig viktig at man har gleden med seg og at man er fornøyd med det livet man har fått. Da tror jeg at alt også blir så mye bedre.

Jeg har et spørsmål til Esmaralda: Tror du det tar lang tid før sønnen skriver under papiret? Skulle så gjerne kommet videre i byråkratiet. Kram og takk!

Svar: Jag får tyvärr en känsla av att han segar ut på det bara för att han kan.. det dröjer nog lite till tyvärr... styrkekram !
Esmaralda

82 My cup of tea:

skriven

Hej Es

Hur ser min livskamrat ut?
kram

83 Jessica:

skriven

Es,
ser du om jag har en framtid med han?
och har han känslor för mig på det sättet?
Och om jag nu skulle få en framtid tillsammans med han, skulle våra familjer ha problem med det? Kram :)

Svar: Känns mer som om det kommer någon annan för dig.. kram
Esmaralda

84 lilly:

skriven

Tack för ditt svar... Vad spännande med arbete utomlands för mig, men hur blir det familjen .. Kommer hon gå iskolan utomlands

85 queen:

skriven

Kommer jag få uppleva fler graviditet kram

86 Anna.L:

skriven

God kväll! Min förra försvann.
Frågar därför igen, men ska formulera mig kortare.

Ser du om denna person, kommer vara en viktig del i mitt liv och utveckling? Tänker vad vårt möte är menat att leda till rent känslomässigt, då man ska lära sig av varandra och de man möter. Då hon gillar mig men det är märkligt.

Kram

87 Lady in red:

skriven

Åh vad spännande tack för svaret Es:))kram:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: