In i det sista...

 
Sonen jobbar in i det sista.. och tar bort det gamla provisoriska staketet....och Mannabonne Glenn  är arbetsledare. Nån måste ju se så det går rätt till, tycker han !
Snart är det dags för  brännboll & fotboll & dans & öl på ängen här intill...  och MG har beslutat sig för att bära slips vid detta speciella tillfälle... bara jag nu kan hitta den......
 
Massa kram
1 Filippa:

skriven

Hej glad midsommar:)
Kram

2 F:

skriven

Godmorgon har en konstig dröm om att min man fick en spik bak i huvudet..så läskigt...vad betyder drömmen ?

3 en_mormor:):

skriven

Önskar Er ALLA en riktigt GLAD midsommar!

Mååånga kramar <3 o så leverpastejspuss till MG ;p

4 Mikael:

skriven

Glad midsommar! :)

Själv är jag på en hednisk plats som inte firar midsommar!

Kram
Mikael

5 Michaela:

skriven

MG är ju för underbar! Ha en jätte härlig dag 😊 Kram

6 <3:

skriven

Glad Midsommar & kram till dig kära Esmeralda och pussar till MG. Min vännina och extramamma Eva är inte som förr riktigt. Är hon ledsen för separationen ? Känns lite som hon är bitter för att jag är yngre än henne. Vet att hon tycker om mig mycket och hon finns alltid när man behöver henne som bäst. Men ändå känns hon annorlunda. Vad ser du om situationen?
Kram

7 Anonym :

skriven

Kan jag vara gravid Es ?
Kram

8 Tisa:

skriven

Alltså jag är en sån som känner mycket press på mig när det handlar om högtider och födelsedagar. Jag känner mig tvingad att behöva vara någonstans. Jag är idag hembjuden till en vän och hennes föräldrar, men jag har bestämt mig för att jag inte vill åka... Fast visst skulle det kunna bli trevligt och kanske kommer jag att ångra mig, men jag känner mig helt slut p.g.a. gårdagens håll i gång då min energi inte är som den borde, jag gick nog på sparlåga. Min vän äter ju inte heller då hon är rädd för att svälja och det tycker jag känns så jobbigt vilket jag tror beror på min f.d. ätstörning, jag känner att jag inte orkar utsätta mig för det idag även om jag brukar göra det ibland. Det känns som sagt inte helt ok att hennes föräldrar och jag äter men inte hon.

Men just den där pressen. Jag är så rädd att andra tror att jag inte har några vänner, att ingen vill vara med mig, att jag är ensam och övergiven. Jag vet att jag ska strunta i om någon tänker så. Visserligen frågade jag farmor för en vecka sedan om hon kanske ville ha besök av mig, den enda jag kunde tänka mig att åka till. Hon skulle tänka på saken då något annat faktiskt kunde dyka upp. Det gör mig lite ledsen faktiskt. För hon fick ett nytt erbjudande, så är det jämt. Ingen fest blir det heller så då vill jag vara hemma och mysa, har dessutom saker jag ska göra nu på dagen.

Hursomhelst, jag tyckte att det var så skönt förra året på min födelsedag, att jag var på det ställe jag var. Inga fick komma och jag hade en anledning till att kunna säga i från. Jag skulle fixa en annan dag men då var dom inte så intresserande. Men att slippa få paket som någon slösat på mig. Inga andra fick veta något på det stället jag var. Jag behövde inte känna den där ångesten över att bli äldre. Jag behövde heller inte känna pressen på att köpa en massa fika.

Julen skulle jag nog aldrig få bli ensam på. Man kan ju inte vara ensam på julafton tycker folk. Kanske skulle jag heller inte vilja vara det, men jag skulle lika gärna åka med någon någonstans där det inte firas lika mycket.

Och där sätter jag punkt!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: