Kaos ......

Det är måhända ett ilandsproblem men jag blir så himla arg i alla fall. 

Jag ska ju till Portugal 6 veckor i vår .. och har bokat flygresan dit o hem.

 Så kom min vän på att han ville besöka och han bokade in sig sista veckan jag är där… och vi bokade samma flyg hem… alltid trevligt med sällskap.

Så häromdagen fick han mail från sajten där han bokat sin flygbiljett att han inte kan åka med det bokade planet hem mellan Berlin – Köpenhamn.

Nähä ?

Jag hade inte fått liknande meddelande och det var ju väldig konstigt. Visserligen bokade vi från olika sajter men i alla fall.

 

I går  kom mitt meddelande.  Jag kunde åka hem en dag innan och få samma restider eller så kunde jag resa hem den 15 som jag tänkt från början  men då måste det bli övernattning i Berlin och utan att flygbolaget pröjsar.

Satans röra.

Jag  accepterade att åka hem en dag innan och min vän tjafsade med sajten där han bokat.

Sen kom ett nytt mail till mig… och  nej, nu gick det inte att resa dagen innan för det flyget gick inte det heller. Men Herreguuuuud !

 

Jag ringde dem och en liten tös svarade som ingenting visste och hon vägrade koppla mej till någon som vet… eftersom de som vet bara mailar. Jaha.

Så jag mailade…  igen !! Och svor.

Jag kollade att Norweigen ju hade flyg som gick i lämplig tid och mailade dem detta.

Men nej, har man bokat med ett flygbolag så måste man hålla sig till det.  Det dummaste jag hört.

Och sen skulle ju allt synkas så att både jag och min vän hamnade på samma plan.

Hela förmiddagen höll jag hållit på med detta.. jag som skulle skriva seanser…. Suck… och vet ni hur det slutade ?

 

Pengarna tillbaka Berlin – Köpenhamn kunde vi få.

Så bra – och jag tänkte att då bokar vi Norweigen… men se.. det visade sig att Norweigen  flög till en ANNAN flygplats i Berlin.. och inte till den där vi mellanlandar.

Sånt här tjafs gör mej tokig !!

Det är det värsta jag vet.

Och det slutade med att vi trots allt fick acceptera övernattningen…. Och nu har jag nyss bokat hotell i Berlin.. för några ynka  timmars sömn….. jag älskar Berlin….  men inte riktigt this way....

Jag  tänker också att hade det varit förr i tiden… på den tiden var jag så fruktansvärt positiv att jag blir trött på mig själv när jag tänker tillbaka.. och då hade jag  bara tyckt det var kul med en extra  övernattning.   Så var det då. Och så är det INTE nu. Suck.

 // Här bor vi under vår Berlinernatt //

Men som sagt… det är ett ilandsproblem.

Det finns människor som inte har råd att åka någonstans alls….. och sånt måste man påminna sig själv om ibland !!

Kram & kärlek 

1 EPM:

skriven

Åååhhhh! Vad irriterande. Jag avskyr när man talar förbi varandra och saker och ting missuppfattas-det blir både mer invecklat och tar mer energi än nödvändigt.

Jag vacklar lite i min livsförändring, vi är inne på att ta det lugnt och inte dela på oss förrän runt maj. Men, nu undrar jag om vi ska tidigarelägga just detta så att det inte uppstår osämja mellan oss. Ser du nåt om detta?
Kram

2 Tanten:

skriven

Verkligen trist när det krånglar så. Hoppas att det blir positivt ändå och allt annat klaffar för dig.

Idag ska jag sätta igång med keramiken. Har 100 kg lera som väntar på mig, låter mycket, men tanken är att ska bli några större skulpturer till trädgården i häxans tecken, med väktare och moder jord och lite humorgrejer, som man får skratta och flina åt. Lite ringrostig är jag och får hoppas att det lossnar när jag sätter igång. Vet ju i alla fall vad jag vill göra.

Ha det riktigt gott alla.

Kram

Svar: Men gud så fint det låter.... du kan väl fotografera när du är klar och skriva en gästblogg ? Hade varit roligt att få se.. kram :)
Esmaralda

3 Jossan :

skriven

Halva veckan har snar gått och idag slutar jag tidigt! Så skönt. Det är sån Kaose så jag kan väl förvänta mig ett X antal timmar i övertid.. hoppas det kommer bli bra på jobbet nu... Förkylningen har brutit ut men bara att bita ihop..
Kroppen är trött och jag märker att jag börjar komma in i min period där jag sover mycket..

4 dagar utan att jag hört något från L.. jag får väl snart inse att det är över.. vi har inte pratat om det men jag skrev att om han fortsätter så så kommer han förlora mig.. han svarade inte på det.. jag som hoppats på att han och jag skulle åka till Göteborg men det kan jag nog glömma...

Vad kommer hända med oss?

Kram

Svar: Du får vara beredd på att gå vidare på egen hand.. det kan strula en tid mellan er.. men känns starkt att du tar dig vidare och så småningom möter någon annan.. kram
Esmaralda

4 Hönan:

skriven

Även om det må va ett i-landsproblem så låter det riktigt segt det där! Skönt att det löste sig till slut i alla fall. Härligt med långvistelse i Portugal!
Inatt drömde jag att jag var hos farmor och gömde mig i hennes hus för att det var någon som gick omkring runt huset med ett gevär, som att han patrullerade, för att han ville skjuta mig tror jag. När jag klumpigt nog råkade visa mig i en spegel fick jag panik och skrek på farmor att nu måste vi fly. Men jag tror inte att jag var så rädd innan det att han såg mig.
Tror även att jag innan i drömmen drömde om honom och att han egentligen ville skriva mer, men att olika saker kom i vägen. Tänker att det sista kanske var en hjälp på traven för att förstå lite bättre, som jag bad om innan jag somnade.
Men, den delen hos farmor, finns det något att tolka från den?

Kram

5 Helena Ir:

skriven

Det är klart att man ska vara glad att man kommer iväg på resa,men jag måste säga att hade jag varit i din situation igår,då hade jag svurit en förbannelse över det struliga och vägrat resa,och sen hade jag ångrat mig! Men herregudars vad struligt! Tur ändå att du har vännen med dig på hemresan..nu hoppas jag att denna resa har massor av glädje över sig.

Jag ska iväg och träffa en relativt ny väninna,nu på morgonkvisten,vi ska träna på ett större gym..och avslutar med lunch. Hoppas på en trevlig dag.

Kram <3

Svar: Låter som du får en riktigt fin dag... kram :)
Esmaralda

6 Mareli:

skriven

Hej!
Ser jag ut att kunna få ett annat bra sommarjobb än det samma som jag hade förra gången?
Kram

Svar: Ja om du söker i tid är chansen stor.. kram
Esmaralda

7 Browallia :

skriven

Usch för strul och tjafs, vad det än gäller så är det inte kul.

Själv är jag skitless på allt strul och tjafs i mitt liv. Men jag kämpar på med att göra förändringar för att komma dit jag vill.

Tack för att du finns här och stöttar alla oss i bloggfamiljen

Stor kram

Skickar med ett helt gäng med pussar till MG

Svar: Kram :) Och MG skickar pussar tillbaka :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Ja kan man göra något svårt, ja då tycks man göradet oockså. Dylika saker gör ju en så pissed off, må då vara i-landsptoblem, hur i hela bär de åt sig på ett sådant sätt? Bara flyttar på dina resor hur som helst? O visst var det annat att resa då man var yngre, tror jag med :).

Fast jag reste ju inte, det har förskjutits till äldre dagar ;)... Väntar bara på pengar till detta, är det månne dags att börja spela?

Jag är dålig på tecken, men igår kväll när jag tryckte ut kräm ur en pumpflaska blev det ett hjärta av det :). O nästa såg ut som en spermie ;). Min tolkning är att kärleken är nära o sen blir det sex också, kan det stämma Es? I natt drömde jag om hur jag dansade och kysstes med en karl, pojke i detta fall. Desperat, jag, verkar så ;).

Jobbet kallar, väntar verkligen på mitt nästa jobb!
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Jo, det bör vara nära.. ta till dig tecknen.... kram :)
Esmaralda

9 Susan:

skriven

I-landsproblem till trots...vad sysslar flygbolagen me?! Överbokning verkar vara mer regel än undantag🤔 .... men som du skrev, att ha råd att åka överhuvudtaget är lyx för mig😇
Sju veckor kvar till mitt plan lyfter (hoppas jag😉) mot Alperna o lite skidåkning (om knäna håller😬)

Kram

Svar: Härligt... det kommer bli bra :) kram
Esmaralda

10 Virrhönan:

skriven

Ja herreguud vad det kan strula till det, hade blivit lika galen som du!! Men ni kunde ju passat på att ta ett par nätter i Berlin när ni ändå var där...
Jag planerar lite minisemester, eller drömmer om det iaf, ett par dagar, det räcker! Men jag börjar med en dag för mej själv först denna vecka. Planerar lite vad jag ska göra men lite shopping blir det och nån god lunch, får se om jag får nåt sällskap, ska bara tänka på mej själv för det tycker jag att jag är värd, så det så!
Tack för gårdagens svar, det gav ny energi, jag hoppas på att det är den jag vill för jag tror att hans nyfiken fortfarande finns kvar..? Faktiskt så känns det som denna dag kommer att bli hyffsat bra, känner mej glad i själen. Ha en bra dag allesammans. Kram

11 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag längtar så :).
Kram...

12 C:

skriven

Det är väl någon mening med detta strul..🙏..
Mannen jag ska möta.. är han på väg/ klar med sitt nu. Kram

13 Filippa:

skriven

Hej vart träffar jag min solumate?
Eller känner jag honom redan?

Kram

Svar: Nej jag tror inte det är någon du känner idag... kram :)
Esmaralda

14 Minis:

skriven

Ibland blir saker spela onödigt krångliga så man vill bara lägga sig ner och sparka 😈 hur svårt kan det vara? Men man näste ta ett djupt andetag och tänka precis som du Es..jag kan i alla fall åka 💕
Idag har jag ledig dag och ska ha en liten seanse här ikväll men några få personer och ett fint medium som jag träffat 🤗 ska bli spännande 👼
Har såklart även en fundering...och inte ovanligt gäller drt män..känner just nu attraktion för två män lite på avståndet..tror båda känner lite samma men ska jag visa mer intresse för någon av dem...en finns i en annan stad M och en finns på blivande jobb C? Du min vän kan du känna eller se något?

Ljus och kärlek Minis 🖒

15 Tanten:

skriven

Ja, får jag till det vore det kul att visa. Blir stora figurer med lång torktid och bränning i maj månad, så i sommar någon gång kan det bli av.

Kram

Svar: Spännande !!! Jag ser fram emot bilder & gästblogg :) kram
Esmaralda

16 Mim:

skriven

Godmorgon!

Hur ser våren ut att bli händer det något som för in mig på rätt väg??

kram

17 M:

skriven

God morgon Esmaralda! :)

Typiskt att det alltid ska krångla när man ska resa någonstans!

Jag undrar om det någonsin kommer att bli han och jag?

Kram och hoppas du får en fin dag!

18 Anna:

skriven

Hej Esmaralda!
Hoppas du får en trevlig resa trots allt krångel och att ditt 2017 börjat fint i övrigt :) Är jag på rätt spår ang. mina tilltänkta studier? Löser det i så fall sig med allt praktiskt runt omkring? Tacksam för svar!

19 Anna:

skriven

Hej Esmaralda!
Hoppas du får en härlig resa trots krångel och att ditt 2017 börjat fint i övrigt :) Är jag på rätt spår ang. mina tilltänkta studier och löser det i så fall sig med allt praktiskt runt omkring? Tack på förhand!

Svar: Ja du är helt på rätt plats och det löser sig runt dig även om det kräver att du fattar vissa beslut.,. kram
Esmaralda

20 hm:

skriven

Hej!
Kommer det bli bättre på jobbet nu när hon har slutat?
Kramar!

21 Mim:

skriven

Hej!

Kommer våren med någonting bra för min del eller händer ingenting??

kram

22 Mim:

skriven

Hej!

Kommer våren med någonting bra för min del eller händer ingenting??

kram

23 AnnaK:

skriven

Mycket irriterande kan jag tänka! Är inte så berest så jag har aldrig drabbats av såna bekymmer ;) De resor jag gjort har funkat klockrent men då har det varit charter givetvis ;)

Sitter på jobbet och försöker hålla mig vaken men det är svårt idag....hela jag är såååå trött! Skulle behöva semester men det har blivit väldigt svårt att ta ut. Längtar efter lite ensamhet och att bara få göra det som faller mig in några dagar utan krav och måsten. Men det lär inte hända nån gång snart. Längtar efter mkt men allt känns avlägset och ouppnåeligt. Men vem vet :)

Nä.....bara jobba vidare.

Kram 😊

Svar: Ja charter funkar alltid och funkar det inte.. så tar nån annan ansvar.... jag är väl den ende som villat bort mig på en charterresa och missade ett anslutningsflyg i USA :) Jobba på men gör upp en plan som håller... och ta den där ledigheten så fort du kan.. kram
Esmaralda

24 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Nä krångel är aldrig kul, det är bara irriterande!

Es,den här mannen som jag drömt om, Jag har ingen aning om vad eller var han gör eller är i livet idag! Men jag vet att han gifte dig för par år sedan! Ser det ut att fortfarande vara så? Kommer vi ha med varandra att göra igen?
Kram

25 Mi:

skriven

Hej!

Mår inte bra. Blir det bättre snart??

kram

Svar: Ja det blir bättre men du behöver göra upp en positiv plan för dig själv.. kram
Esmaralda

26 L:

skriven

jag menar kommer han på något sätt ta kontakt med mig igen?
Kram

27 Sheri:

skriven

Usch när det strulad..

Es, hur ser min närmaste framtid ut? Ser su ngt särskilt som kommer ske eller något att hålla ögonen öppna för?

28 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser det ut som om det fasta jobbet är långt borta? Eller kan det bli i år?
Kram

29 Solros:

skriven

Hej Es!
Snälla kan du ge mig råd.kommer jag kunna få en annan tjänst och trivas på det arbete jag har idag eller ska jag tacka ja till jobbintervjun jag var på idag? Eller kommer det komma nånting bättre framöver?

Mvh.solros

30 Önskar och hoppas:

skriven

Hej Esmaralda! Jag önskar verkligen att jag får jobb innan sommaren. Ser du om det finns någon chans att det blir jobb innan sommaren??

kram

Svar: Ja det finns en bra chans.. kram
Esmaralda

31 A:

skriven

Å, sånt är så drygt. Som du säger ett i landsproblem men man blir så trött.
Min kusin höll på så nu när hon flög från new york, planet blev försenat i 2dagar men för hennes del blev det till det bättre tillslut då hon nu kunde vara med på begravningen ❤

Tror jag har hittat huset till mig o barnen. Allt känns SÅ rätt genom bilderna. Ligger där jag vill med. Ska kolla på det imorn ✊🏼👏🏼
Ser du någon bokstav på vårt permanenta hems gata? Eller siffra?
Är rädd att man kanske vill detta så mycket så man liksom "lurar" magkänslan?
Kramar o hoppas du får en fin dag ❤

Svar: Känn du in när du kommer dit och lyssna på vad din magkänsla säger dig.. kram
Esmaralda

32 Hej :

skriven

Drygt när det strular. Hoppas att du slipper mer strul nu och att resan klaffar.
Här strular det också lite får frågor från myndigheterna som vi inte kan svara på eller lösa utan skickat det vidare hoppas att alla papper löser sig snart så vi kan andas ut och njuta för fullt.

33 Solros:

skriven

Hej Es!
Snälla kan du ge mig råd.kommer jag kunna få en annan tjänst och trivas på det arbete jag har idag eller ska jag tacka ja till jobbintervjun jag var på idag? Eller kommer det komma nånting bättre framöver?

Mvh.solros

Svar: Varför inte gå vidare och pröva dig fram ? Så länge de tjänster du får är fasta.. kram
Esmaralda

34 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser det fasta jobbet ut att vara långt borta i tiden?
Kram

35 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vilken röra. Men som du säger får man vara tacksam om man över huvud taget kan åka på semester.

Jag fick ett negativt besked igår. Men jag mår bra ändå.
Jag känner mig helt lugn och full av tillförsikt. Jag vet inte varför.

Den rehabilitering jag gjorde i höstas gick inte bra. Men FK tycker att jag ska göra något med kaniner. Det låter hemskt trevligt.
När jag gick kaninutbildningen fick jag tips på kaninrelaterade företag man kan starta. Tror du att det blir ett kaninföretag så småningom?

Kram ThereseC

Svar: Ja, det tror jag absolut att det kan bli... du är den rätta för ett sådant företag.. kram
Esmaralda

36 Karin:

skriven

Oj då.. det vart lite rörigt.

Blir inte riktigt klok på min sambo emellanåt.
Ibland (oftast) glad, sprallig och kärleksfull men emellanåt, då helst när han är borta och jobbar så vill han inte prata, blir sur (fast han säger att det inte är någonting) det kan komma några dagar senare vad det är för någonting, oftast skitgrejjer.
Nu är han sådär igen, vet inte riktigt vad jag har honom. ?
Vad tänker han på ? tvekar han inför våran relation eller är det någonting annat ?

Kram

Svar: Prata ut med honom om detta... vid ett tillfälle när allt är lugnt och bra mellan er och INTE när du upplever honom negativ... kram
Esmaralda

37 Mannabonne fan:

skriven

Hej!
Tror du jag får jobbet som flygvärdinna?
Kram :)

38 <3:

skriven

Drygt när det strular så. Vet inte om min kommentar kom bort imorse...
Kommer bitchiga och otrevliga franstjejen Julia dra tillbaka fakturan hon vill lura på mig ? Kände direkt att något var fel när jag kom till hennes salong. Tidigare så låtsades hon att min bokning inte fanns hos hennes kollega för att jag skulle gå till henne. Sen skickar hon faktura till mig på en tjänst hon inte utfört på 600 kr. är mycket pengar för mig nu. Bedrägeri säger B som ska försöka ta tag i det här och hjälpa mig. Löser det sig tror du efter att han bestrider den åt mig juridiskt ? Går inte att prata med henne i telefon så otreligt. Fick kontakt med en annan tjej som hon också gjort så här mot.
Kram
<3 <3 <3

Svar: Ja det löser sig... så fort hon förstår att du menar allvar och kommer att anmäla.. kram :)
Esmaralda

39 MollyD:

skriven

Tack goa E för ditt svar häromdagen.❤❤❤❤
Kramar

40 Amanda:

skriven

Men huaaa vad jobbigt och frustrerande. Fastän jag är skapligt ung, saknar jag den professionella servicen i form av en verklig röst som gör sitt bästa och sedan ringer upp och återkopplar när allt är klart. Inte telefonröster och en jäkla massa mailande!

Härligt att se att du fortfarande gör dina resor, som är så viktiga för dig :)

Lite funderingar som jag har: Vad händer med mig? Är han jag dejtar verkligen the one? Dvs kommer han få ordning på sin ekonomi som han säger?

Tack för att du är du <3

Svar: Att du känner ett visst tvivel kring killen du dejtar är ett bevis på att det inte är han... fortsätt känn in.. och var sann mot dig själv.. kram :)
Esmaralda

41 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Näädu Es vilket strul med rese-arrangemangen!
Inte lätt alla gånger och som du säger ,vad tidsförrödande det kan bli.

Själv är jag inte så bra på att boka.

Lär ju ska resa en hel del i framtiden.
Blir det jag som sköter bokningarna eller min kommande man?

Kram Solstjärnan⭐






Svar: Han verkar vara en fena på sådant så det blir nog mest han som bokar.. kram
Esmaralda

42 Susanne Amalia:

skriven

God Förmiddag..

Men vilket strul .. när jag reste så sa de att allt kan hända med ett lågprisflyg..
Det skulle jag bara veta och så fick jag tillbringa natten på flygplatsen

I dag händer det..
Jo det är sant..
Jag ska åka skidor i backen ..
med en vän och sist vi träffades var flera månader sedan ...
Ska bli så kul...

Fast backen öppnar inte fören i morgon och i dag är det provåknig för all personal...
Jag älskar att åka skidor .. det ska bli så kul...
MIn vän är trevlig och jag får tillbringa en hel dag och en kväll tillsammans .. efteråt ska vi gå och äta lite...
och vara lite sociala...

Fantastiskt roligt <3 <3

I morgon ska jag köpa pjäxor till mig själv och gå in dessa ... i en hel vecka.. jag vägrar att ha ont i benen när jag åker .. det ska vara skönt att åka skidor inte smärtfullt...

Tack för svar i går och så måste jag säga att resultatet från min månskenscermoni börjar att slå in.. saker börjar hända.. jippppiiiiii...
härligt <3 <3
Jag har bytt väg och äntligen händer det ...
lycklig är jag och kärlek sänder jag..
på rätt spår ... fantastiskt...

kramar til dig <3 <3 <3

jag vill spara alla frågor tills vi syns .. ;)

men tack för svaret i går... ;)
jag har svårt att se mig sätta bo någonstans.. det är mitt problem ..

Det är därför jag bara flyttar till halvdana projekt men nu tänkte jag ta tag i saken och bli bofast i några år.. så där 10år åtminstone .. <3 <3

NU önskar jag dig och MG en underbar dag med sol i hjärtat och sinnet... kramar till dig och MG EllaBella hälsar att hon är trött i dag eftersom hennes matte gjorde så mycket i går och att hon var tvungen att hålla reda på att allt...
Önskar MG en fin vilodag... efter allt jobb.. många slickar <3 <3





Svar: Härlig känsla när saker och ting lossnar... jag hoppas inte du missförstått.. det är Nettan som spår dig.. inte jag.. men jag kommer att vara där och vi kommer att ses :) kram :)
Esmaralda

43 Pia1:

skriven

Äsch, inget irritationsmoment är väl egentligen inte mindre än annat... Fast min personliga gräns går nog vid bruten lösnagel 😂 Och nu går det så snabbt så jag hinner inte landa! MR nästa torsdag!!! Gissa om jag är nervös för domedagen! Och nej jag vill inte det ska se bra ut, jag vill ha en orsak att bli av med 😉 Kram 💓

44 IeIe:

skriven

Usch och fy så drygt.. Det är såna där tillfällen man helst bara vill puckla på något, iaf jag.. Och sen endast mailkontakt, vad är det för påhitt egentligen? Näe, sånt där kan förstöra vem som helst dag men bra att det löste sig tillslut och att din vän är med på ett hörn, trevligt :)

Tack för svaret igår, det uppskattas om än det gjorde ont i mig att möta det jag försöker hålla undan.. Slutade med att jag grät sådär förfärligt hysteriskt att luften nästan tog slut.. Kändes delvis skönt om än det samtigt kändes som om något gick sönder inuti mig.. Är verkligen smärtsamt att försöka greppa att ens närmaste och endaste familjemedlem troligen inte kommer vara en del av ens liv så mycket längre till, samtidigt som känslor och upplevelser från förr kommer och spökar.. K är en fin person, hon har ett stort och varmt hjärta men nuförtiden är hon som så yvig och spretig.. Inte alls som den person jag lärt känna och som jag är van vid.. Visst, jag vet att man förändras och så men jag vet inte.. Känns lite för mycket av allt kring K, är det inte det ena så är det andra.. Och jag gillar verkligen inte känslan av att sakna betydelse, att jag mer är ett jobbigt och krävande moment.. Näe men jag kan ju vänta för jag är så förstående och även upptagen med mitt.. Njae, delvis men jag kan ändå ta mig tid för dom som är mig nära och försöker vara närvarande när man väl umgås/pratas vid istället för att sväva iväg/bli distraherad av något alt bara rusa iväg mitt i allt..

Oj.. Nu skrev jag nog lite för mycket, var inte min mening men känns som skönt att få skriva av sig lite..

Tack och Ha en fin dag 🌸

45 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du han kommer ta kontakt med mig?
Kram

Svar: Tveksamt.. ju mer tiden går desto mindre chans.. kram
Esmaralda

46 Marie:

skriven

Hej!

Visst är det jobbigt när det strular till sig, kostar kraft och man klarar sadant mycket bättre när man är ung! Apropa resor, vi har bokat resa med flyg till Kiruna i juni, ser du om det blir bra? Har blivit lite flygrädd pa äldre dar....

Kram fran naturvän

47 Louise:

skriven

Vilket bök och stök det verkar vara för att kunna hamna på samma plan. Skönt att det löste sig i alla fall. Hade fått frispel.

Sitter på skolan och försöker få ihop min avhandling som ska in jag vet inte när. Jag har mailat läraren som är ansvarig för den kursen. Jag hoppas denna gången att jag blir godkänd så den kommer ur världen så jag får de poängen.
Sen har jag en examination som jag väntar på att få besked i. Min lärare sa denna veckan så jag hoppas jag blir godkänd på den också så jag slipper redovisa på nytt. I hate it.
Hur ser det ut? Får jag dessa 18 hp? (9 för avhandlingen och 9 för den som jag hade nu förra veckan.

Nu får jag väl fortsätta en stund till.

Ha en fortsatt bra dag. Kramar

48 Sheri:

skriven


Es, hur ser min närmaste framtid ut? Ser su ngt särskilt som kommer ske eller något att hålla ögonen öppna för?

49 Livsturisten :

skriven

Ajdå det låter som samma flygbolag som sonen använde sig av i somras. De ville byta dag hem men han skulle betala hotell...dålig stil men som löste sig ok till slut.
Ja lider oxå av ilandsproblem...av annan sort o tänker att jag faktiskt har rätt att lida o känna som jag gör för det är mitt värsta o andra har sitt värsta som visserligen är värre än mitt. Jaja livet går vidare ändå. 😉 kramar! ❤

Svar: Ja, vi ska ta hand om vårta problem.. och lida lite... för de är ju övergående.. kram :)
Esmaralda

50 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Är det fasta jobbet långt fram i tiden?
Kram

51 Karin:

skriven

Hej

Är det min soulmate jag har träffat som du spådde mig till att möta för ett par år sedan. :)

52 Fanny2:

skriven

Det är väl bara mänskligt att bli irriterad... Sen klagar vissa mer än andra och sån är du inte. Alltid lika trist när sånt händer men det kunde ha varit värre. Så tänker jag om det mesta... Det blir nog en lyckad resa oavsett för dig och din vän.

Jag kommenterar inte lika ofta men jag vill förstås säga tack för både svaret häromdagen och för att du håller tummarna. Kan nog behövas så nervös som jag blir. ☺


Kram

53 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag vill träffa någon men jag lägger inte så mycket krut på den här dejtingsidan via nätet jag skapat! Bör jag försöka lägga ner mer tid på det? Om jag ska kunna träffa någon?
Kram

Svar: Gå in för det under en kort period och se vad det ger.. kram :)
Esmaralda

54 Evelina:

skriven

Det förstör verkligen en resa när de håller på sådär, idioter!Jag blev riktigt arg när jag läste inlägget, kändes som jag skulle med på er resa:)(hände mig själv en gång detta)
Till portugal vill jag med resa en vacker dag<3

undrar om du ser något nytt jobb,studier för mig?
kram

55 M:

skriven

Hej Esmaralda!
Får jag ett till barn inom 1-3 år?
Kram

56 singel livet:

skriven

Hej Es

kommer jag vara singel länge till?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: