VIKTIGT MEDDELANDE !!

Så var de någon som undrade varför det knappt hänt nåt andligt alls under min resa och jag kunde ana en liten besvikelse. 

Det hände ju inte mer än kvinnan som sprang rakt igenom mig men observera att detta hände när jag gick ensam på stan utan min vän

Saken  är den att  jag medvetet stänger av. Igen med porten  bara.  Jag vill inte störas av sånt!

Men ändå händer det  ibland att somligt slinker förbi.

Det händer ytterst sällan när jag umgås med  min vän eller med andra som inte är andligt mottagliga.

 

Men när jag till exempel reser med Nettan… som är oerhört mottaglig… då brukar  både det ena och det andra hända.  Hela tiden.

  Då är vi ju två som attraherar andevärlden.. och det kan vara svårt att hålla locket på plats..

Så är det alltså med den saken.

En annan sak är  ju att jag och Nettan snart far till Grythyttan !!

 // Nettan..//

Ni som inte bokat men som vill komma dit på personligt besök med spådom och/eller regression och till rabatterade priser.. ni måste skynda er att kontakta Nettan och boka in er !!

Vill ni hellre ha  er spådom eller regression via telefon… ring och boka… det är billigare priser under vår vistelse.. från den 1 till 15 februari.

Ring: 070 6661570

Eller maila:  [email protected] för tidsbokning !!

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Oj, hade inte ens tänkt på den saken, att det skulle hända en massa. Kanske bra med vänner som inte är andliga? Du får då vila o bara vara Es. Mår du bättre nu?

-19 o vi ska iväg med bilen som inte rört sig på ett par dagar, hmm, får se hur det går. Besök hos kompis med utevistelse därtill, kan bli intressant, kallt ;).

Vet nu med säkerhet att jag inte har jobb på skolan där jag jobbade tidigare, ser du Es ännu något/några vikariat som inbringar bröd på bordet åt oss? Lite orolig ändå...

Mys i kylan :).
Kram Skorpan

2 Rebecca:

skriven

Hoppas du kom hem bra och säkert igår :) Såg ut att ha haft det mysigt!

Jag undrar om du ser att jag får in några extra pengar i år, utöver csn eftersom jag pluggar. t.ex om jag kan få extra jobba efter praktiken eller sommarjobba på sommaren. Kram!

3 Tanten:

skriven

Kanske kan vara skönt för dig att "slippa" andliga möten emellanåt.

Har en fråga om det är okay. Sist vi var hos yngsta dottern berättade hon att hon sett som flätningar i manen hos en av hennes 2 hästar, ev. bägge. Jag tror att dom har en hustomte som fixar hos dom. Undrar om du kan se något om detta.

Kram

Svar: Ja någon är det allt som fixar lite med djuren och ser till deras bästa... kram :)
Esmaralda

4 CA:

skriven

Hej
Vilken sajt brukar du hitta hus att hyra utomlands?
Kram

Svar: Oftas home away faktiskt.. kram :)
Esmaralda

5 Ullegull:

skriven

God fortsättning!
Undrar vad du ser kring kommande året? Nytt jobb? Samboskap?
Kram!

Svar: Ett nytänk hos dig... du tar initiativ till förändring.. kram :)
Esmaralda

6 Syrenen:

skriven

Varför vill dom springa rakt i genom en och kan dom göra det på en annan också utan att man vet?

Något specifikt som händer för mig i år?

Kram och ha en härlig hemkommen dag!



Svar: Det är ovanligt att sådant sker och händer det en person som inte är andligt utvecklad så tror jag man ändå känner något... kanske ett litet obehag men man vet inte varför... kram
Esmaralda

7 Browallia :

skriven

Jag har funderat på din spådom för 2017 och att en känd person oväntat skulle gå bort, kan det ha vart George Michael <3 du såg?

Önskar alla en trevlig trettondagsafton!

Kram

Svar: Jag vet faktiskt inte... det kan vara en till... kram :)
Esmaralda

8 Hej:

skriven

Kära Es! Ser du om det kommer att bli något mellan Daniel och mig? Är han värd att satsa på?

9 <3:

skriven

Välkommen hem kära Es till Svedala.
Tror du det blir någon resa till värmen inom den närmaste framtiden med honom. Han är väldigt upp och ner med saker till och från ena dagen ska vi göra det här sen händer det inget.
Är han i ekonomisk knipa på något sätt. Förstår mig inte på honom.
Kram
💗💗💗

Svar: han vet inte riktigt vad han vill.. han pendlar hit och dit.... dock blir det en resa för dig ganska snart men hur ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

10 Virrhönan:

skriven

God morgon!
Skönt att vakna i egen säng va? Kan gissa att du haft den 4-bente krabaten bredvid dej hela natten?
Faktiskt så har jag inte ens tänkt på att du skulle berätta om massa andligt som hände i Dubai, du var ju på semester och måste ju få semester även från andevärlden... När det ändå händer, när porten är stängd, är det nåt extra starkt då som tränger igenom i alla fall, som t ex kvinnan du berättade om som verkade jagad?
Jaha ja, nytt år o nya möjligheter. Finns det nån chans till lite passion med flörten i år? Han verkar iaf glad och nöjd när vi ser varandra och det måste väl ändå ligga nåt i leendet jag får av honom?
Hoppas du får en lugn o skön dag i hemmets lugna vrå. Kram kram

Svar: Jodå, nog har MG sovit tätt intill hela natten :) Även om jag är stängd kan det ske aker och ting och då måste det inte handla om sådant som är extra viktigt... det är mer som om det slinker igenom för att det är ett hål i mitt mentala nät. Visst finns det chans till flirt i år.. kram :)
Esmaralda

11 Mi:

skriven

Godmorgon! Välkommen hem till Sverige. Borta bra men hemma bäst brukar jag säga.

Jag funderar på en kort utbildning till butikssäljare. Tror du att det blir bra för mig??

kram

Svar: Ja det känns som om det blir ett bra beslut.. kram
Esmaralda

12 Tisa:

skriven

Får jag som jag vill i den situationen jag befinner mig?

13 Agnes:

skriven

Vad finns egentligen av skuggfolket, när det är en stad som knappt ens klivit ur koltåldern...från att från början ha varit ett ingenting...kanske en o annan förvirrad beduin...till nu, som sagt,en stad...tyckte det kändes lite "tomt", haha...brukar ju annars känna av "litta-litta-granna" juh....*ler*

Har kommit till en skakande insikt...japp, denna insikt, som mer är av digniteten "livsomvändande"...slog mig i skallen med emfas för bara några dagar sedan...har ju suttit och försökt komma på vad som egentligen skett med min exmake...vad vad det som vände för drygt 2 månader sedan...vem är denne man...

Hittade en sida på nätet för ett tag sedan...och mellan nyår och till i förrgår (blev ju sjuk fredags och legat däckad i feber 5 dagar) så har jag läst...och insett...skakad...att jag varit gift och levt, och efter skilsmässan inte kunnat bryta en relation med en hustrumisshandlare...inte sett, inte förstått, utan endast mått ofantligt dåligt...och skyllt detta på andra faktorer...än att den man jag valde att leva med i slutet av 2002...sakta o successivt manipulerat, fördummat och utnyttjat mig för eget syfte....han är ett skolexemplar på en passiv-aggressiv person...med en släng av narcissism....

Här pratar vi alltså om psykisk misshandel...vilket jag från barnsben vuxit upp med...så för mig var det som "att komma hem", när jag mötte exmaken.

Att sakta inse vad det är man läser...att få detta att landa, att begripa...det är så stort....jag blev så lätt om hjärtat så jag höll på att sväva iväg...som jag skrev....magkänslan är som när man åker berg-o-dal-bana...jag förstår varför jag inte träffat någon, jag fattar varför livet känts som att kliva i dy...jag ser de senaste tre åren som i strålkastarljus...exmaken har helt kallt utnyttjat "mina dödsfall" för sin egen vinnings skull...men något skedde som fick allt att börja kapsejsa för honom....

Jag har informerat honom om att det som är mitt skall tillbaka till mig...och det tog hus i helvetet...och jag inser, att han nu insett att han tappat taget om mig...och jag känner bara frid...

Jag är så säker på att de beslut jag nu tar som involverar honom och företaget, är helt rätt beslut för mig att kunna gå vidare...

Att med självrespekt och nyhittad själslig styrka så kommer det vara jag som går ur detta med högburet huvud...

Min känsla är att i detta liv så är det dax för honom att betala sin karmaläxa...och det kommer att svida hos honom, då han inte har den minsta gnutta respekt för mig...han ser mig inte längre som en person...han ser mig som ett ting som han styrt som han velat...

Om jag får ha en sådan tanke...jag kanske är hans Nemesis?

Är mina känslor rätt i detta, Es....för det här är så omvälvande...en tanke så grym...att ha varit utsatt för psykisk misshandel så länge, utan att egentligen fatta....jag...???


Till er som vill veta....sidan heter http://www.varningstecken.n.nu/

Jag är arg på ett friskt och planerat sätt...och det där med män...för första gången på evigheter så känner jag att "han" finns där ute...så festligt!

Kram!




Svar: De grå.. de finns i Dubai också... de finns överallt fast man inte ser dem som regel. Jag önskar att jag helt sluppit se dem helt o hållet.... blir bara så stressad av dem.... men annars är de ju som du säger att Dubai har ingen gammal själ som stad.. allt är nytt.... Dina insikter kring ditt ex och din roll i det hela så kan jag bara säga att du har rätt i ditt tänk och din känsla.... men DÅ var du inte redo att ta in och förstå... NU är du det. Han har helt tappa taget om dig och det stör honom mycket. Du har fått din insikt nu och inte tidigare eftersom nu kan du använda den på ett konstruktivt och bra sätt för dig själv.... kram :)
Esmaralda

14 hg:

skriven

Hej!
Vad kommer ske i mitt liv 2017?
Kram!

15 Skrållann:

skriven

Hej!
Skulle knappen ständigt vara på skulle du väl vara helt stut?!
Idag ska jag med min kollega, mest som stöd, som ska på samtal med annan kollega och arbetsgivare mfl. Vi har en stor intern konflikt på jobbet och den ska redan i idag. Vet inte hur det blir idag och framöver?! Dessutom är min man mer märklig än någonsin och jag undrar vad som händer? Ingenting jag gör är bra och jag tror han är riktigt missnöjd med mig.

Kram och välkommen hem❤

16 Dunegull:

skriven

Kommer jag få mer ansvar på jobbet detta året? Ngn ny tjänst?

Svar: Något nytt och bra som gäller jobbet sker under nya året men jag ser inte exakt vad.. kram :)
Esmaralda

17 Mm:

skriven

Hej Esmaralda !
Vad skönt att kunna stänga av, blir ju lite mycket att hela tiden vara mottaglig!
Snart dags att åka igen, jag kommer ev boka hos Nettan via telefonen!
Es, kommer jag att möta min kärlek inomhus eller utomhus? Hut ser det ut runt oss när vi möts?
Kram

18 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vilken trevlig resa du har haft och skönt för M-G att du är tillbaka.
Här händer ingenting och det är jätteskönt.
Jag har skrivit massor de senaste dagarna. Jag har skrivit på min novell och jag har skrivit på min kaninbok och på en nederländsk text.Det har känts fantastiskt trevligt.
Kram ThereseC

Svar: Vad roligt att det lossnat... bara fortsätt och följ ditt flyt... kram :)
Esmaralda

19 Anonym :

skriven

Har en lite barnslig fråga idag. Hade ansträngt mig innan jul för att hitta en lika orangea skjorta till min kille som Danny hade i Så mycket bättre. Han hade sagt flera gånger att han ville ha en sådan. Köpte två olika storlekar och beställde ett fint kort på mig till honom. Vi hade uppesittarkväll dagen före julafton så han var här på julaftons morgon. Han ville inte öppna julklappen eftersom han inte köpt någon julklapp til mig utan det skulle han göra under dagen. Vi har setts fem gånger efter julafton hemma hos mig och jag har frågat om han inte vill öppna sin julklapp. Och att jag vill ge honom den nu. Hans svar vill inte göra det förrän jag köpt en till dig. Han sagt i sex månaders tid hur mycket han älskar mig och vill vara med mig. Tycker själv det är konstigt att han som ska föreställa min kille inte kunnat ta sig tid att gå ner fem minuter på stan och köpa en julklapp till mig. Mycket som hänt sista veckorna som fått mig att tvivla. På kvällen efter min abort så ville han inte komma och hjälpa mig hade väldigt ont då utan han skyllde på att han inte ville vara trött för han hade ett viktigt möte i Stockholm. Varför tar han sig inte tiden ? Är det på grund av jobbet eller för att han inte bryr sig om mig. Min vännina tycker att jag är värd bättre hon sa lämna tillbaka julklappen som var två dyra Ralp Lauren skjortor och skriv till honom att du gjort det och att nästa år köper vi inga julklappar till varandra. För då har du dumpat honom för gott. Vad är det för fel på honom kära Es. Tror knappast att det beror på att han inte har råd.
Kram
💗💗💗

Svar: Jag tror inte han är engagerad och känslorna räcker inte till... hade jag varit du så hade jag lämnat tillbaka skjortorna och gjort slut.. en kille med sådant beteende kommer aldrig att kunna göra dig nöjd o glad.. kram
Esmaralda

20 Mammamu:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag pratar med 3 olika killar på chatten via nätdejting! Men jag gissar att ingen utav dem kan bli en kärlek eller har jag fel?
En vill ses och han är jätte trevlig, skulle det klicka mellan oss?
Kram

Svar: Träffa du den som verkar trevlig... du behöver pröva dig fram.. kram
Esmaralda

21 Lie:

skriven

Hej Esmaralda!
Har han lagt märke till att jag är singel nu?
Är han intresserad utav någon form av kontakt med mig?
Kram

22 Lunora:

skriven

Välkommen hem!
Ser du någon kärlek för mig under 2017? Just nu känner jag mig helt icke-mottaglig för det, men hoppas ju på att min stora kärlek ska hitta fram, vad tror du?

Nästa lördag kommer vår utbytesstudent som ska bo hos oss i tre månader, ska bli så spännande! Kommer det att gå bra?

Kram Lunora

Svar: Jadå, jag tror det kommer gå bra... kram
Esmaralda

23 Lotta:

skriven

Det hade nog varit väldigt jobbigt att inte stänga av. Annars hade det nog varit svårt att njuta av det vanliga livet kan jag tänka mig...
Bilderna på Dubai i tidigare inlägg var fina. Är det så lyxigt och glittrigt som man föreställer sig och ingen alkohol någonstans 🤔.
Jag undrar sa flundran hur min relation med mitt jättejobbiga ex kommer bli detta året. Puh!

Kram Lotta

Svar: Det kommer lugna ner sig.. sakta men säkert... och ja Dubai är glittrigt och speciellt.. och ingen alkohol.. mer än på typ hotellrestaurangerna och då är det dyrt.. kram
Esmaralda

24 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag var med i en tävling att vinna ett årskort på ett gym!
Tror du jag vinner?🙊
Kram

25 Helena Ir:

skriven

Hoppas du har fått dig en god natts sömn,och börjar hämta nya krafter hemma.

Fy,så kallt det är..och ni som bor uppe i landet..ni borde inte behöva gå ut! 41-..hugaligen!

Det mesta av mina tankar just nu..rör min dotters examens middag vi har för släkt,nästa vecka! Jag är sån,att jag förmodligen stressar i onödan. Men,jag vill ju göra det så bra,det går..det är dottern värd!

En ny väninna på gymmet..utan att berätta några detaljer..kan du se någon lösning? Hon är lite speciell..men jag känner med henne!
Alla är vi inte lika..olika är också bra!

Kram❤

Svar: Examensmiddagen kommer gå fint så oroa dig inte ! Nya väninnan börjar på något sätt att tänka i nya banor.. kram
Esmaralda

26 varis:

skriven

Hej Ez,
och välkommen hem igen. Hoppas ni är nöjda med er vecka. Hur känns det, skulle du kunna besöka Dubai igen? Vad var bäst?

Jag vill berätta för dig att nästa vecka ska jag träffa en man som jag har väldigt mkt gemensamt med. Jag har drömt om honom, och han om mig, eller mitt leende. så något speciellt måste det vara. om det är en vän för livet, kärlek eller ett ingenting så är det ändå någonting. vad tror du?

Kramar

Svar: Träffa du honom och känn av.. du kommer snart att veta om det är något eller inte.. kram :)
Esmaralda

27 Fd. fegis:

skriven

Ja jisses. Nettan o du är rena Ghost Busters.

Tänkte va lite modig för en gångs skull o fråga om mannen från luleå vill ses. Det känns lite som nu eller aldrig. Vad tror du svaret skulle luta åt? Oavsett har jag inget ett förlora på det.

Välkomstkram hem! :)

Svar: Det lutar åt ett ja även om det kan bli tveksamt... men klart du ska ta inititiv.. det växer du av.. kram
Esmaralda

28 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda!
En kompis till mitt ex han verkar vara lite bitter på livet! Men efter ett snedsteg han tyckte jag gjorde så uttalade han sig om hur "dålig" han tyckte jag var!
Tycker den här kompisen så illa om mig?
Kram

Svar: Nej de tror jag inte.. kram :)
Esmaralda

29 Lie:

skriven

Hej Esmaralda!
Provar igen,
En man jag tänkt på en tid! Vi hade kontakt förut men det var länge sen!
Har han lagt märke till att jag nu är singel eller verkar han veta det?
Är han villig med någon form av kontakt?
Kram

30 Skrållann:

skriven

Hej!
Varför beter sig mannen som han gör?

Kram

31 Vonsan:

skriven

Hej och välkommen hem. Jag är också sugen på Dubai. Där verkar ju vara både kultur och sol och bad. Annars undrar jag vad du tror om jag ska följa med på Thailandsresa nästa år. Vår körledare ordnar en sådan resa. Det känns långt fram och man vet ju inte hur det är då. Men vad tror du om det. Mina närmsta vänner i kören följer inte med så det kommer nog att bli många som tar med sina män. Tycker du jag ska följa med. Kommer kanske aldrig dit igen annars. Kram kram

Svar: Klart du ska med kören till Thailand... det kommer bli riktigt bra... kram :)
Esmaralda

32 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Tänker han höra utav sig till mig? Kommer han göra det?
Kram

33 Tanten:

skriven

Tack för ditt svar. Jättekul. Svärsonen och deras äldsta, en pojke, tycker nog att jag är liiite krumelurig, som tror på småfolk hehe, men det får man bjuda på. Skulle önska att jag en sån gång kunde se.

Kram

34 Jossan :

skriven

Jag hatar verkligen att vara henna från jobbet.. sista dagen som jag hade fått umgås med mina små sötnosar. Men så klart kom huvudvärken tillbaka och det är jobbigt när jag jobbar med barnen. Det kommer svida på min lön också..

Jag ska börja på en avdelning. Jag vill egentligen inte vara på den men chefen tvingar mig. Du såg att jag kunde hamna på avdelning Z igen. Kommer det dröja länge eller kommer det ske snart?

Jah vågar inte prata med chefen för han lyssnar inte.. Tror du jag kan förhandla mig till en lön på 2000kr mer?

Kram

35 EPM:

skriven

Det är väl nödvändigt att kunna stänga av, du behöver också semester från ditt jobb 😊

Samtalen mellan mig och J blir mer och mer verklighetsanknytna, jag litar på att han inte leker med mig- att han ändå är seriös och kär. Detta betyder ju dock inte att gan väljer som jag vill men jag litar på hans känslor.
Ser du nåt om mitt kärleksliv det närmaste året..?
Kram

36 Madeleine:

skriven

Hej ez!
Skönt att höra att du är hemma igen och jag tycker det är så kul att följa dig.

Skrev till P på nyår men fortfarande inget svar...är han inte intresserad eller har han mycket på G just nu?

Undrar även om du har några bra tips så man kan sova bättre? Sover så dåligt om nätterna och lägger mig sent. Har försökt lite olika knepp men inget funkar och sömntabletter vill jag inte ha.

Ha en fortsätta trevlig dag!

37 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda!

Vad skönt det måste kännas för dig Agnes,med den insikt,du kommit fram till.
Jag har själv levt ihop med en manipulativ mytoman..även så kallad psykopat. Så den misshandeln var av det psykiska. Jag tog mig ur det relativt snabbt. Det finns bara en väg..att stänga
alla dörrar!
Så glad att du mår bättre..för det är du verkligen värd!

Kram☺

38 Michaela:

skriven

Nu 1 år senare bjuder han hem mig för första gången för att "se hur det känns". För mig känns det försent och skadan är redan skedd så som han behandlat mig under detta år. Vad skall jag göra??
Välkommen hem! Kram

Svar: Jag tror också att skadan redan är skedd... gå vidare ! Kram
Esmaralda

39 Mimi:

skriven

Hej Es!

Verkar svårt att få lägenhet men ser du om det blir någon flytt detta år??

kram

40 F:

skriven

Välkommen tillbaka till snön 😊 har känt mig så förrvirrad den sista tiden, för mycket runt mig... Ser du om allt faller på plats?

Svar: Ja det kommer alla på plats men först har du ett val att göra.. kram
Esmaralda

41 Anna :

skriven

Vi har försökt ett tag nu att bli gravida... Men det blir negativt svar hela tiden... När blir det positivt??

42 Tildis:

skriven

Hej! Vad skönt att du kan stänga av också ibland. Alla behöver vi ju semester ;) Ser det ut att gå bra på tentan nästa vecka? Kram

43 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Skönt du är hemma igen hel och välbehållen. Klart lille MG blev lycklig! Du behöver väl åxå vila fr intryck från andra dimensioner.
Hoppas du får vila dig lite nu så du blir fri från förkylningen. Det blev väl en liten chock att komma hem...ovanligt kallt för att vara Skåne ju! Men härligt solsken i dag!
Har sovit med två katter i natt. Den jag passar kom och la sig på bröstet på mig och spann och tittade kärleksfullt. Man smälter ju! Det är så lugnt och skönt att somna med en mjuk katt på sig som spinner sövande.
Man får väl suga åt sig lite dagsljus nu när solen väl är på besök. Ha en skön dag och vila dig lite extra! Kram.../Linnean 🌸

44 Desp:

skriven

Köra Es !!! Jag har sökt en tjänst på lyko! Hur stor är chansen för det jobbet ??? Och med skolan jag fortsätter med det men kommer jsg inte få praktik alls på s? Jag menar kan jag inte praktisera och studera? Kommer det att gå? Kramat

45 D:

skriven

Och så du vet jag har fortfarande oron i min kropp... Har den där kuratorn som ringde mig något planerat eller i åtanke??? Mina päron säger hela tiden att grannen kommer anmälan.... Ser du något om detta?



❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹

46 Manmanu:

skriven

Hej Esmaralda!
Kan någon utav de killar jag pratar med bli någonting bra seriöst med?
Eller blir det någon helt annan som kommer?
Kram

47 jessica:

skriven

Es,

kommer jag få stora konsekvenser av det här bråket?
ser du om jag kommer bli utskälld eller något sånt?
och ser du om hon kommer ta emot min ursäkt och acceptera mig som vän?
Förlåt för många frågor! jag är bara så rädd över att allt kommer gå åt skogen..
och om du inte kan se något kring detta, betyder det att det inte kommer hända något?

Kram och välkommen hem :)

Svar: Något sker men inte värre än du hantera det.. och sedan lämnas det i kölvattnet.. kram
Esmaralda

48 Catarina:

skriven

Det låter som en häftig känsla :)
Flytten är genomförd, valpen är här nu men M har fått cancer. Hur ska jag klara mig ?? Tack snälla för svar <3 Kram!

49 IeIe:

skriven

Välkommen hem igen, skönt att höra att allt gått bra :) .. Vad känner du dig mest nöjd/glad över från den här resan?

Och tack för svaret här om dagen kring mina funderingar om flytt och H, det känns osäkert fortfarande så följer ditt råd kring att avvakta.. Kan du kanske se/känna av vad det kan vara som strular om jag skulle bo hos han? Är det mer praktiskt eller blir det knas relationsmässigt?

Tack och ha en fin dag, njut och må väl :)

50 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Det fasta jobbet du sett ska komma, ser det ut att vara något jag redan sökt? Eller kommer det senare något som jag ännu inte sökt?
Kram

51 Mm:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer jag få ett fast jobb?
Ser du någonting om det?
Kram

Svar: ja jag ser dig i ett fast abete... kram
Esmaralda

52 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du något speciellt som kommer att hända 2017 för min del?

53 Klara:

skriven

Hej Es! Gott nytt år förresten!! Skulle du kunna säga något om den rätta, hur ser han ut, när kommer jag träffa honom. Vad som helst vill bara veta att han existerar.
Kram Klara

54 Pia1:

skriven

Å vad jag vill ❤ Nästa år vill jag ge detta till mig själv. Det här är mitt sista år som svårt sjuk, promise! Och ni som ska dit, hoppas ni berättar lite här på bloggen så vi andra får hänga med 😀

Svar: Vi ser fram emot att du besöker oss nästa år Pia !!! Du är så välkommen !!Kram
Esmaralda

55 Filippa:

skriven

Hej kommer jag bli anställd av mitt jobb i februari?

Händer det något kul i vår?

Kram

56 desp:

skriven

vad roligt att min kommentar försvinner herregud man går in här femtio gången och så ser man att den inte finns där??? JÄVLA SHIT, : kommer det lösa sig med alltihop snart??????+

57 Bumble bee:

skriven

Gott nytt år Es!
Jag undrar lite hur detta året blir för mig? Ser du något kring en ny arbetsplats? Ser du hur stor chans det är att jag träffar Mr Right nästa år? Tacksam för svar! Kram från mig

58 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es och god fortsättning på det nya året!

Nu är jag och min syster hemma igen i gamla hedliga Sverige. 😊Trots att det är skönt att vara hemma så saknar man allt New York. Känner att jag inte fick göra allt när vi väl var där pch det var synd. 😞Så min fråga idag är om du ser om jag återvänder till New York igen i framtiden? Eller USA överhuvudtaget? Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

Svar: Du återvänder... och det är ju omöjligt att hinna med allt vid ett besök.. jag har varit där säkrt 20 gånger minst och har massor kvar i alla fall :) kram :)
Esmaralda

59 Anna:

skriven

Vi har försökt ett tag nu att bli gravida... Men det blir negativt svar hela tiden... När blir det positivt??

60 v:

skriven

du kunde ha sagt det es???? SÅ JÄVLA ARG ALLT ÄR MITT FEL

61 Agnes:

skriven

Oj, förlåt Es..ser nu när jag läser ditt svar, att vi missförstod varandras uttryck...jag menade inte de som du menar med "skuggfolket"...sorry...givetvis menade jag spökena...själarna som svävar omkring...

Och jag är glad att du slapp dem denna resa!

Och till ditt svar om mitt tänk kring min FD relation med exmaken...du har helt rätt...jag hade inte tagit till mig någon info om den röra jag befann mig i då....men nu är tiden inne!

Och jag känner en sådan frid!
Lite konstigt ändå då jag vet vad som ligger framför mig, men känslan är att jag nu vet vad jag har att "deala" med...och att jag faktiskt är under beskydd!

Jag förstår även hans eviga jakt på yngre kvinnor...för så fungerar dessa män...de vill ha yngre kvinnor, då de är lättare att manipulera...helst ska dessa kvinnor inte vara speciellt utbildade...för det är det han hållit på med med mig...detta eviga hackande och förminskande av först o främst mitt intellekt...han har helt enkelt dumförklarat mig...då han inte gillar kvinnor som är smartare än honom...han vill vara den som planerar och talar om...

Nu är jag styrkt i min övertygelse att jag faktiskt är både listig och klok, haha...jag är definitivt inte vingklippt...inte det minsta...och jag reser mig ur askan efter ett 14-årigt umgänge som lärt mig massor...jag vet vad jag vill, och jag vet att jag kommer dit...

Och jag vet vilka egenskaper männen skal ha som jag tänker omge mig med!

Insett att när en person vet sitt värde, så lyser det inifrån...

Även insett att min exmake är en obehaglig människa...hans inre är svart...han sprider ut sina tentaklar av frustration i syfte att suga i sig andras livsluft...och han använder kvinnor som leksaker...då han livnär sig på andras själar, speciellt då kvinnors....men alla ska göra sin livsresa...men troligtvis så kommer han skörda en o annan stackars kvinnas livsmod på vägen....men jag antar att mina beslut angående honom kanske får stopp på honom för ett tag....

Jag känner mig som den där katten som ligger vid mushålet och vet att till sist så sticker musen ut nosen....mjau....

Kram, och tack!


Svar: Ja jäklar Agnes vad jag är glad över dina insikter.. nu kliver du fram allt mer.. även om det inte blir friktionsfritt...så tar du dig framåt mot ett mående som är så mycket bättre och det gör mig så glad.. kram
Esmaralda

62 Snöflingan*:

skriven

Välkommen tillbakx till den iskalla kyllan men så vackert med snön<3lilla mg måste vara så glad nu:)

Es ser du något spännande bra som händer snart?
kram

63 Louise:

skriven

Znark. Jag sitter med det sista av det som ska lämnas in idag power point och abstract. Power pointen är snart klar och jag hoppas att den är okej och att jag blir godkänd. Det är den sista innan examen.
Sen ska vi förmodligen upp på opponering för examensarbetet i sommar och jag ska leta fram min avhandling och skriva den sen är det bara VFUn kvar.
Idag gav min syster mig ett jobbtips till en liten förskola här i Malmö(med 13 barn) och jag sökte det så nu väntar jag med spänning.
Ska på intervju nästa vecka, jag flyttade tiden så vi får se där också. Vill inte jobba där ute då det händer massor där,var en som blev ihjälskjuten där i tisdags.

Hur kommer det gå med min examination(som är muntlig)? Blir jag G i detta sista så jag slipper gå och tenta om i februari?
Kommer det jobb av något av dem jag sökt?

Nu ska jag fortsätta med det sista.
Tacksam för svar. Kramar

64 Agnes:

skriven

Tack Helena Ir för din hälsning!
Jo, insikter kommer när de minst är väntade, tydligen!
Denna kom med 39 graders feber...*fnissar*

Kram!

65 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Är han medveten om situationen att jag är singel? Påverkar det honom eller berör honom?
Kommer han ta kontakt?
Kram

Svar: Han har funderat på kontakt men det skulle inte förvåna mig om han trots allt inte kommer till skott.. kram
Esmaralda

66 AnnaK:

skriven

Vad beror min oförmåga att ta tag i saker och slutföra saker på egentligen. Varför har jag inget go? Svårt att göra något åt en tillvaro man inte trivs med när man är såhär.

Kram 😊

67 Birgitta:

skriven

Hej 🙂

Välkommen hem, vilka vackra kvälls bilder från Dubai.
Igår hade vi -42,5 brrr, kylan slog till.
Jag anmälde mig och min syster till healingen fick du mailet? gjorde de nämligen först ca 16:45.

Jag tyckte jag kände nått vid fötterna, har ju lite svårt att känna, om du minns när jag beställde personlig healing så var jag ju lite trög att få igång 😂. Min syster upplevde att någon höll henne i bakhuvudet. Önskar så att jag kunde hjälpa som jag gjort i tidigare liv de finns nära personer som hade behövt de. En man med speciella krafter sa att dåliga saker inte fastnar på mig och att jag snart går in i en fjärde dimension vet du vad de kan betyda? Har börjat läsa Eckhart Tolle Lev livet fullt ut men den är lite svårläst får ibland läsa om samma mening.

Är ledig hela veckan och njuter, behövde så denna paus där tiden fick stanna upp lite....

Kram Birgitta

Svar: Jadå Birgitta, ni var med på healingen ! Vi människor tror på olika ting - och det jag tror är inte alls så komplicerat som det somliga tror på... kram :)
Esmaralda

68 Bella:

skriven

Hej

ser du något utseende på min soulmate?

69 wwww:

skriven

har min mormor det bra????? snälla berätta

70 Helena Ir:

skriven

Agnes,trots hög feber..så var det inte feberyra..Du förstod ju att den där "snubben" inte kan vara helt vid sina sinnens fulla bruk.."fnissar" jag också!😄

Kram😊

71 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Skulle han bli glad eller skulle det bli bra om jag tog kontakt med honom?
Kram

72 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda!
Kommer det klicka mellan mig och mannen jag har pratat med via chatten?
Kram

73 Mariah:

skriven

Ja jag vill komma till Grythyttan med en arbetskamrat. Finns det möjlighet att få både spådom och regression efter varann ?

Svar: Abslut, det är vanligt att man vill ha båda delar.. inga problem... kontakta Nettan och boka..
Esmaralda

74 <3:

skriven

Tack älskade Es för svar idag. Vilket fint kort på Nettan.
Kommer du ha rabatt på spådom via mejl när du är i Grythyttan?
Känner idag att jag längtar till lilla byn du vet och smurfstugan som F kallar den. Vi har smsat idag. Har han några kärlekskänslor kvar för mig eller är han för sårad och allt förbi med honom. Kommer vi ses snart igen och jag återvänder till lilla byn.
Kram
💗💗💗

Svar: Nej, jag har inga rabatter alls !!! Är en riktig dyrtant i alla läge... "skratt" Han har känslor kvar men kanske inte så starka.. kram :)
Esmaralda

75 L:

skriven

Hej Esmaralda!
Finns det något jag kan göra för att han ska komma till skott med att kontakta mig?;)
Eller ser det ganska uppgivet ut?
Kram

Svar: Nja,.. chanserna är inte stora.. kram
Esmaralda

76 Charlotte F:

skriven

Kommer min man och jag hitta tillbaka till varandra och kunna fortsätta som en bra familj?

77 F:

skriven

Ser du vad det är för val jag måste göra?

78 Smöla:

skriven

Vad kostar en regression vid rabatterat pris?
Varför har jag en "kär-känsla" inom mig? Jag är ju inte kär i någon, men de känns verkligen så!

Svar: Kontakta Nettan och fråga !! Känslan handlar nog om att du ska ha ett öppet sinne för det kan närma sig någon speciell.. kram
Esmaralda

79 Desp:

skriven

Det har hänt en tragedy grej i min familj, är så ledsen vad händer efter döden Es ver du det som redan har varit där var din pappa är just nu, snälla Es berätta på ett blogginlägg undrar hur min mormor är.... Hon pratade mycket om mamma innan döden snälla hjälp mig !!!!

Svar: När vi dör försvinner vi inte... vi bara flyttar... till något som kan liknas vid en annan dimension. Där är vi tillsammans med våra kära som gått över före oss. Vi är friska och vi mår väl och är glada över att vara tillsammans. och ibland hälsar vi på de våra som är kvar i jordelivet. En dag träffas vi alla igen och är tillsammans. Styrkekram
Esmaralda

80 Ff:

skriven

Fasen att det ska vara så svårt å beställa en resa för oss

Svar: Det kommer... jag ser ju att ni reser.. kram :)
Esmaralda

81 F:

skriven

Ser du vad det är för val jag måste göra?

82 <3:

skriven

Älskad dyrtant som är värd sin vikt i guld 😙

Svar: Kram :)
Esmaralda

83 Anna E:

skriven

Är min kille otrogen?

84 Nelly:

skriven

hej fina!
hoppas allt är väl. Jag behöver din hjälp..
jag väntar barn om 5 veckor. Jag är ständigt orolig över att mitt barn kommer ha komplikationer vid födseln.
har till och med varid orolig för downsyndrom o massa.
vad tror du?:)

mvh,
Nelly



Svar: Jag kan ingenting lova... men allt ser bra ut.. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: