TIDIGARE LIV.....

De flesta av oss har levt i ruskigt många liv…. men jag tror att det kommer en dag när vi inte går tillbaka till fler jordeliv, när vi blir klara och kan stanna kvar och bara må väl  i Alltet.

Vi föds till nya liv… somliga av oss till tunga och svåra liv och andra  kan tyckas få  allt serverat på silverfat… och visst är det orättvist… men då ska vi  vara medvetna om att den själ som idag  glider fram i  gräddfilen… hade ett helvete i förra livet… eller i det kommande…  och  så håller det på…. fram & tillbaka och jag kan nog tycka att hela konceptet är hur knasigt som helst. 

  Jag är medial men inte  över öronen upplyst så jag antar att jag får vänta tills jag kommer tillbaka hem till Alltet.. för då VET jag ju hur allting hänger samman. Och det kommer du också att veta... och innan dess är det en kunskap som vi  faktiskt inte behöver.

 

Små barn har inte hunnit leva bort alla minnen från det gamla livet och hos somliga blir det extra tydligt.

  En del  barn kan ”se” igenom de gamla dimensionerna  och de förnimmer  även Alltets dimension och   detta kan bli riktigt verkligt för dem. 

  Vi brukar säga att de har fantasi och låtsaskompisar   -  och för de flesta är inte dessa kompisar på låtsas alls.. utan finns verkligen… på sitt eget sätt.

 

En gång hade jag en kund som var sjukt rädd för vargar.. även om han aldrig träffat någon… såvitt han var medveten om. 

Men det visade sig att i förra livet vallade han får som barn.

Ibland var det låga sträckor att promenera och det hände att han somnade därute  och inte tog sig hem förrän framåt morgonkvisten.

Han var runt 9-10 år gammal.

En gång kom en hel vargflock.. de dödade och massakrerade fåren framför ögonen på honom och själv klättrade han upp i ett träd för att undkomma.  

Han satt i trädet timme ut och timme in och vargarna la sig till ro under honom och väntade på att han skulle komma ner.

 

Han somnade och trillade ner från trädet och i och med att han  låg ner så blev han ett lätt byte för vargflocken… som faktiskt , tycker jag, hade kunnat käka upp fåren istället.. så varför tog de pojken ? Varför låg de där  och väntade.. som i en skräckfilm ??

Jo, för detta var något som pojken designat i Alltet… detta var en händelse han kände att han behövde vara med om.  Jag vet att det låter grymt och hemskt.. och detta är ytterligare någonting som vi inte till fullo förstår förrän vi kommer till Alltet

 

 

Ofta har vi sviter från våra gamla liv…. en kompis har en medfödd missbildning av höger hand.. exakt samma hand som blev avhuggen i förra livet på grund av stöld.

En kvinna som jag kände förr  gick med i en religiös sekt och kände att hon var tvungen att vara sådär super religiös – och följa en massa konstiga religiösa regler… och det visade sig att hon i ett tidigare liv  blivit dödad på grund av sin tro

 

 

Ibland kan man se logik mellan gamla och nya liv och när man tycker man  börjar förstå och få grepp om det hela – ja, då händer något som vänder upp och ner på alla teorier. Och det får man sluta fred med.  Somligt ska vi inte veta – somligt kan vi inte  ta in och förstå på rätt sätt

 

I dag kommer mina två tjejer med de två yngsta barnbarn  så nu ska kusinerna leka och ha kul några dagar… här går det minsann  i ett… vila får man göra när sommaren är slut :)

 

Kram & kärlek 

1 Hej:

skriven

Så man väljer själv hur nästa liv ska se ut när man är i alltet? Eller är det någon högre som styr upp tillsammans med än hur nästa liv ska se ut beroende hur livet har varit?

Svar: Man styr själv kring kommande liv.. kram
Esmaralda

2 Helena Ir:

skriven

Som vanligt intressant..och svårt att förstå..för varför ska vissa saker bara gås igenom i ett liv..och i ett annat så är det något helt annat..rättvist är det ju inte!
Allt lidande..till vilken nytta ..
Det är som du säger att du har en viss kunskap..och det ger en viss tröst att få veta hur det kan ligga till..även om det är en svår kamp i vissa liv..

Tidig morgon..och jag ska iväg och träna..behöver få bort en viss irritation ur kroppen..
Passar på att ställa en fråga; Blir det bättre?

Roligt med mera gäster för dig..jag har en väninna som har rätt fullt upp på somrarna också..hon brukar säga att hon blir trött,men roligt är det också :)

Ha det bra!
Kram :)

Svar: Det blir bättre men kanske inte helt på det sättet di tänker... kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es kan du se vad jag var i ett tidigare liv ? Har en del skador nu av min sjukdom som du vet. Förut såg du mig på ett slott i Skottland i min seans.

Undrar även om det är tryggt i det vita gårdshuset jag sover över i ?

Mysigt att kusinerna ska få leka.
Kram

4 Jennifer:

skriven

God morgon. Verkligen ett spännande ämne, vore intressant att veta vilka nojjor och neuroser som är från tidigare liv....

Esmaralda, jag har börjat tveka kring min eventuella resa. Det känns plötsligt inte så klokt att satsa allt på ett kort, så att säga. Lönar det sig att genomföra resan, kommer det att bli värt det? Jag borde boka resan nu. Kram

Svar: Ta till dig din tvekan.... kram :)
Esmaralda

5 Hej :

skriven

Kommer vi att få hjälp med barnets svårigheter att somna och komma till ro.

6 Anonym :

skriven

Hej är Martin singel ? Kan du se något ? Är Anna ute ur bildrn. Vill han ha egen familj. Åren går.
Kram

7 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Man kan tyckas vissa saker är grymt men det kanske inte alltid är man förstår det.
Behöver jag vara OROLIG att hans känslor inte räcker till för mig? Har vi potenciall att bli lyckliga tillsammans?
Kram

8 Sus:

skriven

Hej
Så spännande....
Man har något att se fram emot..
Här är de hit och dit...
Undrar vad han är rädd för...
Love sus

9 Varis:

skriven

God morgon Ez!

Du har nu haft ämnen på dina inlägg som jag älskar att läsa om. Dessa stora frågor som du inte heller förstår. Varför ska vi ner på jorden om vi ändå är från en plats där allting är bra, där vi mår bra? Vad är jordelivets syfte egentligen och vem bestämmer när jag är redo att stanna hemma för alltid utan att återfödas igen, och vad händer sen?
Usch jag mår nästan illa av dessa frågor, så därför undviker jag dem numera.
När jag var yngre tappade jag mig själv när jag tänkte dessa tankar. Dvs jag fick påminna mig själv om vem jag är och var jag är. Låter skumt men det var dessa stora frågor som var för mig svåra att hantera. Jag liksom flöt iväg..

Tack för din blogg fina Ez
Kram

Svar: Ja man kan bara tro och spekulera men ingen levande människa vet alla svar med bestämdhet ! Det ÄR lätt att flyta iväg... kram :)
Esmaralda

10 Lala:

skriven

Hej Esmaralda.
Roligt du har med full rulle med familj och vänner. Sånt gör en glad ända in i själen och jag har fått för mig att du är en person som är aktiv och social :) vår fina Esmaralda.

Es, du har sett i min seans en man som är "rätt" för mig i kärlek som jag ska möta. Ser han ut att vara långt borta? Hur stora är chanserna Att vi möts under det här eller under nästa år? En fundering jag har är att jag funderar på att bygga vidare med mannen som finns runt mig nu, möter jag inte den här mannen som ska "komma" då? Och blir det lika bra för mig ändå? Jag älskar ju honom nu iallafall Esmaralda.. Eller ser du bestämt att det kommer en annan för mig oavsett
Kram

Svar: Ja en sida av mej är aktiv och social och en annan sida är galet introvert.. så det blir lite konstigt ibland ! I kärlek ska du välja själv och lyda ditt hjärta... oavsett... kram :
Esmaralda

11 Minis:

skriven

Fortsatt god sommar Es 🌞
Jag har nu passerat halva min semester som varit väldigt bra och omtumlande på många vis 🕊 försöker göra rätt väl men tycker ofta det blir fel och jag sårar mig själv en del. Tror väldigt gott om människan och det har gjort och gör att jag lätt blir sårad, men väljer ändå att göra så. Den förra mannen som du skrev inte var rätt har jag helt släppt och det gick mycket lättare än jag trodde. Nu sedan två veckor har ytterlugare en man passerat min vägsom jag känner starkt för och jag tror det kan bli en snårig stig...ska jag hålla ut?

Finns även en annan man (min chef) som uppvaktar mig, bad ser du i Det? Tack min vän..du jag frågar när jag själv går i stå känns det som. Jag kommer snart tillbaka för en seanse. God måndag i kärlekens tecken önskar jag dig 💗
Minis

Svar: Du ska välja med hjärtat och du måste känna väldigt mycket om det ska bli något bra.. så känn in och var sann mot dig själv.. kram
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Ja ungefär så beskrevs det i boken jag lädta, att sjäöarna tillsammans diskuterar om det kommande livet o hur ens kommande mamma kanske inye vill se sitt barn lida pga någon sjukdom, medan barnet då behöver denna erfarenhet. Så intressant måste jag säga.

Många liv lär jag ha levt o undrar förstås om det blir många fler? Kanske ska få upp energin o orka börja leva detta först 😉, men det är mycket orkeslöst här. Förstår inte varför... Behöver energi nu...

Hos er Es är det skön rulle hela tiden, kul, o som du säger, vila får du göra i höst 😊. Vila får man göra i graven, brukar min pappa säga, o minsann kan det snart vara sant... Galghumor...

Det har regnat på oss men inget vi kan något åt. Hoppas solen skiner på er andra!
Kram Skorpan

Svar: Jodå, fler liv lär det allt bli !! Och inte är det fint väser här heller... snart är regnet här också... kram
Esmaralda

13 Smöla:

skriven

Detta är så intressant och oförståeligt! Önskar att man visste mer om hur allt hänger ihop..
Nu är jag på väg till Ullared och camping på Tylösand med brudarna. De ska bli så härligt! Ser du om det händer något speciellt på resan, eller blir den bara trevlig?

Svar: En mysig och härlig resa kommer det att bli.. kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Spännande med tidigare liv ...och jag som alltid sagt "vad ont har jag inte gjort i tidigare liv som råkar så illa ut nu"...och så har jag kanske glidit på ett bananskal minsann !

Ja den som lever och dör får se ...

Här sol och vedklyvning på agendan

Moses hälsar till MG att det minsann finns ett svanpar i sjön ! De har 3 ungar och matte låter mig inte gå nära

Kram Anki med flock

Svar: Jaha.. här blev MG väldigt intresserad.. svanar är ju den stora passionen !! Kram
Esmaralda

15 Misstjejen:

skriven

Hej!

Låter intressent! Jag vet att jag har var i tidigare liv så som jag fråga dig förut.

Jag tänkt fråga en annan nu iallafall så kommer det var jag dit till skola i hösten?

16 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar om sonen saknar sin pappa r han inte är här? Han är borta mycket. Är det något han tänker på?
Älskar barnet mitt så mycket, men det gör nog alla mammor. Ser du ett andra barn för mig ganska snart tro?
Kram

17 Tingeling :

skriven

Min dotter blev nästan upprörd när jag sa att hennes mormor inte finns mer. Hon sa att "hon finns visst, där uppe, för jag ser ju henne". Okej då.... 😁 hon säger att mormor är genomskinlig när hon är långt bort, men som vanligt när hon är nära. Likadant med barnet hon säger hon ser, fast han är genomskinlig hela tiden säger hon, och han är sjuk med prickar över hela kroppen. Hon skyller gärna på denna pojke också om det är nåt hon gjort som hon inte får, exempel ritat på bordet. Det var minsann inte hon, utan pojken med prickar. 😁

Tittat på små kattungar. Farligt... Köper en efter vi flyttat, tror jag. Eller till vintern.

Trevlig måndag!

Kram!

18 Susanne Amalia :

skriven

Godmorgon . när jag var liten kunde jag min gamla adress och var jag hade bott hur jag hade levt och vad min mamma och pappa hette och vad jag hette ... att vi hade en häst och alla djuren i hemmet ... NU kommer jag bara ihåg vissa delar...

tack för svar i går... jag förstår ... nu ska jag börja min smideskurs... ska åka kommunalt ochläsa lite i min bok .. det kommer att bli kanon .. önskar dig en fin dag med sol och glädje ... och MG en fantastisk dag med jobb .. mackor och svåröppnade väskor....

Svar: Stor kram från oss till er :)
Esmaralda

19 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han säga JA? Ger han det en chans?
Kram

20 Dunegull:

skriven

Har jag ngn skyddsängel?
Och har då min skyddsängel något budskap till mig just nu?

21 Ingela:

skriven

Es, känner mig som en skurk... Min exman har, trots att det var han som lämnade mig, haft svårt att inte lägga sig i mitt liv. Han har delat ut kängor titt som tätt och trots jättehög lön varit så jäkla snål. Jag har hjälpt honom massor, men ändå fått skit tillbaka så jag har, förstås, ledsnat rejält!! Har sagt några ggr till mina kompisar att jag önskar att han fick känna på lite motstånd och uppförsbacke, han glider liksom bara fram å när han trots det hackar på mig så har jag blivit så jäkla less på allt!

Vad händer? Jo, karln får en stroke för några dgr sedan. Helt obegripligt, vältränad och ordentlig vad gäller mat å dryck...
Han har ett arbete som kräver att han är fullt frisk och riskerar nu att bli av med det. Nu känns det som att det är mitt fel, skulle aldrig ha tänkt tanken...

Vad tror du om det hela?

Kram Ingela

Svar: Det är INTE ditt fel... det som hände beror inte på dina tankar och det kan jag lova dig.. kram :)
Esmaralda

22 Liten C:

skriven

Kommer jag och min man fortsätta med varandra?

23 S:

skriven

Hej,
jag har en känsla av att jag har varit i koncentrations läger i mitt förra liv, o dött där, väldigt fattig så att mat o pengar spelar stor roll i det här livet. Kan det stämma, tror du?

Svar: Ja, det kan absolut stämma...kram
Esmaralda

24 Pia1:

skriven

Jag kommer glida på en hel trave räkmackor i nästa liv... Skämt åsido, glad att du har bekräftat en händelse i ett inte alltför gammalt liv. Det gör det lättare att förstå rädslan. Har nu fått hjälp att försöka ineda kontakt med en underbar människa till neurokirurg utomlands. Funderat på det ett helt år men kostar inget att fråga. Sen får vi se om han tar sig an att utreda och om universum låter mig ha råd med det. Hoppas, för det mesta hoppet är ute ❤

25 Barbro:

skriven

Hej Esmeralda!

Har dom senaste 3 åren kämpat med min pappa som är Bipolär. Det har varit en evig Berg och dalbana från djupa depressioner till Hypomani. Med korta perioder där han varit min pappa, kanske totalt 8 månader under dom här 3 åren.

Börjar känna mig uppgiven o det känns som att vår sista tid, (pappa är 87 år) blir förstörd av det här. Vi bråkar nör han är manisk för att vara ett litet barn när han blir deprimerad. Jag åker med upp o ned o min ork börjar ta slut. Vilket gör att mitt tålamod o ork tryter. Orkar inte vara snäll o omhändertagande alla gånger.

Han har full hemtjänst o nu hade vi fått dagverksamhet 2ggr/v men nu då han är deppig igen så vill han inte åka dit. Men alla vill ju lägga allt ansvar på mig ändå o jag kämpar. Men börjar känna av en utmattningsdepression igen. Har ryggvärk o Fibromyalgi som jag själv kämpar med.

Finns det någon ljusning? Kan jag få läkarna o tänka om med hans medicinering som bevisligen inte funkar? Han har 5 olika mediciner för psyket i dag o med dom andra så är det 23 tabletter/dag.

Kram Barbro

Svar: Du gör och har gjort allt du kan och din fars vardag ska inte vara beroende av att du orkar.. så backa lite och ge dig själv egentid.. det behöver du... känn dig trygg i att din pappa får den hjälp han behöver ... kram
Esmaralda

26 Fanny2:

skriven

Jag fick intrycket av det kunde sluta när jag spådde mig för tio år sen och spådamen sa att det här kunde vara mitt sista liv om jag bara valde att fortsätta leva. Kanske bör tillägga att hon var mycket duktig och typ allt annat hon sa stämde. Tack för ett intressant inlägg idag. Vi är nog många som undrar även om du inte har alla svar. Ibland är livet så grymt som för pojken som blev uppäten... Fy. För mig känns det som att jag har haft mer pengar i andra liv och kanske därför bryr mig mindre om sånt som högstatusjobb i detta... Senast jag blev spådd hörde jag att jag hör hemma i Medelhavet och så har jag känt i många år. Min dröm är att resa mycket i Italien och andra länder runt Medelhavet...

Vad kul att minstingarna kommer. Himla gulliga verkar de vara.

Ser lite fram emot en seans men vet inte riktigt vad jag ska fråga om mitt rätt så händelselösa liv... Måste man köpa en regressionsseans om man vill veta mer om vad i tidigare liv som har påverkat en?

Kram

27 Lydia:

skriven

Hej
Jag ser inget som händer just nu allt står still
Är allt klart mellan oss nu?
Lydia

28 Mg:

skriven

Hej..
Går dåligt för företaget jag jobbar på..vikarier får dåligt me jobb..jag är fastanställd..komner det bli uppsägningar? Är orolig..
Kram!

29 55:

skriven

Det är intressant om detta. Jag skulle vilja göra en regression men har ej än tagit tag i det. Kan du känna in om det blir någon resa för mig nästa år? Ev en längre resa

Svar: Ja en resa ser det ut att bli.. kram :)
Esmaralda

30 Rr:

skriven

Hej!
Kärleksbrevet som skickades den här dagen för tre år sedan. Ser du om det leder till mer kärlek utav det?

Kram

31 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Min sista semester dag. Har jobbångest! Eget en fin sommar! 😍 Det första jag ska göra är att åka hem till någon som jag aldrig vart hos! Tror du jag hittar? Kram😃

Svar: Jadå. du kommer hitta rätt :) kram :)
Esmaralda

32 Mim:

skriven

Hej!

Blir det någon förändring till det bättre snart?? om det bara blir en liten förändring skulle jag vara glad.

Kram

33 Mim:

skriven

Hej!

Blir det någon förändring till det bättre snart?? om det bara blir en liten förändring skulle jag vara glad.

Kram

Svar: Och de blir det... det kommer en positiv förändring.. kram
Esmaralda

34 Mo:

skriven

Så intressant att läsa om alltet det bekräftar det jag tror.Nog bra att vi inte vet allt,finns mening med det.Ha en fin vecka.Kram

35 Hönan:

skriven

Tycker det är så himla spännande med tidigare liv. Önskar att man kunde minnas alla här på jorden. Häftigt det där med att saker från tidigare liv även kan följa med till nuvarande jordeliv, kanske är därför jag är så rädd för vatten.
Vad mysigt det lät med lite familjetid :)
Undrar om du kan se om det är som jag misstänker, att det är egot som bråkar med mig, eller om det faktiskt finns anledning till mina orostankar?

Kram

36 Madde :

skriven

Så spännande inlägg ☺ jag har alltid haft en rädsla för krig. För 2 år sen så blev det ett faktum. Min rädsla tog över mitt liv. Jag titta på barnen varje dag precis som de vore den sista. Tillslut såg jag bilder som jag förstod inte till hörde nu. En rädsla jag inte borde ha om jag inte har upplevt krig. Och så skrev jag till ez och hon förklarade alltihop! Jag är så evigt tacksam att jag fick förklaring att jag i mitt tidigare lov varit med om andra världskriget. Allt har lugnat sig och kan njuta av livet.

Men ez, jag har trasslat till de känslomässigt kommer det lugna sig? Hur lägger jag på locket denna gången? Jag känner att alla mina idéer börja tyna ut!

Svar: Ha lite mer fokus på dig själv... det kommer greja sig.. kram :)
Esmaralda

37 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
För ett tag sedan så såg du att om jag backade så att han fick känna och tänka efter så kanske det fanns en chans för oss. Nu har jag backat lite.. och jag hoppas att han fått fundera, ser du möjligtvis vilket håll det verkar gå åt? Vill han och Kommer han ge mig och oss en chans?
Kram




38 AnnaK:

skriven

Så spännande det där! Har ju hört att jag levt i Skottland minst ett liv och det känns mkt troligt. Har alltid känt mig dragen dit. Spännande skulle det vara att veta mer om det. Vem jag var och så 😊

Ha en bra dag!

Kram 😊

39 Föredetta författare :

skriven

Minns såväl när du spådde mig kring detta.

Då sa du att jag hade varit verksam som författare i en del liv, och du gav mig namnet på en av dem. En stark kvinna, och en av de första feministiska författarna i världen. Så häftigt att gå till bibblan och läsa "sin egen bok". Stolt och sträcker lite på mig i smyg när hennes namn nämns! 😉

Nu förstår jag även var mina skrivtalanger kommer ifrån. Jag har alltid haft lätt för att formulera och uttrycka mig i text.

Skulle vara så härligt om du fick någon bild av vad mister rätt ser hos mig och hur vi knyter an? Kram och stort tack för spådomarna genom åren, de har gett mycket.

Svar: Tack själv för förtroendet :) Ni knyter an genom glädje och skratt.. och det flammar rejält i er ögonkontakt... han tycker du är helt underbar och du tycker detsamma om honom.. det blir så självklart mellan er.. kram
Esmaralda

40 F:

skriven

Så intressant verkligen ... Det är helt fantastiskt ❤ ser du om något spännande händer i mitt liv du kan berätta om kram

41 Gammal Själ här - Ghostwriter :

skriven

Jag har levt ruskigt många liv, är en väldigt gammal själ - det berättade du i en seans, något som jag ändå själv kunde känna. När jag var liten visste jag hela tiden att det fanns ett alltet, jag ville hela tiden hem. Jag kände saknad och så blev det i flera år till, nog än idag.

Jag är synsk och alltid varit. Jag drömmer om saker som ska ske och varje gång det känns som en sådan dröm då sker det. Men jag har vanliga drömmar också. Sedan mycket liten har jag sett saker som ska ske mig i livet och jag tror det är saker som har varit förutbestämt (kontrakt).

Jag fick ett hemskt liv. Mer än någon kan ana. Jag har också varit nära döden många gånger och på på något vis har min bästavän till Ängel lyckats rädda mig. Alltid på något sätt.

Jag fick ett bedrövligt liv och just nu går det neråt. Men jag vet - för att jag kämpar och tror - att det finns en ljus framtid för även mig.

I mina förra liv var jag både rik, fattig, övergiven och hade makt. Det får mig förstå varför jag är som jag är idag för dessa liv har verkligen påverkat mig gott på ont.

Jag känner idag, som den gamla själ jag är - att detta blir mitt sista jordeliv. Det känns så starkt. Men jag vet ju också att jag älskar "det här", så kanske kommer jag tillbaka.


------



Hur möter jag min nya vän? Eller är det någon jag redan har kontakt med nu? Ser du något mer?



Kram

Svar: Det vänder och du kommer må riktigt bra.. din nya vän... ni möts vid ett tillfälle där det finns många människor omkring er men något detaljerat ser jag inte.. kram
Esmaralda

42 Izabella:

skriven

Hej Ezmeralda.

Jag har läst lite i din blogg, din vardag och tycker om ditt sätt att se på saker.
Jag är rätt skeptisk som person och flummar mest igenom folks sidor och inlägg men hos dig känner jag något förtroende.

Känns som om jag bär runt på någon sorg och har svårt att känna glädje och lycka. Men jag vet inte varför det känns så.
Det är mkt oros moment i mitt liv.
Struligt jobb!
Tycker att vardagen är jobbig!
Har svårt att hålla i ekonomin.
Vi har svårt att få barn.
Orken är slut.
Kommer detta någonsin att vända?
Jobbet?
Orken?
Sorgen?
Kommer vi någonsin att få barn?
Blir det någonsin bra med bio mamman?
Kommer jag någonsin att känna någon form av ro?
Jag är inte en person som tycker om att känna såhär. Brukar vara glad och sprallig men känner sån sjuk press på mig just nu.
Blir lite gladare när jag läser om andras taktfulla liv men sen tar tankarna över igen.

Tack för din fina blogg ❤️

Svar: Vill du ordentliga svar så får du helt enkelt maila mig för personlig seans men såhär snabbt kan jag se att du tillhör de som alltid får kämpa lite extra.... och de goda tiderna kommer... du kommer känna ro och livsglädje.. kram :)
Esmaralda

43 N-L:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut för mig framöver? Gör vi flytten som jag tänkt på en tid nu?
Kram

44 Tisa:

skriven

Mamma sa alltid (och då menar ja alltid) att allt som sker i livet har en mening. Man blir sjuk, dör, klarar sig från vissa olyckor mirakulöst o.s.v.

Kan hon ha haft rätt?

Svar: Ja på sätt och vis har hon rätt.. det stora som sker i ment to be... och redan planerat.. kram :)
Esmaralda

45 Sus:

skriven

Hej
Kommmer min arbeta situation att lösa sig?
Love sus

46 F:

skriven


Så intressant verkligen ... Det är helt fantastiskt ❤ ser du om något spännande händer i mitt liv du kan berätta om kram

47 Ghostwriter :

skriven

Känns som det jämt är att man träffar (jag) någon på en plats där det finns många människor. Kanske för att det för mig är inte så troligt att jag ska befinna mig på en sådan plats haha.

Blir det en tjejkompis eller en killkompis jag får möta? Du kan inte se om det är inomhus eller utomhus eller om det liksom är ett event eller så?


Tacksam för svar men också för ditt svar innan!


Ha det bra!

Kram

48 Florist/ jobb:

skriven

Hej Esmaralda.
Sökte ett jobb häromdagen har jag chans till det? Ser du nytt jobb för mig till hösten kanske? Får jag jobb inom floristyrket eller blir det inom annat?
Kram

49 Hoppfull:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att få se och märka den skillnad jag hoppas på?
Kram

50 M:

skriven

Hej
Hur kommer allt bli för mig i framtiden ser inget ljus någonstans i mitt liv just nu
M💜

51 Anonym :

skriven

Hej kära Esmeralda ser du vitt pulver kring honom ? Han var så konstig i fredags och inte som han brukar.
Kram

52 Mk:

skriven

Så spännande att läsa:)I min seans så står det att jag är en gammal själ.Vet faktis inte om jag vill tillbaks till jordelivet igen,tycker det känns meningslöst.Jag har alltid längtat hem och aldrig kännt mig riktigt hemma?

läste att innan vi blir människa så blir vi ett träd,en sten luften osv..allt som lever i naturen sedan djuren. Sista testet är att bli människa och gå igenom alla människoliv från rik till fattig och allt annat lidande på jorden,för att vi skall känna av hur andra har haft det så måste vi gå igenom ett likadant liv och lära från detta.När vi sedan har levt alla dessa liv som vi måste gå igenom då är vi klara med att vara människa. Vet inte vad som stämmer men det var intrssant att läsa.

Svar: Det är Alltet du längtar till... det är ju ditt riktiga hem !! Och dit kommer du ju en dag.. det gör vi alla :) Kram :)
Esmaralda

53 Cattizz:

skriven

Ser du någon flytt till en större lägenhet för mig i år? Har stått i kö så länge nu

54 Linnean 🌸:

skriven

Intressant detta! Spännande med tidigare liv. Har hört lite om mina från dig och ett par andra. Ska ha varit författare, can can dansös, geisha med mord i sinne samt...hora! Ja!
Krigare åxå, tror jag. Skriva har jag alltid älskat att göra och har jobbat med ord. Kan inte se någon film eller något som har med krig och våld att göra utan att bli helt konstig. Och män...tja, de har varit många. Kommit och gått och kommit åter. Får väl igen för mord och annat sattyg jag har hittat på kanske?
Kanske något som kommer igen i detta livet?
Det hade ju varit trevligt med en lugn ålderdom med en bra man och ingen som kommit åter för att hämnas på mig eller så, från tidigare liv 😉 Kan man få igen i detta livet för saker man hittat på i tidigare liv? Har tänkt tanken många gånger...speciellt med alla karlar 😱 Är så imponerad av din energi!
Hoppas ni får riktigt skoj nu!! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Någon som hämnas kommer inte - utan den som kommer. han kommer i kärlek och ingenting annat :) Nej man betalar inte tillbaka i nuvarande liv för gamla synder.. har man något att betala för så gör man det i nuvarande liv.. kram :)
Esmaralda

55 bella:

skriven

Bra inlägg! Tycker det är så kul att läsa om tidigare liv :)

Är så splittrad i valet jag ska göra.. Vad ser ut att bli bäst? Flytta hem igen eller stanna kvar här lite längre + resa iväg till drömstället medans jag är här? kram och tack för möjligheten att ställa frågor :)

56 Årsresenär:

skriven

Wow va häftigt att vi hängt här på jorden en del, i olika skepnader och i olika årtal :)

Undra om liven bara kan levas på jorden eller även på andra planeter...

Undrar vad nästa år bjussar på för mig, ser du något där Esmaralda?

Kramen.


Svar: Nog finns det andra solsystem också :) Nästa år sker en del.. men du måste själv ta dina steg.. och det blir ett år där önskningar infrias.. kram
Esmaralda

57 Madeleine :

skriven

Hej!
Kan du se när jag möter kärleken och vad han är för stjärntecken?
Tycker det börjar bli lite tråkigt att leta på datingsidor och skriva en massa mejl som aldrig blir svarade på :(

Ha en bra dag!

Svar: Oavsett om du söker eller ej så kommer kärleken när det är dags.. kram :)
Esmaralda

58 Helena Ir:

skriven

Tack snälla för ditt svar..helt ärligt vet jag inte hur jag själv tänker heller..det visar sig..hur det blir..
Känner mig som en jädrans hormonell bitch ibland..men det mesta pågår inombords..befinner mig i den övre tonåren..:):)

Men dagens irritation försvann efter träningen..det är den bästa medicinen för mig..
När jag kom hem började jag tvätta fönster..och städa..sånt blir man ju också gladare av..efteråt!

Ha det så bra med barn och barnbarn..mysigt!

Kram :)

59 Filippa:

skriven

Hej hur träffas jag o min blivande man?

Kram

60 SemeSqter:

skriven

Hej Esmarslda.
Blir det bra om jag följer med mamma till den stuga de hyrt på semester i några dagar?
Kram

Svar: Ja det kan du gott göra... ta med dig positivt fokus.. så blir det bra.. kram :)
Esmaralda

61 Lisa:

skriven

Hej
Tror att min känsla för övergivenhet har med något av mina tidigare liv att göra.
Jag och mina barn har inte blivit bjudna till min brorsdotter ( deras kusin ), vet inte vad som hänt, känner mig bara ledsen, kan du se vad det är ?
Kram, Lisa

Svar: Jag ser faktiskt ingen speciell anledning till att ni inte blivit bjudna men bjud hem dem till er istället.. kram :)
Esmaralda

62 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Då har jag säkert blivit jagad av en björn i något tidigare liv 😀jag är hemskt rädd för björnar och det har jag varit så länge jag kan minnas och jag har inte för vana att vistas i björntäta områden.
Jag drömde förresten i natt en liten sekvens med en anfallande björn. Jag drömde att jag var på behandlingshem också, men de kom fram till att jag inte behövde behandlas för jag var redan perfekt. Det var så skönt 😎. Jag har drömt det flera gånger senaste tiden, att jag ska på behandlingshem men att jag är perfekt så att det inte behövs.

Idag var jag och min kompis ute och sprang i ett motionsspår. Vi hade bestämt oss för att hyra skåp i motionscentret. När jag plockade ner Gabbe i väskan tänkte jag att "tänk om det är såna där skåp man ska ha egen nyckel till, jag plockar med mitt hänglås". Det var tur för precis såna skåp var det. Sen skulle jag lämna över en nyckel till min vän och när vi satt i bastun kom vi ihåg det båda två. Vi måste komma ihåg nyckeln sa vi till varandra. Sen pratade vi om annat och glömde bort nyckeln. Ute i omklädningsrummet hade jag inte längre någon tanke på nyckeln. Plötsligt hör jag två kvinnor bredvid oss som pratar med varandra. "Ja det är ju så hemskt när man glömmer eller tappar sin nyckel" säger den ena. "visst ja! Nyckeln!" utbrister jag. "Tur att du har Gabbe med dig 😀" Sa vännen.
Kram ThereseC

Svar: Bra drömmar.. ta till dig insikten om att du är alldeles perfekt sådan du är.. för exakt så är det ju ! Din Gabbe är det ordning och reda med :) kram :)
Esmaralda

63 Filippa:

skriven

Hej kommer jag få träffa min bästa vän Görel nästa vecka?

Hoppas det går bra för henne?

Kram

64 Alie:

skriven

Väldigt intressant inlägg, och svårt att greppa. Ja vissa saker mår man nog bäst i att inte minnas och hur spännande hade livet varit egentligen, om vi visste precis allt som ska hända.
Men inte planerar vi väl själva vårt nästa liv?? Ingen väljer väl att hamna i misär, krig och elände...
Jag känner mig lyckligt lottad i detta livet och hoppas verkligen mitt nästa oxå blir bra..

Var på Vc idag då jag inte mår så bra efter min vistelse i Afrika. Inväntar endel provsvar men annars såg allt mkt bra ut.
KAN svettningarna nattetid ( och dag) bero på tidigt förklimakterie?
Dom var inte intresserade att ta ett sånt prov, då detta inte var något akut :/ ( nä, men kan ju vara bra att veta tyckte jag)
Kram å trevlig Måndag!

Svar: Jo vi väljer misär ibland.. för att vi behöver foga detta till vår helhet.. även om det låter konstigt ! Kram :)
Esmaralda

65 Lilly :

skriven

Något inkommande i mitt liv som jag bör veta kram

66 Michaela:

skriven

Jag drömmer ju ofta om fartyg och du berättade i min seans att jag både varit sjökapten och sjöman i tidigare liv så nu jag förstår varför dessa drömmer dyker upp.

Fick fina komplimanger igår av en manlig kollega och vi messade halva kvällen. Fan ... han är jävligt sexig och nu går jag runt och tänker på honom :) Tänker han nått på mig? Kram och ha så mysigt med la familia!

67 S)+shima:

skriven

Bästa Es! Ser du när kommer jag bli gravid och hur länge måste jag vänta .kram

68 Misstjejen:

skriven

Hej

vem var det som kommer jag har romantisk med i hösten? :)

ha det bra

69 Misstjejen:

skriven

Hej

vem var det som jag kommer har romantisk med i hösten? :)

ha det bra

70 Längtar - Ghostwriter :

skriven

Blir det en tjejkompis eller en killkompis jag får möta? Du kan inte se om det är inomhus eller utomhus eller om det liksom är ett event eller så?

71 S:

skriven

Hej, min kompis verkar intressade av mig, jag har varit tydlig vad som gäller i fall det skulle bli så att vi ändå träffas o ngt mer uppstår eller händer. Ska jag avvakta eller kommer han ta det lättsamt?

72 Ji:

skriven

Hej Esmaralda.
Ger han vår relation en andra chans? Satsar han?
Kram

73 Tjejen:

skriven

Hej Es

ser du hur jag kommer möta min blivande och vem jag skall hålla utkik efter?
kram

74 Lilly:

skriven



Något inkommande i mitt liv som jag bör veta kram

75 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han beredd att börja visa lite mer? Kommer jag märka skillnaden?
Kram

76 Kvinna :

skriven

Kan känna ibland att livet som jag har nu ...då här jag fått arbeta hårt...och gör fortfarande...men jag är så förrvirrad...för jag känner att jag är på fel plats...och att min tid bara passerar förbi mig ...ser hur andra är så glada o lyckliga? Varför känner jag så?

77 Queen :

skriven

Ser du mig få uppleva en häftig upplevelse snart kram

78 Hemligt denna gång :

skriven

Om jag blir bjuden och väljer att gå den där "eventet" blir det bra då? Eller finns det risk att den mannen som skadade mig kommer då eller någon annan elaking?


Jag vill göra saker/se fram emot något men är livrädd att den mannen kommer vara där


Om jag berättar för henne vad som hände, tror hon mig då

Kram

Svar: Du ska göra det du vill göra.. oavsett... är du orolig så invig någon annan i din oro som kan hjälpa dig vid behov men undvik inte.. kram :)
Esmaralda

79 Boudica:

skriven

En gammal själ är jag!
Intressant detta med gamla liv!
Har testad en regressionsseans utav dig, det du beskriver kändes så rätt, speciellt ett av liven du beskrev. Nästan som man vill "läsa" alla sina liv, men det skulle nog bli lite mycket! ;)
Det här livets pussel börjar sakta att hitta sin rätta skepnad, men fortfarande en hel del bitar som ska på plats innan man ser själva bilden.

Det är en sak jag gått runt å funderat på senaste tiden, i seans har du sagt att du sett att jag inte kommer att lida av min sjukdom i framtiden, men det jag undrar är;
Kommer jag besegra den och kunna hjälpa andra med att komma över den, någon gång i framtiden?

Dags att skutta över till affären och hitta lite matvaror ;)

Kram!

Svar: Ja och hur mycket pussel man än lägger så blir det aldrig riktigt klart.. och det är spännande tycker jag :) Ja du kommer att hjälpa andra längre fram... kram :)
Esmaralda

80 Flundra:

skriven

Hej Esmaralda.
Du har ju läst psykologi men är även synsk vilket är en perfekt kombi tycker jag:) känner igen mig lite i det men till det tillkommer också att jag är otroligt sölig, disträ, fundersam och inte alltid orkar vara social hela tiden även om jag älskar människor omkring mig också.

Jag har funderat över en sak över mig själv och relationer. När jag var liten separerade min mamma och pappa och jag träffade inte pappa så mycket men saknade honom ofta. Jag har tänkt om det kan vara anledningen till min "problem" jag haft med män.: Jag vill så gärna ha kärlek. Men om jag ser tillbaka på mitt kärleksliv så har jag många gånger suktat efter män där jag får kämpa för bekräftelse. När jag varit i relationer så har jag inte känt mig kär efter ett tag då jag får mannen och all kärlek. När sedan mannen lämnat så har jag ibland känt kärlek igen och vill ha tillbaka. Är det här helt normalt. Eller har jag oförmåga att känna lycka i ett fast förhållande där jag både får ge och ta lika mycket? Kanske jag bara träffat fel killar/tiden har vart fel? Ser du mig i ett stabilt fast förhållande där jag får och ger lika mycket och är nöjd och lycklig? Eller har jag en oförmåga att vara lycklig i ett stabilt förhållande som landat? Behöver och vill ha den kärlek och trygghet så mycket.. lurar jag mig själv eller är något fel på mig
Kram

Svar: Det är normalt o vanligt att plötsligt få nya känslor för någon som är på väg ut ur ens liv.. men det är inget hållbart.. det är bara separationsångest för stunden... du kommer att hitta stabiliteten inom dig och i kärlek.. kram
Esmaralda

81 Fundersam:

skriven

Hej esmaralda.
Hmm hehe tänker mycket positiva, spirande tankar. Esmaralda, tänker han lika mycket på mig?
Kram

82 Lotta:

skriven

Allting ät ju så spännande, tycker jag. Så stort och obegripligt.

En fråga...attans vad fel det blev igår på "spontanfesten". Hoppas ingen tagit skada av mitt beteende. När alkoholen går in går vettet ut :(. Betydde det något för honom.

Kram Lotta

Svar: Så farligt tror jag inte det var,,, jag tror dock inte han la så mycket känsla i det hela.. kram :)
Esmaralda

83 Undrar:

skriven

Hej Es

ser du något roligt jag kommer gå på?
kram

84 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Är så fruktansvärt trött dena kväll. Blir en tidig kväll för mig.
Ger han mig och vårt förhållande den chans
jag vill ha?
Kram

85 Mee:

skriven

Jag kommer ihåg att du skrev att jag vart en känd författare i ett tidigare liv och att jag kommer säkert börja skriva igen i detta livet och då blir det lyckat.I ett annat liv skall jag vart den vise som alla kom till för råd och det kändes inom mig när du skrev det att det stämmer helt med mig:)
Har även byggt ett stort barnhem som finns idag.

Har inte testat på en regression men måst pröva detta snart så spännande med alla tidigare liv man gått igenom:)


ser du kanske om jag har ett meddelande från andevärlden?
kram:)

86 Undrar:

skriven

Verkar han tänka på mig nu när han är iväg?
Kram

87 Queen:

skriven


Ser du mig få uppleva en häftig upplevelse snart kram

88 Kvinnan :

skriven


Kan känna ibland att livet som jag har nu ...då här jag fått arbeta hårt...och gör fortfarande...men jag är så förrvirrad...för jag känner att jag är på fel plats...och att min tid bara passerar förbi mig ...ser hur andra är så glada o lyckliga? Varför känner jag så

Svar: Du behöver stanna mer i nuet och träna dig på att ta till dig glädjen.. det är inte lätt men det går... kram :)
Esmaralda

89 Lisa:

skriven

Hej
Jag och mina döttrar är de enda i släkten som inte är bjudna till min brorsdotters bröllop, vet ej varför och jag är mycket ledsen, kan ui se varför ?
Kram Lisa

90 Hanna:

skriven

Sitter med viss ångest och tänker på att mitt nästa liv inte borde bli så lätt eftersom mitt nuvarande bara har varit räkmacka hela vägen. Kommer i håg när jag var liten och kände stor tacksamhet till den jag var och till mina föräldrar. Kanske en liten känslomässig rest klamrade sig fast från en svunnen tid?

91 Lydia:

skriven

Hej
Va ute i vårat sommar ställe som ligger så fint men vet inte hur det blir med allt hur han tänker om det ska det säljas eller ska vi ha det ihop
Jag älskar och vara där men inte själv och vi har slitit så på detta hus tillsammans finns det inget kvar i den känslan för honom?
Lydia❤️

92 Tjejen:

skriven

Snälla ❤️ Kan du se om samtalet imorgon leder till nåt bra för mig??? Panik!!!

Kram

93 Isabell :

skriven

Hej!

Tror du vårat liv kommer bli bättre och lyckligare ? Eller ser det likadant ut i framtiden som nu ?

Kram

Svar: Det blir bättre... mycket bättre.. kram
Esmaralda

94 Lydia:

skriven

Hej
Vet ingenting längre och det är jobbigt
Lydia

95 B i Boden:

skriven

När vänder det i livet för mig och min dotter livet är urjobbigt och mycket tungt nu utan ljuspunkter.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: