Utflykten....

I går  satsade vi på utflykter.....
 
 
På Måltidens hus åt vi lunch.....
 
... en riktigt god lunch....
 
 
Och sen tänkte vi shoppa lite i deras butik....
 
 
.. men vid närmare eftertanke o en titt på prislapparna fick vi stå över...
... hutlösa priser. var vad det var !
 
Vi puttrade in till Filipstad... för att få lite stadskänsla och se lite  folk... nåja, stad
är nog för mycket sagt om Filipstad.. men det var  mysigt...
 
När vi ändå  var i trakterna passade vi på att besöka CarlJans  Saxå Herrgård....
 
 
Eftermiddagsfika på  Kringlan  tillbaka i Grythyttan.... och jag har  sockersyndat för första gången sedan vi kom hit och satte i mig en BAKELSE....
 
 
Jeansen här i trakterna ser lite annorlunda ut... de måste vara VÄLDIGT höga i midjan när de har dragkedja i RYGGEN !!!
 
En härlig dag....
Kram & kärlek
 
Ps.  VILL DU HA SPÅDOM OCH FÅ STÄLLA ALLA DINA FRÅGOR..  VIA TELEFON...DÅ SKA DU  VÄNDA DIG TILL NETTAN IDAG....  hon har två lediga tider under dagen/kvällen...   så kontakta henne på tel: 070 6661570 eller på mailen: [email protected]
Du får  en spådom som vara i ca 30 minuter till ett  extrapris av 4oo kronor... !!
1 MollyD:

skriven

Men så mysigt ni har det!

2 Hej :

skriven

Dom där jeansen blir nog svåra att knäppa.
Ser du om tingsrätten klubbar beslutet till vår fördel?
Ha en mysig lördag.

3 Helena Ir:

skriven

Jeans,med väldigt höga i midjan :)

Sovit lite risigt,p g a det som hände igår..känns som man varit olydig och blivit bortvald. Tänker på det du skrev,det kommer annat bra..
Hoppas få lite stöd från de andra,annars blir det konstigt.!?

Ha en riktigt,riktigt bra healing :)

Kram :)

4 Skorpan:

skriven

Vilka fina ställen ni besökt, mysiga. Trist det där med höga priser, visst skulle man gärna köpa något, men nån måtta får det ju lov o va på vad man begär... Hoppas bakelsen inte var såå dyr o smakade himmelskt gott efter dina drygt? två veckor av "håll tillbaka på socker o fett" -metoden?!

Här vräkte jag i mig chips o godis igår, o mådde faktiskt lite tjyvtjockt efter det. Somnade i soffan av utmattning, vad jag nu sen hade gjort, o det var bara att pallra sig iväg i säng. Ensam... Drömde att den säng jag låg i hade ett hål i ena sidan o att det därifrån kom malet kött, som ur en köttkvarn, men att det sedan sögs tillbaka, detta hände flera gånger o jag kunde aldrig använda köttet. Drömde också om ett klassrum som var mycket lägre beläget än korridoren, vilket ju gjorde att man kunde se på dom som var i rummet. Är detta också något som är förknippat med allt det nya som händer i jobbväg Es? Eller vad?

Känner mig lite trött idag, får väl se hur mycket som blir gjort ;).
Kram Skorpan

Svar: Trodde jag skulle njuta max av bakelsen men nej.... det var okey men inte mer... och jag blev så himla förvånad... men bra känns det för nu nu går jag ju inte och suktar efter fler bakelser :) Kram
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Ja så sägs det, o så är det, att när man kommit över tröskeln o lyckats dra ner på sockret, ja då är det inte så gott mer.

Lyckades jag med i våras, men sen bar det utför o nu sjutton i bär det ännu hådrare utför, känns det som :(. Är jag en periodare, eller finns det ännu en chans att jag lyckas bryta mig loss gällande godisbegäret? O kommer jag nångång att hitta min träningsform o vara nöjd med det jag ser i spegeln Es? Nu kan jag inte påstå att jag gör det precis o vintern är en sån tid då det brukar smyga på sig något extra kring min kropp ;).
Ja ja...
Kram Skorpan

6 Kiara:

skriven

Hej Es!
Ja ibland får man unna sig något trots bantning. En syndar dag i vecka vet ja många som har bara för att inte tappa motivationen. Så jag tycker du gjorde helt rätt! 😊 Å även om man inte bantar så får man synda lite då och då. De hör till de goda livet. 😄 Ni verkar ha de jättemysigt iaf. Har du bokat in någon annan resa framöver? Gillar när du berättar om dina resor. Blir visserligen avundsjuk då jag gillar att resa själv men ekonomin säger annat.

Hade en fråga om flirten som du har förutsett. Sker det i år och är det han jag tror det är? Vet ju att du har nämnt att jag vet vem det är. Tacksam för svar! Kram Kiara ❤

7 Smiley:):

skriven

Vad mysiga ställen ni hittar:)älskar lukten av bakelser jag kan äta hur många som helst mums:)

undrar om det blir bättre ekonomiskt för mig snart?
kram:)

8 MJ:

skriven

Hej Es

Vad ser du kring min tillkommande?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: