Den lyckade healingen....

Dagens gästbloggare är: Huvudfotingen

God fortsättning på nya året önskar jag till er alla.

Jag har haft en hemsk huvudvärk som varat i fleras månader. En del dagar har det varit bättre och andra dagar så illa att jag kräkts och inte kunnat gå opp ur sängen.  Fast läkare och röntgen och alla undersökningar så hittar man inget fel.

 

Precis till nyår kände jag att jag var beredd att göra allt och jag tror inte på hokuspokus och sådant men granskade nätet och hittade Ezmaralda.  Jag  kunde läsa att en del blivit hjälpta av henne. Inte alla och det var just det att inte alla blivit hjälpta som fick henne att framstå som seriös för mig.

Egentligen skulle hon inte  ta healinguppdrag för hon var på semester men när jag berättade om min situation så förbarmade hon sig. Stort tack för det.  Jag bokade in två sessioner och dagarna efter varann. Jag hade missat storhealingen som hölls så detta var enbart personlig healing

 

Först så kände jag ingenting alls men i slutet av första healingen kände jag hur det började krypa i nacken och upp i huvudet. Det blev varmt  inne i huvudet och började pulsera.

Jag mådde illa och kräktes men fortsatte ändå. Efter detta var huvudvärken hemsk. Nästa dag funderade jag på att strunta i det men jag tänkte att nu har jag betalat och bokat så nu får jag ta det. 

Tjugo minuter in på den healingen började det pulsera igen och sedan började det sticka och när det nästan blev olidligt så var det som om hela huvudet omslöts  av en värme som var så stark och lagande  att man inte kan beskriva det.

Direkt efter healingen hade jag huvudvärk men inte lika intensivt.

 

Därefter har värken minskat för varje dag och för två  dagar sedan var jag helt huvudvärksfri för första gången på månader. Känslan kan inte beskrivas. 

Tack snälla Ezmaralda för att du tog dig tid trots semester. Jag hoppas att detta ska hålla i sig länge nu

Kramar från ” Huvudfotingen”

1 Ester:

skriven

Hej!

Har blivit erbjuden nytt jobb vilket jag önskat länge men vet inte om just detta är rätt. Om jag tackar nej kommer jag erbjudas något annat i den staden jag vill jobba? Du har sett mig på ny arbetsplats.

Kram från lite villrådig

2 Tanten:

skriven

Underbart "Huvudfotingen", så glad för din skull.
Tack för att du delade med dig.

Kram

3 Tingeling :

skriven

Ja du är fantastisk esmaralda! Har själv känt av healing starkt förut. Hoppas huvudvärken håller sig borta nu!

Det är nåt som inte stämmer på jobbet med tiderna. Jag hinner inte ens gå på toa, enbart på lunchrasten. Så idag tänker jag ta upp det. Hoppas på ändring, annars tänker jag gå. Idag. Får se hur det går. Har peppat mig själv att stå upp för mig själv nu. Önska mig lycka till!

Kram!

Svar: Bra att du står upp för det du tycker.. alla tummar hålls !! kram
Esmaralda

4 Jossan :

skriven

God morgon! Idag är jag trött och önskar att det var helg så jag kunde få somna om! Jag ska köra till jobbet om 30 minuter. Måste sova klockan 21 varje dag nu och hoppa träningen på torsdag. Kommer inte orka något annat på fredag då...

Jag vet inte om detta var någon önskedröm eller något men jag satt i bilen påväg hem från träningen. Helt plötsligt ser jag mig själv på ett bröllop. Jag ser min systers sambo när man ska lämna nyckel till bruden (han gjorde det på kusinens bröllop) men helt plötsligt var det inte han utan det var en kille, en lång smal men vältränad kille med blont hår och blåa ögon. Han var så fin fick jag känslan av. Jag känner hur jag sitter och ler och blir varm i hela kroppen. Sitter och ler för det är min kärlek som ska ge nyckeln till min syster..

Kan detta vara en syn jag fick?

Haha förresten!! J hade skrivit till min kompis så ja det är nog inte bra med tjejen!

Kram

Svar: Ja, det kan vara en känsla... något du känner in av framtiden... kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Så härligt att höra at du fick hjälp "Huvudfotingen"! Jag hppas också att du är botad, för alltid!

En som jag jobbade med har haft huvudvärk i 14 år! De hittar inte orsaken till den, finns andra sjukdomar i bakgrunden, så han tror att huvudvärken är kopplad till någon av dessa. Usch, stackars karl.

Jaha, så är det en ny skola idag då igen. Gårdagen gick bra, undrar hur det går då jag ska vara i dagarna tre på samma ställe? Blir jag lynchad på kuppen ;), eller kommer jag helskinad hem? Trött är jag som bara den, lite energi skulle minsann inte skada. Väntar på inkommande helg, omg så jag väntar på den. Fast vad jag vet händer inget speciellt då, vila o vara, antar jag :).

Önskar alla en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja att fara runt sådär tar på krafterna men du klarar det fint ändå.. och tre dagar på samma ställe o ny skola.. det fixar du.. kram
Esmaralda

6 C:

skriven

Härligt!! Hoppas verkligen att huvudvärken är gone nu🙏. Duktig hon är våran E. 💕
Är han yngre, äldre eller i min ålder.. han som kommer att fånga mitt ❤️.. ljus..mörkhårig?

Svar: Ungefär i din ålder men det kan skilja några år på ena eller andra hållet.. inget markant.. kram
Esmaralda

7 Anna:

skriven

Kära Es!
Skulle bli så oerhört tacksam för råd. Du brukar ju ha så rätt:-)
Blev bjuden på en middag av en man som visat intresse för mig.
Jag vill gärna träffa honom igen.
Han verkar ha backat då jag är lite återhållsam. Är han seriöst intresserad av mig? Hur skall jag agera? God fortsättning! Kram Anna

Svar: Han är sunt nyfiken men har inte träffat dig tillräckligt för att han ska vara seriöst intresserad... men dejta gärna honom llte och känn dig för... kram
Esmaralda

8 sus:

skriven

hej
oj va bra att de funkar....
inte kul med huvudvärk....
love sus

9 F:

skriven

Härligt att det lyckades så bra för dig, huvudfotingen!

Esmaralda, jag känner mig förtvivlad. Sitter fast och har sökt massor med jobb men får bara avslag på avslag. Vad gör jag för fel? Uppenbarligen är det något jag gör fel, men jag ser/förstår inte själv vad.... hjälp mig, HUR ska jag göra för att få ett jobb????

Svar: Jag får en känsla av att du kanske är lite överkvalificerad för jobben....och du befinner dig på en plats där det inte finns så mycket på din nivå att söka... kram
Esmaralda

10 C:

skriven

Nu har det gått en hel vecka sedan jag hörde nåt från han sist. Hör han av sig snart? Kram

11 <3:

skriven

Vad skönt att du blivit bättre Huvudfotingen. Kramar till dig 💗
Godmorgon kära Es vågar jag gå till nya franstjejen idag Julia heter hon...blev lite panik eftersom min underbara fransstylist blev akut sjukskriven.
Hon är så duktig och snäll. Hoppas att hon blir frisk snart och kan jobba igen.Läste på hemsidan att en del inte var nöjd med Julia och att hon var slarvig och fransarna inte sitter...borde jag boka av min tid idag eller ge henne en chans. Skulle fyllt på mina igår så jag ringde den Johanna hänvisade till. Googlade sen och såg omdöme.Pernillas ställe är bättre och dyrare men får nog ingen tid förrän om två veckor. I lands problem. Fick även tips om en tjej på Drottninggatan. Vad blir bäst Es ?
Kram
💗💗💗

Svar: Ja, i detta vet jag faktiskt inte.. jag får inte till mig något.... du får helt enkelt chansa.. kram :)
Esmaralda

12 Anonym :

skriven

Den här mannen jag varit ihop med ett tag som inte varit bra mot mig. Egoistisk och svartsjuk och som lämnade mig i fredags på en restaurang för att han blev sur att jag varit ut med vänner och ätit den dagen han var borta på julfest. Samma man som inte ville vara hos mig efter aborten eftersom han hade ett viktigt möte i Stockholm. Är det bara mot mig han varit så här svartsjuk och elak på sms ? Var han lika mot Ingela...beror hans beteende på att jag är yngre än honom och han inte tål att en del faktiskt tycker att jag är söt och attraktiv. Han hämtade sina saker i förrgår. Han vilöe stanna jag sa nej.Har varit stark och inte träffat honom sen dess fast han ringt och velat få det bra igen.
Kram

13 Helena Ir:

skriven

Huvudfotingen,huvudvärk,som är så hemskt..så underbart att du nu är fri från den! Och jag hoppas att du får vara det helt nu! Så snällt av Esmeralda,att hjälpa dig..men hon förstod allvaret!

Idag,ska jag mest städa och plocka och fixa inför fredagen. Så ser både dagen och morgondagen ut. Försöker göra det så bra,det går,i min lilla lägenhet. Imorgon är det examensdag för dottern..så lite fest på fredag.
På måndag börjar hon redan på sitt nya jobb,hoppas så att hon ska känna sig välkommen och bekväm i sin yrkesroll!

Kram :)

Svar: Det kommer gå fint för dottern... och ha det riktigt trevligt nu när ni ska fira.. kram :)
Esmaralda

14 Pia1:

skriven

Å så skönt ❤ Huvudvärk gör en till slut galen ju, huvudet behövs till mycket... Jag tågar strax mot Stockholm med mitt huvud, noll entusiastisk med noll hopp faktiskt. Lyssnar denna doktorn så är det halleluja moment. Kram!

15 Mim:

skriven

Hej!

Önskar att healing botade mitt öra också så att jag slapp gå omkring och vara lomhörd.

Esmaralda kan du se något jobb i sikte för mig eller är det långt borta??

kram

16 Tisa:

skriven

Om du flera gånger spår att en person kommer att bli gammal, finns det ändå en risk att dö ung?

17 Linnean 🌸:

skriven

Huvudfotingen...Så underbart! Hoppas verkligen det håller nu! Esmaralda är den mest fantastiska häxa som tänkas kan! Hon kan hjälpa både kropp och själ!
Har inte testat personlig healing än, kanske börjar bli dags. Hälsan är det ju fortfarande strul med men kärlekslugn blev det efter healingen 😇 Men klart det är lugnt när han är flera hundra mil härifrån 😉 Men han hör av sig ofta och rart, bryr sig. Det känns lugnt iaf!
Vi får se vad som sker i februari...då kan det bli andra vändningar, eller inte. Nu är det dags för scintografin. Hoppas inte jag snöar inne på sjukhuset! Det börjar ladda upp inför ovädret.Vill bara få scinton avklarad och hoppas få en lösning på allt strul sen. Utan ork och energi kommer man inte så långt liksom!
Håll i hatten i dagens blåsväder och se upp i halkan som komma skall! Kram! /Linnean 🌸

18 Nilla:

skriven

Hej! Jag har svårt att meditera har ingen ro, svårt att ta emot healing, jag skulle behlva en dunder kur healing Får rådet att jag måste "släppa taget" men det går inte det är liksom låst, jag är spänd. Behöver råd hur ska jag kunna slappna av och kunna ta emot?

Svar: Träna... det är enda sättet... lyssna på meditations CD.. eller ladda ner på nätet.. kram
Esmaralda

19 Tildis:

skriven

Vad härligt att höra din berättelse, och inte minst att du blivit bättre :) Tack för att du är så bra Es!

Blir så ledsen av att hemskt jag läser i media just nu. Jag hoppas verkligen att människor öppnar upp ögonen och börjar ifrågasätta den verklighet som vi lever i och sätter lite krav på politikerna att skapa ett tryggt samhälle för alla, både vuxna och inte minst barn. Det är det viktigaste av allt.

Nu till något helt annant, kommer det gå bra med studier och jobb nu under våren? Kram

20 Carro:

skriven

Har jag tappat vänskapen med Ulrika? :-( Den bästa vännen man kan ha..

Svar: Det ser ut att ta ny fart igen med vänskapen men ni kan behöva en liten viloperiod.. kram
Esmaralda

21 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Undrar nyfiket lite kring min praktikplats. Antar att jag kommer få sluta i kyrkan i år. Det jag undrar är om jag kommer börja inom barnomsorgen som jag så gärna vill eller kommer jag hamna någon annanstans? Blir det en ny plats innan sommar? Å framför allt kommer jag trivas? Hoppas få svar!!!! Kram Zoey 💕

Svar: Jag ser inte var du hamnar men jag ser något nytt för dig som känns bra.. kram
Esmaralda

22 F.u:

skriven

Fick mina test resultat igår o svaret blev blodbrist .. Kan du se vad det beror på? Blev orolig

23 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad bra att du fick hjälp gäst bloggare! Huvudvärk är bland det värsta man kan ha!

Es, jag bara fick mig en tankeställare i panik när jag vaknade! Satt och sökte jobb och då har jag skickat med betyg på mina ansökningar med hela mitt personer i som man ser! Tanken slog mig att man bör vara lite försiktig i dagens läge!
Ser det ut att vara någon fara?
Kram

24 M:

skriven

Hej Esmaralda!
En söt kille tog kontakt med mig! Ser han ut att vara något för mig ?
Kram

25 Mae:

skriven

Hej Esmeralda!

Jag undrar bara en enda sak. Tror du att det går vägen den här gången? Du har ju sagt att det kommer :)

Tack!

Kram

26 Fanny:

skriven

Jag har börjat se samma siffra i olika sammanhang flera gånger per dag. Siffran 6. Det kan vara att minutvisaren står på 6 när jag kollar, att det är 6 st godisbitar kvar osv.. Jag undrar om det finns någon mening med det? Vad har det för symbolisk betydelse för mig?

27 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Här är riktigt räligt väder idag. Slask, kallt, blåst och så regnar det snöslask. Den som hittade på att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder har med all sannolikhet aldrig upplevt ett sånt här väder.
Självklart måste jag gå ut också eftersom jag beställt tid för klippning.

Kram ThereseC

Svar: Sant.. det är bara för jäkligt... jag och MG tog en väldigt snabb och kort morgonpromenad.. och egentligen ville ingen av oss sticka ut näsan i eländet.. kram
Esmaralda

28 Jobb:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser jag ut att få någon utav de jobb jag sökt? Ser någon arbetsgivare mig som intressant? Kram

29 Helena Ir:

skriven

Tack Esmeralda!
Kram :)

30 EPM:

skriven

Hej!

Vad skönt att höra att du mår bättre! Huvudvärk är hemskt när det är ihållande...

J säger att han tänker på mig, överväger han mig eller längtar han bara?
Jag ska prata med min chef nu om mitt privatliv, kommer mitt arbete kunna anpassas till min nya livssituation?

Kramar och tack... 😊

31 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar han ha vilja att umgås med mig?
Kram

32 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser det tufft ut ekonomiskt för mig framöver? Kram

Svar: Ja ett tag blir det ganska tufft men sedan lättar det och blir bättre.. kram
Esmaralda

33 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Att jag tog mig ut i busvädret hade jag ingenting för. Det blev fel på bussen så jag kom aldrig längre än till busshållplatsen.

I natt drömde jag väldigt mycket. Jag minns tydligt en sekvens när jag skulle simma med mina vänner. Jag bad min bror hoppa i vattnet före mig och simma ut en bit så att jag kunde simma bort till honom utan att vara rädd och så kunde vi simma tillsammans tillbaka. Jag klarade fint att simma bort till honom. Men när vi vände och skulle simma tillbaka så fungerade det inte. Alla mina vänner och min bror simmade mot stranden men jag drogs av strömmen längre ut i havet. Det spelade ingen roll hur mycket jag ansträngde mig. Jag flöt ändå bakåt. När alla vänner hade klivit upp på stranden så vinkade jag åt dem och de såg att jag hade problem och hämtade badvakten som fick komma ut och hjälpa mig i land. Jag var så tacksam över att de hade sett mig.

Kram ThereseC

Svar: Drömmen visar att du ibland drar dig undan människor.. kanske lite för mycket emellanåt men att det finna nya och bra vänner närhelst du känner dig redo för dessa kontakter.. kram
Esmaralda

34 Healing trots bra mående:

skriven

Härligt, Huvudfotingen! Har själv lidit av svår migrän, så jag vet hur eländigt huvudvärk kan vara..

Sist jag deltog i healing hos Es mådde jag relativt bra, både i kropp och psyke. Jag deltog mest för att jag var nyfiken. Upplevde trots detta effekt. Det var som om någon hade "borstat bort" lite smuts på auran. Att jag lös extra starkt. Fick känslan av att folk tittade längre än vanligt, och mannen jag då var intresserad av på avstånd tog själv initiativ till att vilja ses under den här perioden. Någonting måste ha hänt trots allt! Så tack Es för det :)

Sticker in en undring om något i kärleksväg kan vara på väg åt mitt håll inom det närmaste?

Kram, kram!


Svar: Ja precis så som du beskriver det brukar det bli om man inte har speciella problem att fokusera på under en healing... en allmän uppfräschning helt enkelt :) Något som får ditt hjärta att klappa lite extra bör komma ganska snart.. kram
Esmaralda

35 Quen:

skriven

ser du när min syster kommer börja leva sitt liv...

Svar: Det dröjer en tid till och det kommer sakta... hon kam behöva lite hjälp på vägen.. kram
Esmaralda

36 Louise:

skriven

Fy tusan vad det blåser idag. Helt seriöst. De sa att det skulle bli snökaos. Får se vad det blir av den saken. Skulle egentligen på intervju idag men det blev inget av det. Trist men å andra sidan är man inte säker i det området med skottlossningar och saker. Imorgon däremot ska jag på intervju på min gamla VFUplats det ser jag fram emot big time. Ligger på gångavstånd från oss :-) och jag hoppas jag blir anställd där. Hur ser det ut med det? Är det rätt ställe för mig. Hade varit underbart att få ett jobb i examenspresent. Struntar i om jag blir anställd som pedagog eller barnskötare bara jag får komma igång och jobba. Funderar fortfarande om jag ska skicka spontanansökan till Izabellas gamla förskola där hon gick två terminer innan skolan började. Men å andra sidan vad har jag att förlora på det. Ett mail. Skulle jag ha en chans att få jobb där?

Seriöst jag är så trött på mänskligheten. Speciellt de som har gått nu i min basgrupp så finns det vissa som börjat viska och ha sig så fort man ska upp och redovisa. Är vi inte vuxna människor? Är det meningen att klanka ner på varandra när man sen kommer ut i arbetslivet? Vad gör dom på utbildningen om de inte kan bete sig moget.Usch hemska människor.
Jag tog verkligen illa upp för de fick mig verkligen att känna att du har gjort fel, vilket jag faktiskt inte har utan jag tolkade det på mitt sätt. Visst att förskollärare har mer profession än en barnskötare men det gör inte en barnskötare sämre liksom för vi utför samma jobb.
I alla fall så är sista kursen klar, men jag vet inte om jag kommer bli G på denna tentan. Jag har verkligen inte någon lust att ställa mig där uppe en gång till för tenta.

Nu såg jag att det börjat snöa. Suck.

Ha en bra dag. Kramar.

Svar: Ja, somliga människor är bara för mycket... och kan man inte bete sig korrekt gentemot sina medmänniskor.. hur ska man då i arbetet kunna vara ett föredöme för barn ? undrar man... kram o lycka till
Esmaralda

37 Madeleine :

skriven

Du är verkligen grym Ez :)
kan du se om P är intresserad av mig?
Han har inte svarat på mitt mejl och har inte gillat mins senaste kommentarer på Facebook. betyder det då att han är INTE intresserad eller har han bara ett väldigt stressigt schema just nu?

ha en trevlig dag Ez

Svar: Även om han har det stressigt så är han inte tokintresserad.. då hade han tagit sig den lilla tid det tar att svara.. kram :)
Esmaralda

38 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tig ett samtal med min dotter. Hoppas hon tog in det. Tror du det kommer gå bra för min dotter. 🙂Kram

Svar: Jadå det går fint för henne.. att det svajar lite ibland hör till.. kram :)
Esmaralda

39 Hej :):

skriven

Härligt att healingen hjälpte.

Stora har blivit mer utåtagerande , det är väl en naturlig reaktion på förändringen som skett. Men han lyssnar inte och slåss vi pratar lugnt till honom och har även skält. Han bara fortsätter och skrattar nästa stund är han jättego. Undrar går något in vad vi säger eller skiter han i det.

40 IeIe:

skriven

Jag blir lika facinerad varje gång, hur är det möjligt att healing kan fungera och hjälpa..? Hmm..

Es.. En liten fråga/fundering.. Kan du få till dig något kring besökare hemma hos H? plats/hus eller mer personkopplat? Antal? Vill dom bara hälsa på eller är det något dom skulle vilja förmedla/göra oss uppmärksamma på? Något annat kanske som kan vara bra att veta?

Tack på förhand, ha en fin dag 🌸

Svar: Ja någon vill någonting men jag ser inga detaljer... kram
Esmaralda

41 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer vi bli erbjuden en annan förskola som passar bättre? Eller ser det ut att bli den som vi besökt?
Kram

42 jessica:

skriven

Du hade rätt igen Es!
Allt har löst sig och det känss som en stor tyngd har lyfts från mina axlar, så skönt.. men jag har två frågor,
kommer hon följa med oss på tisdag och torsdag?
kommer hon börja på samma linje som jag?
kram och tack så hemskt mycket för alla dina svar! :)

43 Little miss piggy:

skriven

Hejsan svejsan!

Huvudfotingen: Vad skönt att det släppte! Huvudvärk är bland det värsta man kan ha ju. Hoppas att den inte kommer tillbaka. Våran Es kan göra underverk hon! 😊 Tror vi alla är glada över att ha henne. 💜

Es: Du har nämnt att du ser en flytt för mig innan soulmaten dyker upp. Nu undrar jag om du ser någon flytt för mig i år? Om det skulle bli någon flytt sker det på grund av arbete? Mycket tacksam för svar! Kram från mig 💖

Svar: Ja det är faktiskt troligt att det kan bli en flytt under året... jag är osäker men det kan ha med arbete att göra.. kram
Esmaralda

44 Hedwig:

skriven

Vad underbart att din huvudvärk försvann huvudfotingen! Jag vet vad det innebär för jag har ständig huvudvärk själv (ansiktsvärk). Jag hoppas att du aldrig kommer att lida av värken igen men skulle den komma tillbaka då kan jag rekommendera en infraröd lampa som i alla fall hos mig ger en liten lindring.

45 F.u:

skriven

Fick mina test resultat igår o svaret blev blodbrist .. Kan du se vad det beror på? Blev orolig

46 Emma:

skriven

Healing är en sån häftig känsla. Ibland känns inget speciellt, o ibland känns det verkligen hur energin flödar!

Jag haft en anban tjänst under ett halvår och älskade jobvet, men förutsättningarna ändrades och då sa hag upp mig.
Nu har jag precis gått tillbaka till min gamla tjänst, men känner hur jag vill bort och vidare, även fastän jag trivs med yrket och mina kollegor.
Tänker söka tjänster inom behandlingshem - hur ser chanserna ut?
Eller kommer jag att bli kvar på skolan ich trivas?

47 Carro:

skriven

Extremt mkt ångest sen en tid pga olika saker, händelser. Det skulle hjälpa en bit på vägen att höra om du kan säga något om vad Ulrika tycker om mig, betyder min vänskap något för henne??

Svar: Ja, hon tycker verkligen om dig, kram
Esmaralda

48 Lejoninnan:

skriven

Hejsan Esmaralda! 
Testar idag igen! Först vill jag önska dig ett gott nytt år. Och hoppas att det blir nya spännande resor att läsa om här på bloggen.

Ser du några positiva förändringar i mitt liv de närmaste åren, tex en kärlek, en flytt eller kanske allra mest behövligt - en bättre ekonomi?

Stor kram och tack för bästa bloggen!

Svar: Ja, något sker som påverkar ekonomin positivt.. men för att komma dit har du val att göra.. kram :)
Esmaralda

49 Skorpan:

skriven

Tack Es, det gick okej, lyckades felparkera bilen med böter som följd :( jävlar, dagen gick på minus så att säga. Blir o jobba extra turer, längre dagar, för att få det +-0. Nåja, det ligger väl någon lärdom i detta? O efter en timmes utevistelse, i sträck, är jag alldeles genomfrusen. Ny erfarenhet, barn med särskilda behov, men det gick det också ;).
Kram Skorpan

Svar: Fy tysan.. en timme ute.. jag och MG knatade runt kvarteret så fort vi kunde och sen tog det säkert en kvart innan vi var varma igen.. kram :)
Esmaralda

50 Nytt jobb:

skriven

Hej!

Ser du mig på en ny stor arbetsplats eller en mindre arbetsplats???

Kram

51 åsa:

skriven

Hejsan E!
Fantastiskt med healingen.!

Undrar har jag något el några andar i min lägenhet som suger min energi el de nya grannarna . el som sitter fast i min kropp?
Käner mig fast imin lägenhet. har gått runt m salvia men ja . måste fråga. kram Åsa

Svar: Nej jag ser inga andar omkring dig som suger energi, det är mer du själv som har ett eget dåligt flöde just nu.. kram
Esmaralda

52 Anonym :

skriven

Tror du jag har chans att vinna brunch tävlingen ? Har ibland tur i tävlingar.
Kram

53 Lisa:

skriven

Hej

Härligt att healing fungerar, hoppas att fler människor kommer att upptäcka det i framtiden.
Es, är villrådig - sa jag skicka iväg ett brev till en myndighet eller ska jag låta bli ? Vet inte hur det kan landa.
Vänligen Lisa

Svar: Gör inget förhastat.. tänk ett varv till och då vet du nog bättre hur du ska göra.. kram
Esmaralda

54 Mm:

skriven

Hej Esmaralda! Ser det ut som om någon utav de jobb jag sökt kommer höra utav sig? Kram

55 Susanne Amalia:

skriven

Ezmaraldas healing är så bra...
och tack för dit blogginlägg.. såå kul att läsa om positiva energier.. <3
känslan som är positiv ska sitta kvar länge..
Huvudvärk är inget att ha.. det gör ju ruskigt ont och overksam blir man..
Nu finns det bara friska tankar och god energi kvar.. kramar <3

Jag måste berätta en historia om huvudvärk ..

När min son var liten hade han ett ögonfel och när han ansträngde sig att läsa fick han ont i huvudet..

En dag ringde han och klagade..
- mamma jag har så ont i huvudet och Alvedonen hjälper inte..
-Alvedon har vi ingen.. sa jag
-Jo då det finns på spisen .. jag såg att det stod något på A--
- Har du tagit de jag lade på spisen .. hmm det var Axelur (avmaskningsmedicin) till hundarna ,,,
NU har du iallafall ingen mask... sa jag...

ja så kan det gå... ---

Nu hoppas jag att du aldrig mer behöver ta Alvedon.. inte för huvudverk iallafall ...
Kramar/ Amalia


Till dig esmaralda och till Glenn önskar jag, EllaBella och Saga en härleig dag med glädje och kärlek..

Har skurit tråden till så många detta år... känner mig verkligen duktig även fast det är svårt för mig att skära av band har jag faktiskt lyckats.. Elaka energier vill jag inte längre ha i mitt liv.. och helt plötsligt kan jag andas sova och jag tror att min förkylning även har blivit bättre...

Nu gäller det att bara njuta släppa taget och kliva rakt ut... rakt frammåt...
det ska bli fantastiskt ...

FRÅGA?? Sälen Skeppet eller Cypern .. (EllaBella älskar snö) vart ska flyttlasset gå och var ställer jag kosan

ska åka och köpa mig ett par slalompjäxor.. sedan ska jag gå med dessa så mycket att vi blir ett...

PS: har skickat en bild på EllaBella och Saga på din mail... :DS
bara så att MG får se vem De är och att vissa katter som säger MJOFF inte är sa farliga.

solsken i hjärtat och glädje <3 <3



Svar: Känns som att Sälen ligger mer rätt i tiden för dig just nu.... och MG tackar och säger att han genast ska gå in på mailen och kolla :) kram
Esmaralda

56 Tro /hopp:

skriven

Hej Es

Ser du någon ljusning ekonomiskt för mig snart?
kram

57 å:

skriven

Hej E!
Åh vad bra . tusen tack tusen tack . ja det har jag det e mkt stopp. skönt ändå med detta svar
kram Åsa

58 Sonja:

skriven

Hej ES
Ser du hur min nästa ser ut eller vad som kommer utmärka honom?

59 lisa:

skriven

Hej!
Har en son på 25 som har svår migrän. Inget läkarna gör funkar. Av medicinerna mår han bara illa och blir yr. Han har migrän 3 dagar sen lite bättre dag 4. Sen han var 20 år har han haft 3 sjukperioder på nästan ett år i sträck. Botox lindrar lite. Men han är helt slut efter 5 år så här. Kan du se någon bättring eller något mer han kan göra. Provat väldigt mycket. Från botox till akupunktur.
Orolig mamma.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: