Big size klädtips !!

 
Nu måste jag vara tipsa om ett ställe med kul kläder.... särskilt för oss som  är lite oversized.. så att säga !!
Men här finns i alla storlekar !!
 
 
Allt kostar typ mellan 11-16  us dollar !!
Frakten är fri
 
 
Finns hur mycket som helst att välja mellan....
 
 
Kläderna kommer från Asien... och är garanterat små i storlekarna
Så jag har beställt  i storlek 5 xl... och tänker att det borde räcka till !!
Nån som handlat här och kan dela med sig av erfarenheten ?
 
Här hittar du kläderna:
 
https://order.rosegal.com
1 Flytt:

skriven

Jag har handlat kläder från Asien dock inte från Rosegal. Jag tar en storlek större på kläder från Asien och det brukar passa bra utom på vinterjackor två storlekar större.
Blir det någon flytt till annan ort eller bara till en annan lägenhet i det stad jag bor nu.

Kram

2 Flytt:

skriven

Jag har handlat kläder från Asien dock inte från Rosegal. Jag tar en storlek större på kläder från Asien och det brukar passa bra utom på vinterjackor två storlekar större.
Blir det någon flytt till annan ort eller bara till en annan lägenhet i det stad jag bor nu.

Kram

Svar: Tack för den infon... stämmer det så hade jag kunnat nöja mig med några x mindre... men va 17... hellre lite säckigt än för tight... till min runda kropp.... kram :)
Esmaralda

3 Mannabonne fan:

skriven

Hej!

Tror du jag får jobbet som flygvärdinna?

Kramis!

4 AnnaK:

skriven

Jättefina kläder! Fast jag drar medium men kanske finns mindre storlekar också. Nu är jag ju iofs inte så superfeminin av mig heller.....favoritplagget är flanellskjorta så jag skulle känna mig rätt uppklädd i de kläderna :) Men snyggt på andra! Kanske borde piffa till mig egentligen men ids inte......har ju t.o.m haft en ung beundrare trots min tråkighet och det känns riktigt fint faktiskt :)

Tack för svar i förra inlägget. Ska försöka få mig lite ledigt. Nu ska jag dock tupplura.....huvudvärken är på gång igen!

Kram 😊

Svar: Åh storlek M.. du är du en sån som jag alltid är (snällt) avundsjuk på :) Här kommer lite healing som kan hjälpa till att stoppa huvudvärken.. kram
Esmaralda

5 Marie:

skriven

Hej, Esmaralda!
Du svarade att det skulle komma mycket bättre tider för mig. Innebär det att jag kommer att råd att flytt?

Kram

Svar: En flytt kommer, ja, men det kan dröja lite.. kram
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Har inte desto mera erfarenhet av att beställa kläder via nätet, men de där såg snygga ut, så jag väntar med spänning på fortsättningen om hur du tyckte att kläderna såg ut sen då de kom o om storleekn var okej :). Kom ihåg att berätta snälla du, jag skulle behöva nytt iom det nya jobbet, okej antar att jeans är okej där men... Kanske skulle kunna satsa på min kvinnlighet, om jag nu har någon ;). Trivs så bra i jeans o t-shirt, men ombyte skulle absolut förnöja...

Trött igen, helgen väntar jag på... Kanhända blir det lite annorlunda senare? Nåja, bra att ha jobb :).
Kram Skorpan

Svar: Japp... fortsättning följer :) kram
Esmaralda

7 Linnean 🌸:

skriven

Har inte sett det stället innan MEN satan i gatan så snygga kläder!! Var inne och kollade nu och skulle kunna dårhandla!! Men storlekarna!! Hm! Hoppas någon vet!
Drabbades av köpsjuka!! 😜
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, jag beställde största storleken 5 XL... och tänker mig att de är väldigt små i storlekarna.. jag ska berätta hur det blev.. kram :)
Esmaralda

8 Lisa:

skriven

Hej Es

Jag har handlat några saker på Rosegal och har varit nöjd, dock är storlekarna mycket mindre. Fina varor har de i alla fall.
Undrar om det blir lyckat att åka till Sälen på lördag ?
Vänligen Lisa

Svar: Ja det känns som att det kan bli riktigt lyckat.. ha positivt fokus.. kram
Esmaralda

9 Jessica:

skriven

Hej Es,
kan du se om hon kommer att följa med imorgon?
Kram :)

10 Tanten:

skriven

Snygga.

Kram

11 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Det var fina saker faktiskt!!

Ser något inom kärlek se ut att vara påväg?
Kram

12 Skrållann:

skriven

Hej!
Ingen erfarenhet från den sidan men det blir spännande och se om någon annan har det;)
Åh vad jag har tänkt mycket på bageriet/caféet i dag. Mycket jobb skulle det ju bli men det finns så många möjligheter. Rik skulle man ju förmodligen inte bli men kan du se om vi ens har en chans att lyckats med det?

Kram❤

13 Anonym denna gång:

skriven

Hej Esmaralda!
Det känns ibland som om lite avlastning av barnen behövs! Jag klarar det bra själv! Men ibland en lite stund behöver jag bara få sitta! Nu bor ju inte jag ihop med pappan och han har inte alls så mycket!
Blir jag inte förstådd?
Kommer det bli bättre?
Kram

Svar: Oavsett vad så blir det bättre.. sakta men säkert.. kram :)
Esmaralda

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Hade kontakt med min gamla vän igår och han hade lite frågor kring en tomt som är till salu nära mina föräldrar. Han gillade trakten och skulle kunna tänka sig hus där. Vi skojade om att bli grannar...Kan det bli så att han någon gång kommer bosätta sig där och vi kommer bo nära varandra?

Kram❤

15 Milla:

skriven

Hej, nu en fråga om min man som återigen dragit på sig stora räkningar. Kommer han någonsin ändra sig?

16 Resa:

skriven

När detta hände mig så fick vi inget meddelande utan det var bara att boka hotell eller sova natten på flygplatsen:(vi bokade hotell från flygplatsen och fick betala 5000kr för några timmars sömn och hotelet låg en bra bit från flygplatsen. med:(var sååå trött när jag skulle vakna. När vi gick ner och betalade frukosten och skulle äta,så kom bussen vi skall med tidigare, så vi hann inte äta något:(
Jag har gjort ännu längre resor förr men då vart det inte så krångligt som att bagage vart bort med & det var bara att missa nästa flyg eller skita i bagaget. Framöver blir det direktflyg till platsen,och hoppas på inga mellanlandningar då!kram:)

Svar: Jag har ju rest en hel del och det är inte ofta det krånglat... när jag skulle till HongKong häromåret var flyget såpass försenat att det blev nödvändigt med övernattning men då betalade flygbolaget detta... och en annan gång fastnade jag i Thailand 2 dygn men flygbolaget betalade detta också.... kram :)
Esmaralda

17 Smullan:

skriven

Jättefina kläder måste kolla detta<3

ps:kommr något skoj min väg snart?
kram

18 Tingeling :

skriven

Vilka fina kläder! Men dessa skulle nog inte passa mig, inte storleksmässigt i alla fall. Försöker få till en klädstil men lyckas inte riktigt. Tror min är jeans och t shirt helt enkelt. Börjat lite med leggings och tunikor. Jag sminkar mig inte nämnvärt, möjligen lite mascara och läppglans. Inget speciellt hår utan oftast uppsatt. Klär mig i jeans och t shirt. Rätt dålig hy. Ändå så brukar killar gilla mig. Har aldrig riktigt förstått varför. Nåja, ska i alla fall börja fixa min naglar tror jag, det är ju SÅ fint!! Hade det förr, innan jag fick barn, men nu är hon rätt stor så kan nog börja igen!

Tack för svar innan. Mitt ex ska börja KBT. Vilket jag tycker låter bra. Att han tar tag i det och försöker ordna upp det. Själv. Prata med mig får han göra (vi har ju barn ihop) men inte mer än så. Ska verkligen dra gränsen där så jag inte blir indragen igen.

Kram!

19 Tisa:

skriven

Jättesnyggt!

Varför litar de på mig, hör de inte vad jag säger? Jag hatar när människor tar mig förgiven. För tänk om.

20 Browallia :

skriven

Tack för tipset! Jag ser ut som Barbamamma och skulle behöva byta ut mina thights och stora T-shirts till något roligare.

Kram ♡

Svar: Ja, ibland måste man bara förnya sig lite.. kram :)
Esmaralda

21 <3:

skriven

Godkväll kära Esmeralda, tack för tips om kläderna. Ska visa mammas väninna sidan hon är en sån härlig storvuxen kvinna med sån positiv energi tror nästan att du känner den. Hoppas att resan till Stockholm blir av och att vi får det mysigt på spaet känns som det behövs nu lite shopping mys, champagne och relax. Peter F har kommit upp flera gånger som vänförslag till mig på FB är det någon mening med det... fick en puff av honom imorse. Han ser trevligt ut. Vad är det för prick. Lite nyfiken. Tyvärr så såg jag att han är vän med Claes en kille som jag inte gillar så mycket. Han fifflar med pengar och tar kokain men för det behöver ju inte vännen vara som han så klart. Tror Claes har ett ont öga till nuförtiden. Hoppas att det löser sig nu med bitchiga franstjejen fy för henne. Blev så glad på eftermiddagen var in i en butik och tjejen var så trevlig och gav mig en fin ansiktskräm gratis för att jag handlade flera krämer i den serien. Sånt kan göra en jobbig dag på sjukhuset så mycket trevligare.
Kram & Love
<3 <3 <3

Svar: Ja Claes känns inte okey och helt ärlig så känns det inte heller som om Peter skulle vara någon som passar dig... kram :)
Esmaralda

22 Flytt:

skriven

Hej!

Blir det någon flytt till annan ort eller till annan lägenhet på den ort jag bor nu??

kram

23 Hedwig:

skriven

Fina kläder fast lite tråkiga färger tycker jag. Jag förstår ibland inte varför människor som har lite mer kött och fett på kroppen endast ska klä sig i sådana färger. Man får gärna ta på sig något färgglatt även om man är tjockare anser jag.

Jag har anmält mig till volontärarbete på en skola, på invandrarlinjen (holländska för invandrare). Arbetet verkar dock helt annorlunda och mindre trevligt än det jag gjorde i staden där jag bodde tidigare. Man får ingen ersättning, knappast ansvar och det finns heller inte många sociala aktiviteter för volontärarna, lärarna och eleverna. Det känns som om detta arbete inte kommer att ge mig mycket glädje och att jag kanske ska anmäla mig till polska skolan (om man behöver någon där)i stället. Där ska man undervisa polacker i holländska språket och där får man även en ordentlig volontärersättning..Jag är dock rädd att jag ska undervisa en ganska stor grupp vilket jag inte vågar på grund av min utbrändhet. Känner du något kring det här?

Svar: Du har så rätt... och i somras hade jag rosablommig tunika med rosa linne o rosa tights.. men kände mig inte helt bekväm i stassen.. det är nog som jag är ovan bara :) Även om det innebär mer ansvar så känns polska skolan bättre för dig... du för göra en avvägning.. kram
Esmaralda

24 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser något nytt inom kärlek ut att vara påväg?
Kram

25 AnnaK:

skriven

Tack, det hjälpte :)!! Mår som folk nu!

Sitter och funderar.... Gillar ju att skapa grejer, målar tavlor mm. Är dock inte värst duktig men undrar om jag skulle kunna tjäna nån liten slant på nåt? Vad isåfall? Om inte så är det ju roligt att hålla på iaf :) Har nu fått i uppdrag att prova göra lite olika grejer i lera som sedan ska gjutas om det blir nåt. Jättekul.....fast jag är verkligen nybörjare på det området. Hoppas jag får till nåt :)

Kram 😊

Svar: Du är kreativ och du har en konstnärlig ådra.. så pröva dig fram och satsa på det som ger mest glädje.. kram
Esmaralda

26 Sheri:

skriven


Es, hur ser min närmaste framtid ut? Ser su ngt särskilt som kommer ske eller något att hålla ögonen öppna för?

Svar: Ja , möjlighet till förändring dyker upp... du ser tillfället när det kommer och då bör du satsa.. kram
Esmaralda

27 Signe:

skriven

Hej Ez!
Varmt tack att du svarade igår, så värdefullt för mig. Ger kraft och uthållighet. Hoppas redan löser sig, frustrerande när bolagen plötsligt krånglar. Grr!
Önskar fortsatt trevlig vecka,
Kram

28 Marie:

skriven

Tack fina Esmaralda för ditt svar, även om jag velat höra att jag skulle flyttat igår. 🙁
Kram

29 Sheri:

skriven

God kväll Es, hur ser min närmaste framtid ut? Ser su ngt särskilt som kommer ske eller något att hålla ögonen öppna för?

30 Mm:

skriven

Hej Eamaralda!
Verkar jag ha förhållande i sommar?
Kram

Svar: Något verkar det vara i sommar.. kanske bara något tillfälligt.. jag är osäker på vilket.. kram
Esmaralda

31 S:

skriven

Kan han vara rätt för mig? M?

32 MEE:

skriven

Hej Esmaralda!

Ser du något spännande som kommer hända mig?
kram

33 Anna.L:

skriven

Eftersom jag känner mig så trygg med honom utan tvivel, men har inte varit redo för något seriöst, ser du då om vi, jag och J kan se till att träffas och prata om kärleken/känslor till varandra i sommar? Vi lämnade varandra hängande på något positivt och stark,, men tiden var inte rätt... förstår jag idag.

34 CA:

skriven

Snygga kläder, gillar också grått och svart :)
Det börjar likna MYCKET bra nu, är på väg åt det hållet
Tack Es
Kram

35 Linda:

skriven

hej
sover jag dåligt just nu är det pågrund av att det är mycket positivt på gång att hända i mitt liv?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: