En ledsen bulldog.....

 
Häromdagen var vi ju i Lund och överlämnade datum/kalender paket till de tre barnbarnen.
Tre barn och vardera 24 paket... blev  72  stycken !
 
Tre korgar med paket.  En annan har paketerat tills fingrarna blödde !
 
Vi blev bjudna på god korvgryta & ris och Mannabonne Glenn  myste lite med gammelhunden Doddy som nu är 15 år.
 
Sen, på vägen hem  passerade vi Ängelholm och jag passade på att köpa mjölk
 
Den stora parkeringen  var så gott som tom.. och jag släppte ut Mannabonne Glenn som for iväg som en raket rakt över  hela parkeringen... och  fram till Arken Zoo.
Favorutbutiken.
 
Personalen brukar ge honom en gobit. Och så handlar han ju alltid  sitt fredagsgodis här - och väljer själv!
 
MG  vet ju att dörrarna brukar öppna sig och han trampade och hoppade och trampade  och stampade... .. men de förblev stängda.
Det var en väldigt förvirrad och olycklig bulldog som  fick bäras därifrån !
 
 
 
 
 En korg kvar med kalenderpaket.. till Ozzy i skogen... och  på måndag far vi hem till honom... det blir på Pyjamasdagen och jag ser fram emot att tillbringa kvällen i en mysig stass
 
Kram & kärlek
1 Tintin:

skriven

Hej Es!
När kommer hon att få sitt efterlängtade fosterbarn? Hon har väntat så länge nu...

Tack och kram <3!

2 Tingeling :

skriven

Men lillen, inte lätt. 😊 och vilket jobb du gjort med paketen!

Jag brukar ge till brevbäraren också nåt litet. Men förra året hängde jag en påse och skrev att det var till brevbäraren men han tog den inte trots att jag fick post. Skrev en ännu större lapp, men nej. Tredje dagen stort papper med svart färg men nej. Fjärde dagen satte jag på brevinkastet men han tog den inte då heller så jag gav upp. Hoppas brevbäraren som går i denna trapp tar emot! Eller kallas det muta och dem inte får ta emot? Jag ska i alla fall prova!

Min farmor är nu ännu sämre. När jag tänkte på det fick jag en bild framför mig att en fjäril kom och satte sig på min hand. En brun spräcklig tror jag.

I dag vaknade jag yr. Känner mig fortfarande yr. Inget bra tecken. Men upp och jobba!

Trevlig torsdag!

Kram!

Svar: Vad snällt att ge något åt brevbäraren....och det var en envis rackare som inte ville ta emot... jag har ibland gett åt sophämtarna.. och de har glatt tagit emot..... ta hand om dej nu.. kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Stackars lilla MG hoppas att han fick sig en gobit när han kom hem🐶. Dumma dörrar hälsar min lilla hund.
Kände ju lite wow igår med killen H skickade bilden på till mig från balen. Kan Patrik B vara något för mig på lång sikt ? Är han singel. Han verkar vara en bra kille. Tror du H kommer vara lite matchmaker fast han själv är lite flörtig.

Svar: Nja.. jag ser inte Patrik vid din sida i framtiden.... och MG fick en liten klick leverpastej i sina hårda matbitar till kvällsmat :) kram
Esmaralda

4 Virrhönan:

skriven

Godmorgon

Stackars MG, inget gott den gången. Fastnade på Anders bagges instagram och hans kärlek till bulldoggs, det är speciella djur, är ingen hundälskare men nåt speciellt är det och Bagge själv är ju en ganska go gubbe😜
Den där pyjamasdagen låter underbar, hade gärna haft en idag, känner mej så sliten och trött på detta mörker vi har hela dagarna. Utmaningen föll åt sidan tror jag, dom riktiga utmaningarna kommer kanske senare men jag ser ju fortfarande många okända varje dag som jag morsar på och byter några ord med vissa. Har ännu inte stampat in hon flingen, kanske en annan dag. Känner även han att det hoppar till i hjärtat när vi ses? Undrar bara vad han ser hos mej som han fastnat för?
Kram💕

Svar: Bulldogar är speciella.. de har sitt eget sätt att vara !! Ge dig inte med utmaningarna... bara kör på ! Det är enormt utvecklande ! Kram :)
Esmaralda

5 J:

skriven

Gomorgon Esmaralda!
Kommer flytten till nya lägenheten nästa vecka gå bra? Tänker på vädret å allt!

Svar: Lite bök kanske men det kommer gå bra.,. kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Åh vilken besvikelse, men det blir väl nåt gott på fredag då :). Du är duktig på paket Es..

Drömde att min kompis gav två ringar åt mig, såg lite ut som vigselringar men ändå inte. Hon ville att jag skulle ta väl hand om dom. Undrade lite förstås över saken för dom var rätt små för mg att använda. Hmm, vad är det jag ska värna om? Eller vill drömmen säga nåt annat?

På väg till jobbet för att hämta grejer o sen sticka iväg till mässan. Hur ser det ut att gå Es? Helt ny erfarenhet för mig :) vilket ju är kul. Behöver ett omväxlande jobb, där stämmer mitt hotoskop åtminstone ;).

Önskar alla en trevlig dag, håll i hatten..
Kram Skorpan

Svar: Ja jag tror du får en bra dag.... som du säger så är det positivt för dig när det sker lite nytt och dagarna inte rinner på exakt likadana.. kram :)
Esmaralda

7 Helena Ir:

skriven

Lyckliga barn som har en mormor som fixar med kalendrar..
Du har energi som räcker till flera personer..heter det överskottsenergi :)?

Jag använder min energi till att åka och träna tidigt idag..tränat senare på dagarna några gånger. Men då är ju inte det "vanliga" gymfolket där..som jag trivs med.
Träning är bästa medicinen för mig..när annat inte funkar..

Stackars MG..inte lätt!
Puss på nosen..

Ha det bra!
Kram :)

Svar: Bra med träning !! Den ska du inte sluta med ! Kram :)
Esmaralda

8 Sus:

skriven

Hej
Paketleverans.....
Härligt med pyjamas mys....
Nu är det svårt....
Love sus

Svar: Bryt av och gör något helt annat.. kram :)
Esmaralda

9 Jossan :

skriven

Att du orkar med alla små julklappar! Jag och min dyster pratade om det och hon tyckte att spänningen inför julen försvann. Men samtidigt var det kanske för hennes bonusson inte var hos dom varje dag utan varannan vecka. Hans farmor hade ju köpt 24 paket men fick öppna typ 7 någon dag... Tur de har en mormor som dig!

Torsdag och snart är det helg! Hela veckan har jag somnat vid 9! Sjukt... idag är planen att jag ska till gymnastiken men jag är så trött efter jobbet. Skulle behövt lite kraft. Känns som jag tar med mig jobbet hem. All planering är lugnt men det jobbiga följer också med hem..

Men snart är det lov iallafall!

Det är nu bestämt att vi ska fira nyår hos de som beter sig illa mot mig. Bara att va tak i ryggen och inte bry sig.

Killen på K som jag fråga om för ett tag sen ger jag mig inte in på att träffa! Han har massa skulder och det blandar jag mig inte i!

Nä nu får min kärlek komma!

Kram

Svar: Ja, jag tycker också att din kärlek minsann ska komma nu..... känns inte som om det dröjer så värst länge.. kram :)
Esmaralda

10 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha men åh stackars mg han var säkert så sugen på något gott. Det blir ju så när man ser målet men sen inte får det då blir det ju förfärligt.
Spännande till Ozzy.

Es, har jag körkort när jag möter kärleken? Jag har inte bokat det förrän till våren, har jag det redan innan eller kan kärleken komma före?
Kram


Svar: Det är svårt att säga... kan bli i ungefär samma veva.. kram
Esmaralda

11 Michaela:

skriven

Nämen stackars MG! Kan tänka mig hans enorma förtvivlan när inte dörrarna gick upp. Hoppas han återhämtar sig :) Nervös inför dagens resa men skall nog gå bra :) Kram

Svar: Ja han blev riktigt chockad minsann... oroa dig inte.. resan går fint.. kram :)
Esmaralda

12 Aa:

skriven

Hej Esmaralda.
Underbara hund!!

Blev erbjuden ett vikariat för en tjänst biträdande butikschef. Det känns både pirrit och glad. Har aldrig haft någon tjänst så tidigare med mer ansvar.
Kommer jag att fixa tjänsten bra?
Kram

Svar: Javisst kommer du att göra det !! Grattis ! Kram :)
Esmaralda

13 EPM:

skriven

Stackars lilla MG, vilken besvikelse!😔

Känner mig låg och orolig, troligen pga den kursen jag läser nu. Är orolig över att inte klara den. Jag är inte dum, jag är logiskt lagd, men all den matematiken är inte så naturlig och självklar för mig 😔.

Kram

Svar: Går du in för det och har fokus så klarar du det.. kram :)
Esmaralda

14 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Stackars MG! Vilken besvikelse!
Får han också en paketkalender? Han hade nog gillat ett paket blandat levergodis per dag !

I natt drömde jag om dig. Du var terapeut och jag skulle göra något jag inte vågade. Jag skulle klättra upp för en brant. Det var nervöst men jag kände mig också exalterad.
Det var en massa andra saker som hände i drömmen också. Men den sekvensen var nog tydligast. Jag klarade av att klättra upp i alla fall.

Idag ska jag på massage. Det är på en massörutbildning så det är billigare.
Det kan jag rekommendera er andra på bloggen, om ni gillar massage och vill ha till reducerat pris så behöver de ofta folk att öva på vid massörutbildningarna.

Kram ThereseC

Svar: Jaha, då skötte jag i alla fall mitt jobb om jag fick dig att bemästra en rädsla :) Kram :)
Esmaralda

15 Skrållann:

skriven

Hej!
Stackars liten MG.
Berättade för mannen att jag blivit bjuden på 40-årskalas till helgen och det togs emot sådär. Han skulle iväg sedan och när han kom hem var han kort och tvär men han kommenterade inget. Ska jag strunta i kalaset? Skulle tycka det var roligt att träffa min gamla vän, och hans familj som jag inte har träffat på åratal men det kanske är en dum idé om det väcker så mycket känslor?

Kram❤

16 ??:

skriven

Godmorgon igår var det jobbigt känslomässigt för mig. Då en vän kom o hälsa på oss o berätta vad hon varit med om, att jag inte sett eller förstått något är helt otroligt. Jag är så orolig för henne o dottern. Ser du om hennes ex kommer hit till Sverige? Jag är orolig för dom.

17 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du att det blir någon flytt för mig? Verkar det vara till partnerskap? Kram

18 F:

skriven

Vi åker utomlands nästa månad hur kommer det bli?

Svar: Det ser ut att bli bra.. kram :)
Esmaralda

19 G.H:

skriven

Hej Esmaralda:)

Känner att jag fått en orättvis utvärdering på jobbet. Undrar om chefen ändå förstår hur det ligger till? Kommer de bli nöjda med mig? Och kommer mina kollegor sluta prata så mycket om varandra hela tiden? Känns som det eskalerat och folk mest sitter och pratat skit om varandra.

Kram

20 Dunegull:

skriven

Har ju drömt så länge om hund. Hoppas på 2018. Tror du det blir bra mellan mig och hunden när det väl är dags? Kommer den trivas osv?

21 ..:

skriven

Är det värt att träffa honom? Kan han vara den rätta för mig?

22 Tildis:

skriven

Underbara Mannabonne🐶💕 Så himla söt☺️ Kommer resan imorgon gå bra? Kram

Svar: Jadå ,resan kommer gå bra,.... kram
Esmaralda

23 Mika:

skriven

Finns det möjlighet att vi köper hus i veckan ? Ser du något kring det Kram <3

24 Jessica:

skriven

Es,
varför ger folk mig så konstiga blickar?
Går det runt ett rykte om mig eller något?

Och varför ger han mig så konstiga signaler?
Ena sekunden så verkar han typ vara helt förälskad i mig och nästa sekund så ignorerar han mig som om jag inte fanns.. Varför gör han så?

Svar: Det tycker jag att du ska fråga honom rent ut... jag ser inget skitsnack om dig.. kram
Esmaralda

25 h:

skriven

Hej!
Om ja söker tjänsten på mitt jobb, finns det chans att jag får den?
Kram!

26 k:

skriven

Hej

ja visst är det kul med många paket :)
Vi ska snart börja slå in alla, o det lär bli en hel del. Köpt en megastor rulle papper så hoppas det räcker..hihi

Tänkte fråga min sambo nu snart om han vill förlova sig med mig på vår kommande resa, blir han glad?
eller ska jag vänta tycker du ?
Jättekluven. jag vill sååå gärna och jag tror han vill också. Men helt säker kan man ju aldrig vara, som tjej undrar man ju varför han inte tagit upp det ännu.

Kram

Svar: Du kan ju hinta lite.. och se hur han reagerar.. kram :)
Esmaralda

27 Rebecca:

skriven

Hur blir mitt nya år? Vad kan du se? Kram :)

28 Kvinnan:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du i procent hur stor chansen är att det är henne han kommer att vara med och bli dedikerad med på en mer seriös nivå? Är det henne han kommer flytta ihop med och ha familj med? Hur ser den procenten ut?
Kram

29 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Nämen , stackars MG.
Hur i hela friden kan Arken ha STÄNGT!!
De borde ABSOLUT ha öppet typ dygnet runt för trogna bulldog kunder.
För sr nu vad de ställt till med.
En olycklig MG 😢
Oj oj.
Men fastän livet för stunden inte kändes så : hurra ...MG
Så finns det hopp.
För de har öppet en annan gång.

Mamma ( matte ) fixar det.
Hon är super på att fixa både ett och annat.
Se bara exempelvis så fina kalender-paket hon gjort!


Kram Solstjärnan 🌟


Svar: Ja i MG:s värld fanns nog inte att portarna skulle förbli stängda... suck.. han skrek hela vägen hem.. kram :)
Esmaralda

30 Susanne Amalia :

skriven

God morgon😍...
Stora kramar till dig och MG. Kärlek till livet och i dag känner jag mig glad för i går berikade jag livet för min mamma och två äldre damer till.. Jag tog med dem på restaurang och vi åt på värdshuset..
Alla skrattade och njöt.. Jag betalade och en av damerna vart så glad att hon gav mig pengar.. Alla köpte med sig kakor förutom min mamma.. Hon ska ju bli bjuden.. Men alla fick vin till maten och alla skrattade..
Det är ju huvudsaken.. 💕
Nu tror jag att fjällen och jobb för Cornelis ligger nära.. De har sökt Cornelis och dessutom är körkortet jättenära.. 💕

Kan du se om de vill ge honom jobb?


Nu ska jag åka och handla mat på City Gross.. 💕 stor kram.. Från mig och glada svansviftningar från EllaBella

Svar: Kring Cornelis ser jag inte klart.. däremot ser jag att din ängel ler väldigt varmt och tycker du är fantastisk som inte kroknat utan tar med dig damerna ut och förgyller deras tillvaro.... kram :)
Esmaralda

31 Esset:

skriven

Goa Mg.
Vilken chock! Hoppas tröst-gottebiten inte var långt bort :-)

Till lika härliga matte:
Ser du möjligtvis något om vad jag befinner mig innan min examen i juni, har något hänt i livet?

Nu blir det varm choklad här!
På mörk choklad, mjölk och lite agavesirap istället för socker.

Mums även för vuxenmagen!
Kramen 💓

Svar: Ja, något speciellt är på väg i ditt liv.. se möjligheterna.... och din varma choklad låter smaskig.. kram :)
Esmaralda

32 Fråga :

skriven

Drömde konstigt inatt om att jag fick en cykel i posten??? Vad kan det betyda.

33 Anki:

skriven

God förmiddag Es

Du har då energi för tre ,duktiga paketinslagare ..

Här + 7 grader och grått o trist , då är det upplyftande att läsa blogg med kommentarer ..
Älskar Agnes djärva ärliga texter Beskrivningen av lilla Shanti var som jag upplever henne lite kärv men passande oss lite mognare...spännande .
Även jag fick ett vykort som var spot on ...Paris ..

Måste slänga ut frågan igen ...Har letat efter 3 st foton inramade A3 på pojkarna som bebisar....verkar vara utplånade från denna jord..eller ?
Kanske ngn på bloggen kan se ...

Ge MG en stor puss och tala om att det är fredag i morgon !

Kram Anki med flock

Svar: Fotona finns ju omkring dig men jag är ju inte bra på sånt... kan nån annan hjälpa till ??? Kram :)
Esmaralda

34 Att upptäcka terapi:

skriven

Lille Mannabonne.. Världsbilden måste ha rasat där för ett tag.. ❤️

Ungefär som när jag inte hinner fram till Hemmakväll innan stängning..

Idag är det terapidags.. Wow vad givande det är om man träffar rätt terapeut.. Känner mer och mer att jag vill göra detta själv i framtiden.. Till något helt annat, närmare i tid.. Esmaralda, hur ser livet ut att vara runt vårkanten.. Samma hjulspår eller något nytt..

Dubbelkram

Svar: Ja exakt så tror jag han upplevde det !! Rätt terapeut är guld ! Nytt är på väg mot dig.. kram :)
Esmaralda

35 Nettan59:

skriven

Vilken härlig mormor du är, barnbarnen måste älska dig 😊!
Nu har äntligen min lilla Shanti anlänt, lång väntan. Tar kanske ett tag innan vi vänjer oss vid varandra, hade henne runt halsen igår men fick sån huvudvärk på kvällen, hon får vara i fickan ett tag framöver. Verkar som min älskade pälsling känner av henne,har varit väldigt orolig över natten.
Kommer försäljningen gå bra, och hur blir mitt liv (vårt) efteråt?
Kramar

Svar: Härligt att Shanti kommit :) Ja, djur känner ofta av dessa starka energier och att du får huvudvärk är inte helt ovanligt... ibland behövs en inkörningstid... ni kommer finna varann du och Shanti.. kram :)
Esmaralda

36 Lotta S:

skriven

Tog initiativ till lunchträff med ny bekantskap, kan det bli något långsiktigt eller är vi nog för olika som människor?

Svar: Nja, ni är ju olika... känns av hur det utvecklas.. kram
Esmaralda

37 Tisa:

skriven

Jag vill inte gå på arbetsträning i morgon. Godtas det?

38 Miltons Mamma:

skriven

Halloj
Dålig stil av A.Z att inte ha öppet bara för MG. VIP gäst och allt 😊

Nu en liten fråga. Har blivit erbjuden visning på en lgh. Ska kika på den på söndag men har könummet 5.
Står även i kö som nr 18 på en annan lgh.

Vilken av dessa skulle vara att föredra.

Olika hyra, olika storlek, olika lägen.

Kjam

Svar: Känns som om läget är det viktigaste vad det gäller just dessa lägenheter.. titta på båda och känn in och jag tror att du snabbt känner att en är ok och den andra inte riktigt din cup of thea !! Kram
Esmaralda

39 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Vi har en obehaglig stämning på jobbet, men jag kan inte sätta fingret på vad saken handlar om. Att gruppledaren vill sätta mig på plats, det har jag förstått, men även en annan anställd upplever att man beläggs med en känsla av att man har "orsakat något" - kan du se vad ovanstående handlar om??? Till saken hör att denna anställd och jag alltid har ställt upp till 110%, så det känns inte rättvist.

Ser du mig på nytt jobb till våren?

Önskar alla på bloggen en fin torsdag!

40 <3:

skriven

Finns chansen till dejt även om du inte ser honom i min framtid ? Tror det börjar bli dags att våga dejta igen.
Undra vilket djur denna P B skulle vara.
Väntar på selfie sen i din pyjamas mys 🤗
Kram
💖💖💖

41 G.H:

skriven

Hej Esmaralda:)

Känner att jag fått en orättvis utvärdering på jobbet. Undrar om chefen ändå förstår hur det ligger till? Kommer de bli nöjda med mig? Och kommer mina kollegor sluta prata så mycket om varandra hela tiden? Känns som det eskalerat och folk mest sitter och pratat skit om varandra.

42 ???:

skriven

igår var det jobbigt känslomässigt för mig. Då en vän kom o hälsa på oss o berätta vad hon varit med om, att jag inte sett eller förstått något är helt otroligt. Jag är så orolig för henne o dottern. Ser du om hennes ex kommer hit till Sverige? Jag är orolig för dom.

43 Hmm:

skriven

Ser du om vi kommer att påverkas av det nya stället som öppnar? Det är en bekant till oss som öppnar nytt.

44 Fråga:

skriven


Drömde konstigt inatt om att jag fick en cykel i posten??? Vad kan det betyda

45 Vivi:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser chanserna ut att han väljer att satsa på mig igen? Att CI har en relation?
Kram

46 Arbete:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag tar tjänsten på det andra jobbet som betyder att jag inte kommer kunna närvara på mitt andra jobb på några månader, kommer jag förlora det helt då?
Kram

47 Helena Ir:

skriven

Anki; jag tror inte jag kan hjälpa dig..igår läste jag din kommentar och såg en genomskinlig plastpåse..och träplankor..
Önskar jag fick till mig..och hoppas du hittar det ändå!

Kram :)

48 Cecilia:

skriven

Oj vilken kämpe du är som slår in hela 72 paket! Du är så påhittig, dina barnbarn är lyckligt lottade som har dig :)

Ser du om jag och pojkvännen kan komma iväg på en resa nu på våren? Ska leta efter en resa i black friday djungeln. Tips till alla som vill hitta en billig resa! Kram

49 Linnean 🌸:

skriven

Lilla gubben...vilken besvikelse att inte dörrarna öppnade sig! Finns det något mer hjärtskärande än en besviken hundblick? Vilken underbar mormor du är!! 👍👍
Dina barnbarn kan skatta sig lyckliga! Pyjamasdag låter trevligt värre. Är nästan pyjamasklädd i dag men inte för att slappa, hänger upp gardiner och håller på. Stryka gardiner är fan pest! 😏 Apropå djur...mina tankar går till min älskling i skogen. Katten då alltså! Är jag på väg att bli en crazy cat lady? 😁 Anser fortfarande att kisse hör hemma hos mig! Gud, vad jag saknar honom! Är det illa när man saknar katten mer än hans husse? 🤔 Nåja, lite saknar jag väl honom åxå. Känns det som hans dotter kommer att åka på det där elefantprojektet? Nu ska resten av gardinerna upp! Ha en skön dag! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Katten saknar dig också.. det är ju ett speciellt band mellan er... så är det bara !! Det blev säkert jättefint med nystrukna gardiner.. är det julgardiner kanske ? Kram )
Esmaralda

50 Elisa:

skriven

Hej!
Ser du om det finns nån som är intresserade av mig i skolan?
Kram

51 Louise:

skriven

Stackars MG att affären var stängd.
Idag fyndade jag tre filmer 20 kr st på outleten på Lidl här i Malmö. Nu ska vi till mini ullared - dollar store.

Var ju på intervju igår och jag kan i nuläget säga en enda gång att jag hoppas jag inte får jobbet.
Det kändes så stelt och plastigt på nåt sätt.
Ska koncentrera mig på praktiktillfällena istället.
Jag hoppas jag får ett jobb så fort jag är klar med mina praktiker.
Blir det så?

Ha en fin dag och tacksam för svar.

Kramar.

52 Ghostwriter :

skriven

Igår/idag gjorde jag några utmaningar för mig. Jag åkte en annan väg än jag tagit innan och det ledde ju bra. Vill killen träffa mig för att jag gjort bra intryck eller är jag bara ytligt tidsfördriv? Jag kände bara att det var helt fantastiskt. Måste jag ändå erkänna.



Vid en bussplats började jag prata med två okända personer och hade faktiskt ett trevligt samtal med skratt!




Kram

Svar: Vad roligt.. och det är ju sådant som utmaningarna för med sig !! kram
Esmaralda

53 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Vi har en obehaglig stämning på jobbet, men jag kan inte sätta fingret på vad saken handlar om. Att gruppledaren vill sätta mig på plats, det har jag förstått, men även en annan anställd upplever att man beläggs med en känsla av att man har "orsakat något" - kan du se vad ovanstående handlar om??? Till saken hör att denna anställd och jag alltid har ställt upp till 110%, så det känns inte rättvist.

Ser du mig på nytt jobb till våren?

Önskar alla på bloggen en fin torsdag!

54 Mimmie:

skriven

Nämen stackars MG:(Spännannde för Ozzy och mysigt med pjamasparty:)

Ser du om min framtida kärlek är duktig på matlagning om han har kock som yrke?
kram:)

Svar: Yrket ser jag inte men han är bra på matlagning och gillar det.. kram
Esmaralda

55 Snöstorm:

skriven

Hallå Es!

Lille mg då ❤️

Funderar om jag kan vara kär till sommaren? Vad tror du om chansen.

Kramis från snöstormens norr...

56 Mimmie:

skriven

Tack för svaret Es kram:)

57 ??:

skriven


Ser du om vi kommer att påverkas av det nya stället som öppnar? Det är en bekant till oss som öppnar nytt.

58 Ghostwriter :

skriven

Jättekul att man får uppleva saker som är positiva när man är modig! Tycker killen om mig hitills? Frågar mest för att jag blivit så osäker på killar pga allt..
Stor kram

59 AnnaK:

skriven

Men stackars liten! Vilken besvikelse 😕

Du är duktig med dina paket! Måste nog ordna sån åt mina barn även om de börjar vara stora.

Tjatar lite till.....ser du nån lite detalj om min framtida karl? Nyfiken så det förslår......brukar inte vara så brydd i sånt.

Kram 😊

60 Dahlia:

skriven

Mysig dag för dig ich stackars MG! Kanske han får handla fredagsgodis nu påblack Friday.
Drömde om J inatt, kollade lite konstigt på mig idag på morgonen. Drömde han möjligen samma?

61 Fråga :

skriven


Drömde konstigt inatt om att jag fick en cykel i posten??? Vad kan det betyda

62 Maria S :

skriven

Grymt med alla paket!
Jag har slagit in 48 st och det var minsann en pärs. Även om jag inte överjobbar alla paket så tog det en halv evighet och julpappet tog slut och tejpen rullades ihop till en dammig liten boll.
Men det blev klart till slut! :-)

Får vi fler egna barn att slå in till?
🎅🏼❤️

63 Miltons Mamma:

skriven

Tack Es 💖
Jag hqr varit i trappuppgången och kånt av. Du har så rätt... Känslan jag har för båda är helt motstridiga.Hoppas att jag får den där vi står som nr 18 men chansen är rätt obefintlig.

Med den MÅSTE jag ändra hur jag lever och vore sååå bra på många olila sätt.Åh håll tummar, tår och klor. 💖
Nu skulle jag behöva en magigudinna som kunde strö lite tur så vi får den.😊
Får vi ens erbjudande om den? 😊

Kjam

64 Azra:

skriven

Hej Es

Hur blir 2018 för mig?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: