Ibland brister det...

Ibland brister det.

När man  inte orkar mer – när det mörka tar över och när man för stunden inte ser någon utväg alls. Och man tycker så himla synd om sig själv att man  ylar mot månen och gråter floder och känner sig som den ensammaste och mest utsatta människan i världen.

Det är bra. Bara ut med det.  Ta i från tårna.

För lever du känslan.. då blir du klar med den...du har lättat på trycket och du kan samla ihop dig och gå vidare.

 

Lägger du däremot band på dig hela tiden… då kommer du så småningom att känna det som om du lever i en gråzon…inget är riktigt bra och inget är riktigt roligt… du blir liknöjd och du varken skrattar eller gråter. Och så vill du inte ha det.

Lev ut de känslor du känner… men fastna inte i dem.

Do what it takes… för att du ska bli klar och tömd -så att du sedan kan fylla på med nytt.

 

 

När min äldsta dotter var liten  hände det att hon  började gråta och jag frågade vad som hänt och hon sa att ingenting alls hänt utan  det fanns bara för mycket tårar som ville ut.  Ibland fanns det för mycket skratt och ibland för mycket skrik.

Försöker man gå i takt med sig själv och lever sina känslor, så gott det går, då brukar det bli som bäst.

 

Kram & kärlek

 

1 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Det där stämmer så bra, precis så är det. Jag har så mycket inom mej som måste ut, ibland kommer det som tårar ibland som aggressioner. Ibland hittar jag orsaker att bli arg o då blir jag så arg att jag gråter men det känns bra efteråt, för det mesta i alla fall.
Idag är jag så trött att jag nästan gråter, vet inte om fullmånen jävlas med mej för jag har inte sovit en blund, vill bara lägga mej igen men jobbet kallar....
Många tankar far genom huvet, jag funderar på min fling, det känns som attraktionen slår gnistor när vi ses, kommer vi att kunna hålla oss ifrån varandra länge till? Det känns som vi båda vill innan vi kan gå vidare?
Hoppas ni andra är pigga o glada, ha en skön lördag. Kram💕

2 Tingeling :

skriven

Sant! Sen är det lätt att man fastnar och ältar. När jag mådde som sämst, min dotter var ju liten, runt 1 år, så kunde jag gråta så hon såg för kunde inte hålla mig. Försökte dölja för ville inte att hon skulle se. Men sen sa en psykolog på mitt jobb att det är bättre att visa känslor än att inte visa några alls. Bara det inte sker hela tiden såklart.

Detta jobb jag nu tog kändes så rätt för det var lite tid så att min dotter skulle slippa vara på förskolan så mycket. Men inte visste jag det skulle vara så tajt schema att man inte ens hann gå på toaletten eller knappt ha lunch och fick jobba över varje dag. Kom och tänka på ett tidigare inlägg av dig om att man ska göra saker för sin egen skull och inte andras, inte ens familjen. Antar detta var en liten pik uppifrån att jag ska sluta göra saker för andra hela tiden. Då blir det fel.

Så gör om, gör rätt. Jag försöker igen. Ger inte upp. Så går jag tillbaka till mitt jobb så har jag en liten tanke om hur jag vill jobba. Och försöker tänka på mig själv i det läget.

Trevlig lördag!
Vi ska äta tårta hos min mormor som fyllt år.

Kram!

Svar: Du tänker rätt och är på rätt spår.... ha det mysigt hos mormor.. tårta är så gott :) kram
Esmaralda

3 Michaela:

skriven

Jag biter nog ihop för det mesta fastän jag egentligen är väldigt ledsen över allt elände jag tvingas gå igenom. Nu orolig för mitt ljumskbråck o operationen. Tror du att det går bra? Kram

Svar: Ja jag tror det går riktigt bra.. oroa dig inte.. kram :)
Esmaralda

4 Tisa:

skriven

Jag är så väldigt rädd inför måndag. Han är en sån där översittare, tror att han vet allt och kan allt, lyssnar inte utan han kör sitt race. Jag känner mig ofta överkörd. Hur går mötet, får jag min röst hörd?

Svar: Föreställ dig att han är naken.. det brukar vara ett brak knep för att personen man har framför sig ska minska i makt. Du är klok och smart och du fixar detta.. kram
Esmaralda

5 Frida:

skriven

Kloka tankfulla ord 😊.
Igår tog jag examen och hade bara min mans familj närvarande under ceremonin men fick en känsla att min döde far var med mig också. Kan det verkligen ha varit så?

Kramar 💛💜💛

Svar: Ja exakt så var det... din pappa var med och han var så stolt.. kram :)
Esmaralda

6 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Ja, ibland brister det. Oj vad jag kan tycka synd om mig själv när jag är på det humöret. Och när jag gråter och stampar i golvet är det så att kaninerna tar betäckning.

Igår läste jag i en bok om hur man startar eget.Det står om hur man måste vara som person och jag är inte alls en sån person. Men det kan väl inte bara vara folk som gillar hård press och är i god fysisk och psykisk kondition som startar eget?
Vem gillar förresten hård press? Det låter lite som självplågeri att gilla en sån sak.

Kram ThereseC

Svar: Jag tror att det viktigaste när man startar eget är att man ser nyktert och klart på situationen och inte har några vilda fantasier om hur bra det kommer att gå... och att man sköter sina papper och betalar sin skatt.... det räcker gott så.. kram
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Har en fråga vad har den man T tänke tankar om mig?

Har blir fråga från några av såna.

Hoppas du kan svar på vad han tänkt om mig? Något hemlighet som jag inte visste om?

Jag vore tacksam om du vill tala om det för mig och hjälpa mig :)

8 A:

skriven

God morgon!
Här är det fullt upp redan. Minsta killen har som vanligt väldigt mycket energi, oavsett vad kl står på och storebror är lite mysig fortfarande då han är inne på dag 2 med 40 graders feber.
Snart ska vi iväg o klippa oss men efter det får det nog bli en mysdag i soffan idag igen o kurera oss från feber o trötthet <3
Mina små killar, de är mina ögonstenar o de betyder allt för mig <3

De senaste dagarna har jag börjat sakna deras pappa mer och mer. Jag vill bara att han ska komma tillbaka till oss igen...

Hoppas du får en fin dag <3
kramar från mig o mina prinsar

Svar: Ja nu får ni verkligen krya på er... ha riktigt mysdag... det kan göra underverk !! Kram på er :)
Esmaralda

9 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag befinner mig i gråzonen där ingenting är roligt och jag har svårt att se hur jag ska ta mig ur den. Kämpar på med jobb, barn och ensamhet. En ensamhet som gör sig extra påmind då det är helgdagar då många träffas och umgås. Jag som är ensam blir aldrig bjuden på några middagar eller fester. Däremot är jag bra att ha som chaufför när jag är barnledig. Det har gått så långt att jag känner mig helt värdelös, något som min mamma ständigt talar om för mig.
Jag undrar om du kan se någon förändring för mig snart? Kärlek, jobb eller boende?
Kram Linda

10 <3:

skriven

Godmorgon älskade Esmeralda.Är det något som håller på att växa fram igen mellan Daniel och mig ? Vi har umgåtts sen i somras väldigt flitigt. Var en kväll det kändes pirrigt mellan oss när vi var åt middag och kollade på hockey. En liten parantes hade en söt guldtopp på mig.Eloge till honom han har funnits för mig i 11 år. Och är nog det enda ex som verkligen förstått min sjukdom. Behöver aldrig förklara han bara vet när jag behöver extra stöd eller hämtning med bil för benen gör ont. Vet att han blev otroligt sårad när jag gjorde slut med honom för världens looser kille. Som mest var spännande men spelade och drack för mycket. Han gick vidare och skaffade barn nästan på en gång med S som är lite bitchig. Hon kommer gå i taket om vi skulle bli ihop igen. Hon hatar mig säger hon till honom. Det tog slut redan när deras barn var 11 månader. Hade inget med mig och göra vi hade inte sån kontakt då. Han känns och är som en svärmorsdröm säger min mamma. Driven, fantastisk far och påläst. Älskar att resa och pushar mig till bra saker och vill se mig utvecklas inte bara vara en attraktiv partner. Han har sina brister med som vi alla har och har lite svårt när det inte blir som han vill. Osäker vad han känner egentligen för mig. Och om vi kommer få tillbaka de rätta kärlekskänslorna och attraktionen. Skulle känna mig helt trygg med honom inte som med G där inget är stabilt och kärleken är inte ren och fin för mig i hans hjärta. Tidigare så tror jag Daniel både vill och inte vill ha mig. Han har bjudit mig till sin fina stuga i Stockholms skärgård flera gånger men tackat nej för att jag känt att jag inte vågat släppa det där sista om han kommer såra mig. Vi har pratat lite löst om att göra en resa till något exotiskt ställe som Dominikanska eller Bahamas kryssning. Daniel tror säkert att jag skulle backa ur...vi tog upp det igår igen att jag skulle behöva det efter allt jobbigt som hänt och lämna G bakom mig. Även om det blir en vänskaplig resa är det guld värt. Båda kan vara sig själva med varandra och vet att han tycker jag är som finast i en tofs bara. Behöver inte vara sådär perfekt och uppklädd. Han var med på min farmors begravning, Och torkade mina tårar då och på bion Lion i helgen. Borde visa honom att jag uppskattar honom men hur ? Tänker på hotellövernattningen jag har och middagen om jag ska ge den till honom. Känner också att han är för bra för mig. Har inte lika mycket som honom att ge ekonomiskt. Nu blev det mycket så här kära Es. D har åkt utomlands nu. Känns tomt.
Jag är inte kär nu men något är det.
Kram
💗💗💗

11 Lotta:

skriven

För mig har det mörka tagit över. Snart ett år nu har jag levt i gråzonen då ingenting är roligt och jag har inga drömmar kvar att leva. Känns som att livet är över fast jag lever. Har gjort det jag vill göra. Känner mig klar. Konstig känsla fast jag är i medelåldern....
Livet känns orättvist och bittert.
Kommer jag få den upprättelse jag önskar. Det är det som håller mig tillbaka. (Jag tror jag har samma känsla som när man vet att en mördare går fri från sitt brott)
Kram

Svar: Det är just detta med upprättelse och hämnd som tar din energi och som gör att du inte kan ta till dig det positiva i livet... du behöver släppa detta och gå vidare.. kram
Esmaralda

12 Anonym :

skriven

Hej varför är det sånt strul med hans jobb hela tiden verkar det som. Är fiber och bredband bolaget håller på med. Gör han ett dåligt arbete eller har det bara blivit helt fel från början med polackerna som grävt sönder.
Vet inte om han överdriver detta för att få sympati hos mig eller använder det som svepskäl för att han inte vill åka utomlands. Som han lovat efter en jobbig höst. Kommer vi iväg ?Oroar mig att hans ekonomi kommer gå i botten. Lämnar han uppdraget?
Kram

13 Khaleesi:

skriven

Precis så har det varit för mig nu under separationen! För 6 månader sedan var det gråt, sen ilska, sen gråt igen. Och jag lät allt komma ut. Började i terapi och nu har jag hittat en stabilitet jag inte ens hade innan! Sakta blir det bättre för varje dag. 😊

14 Skorpan:

skriven

En sån klok dotter du hade/har. Hör till gruppen lägga band på sig, eller kanske har hört till den, vet ärligt talat inte riktigt hur det är, men nog kommer det lättare ut nu än det gjorde förr, vilket jag tror har att göra med skilsmässan. Har äntligen hittat mig själv och den jag är, eller vad tror du Es? O jag är en himla trevlig person ;D, tycker jag. Okej, alla lär väl inte tycka det, eller?

Så skönt med lugnet och att inte behöva hasta iväg nånstans :). Har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska göra idag, åka hit eller dit? Se mig omkring ska jag i vilket fall som helst :), vem vet vad som händer....
Kram Skorpan

15 Xxx:

skriven

Hej. Försöker igen. Kan du se NÅGOT positivt som händer i mitt liv i år? Jag behöver något att greppa efter, något konkret....

Svar: Framförallt kommer du att fatta rätt och bra beslut som för dig vidare....en ny väninna känns också positiv.... en resa som blir bra.... det händer lite av varje.. kram
Esmaralda

16 Minis:

skriven

Så sant...👼 va skönt det är att bara få ut gråten och ibland vet man inte varför..men mår bättre efteråt och ser lite klarare på livet 💕
Idag är det en underbar lördag och jag känner att allt negativt är påväg att lösas upp och dett positiva lugna är påväg in...något orosmoln kvar men tror de släpper snart med och livet blir överfullt av kärlek och godhet ❤❤❤ känner du något es får du gärna dela med dig.

Ljus och kärlek till er alla

Svar: Ja nu lättar det och du kommer in i en mer positiv period..kram
Esmaralda

17 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ja det är sant och jag är så himla dålig på det ibland och ibland ganska bra på att lägga band på mig! Det är som ett lock ligger på! Men ibland blir det lättare och jag gråter och skrattar!

Es, varför kan inte jag och mamma hålla sams? Vi har det så svårt med det!
Vad ska jag göra?
kram

Svar: Ni är både lika och olika och om ni jobbar mer på att försöka acceptera och respektera varandra... så kommer det bli mycket bättre.. kram
Esmaralda

18 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Håller helt med dig, här kommer tårarna hux flux. Ibland kommer dom när jag sitter och tittar på film, så jag pausar filmen (om det är jag som har satt på den) och låter tårarna komma. När jag har gråtit klart känner jag mig mycket bättre och sätter på play igen och tittar vidare. Det var inte så förut men nu har det blivit så efter att jag har mått dåligt. Känns skönt att bo själv oxå där ingen frågesätter vad jag håller på med eller vad det är för fel. Tror det var så att min vän aldrig sa något om hur hon mådde eller lät känslorna komma ut och de ledde till självmord. Ibland önskar jag bara att det gick att vrida tiden tillbaka och att hon kunde prata med mig om hur hon kände det. Men det var väl hennes tid ... 😢

Hursomhelst så undrar jag var jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Kramar från mig

19 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Kan att börja gå på meditation i kyrkan vara något för mig?
Kan det hjälpa mig så den rätta kärleken kommer in i mitt liv? Hur är chanserna att det blir i år?
Kram


Svar: Ja meditationen kan bli givande och chansen att kärleken kommer i år finns... kram
Esmaralda

20 Ingela:

skriven

Helt sant och så skönt att få ut känslorna! Jag har dock på senaste tiden velat gråta, ni vet, riktigt fulgrina, för jag känner att det behövs, men det går bara inte!! Fattar inte varför?
Några tårar kom ändå igår när jag läste om 16åringen som blev skjuten till döds, vart är detta land på väg?
Jag har själv en 16årig son, och 18årig dotter, och det kommer så nära. Min son väntar också på bussen för att åka och träna och för några veckor sedan hade vi en skjutning precis utanför vårt hus, i ett "bra" område i Uppsala...

Är så jävla less på daltandet i detta land, inför stränga, långa straff för brottslingar, låt folk sitta isolerade så de inte har kontakt med varandra när de är inlåsta och utvisa för fan de som fått komma hit och som inte sköter sig, här har de inget att hämta!
Fem killar våldtar en kille här i Uppsala, åklagaren vill att de utvisas om de döms, men nej då, de kan ju få det så svårt dit de kommer, så de får några månader och sen...?!
Nu har beslutet överklagats, och jag hoppas att landet mesSverige för en gångs skull fattar rätt beslut!
Sorgligt att se hur det går fullständigt utför med detta land, skulle vara intressant att se vad som rör sig i huvudet på de som styr...

Så, nu har jag fått ur mig lite känslor!;)

Es, inatt drömde jag så känslosamt om en främmande man men också om mitt ex, undrar vad det kan betyda...?
Vill så gärna träffa ngn nu men tiden bara går, ger nästan upp hoppet snart! Känns som att alla andra träffar nya hur enkelt som helst, är det ngt fel på mig tro?!

Ha en skön helg!
Kram Ingela





Svar: Jag håller med... allt sån där tramsdaltande måste vi sluta med !! Och ge inte upp.. kärleken kommer,,, jag lovar.. kram :)
Esmaralda

21 Pia1:

skriven

Huvudet på spiken! Jag har "tillåtit" mig själv, medvetet, att gå ut i skogen och storböla med jämna mellanrum. Det har behövts, vilket jädra år jag hade i fjol. Det hjälpte faktiskt att orka med resten av dagen och slippa ha gråten i halsen när ungarna kom hem. Så alla som tror att man inte ska gråta, glöm! Det rensar och gör dig stark, ger dig nya idéer! Bra Esmaralda! Kram alla ❤

Svar: Exakt !! Kram :)
Esmaralda

22 Åsa M K :

skriven

Hej,
Grythyttan är ju nästgårds 👍🏼😜 dryga 3 mil från mig.
Vackert i Bergslagen!
Jag har hoppat på en utmaning som gäller både kost, träning och tänket. Ska jobba mycket med vad jag vill och mina mål.
Det jobbigaste just nu är mitt jobb. Snart får vi ny chef...
Jag önskar mig så ett nytt jobb!!
Letar men inte hittat något lämpligt.
Ser du någon ljusning?
Kram

Svar: Ja, du kommer att ha ett nytt jobb framöver så fortsätt sök.. ge dej inte... kram :)
Esmaralda

23 Jossan :

skriven

Jobbat underbemannat under hela veckan och kommer väl vara så ända fram till sommaren... Kaose.. är rädd att jag kommer bli utbränd..

Igår firade vi mamma det var trevligt. Idag ska jag bara städa, städa, städa...

Jag pratar med L om att vi ska åka till Göteborg den 17-19/2 hoppas det blir så och att jag kan åka inom Ullared på vägen hem...

Synen jag hade framför mig.. jag fick tips på att jag skulle forska i det. Hur forskar jag i det?

Kram

24 Skrållann:

skriven

Hej!
Klokt som alltid och klok dotter;)
Jag är inne i en sådan period nu då jag lättar lite på trycket och många tårar letar sig ut och det känns väldigt bra. Igår märkligt nog ringde dom från stället jag sökt jobb och ville träffa mig för en intervju. Jättekul samtidigt som det finns två tjänster till som jag tänkt söka och som jag tror passar mig bättre. Skulle jag få denna tjänst könns det som jag backar lite och inte får användning av min kunskap samtidigt som jag verkligen behöver komma bort från mitt nuvarande arbete.
Kan du vägleda mig eller rent av se vad mina kommande arbetsuppgifter bör vara?

Kram❤

25 EPM:

skriven

Så sant så...

Min nära väninna reagerade så oerhört kraftigt på min situation då vi pratade härom dagen, vad hände?
Mitt lugn och säkerhet ruckades och nu har jag börjat vela och känna obehag och stress.
Vet hon nåt som inte jag vet?

Kram

26 YR:

skriven

Oj. Vad detta träffade mig.Kunde inte komma mer lämpligt.Precis legat sömnlös och grubblat hela natten ,och hittar dettta så fört jag öppnar datorn. Svaret jag bett om ?Har kämpat som ett svin ett bra tag. Har haft den ena motgången efter den andra..gått ner mig mer o mer.Svartare o svartare har det blivit. Ibland funderat över meningen med livet överhuvudtaget. Inte velat mer..Ändå har jag försökt att ta det med galghumor,skrattar ändå mycket. Pratar av mig med bästa vännen.Hon finns alltid. Men man måste ju försöka.har ju barn också. Nu e det så att mycket beror på en sambo som jag inte vet om han e frisk eller bara elak. Skiter väl i stort sätt i både mig och barnen. Bryr sig bara om folk om han har nytta av dom..just då, annars inte. Nu till sista smällen. Eftersom han inte kan betala räkningar själv, ligger det på mig. Hittade då ett dokument på banksidan. Han hade varit och tagit ett lånelöfte för sig själv. För ny bostad. Har burit detta inom mig ett tag sen jag såg det.Precis innan jul.. Det gör ont. Det står att han ska lämna befintligt lån o bostad till mig. och jag är arbetslös.. Funkar det.?Och igårkväll hörde jag att han ska på visning på söndag,alltså imorgon. På ett hus. Detta sa han i ett samtal till älsta dottern som jag råkade höra. Nu e det då svårt att som du skriver ta tag i det ! Han pratar aldrig. Går inte att ta diskussion med. Slår i grejer,skriker ,o sticker hemifrån. Sen tas det aldrig upp mer. O bara för barnen orkar jag inte stå o kräva o gapa. Har han för avsikt att bara komma med fakta sen? Här har du.och adjö!? Och vet dottern,men säger inget? Jag e så låg i självförtroendet just nu så, börjar tvivla på mig själv.Om det e självförvållat.. Hur kommer det gå? Kommer jag orka? e det på detta viset eller fattar jag inte? Snälla vägled mig? Kram

Svar: Du ska inte bara sitta o vänta,,,,, nu är det dags att du själv fattar beslut kring hur du vill ha det i ditt liv och din framtid... ta egna steg... du kommer klara det fint..kram
Esmaralda

27 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag sökte ett jobb jag verkligen vill ha! Eller ett liknande skulle passa bra nu! Men det ser inte ut som om jag får det va?
Kram

28 Fff:

skriven

Hej esmeralda snart får vi besked o hoppas så att det blir positivt... Kommer han få komma hit??

29 mm:

skriven

Hej!
Nu har den elaka på jobbet slutat, hon har hållit på me så mkt elakheter o mobbning..kommer Stämmnimgen på jobbet bli bättre?
Kram!

30 Rebecca:

skriven

god morgon! Det är sant, jag brukar föröska grta ut när det känns som tårarna vill komma. Om jagär ensam i alla fall.

Kommer jag flytta neråt i landet i framtiden? kram

Svar: Ja, en dag blir det så.. kram
Esmaralda

31 Maria :

skriven

Jag brukar se på filmer som man kan gråta till om jag behöver gråta ut för det är så skönt att gråta till film! Man tömmer ur sig utan att det egentligen är något inom sig man är ledsen för! Gråter även till böcker osv!

Vad ser du om min intuitions känsla angående min vän R?

Hoppas din dag är/blir fin

Mvh Maria

32 Lotta S:

skriven

Es, vi har börjat jobba med generationsskiftet av föräldrarnas hårt ihopsamlade skogsmark och funderar på möjligheten att överföra direkt till de tre barnbarnen. Men hur är det, kommer fler barnbarn (blir ju orättvist i så fall)?

Svar: Ja ni får göra en klausul kring eventuellt fler kommande barnbarn... ett till lär det nog bli i alla fall.. kram
Esmaralda

33 Elisa:

skriven

Hej!
Känner mig så trött.. ser det ut att bli bättre snart?
Kram

Svar: Ja absolut..kram
Esmaralda

34 Hönan:

skriven

Det är ju så skönt efteråt när man fått ur sig allt också, och så lätt man känner sig.

Hade en märklig upplevelse med en räv igår kväll, ser du om det var något den ville förmedla?

Kram

35 Lilla jag:

skriven

Hej Esmaralda. Skulle så gärna vilja veta om du ser något kring jobb för min sambo som just blev arbetslös. Även jag skulle vilja byta jobb, har varit jätte länge på samma ställe och jag vet inte i vilken riktning jag ska gå. Har drömmar om hus. Kommer vi uppnå det? Kram från mig

36 Alie:

skriven

Hej Es, ja det där är ju så sant.. det blir som en tickande bomb om man bara håller inne, bäst är det att släppa ut allt med kraft , man känner sig så mycket lättare.

Intervjun kändes bra, du sa tidigare att jobbet kan bli mitt till 70%, ser det fortfarande ut så eller har chanserna ökat? Om jag blir erbjuden det, skulle jag trivas? ( jag gick en bra känsla, men man vet ju aldrig)
Kram :)

Svar: Chansen är god och jag tror du skulle trivas här.. kram
Esmaralda

37 Smöla:

skriven

Igårkväll gick min farfar bort.. Under dagen så fick jag känslan att det skulle ske Just den dagen! Samma sak hände för ett år sen när hans syster "min låtsas farmor" gick bort. Då kunde jag oxå känna in den känslan att det skulle ske Just det datumet!
Hur kommer det sej? Är det min andliga gåva? Har dom det bra? Vill dom förmedla nåt budskap till mig?

Svar: Ja du har en speciell gåva.. och farmor o farfar har de så bra.. nu är dom tillsammans och mår så väl.. kram
Esmaralda

38 Gemini:

skriven

Stämmer, jag har blivit mycket bättre på att identifiera, acceptera och leva ut mina känslor efter en lång tids lägga locket på - och nu har jag inte lika mycket ångest! Tadam. Känner mig ganska harmonisk dessa dagar, jag mår bra helt enkelt:)
Fråga; Ser du min kära syster på jobb snart?
Kram!

39 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Verkar han vara medveten om att jag är singel? Gör det någon skillnad eller berör det honom något?
Kram

40 Smöla:

skriven

Kan jag utveckla min speciella gåva på nåt vis?

41 Miss little piggy:

skriven

Kära Es!
Jag gör ett nytt försök ... jag undrar VAR jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Kramar från mig

42 Smöla:

skriven

Ska på whiskeyprovning ikväll, möter jag någon speciell?

43 Susanne Amalia:

skriven

Jag blir aldrig arg men ledsen och besviken ... kan jag bli ..

Arg blir jag bara när någon stampar på någon för att finna själv finna vinning. Uträknad djävulskap.

När man sätter upp fällor för någon annan person för att själv finna vinning eller höja sig över någon och kalla den dum.. det är sååå elakt.

känner hur pulsen går upp bara jag skriver orden..

Däremot har jag lätt till tårar.. lätt till skratt och är ibland lite överkänslig..

Min mamma kan får mig ur balans hon vet exakt vad hon ska säga..
suck.
Hon har tränat i många år dessutom stampar hon på andra och hånar sin omgivning är syniskt elak och njuter av det... hua.. Då kan man ju tycka att jag borde ha tränat på detta .. men jag blir alltid lika upprörd.. suck..
Hon gillar att bråka och ställa till scener och tycker att detta kan man göra offentligt..

Som när jag skulle skjutsa henne i bilen till vårdcentralen och hon fejkar att jag slog henne.. haltar in till vårdcentralen skriker att min dotter slår mig.. personalen blir upprörd och tillkallar polis.. Då kommer den läkaren in och har sett hela händelsen.. hon säger att jag inte slog min mamma utan stod på andra sidan bilen .. och det var sant..
Polisen vänder sig då till min mamma och säger att det kan vara så att det blir fängelsestraff om man far med osanningar..

Efter det har hon slutat att säga att jag slår henne..
Jag förstår att hon är sjuk.. men det är inte snällt att ständigt göra livet surt för andra..
NU har hon låtit byta låskolv på huset som jag bor i ...
och jag har fortfarande ingenstans att bo..
detta är inte kul men intressant hur en människa kan hitta på så mycket elakt..
Tänk om hon skulle vara chef.. hon skulle vara vidrig.. ;)

Jag vet att jag är medberoende för jag dras till sådana sjuka människor och kan tillpåköpet finna det intressant att gämföra drag med varandra.. men jag har förstått att jag måste lyssna på vad de säger.. Säger någon att de är psykiskt sjuka och har borderline måste jag förstå att de lever i en värld som inte har några gränser..

Jag har klippt band och gjort mig av med massa dålig energi..
Det känns befriande och jag ska bar komma ihåg att inte tycka att att beteende är så intressant eller tycka så synd om någon att jag tar dessa felaktiga svarta energier till mig..

Nu tänker jag bar fokusera på att leva med ljusa och med goda energier runt omkring mig..
Kärlek är livets kraft och jag skänker kärlek till mig min aura och till alla levande organismer ..
ger kärlek till situationer och glädje till universum..
Det man ger ut får man tillbaka ..

Nu önskar jag dig en underbar dag med kärlek och glädje EllaBella och jag ska njuta av dagen och busa ..
De gäller att leka i snön medan det finns något kvar säger EllaBella...

FRÅGA: kommer det att lösa sig med Marianne kommer sanningen fram?? Hoppas ... Berättar hon för Anne-Charlotte ??






Svar: Ja på något sätt läser det sig med Marianne men jag ser inte hur.... försök att vara så tydlig du kan när du vet att du har rätt.. och sätt ner foten med besked.. kram
Esmaralda

44 Miss little piggy:

skriven

Kära Es!
Jag gör ett nytt försök ... jag undrar VAR jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Kramar från mig

45 Smöla:

skriven

Möter jag snart den rätta?
Blir de en bra kväll ikväll?

46 YR:

skriven

Tack.Detta förstår jag med förnuftet att jag ska. Men har inte varken självförtroende .orken eller råd att ta steget .som jag inte vet vad det borde vara. Har knappt energi till att ta dagen,få mat hem o lagad osv. Hur går man vidare då? och fatta beslut när man har sån ångest. Orkar inte faila igen. Ensam och har ingen aning om hur jag skulle vilja ha det.. Har inte tagit den tanken. Skött en massa andra krissituationer. Med sjuka föräldrar. dödsbo. Barn som e hemmasittare osv.Var börjar man?

47 IeIe:

skriven

Så sant så.. Själv har jag dock en tendens att hålla allt känslomässigt instängt lite för länge så tillslut blir det en explosion, mest gråt och inte så mycket ilska mer än frustation isf.. Hör nog ihop med min barndom och att jag inte vill visa mig svag osv.. Har försökt jobba med det och bättre har det nog blivit.. Skönast är att det att fulgråta, bara släppa ut det som gör ont och ta nya andetag..

Funderar.. kan inte släppa eller ens ta in det riktigt.. Kommer K verkligen försvinna från mitt liv, den enda i min familj/släkt jag vill umgås med och där vi haft en bra och givande kontakt? Om jag tappar henne, vad är meningen bakom att bli helt familjelös? För så känns det.. Jag vet att min familj/släkt inte betyder nämvärt för mig mer än just K så det gör ont att tänka på att hon oxå kommer försvinna.. Rotlös.. Går inte vår relation rädda på något vänster, jobba på eller vad som? Eller är det bara meningen att vi ska tappa varandra? Åhh.. Jag vet, många frågor och funderingar.. Men kanske att du kan svara på något litet? Annars får jag ta upp det i nästa seans jag tänkt beställa..

Tack på förhand och ha en fin helg, njut och må väl 🌸

48 AnnaK:

skriven

Hmm......jag i ett nötskal. Är i gråzonen och tycker väl inget känns kul. Kan skratta när nån skämtar och så men ser aldrig fram emot något eller känner glädje över att göra något. Drömde inatt att jag var arg iaf ;)

Vaknade med migrän igen eller vad det nu är. Försöker stänga ner tankarna när de börjar gå på högvarv i huvet men det är svårt. Känns bäst att sova för då kommer jag ner i varv. Sorry för allt negativt.

Kram 😊

49 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda kan du se något om jag gör rätt i att åka på rehab resan i början av hösten ? Har jag chans till något bidrag till den förutom hjälp från mina underbara föräldrar ? Bör jag låta den gamla gubben följa med på resan ? Har tagit hand om honom gratis i flera år fast han egentligen behöver assistans. Ledaren för resan tycker att jag ska tänka på mig själv nu. Om han ska med får han betala ett litet bidrag till mig. Han har råd med det. Men känns ändå fel. Får även känslan att han kanske är lite äckelgubbe och vill ngt mer med mig...
Kram
💗💗💗

Svar: Ja du ska tänka på dig själv nu... och en rehabresa hade gjort dig gott.. kram
Esmaralda

50 Fff:

skriven

Hej esmeralda snart får vi besked o hoppas så att det blir positivt... Kommer han få komma hit??

51 Lily :

skriven

Ser du hur stor chans att min mans bror får komma hit?

52 Kvinnan :

skriven

Hur stor är chansen att jag är gravid nästa månad 😁

53 Mikaela :

skriven

Hejsan Esmeraldra!

Ser du något hus för oss närmaste framtiden ? Eller kommer vi bo kvar ett par år till i lgh ? Kanske få flytta ut till vardagsrummet så barnen får var sitt rum ?

Kram

54 em:

skriven

så brukar jag göra, det är jobbigt men känns bättre efteråt.



Ser det ut att bli en resa med D? Vad ska jag göra med hela den situationen... jag tycker ju om honom men skulle akdrig våga säga det om inte han tog steget först. Men han förstår nog det.
Blir det något utav mig och D?
Nu när jag äntligen har börjat tycka om någon annan så ska det vara komplicerat, orättvist :/ tycker det är min tur att vara kär och lycklig nu, börjar tappa tålamodet.....

55 em:

skriven

blir det en resa till våren för min del? med ett manligt eller kvinnligt sällskap?:)

56 My :

skriven

Stämmer så bra! Sån dag hade jag igår. När de bara blev för mycket med jobbet och en sambo som är ute reser en månad. Den som man vill luta sig mot är längst borta. En del känslor kvar idag men känns bättre efter släppt på trycket. Ser du om vi får något av husen vi ställt oss på kö till?
Kram

Svar: Jag ser runt 75 % chans för ett av husen.. kram
Esmaralda

57 Jonkan:

skriven

Hej Es, nu har det hänt igen... Drömjobbet rycktes bort framför näsan på min bror igen. Den här gången var han dock så nära att få jobbet, men i sista minuten bestämde de sig för ett ynka krav som han överskred med bara ett halvår. Det gick inte rätt till. Blir så ledsen, känns orättvist. Är det meningen att han inte ska få jobba med det han vill? Rädd att han ger upp snart. Vad kan han göra?

Svar: Han ska bara fortsätta söka.... det kommer att lyckas... kram :)
Esmaralda

58 Molle:

skriven

Det stämmer så bra detta! Jag blir väldigt sårbar och ledsen under Pms, och lingonveckan skall vi inte prata om:(((
hihi:)

Es: Ser du mig vara gravid framöver?
kram

59 Tisa:

skriven

Kom inte min fråga fram? :(

60 Mikaela:

skriven

Jag skulle vilja veta lite om min framtid om jag kommer få barn och gifta mig och när eller om jag har hittat den rätte


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: