Bli lycklig !!

Många undrar om de BLIR lyckliga nån gång … och handen på hjärtat så är det som regel så att lycklig är ingenting man bara blir…. ingenting som kommer överraskande och bara kastar sig på en. 

Nej, lycka är något man måste MÖTA…. och på vägen mot lyckan finns val att göra.

En del tror att om de bara möter kärleken.. då kommer lyckan farande och intar hela själen och livet och så lever man lyckliga i alla sina dar .. men så är det inte. 

Är man missnöjd med  sig själv.. vantrivs med sitt liv…. så kan ingen kärlek förändra detta. 

 

Jo, i förälskelsens första skede när man är smått psykotisk av  alla känslor… då finns det ju inte plats för annat än lycka och kärlek… men alla förälskelser lägger sig. 

Ibland ersätts förälskelsen med en djupare kärlek och ibland blir det bara platt fall och man undrar vad i helvete man såg hos den där konstiga typen.

Oavsett vad så kommer inte lyckan.  Lyckan och livsglädjen är något man bär inom sig… en förmåga som man antingen har eller kan träna upp  och som innebär att man gör de val som man mår bra av.

 Att man tar ansvar för sig själv och sitt liv. 

Att man lär känna sig själv så väl att man VET hur man ska ge sig glädje. 

Och hur glädje ser ut.. det är ju olika från person till person. 

 

För en del är det glädje att resa, gå på fest, handla nya kläder, måla och teckna, skriva musik, dansa hambo, gå på yoga, ha tjejfest, baka, jaga, fiska, gå på swingersklubb, utbilda sig, sitta under korkeken och lukta på blommorna, skriva dikter…. och så vidare i all oändlighet. 

 

Hittar man nyckeln till sin glädje.. då ska man använda den flitigt. Och hittar du  den inte… då kan man inte heller räkna med att någon annan ska hitta den åt dig.  Du får leta flitigare.

Man är alltid ensam ansvarig för sin egen lycka.

Och man ska inte heller tro att bara man hittar lyckan så blir den beständig

 

 

Ingen  jäkel går ju omkring  som med en linjal i truten och är lycklig för jämnan.. det går lite upp och ner och det är normalt och precis som det ska vara.

Erik Fernholm har upptäckt tre viktiga grundbultar i vad lycka är.

En av dem är att leva i linje med sina värderingar. Och ska man kunna göra det då måste man först identifiera vilka dessa grundbultar är.  Man kan gå tillbaka i livet och försöka se ett mönster och se när man mådde som bäst. När man förstår vad man värderar och ser bakåt.. då kan man också se framåt.

En annan viktig ingrediens är  gemenskap och meningsfullhet. Att vara varken martyr eller egoist utan att hitta ett läge mitt emellan.  Att hitta sin roll i alla de olika sammanhangen.. i familjen, på arbetet och på fritiden.

 

Och för det tredje så handlar det om det evolutionära  behovet att utmana sig själv och utvecklas.

Alla barn föds nyfikna av en anledning.  Egen utveckling kan skrämma men när man lyckas så känner man sig kompetent. Man bör utmana sig själv så att man känner ett pirr i magen i alla fall en gång i veckan säger Erik. Och det  håller jag med om.

Man ska lära sig av de gånger man misslyckas och då blir man bättre på att kämpa och anstränga sig. Man lär sig hur.

 

 

Ja, vem har sagt att det är lätt att vara människa ? För det är det INTE !

Men när vi nu ändå ÄR… så kan vi lika bra försöka göra det mesta möjliga av det hela.

 

 

Ge gärna tips på vad du gör för att må väl och känna dig lycklig & glad ???

 

Kram & kärlek

1 Carina ST:

skriven

Ett blogginlägg idag som var precis de tankekorn jag behövde. En riktigt bra påminnelse!

Jag kämpar fortfarande på med tröttheten. Jag har jobbat heltid i tre månader efter min långa sjukskrivning i utmattningssyndrom. Så när tröttheten ökar i veckorna så ökar känslan av att aldrig känna riktig glädje. Fast det gör jag ju. Det är bara det att när jag är så in i märgen trött så blir livet tråkigt. Då blir det bara jobba och sova.

När vi ordnade möhippa för min syster var jag också trött. Men det fyllde ändå på med glädje och energi också. Så nu har jag en egen erfarenhet av hur viktigt det ändå är att själv fylla på. Fylla på med sådant som gör att man känner glädje i livet.

Jag tror inte att någon relation blir bra om man lägger sin lycka i den andres händer. Men kärleken längtar jag efter. Jag har varit singel i åtta år nu. Så jag tycker det är dags att den där soulmaten dyker upp nu! Väntar gör jag inte. Jag lever mitt liv och trivs för det mesta. Jag har haft mina omgångar på dejtingsidor. Men än håller han sig undan.

Det finns en man som intresserar mig. Som stämmer rätt bra på beskrivningen av min soulmate av vad jag har förstått. Vi känner inte varann och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna lära känna honom. Men han intresserar mig. Skulle vara kul om du såg något om det.

Samtidigt vill jag inte hänga upp mig på en man på det viset. Så jag brottas med mina egna tankar och känslor. Vill nog egentligen släppa tankarna på honom och bara fortsätta leva mitt liv. Orkar liksom inte tänka, hoppas och hitta lösningar. Kärlek ska inte vara ett projekt.

Nu ska jag istället återigen fokusera på att må bra i mitt liv. Fylla på mig själv.

Kram,
Carina ST

Svar: Sunt och bra att du kan analysera dig själv och att du inte ger efter för en hopplös känsla. Du vet hur det hänger ihop... och det är viktigt !! Du vet att man måste ge sig själv påfyllning även om det tar emot för stunden. Jag tycker också det är dags för dig att möta kärleken nu.. jag vet ju ATT du möter den och hoppas den kommer snart.. du är så redo ! OM det är den man du tänker på... det ser jag inte... men gör upp en plan kring hur du ska närma dig honom.. och se om han svarar upp... det är du skyldig dig själv... kram :)
Esmaralda

2 Jossan :

skriven

Klockan är 7 och jag gick upp halv 7 BARA för att ta bilder på bryggan. Igår gick alla på den när jag skulle ta bilder.. men bra blev det!

Idag är sista dagen och imorgon åker vi hem. Blandade känslor faktiskt. Man vill hem men samtidigt inte.. Men på fredag åker jag igen!

Kommer jag ha någon kärlek på min födelsedag och nyår?

Nu ska jag sova en liten stund till!

Kram

Svar: Jag vaknade också tidigt... men för min del beror det på att jag råkade somna redan vid 23 tiden.. i sängen.. framför en serie på datorn :) Du kommer ha en kärlek.. ganska snart tror jag... det är vad jag ser... sov så gott.. kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es tack för inlägg idag.
Vad vill T E egentligen fick ett mejl igår som fick mig att rodna. Kommer det leda någon vart ? Vad fick han för intryck av mig när vi äntligen sågs på riktigt. Känner sjukdom runt honom och hosta som att han inte är lycklig riktigt.
Kram

Svar: Intresse finns från hans sida men jag har svårt att se att du kommer vilja ha något mer med honom... kram :)
Esmaralda

4 China:

skriven

Exakt så är det. Jag behövde det här inlägget. Man vet själv men kan behöva svart på vitt för att ta tag i saker och ting. När kommer talismanerna ? Jag längtar. Min chef köpte en sist och nu är det vi andra på kontoret som ska ha. Tack för underbar blogg.

Svar: I morgon går startskottet för de nya talismanerna och då kan du beställa. Glad jag blir att du gillar bloggen.. kram :)
Esmaralda

5 Smöla:

skriven

Är Mia och hennes grannar soulmates? Eller är det bara något tillfälligt dom har?

6 Cattis:

skriven

Godmorgon Esmaralda!
Här skiner solen från en klarblå himmel och det får mig alltid på gott humör😊
Vilket intressant ämne och du har så rätt i att lycka är något man måste jobba på under förutsättning att man inte har det av sig själv. Jag har insett detta först på senare tid men är glad att jag kommit till denna insikt. Tidigare trodde jag att jag skulle vara lycklig bara jag hade en relation med en man. De relationer som jag haft på senare år tyckte jag var bra då men så här i efterhand så inser jag att jag anpassade mig alldeles för mycket bara för att relationen skulle fungera. Nu mår jag bra i mig själv och känner en större närvaro i allt jag gör och detta får mig att lättare känna mig lycklig i olika stunder. Saker som gör mig glad och lycklig kan vara att fixa och göra fint i trädgården, umgås med vänner, vara med barnen, baka, resa. Men är det viktigt med variation.
Önskar er alla en fin dag!
Kram

7 J:

skriven

Umgås med vänner och familj, dom som gör dig trygg. Lev i nuet, varje dag är ett oskrivet lycklig dag.
Ser du något kärleksfullt för mig snart , var ska jag ha mina ögon öppna? Kram

8 Rädd:

skriven

Hej E!

Jag målar och är med min lilla familj, min dotter är en riktig glädjespridare!

Sedan önskar jag ha ett jobb jag verkligen trivs med! Jag tycker jag kämpat hårt för det och hoppas det löser sig och jag jobbar där jag vill i höst, ser du om så blir fallet?

Kram och kärlek.

Svar: Jag ser dig på en arbetsplats där du trivs i alla fall.. kram :)
Esmaralda

9 Filippa:

skriven

Hej kommer min kollegas minsta dotter följa med till Uppsala i mon eller är hon för mammig?

Det som gör mig lycklig i själen är att få gå till jobbet och jobba, träffa mina kollegor.
Och sist men inte minst träffa mina närmsta vänner utanför jobbet.

Då är jag de lyckligaste i världen😀Kram

10 Camilla:

skriven

Jag har den senaste tiden tänkt på dethär med lycka, hur jag skall uppnå den, gärna lite oftare, för mig är lycka egentligen inte stora saker, att känna nån bryr sig, ha vänner, vara vid vatten, det ger mig en stark lyckokänsla, detta händer bara väldigt sällan, så jag letar efter saker som kan ge mig helst en stunds lyckokänsla.
Kram

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Eftertänksamt nyttigt inlägg !

Var till färghandlaren igår ...finns tydligen inte sån lasyr jag använt tidigare,med det nya vattenbaserade vart det så mycket mer ikring med grundoljor och tvätt och tre ggr så dyrt = ta lån...så jag avvaktar måleriet av huset....

Är det ens ngn ide att jag lägger ner mer på huset...vet inte om jag bor kvar efter de sätter igång med kommunalt VA...

Nä nu ut och njuta av naturen ..den är gratis och helt underbar soliga sommardagar som denna

Kram Anki med flock

12 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Vilket bra inlägg idag! Det är verkligen inte lätt att vara människa, önskar det kunde vara lätt. Just nu känner jag inte jättemycket lycka. Det känns som jag står och stampar, vill så mycket mer men vet inte vad och jag får ingen positiv respons. Får bara höra att jag har förändrats, blir så trött. Jag är för rädd att ge upp men då får jag också gå och stampa i det jag har så lyckan får väl vara då...
Inte blir man lyckligare när alla räkningar är betalda, ska det nånsin vända så man får unna sej något extra? Blir det nån vinst framöver för kollegorna och mej? Var ju inte riktigt meningen att det skulle låta så gnälligt idag. Visst är jag lycklig emellanåt. Det finns stunder som är bättre än andra. När man har lugnt och skönt omkring sej, när jag går på stan och impulshandlar, som kanske tur är inte händer så ofta men som känns så bra när det väl händer. Nej nu slutar jag skriva innan jag snurrar ihop det alldeles för mycket...
Ha en bra dag och kram!

13 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.
Jag tror man blir lycklig av att göra det man vill. Ju äldre man blir ju bättre blir man på att göra rätt val som leder till lycka.
En fråga, verkar det avslutat mellan k och f? Eller har han något pågång där?
Kram

14 Helena Ir:

skriven

Ja det är nog lite av lyckan kommer,lyckan går i livet..
Något man får jobba på..

Det kan låta konstigt och fjuttigt men jag får lyckokänslor av träning..de där endorfinerna :)


Idag ska jag träffa min syster..det är också en del i lyckoprocessen..att umgås med familjen..

Förälskelsekänslorna är ju mäktiga..man blev väl koko om de inte svalnade efter en tid :) Men en liten släng då och då,kan ju inte skada ..:):)

Hoppas solen lyser överallt..här ser det ut att bli soligt idag.

Kram :)

15 Finländskorna:

skriven

Ett bra inlägg!
Vi försöker komma ihåg, ännu mera än förr, att ta alla våra val och beslut utgående från kärlek, inte rädsla. Även när vi inte vill ta ett beslut - för det är också att beslut. Visst, man kan alltid (bort)förklara sina beslut med praktiska skäl eller med att man inte vill eller är intresserad, men man ska granska sina beslut ärligt: osäkerhet, rädsla eller dålig självkänsla är ganska ofta den riktiga orsaken. Kärlek och uppskatting till en själv och andra är en bra grund...
Och det hela har med lycka att göra. Vi tror inte att man kan känna sig fri och lycklig, om man gjort sina beslut och val i livet utgpende från rädsla. I vissa fall kan man känna en tillfällig lättnad, om man sluppit göra en förändring som skrämde en, men lycka i längden kommer inte riktigt så.
Men lätt är det inte alla gånger, att inte kunna skylla på andra :-)

Svar: Exakt så tror jag också att det är... kram på mina favoritfinländskor :)
Esmaralda

16 Mariao:

skriven

God morgon!
Min erfarenhet angående lycka är att det är en inställning till livet. En positiv attityd även när det är tröttsamt.
Min energi och lycka hittar jag tex genom yoga, att äta bra och inte för mycket mat, att skratta mycket och använda min humor i vardagen. Inte vänta på att "det roliga" ska ske utan faktiskt vara det roliga i ens eget liv:)

Kan du se om mitt ex har fått brevet från min advokat?
Det är tyst som i graven från hans sida och jag blir osäker på vad som egentligen händer från hans sida.

Ha en fin dag!
Maria

17 Mimi:

skriven

Hej!

Lycka för mig är jobb, ekonomi så man klarar sig och trivsel med livet och där man bor. Allt jag behöver för att vara lycklig men tyvärr så har jag inget av det. Hoppas att jag får det en dag.

Kram

18 Skrållann:

skriven

Hej!
Som vanligt ett klokt och viktigt blogginlägg idag. Jag har under flera år känt att jag kunde och borde känna mera lycklighet. Har nog anpassat mig lite väl mycket efter min omgivning och satt andras lycka och välmående framför mitt eget. Har känt att jag varit i en utvecklingsfas länge men hejdat mig själv då jag hela tiden valt tryggheten i min invanda bubbla. ..."man vet vad man har men inte vad man får".... Just nu har jag kommit över tröskeln och vet att oavsett vad jag får så vill jag ha mera. Mera utmaning, mera glädje, mera självständighet, mera mod och mera kärlek och
lycklighet. Jag börjar med att byta jobb till hösten och känner just nu att det ska bli otroligt roligt och en utmaning jag behöver. Sedan måste jag göra något åt mitt
äktenskap. Det har verkligen hankat sig fram länge nu men när det ofta känns sämre än bättre och tar mera energi än det ger är något galet och hur mycket jag än skulle önska att det pirrar i kroppen av lust och längtan efter min man så gör det inte det. Äktenskapet har blivit ett företag som vi drar runt som partners och mina känslor verkar inte inte vilja komma tillbaka. Snart har jag förlikat mig vid den insikten och är stark och redo nog att göra något åt det och jag tror det är ett steg ytterligare åt lugn och lycka?!

Kram❤

Svar: Ja, när du vet vad du vill och genomför detta.. då tar du ett kliv framåt på din egen väg.. och den ser riktigt ljus ut.. kram
Esmaralda

19 Lotta:

skriven

Ja, att vara nöjd med sitt liv då blir man lycklig. Att känna sig tillfreds med den person man är....osv.

Blir det lyckat i helgen med utställningen? Känns ledsamt att inte mina barn kan komma.

Kram Lotta

20 Bli kär i sig själv:

skriven

För mig har lycka många gånger handlat om att sätta mig själv först. Göra de val som tilltalar mig och styra livsskutan mer medvetet.

Jag försöker få det till mitt motto :)

En hopplös romantiker är jag dock. Vilket säkert låter som dubbelmoral i mångas öron, och det kan det kanske vara, men jag känner så starkt att jag vill in i nästa fas i livet. Vad tror du Es om mina chanser att träffa mister rätt i år eller kommer nått annat först? Kram



21 Drutten:

skriven

Hej Ez!

Fint inlägg. Ja lycka kan vara så mycket beroende på vad man står i livet. Lycka kan vara att uppnå ett mål du bestämt och klarar av. Eller det kan vara att gå ut en fin dag och känna alla dofter som är nu i början på sommaren.

För mig är t ex lycka att ha fina syskonbarn, fina vänner. En annan är att få gosa med min fina kisse, som verkligen är kärlek :) Med åren har man lärt sig mer att det är de små sakerna i livet som glädjer mig. Och visst livet är upp och ned.

Ser du något ssk för mig i sommar ? Kram Drutten

Svar: Jag ser en rolig fest... och så verkar det som om du planerar en resa och genomför du den så blir den riktigt bra.. kram
Esmaralda

22 EPM:

skriven

Så klokt!
Precis som 'rätt tid', den kommer inte heller- den måste vi själva skapa

Jag är nog väldigt evolutionärt styrd för det som ger mig mest lycka är när jag lyckats med någon utmaning jag tagit an och när jag lär mig nåt nytt/utvecklas.

Kramar

23 M:

skriven

Hej esmaralda.
Jag tror man får se till Vilka behov man har och sen försöka att uppfylla dem. Jag är tillexempell social och mår bra utav att umgås med vänner. Sen mår jag bra utav trygghet och ska ha stabila relationer runt mig. Sen så tror jag det är viktigt att inte alltid tro att gräset är grönare på andra sidan.

Känner han bara ointresse och oengagemang nu?
Finns det möjligheter för oss två?
Kram

Svar: Nej det ser mycket tveksamt ut.... kram :)
Esmaralda

24 Pia1:

skriven

Sant... Hästar har alltid gjort mig lycklig... Länge trodde jag att kärlek skulle göra mig hel också. Men se det har jag släppt, på riktigt. Inte tänkt på sånt på år. Det enda som kan ens ge mig en bättre dag är att slippa värsta huvudvärken. Och nån form av inkomst. Man får omvärdera med tiden. Lite värme vore inte heller fel. Tio grader ute är inget som gör en glad 😅

25 Liten C :

skriven

Ja man får påminna sig om vad man har och försöka vara nöjd med det eller isåfall göra något åt sin situation ..
Jag har nog lite en tendens att bara det el det sker så poff blir jag lycklig el tex OM jag bara hade mycket pengar så blir jag lycklig.
Det här med pengar funderar jag ganska mycket över...
Ser du något oväntat " tillskott" 😊🤗... kram kram

Svar: Jodå, det blir lite extra tillskott då och då... och du kommer alltid ha så att du klarar dig.. kram
Esmaralda

26 Hobbyanalytiker:

skriven

Tjenare E.
Tror främsta problemet ligger i att inte se lycka som en känsla utan som ett konstant tillstånd.
Inte är det så inte..
Eufori blandas med pissdagar, halvnöjdhet och en neutral vardagskänsla - också!
Hur fint man än ordnat sitt liv.
Blandad kompott liksom.
Och har vi det inte så, ja hur fasen ska man då kunna uppskatta det där lyckopirret när det väl kommer!?
Är inte förskonad från detta själv.
Trust me.
Du Esmaralda!
Nästa förhållandesprång jag tar, ser det ut att bli bestående eller mer kortvarigt?

Svar: Mest troligt blir det något tillfälligt - innan det bestående kommer.. kram
Esmaralda

27 Västerbottniskan:

skriven

Ja, det är märkligt hur man är funtad. Jag är den enda jag känner som ofta känner mig lycklig, smått rusig faktiskt, trots att jag inte har någon orsak till det. Varit ensam i 9 år, själv fått ta hand om barnen under den tiden, urkass ekonomi, få vänner som har tid. Ändå kan jag känna sån glädje över ex-vis att sitta på balkongen, lyssna på musik på väg till jobbet, eller över en sommarblomma - det senare kanske bara för att jag sällan har råd att köpa någon. När de äldre pojkarna varit som djupast i missbruk är det jag som har fått trösta pappan, som pratat lugnande med honom, gett honom hopp och till och med fått honom att skratta. Detta trots att han knappt har någon kontakt med dem, det är jag som ringer dem och hälsar på dem. De verkar ha tagit sig upp ur missbruket, men jag tar inget för givet. De är arbetslösa och verkar nedslagna och håglösa. Allt sammantaget så har det tagit ut sin rätt även för mig. Jag har tappat gnistan sedan några veckor tillbaka. Att barnen mår dåligt har stor inverkan på mig. Men jag vet att alla har sin egen väg att vandra, och att andras liv inte bör få påverka mig alltför mycket, jag har själv ansvar för att skapa mitt eget liv. Es - jag kommer nog att beställa en seans snart för att se om du fortfarande ser samma framtid för sönerna, ibland tvivlar jag på att de har någon.

Saker som får mig att må bra: Gå på biblioteket (då pirrar det i magen av glädje), sitta i solen, äta choklad, lyssna på bra musik. Vad gör er andra lyckliga?

28 Rebecca:

skriven

För att å bra så tränar jag! Ibland är det motigt men måste i alla fall röra mig för att må bra. Sen försöker jag tänka positivt och släppa saker jag inte kan ändra och ha tillit till att det kommer bli bra.

29 T:

skriven

Lever i en relation med en man sen tre år tillbaka. Mår inte
Längre bra av relationen, men kommer jag att lyckas bryta upp med honom snart? Längtar så efter att få vara själv ett tag och få hitta tillbaka till mig själv igen.

Svar: Visst lyckas du... du ska bara bestämma dig och ha ett förhållningssätt.. kram
Esmaralda

30 Diana:

skriven

Hej vill min ängel varna mig om ngt finns det ngt tecken? Hade en dröm som jag inte vet hur jag ska tolka. Men det var ingen dröm det kändes på riktigt fast jag sov. Kan du svara är orolig

Svar: Jag ser faktiskt ingen varning runt dig.. jag tror drömmen handlade om något annat.. kram
Esmaralda

31 Diana:

skriven

Hej vill min ängel varna mig om ngt finns det ngt tecken? Hade en dröm som jag inte vet hur jag ska tolka. Men det var ingen dröm det kändes på riktigt fast jag sov. Kan du svara är orolig

32 Sus:

skriven

Hej
Så överskattad......
Att vara och känna lungn ro och frid.....
Och ha lite kul....
Tror du att han kommer med något förslag snart?
Love sus

33 Smöla:

skriven

Jag känner att jag är i en utvecklingsfas.. Och jag känner hur stark jag blir och att jag börjar hitta mig själv och de är så underbart! Det känns som att jag är på god väg mot lyckan!

Kommer kärleken i år?

Svar: Så sant... du går på rätt väg... kärleken kan komma i år... den känns inte så långt borta men som jag säger till alla.. jag lovar ingenting.. kram
Esmaralda

34 Jag:

skriven

Som du säger lycka är ett aktivt val. Inom några år vore det nog bra för oss att flytta från hyreslägenhet till bostadsrätt. Jag är rädd för att vi inte klarar amortera på lånen om räntorna går upp kraftigt pga världshändelser/ekonomi kris. Vågar jag släppa på handbromsen och närma oss ett annat boende där vi kommer klara ekonomin? Kommer jag trivas? Känns som huslån låser fast en för rätt många år framöver. Tack för att du lyssnar. Kram

35 AnnaK:

skriven

Kan känna att på den tiden jag var mer mig själv var jag lyckligare. Så det är något att eftersträva. Har under flera år låtit mig formas till nån annan och är mig själv i smyg bara typ. Sjukt! Har även svårt att acceptera hur jag ser ut och det är väl ett problem jag alltid haft..... Sen bristen på pengar är något som ligger och gnager hela tiden också. Ja, är väl rätt mkt jag behöver jobba med och ingenvart kommer jag 😜

Kan väl inte påstå att jag är olycklig direkt heller utan jag mest bara är 😊

Kram 😊

36 Orolig syster:

skriven

Hej Esmaralda!

Har inte hört av min äldsta syster M.Å på länge. Misstänker att hon inte mår så bra. Har jag rätt att något är fel??

kram

Svar: Ja jag tror inte heller att hon mår så bra.. kram
Esmaralda

37 Majvor:

skriven

Hej!

Lycka är diffus. Ett känslomässigt uppsving någon enstaka gång. För mig personligen är det förnöjsamheten och acceptansen som har den största betydelsen under livsvandringen.

38 Louise:

skriven

Jag försöker att hålla lyckan framme hela tiden trots att det bara är motgångar efter motgångar. Ett under att jag inte gett upp för länge sedan trots att det har varit nära flera gånger.
CSN vill ha kompletteringar men snälla nån då de ska alltid komma på något de behöver och de får aldrig tummarna loss. Det är tröttsamt. Lika tröttsamt att behöva vänta på att chefen på förskolan ska höra av sig.
Han sa att han skulle höra av sig denna vecka. Hoppas innan helgen så jag vet om eller inte jag fått jobbet. Är så less på allt detta nu så jag snart spyr. Nåja i sommar ska jag i alla fall plugga polska maken tycker jag ska göra det ut i fall något händer här har vi någonstans att ta vägen och skriva min dumma abstract till tentan i augusti.
Fixar jag det så har jag 9 hp till och enbart 27 hp efter kvar.

Kommer CSN hosta upp studiemedel efter han skickat in fler uppgifter? Börjar bli tröttsamt att behöva vänta på dessa hela tiden?
Får jag positiva nyheter denna veckan?

Måste även berätta om knäppaste drömmen jag hade inatt. Jag var på förskolan som jag sökte till och det var mellanmål och jag häll på med mobilen och detta såg chefen och sa att nu kunde jag glömma jobbet. Men det slutade med att jag ändå fick jobbet men han kastade min välkomstpresent på marken. Hoppas det inte är ett dåligt omen.
I verkligheten använder jag aldrig min mobil. Visst att jag har den på mig med tanke på barnen och om skolan skulle ringa. Men att använda den under arbetstid kommer inte på frågan.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Det var nog din egen oro för att få jobb som triggade igång drömmen.. jag ser det inte som ett dåligt omen.. kram :)
Esmaralda

39 F:

skriven

Precis vad jag behövde esmeralda...jag är en av de som frågat om lyckan. För jag är så förvirrad..ser du mig hitta rätt i livet kram

Svar: Du hittar rätt.. sök inom dig själv.. kram :)
Esmaralda

40 Cecilia:

skriven

För mig känns det viktigt att uppskatta och vara tacksam över det som är bra i livet, då känns det ännu bättre. Små händelser kan ge mig lyckorus, t.ex. fika med en vän man inte sett på länge och bara snacka, att hunden lyckas utföra en övning man kämpat med, ett bra gympass osv. Även att ha någonting att se fram emot gör mig glad. Nästa månad ska jag t.ex. på konsert och i augusti har jag förarprov. Tanken på att få stå bland publikmassan och sjunga min favoritartists låtar känns så underbart och när jag föreställer stunden då jag får körkort blir jag helt pirrig. Lycka behöver inte alltid vara stora ting, småsaker kan ge lika mycket lyckorus som stora och som Ez skriver så gäller det att leta sig fram efter vad som gör dig lycklig. Kram till er alla

41 F.u:

skriven

Idag åkte en bekant ner själv till Bosnien.. ser du om det kommer gå bra för henne..är lite orolig kram

Svar: Jodå det ser ut att gå bra.. kram
Esmaralda

42 Sockergrisen:

skriven

Ha ha ha.
Sista bilden är fantastisk.
Mörk humor när den är som bäst :')

På tal om serieämnet. Min själsfrände verkar vara en riktig tidsoptimist, tror du mötet kan ske i år lr dröjer det en tid till?

Nu är det min tur att gå på utomhusteater.
Regnponchon är på.
Kram på er!

Svar: Ja jag är ju lite knäpp som älskar den sortens humor :) Mötet kan nog dröja lite till ser det ut som.. ha en bra teaterkväll...kram
Esmaralda

43 Michaela:

skriven

Nu ligger jag på uppvaket. Ångest och livrädd att något allvarligt skall ske och att jag skall dö. Ser du ngn fara?

44 Fråga:

skriven

Hej Edmaralda.
Verkar han fortfarande ha något pågång med henne? Kram

45 Karin:

skriven

Hej

Ser du någonting kring vårt giftermål ?
Var när hur :)

Kram o tack

46 Linnean 🌸:

skriven

Lyckan, ja! Den har man väl jagat på många olika sätt. Trott att när man skaffat det eller det så blir jag lycklig. Icke då! Eller det allra dummaste...letat en ny kärlek innan man avslutat ett gammalt dåligt förhållande. Sådant slutar alltid med katastrof. Jag ver! Pga dum erfarenhet! Man lurar bara sig själv och skadar andra. Det viktigaste för mig är dagar med lite mer energi...då blir jag lycklig! Hälsan är det viktigaste vi har!
Djur gör mig glad! Naturen! Havet, förstås!
Eller som när "skogstrollet" var här och gjorde en smaskig omelett till mig innan jag vaknat. Han fixade saker här hemma som pga min brist på muskelstyrka inte har blivit gjort...sådant är ju guld! Som man uppskattar det när man inte har det som vardagsmat! Tror att kan man se det fina i det lilla så får man många små lyckostunder. Tror att man många gånger sätter stopp för sig själv, som Finländskorna skrev, pga rädsla, osäkerhet osv.
Ska utmana min kropp i dag. Mår inte så bra men ska se vad den säger om ett pass träning. Enklare variant iofs men ändå. Vem vet, kanske känner jag mig lycklig sen 😉

Önskar er alla en solig och lycklig dag! ❤️

Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, att må bra inom sig.. det är en speciell och stark lycka ! Utmaningar är nästan alltid av det positiva slaget och gör gott.. kram :)
Esmaralda

47 Mam:

skriven

Hej esmaralda.
Har inte fåttt underhåll från barnets pappa på två månader och vi har det knapert nog. Vet att han fick pengar förra veckan men ändå så verkar han strunta i det. Gör han det med flit eller för att jävlas? Hur kan man va så nonchalant? Fattar inte..
Kram

48 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.
Provar igen, verkar han fortfarande ha något pågång med K? Är det därför han är så avvaktande
Kram

Svar: Troligtvis är det så ja.. kram
Esmaralda

49 Rädd:

skriven

Följdfråga; Ser du om det är på den arbetsplatsen jag varit på flera möten på den senaste tiden? Så nyfiken!!! :)

Svar: Tyvärr så ser jag inga detaljer... kram
Esmaralda

50 Vv :

skriven

Hej esmeralda!
När kommer adi ta kontakt med mig igen? Går inte och sluta och tänka på honom.jag älskar honom jätte mycket. :(

Kram !

51 Agnes:

skriven

Lite lustigt...satt i går kväll o gogglade på vad lycka är!
Läste lite råd om hur boosta sig själv med att känna lycka!

Och visst kan jag vara lycklig! På mitt jobb! Lycklig med att ha mitt boende! Lycklig att kunna dansa o ta en sväng på Grönan!

En sak, jag däremot blir mer o mer övertygad om, är att en man INTE kommer att göra mig lycklig...långt därifrån.
Räcker med att jag tänker på vad jag kommer att få försaka, om jag börjar att umgås med en man...och då försvinner lyckokänslan direkt.

Blotta tanken på att ha en man här hemma ger mig kalla kårar. Känner irritationen så fort jag tänker på det.
Att inte längre kunna komma o gå som jag vill.

Nej, för mig så är inte en man ens förknippat med att vara lycklig. Det jag söker är en danspartner. Som går hem till sitt efter det vi dansat.

Dessutom är jag för gammal nu. Har heller aldrig varit kär, o tänker inte heller bli. Det var ju något man tramsade med när man var ung för att så skulle det ju vara.
Nu, som vuxen, så har jag ju fattat att det där är något som grupptryck ligger bakom.
Då speciellt kvinnor skall hållas kort med att "de behöver en man"...skitsnack!
det är männen som behöver en kvinna...därför de behöver service...och är lata...

Män är lyckliga när de har en kvinna, och kvinnan är olycklig när hon har en man...i min värld!

Det har livet lärt mig, och det är därför jag håller mig från män.
Det, och att jag inte tror på kärlek...mer än som ett sätt för män att hålla en kvinna fången!

Så...för min egen lyckas skull, så väljer jag att vara singel...för jag vill inte vara olycklig bara för att göra en man lycklig!

Kram!

Svar: Ja, alla medvetna val är bra !! Men du ska veta att det finns lyckliga förhållanden.. det finns äkta kärlek... och det finns män som är jäkligt bra och sunda i relationer ! Kram :)
Esmaralda

52 Göteborgskan:

skriven

Västerbottniskan: Vilken härlig inställning du har till livet, DET inspirerar!

Jag jobbar på med mina gnällspiks fasoner men börjar väl mer och mer inse storheten i ett positivt tänkande.

Esmaralda: Kan det bli en sommarromans eller lutar det åt att bli framåt hösten?

Kramis


Svar: En romans eller i alla fall en fling bör det bli ganska snart.. kram
Esmaralda

53 Jonkan:

skriven

Hej ES!

Går det vägen denna gång för min bror gällande jobbet?
Får han det nu tillslut? Eller är det fortfarande en lång väg kvar...
känns som det alltid är så nära hela tiden men att han snubblar på målsnöret flera gånger om :/

54 Fanny2:

skriven

Lycka för mig är att få vara med dem jag tycker om och göra roliga saker tillsammans som att fika, gå på konsert, gå på museum och lära oss nya saker. Om något inte blir som planerat kan man alltid strunta i det och hitta något bättre. Djur gör mig också lycklig, som den söta rådjurshanen som stirrade tillbaka igår. Jag kallar honom skämtsamt för min prins... Min dröm är att få åka på safariresa någon dag. Att resa och se nya platser ger mig också mycket glädje. Nu får dokumentärer duga men i framtiden så... Lycka kan vara både små och stora saker.

Es, tror du att min tillkommande kommer att vilja resa något med mig? Det vore kul med resesällskap...

Kram

55 F:

skriven

Ser du oss få fler barn kram

56 Jag :

skriven

Vänta med att byta boende några år? Kram

57 Michaela:

skriven

Groggy så vet inte om jag skickade mitt mess. Kommer det gå bra efter operationen? Orolig att nått skall hända. Kram

Svar: Allt kommer gå bra... stor kram :)
Esmaralda

58 Nina på semester:

skriven

Hejsan Esmaralda :)

Andra semesterdagen på gång och jag känner mej allt annat än glad och nöjd med mitt liv eftersom jag har hjärtesorger. :(

Kommer jag och K slutligen bli ett par och leva lyckliga tillsammans?

Svar: Räkna inte med att det blir så... kram
Esmaralda

59 Tildis:

skriven

I det stora hela är jag väldigt lycklig och jag är oerhört tacksam för det som livet hittills gett mig. En sak gör mig dock väldigt frustrerad och det gäller jobb. Jag vill så gärna ha ett jobb där jag trivs både socialt och arbetsmässigt. Ett utmanade men också roligt jobb där glädje och passion får styra arbetet. Kommer jag någonsin hitta ett sådant jobb? Eller kanske startar jag ett själv?

Svar: Jag ser dig på ett sådant jobb... du trivs alldeles utmärkt... men det lär dröja ännu en tid.. kram
Esmaralda

60 Ano:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker han mer om mig än vad han visar?
Kram

61 Mr Mr:

skriven

Hej,
Kan du se om vi hittar något fritidshus den här sommaren?

62 F:

skriven

Undrar om du ser oss få flera barn esmeralda kram

63 F.u:

skriven

Hej esmeralda jag har en mamma som jag önskar kunde hitta sin lycka..hon tänker alltid på alla andra än sig själv.

Svar: Och hon behöver ändra sitt tänk lite.. och se sina egna behov. och ge sig själv det hon behöver... även om det inte alltid är lätt.. kram
Esmaralda

64 Smöla:

skriven

Tre stycken fåglar har kört in i fönsterrutan idag... En hemma och två på jobbet! Är detta ett tecken för någonting eller?

Svar: Ja, det kan faktiskt vara en varning... så ta det lite försiktigt resten av dagen... kram
Esmaralda

65 Lilly:

skriven

Hej esmeralda hur gör du för att hitta lyckan 😊 sen undrar jag om det händer något spännande i Sommar för mig. Kram

66 Skorpan:

skriven

Lycklig, hmm, inte olycklig i alla fall. Nöjd för det mesta men känner stor ensamhet trots familj o goda vänner. Antagligen nåt fel på mig 😉...

Från båten tull jobbet, puh så trött, nåt fick jag gjort o tekniken strulade. O nu var datorskärmen på, jag är hekt hundra på att jag släckte den när jag lämnade jobbet. Städerskan som använder min dator, eller vad? Tycker inte om att nån annan rör mina grejor...

Blir tidig kväll ikväll, så trött efter två dåliga nätter. Tar på att resa 😉, fast det ger mig lyckokänslor...

Tack för svar igår Es, en fling, åh ja...
Kram Skorpan

67 Hönan:

skriven

Vilket bra inlägg!
Gillade Eriks tankar. Jag själv känner mig lycklig när jag känner mig fri att få göra det jag vill göra. Gemenskap tror jag också är väldigt viktigt. Tycker det är märkligt att det kan vara så svårt när det trots allt är vi själva som skapar vår egna lycka. Kanske är rädsla för att ta besluten som står i vägen.

Undrar om du ser om personen verkar nappa på förslaget om att ses eller får jag fråga igen? Bör jag avvakta lite i så fall?

Kram

Svar: Avvakta lite.. och fråga sen en gång till... kram
Esmaralda

68 N:

skriven

Hej esmaralda.
Verkar han fundera över om jag ska följa med i helgen? Lutar det åt något?
Kram

69 Life :

skriven

Bästa blogginlägg<3

undrar om du ser mig gå på livsvägen och hitta rätt göra rätt val?kram

70 <3:

skriven

Hej kära Esmaralda betyder det lycka när sju fjärilar sätter sig på min arm ? Kändes så fint och speciellt. Nästan lite trollskt. Blir det en bra sommar för mig tror du trots allt jobbigt ?
Kram

71 Sheri:

skriven

Hej es! Hur ser det ut att bli mellan oss nu??? 😞

72 Cissi:

skriven

Jag brukar springa en runda när jag behöver bli gladare fort. Men att vara lycklig handlar väl mycket om att ha alla grundbehov uppfyllda och därtill vara på humör? Även närhet och ömhet, därav att många kopplar samman det med ett förhållande.
Jag känner mig oerhört ledsen och som att allt i livet är mörkt just nu. Kommer det något ljus? Kommer det att vända? Kommer kärleken in i mitt liv snart?

73 Jessica:

skriven

Es,
Det är en kille jag har jättestarka känslor för, jag älskar han. verkligen mycket.
Men, jag är jätterädd att han har eller kommer glömma mig och hitta en annan, jag vet att han har/ hade känslor för mig, men jag märkte inte det förrens det var försent.
Kan du se något kring vad som kommer hända mellan han och mig?
Kan du berätta allt du ser kring hans känslor för mig?
Kommer det inte bli han och jag?
Är så orolig och rädd då jag verkligen älskar han.
Och detta låter säkert jättebarnsligt och mina vänner säger att jag ska glömma han för det är bara en kille, men för mig så känns det inte så, det här är mer än bara en förälskese, det här är starkare. Jag hoppas du förstår hur jag menar. Jag vet att jag frågar mycket kring killar och så, Men det här är den enda "killfråga" jag verkligen söker svar på. Det här är annorlunda.
Kram på dig

74 Lilly:

skriven



Hej esmeralda hur gör du för att hitta lyckan 😊 sen undrar jag om det händer något spännande i Sommar för mig. Kram

75 Lilly:

skriven

Hej esmeralda hur gör du för att hitta lyckan 😊 sen undrar jag om det händer något spännande i Sommar för mig. Kram

Svar: Jag umgås med vänner o familj.. det ger mig energi...och så gör jag ju mina resor.. dom kan jag inte vara utan...promenader vid havet varje dag....och så har jag ju min nygamla vän att tjata med :) Något kul lär hända dig i sommar och snart vet du vad.. kram
Esmaralda

76 Linnean 🌸:

skriven

Glömde ju att dans är lycka!!
Det är rena uppåttjacket! Det är ju några år sedan jag höll på den roligheten. Men efter några timmars tränande, svettande, svärande och sen när stegen satt...fy fan, så kul!
På den tiden kunde man ju slå volter och utföra hopp...skulle man ens försöka i dag skull väl ortopeden få jobba övertid dubbelt upp! 😂 Men lite svängom ensam eller med någon...det drar igång lyckokänslor!
Så dra på lite go musik och skaka loss!!

Kram.../Linnean 🌸

77 AnnaK:

skriven

En pytteliten fråga. Gör han sig ärenden åt mitt håll eller är det slump. Lite stalker i honom kanske 😜

Kram 😊

Svar: Nej, inte bara slump.. kram
Esmaralda

78 Livet:

skriven

Kommer jag att få en ny tjänst snart?
Möter jag någon flirt..
Lycka kan beskrivas
L=Livet
Y=yrke
C=charm
K=kärlek till var och en
A=ansvar för sitt liv💕💕💕 kram

79 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Märker att ditt nät funkar igen, skönt! Visst är sånt typiskt? Får säga att MG såg jättesöt ut på midsommar! 😍 Hoppas ni hade en bra midsommar iaf trots regn? Det hade iaf jag trots regn samt att det blev att fira med föräldrarna, mormor och en vän till familjen. Mormor var med lite grann på femkampen och sedan tittade hon på. Själv fixade jag i sista minuten en liten midsommar tipspromenad och eftersom det regnade så blev det att ta den sittande under tak och alla frågor handlade förstås om midsommar. Blev jättelyckad! 😊 Just nu är ja påväg hem efter att ha varit ute och handlat lite nytt att ta på mig inför kalaset som jag ska på, på lördag då min kusin fyller 40 och hennes pappa (dvs min morbror) fyller 67 år. Ser inte fram emot att åka då jag inte gillar släkten men kommer bita ihop.

Något jag undrar nyfiket är OM jag åker iväg i samband med mitt bröllop kommer det bli en resa som blir väldigt långt bort eller inom Europa?
Tusen tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Lekar o tävling av alla de sorter är så himla roligt !! Resan i samband med bröllopet ser ut att bli inte så värst långt bort.... kram :)
Esmaralda

80 Isabell:

skriven

Hej Es.

Min man och jag har har flera stora motgångar. Känns som det aldrig blir bättre. Kommer det inom snar framtid bli bättre ? Kommer allt att ordna sig ?

Kram

81 Cissilisko :

skriven

Kära Ez,

Ser det ut som om mamma får tillbaka körkortet hon blev av med efter stroken i vintras, eller kan vi barn känna oss lugna...

Kram

Svar: Verkar svårt för henne att få kortet tillbaka.. kram
Esmaralda

82 Misstjejen:

skriven

Undrar om Jag kommer har förhållande något gång än i en långa framtiden utan just med någon.

Kommer det snart med romantisk?

Jag drömmar om sexdröm med en man så det betyder finns något mellan oss?

83 Mm:

skriven

Hej esmaralda
Möter jag kärleken på krogen eller på en uteservering? Kan det ske i sommar?
Kram

84 A:

skriven

Hej esmaralda.
Varför känns det som om han försöker binda upp mig så dant? Finns det en framtid för mig och Pontus? Eller kommer någon annan? Kram

85 Dietdöden:

skriven

Jag kopierar Finländskornas svar rakt av!

Det här med dieter är ett helskotta förresten. Drömde till och med om Marabou inatt... Sugit på frysta hallon i ett desperat försök att stilla det värsta sötsuget.

Andra tips mottages med stor tacksamhet. Passar på att fråga dig Esmaralda; kan jag bli kär i drömmannen i höst?

Kram och fortsatt go viktkamp ;-)




Svar: Frysta hallon brukar jag också ta till.. och frysta blåbär men vad är väl det mot ett 200 grams Marabou ??!!!! Ja, du kan bli kär... det kommer, det kommer.. kram:)
Esmaralda

86 Nova:

skriven

Hej.
Komme jag och Fred ha en relation igen?
Kram

87 Filippa:

skriven

Hej Kommer jag skaffa hus i framtiden?

Kommer det gå bra för min bästa kollegas barn i Uppsala?

Kram

88 Carina ST:

skriven

Tack Esmaralda för svar. Jag ska se vad jag kan göra :)

OM någon här inne är extremt intresserad av att titta på dansföreställningar så har jag ett tips ikväll. Om det hinner synas här :)

Min son som jag skrev om och visade klipp från har föreställning i Genève ikväll. Jag fick just veta att det livestreamas på danskompaniets facebooksida 19.30. Pågår i ca två timmar. Det är elevernas egna produktioner. Adam, sonen, har gjort den första produktionen men dansar inte i den. Men sedan är han med och dansar i andra.

Facebooksidan heter: Ballet Junior de Genève.

Kram!
Carina ST

89 Livet:

skriven

Hej esmaralda.
Ser du något nytt inom jobb till hösten? Något mer fast och stabilt?
Kram

90 Jessic:

skriven

Es,
Det är en kille jag har jättestarka känslor för, jag älskar han. verkligen mycket.
Men, jag är jätterädd att han har eller kommer glömma mig och hitta en annan, jag vet att han har/ hade känslor för mig, men jag märkte inte det förrens det var försent.
Kan du se något kring vad som kommer hända mellan han och mig?
Kan du berätta allt du ser kring hans känslor för mig?
Kommer det inte bli han och jag?

Kram på dig

91 Mirre:

skriven

Kul att det kom ett inlägg angående lycka, något som jag tänkt mycket på sistone, älskar dessa inläggen där man får tänka till lite. Precis som du tog upp i inlägget har jag varit en av dom som trott att om kärleken kommer in i mitt liv, då blir jag lycklig! Men nej, så är inte fallet. Man får titta på sitt eget liv först, om man är nöjd med hur det är. Är man inte det, då får man ta till förändring och jobba mot sina drömmar. Var man inte lycklig innan, så är man inte lycklig efter även om kärleken kommer in enligt min personliga åsikt. Man har ansvar för sin egen lycka och jag tror att när man är lycklig och tillfreds med livet eller iallafall jobbar mot sitt drömliv, då öppnar man upp sig och är mottaglig för andra positiva saker, t.ex. kärlek, framgång, pengar osv.

På ett vis är jag glad att jag varit utan jobb under den perioden jag varit nu.. även om det är jobbigt vissa stunder och jag känner mig riktigt olycklig och nere med livet. Men det har fått mig att utvecklas på sätt och vis. Fått mig att tänka till mer på min framtid och mina drömmar. Förhoppningsvis kommer jag kunna starta igång mitt eget företag till hösten då jag även påbörjar mina studier.
Några saker som gör mig lycklig:
Läsa en bra bok i gräset i soligt väder, styrketräning, thaiboxning, att nörda ner mig i träningslära, allt med mörk choklad, god mat, gemenskapen med bra vänner, att resa, lyssna på musik och barn!

92 Undra:

skriven

Hej esmaralda:
Känner han saknad när vi inte hörs?
Kram

93 S:

skriven

Fint inlägg.
Lycka är att känna sig uppskattad. Är han kär på riktigt i mig el flörtar han bara? Mvh S

94 Undris?:

skriven

Hej Es

Finns det någon hälsning från min ängel?
kram

95 Bloggabstinens:

skriven

Tjenixen E.
Sitter o läser ikapp senaste veckans blogg.
Kvällssnacks vid min sida. Såklart.
Frusna vindruvor. Mums!
Som piggelin.
"Nästan".. 😉
Jag undrar om mannen i täckjackan kan vara ett kortvarigt förhållande eller ngt bestående?

Saknat bloggen och alla kommentarer. Herregud fick nästan abstinens från Spanien haha. Kram

96 Lilla Jaget:

skriven

Herregud, ja ditt inlägg satt bra idag. Under det senaste halvåret har jag varit lite halvt deppig över att jag haft en känsla av "sista chansen" med lite av varje... å bara att tänka så är ju lite galet kan tänkas. I min seans för ett antal år sedan såg du barn och hus. Nu har åren snubblat iväg och barn blir det nog inte, den klockan börjar gå moturs så...ja. Man pratar så ofta om att vara här och nu, men när man är det blir det inte så mycket planerande framåt- något som vi kvinnor ändå behöver göra inom vissa områden trots allt. Man kan ha det bra ändå såklart, men något tröttsamt inland att majoriteten utgår från att "alla" har barn och familj- och har man inte det så får man en något medlidsam blick... puh. Nä nu får jag skaka av mig det för idag och ta nya tag!

97 Sydney:

skriven

Du skriver så tänkvärda och bra inlägg, blandat med annat smått och gott:) Jag följer din blogg varje dag:) du verkar njuta av livet och det ger nog många styrka och inspiration.
Tack!

98 F:

skriven



Undrar om du ser oss få flera barn esmeralda kram

99 Susan:

skriven

Lycka.... så härligt men ändå så svårt😱 Känner mig lycklig för mycket... jobb, hem, vänner & familj ... men så emellanåt slår olyckstankarnna till .... när jag tycker synd om mig själv för att jag e ensam... men de lyckliga stunderna är övervägande o de blir bara fler o fler🤗
Mitt eget mående är ju upp till mig själv för det mesta...så visst kommer det bara att bli bättre😉👍
Kramiz

100 bella:

skriven

god kväll :) bor min själsfrände i sverige eller utomlands? kram

101 Agnes:

skriven

Ja du Es...kan så vara.

Då önskar jag de som hittat dessa män lycka till...men undrar samtidigt vad de offrar för att anse sig leva i ett "kärleksfullt" förhållande...

Kram!

102 Fatima :

skriven

Hej esmeralda jag fick en tarot läggning idag. Där varnade hon något om hemmet...kan du se något om detta

103 Fatima:

skriven

Hej esmeralda jag fick en tarot läggning idag. Där varnade hon något om hemmet...kan du se något om detta

104 Bubblan:

skriven

Hej Es

Hur ser den närmsta tiden ut för mig?
kram

105 AnnaK:

skriven

Trodde nog så! Tack för svar 😊

Kram 😊

106 Cissilisko:

skriven

Tack snälla för ditt lugnande svar om mammas körkort...

Kram!

107 HS:

skriven

Befinner mig i en stark utvecklingsfas och har en sån härlig frihetskänsla i själen. Vissa dagar känns det som att jag börjat leva PRECIS JUST NU :D Inte för att jag har haft ett dåligt liv innan men det är en helt fantastisk känsla.

Sen finns det så klart dagar när jag är trött efter jobb, man ska städa, tvätta m.m. och allt annat som hör vardagen till men så är det ju alltid.

Man måste fatta tydliga beslut, planera och jobba på tills man genomfört det som krävs för att man ska må bra och hitta en livsstil som passar en. Som Finländskorna skriver måste man fatta beslut av rätt anledning och vara ärlig mot sig själv i det. Konfrontera ALLA sina rädslor.

Självkännedom är a och o och sen försöka ge sig själv det som får en att må bra både på kort och lång sikt. Våga lämna det som inte är bra.

Musik går rakt in i hjärnan på mig, det är som en drog. En av de sakerna som jag har planerat in mer av framöver :)

Es, jag har svårt att släppa tanken på C som jag upplevde en speciell kontakt med. Var det bara bra personkemi eller finns det en koppling från tidigare liv? Kommer vi att springa på varandra igen?

Kram

108 Jolle:

skriven

Min kropp har verkligen ballat ur... vet inte vad som händer... har blödigt en hel del och magsmärtor. Läkarna hittar inget fel, tror att en ev graviditet skulle kunna vara svaret..min son klappade mig konstigt nog på magen idag o sa att hans lillasyster kommer bli storasyster snart..men testerna säger nej. Känns hopplöst. Vet inte vad jag ska göra... Ser du kanske någon förklaring?

109 HS:

skriven

Sen vill jag bara skriva till Agnes: det FINNS män som är riktigt bra. Vad synd att du har så dåliga erfarenheter.

Det senaste mannen jag hade ett förhållande med var den bästa någonsin. Stabil, förstående, kärleksfull, bra sex och vi hade en jämställd relation. Han var min bästa vän och backade upp mig till 100 % och med tanke på att jag är rätt udda så är det banne mig inte lätt att hitta en sån karl. Av olika skäl valde jag ändå att lämna det och just nu trivs jag rätt bra som singel.

Så... det finns hopp om kärleken (anser jag) men självklart ska man inte hänga upp sig på en man, utan leva sitt eget liv som man finner bäst.

110 Melizz:

skriven

Hej Es
vad kan du se om min tillkommande?
kram

111 Linnean 🌸 som varit med länge här!!!:

skriven

Hallå där! Nr 76 har snott mitt nick! Så det är inte jag som har varit med här i flera år nu på nr 76!
Skulle vara bra om du tar ett annat nick!

Lycka ja...kan känna lycka för små saker. Att skratta med roliga mänkiskor, läsa något som gör mig glad eller lär mig något, njuta av vårens ankomst, få känna mig stark någon dag. Kämpar ju med min hälsa väldigt mycket. Så tur att man inte är benägen att deppa ihop så lätt. Riktig lycka skulle vara att må riktigt bra och kunna gå utan att det gör ont! Har man inte hälsan så är det lite besvärligt, kan man säga. Tror inte det är så många som begriper hur tufft det är för jag skojar ofta om eländet. Just nu hade en liten trevlig vinst varit en bit lycka. Har ju fått en stor bit lycka ändå...har ju fått två små barnbarn!
Ha en glad dag! Kram!
/Linnean 🌸 som varit med här länge!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: