Lite värme....

 
Jag mellanlandade nyss i Istanbul och redan då var det rejält kallt och nu har det slagit till med värsta köldknäpp.
 Och man tänker på de hemlösa  hundarna.. och har öppnat en galleria för dem.. med varsin kartong och varsin  filt !!!
 Det känns gott i hjärtat att man i  Istalbul där det förekommer  otrevliga ting.. ändå tänker
 på djuren och deras bästa. All heder !!
 
Kram & kärlek
1 Förändring:

skriven

Esmaralda ser du om jag lyckas förändra mitt liv till det bättre?? någon förändring måste det bli snart.

kram

2 Nina:

skriven

Kan man åka till er i Grythyttan med en kompis och att vi båda får både spådom och regression ? Kram

Svar: Ja absolut, det går jättebra !! Kram
Esmaralda

3 Virrhönan:

skriven

Såg detta reportage om hundarna. Även i den ondes själ döljer sej lite kärlek för dessa djur. Vilket oväder de har där borta i Turkiet och överallt förresten runt medelhavet...
Jag är så knäpp så knäpp, varför blir jag så konstig i denna mans närvaro?? Han måste tycka jag är helt borta...eller skrattar han? Jag var inte beredd och plötsligt står han där...gillar han att överraska mej eller? Jag känner mej som en 15-åring...fniss

4 Jessica:

skriven

Hej es, du hade rätt.. nu så fick jag ganska stora konsekvenser efter bråket.. jättetråkigt, denna dagen som började så bra... Men ser du om det här blåser över? Kommer det blåsa över snart? Eller kommer det ta lång tid? Det är så tråkigt att det nya året ska börja såhär dåligt... Aja, hoppas du har det bra, kram :)

5 <3:

skriven

Vad rörd man blir när man ser att hundarna blir väl omhändertagna i gallerian. Jag är fortfarande väldigt känslosam efter att ha varit på bion Lion. I filmen är det en scen där inte ens barnen på gatan får ligga på kartonger på marken på tågstationen och sova för vakterna. De blir bortjagade och slagna.
Filmen "Lion" berättar historien om den 5 åriga indiske pojken Saroo som kom bort från sin familj när han somnade på ett nattåg och blev inlåst. Han adopterades av ett australiensiskt par. Men han glömde aldrig sin mamma och bror i Indien. En gripande resa om identitet och ursprung och lilla Saroos hårda liv på gatan och på ett hemskt barnhem där barn inte har något mänskligt värde. Bästa filmen jag sett på flera år. Tårarna rann under nästan hela filmen. Blev så kär i lilla pojken Saroo i filmen så söt och godhjärtad var han. Mitt biotips <3
Gör jag rätt kära Es med den längre rehab resan i höst att jag ska åka med på den ? Har jag chans tror du till något bidrag för den förutom mina föräldrars hjälp. Vet inte om jag endast ska tänka på mig själv nu och inte låta den äldre farbrorn följa med. Han tar mycket tid och energi av mig och behöver hjälp med så mycket och det är inte min uppgift. Han borde nog ha med dig assistans. Har hjälpt honom gratis under flera år. Hon som håller i resan tycker att han får ge mig ett bidrag om jag ska hjälpa honom. Det känns fel det med på något sätt men vet att han har råd med det. Får även känslan att han är lite äckelgubbe och är intresserad av mig på ett annat sätt som är mindre attraktivt.
Kram & Love
<3 <3 <3

6 Anna.L:

skriven

Jätte vacker handling! Värmer i hjärtat.
Vet inte varför jag har varit så sugen på att söka film jobb helt plötsligt, utöver min skola.
Kommer det något positivt utav detta under våren och sommaren?
Kram :)

7 Helena Ir:

skriven

Ja,att mitt i så mycket bedrövelse göra något för dessa hundar..det värmer!

Kram

8 Razawa :

skriven

Bästa du,

Jag o min svägerska är sugna på att hoppa skydive/fallskärm här i Dubai. Vi har inte bestämt oss ännu till hundra. MEN om vi skulle bestämma oss för att göra det, kommer det gå bra? Är ju ganska högt liksom :/

9 Nettan:

skriven

Så himla fint ❤️

10 L:

skriven

Hej,När man lämnar jordelivet till altet som du kallar det,men det finns ju en del som är kvar här fast dom har gått bort,hur blir det med dom,vill dom inte eller är dom rädda?V.h

11 Tisa:

skriven

Hej! Jo jag träffade helt oförberett på V igår. Hon såg hemsk ut på ren svenska. Så blek och så urgröpt (även om vikten inte är mående). Jag träffade henne för första gången år 2007 på ett ställe för de med ätstörningar. Och visst hon såg väl inte jättepigg ut då heller. Och jag har ju träffat på henne av slump fler gånger, men hon har aldrig sett så död ut någon gång! Jag vet dock att hon har/är långt nere i skiten. Ena ögat samarbete inte med det andra utan åkte bara in mot näsan nästan hela tiden. Som om hon vore blind på just det ögat (hon har inte haft så förut). Är det så att hon har misshandlat sin kropp så pass med svält att hon faktiskt blivit blind på ena ögat? Eller är det något annat? Jag blev helt ställd!

Svar: Jag ser inte exakt men hennes sjukdom har ställt till med olika problem i kroppen.. kram
Esmaralda

12 L:

skriven

Hej igen Esmaralda!Har han känslor för mig:)V.h L

13 Lotta S:

skriven

Åh!! Så har också folk i allmänhet i olika länder hjärtat på rätta stället, medan högerpopulister, terrorister och maktgalna politiker är av en helt annan sort. Så också i Istanbul. Ett oss näraliggande exempel är ju Ryssland: trots våra massa fördomar är ju folk i allmänhet där fantastiska, de makthavande not so much.

14 Skorpan:

skriven

Ja endel har förmågan att se till djurens väl o ve också :). Träffade min kusins vovve idag som har det dåligt med sitt bakben, ser du Es att han ont? Jätteont? Har han mycket tid kvar eller är hans dagar snart räknade?
Kram Skorpan

15 F:

skriven

Hej Esmaralda!
Tror du han hade förväntat sig att jag ska höra utav mig? Eller gör han det fortfarande ?
Här han av sig själv?
Kram

16 Smulan:

skriven

awww så fint gjort<3 ja det händer mycket hemsk i turkiet nu hopppas det blir lugnare snart:(

Es ser du något nytt positivt som händer mig i år?
kram

17 Boudica:

skriven

Återta kontrollen av mitt liv? Det är precis vad mitt år går ut på! Jag är en människa av ständig utveckling, så jag trivs inte när det står still för länge, vilket det nästan gjort nu de senaste åren.

För någon dag sedan rekommenderade du mig att ringa nettan om regression när det är billigare.
Jag är inte så mycket för att ringa okänt folk, och ja jag är absolut inte bra på att slappna av!
Men sen tänkte jag, det är ett förändringarnas år i år, så varför inte börja där!
Om jag nu senare vill söka nytt jobb, då måste jag ju vänja mig vid att prata med okända människor i telefon ;) Så, vi får se om jag ringer nu :D

Tänkte på gårdagens bloggämne, du har ju många gånger sagt att jag är en gammal själ, och levt många liv. Betyder det att jag är riktigt dålig på att lära mig mina jordelivsläxor? ;)
En annan sak, hur tillkommer en själ, om det nu finns gamla och nya själar?!

Nej det får bli kort från mig idag, sov dåligt inatt, men en jobbig dröm, och ont i ena axeln sen dess av någon okänd anledning.

Drömde nåt att någon kille skulle ha kontroll över mig. Fick inte lämna huset och han skulle veta allt jag gjorde. Ringde ständigt till mobil som var med mig. Hela natten försökte jag ta mig ut från denna "övervakning". Många långa gångar i detta hus som jag försökte ta mig ut igenom, hade tagit mig ut också någon gång, och följde långa tomma vägar.
Slutade med att jag återvänt till huset, för det gav mig inget att försöka fly.

Vad är detta för dröm! Vill den säga mig nåt?
Jag som ville sova gott inför första normallånga vecka efter alla ledigheter.

Kaffedags här!

KRAM!

18 Anna:

skriven

Kära Es!
Dina råd träffar alltid rätt.
Blev bjuden på en middag av en man som visat stort intresse för mig.
Jag vill gärna fortsätta lära känna honom, då jag är väldigt återhållsam av rädsla att bli sårad, är jag rädd att han nu tappat intresset. Är han seriöst intresserad av att träffa/lära känna mig? Ha en härlig resa o stor kram!

19 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Hej man skrev till mig som kändes väldigt bra såhär första kontakten spontant! Kan det bli något bra här?
Kram

20 Skrållann:

skriven

Hej!
Även djuren behöver värme;)
Här blev det skapligt kyligt i går. Min man betedde sig så lustigt och det kändes som om han ville provocera mig. I dag är det fortfarande frostigt från hans sida och jag vet inte vad som är fel eller hur det ska sluta?

Kram❤

21 Louise:

skriven

Ja det finns vettigt folk där nere också skulle jag tro.

Imorgon ska jag redovisa och jag är så osäker på om jag har gjort rätt men det får gå som det går. Golvet kommer inte att öppna sig och världen går inte under heller.
Intervju på onsdag vill nog inte ens jobba i det området med mycket skottlossningar och så.
Men får jag det jobbet blir jag glad men vill helst jobba i närheten av mitt hem.
Den bästa examenspresenten jag skulle kunna få är ett jobb att gå till v.4.
Men hur stora är oddsen att det händer?
Jag är positiv men ibland är det svårt. Mannen min gör svenskatest på torsdag och jag hoppas han klarar det så han kommer in på måndag. Hur ser det ut där?

Ha en fortsatt bra kväll. Kramar.

22 Lillan:

skriven

Såå fint! Det ger lite hopp till mänskligheten. Kommer det gå bra imorgon? Kram

23 Tingeling :

skriven

Ja det är verkligen bra, stackars små djur 😞

Läst förra inlägget. Så sant. Jag håller på just nu. Snart hållt på i 3 år att hitta mig själv. På god väg.

Idag var ingen bra dag. Jag gillar att ha saker att göra, detta jobb går i ett hela tiden, och jag jobbar självständigt vilket jag gillar. Gillar inte inte att bara sitta av tiden (jo jag har haft sådana jobb) skittråkigt! Men idag var det ingen positiv stress. Hoppas det inte fortsätter såhär. Då kommer jag aldrig orka tills jag hittar ett nytt jobb
Jobbat tre dagar och har ont i ryggen. Helt slut.

Vill bort. Vill bort från denna stad! Jag vet du sagt förut jag borde flytta... Och som du skrev i förra inlägget, att man ska tänka på sig själv och inte alla andra/familjen. Men är inte lätt. Kan ju inte flytta hur långt bort som helst från dotterns pappa... Eller....?

Nu dimpa ner i soffan, kanske jag somnar... 😴

Kram!

24 Bejo:

skriven

Vill bara tipsa om en bok av Michael Newton: "Själarnas resa - Fallstudier om livet mellan liven"
Den hjälpte mig mycket när min bror hastigt avled för tre månader sedan. Jag behövde läsa om själen och att allt inte var slut, fick sådan ångest när han gick bort och min pappa avled förra sommaren på årets finaste dag, allt var så sorgligt, men är glad att jag hittade denna bok.Jag kan varmt rekommendera den. Din blogg har också hjälpt en hel del, tack.

25 Jen:

skriven

Kommer jag få hjälp med hälsan detta år?

26 HS:

skriven

Blir alldeles varm i hjärtat av att läsa detta.

Såg ett filmklipp om en man som stannade kvar i Syrien för att ta hand om ett gäng hemlösa katter. Alla hans vänner och hans familj hade flytt från kriget men han kunde inte lämna katterna. Väldigt rörande.

Kram

27 EPM:

skriven

Har J det bra, grubblar han mycket...?
Kram

28 Mind:

skriven

Kortleken jag vann kom till nytta i plumpspelandet :)
Jag lät den finna ett nytt hem hos vår plumpgeneral Maria :)
Ville bara berätta det! :)

Kram

29 L:

skriven

Hej E! Snälla ge mig lite hopp. Har börjat nytt jobb och hela mitt väsen skriker att det är fel! Ser du om jag får det andra jobbet jag har på g? Och kommer jag i så fall trivas där? Minns inte sist jag mådde såhär kass! Kram och kärlek!

30 Hönan:

skriven

Men vad fint gjort, blir så glad när jag ser sånt <3
Verkar min magkänsla stämma gällande att det han berättade inte var det han egentligen ville berätta från början?

Kram

31 Hoppfull:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer min rätta kärlek att bli nån från mitt jobb, kram

Svar: Nej det tror jag inte.. kram
Esmaralda

32 Jen:

skriven

Hej!
Kan du hjälpa mig att se vad syftet med min relation till min pojkvän är? Vi älskar varandra och lärdomar är givetvis alltid ett syfte. Det har varit så märkligt att jag skulle behöva bolla med någon som har kontakt med andra sidan... förstå varför alla hinder kommer och vad alla sammanträffanden är. Orkar inte mer liksom.
Kram

33 Elin:

skriven

Ser du varför jag är konstant trött? Är det vädret? Blir det bättre?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: