Mitt & Nettans misstag....

Jag och Nettan gjorde ett litet… nåja, rätt stort misstag… så typiskt oss.

Den här gången tänkte vi ju oss mot Stockholm till så att alla i storstan med omnejd skulle kunna besöka oss för spådom och regression.

Och därför bokade vi stugan i Grythyttan.

För flera månader sedan faktiskt.

 // Grythyttanhuset //

I går träffades vi  för att  planera klart med körning och allt det praktiska inför vistelsen  och DÅ slog insikten oss med full kraft… när vi tittade på en karta.

OMG.. vi har bokat åt helsicke långt från Stockholm… och inte bara  från Stockholm utan långt från allting.   Grythyttan ligger typ i ingenstans. OMG igen.  Och så förbaskat korkat av oss… och typiskt dessa två virrtanter.

Men ändå.. letar sig folk hit  och det är beundransvärt. 

Saken är den att Nettan är så gott som fullbokad vad det gäller personliga besök.  Allt som finns kvar är två platser.  Och många vill ha både  spådom och regression… fattas bara annat när de kör milavis !!

 //Nettan//

Vad som  det däremot finns mer av – är spådom och regression via telefon.

Nettan spådomar via telefon brukar vara en halvtimme minst.. och du har gott om tid att ställa alla frågor. Hon ger rejäl rabatt under  de två veckorna i Grythyttan.  Alltså den 1-15 februari.

Likaså ger hon regression via telefon eller skype. Regressionerna brukar vara  ca 1 ½ timme och du hinner besöka mer än ett av dina tidigare liv. Och  under vår vistelse får du rejäl rabatt också på regressionerna.

Så passa på att boka !!

Antingen mailar du:  [email protected]

Eller  så ringer du Nettan på: 070 6661570

 

Kram & kärlek

1 Mannabonne fan:

skriven

Hej!

Om jag söker jobbet som flygvärdinna extra, tror du att jag kommer få det?

Kram!

2 Skorpan:

skriven

Ja se tanter ;). Vill man något så ser man till att få det, om det sedan innebär att köra några mil gör väl inget. Har Nettan förresten så två olika mobilnummer?

Fredag, äntligen, helt slutkörd. Inte dit någon fler gång... Helg, något kul som kan tänkas hända?

Kram Skorpan

3 Li:

skriven

Kan ni inte boka i Göteborgstrakten sen....

Året har börjat på ett kul o oväntat sätt. Hoppas det fortsätter så...

Då var vi i Istanbul nästan...samtidigt. Hade varit kul att springa på dig.

Svar: Jo det har vi pratat om.. att boka in oss nånstans på västkusten.... ja tänk om vi sprungit på varann i Istanbul... det hade varit lite speciellt.. kram :)
Esmaralda

4 IeIe:

skriven

Ojsan hoppsan.. Fast klart folk vill köra omvägar för att träffa er, jag hade lätt gjort så om jag bara kunnat, vilken upplevelse det varit.. Träffa och få personlig spådom/regression, hade inte varit dåligt det, nej :)

Hmm.. Funderar..
Finns det något jag kan göra eller så för att få en bättre relation med K?
Känns verkligen som vi glider isär allt mer och det gör ont.. Hon är min enda familj och släkting som jag vill ha kontakt med och där vi haft en bra relation och kunnat haft glädje/nytta av varann men nu.. Inte så mycket.. Upplever hon mest som stressad, disträ och/eller oengagerad.. Tidigare kunde vi tex prata timmar i telefonen och nu ska jag vara glad om ens en kvart blir bra samtalstid.. Försöker jag hjälpa/komma med råd i det hon har svårt med så går hon oftast i försvarsläge och ger en långt utlägg om hur/vad/varför.. Försöker jag vara personlig så avbryts jag oftast och/eller får mig en slev ovett/förmaning när jag bara vill ha någon som lyssnar och har sagt så, inte en förklaring till varför jag felat som får mig att må än mer dåligt.. Näe, känns riktigt tråkigt och jag vet varken ut eller in längre.. Behöver råd, det hade jag uppskattat..

Tack på förhand och ha en fin dag 🦄

5 Minis:

skriven

Ja jösses 🎼😊 önskar att ni kommer mot västkusten så småningom..då kommer jag och några till 🖒🖒
Es...börjar nytt jobb i mars, jag tycker det känns bra. Vad kan du känna? Leder det mig i rätt riktning i mitt liv inom fler områden kanske??? Nyfiken om du känner som jag 💕💕

Ljus och kärlek

Minis

Svar: Ja det känns som om du är helt på rätt spår nu.. kram
Esmaralda

6 Desp:

skriven

Köra es? Min syster har tid på lördag för igångsättning för födseln, kommer det gå många timmar för henne? Stackarn, kommer Jon må braaaaa

Svar: Tecknen visar att allt kommer gå fint.. kram
Esmaralda

7 D:

skriven

Jag saknar min mamma är så rädd att förlora henne tidigt som hon förlora sin mamma tidigt.... Åhhhh Es jag blir galen älskar min mamma messst ii världen, jag önskar vi får samma relation som vi hade från början kommer vi det???? Saknar henne

8 <3:

skriven

Godmorgon kära Es. Grythyttan är mysigt men inte så nära Stockholm. Bott på en herrgård där för länge sedan och firat min farfars 70 årsdag.
Är det något som håller på att växa fram igen mellan Daniel och mig ? Vi har umgåtts sen i somras väldigt flitigt. Var en kväll det kändes pirrigt mellan oss när vi var åt middag och kollade på hockey. En liten parantes hade en söt guldtopp på mig.Eloge till honom han har funnits för mig i 11 år. Och är nog det enda ex som verkligen förstått min sjukdom. Behöver aldrig förklara han bara vet när jag behöver extra stöd eller hämtning med bil för benen gör ont. Vet att han blev otroligt sårad när jag gjorde slut med honom för världens looser kille. Som mest var spännande men spelade och drack för mycket. Han gick vidare och skaffade barn nästan på en gång med S som är lite bitchig. Hon kommer gå i taket om vi skulle bli ihop igen. Hon hatar mig säger hon till honom. Det tog slut redan när deras barn var 11 månader. Hade inget med mig och göra vi hade inte sån kontakt då. Han känns och är som en svärmorsdröm säger min mamma. Driven, fantastisk far och påläst. Älskar att resa och puschar mig till bra saker och vill se mig utvecklas inte bara vara en attraktiv partner. Han har sina brister med som vi alla har och har lite svårt när det inte blir som han vill. Osäker vad han känner egentligen för mig. Och om vi kommer få tillbaka de rätta kärlekskänslorna och attraktionen. Skulle känna mig helt trygg med honom inte som med G där inget är stabilt och kärleken är inte ren och fin för mig i hans hjärta. Tidigare så tror jag Daniel både vill och inte vill ha mig. Han har bjudit mig till sin fina stuga i Stockholms skärgård flera gånger men tackat nej för att jag känt att jag inte vågat släppa det där sista om han kommer såra mig. Vi har pratat lite löst om att göra en resa till något exotiskt ställe som Dominikanska eller Bahamas kryssning. Daniel tror säkert att jag skulle backa ur...vi tog upp det igår igen att jag skulle behöva det eftet allt jobbigt som hänt och lämna G bakom mig. Även om det blir en vänskaplig resa är det guld värt. Båda kan vara sig själva med varandra och vet att han tycker jag är som finast i en tofs bara. Behöver inte vara sådär perfekt och uppklädd. Han var med på min farmors begravning med. Och torkade mina tårar då och på bion Lion i helgen. Borde visa honom att jag uppskattar honom men hur ? Tänker på hotellövernattningen jag har och middagen om jag ska ge den till honom. Känner också att han är för bra för mig. Har inte lika mycket som honom att ge ekonomiskt. Nu blev det mycket så här kära Es. D åker utomlands inatt. Känns tomt.
Jag är inte kär nu men något är det.
Kram
💗💗💗

9 Solstjärnan:

skriven

Härligt med fredag!!😊

Misstag kan vi alla göra.Det är väl mänskligt.
Men förstår helt klart att det kan inverka en del i och med att ni är "in the middle of nowhere".
Men det ska nog gå bra😊👍.

Skulle vara trevligt att få vara en av de som besöker er men tyvärr är avståndet allt för långt och budgeten skral.

Es, kommer jag att arbeta i sjukhusmiljö/sjukhus?

Ha en bra fredag!
Kram Solstjärnan⭐


Svar: Ja jag ser dig arbeta inom vården på ett eller annat sätt.. kram
Esmaralda

10 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Undrar var jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Med tanke på att det är fredag den 13:e idag, så ta de försiktigt allihopa! Kram från mig

11 J:

skriven

Hej! Min sambo har tappat bort en av våra dörrnycklar. Kan du se vart den finns?

12 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Undrar var jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Med tanke på att det är fredag den 13:e idag, så ta de försiktigt allihopa! Kram från mig

13 Anonym :

skriven

Den här svartsjuka mannen som jag vet inte är bra för mig och inte kommer ändra sig på den punkten i första taget.
Ser du varför det verkar så struligt med hans jobb och företag ? Gör han fel och är okunnig eller är det lite otur med. Eller något han hittar på för att få uppmärksamhet och sympati av mig eller skyller på eftersom han brister i sån omtanke ibland med mig. Är han snål ändå...vill inte tro det riktigt heller. Säger han upp sig nu från uppdraget och det blir kaos ekonomiskt ?
Tror inte att han vet att jag har en del pengar sparade som jag ska försöka vara rädd om. Min lilla pension för framtiden. Tror det är bäst att hålla hemligt för den mannen.

14 Pia1:

skriven

Nog är det mitt ute i skogen alltid 😂 Jag trodde att det var med mening! Inatt fick vi kattungar ❤ Pappa katt var så stolt och satt och tvättade och tröstade mamman. Jag var uppe med dem en stund men huvudvärken tvingade mig i säng och vaknade med en läskig annan sorts huvudvärk. Tänk vilken skillnad ändå att vakna nu när jag vet att någon kommer titta på det 😀 I sådana här stunder har jag på allvar kunnat tänka att jag kommer hinna få hjärnskador av trycket från saken där. (Iofs, det kan jag fått, ryggmärgsskada har den ju redan ordnat med.) Stor skillnad på att ta sig igenom det nu 😀 Kram!

Svar: Ja nu finns det gott hopp om hjälp...ÄNTLIGEN !!! Kram :)
Esmaralda

15 Tisa:

skriven

Hej!
Tror du att läkaren kommer att vara medgörlig?

16 Tingeling :

skriven

Oj där ser man 😀 det blir nog bra ändå!

Min dotter är piggare men är hemma en dag till. Idag sov jag länge, 21-07! Så skönt!

Är ledig från jobbet på måndag, för är introduktion för matte 2 då! Funderar på att innan gå till jobbet och säga upp mig.... Tror du jag får gå på en gång, eller måste jag stanna en månad? Annars får jag säga till på tisdag? Får jag gå på en gång så bokar jag nog en sista minuten resa.... Om jag får en bra lön! Hoppas hoppas.

Kram!

17 Lomhörd:

skriven

Hej Es!

Blir jävla tokig snart på mitt ena öra. Gå omkring och vara lomhörd är inte kul. Har försökt med allt men inget hjälper. Har fått remiss till läkare men lång väntetid. Kommer jag att få ha det så här eller blir det bättre??

kram

18 Hoppfull:

skriven

Godmorgon!

Kan se något bra som händer mig 2017?? hoppas att det blir ett bättre år för mig i år än de sista 10 åren har varit jobbiga år.

kram

19 Lill lantis:

skriven

Hihi. När en blind leder en blind.. Tror ni valt ett toppenställe, oavsett! Någon mening finns det väl :)

Skulle vara spännande att höra om den manliga hjärtdunkaren på ingång pratar engelska eller också verkar komma från Sverige. Med tanke på långresan med start imorgon. Resefebern börjar sätta sig in nu. Herregud vad har jag gett mig in på.. Men ibland måste man våga vara lite modig. För att utvecklas.

Kram!

Svar: Så sant.. och det kommer blir riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

20 Razawa :

skriven

Hej Esmaralda

Inatt flyger vi hem till Sverige från Dubai. Klockan 02.00 ska vi flyga hemåt. Rädslan börjar komma och vet inte hur jag ska lugna mig. Snälla hur blir flygresan hem? Inga olyckor och liknande? Kommer va som på helspänn 😭 kram

Svar: Inga olyckor alls... du kan vara helt lugn.. allt går bara bra.. .kram
Esmaralda

21 Skrållann:

skriven

Hej!
Idag är det exakt ett år sedan den värsta perioden i mitt arbetsliv började. Sedan dess har jag försökt göra nytta och skött mitt uppdrag men gnistan är fullkomligt borta och jag är inte böjd över det jag presterar. Söker andra jobb men får inget napp. Söker utbildningar men kommer inte in(och kan ju bara söka två gånger om året till högskolan)
Jag börjar känna mig så värdelös och självkänslan stärks inte direkt. Jag känner mig helt villrådig och sätter jag upp mål åt vilket håll jag vill och jobbar däråt är det ändå så mycket det är beroende av. Jag är så trött på allt skitsnack på jobbet och märker att jag själv börjar falka in i det. känns som jag håller på att bli en elak och kall människa och det är ju det absolut sista jag vill?!

Kram❤

Svar: Ge dig inte... du kommer vidare... jag ser både studier och nytt jobb för dig så du kommer att lyckas... och det kommer bli riktigt bra till slut.. kram
Esmaralda

22 Dunegull:

skriven

Kommer hans dotter må bättre med tiden?

23 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Haha jag har varit i grytthyttan, och det är ju en bit men folk ska nog hitta till er ändå!

Es, sökte ett jobb som jag verkligen vill ha och som jag känner skulle passa så bra just nu!
Tror du jag får det?
Kram

24 Anonym:

skriven

Esmaralda, det finns en del till hemmet jag vill köpa, bör jag hålla hårt i pengarna,? Eller kan jag unna mig lite utan att det blir allt för knapert sen?
Kram

Svar: Unna dig det viktigaste just nu och bygg upp en buffert.. det känns tryggt.. kram :)
Esmaralda

25 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser jag ut att vara redo för att möta min kärlek?
Kram

26 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Ja till Grythyttan kan inte jag ta mig i alla fall. Jag har ingen bil och inget körkort.

Igår städade jag ut julen. Eller städade gjorde jag inte, jag tog bara bort julsakerna. Jag sparade dammsugningen tills idag.

Min kompis har fått låna min trollhistoria och den läser hon för sina barn. Det verkar som om de gillar den. På två dagar är de redan på kapitel 10.

Kram ThereseC

Svar: En spännande trollhistoria !!! Men du är bra på att skriva !! Kram :)
Esmaralda

27 Mim:

skriven

Hej Es! Ser det ut att bli bättre snart med livet? hoppas i alla fall att det inte blir sämre.

Kram

Svar: Det kommer bli mycket bättre.. kram
Esmaralda

28 Anna.L:

skriven

Inom kort ska jag börja med en ny medicin Lanvis men min mamm och jag läste om biverkningarna, Usch det skrämmer!

Jag vill kunna få barn i framtiden och inte äta medicin som påverkar fertilitet och annat, rädd för Cancer, lever besvär, inte kunna svälja tablett och få giftig ånga osv. Ser du om jag blir måste oroa mig med den nya?
Jag och min mor tror på naturläkemedel och zonterapi m.m Var kan jag hitta rätt hjälp, medicin för min Crohns.. Gråter inombords och hoppet blir svagare.
Kram

Svar: Det här kan jag inte hjälpa dig med men kanske kan någon av läsarna ge dig bra tips ! Kram
Esmaralda

29 Anna.L:

skriven

Vad ska det bli av dig? - sa min lärare en gång, med positiv betoning. Speciellt efter allt jag går igenom med min hälsa.
När hoppet känns svagt är detta tankar jag har. Framtiden och vilken lycka som väntar...

30 J:

skriven

Min förra kommentar kom nog inte fram. Min sambo har tappat bort en av våra dörrnycklar och jag undrar om du kan se vart den finns? Ha en bra dag 😀

31 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Ser du någon intressant inom kärlek som kommer att komma under året?
Ser jag redo ut?
Kram

32 Sus:

skriven

Hej
De blir nog bra....
Någon mening med allt ....
Ser du om jag får till de snart?
Love sus

33 Louise:

skriven

Varför ska jag ens anstränga mig längre. Examen idag och alla andra har jobb att gå till från och med måndag men vad gör jag= Söker och söker kommer på intervju och sen inte mer med det. Igår fick jag rådet att gå till en psykolog för att stärka mitt självförtroende och för att lära mig ta för mig.
Men snälla nån...det är sådant man kan träna upp ute i verksamheten.
Vem vill ha en halvfärdig förskollärare för ingen vill ens anställa mig som pedagog så länge.
Och det är väl inte hela världen om jag tar tjänstledigt om något år för att göra mina sista VFUperioder det finns vikarier liksom. Jag känner mig lurad på min utbildning.
Jag ville jobba innan jag går ut på nästa VFU så vi kan spara lite pengar medan jag är ute och eftersom min make inte har något jobb utan bara kommer få CSN fram till sommaren så måste vi ha sparande.
Jag blir så himla deprimerad av att inte få jobba.

Hur blir det för min make. Han gjorde ett svenska test igår för att bli behörig i sin utbildning och tydligen blev han godkänd och jag hoppas att han kommer in.
Hur ser det ut för honom? Kommer han börja på målarkursen nästa vecka?
Blir det jobb för mig snart?
Ska på en intervju på måndag igen till en förskola med 2 avdelningar.
Hoppas det går bra och att ag får jobbet. Men vill hellre jobba på lillans gamla.

Ha en bra dag alla. Det ska jag i alla fall ha :-)
Kramar

Svar: Ja, det ser ut som om din man kommer gå en kurs.... och själv kommer du också igång med något även om det är segt och tar sin tid... så himla trist tycker jag.. så som du kämpat är du värd mer.. kram :)
Esmaralda

34 Linnean🌸:

skriven

God Morgon!
Gick det bra med mammografin, i går?
Inte skitkul men tack och lov att det finns!
De sa till mig att det skulle ta ca två veckor innan svar kom. Ok! När brevet låg på dörrmattan eft två dagar...ja, jag blev ju iskall!
Höll i kuvertet som det var mjältbrandsmittat!
Hade iofs varit korkat att hålla i det vid sådan smitta 🙄Iaf...allt var ok!! Så bli inte rädd för ev snabbt svar! Synd vad det gäller avstånden och Grythyttan. Ett litet tips om ni vill komma närmare Stockholm men ev idyllisk omgivning...Norrtälje!
Ljuvligt! Tror det kan vara 5 mil fr Sthlm. Eller i omgivningarna vid Barnens Ö. Underbara ställen. Men det blir nog bra ändå för er.
Ska försöka orka dammsuga nu. Satans "sköldpadda" att ställa till det för mig! Nu blir det alternativa vägar! Ha det så rart!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Jodå mammon gick fint och sen blev det "kinalunch" på stan !! Man bävar ju alltid för svaren... jag har ju blivit opererad för något som de i det längsta trodde var cancer.. men jag klarade mig den gången !! Tack för tipsen.. vi ska ta oss åt det håller nästa gång !! Kram :)
Esmaralda

35 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Köpte in mig i ett nanoteknik bolag inom läkemedels branschen,Där ser jag en stor hjälp för cancer sjuka och människor med diabetes behandling,Kan det vara något tro?

36 L:

skriven

Ja Grythyttan ligger långt upp :) Hoppas ni turnerar i Västsverige någongång ;)

Jag funderar över om HAN också kommer få känna på motgångar och få sig en riktig läxa i sitt liv efter allt elände han ställt till med?

Kram L

37 Mm:

skriven

Hej Esmaralda! Har jag chans att få det här jobbet jag verkligen vill ha som jag sökt?
kram

38 Fanny2:

skriven

Tråkigt att det ligger så långt bort men härligt att många ändå vill. Det blir säkert bra oavsett.

Hur stor är chansen att jag får detta jobb?

Svar: Runt 65-70 %... jag håller tummarna.. kram
Esmaralda

39 Jonkan:

skriven

Hej Es, nu har det hänt igen... Drömjobbet rycktes bort framför näsan på min bror igen. Den här gången var han dock så nära att få jobbet, men i sista minuten bestämde de sig för ett ynka krav som han överskred med bara ett halvår. Det gick inte rätt till. Blir så ledsen, känns orättvist. Är det meningen att han inte ska få jobba med det han vill? Rädd att han ger upp snart. Vad kan han göra?

40 F:

skriven

hej esmeralda ser du om jag har någon hälsning ifrån andra sidan. kram

Svar: Jag ser väldigt mycket kärlek och du får besök ofta.. kram
Esmaralda

41 Misan:

skriven

Hej. Om jag tar kontakt med min gamla väninna, tror du att hon skulle uppskatta det?

Svar: Ja det tror jag.. men räkna inte med att det kan bli som det varit mellan er.. kram
Esmaralda

42 Ffff:

skriven

Sitter på vårdcentralen o väntar på min tur... Ska ta några prover till usch för sprutor😁😁 hoppas att det går bättre denna gången!!

43 AnnaK:

skriven

Så det kan bli ;) Tror dock inte det är så monstruöst avstånd......inte för mig iaf. Här i norr anses 10 mil som nästgårds typ ;) Fast krävs ju att man har bil och jag har inte ens körkort. Hade ju så stora planer men får inte ihop pengarna. Så nu känner jag mig värdelös över det också. Nåväl...

Är ledig idag och sovit bort halva dagen......så trött. Stressar nu upp mig för att jag inte får gjort det jag tänkt hemma. Vet inte vad som hänt med min hjärna. Krävs inget för att den ska gå på högvarv. Sen när jag äntligen får mig lugn så funderar jag varför i allsindar jag panikat för. Tröttsamt.

Ha en fin fredag!!

Kram 😊

44 Xxx:

skriven

Snälla. Kan du se NÅGOT positivt som kommer att hända mig detta år? Något, vadsomhelst, ett litet halmstrå av hopp?
Håller på bryter samman totalt. Tack o kram.

45 Elin:

skriven

Om jag börjar på Innebandy, hur kommer jag tycka det är då? Kommer det gå bra?

Svar: Ja om bara intresset håller i sig så blir det bra.. kram
Esmaralda

46 Milla:

skriven

Hej, vilket helvete jag hamnade i med två av barnen i går. Kommer det reda upp sig? Känns just nu sååå jobbigt och hemskt.

47 Skorpan:

skriven

Puh, då var det vikariatet över o jag är helt slut... Har gått hårt åt med ungarna, lärarna orkade inte göra det. Har garanterat helvetets bra rykte nu ;). Kände mig inte speciellt välkommen från de vuxnas sida o ett av specialbarnen, just det ja, så får man inte kalla dem, sa att det var skönt att jag inte skulle komma dit mer ;). Kvittterade det med att jag tyckte detsamma ;D, mycket dåligt gjort av en vuxen.. Hur lär man ungar respekt Es? Bra tips åt mig hur jag ska göra/bete mig/vara? Behöver det för resterande två veckor jag ska fortsätta med detta vikarieliv.

Hoppas på en uppiggande helg, blir det det?
Kram Skorpan

48 Milla:

skriven

Hej, vilket helvete jag hamnade i med två av barnen i går. Kommer det reda upp sig? Känns just nu sååå jobbigt och hemskt.

Svar: Det kommer reda upp sig - ta de steg du känner att du bör ta.. kram
Esmaralda

49 Kvinna:

skriven

Usch Vilka hemska smärtor jag hade inatt i magen 😁😁 ser du vad det beror på ??

50 agg:

skriven

Hej Es!
Jag känner mig vilsen i mitt yrkesliv,vad ska jag satsa på,och kan du se om jag kommer bytta jobb?

Önskar dig en trevlig helg.

51 Isa:

skriven

Grythyttan får ju en att tänka på djupa vackra skogar, stjärnklara februarinätter och god mat. Det blir säkert jättehärligt för er att vara där!

Jag blev just erbjuden ett nytt jobb, ett vikariat. Ska jag ta det eller har jag bättre långsiktiga möjligheter på mitt nuvarande jobb? Och - kommer min son att börja gå i skolan igen snart eller kommer det att dröja länge. Han är 10 år och vägrar skolan :-(

Svar: Jag ser nytt jobb för dig men vet inte riktigt om det är detta du nu kan få eller ngt annat.. samarbeta med skolpersonal och barnpsykolog... ni måste reda ut orsakerna ordentligt och därifrån blir det sedan mer positivt.. kram
Esmaralda

52 Little miss piggy:

skriven

God eftermiddag Es!
Undrar var jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Med tanke på att det är fredag den 13:e idag, så ta de försiktigt allihopa! Kram från mig

53 Little miss piggy:

skriven

God eftermiddag Es!
Undrar var jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Med tanke på att det är fredag den 13:e idag, så ta de försiktigt allihopa! Kram från mig

54 Anna.L:

skriven

Kan du se om 2017 kommer bli ett jobbigt år, finns det ens något hopp för mig, något roligt att se fram emot jobb, kärlek eller vad som helst?

Jag känner mig sån obalans, tar dock kortison, kanske den som spökar med mina hormoner...
Önskar bara en gnista kunde tändas nu när det är svårt.
Kram!

55 Cecilia:

skriven

Haha ni två är bara för goa. Skönt att ni iaf upptäckte missen. Att få träffa er är nog värd den långa resan.

Igår fick jag tag på biljetter till Håkan Hellström! Kändes helt overkligt, så jag var tvungen att nypa mig själv. 3 av mina vänner fick tag på biljetter i november och jag blev så ledsen över att det blev slutsålt. Tydligen släppte han extra biljetter utan att jag visste om det, men igår såg jag att det fanns! Tänk att jag ska få se Håkan i Ullevi med mina fantastiska vänner! Blir ännu mer peppad på att ta körkort eftersom min vän tänkte att vi skulle ta bilen ner.

Imorgon har jag en dejt med killen igen. Denna gång åker jag till hans stad. Det ligger dock bara 20 minuter bort. Lite nervöst, men jag tror att det blir bra. Livet känns så jäkla bra nu och jag är så tacksam! Kram och önskar er alla en trevlig helg!

56 Filippa :

skriven

Hej kommer jag få min första lön i februari?


Kram

57 Man tjusare:

skriven

Hej Esmaralda!
Det var en man på parkeringen, fick för mig att han kollade in mig? Men just precis tog jag upp telefonen och skulle ringa! Tror du han ville prata med mig?
Kram

58 Browallia :

skriven

Så skönt att det finns fler virrpannor än mig! :D

Ser du om det kommer funka med min nya medicin?
Vill vara pigg så jag orkar göra bra ifrån mig på jobbet och orka ta upp träningen på gymmet.

Trevlig helg!

Kram

Svar: Finns god chans att medicinen hjälper.. kram
Esmaralda

59 jessica:

skriven

Hej es,

ser du om det blir ännu fler konsekvenser från detta bråket som har skett? Det känns som om det kommer bli mer konsekver.. Och jag vill verkligen inte att det ska ske mer bråk och osämja..
Och en sak till ser du om den här tjejen kommer börja samma misiklinje som jag?
Kram :)

60 Milla:

skriven

Tack för svar, det värmde. När jag ändå är på gång så vill jag fråga vad det är med den här vikarien på jobbet egentligen, är det lustgenerationen bara för hon kan och vill inte ngt verkar det som.
Tack för en bra blogg och bra inlägg.
Får gärna skriva om högkänslighet eller adhd.

61 Evelina:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du att det blir kärlek vid första ögonkastet med livskamraten?kram

Svar: Ja, nästan i alla fall.. kram
Esmaralda

62 AnnaCarin:

skriven

Hej Ez! Jag har försökt att släppa en person helt och hållet. Dock hamnar man på nåt sätt tillbaka dit då och då. Plus att man hela tiden sitter med fjärilsbomber i magen DYGNET RUNT... känns som nån tänker/snackar om mig... är det han? Finns det nåt speciellt band mellan oss?

Svar: Ja det finns ett gammalt band mellan er som måste kännas... ett starkt band.. men jag tror inte ni är förenliga i detta livet.. kram :)
Esmaralda

63 Little miss piggy:

skriven

God eftermiddag Es!
Undrar var jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Med tanke på att det är fredag den 13:e idag, så ta de försiktigt allihopa! Kram från mig

64 Evelina:

skriven

kommer han vara snygg?
kram

65 Anki:

skriven

Hej Es

Nog är Grythyttan en bit från huvudstaden allt ;-)
Ni får ta en vecka på västkusten och en på östkusten...gärna när det inte är is och kallt ute...så mycket lättare att våga ta skruttbilen om den skulle fallera fryser man inte ihjäl ijallafall :-)

Ha en härlig Fredag den 13e...och fullmåneljus på det ;-)

Kram Anki med flock

66 Omega:

skriven

Hej<3

Jag har starka känslor för en man men han vill inte prata med mig, allt handlar om missförstånd! kommer vi redda ut det?
kramar

67 Fiffig:

skriven

Usch Vilka hemska smärtor jag hade inatt i magen 😁😁 ser du vad det beror på ??

68 Susanne Amalia:

skriven

Älskade Esmaralda och Nettan .. det blir nog bra..
jag får åka hem till Kopparberg och ni får njuta av skogens frid..

<3 <3 <3

69 Lotta:

skriven

Egentligen hade jag behövt en akutseans. Mår så dåligt. Allt är svart. Undrar om HAN kommer komma till insikt och förstå vad han gjort och få sig en läxa. Har kommit på att jag aldrig någonsin kommer att bli lycklig om jag inte får upprättelse.

Trevlig helg

70 Carolina :

skriven

Kära Es! Min son har ofta näsblod och väldigt mycket näsblod bara sprutar så nu ska vi kolla upp detta på måndag. Har han nån mer sjukdom utav denna symtom så är han trött och äter dåligt. Han är sju år.
Ha en trevlig helg.

71 Little miss piggy:

skriven

God eftermiddag Es!
Undrar var jag möter nästa kille som jag kommer ha något ihop med - vare sig de är romans, flirt eller ett förhållande? Blir de på fest, jobbet eller något annat sammanhang?
Med tanke på att det är fredag den 13:e idag, så ta de försiktigt allihopa! Kram från mig

72 Lilly:

skriven

Ser du hur stor chans att min mans bror får komma hit?

73 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle det vara en bra ide för mig att börja meditera i kyrkan? Kan det hjälpa mig hitta kärleken?
kram

74 HS:

skriven

Haha, ni är för roliga! Jag kollade kartan för ett tag sen och såg att det låg i de värmländska skogarna, men tänkte att det kan väl vara mysigt med en liten roadtrip. :-) Tyvärr måste jag boka om min tid hos Nettan, har precis mejlat om det.

Trevlig helg Es & kram

75 Agnes:

skriven

Well...blev ju en smula förundrad över att grythyttan låg i närheten av stockholm, men brydde mig inte så mycket...men kollade i förra veckan upp hur pass nära stockholm det nu var...och slog baklänges...3½ timmes bilkörning, drygt, tvärs över sverige mot norska gränsen, tänkt....

Hm...kan ju ses som nära stockholm...beroendes nu på vilka avstånd man är van med, haha!

För mig alldeles för långt bort...men jag är ju rätt kräsen med att åka...nära ska det vara...annars alldeles för knöligt...men det är ju jag, det.

På tal om spådomar och annat...har mer o mer börjat undra om en del människor är ospåbara...eller om det blir "fel" rent allmänt...oavsett vad, så blir det inte många rätt alls, på en skala...med min seans från maj-13...kommer inte, men tror inte, att jag gjort någon mer efter det...så vill jag säga att knappt något alls blivit som det var siat...att min son dog 6 månader efter seansen, trots att det stod att det skulle ordna sig med hans situation, kanske även det gnager en del hos mig...men har även reagerat på, redan tidigare tillfällen, att de små "framtidstips" som du delar med dig till oss som kommentarer, även de ytterst sällan stämt med mig....

Samtidigt så läser jag ju, att för många så har det stämt nästan till 85%...ja, nästan 100...den ena seansen efter den andra, slår in, och folk är alldeles lyriska...och här sitter nu jag...och undrar...finns det människor som i princip är ospåbara...även om du nu säger dig "se" saker om individen, så är det mest att se som en form av något som ändå inte kommer att ske...orkar inte gå in på någon närmare förklaring kring mitt tänk om detta, men kanske det är begripligt ändå?

Har insett att jag nog får skippa det där med att hoppas på att få lite hintar om framtiden...att "få veta" positiva saker, och känna glädje över detta, men att det sedan aldrig liksom sker...det är faktiskt en smula ansträngande...speciellt när man som jag, haft det en smula svettigt själsligt under ett gäng år...men jag har ju haft näsan över vattenytan...och får väl ta det som positivt...

Mest en massa funderingar, och nu blir det jobbet...som även det skulle förändras, men inte gjort...men det gäller ju att vara glad över det lilla, oavsett seanser eller ej...=)

Kram!

Svar: Ja, det finns de som är.. kanske inte omöjliga men väldigt svåra att spå och jag vet inte varför det är så !! Jag tror nog att du tillhör de svåra.. eftersom inte mycket stämt... somligt ligger nog fortfarande i framtiden och kommer... som jag sagt innan så känner jag så starkt att det kommer finnas en kärlek i ditt liv... och att detta stämmer skulle jag kunna ta gift på.. så säker är jag... men jag ser inte när och det är ju ett krux i sig.. kram :)
Esmaralda

76 Maleficent:

skriven

Denna kvinna...
Kommer vi mötas på en kurs eller någon sorts fritids aktivitet?

77 Hönan:

skriven

Hej,

Ville räven säga något?

Kram

78 Otur:

skriven

Hej Es!Ser du något positivt roligt som händer mig snart?
kram

79 HS:

skriven

Hej igen Es. Instämmer med Milla, du får gärna skriva om högkänslig personlighet. Eller fler av Brigg Myers-personlighetstyper förutom ESTP som du skrev om förut. Kram

80 sippan:

skriven

Gokväll goa "tanter", det brukar ju alltid lösa sig på något sätt ändå men men när man kommer på att det blev lite fel är det för stunden inte såå skoj men om ett tag så kan man ju skratta åt det :) Om man bokar via tfn får man någon inspelning eller får man typ komma ihåg det som sägs? kram på er :)

81 N:

skriven

Hej Esmaralda!
Varför kan inte jag och min mamma hålla sams? Det är svårt för oss..
Vad ska jag göra?
Kram

82 Anna E:

skriven

Hur ska vi bära oss åt för att hitta ett nytt hus? Desperat... Ledsen... Hittar vi ett lungt boende inom en snar framtid?

83 Maria:

skriven

Hej E!
Alltså en insikt eller känsla eller intuition vet ej vad men den säger mig mycket ibland!

Jag har en vän. Han har funnits i mitt liv sedan ca 6 år tillbaka vi har en historia. Vi har haft ihop det en sväng för lite mer än 5 år sedan men det blev inte mer men vi förblev vänner!

Han har sambo barn och barn påväg jag umgås med dom och våra barn leker och trivs tillsammans och jag jobbar med honom osv! Jag ser främst honom som min vän vi har mest gemensamt.

I somras pussade han mig en kväll! Men jag sa att det var dumt och att han inte fick göra så! Denna kvälll var full av kemi! Hans syster bad mig hålla mig undan för hon såg kemin så inget hände!

Men vi umgås han kommer hit och firar mina barn han finns för både mig och barnen! En riktig vän!

Men här kommer det!! Det känns som att det finns mer!

Jag tror att det skrämmer honom för hans plikt!
Men jag tror att deras relation är på rutin och olycklig

Och min känsla är att det finns något mellan mig och honom som tillslut kommer vara oundvikligt att blunda för från både mitt och hans håll!!

Vad ser du?

84 Browallia :

skriven

Tack för ett hoppfullt svar <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: