Vad händer efter döden ?

ALLTET, där allting  har sitt ursprung .. det är där vi kommer ifrån och dit vi återvänder när vi levt klart vara jordeliv.

De flesta av oss har inga minnen av att vi varit i Alltet… vi föds med en blank minnesbank.. och så är det meningen att det ska vara. 

Hade vi  haft tillgång till våra ”riktiga” minnen och vår riktiga verklighet, då hade vi troligtvis inte  kunnat tillgodogöra oss  jordelivet.

 

   Av någon diffus och märkligt anledning ska vi alltså tillbaka till ett nytt jordeliv då och då och man kan undra varför – ingen vet säkert  besked men många  spekulerar och detta får man ta till intäkt för att det inte är meningen att vi ska veta.

Våra hjärnor i jordelivet  är en  ganska enkel  apparat som bara kan ta in ett visst mått av abstraktioner.

  Alltet är så annorlunda mot allting  vi vet – och HADE vi fått veta exakt hur det förhåller sig… med allting… så hade vi ändå inte riktigt förstått och kunnat ta det till oss.

Men en sak är i alla fall klar och det är att varenda en av oss nu levande – kommer till Alltet och alla kommer vi att få  veta och vi kommer att förstå.

 

Mina änglar pratar ibland om  Alltet – likaså  besökarna från ”andra sidan”  och min pappa är ju en av dem och jag har frågat honom åtskilliga gånger om Alltet.

  Han berättar  lite.. han berättar att man är tillsammans…  hur stort det var att för honom att få träffa sina föräldrar igen och hans syster som gick över när hon var ung… han berättar om själarna som man stått så nära i tidigare liv och som man ingenting visste om i sista jordelivet… och hur underbart det är att få mötas på nytt

 

En sak är klar och det är att  när man kommer hem till Alltet.. då  är man hemma… man pustar ut och känslan av att äntligen vara hemma, tillsammans med de sina… är stark och underbar. Man är frisk och man mår väl. Oavsett vad man led av i  sista jordelivet.

Jag skulle vilja beskriva Alltet som ett fortsatt liv i en annan dimension.

Vi försvinner inte... det vet jag med 100 % säkerhet.

Döden är början till något annat .. och inget slut.

 

Tiden fungerar annorlunda i Alltet… just tidsbegreppet  är jordiskt och våra kroppar är ju inställda på att bara leva en relativt kort tid… och 80 år kan kännas långt för en jordemänniska men i Alltet går det så snabbt.. typ som en kafferast…

Man planerar sitt nästa liv  och tar hänsyn till vad man behöver lära och varför i hela tiden ska man behöva LÄRA ? Det  har jag alltid undrat. Jag vet att det  är så – men jag vet inte varför.

Som en liten anekdot kan berätta att pappa har träffat Elvis Presley… som innan dess var nybyggare och innan dess  slaktare på landsbygden i Frankrike.  De har tagit sig några glas hembryggt vin och filosferat lite tillsammans.

 

Ingen av oss reser ensam till Alltet

När det blir dags för oss så hämtas vi  – och vi hämtas av de vi älskat som gått  över före oss och vi  reser tillsammans… vi blir upplysta, det kommer längs resan… och när vi är framme.. ja då är vi ju hemma och tar vid där  vi slutade innan jordelivet.. och alla minnena är tillbaka.

Just därför, för att man hämtas, finns ingen risk att man  irrar bort sig och traskar omkring som en osalig ande i jordleivet och inte hittar hem... och somliga försöker få  de döda att gå till ljuset... och då tror jag att de ler lite snällt.. för de andar som finns omkring oss är inte lost... de är på väldigt medvetena besök här hos oss och har inga problem att hitta hem igen !

Och ni som undrar... klart att våra djur också kommer till Alltet... min pappa till exempel är tillsammans med min gamla banrdomshund, taxen Trix !

 

 

Ja mina vänner… jag har inte svar på allt .. väldigt långt därifrån.

Men jag vet att det är så onödigt att ha dödsångest… eftersom döden bara är en port och en resa… till vårt rätta, riktiga och trygga hem !!

Och under vår tid här på jorden ska vi leva jordeliv.. vi ska ha prio på glädje och vi ska våga ta för oss. Då blir det som bäst.

 

Kram &  kärlek

 

1 <3:

skriven

Så fint att läsa och att även djur kommer till Alltet.
Tror du fortfarande att jag kommer hitta min soulmate och någon att bygga mitt liv med ? Närmar det sig något bra i sommar ?
Kram

Svar: Ja det tror jag, absolut.. kram
Esmaralda

2 Gunilla i Oxd:

skriven

Tack för ett fantastiskt fint inlägg ❤️Har du semester eller kan jag få beställa en seans av dig ? Är det lång kö?

Har några frågor/problem som måste lösas i det snaraste o behöver lite råd av kloka dig!❤️

Kramilikram Gunilla i Oxd☀️☀️☀️

Svar: Semester har jag inte riktigt än... så du är välkommen för seans.... räkna med ca en vecka innan du har den :) kram :) [email protected]
Esmaralda

3 Anonym :

skriven

Börjar hans känslor avvta ? Känns inte seriöst längre från hans sida och jag litar på honom. Otrogen ?
Kram

Svar: Det ser inte som om relationen ska komma att bestå... kram
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Vet du Es, det jär var så bra o fint skrivet att jag ska visa det åt min mamma.

Egentligen borde jag ju visa det åt min pappa, som kommer att lämna oss först, men han kommer inte att kunna ta emot ett dylikt budskap. Ja det undrar jag förstås om pappa har långt kvar eller om han kommer att vara med ännu ett tag, i så fall i hurudant skick? Här finns ingen återvändo, det vet jag... Livet är nog rätt kort ändå...

Drömlivet har aktiverats o det är köer till toaletter o jag som ska se till så att skoldörrarna låses, jasså, nå får göra det då 😉.

Avfärd till föräldrarna idag. Tar nog en stund innan vi kommer oss iväg, halva huset sover... Vädret är fint, som det brukar vara då vi är på väg bort, o på destinationen är det så där, vädret.. Nåja, ombyte förnöjer.

Ha en bra lördag!
Kram Skorpan

Svar: Pappa mår ju inte så bra och det blir sakta sämre, men du är förberedd och du vet hur det är. Ha det ändå trevligt hos föräldrarna.. och nog är det typiskt att man måste ge sig iväg när vädret för en gångs skull är fint.. jag ska göra detsamma o åka på en senkommen studentfest i eftermiddag,.. kram :)
Esmaralda

5 Am:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tror så starkt att det finns också. Jag har känt av själar därifrån som kretsat kring mig ett tag och jag har bara känt glädje och kärlek. Just för att lära sig saker och vår själ ska utvecklas därför är vi i jordelivet. Ja sen finns det alltid frågor som olyckor och sjukdom där man går bort tidigare varför det är så.
En fråga, skrev ett gulligt sms till honom, fick kanske inte riktigt den respons jag hoppades på men blev han glad ändå?
Verkar han mer backa när jag skriver gulliga saker?
Kram

6 Tingeling :

skriven

Precis sådär tror jag också på! Tror inte heller man kommer vilse eller fastnar, varför liksom?
Däremot läste jag bok som ett annat medium skrivit, när jag "forskade" mycket om döden för flera år sen, att om man dör hastigt, och inte fattar att man dött, exempelvis bilolycka, kan man ibland hamna som i nån slags kockong och "helas" och komma till ro typ.... Kanske möjligt. Men nåt annat dramatiskt är det nog inte 😁
Tror heller inte det är meningen att man ska ta sitt liv..... Utan det man lever är delvis valt och det är meningen att man ska komma ur det. Inte tänka som exempel "detta var min lott i livet, att vara alkoholist". Utan man ska komma ur det.

Detta kan man ju prata evigheter om....! Väldigt intressant. Och alla har sina olika uppfattningar. Tråkigast är dem som tror allt bara blir svart och tomt när man dör. Vad är då meningen med allt!

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Ja, att ta sitt liv är bara meningslöst.. man hamnar i en upprepning.. och du har helt rätt i att man ska ska ta sig ur de negativa situationer som man hamnar i... kram :)
Esmaralda

7 Tildis:

skriven

Väldigt intressant inlägg. Jag tror faktiskt att vi födds om för att det är när vi är i jordelivet som vi kan hitta sanningen om oss själva. Och den dagen vi finner oss själva finner vi också svaret till vår existens. De senaste åren har vi sökt oss väldigt mycket utåt till det materiella för svar men många börjar nog känna att det aldrig tillfredställer en tillräckligt.

Jag kan tipsa om en väldigt intressant person som pratar mycket om livet. Eckhart Tolle. Han finns på Youtube och har bland annat gjort ett program med Opera.

Nu ska jag njuta av det fina vädret 🌞 Kramar💕

Svar: Tack för bra tips... och ja, njut, det verkar inte som om det kommer hålla i sig så länge.. kram :)
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

Då har man landat igen och är nu påväg till Sverige. Jag älskar USA fast bara för en tid. De är trevliga och uppfostrade. Det var ett jobbigt avsked och det var tårar från både mig och D. Jag blir ledsen av att bara tänka på det. Hoppas jag får träffa henne fler gånger.

Nu ska jag träffa min familj och lämna presenter. Jag skriver en gästblogg idag eller någon annan dag.


Kram

Svar: Visst träffas ni igen och du kommer dit fler gånger.. du är så välkommen att maila mig din gästblogg :) Kram :)
Esmaralda

9 Mim:

skriven

Hej!

Det där med att våga och ta för sig..om man är en fegis som jag och inte vågar då?? är så trött på att inget händer på jobbfronten så jag har nästan gett upp.

kram

Svar: Nivån på mod är inget som är ristat i sten.. du kan utveckla ditt mod och det vinner du på... fundera ut en ny strategi... det kommer att hjälpa.. kram :)
Esmaralda

10 Familj:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer vi leva vårt familjeliv tillsammans? Får vi fler gemensama barn?
Kram


11 Mariao:

skriven

God morgon!
Fin läsning igen......min egen känsla är i linje med det du skriver.
Gudars vad jag kan längta hem ibland, till mina allra bästa vänner och min allra, allra bästa vän Fion. Samtidigt är jag här nu och har ganska mycket åtagande i detta liv, så jag vet att vi inte kan gå runt och längta hem för mycket:). Det blir inget bra......men ibland vill jag bara lägga mig ner och dö:-)

Min sambo är inte min soulmate, och jag tvivlar på att jag får träffa han/henne i detta livet.

Min längtan är stor.....

Kram,
Maria

Svar: Du tillhör dem som kan känna in och det är både positivt och negativt... positivt eftersom insikten ger styrka och negativt eftersom det kan vara svårt att hitta någon i jordelivet som kan matcha känslorna i Alltet... men det ser ut som om du kommer att göra ett starkt och speciellt möte så småningom.. här i jordelivet.. kram :)
Esmaralda

12 Li:

skriven

Tack för fina inlägg! Kram

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Nyfiken på vem jag var på andra sidan eller alltet? Härliga att hörs jag och goda vän från andra sidan står så nära. Har vi inte var i jordelivet och träffa i verklighet? Eller person gör det genom någon person som träffa mig?

Ha det bra 😊

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es <3

Tusen Tack för ditt inlägg idag <3

Såå bra att bli påmind ...

När det gäller djur ...har de mer "vetskap" om alltet ?
Tänker på min Molly som till en djurpratare delgav sin oro över mig ...att jag tog hennes bortgång så hårt ..Hon ville inte att jag skulle oroa mig och vara ledsen...
Då skaffade jag mig Mira och sen kom Moses ...bägge två riktiga raringar...
De var med bägge två när Molly gick över även katten Sessan kollade in veterinärens sprutor och doningar...
Moses är den som verkar känsligast och såg ut att vara rädd??
Visste dom vad som skulle hända ...förstår dom att det var nödvändigt..
Vet dom om alltet ?
eller var det bara Molly som visste ?

Mitt i allt detta valde kaninen Mango att även hon lämna oss...8 år gammal...

Kram Anki med flock

Svar: Ja, djuren vet och de har ofta tydligare minnen än vi har av Alltet.. somliga mer och andra mindre....det är individuellt.... Moses är känsligast för hur du mår och oroar sig mest för dig..... de visste vad som hände och såg ingenting märkligt eller konstigt i detta.... och vilken otur att också Mango valde att gå hem i den här vevan.. ibland kan det "smitta" av sig lite.. kram :)
Esmaralda

15 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Hur länge dröjer den här hemska febern?

16 Helena Ir:

skriven

Underbart att få läsa..för en viss dödsångest det har jag.
Att pusta ut och äntligen vara hemma,DET har jag saknat hela mitt liv! Så det låter verkligen befriande!
Upplysande,tack för att du delar det här med dig!

Din pappa har då haft tur..Elvis Presley...har han träffat :)

Tänk de här drömmarna man drömmer om natten,de kan vara behagliga och mindre behagliga. För en tid sedan hade jag ju en härlig dröm om en älskad man..sånt som förgyller.

Inatt däremot såg jag mina äldsta barn, små och livlösa,någon hade skadat dom, båda två..det gick inte att se om det fanns något liv kvar i någon av dom!
Jag i min tur grät hysteriskt..men det konstiga var att vare sig tårar eller skrik kom fram ur mig..Vilken obehaglig känsla..undrar vad drömmen ville säga mig..kanske var det något om mig själv?

Ha en fin lördag :)
Kram :)


Svar: Ja när man drömmer har man ju inte samma naturliga "försvar" som när man är vaken och det kan komma glimtar av tidigare liv.. och ibland - men väldigt sällan- också glimtar från Alltet... och annat handlar bara om vanligt bearbetande under sömnen.. men jag tror de flesta av oss kan känna skillnad och känna in var drömmen har sina rötter... drömmen du hade kring barnen.. den är en typisk bearbetningsdröm... som handlar om att dina barn växer och blir självständiga.. kram
Esmaralda

17 Lena:

skriven

Vacker text! En riktig tröstetext! Dina insikter är så vackra och ger hopp. Igår var jag ute med mitt lilla barnbarn i en affär och köpte pärlor. Plötsligt kom en gubbe fram till oss och sa att vi pratade för högt-jag tror han tyckte vi hade för roligt. Jag bad honom flyga och fara men mitt lilla barnbarn blev rädd. Usch vilka trista typer det finns....som bara vill förstöra för andra. En riktigt surgubbe, vill inte möta fler sådana!!!

Svar: Ja, bevare oss för sådana surpuppor !! Ta inte åt dig.... kram :)
Esmaralda

18 Kryssning :

skriven

Hej Esmaralda.
Han verkade inte riktigt vara med på noterna att vi åker som vänner. Fattar inte varför han ska stressa fram något så mycket. Ser det konfliktfullt ut om jag följer med på kryssningen med honom och dem?
Är han helt fel för mig eller kan jag börja känna något för honom?
Kram

19 Madeleine :

skriven

Åh vad fint skrivet och jag fick lite gåshud. Jag undrar om min skyddsängel har ett namn?

Kram och ha en härlig dag

Svar: Ja ett namn finns men det krävs personlig seans för att jag ska kunna se.. dvs att jag går ner på ett djupare plan.... men var lyhörd själv.. och jag tror du får veta.. kram
Esmaralda

20 Förhållande:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag ser mig själv som en förhållande tjej även fast jag klarar mig bra på egen hand också så trivs jag ändå bäst i förhållande.
Ser du mig vara i ett fast förhållande snart? Blir det med han Ff? Eller blir det med någon annan?
Kramis

21 Anony:

skriven

Hej Esmaralda.
De barn jag kände kretsade kring mig för en tid sedan ser det ut som om de kommer att komma till mig här på jordelivet?
Kram

22 Naeano:

skriven

Läser ikapp lite och wow.. Senaste två inläggen, så himla intressant och facinerade! Jag är tämligen intresserad av dylika ting som äglar och alltet och på tal om döden.. Den biten har aldrig skrämt mig så, vet inte varför men jag har så länge jag kan minnas snarare varit nyfiken på vad som händer efteråt och tänkt att döden inte är slutet utan början.. Och det verkar ju helt klart vara så också.. Men en fundering.. När det "spökar" och så.. Är inte det förvirrade själar som fastnat här och som behöver hjälp för att finna rätt väg och ta sig vidare?? Eller är sånt energirester som gör sig påminda? Och om vi nu återföds, hur kan man då spöka och så?? Förstår inte riktigt den biten.. Vad som är vad.. Hmm...

En fråga också eller ja.. snarare ett dilemma som jag hade behövt lite vägledning kring.. Gäller min relation till min släkting K .. Vet inte hur jag ska tänka eller agera längre.. Är så himla ambivalent och samtidigt som jag vill ha kontakt så kan jag inte se hur det ska vara möjligt i dagsläget? Du har tidigare sagt att jag och K är viktiga för varandra men gäller det fortfarande? Är detsom pågår hos henne övergående eller vad? För jag känner verkligen inte igen den person hon är nu och jag vet inte heller hur jag ska hantera all den passiv aggresiva ofterkofta nyckfullhet à la dr jekyll/hyde som pågår och som ofta går ut över mig.. Det jag vill fråga om är nog hur jag bäst förhåller mig till allt detta och om det finns något jag agera mer eller mindre på? Eller tänka på? Förhållningsätt kanske? Något annat? Vad som.. Tar tacksamt emot all input jag kan få :)

Nåväl, halvlång novell till kommentar blev det nu men men..

Får tacka på förhand och önska er alla en fortsatt fin dag och helg 🌺

Svar: När man spökar.. då har man som regel ett syfte med att komma tillbaka.. man irrar bara inte omkring och skrämmer folk och fä planlöst.... dock kan syftet vara av det slaget att vi jordelevande inte riktigt förstår det... och våra närstående kommer ju också ibland och tittar till oss som lever kvar i jordelivet.. kram
Esmaralda

23 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det är synd att det går så, men ingen klarar av livet i behåll 😥. Hoppas bara att han inte behöver ha svåra krämpor..

Trevlig studentfest!
Kram Skorpan

24 Am:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag skrev ett ganska gullig kommentar till honom, jag hade blivit glad om han skrivit det till mig. Jag visade iallafall mitt intresse och att jag gillar honom, men det var bara en lite gullig, skojsamm mening. Jag fick nog inte riktigt den respons jag egentligen ville ha. Men han kanske tänkte och blev gladare än vad han visade tillbaka?
Eller verkade han backa när jag "ger"? Verkar vi gå in i livslång relation?
Kram

25 Jordbo:

skriven

Vilken ynnest att få tillgång till gossip från andra sidan..
Superspännande läsning, och lugnande :)

En jordisk banal fråga mitt i allt. Undrar så om du får till dig något kring min mister rätt, någon liten detalj kring hur han ser på mig och vår relation? Kämpar på solo så länge, och njuter faktiskt stundtals!

Stor kram

26 Helena Ir:

skriven

Tack för ditt fina svar..så kan det säkert vara..:)

Kram :)

27 I:

skriven

Har funderat på om jag skulle ta självmord för mitt liv är ju värdelöst nu tiden! :( är liksom rädd att jag har det så här i framtiden

Svar: Ingen mening... då får du bara upprepa ett liknande liv igen.. bättre att försöka vända på skutan och ta tag i det jobbiga .. jag lovar att det blir bättre.. kram
Esmaralda

28 Skrållann:

skriven

Hej!
Tack för den beskrivningen/förklaringen😊
Inatt har jag haft en febrig 10-åring bredvid mig och sovit sådär så jag är glad över att jag sagt nej till att hjälpa till i min systers café idag samtidigt som jag också har lite dåligt samvete över det😔
Jag lyckades ändå få till en dröm i min dåliga sömn under natten och den var mindre trevlig. Jag drömde om att det blivit stopp i toaletten. Så pass så att när man spolade så lyfte sig toalettstolen och det rann ut "saker" både över och underifrån toaletten. Det var äckligt och min man stod ursinnig bakom och sa att stoppet berodde på att barnen lägger i så mycket papper och jag försökte komma på ett sätt för att fånga upp allt innan förödelsen blev alldeles för stor. Skönt att det bara var en dröm men jag undrar om jag ska se det som en tokdröm eller om jag kan tolka den på något vis?

Kram❤

29 Am:

skriven

Hej Esmaralda.
Testar en sista gång denna fåga ;)
Jag skrev ett ganska gullig kommentar till honom, jag hade blivit glad om han skrivit det till mig. Jag visade iallafall mitt intresse och att jag gillar honom, men det var bara en lite gullig, skojsamm mening. Jag fick nog inte riktigt den respons jag egentligen ville ha. Men han kanske tänkte och blev gladare än vad han visade tillbaka?
Eller verkade han backa när jag "ger"? Ser du oss vara i en seriös relation?
Kram

30 T:

skriven

Tack es! Så fint skrivit. Har nyligen fått vårt andra barn- en pojk. Samma dag gick barnets farfar över till alltet och mormodern fyllde 70 år. Fsnn det nån mening med att dessa händelser inträffade samtidigt? Vad? Tack för en bra blogg och fortsatt skön sommar!

31 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon ... här är vädret grått och regnet hänger i luften .. Jag har målat in mig själv i ett fängelse..
Nu ska jag försöka ta klivet ut och jag vittrar frihet och glädje .. jag ska träna på att inte vara beroende av andra ... och inte falla för de som ska ta hand om mig ... kärlek är livets gåva och jag vill ge kärlek till alla ... men jag måste sluta att offra mig själv.

Jag har just lovat mig själv att aldrig mer gjöra något till en fest.. som någon annan har ... om de inte betalar mig .... respekterar mitt val av klädsel och då får de exatkt vad de betalar för... då kan man inte säga efteråt men jag trodde att du skulle baka bröd också ... eller jag tar extra betalt för spisen som du använde att värma maten på ... eller jag hade tänkt mig 4 sallader av olika sort till spetten och jag ville ha flera såser än bara sataysås ... då säger man det från början att man vill ha Sataysås och tzatsiski till en och samma rätt .. inte heller kan man säga att jag todde du sa räktråg inte hota räkor.. allt ska vara nedskrivet och jag ska inte bekosta en enda krona ... eller kostar glasen 50 kronor / styck ... jag vet att de säljer dem för 100kroch då är de 6 stycken ... men då finns det ingen text och de är inte målade eller härdade... först måste man måla bakgrund sedan härda sen motivet och härda sedan texten och härda .. varje omgång i ugnen är en timma i 160 grader.. så det tar lite tid ... 50kr / glas är inte mycket ... Gästerna har varit nöjda men de jag har hjälp har inte varit nöjda .. sista gången var det värsta jag har varit med om .. då sprang min mamma ut och kastade sig på marken på asfalten ... och grät.. för att jag inte serverade bröd till en maträtt utan serverade mangosallad till hota räkor... (som hon trodde skulle vara ett räktråg) det var intressant ... det var den gången min gamla svärfar ramlade ihop och jag var tvungen att beställa ambulans ... han dog ju efter några dagar så det var ju riktigt illa ... inget man kan ignorera...
Då sa min mamma att jag skulle ju ha bakat bröd också,,, men det han jag ju inte och frågade om jag skulle köpa bröd men det skulle vara hemmbakt och mitt.. nåväl nu har jag klagat färdigt ... och jag har lovat mig själv att aldrig mer försätta mig i en sådan situation .. de får beställa fat eller varm mat av någon affär ... eller restaurang ... Sedan sa hon att hon inte fick lika mycket uppmärksamhet och vård som min gamla svärfar fick.. hon fick minsann ligga där i sängen fast hon hade haft 37.5 i feber i flera dagar...

jag lovar också att göra det jag vill och inte bli stoppad för att någon är svartsjuk.. helt galet...

Så på måndag börjar min silversmideskurs... det är jag så glad över och sedan ska jag gå min borrkurs ... och sedan ska jag flytta... tjooohhooooo... känner att jag måste ta tag i livet och jaga bort de svarta molnen ... har ju änglarna och talismanen .. de är starka krafter och jag själv har stark vilja och kan samla energi ... det händer mirakel när man vågar be universum om hjälp.. <3 .. men man får inte glömma bort att be.. händer det för mycket negativt kan man måla in sig i ett hörn ...
Önskar dig en underbar dag med sol och glädje i hjärtat.. MG en fantastisk dag med Svanar .. EllaBella hälsar .. <3

Svar: Kram på er från oss.. och MG berättar att nu ska han fara iväg på studentfest och i andanom ser han stora tårtor.. helst med grädde o marsipan.. kram :)
Esmaralda

32 Ensam - Ghostwriter :

skriven

Hur lär jag känna den där nya vännen...är det en granne? Någon jag redan vet om? Dröjer det...

Kommer min nya vän inte återuppta kontakten?


Kram

33 Kvinnan :

skriven

Hej esmeralda fint blogg ämne idag och djupt är det oxå...❤ jag hade en väldigt konstig dröm i natt om att jag var gravid o födde barnet...men barnet hamna i ett paket ..för att vi skulle sätta ihop det...sen var barnet som vanligt....vad betyder drömmen

34 F:

skriven

Pratade med min talisman om min önskan ...och när jag vakna så låg den under min mage...alltså det är verkligen helt magiskt❤❤❤ att den lyssnande

Svar: Visst lyssnar den... tro inte annat.. kram :)
Esmaralda

35 Fatima :

skriven



Något spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

36 Susanne Amalia :

skriven

Till EN MORMOR...

jag vill gärna hjälpa dig med din övervikt om jag får... Köp L -Tyronesin tror jag att det stavas tillverkare Holistic och man hittar det på apotea på nätet... ämnet består av Glutamin Apergin Serin och protein i fel ordning .. jag skyller min bristande kunskap på min strok jag fick för bara några månader sedan .. C2 H11 NO3 är den kemiska betäckningen på tyrosenin. det sitter kvar iallafall .. det finns inga biverkningar och om man vill komplettera kan man äta kokosolja jungfru .. som påverkar uppbyggnaden av hjärnceller och har forskas på vid Alzheimers sjukdom .. de som ätit 30 milligram kokosolja om dagen har förbättrat sin gång och fått en markant förbättring av minne ... så dessa två ämnen i kombination är super ... Du bhöver säkert inte äta 30 mg ... det är ungefär 7 matskedar det räcker säkert med två matskedar om dagen ...

ska försöka att förklara ... Vi har 20 Aminosyror i kroppen som är proteinbaserade.. totalt har vi 50st aminosyror..
detta ämne Tyrosenin påverkar dopaminet .. så att vi inte blir upprörda och frustrerade.. det är något som kroppen själv produserar.. Dopamin Serotonon och Noradrenalin om man har för lite av detta så blir man sötsugen eller vill ha mat i en för stor mängd... seretonin är ett ämne som försvagas ju äldre man blir .. och därför kan en del äldre bli plötsligt oroliga ... det kan även fattas vid vissa tillstånd som ADHD eller Aschberger eller biopolärt tillstånd om man reglerar så att man har ett dopamin som fungerar mår man bra är nöjd med sig själv och har inget sötsug .. du kan säkert läsa om detta på nätet.. Du behöver inte ta till dig detta jag bara delar det jag kan ... jag har studerat i 2.5 år ... och jag har studerat KS Kranio Sakral... sakrala nervsystemet och vad som händer när det blir fel .. när någon nerv kommer i kläm eller när vi slutar prodecera Aminosyror.. eller när vi har stopp i de vätskor som levererar näring till hjärnan (cerebrospinalvätska)... nu önskar jag dig lycka till och stor kram <3

37 Filippa:

skriven

Hej kommer min bästa vän Görel bli glad när jag hör av mig och vill ses?

Jag vill så gärna ha mina vänner livet ut kommer jag ha de?

Kram

38 Smöla:

skriven

Fint inlägg, de är nästan så man längtar till alltet!
Ser du om det vänder för mej snart? Blir de positivt och får jag tillbaka styrkan?

Svar: Alltet ÄR underbart.... och ja. det vänder och du styrkan kommer tillbaka.. kram
Esmaralda

39 Sus:

skriven

Hej
Otroligt....
Mäktigt.....
Skönt .....
Love sus

40 <3:

skriven

Tack🙏 älskade Es för svar det ger hopp.
Alexander är nog inget för mig ändå...eller vad tror du ? Dumt att gå på dejt om det är dömt att misslyckas från början. Osäker om han ändrat sig med åren.
Kram

41 M:

skriven

Hej
Har vi inget gemensamt längre och är han säker på sin sak nu?
M💕

42 Sommarblomma:

skriven

Sååå spännande!
Påminnelse om att livet är för kort för att schabbla bort med yttre krav istället för inre lycka 👍

Sticker in en liten fråga. Ser du något om hur livet ser ut för mig om ett år från nu, alltså nästa sommar?

Kram på er!


Svar: Något speciellt och positivt har hänt som gör dig glad och som skapar förändring.. jag ser inte exakt vad.. kram
Esmaralda

43 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stora är chanserna att han väljer att gå in i en seriös relation med mig?
Kram

Svar: Räkna inte med det. kram
Esmaralda

44 Alexandra:

skriven


❤❤❤❤❤❤

45 Fanny2:

skriven

Jag tror att jag bär med mig mycket från tidigare, som de existentiella frågorna. Det började ganska tidigt. Ibland undrar jag om jag inte begick självmord i mitt förra liv och därför fått leva med psykisk ohälsa i detta liv. Enligt en kvinna som spådde min mamma för många år sen så var förlossningen svår eftersom jag inte ville födas... Med en seans skulle nog pusselbitarna falla på plats så det ser jag fram emot. Som jag ser det så fanns det förmodligen en mening med att jag kom tillbaka till min mammas liv som var min syster i ett annat... Kanske ville jag skydda henne. Kanske har man flera syften i ett liv.

Det är en fin gåva du har Es. Vad kul att din pappa har träffat Elvis, skulle vara intressant att höra vad han hade att säga för jag får verkligen en känsla av att han var intressant som person.

Jag har funderat lite på det här med att vara gammal själ... Om det kanske är så att många man känt i tidigare liv återföds igen i nästa men hur länge? Har alla själar verkligen olika åldrar och hur många gånger kan man komma tillbaka till jordelivet innan man lärt sig? Slutar det någonsin eller finns det alltid nytt att lära sig?

Kram

Svar: Jadå visst kan man ha flera syften... jag tror det slutar så småningom.. att man blir klar med sina jordeliv och gå i " pension" i Alltet... kram :)
Esmaralda

46 S:

skriven

Fint inlägg, kan du skriva om tidigare liv o regression oxå, vore kul.
När jag tänker på min moster som finns på andra sidan, får jag rysningar, jag ber om hjälp, kraft, stöd. Är det hon då, har vi kontakt...

Svar: Absolut ska jag det ! Och visst har du kontakt med moster.. hon är så glad att kunna hjälpa.. kram
Esmaralda

47 Jessica:

skriven

Kommer jag få en andra chans med han?
Kommer han låta mig förklara?
Kram

48 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Just idag njuter jag av solen från en nästan molnfri himmel. Riktig skön sommardag här i mellersta Sverige. Jag undrar om du kan se någon förändring för mig på kärleksfronten snart? Kommer min kollega att ordna någon blinddate eller kommer det att rinna ut i sanden nu när vi har semester?
Kram Linda

49 Mg:

skriven

Hej!
Intressant läsning👍👍
Kan du se något om min soulmate..vad som helst..är nyfiken😀
Kramar!

50 Agnes:

skriven

Ja, frågan är väl varför människan envisas med att återkomma, gång på gång.
Är livet egentligen så där fantastiskt roligt?
Kanske för de som har obegränsade möjligheter till att göra vad de själva vill, men de är ju i det stora hela, väldigt få.

Läser böcker av Brian L.Weiss. De handlar om att med hjälp av hypnos få kontakt med sina föregående liv. De är intressanta att läsa. Det jag däremot har svårt för, är det eviga tjatet om det där med kärlek.

Att finna sin föregående kärlek. Jo, tjena...

Jag, som nu inte är intresserad av kärlek, mer än till barn o barnbarn, förstår inte riktigt detta om det eviga pratet om kärleken.

För mig så är det något helt abstrakt, då jag genom livet lärt mig att det som kallas kärlek från en man är i syfte att äga o strypa min livsglädje...för att han själv ska må bra...så nej...våga fan involvera mig med en man igen.

Dessutom så är dagens män väldigt fula, otränade o sunkiga...och som sagt...endast intresserad av att äga en kvinna.

Och visst tror jag på änglar...vet att jag läste någonstans att de man möter skall man bemöta med respekt, för det KAN vara en ängel som klätt sig i människo-kostym!

Släpar runt på min senaste talisman...och det händer inte ett dugg, egentligen, av det jag "önskade". Men varför tro alls, när det gäller mig. Fortsätter med det liv jag har, och så länge det rullar så är det att vara nöjd med det!

Hade varit kul att ha någon man att fika med, för något annat är jag inte road av, men det lustiga med den där mötesplatsen är, att det enda männen gillar hos mig, är att skriva otrevliga brev o kalla mig ekivoka saker.
Gamla gubbar som passerat 55 och uppåt är de som känner störst behov av att "sätta mig på plats"...och jag fattar ingenting...jag vill fika...de vill spy galla...

Så jag är en kvinna som insett att män helt enkelt är skit!

Kram!

Svar: Men det var väl fasen så motigt det är för dig... hur svårt kan det vara att hitta en fikakompis.. kan man tycka... men uppenbarligen så ÄR det svårt.... kanske bättre att sluta leta.. och överlämna händelserna till universum och vem vet.. kanske dimper det ner nån riktigt trevlig fikasugen man ??!!! Det är du så mycket värd !! Och du är värd mer än så.... kram :)
Esmaralda

51 Mareli:

skriven

Hej!
Tror du det kan vara negativt att ha talismanen i mobilskyddet, med tanke på strålning och allt?
Kram

52 Michaela:

skriven

Fråga från mamma!

Hon skickade i onsdags ett sms till sin ena syster på 65 års dagen efter 5 års tystnad. Fick ett kort svar bla tack men systern ställde ingen fråga eller något. Kommer hon efter detta ta kontakt med mig igen? Kram

53 Seriös:

skriven

Hej Esmeralda.
Jag träffade en kille och blev väldigt förälskad i honom. Vi träffades i ca ett år. Så drog han sej undan och nu har vi inte setts på flera månader. Men hörts av på mess några gånger. Mest jag som skrivit. Kommer han att höra av sej till mej och vilja ses igen? Kommer vi att bli ihop seriöst?
Kram

Svar: Nej jag ser inte er tillsammans framöver.. gå vidare :) kram
Esmaralda

54 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Återigen , otroligt itressanta blogginlägg om skyddsänglar och om altet.
Har tyvärr inte träffat min skyddsängel.Men hoppas att det en dag sker ett möte mellan oss.
Att få veta namnet och få se hen vore mycket intressant.
Skulle vara så mycket lättare att prata med ängeln då.

Es ser du något angående min skyddsängel? ❤

Altet.Vårt egentliga hem i och för sej.
Känns bra att läsa om hur du beskriver det hela.

Kram Solstjärnan 🌟

55 Kicki 🌞:

skriven

Vackert och tryggt 🌻

Jag funderar ofta på om det är så att: "Det som går lätt är rätt"! Vad tror du?
För i bland måste man ju kämpa för det man vill ha.

Svar: Ja det är faktiskt inte alltid som lätt är rätt... ibland kan det vara precis tvärtom.. kram
Esmaralda

56 Mimmie:

skriven

Åh vad glad jag blir att du bloggade om detta idag.
Jag tänkte igår och idag innan jag vaknade att tänk om det är helt svart efter döden och man finns inte mera:(?Nu är jag människa sedan är det tomt efter döden.Jag tycker att ordet döden låter så hemskt och mörkt med får mig att tänka på djävulen då?det borde hetta alltet istället låter lite finnare:)

ps: ser du något kul som händer mig snart Es?
kram

Svar: En hel del kul kommer hända... med början riktigt snart.. kram
Esmaralda

57 55:

skriven

Fint inlägg. Skulle du kunna förklara gammal o ung själ mera som man har i jordelivet. Ser o känner du någe runt min kärlek som ska komma någon gång

58 Jen:

skriven

Lugnande att läsa tycker jag. Jag tror verkligen att det är som du beskriver ovan och det känns bra att ha den tron.

59 Anonym:

skriven

Fint inlägg. Skulle du kunna förklara gammal o ung själ mera som man har i jordelivet. Ser o känner du någe runt min kärlek som ska komma någon gång

60 Anonym:

skriven

Fint inlägg. Skulle du kunna förklara gammal o ung själ mera som man har i jordelivet. Ser o känner du någe runt min kärlek som ska komma någon gång

61 Anonym:

skriven

Fint inlägg. Skulle du kunna förklara gammal o ung själ mera som man har i jordelivet. Ser o känner du någe runt min kärlek som ska komma någon gång

Svar: En gammal själ är en gammal själ.. då har man levt tidigare i en hel del liv.. en ung själv har inte så mycket på fötterna.. kanske bara ett femtiotal liv eller så,,,,, kram :)
Esmaralda

62 Alie:

skriven

Jag tror absolut på något efter detta liv..
Men jag undrar, dom vännerna man hade i sitt förra liv innan detta, träffar man dom oxå? Rimligtvis borde man ha enormt många vänner om man levt många liv.., eller?
Jag förstår att det finns många dimensioner och att tid och allt annat ser annorlunda ut i Alltet, men.. kanske inte är meningen att man ska kunna greppa allt.

Es; väntan på Mr X känns enorm just nu..faktiskt lite tråkigt. Ser du nån "fling" inom det närmsta? Medan jag väntar....
Kram :)

63 Hedwig:

skriven

Det ligger säkert mycket i det du skriver. Men jag tror även på mannen i Holland (M. van Staveren)som påstår att han har kontakt med välvilliga utomjordningar utanför matrixet vi lever i. Ondskefulla utomjordningar fuskade med vår DNA ,har fråntagit vår potential mer och mer och skapat ett matrix med hjälp av artificiell intelligens (kanske även i ´himlen´ undrar jag?). Det är därför att vi helt har glömt var vi ursprungligen kommer ifrån och vilken viktig roll vi har i alltet. Detta började för typ 100-200.000 år sedan (utdrivning av paradiset beskrivs ju i många religioner..). Konceptet att vi ska lida mycket för att lära oss kommer även därifrån. De elaka utomjordningarna matar sig med våra emotioner och försöker förhindra på alla möjliga sätt att vi vaknar och blir medvetna. Det gör de bland annat med mindcontrol (teknologi) men även med falsk spiritualitet. De flesta makthavarna på jorden tar beslut som inte gynnar människan utan ´utomjordningarnas agenda´. Det gäller enligt honom att bli mycket mer medveten om sig själv, sin egen inre hjärtstyrka och sin omgiving, och främst kollektivt, för att bryta detta mönster. Vi ska inte ta allting för givet längre och våga tänka utifrån helt annorlunda mönster. Då får vi verkligen vår fria vilja tillbaka och får vi chansen att utvecklas som det var meningen att vi skulle. Vilken otur att det varken verkar finnas information om denna mans åsikter på engelska eller svenska. Program med honom finns dock på You Tube (programmet heter Earth Matters ´Crowd Power´.

64 Smöla:

skriven

Är rädd att jag har tappat min talisman, du har ingen aning om vart den kan va?

65 Lydia:

skriven

Hej
Kommer han tillbaka till mig eller verkar det kört med allt?
Lydia

66 Kvinnan :

skriven

edan

Hej esmeralda fint blogg ämne idag och djupt är det oxå...❤ jag hade en väldigt konstig dröm i natt om att jag var gravid o födde barnet...men barnet hamna i ett paket ..för att vi skulle sätta ihop det...sen var barnet som vanligt....vad betyder drömmen

67 Fatima :

skriven

Något spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

68 Familj:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han och jag leva familjelivet tillsammans?
Kram

69 Funderingar:

skriven

Hej Esmaralda
Verkar han tänka på mig? Vad verkar han komma fram till? kommer han till insikt att han vill vara med mig? Ska jag backa helt nu
Kram

70 AnnaK:

skriven

Ungefär som jag trodde då 😊

Blev jag inspanad idag eller var det inbillning?

Kram 😊

71 Undrar var han är?:

skriven

Hej Es

Nu längtar jag extra mycket efter min soulmate.När dyker han upp?tycker det dröjt alldeles för långt tid nu:(
kram

72 I:

skriven

Det har pågått ganska jättelängre nu faktiskt därför känner jag att jag inte orkar om jag har det så här i framtiden! Bad även ibland till jesus att jag vill dö om jag kommer aldrig bli lycklig på riktigt fast var glad men sällan! Så skulle det ju ej vara.. vem vill leva så där ? Rätt ingen

73 Jag är en gammal själ - Ghostwriter :

skriven

Är min nya vän en tjej eller kille? Är det någon som blir min partner sen?

Jag är ensam.
De jag bryr mig om bor en bit ifrån, jag behöver någon närmare.

Hur träffar jag denna vän?


Kram tacksam för svar

74 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om våra gemensamma vänner verkar ta någons parti hans eller mitt nu när det blivit lite oenigheten? Eller håller de sig utanför?
Kram

75 Dum fråga :

skriven

Hej Esmaralda.
Är chansen större att han kommer till mig om jag backar? Vet han redan nu att han vill vara med mig?
Kram

76 en_mormor:):

skriven

SUSANNE AMALIA!

Jag har beställt flyttlass till dig o du flyttar in här omgående !! ;) TACK goaste du, är oxå inne på detta med aminosyror, hormoner o vitaminbrister. Har ögnat igenom lite ang resistent stärkelse för viktminskning eftersom jag har IBS. Läst lite på Anna Haléns sida om hormonobalans men vet inte var jag ska börja eller tro på.

Efter att jag fick ta bort gallan efter fusk med kex efter strikt lchf (då jag gått ner 16 kg o va DÅ nästan i mål) vägde då 64 kg - efter 1/2 år hade jag gått upp 15 kg utan nån större ändring i kosten. Att jag tagit bort gallan hade absolut ingenting med viktökn att göra enl läkaren...jojo...nu har jag läst att de forskar på att göra nåt bantningspiller med dessa gallämnen. Jag vet att levern pytsar ut gallan, men det kommer mer utan galla o då får man va jäsikens nära en toa.

Sen fick jag en blödning i skallen o fick sluta snusa o nu är jag i klimakteriet o vikten ligger mer el mindre i sumobrottarklassen...

TACK goaste du för dina råd som jag absolut ska lusläsa. Kommer du på nåt mer så skrik till. Es har min mailadress oxå.
Ska bli roligt att ha dig boende här ;)
STOOOR KRAAAM på dig <3

77 Tisa:

skriven

Jag längtar till den dagen jag får träffa mamma och pappa igen. Saknaden är stor, men först ska jag väl ta reda på vad livet har att ge.

Jag har haft två nätter då jag har drömt lite obehagliga drömmar. Finns det någon förklaring kring det?

78 Hemlös?! Ghostwriter :

skriven

Kommer jag bli arbetslös och hamna på gatan eller slipper jag det här? Jag är sjukt rädd. Jag hamnar på gatan! Där kan jag inte vara! Hallå! Nu räcket det med problem! Jag kommer inte vilja vara kvar "här" om jag ska bli av med mitt hem och bo på gatan, det får inte vara så!


Kram

79 Kristin:

skriven

Dette er veldig interessant og spennende, kjære Esmaralda.
Tusen takk for at du skriver det så veldig bra.
Når det gjelder meg selv må jeg berette at jeg har innsett at jeg har drukket alt for mye kaffe, og jeg tror at den er årsaken til min dårlige søvn og mye uro,mm.
I dag har jeg ikke drukket kaffe i det hele tatt, og jeg har sovet og hvilt mye. Jeg er ikke i tvil om at kaffen stimulerer meg mye, og at jeg nok må begrense meg til en kopp etter frokost.
Kram

80 Alie:

skriven

Es; är norrmannen på Tinder nåt för mig? Avståndet mellan oss gör ju att det aldrig kan bli nån spontan träff...synd!
Kram

81 Mg:

skriven

Hej!
Kan du se någo om min soulmate?
Kram!

82 Nettan59:

skriven

Tack för ett underbart och intressant inlägg, du förklarar så bra och förtroendeingivande.
Allt blir så självklart .Kram 💕

83 Mimmie:

skriven

Tack snälla för svaret Es:)

Ps:kan du göra ett blogg inlägg om dubbelgångare. Jag har sett så många som påminner mig om någon och som är så lika varandra till utseendet. Undar om alla har en dubbelgångare där ute?
kram:)

84 P:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan det bli bra mellan mig och P?
Är något nytt påväg?
Kram

85 ..undrare:

skriven

När sker flytten?? Om 5 år? Jag dör !

86 CA:

skriven

Hej
Vi har varit på Gessle, jag och Gabbe. Tror han gillade det.
Han sover på nattduksbordet, ville inte sova i sängen, tror jag.
Fick inte jobbet, trist men antagligen helt rätt.
Har inte hittat någon ny vän ännu, inte någon att prata med heller, utom på jobbet, inte samma sak.
Det kommer väl.
Kram och en trevlig söndag till alla.

87 Agnes:

skriven

Tack Es!
Jo, har till sist tröttnat på kräsna stockholmsmän. jag har blivit bjuden på fikaträff flera gånger, men enbart i syfte att bli dissad...tydligen någon form av manlig "humor" att fråga efter fikadejt, för att sedan skjuta upp mötet...de testar väl om de är gångbara, och när jag tackar ja, så är själva syftet uppfyllt...att de skulle få ja på en fikaträff.

Eller så ska det skrivas kilometer av brev...vilket jag inte gör, o då kan männen inte fika...för de vet inte vem jag är...herregud...sedan så har vi de som lite trevande frågar vart vi ska fika, för att föreslå hemma hos dem...men va fan...jag skulle aldrig gå hem till en karl jag inte känner...och vad är fel på ett fik på stan...då vissnar mannen intresse...

Detta är ett flertal varianter som förekommer...vilket gör att jag numer helt enkelt inte tror ett ögonblick på att män vill fika...

Numer händer det aldrig att något förslag kommer....jag tror att jag skrämmer männen med min ärlighet...jag vill enbart fika, då jag inte kan finna någon karl som skulle vara av större intresse.

Och männen kan inte fika om de inte är säkra på att få komma innanför trosan...men de är ju inte något som jag skulle låta släppa in där.

Så jag fikar själv, helt enkelt.

Kram!

88 Christina:

skriven

Hej Esmeralda.

Jag har en undran. Jag är själv medial, mest klarhörande, lägger lite tarot och ger och sänder healing emellanåt.
Jag tycker det känns som att min utveckling har stannat upp, men det har den kanske inte.
Jag är sjukpensionär och undrar vad du tror om att börja arbeta lite medialt, och med healingen, och börja ta betalt för det jag gör... Eller ska jag bara ha mina gåvor till husbehov.
Tack på förhand för det du gör.

Kram Christina

89 Christina:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har en undran. Jag är medial, mest klarhörande, och håller på en del med healing. Jag har hittills gjord detta gratis och till eget husbehov. Vad tror du, ska jag börja ta betalt för det jag gör. Jag är sjukpensionär och är lite orolig att mista sjukersättningen om jag börjar med detta.

Kram Christina

90 Christina:

skriven

Hej Esmaralda

Jag har en undran. Jag är medial, mest klarhörande, och jag håller på lite med healing. Det här har jag gjort gratis i några år nu.
Jag funderar på om jag ska börja ta betalt för det jag gör. Men då kanske jag förlorar min sjukersättning. Jag är sjukpensionär.
Kan du se hur jag ska göra?

Kram Christina

Svar: Ja det är ett dilemma... men jag antar att du får tjäna en viss summa innan pensionen ryker ? Kanske du ska försöka hålla dig under denna summa.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: