Första dejten....

Att hitta någon att dejta är rätt enkelt.. men ofta blir det bara en dejt och ibland kan man kanske känna att här SKULLE det ju ha kunnat bli mer… men så frös det in !

Eller så känner man direkt att nähä, här var det tokfel !

Det är viktigt vad man GÖR på första dejten.

Man har gjort en undersökning av vad människor vill göra på sin  första dejt och då kommer bio väldigt långt ner på listan….bio var ju en  klassiker back  in the good old days !

Jag har gjort en del konstigt på mina första dejter.

 

Vad säger ni om en Köpenhamnsresa  ?

Jodå, vi fick kontakt på nån sajt och bestämde oss för att åka till Köpenhamn! Första gången vi träffades irl var på tåget dit.

Han hade bokat  ett fint hotell.. varsitt rum… han hade champagne med sig … och  den kvällen blev jag en aning packad.. inte dyngrak, nej det blir jag faktiskt aldrig.. men ändå .. och så skrattade jag.

Jag har nog aldrig skrattat så mycket med någon.   Hans humor var spot on.

Han hade planerat allt från  isbar till middag och jazzklubb…. och jag hade en alldeles underbar weekend.

 Om det klickade ? Nix, inte minsta lilla klick.

 

Vi pussades lite för då tänkte jag att man kanske kommer igång… han var ju en man som det hade varit så lätt att bli kär i.. fin och omtänksam och söt.. men nej.. inget klick där inte.  

 

 

 

Och så den gången som jag redan berättat för er när jag for iväg till Stockholm.. till en afrikansk kille i Rinkeby och stannade i 4 dagar… en sann gentleman.. och vi firade en helt underbar midsommar. Men inget klick. No way Jose´ !

 

En gång var första dejten hemma hos honom och där i soffan satt hans tre barn uppradade och hans mamma strök gardiner i grovköket…  det blev ett fett no no no och en kopp kaffe i flygande fläng.

 

Jag glömmer inte heller den första dejten hemma hos en annan man.. det var rent bedrövligt alltsammans.. han var  i min ålder men riktigt gammal.. och då var jag ju ändå bara 50…. han hade typ flyttat in i sina föräldrars  gamla tvåa med alla deras möbler och   foton och sånt.

  Det var som en interör från en 60 tals film.. eller skräckfilm.

Han hade kokt kaffe som han hällt på en TV kanna anno 1956 och så serverade han ett fat med Mariekex.  Han pratade knappt. Bara hummade lite ibland !

Jahapp, sa han och sen  blev det tyst.

Han  var säkert väldigt snäll och allt.. men det blev ett no no där också.

 
 
 

En gång dejtade jag en  kinesisk kille.. fast han bodde i Danmark. 

Jag bjöd hem honom o menade att han kan ju sova i gäststugan om han vill stanna över natten.

Var ju en bit att åka. 

Vi gick ner här i min hamn.. det var musik och dans och karaoke och min kines gjorde succé ! Ju mer han drack desto roligare blev han.. desto bättre kunde han sjunga och dansa och han fick liksom taket att lyfta. Men inget klick där heller.

Nästa morgon vid frukosten låg vi i varsin soffa och lapade Treo.

 

Jag tror bara det är så att man måste kyssa en massa grodor först .  Det hör till.

Mitt råd är att man inte ska vara överdrivet rädd… de flesta människor är helt okey… och man ska ju våga träffas… annars kan det aldrig bli något !

På första dejten ska man kunna prata och därför inte bio bra.. däremot att ses på krogen eller på ett café.. kan vara okey. Eller en promenad

Kanske ni inte ska göra som jag....för såhär  i backspegeln så verkar det ju hur galet som helst.

Dålig karma skaffar man sig om man står bakom en buske för att spana in dejten och att man  sedan vänder på klacken  och smyger iväg om han inte faller en i smaken .

 

 

Man ska vara tydlig och ärlig !

Sex första kvällen är okey om nu båda känner för det – men ett stort nono  om man av nån anledning känner att man måste ha sex.  Det måste man  ju aldrig.

Hur har era första dejter sett ut ?

Kram & kärlek

1 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Jag undrar vad 2018 bjuder på för mig? Resa? Kärlek? Jobb? Blir det ett bra eller dåligt år? Tacksam för svar! Kram 🐷

2 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Jag undrar vad 2018 bjuder på för mig? Resa? Kärlek? Jobb? Blir det ett bra eller dåligt år? Tacksam för svar! Kram 🐷

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få den kvinna som jag vill har för samtalstöd?

Hoppas att jag får den chansen...

Ha det bra

4 Jossan :

skriven

God morgon!
Tisdag och inte så jätte mycket att göra på jobbet idag. Men sen blir det full rulle onsdag till fredag! Den första december ska vi ha after work på jobb. Ska bli trevligt! Trivs bra på mitt jobb och hoppas jag får fortsätta där.

Jag har aldrig varit på dejt.. Hoppas jag blir bjuden på det snart..

Igår satte mina vänner ner foten. Det var dock på tiden. Efter 1,5 år av utfrysning så satte de ner foten. F och M bjöd in alla våra vänner till nyår utom mig. Men nu satte de ner foten och skrev att de skulle sluta hålla på så och den andra ringde och pratade med F. Så de bjöd mig. Egentligen så vill jag inte men vill va med mina vänner...

Vad har de emot mig? Jag har ingen aning.. Kommer det att lösa sig?

Kram

Svar: Ja jobbet trivs med dig också :) Vänner som väljer bort är inga vänner... och de är inte viktiga för dig.. kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Med dejter menar jag nu de som jag har träffat efter min skilsmässa, före det var jag ju bara barnet... Huj, tycker jag har dejtat väldans mycket, förra året, o det var enligt samma koncept, en kopp kaffe nånstans. Så vågad var jag ;D att jag steg in i en främmande bil o vi åkte iväg på en lunch, mycket trevligt o det blev också en till lunh, men sen ville jag mera o han ville ha en fwb. Bedyrade att jag var fantastisk, tack för det, men ville ändå inte ha mig?! Som mest har jag dejtat fyra karlar på fyra dagar o sen blev det nog stopp. Kysst dom har jag inte, desto mer, vilket väl då innebr at jag måste kyssa en massa grodor till, innan jag träffar rätt? Oh nej, det orkar jag inte med. Dessutom tror jag att jag har hål i tänderna, o de bakterierna vill jag inte föra vidare ;D. Helt vanliga dejter, karlar som varit no show, fegisar, men ingen som fått mitt hjärta att klappa. Är det något fel på mitt hjärta Es, känslokall, eller kan det tänkas mjukna o nån får mig på fall? Fint rimmat, va? Längtar så efter en karl, med ALLT vad det kan innebära... Torkan är stor som Saharas öken, kan jag ens nåt tillsammans med en karl?? Aah...

Ja inget banbrytande i mitt liv alltså, nu funderar jag på att söka en plats som training manager, det lät så intressant. Saknar naturligtvis den erfarenhet som de söker :D, men, men... Det lät så intressant, happening hela tiden, just som det ska va...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Inget fel är det på dej inte.. du har bara lekt klart och vill ha riktig kärlek... och det kommer du att få också.. även om det drar ut på tiden ! kram
Esmaralda

6 Tingeling:

skriven

Jag har inte haft så många dejter men hade två förra sommaren då jag nätdejtade. Den första killen promenerade vi för han hade hund. Och sen skulle vi fika. Han bjöd inte! Och för mig är det viktigt. Tycker det på nåt sätt visar hur en person är... Men vi träffades igen, han kom hem till mig och jag bjöd honom på fika. Sen skulle vi äta ute på restaurang. Om han bjöd? Nej! Det kanske låter gammalmodigt men jag tycker att killen ska bjuda. Kanske också för att mitt förhållande med mitt ex var att jag tog hand om honom. Jag vill inte ha det så igen. Jag vill att man tar hand om varandra. (sen var det fler grejer med denna kille som inte stämde, verkade mer som han letade efter någon att bo hos).

Andra dejten via nätet var jättetrevlig. Och jag försökte. Men det klickade inte. Tänker på han ibland. Men bara gick inte. Var heller ingen bra tid i mitt liv, var fortfarande lite sårad efter mitt ex.

Men roligt var det! Sen lade jag ner dejtingen. Jag vet att dem flesta killar är okej. Men har kanske blivit lite yrkesskadad... finns en del tokiga människor här... Skulle aldrig våga åka hem till någon på första dejten! Träffas ute är bättre ☺

Och jag skulle vilja dejta. Men gillar inte riktigt nätdejting. Man blir så dömd. Och dömande. Jag gillar känslan när man ser någon, då vet man nästan direkt. Profilen på nätet kan vara missvisande.

Kram!

Svar: Japp... männen ska bjuda, sådan är jag också ! Det visar social intelligens och generositet,, även om fikan bara kostar en 50 lapp... så är det inte pengarna utan handlingen som räknas. Klart att det är när man träffas ute.. jag var rent tokig som for hem till folk och bjöd hem !! Du kommer träffa rätt och jag tror inte det sker genom nätet.. kram :)
Esmaralda

7 Agnes:

skriven

Kommer aldrig så långt som till en första dejt...har inte gjort på något år...de som vill dejta mig är de dör sim blivit över...o de jag finner intressanta nog för att ta en fika med...de gillar att ställa in fikaträffarna.

Så jag dejtar inte,då jag helt enkelt är för gammal för män i min ålder.

Får fortsätta att ta mitt kaffe själv, helt enkelt. Är rutinerad singel och får inse att min tid som attraktiv kvinna är förbi...och med tanke på att mäns enda syfte med att umgås med en kvinna är att hon ska boosta hans ego...ja, då är valet enkelt...Fri som kvinna betyder SINGEL!

Tvåsamhet är inte något för en kvinna...det är något en man hittat på....

Kram!

Svar: Bra kvinna reder sig själv.. så ÄR det !! Somliga nöjer sig med detta och andra inte.. när jag dejtade tror jag inte att jag sökte den stora kärleken....jag hade varit många år i ett förhållande.. det var rätt nytt med internetdejting... och jag ville ha kul.... så just där och då passade det mig... för övrigt så ÄR du attraktiv och en dag möter du någon som du känner är rätt... det har jag sagt innan och det ser jag fortfarande :) Kram goa Agnes :)
Esmaralda

8 Västerbottniskan:

skriven

Mina dejter har nog oftast inneburit middag, i en stuga, hemma hos någon eller på restaurang. Och det är ju helt okej. Då har man något att syssla med medan man pratar och lär känna varandra.

Men om jag skulle ta initiativ till en första dejt skulle jag nog ta med honom till stugan, ut i roddbåten, med rockmusik på låg volym, och meta abborre, småprata och skämta. Bara för att visa att jag till vardags är en enkel tjej som inte känner behov av att alltid visa mig från min snyggaste sida, som är kass på att ta loss fisk från kroken, men som kan vara mig själv, som har humor och skrattar mycket. Jag är en Norrlands Guld; "När man vill vara sig själv för en stund!"

Kram till bloggfamiljen!

9 Susan:

skriven

🤗tack för att du bjuder på dig på själv, själv har jag inte många dejter bakom mig men hoppas det kommer fler snart😇
Bio har testats, gick rätt bra men ledde bara till ett par dejter till. Att be om hjälp av en hantverkare o bjuda på middag som betalning gick bättre😉 Men nu ser jag fram emot en dejt me mannen i mitt liv....😇

Kram

10 O:

skriven

Haha.. ja många grodor blir det innan rätt man kommer.
Ska ha möte på personalavd nästa vecka.. hur går det? Känner obehag .. fast jag vet inte varför ?? Kram

11 -:

skriven

Godmorgon älskade Es hoppas få lite råd tror du nya behandlingen med teamet är något för mig i längden för att få bukt med smärtan ? Fick ingen bra känsla med psykolog alls. Hon ställde väldigt många frågor utan att vänta på svar. Hann svara lite innan hon drog vidare med andra frågor. Även obekväma frågor. Klarar jag mig bättre utan detta. Fick väldigt bra hjälp med Aroma massage lite hela människan. Detta blev svårt. Bokade av teamet eftersom jag är förkyld och det krockade denna vecka med annat. Borde jag ge teamet en chans ?
Kram

Svar: Ja, ge teamet en ordentlig chans först.. och prata med dem om hur du känner.. att det liksom går för fort med frågorna och att det kolliderar lite med din personlighet... de om någon för kunna förstå... kram
Esmaralda

12 I wonder...:

skriven

Godmorgon i stugan!

Åh första dejter...! Jag har haft några som jag på rak arm kan minnas som lite roliga/annorlunda i efterhand.

En i tonåren, då var jag hos en kompis kompis med en kille som var intresserad av mig. Det var alltså inte hos honom. Jag kom dit, vi sa inte så mkt, kollade på tv och BYTTE NR... det blev aldrig ngt där. Ingen kemi.
Lite mer nyligen kan jag ge exempel på då jag velat vända klacken så fort jag sett dem i verklighet (tinder dejt) men sånt gör man ju inte så jag satt där vid tre till fällen, tre olika människor, och försökte göra det bästa. Skratta, prata och ha lite roligt. Ingen kemi och inte lika sina profilbilder 😒

Min bästa första dejt var för flera år sen när jag tyckte en kille var attraktiv på en kryssning, vi råkade prata om ngt av ngn tillfällighet. I nyktert tillstånd.
Kryssningen var över o jag tänkte på honom.
Månader senare åker jag långt ut till en annan storstad till en nattklubb o vem träffar jag där!? Killen!
Åh så glad jag blev. Vi bytte nr o hade vår dejt dagen efter eftersom jag var på weekendresa. Vi var runt staden o vi åt eller fikade, minns inte. Sen sov jag hos honom. Det var så pirrigt o så spännande. Han hade också en smart katt som kunde öppna kylskåp 😊

Men det blev inget mer än det för att han skulle plugga utomlands väldigt kort därefter.

Es, jag frågade igår men tror inte min fråga kom med?

Vad är det som händer? Det är Sahara öken med mitt kärleksliv.
Gabbe har jag råkat krossa i flera bitar också, vet inte om han funkar längre.

Ge mig hopp

Kram

Svar: Gabbe gör så gott han kan i alla fall, det kan jag känna.. precis som jag känner att kärleken kommer till dig även om du får vänta en tid till.. kram
Esmaralda

13 Solstjärnan:

skriven

Hej 😊

Roligt då du berättar om vad du varit med om.
Dessutom när du varit med om det ena och det andra.😊

Själv jar jag prövat på en dejtingsajt ,( för andra gången nu)
Skriver med en man nu, helt ok , verkar trevlig.

Ser du något ang.honom?
Blir vi vänner? Träffas vi? Blir det dejt?

Ha en fin tisdag!
Kram Solstjärnan 🌟

14 Frida:

skriven

😂😂 fantastiskt. Jag har inte dejtat så mycket i mina dar. Har varit med min i 18 år dessutom.Men ny har jag varit på en stycken och det blev på ett café dock blev det inte mer eftersom jag ännu inte hittat mitt boende så det känns fel och för tidigt. 😉
Får se det blir kanske dejtande för mig sedan?
Kramar 💛💜💛

15 Sus:

skriven

Hej
Härliga minnen.....
Har ju aldrig direkt varit på banan...
Vill ju bara ha lungn och ro....
Finns det ljusning.....
Love sus

16 Varis:

skriven

God morgon!
Nu snackar vi mitt ämne haha..
Jag har ju varit på många första dejter både blinddates och med killar som jag fått kontakt med.

Jag säger som dig Ez, det är hemskt hur vissa kan döma ut någon direkt pga gel utseende. Ja absolut behövs ett klick och attraktion men den kan ju komma plötsligt när/om du ger personen en chans.
Jag älskar romantiska dejter med ljus mat o vin eller en trevlig promenad, eller varför inte ett besök på tex nåt museum efterföljt av en kopp te på fiket.

Men nu vill jag inte dejta mer såsom jag gjort. Jag nådde min gräns: tog bort alla dejtingappar, tagit en pause från krogen mm.
Nej det kanske inte leder mig till Mr Right men nu finns inte viljan att möta fler random killar. Har inte känt klick med någon.

Är han långt borta min blivande? Rent geografiskt tänker jag 😇

Kramar

Svar: Ja en bit bort.. inte på samma ort där du bor... kram :)
Esmaralda

17 G.:

skriven

Er det helt over mellom meg og R? Eller er han enda litt fornærma for det jeg spurte han om på onsdags kveld?

18 Smöla:

skriven

Jag har dessvärre aldrig varit på någon dejt, tyvärr!!! Önskar Såå att jag kunde få bli bjuden på en dejt... kommer jag att få bli det snart?

Svar: Ja jag tror att du kommer att dejta... ta tag i det hela lite bättre själv.. kram
Esmaralda

19 Jennifer:

skriven

Hej! Vilket roligt bloggämne! Jag har varit på säkert hundratals dejter... och en del är mera minnesvärda än andra, om man säger så! Och så finns det några enstaka katastrofala dejter som jag gjort allt för att förtränga, hehe. Nu i denna stund kan jag faktiskt inte komma på en enda, trots att de finns.

Gick nyligen på dejt med en söt och rolig och intressant man, och jag kände direkt att, ja! jag är intresserad av denna människa och skulle vilja testa om det kanske kan leda någonvart! Men tyvärr gjorde han klart att han inte är intresserad av mig annat än som sängsällskap. Jag tackade nej eftersom det känns meningslöst för mig att ha random sex, jag vill hellre satsa på någon som är intresserad av ett riktigt förhållande. Lite synd med denna kille då han verkligen var så intressant och världsvan och intelligent, precis sådana män jag vill ha.

Nu undrar jag om denna brittiska kille i Birmingham som jag har chattat med sedan i somras. Skulle det bli bra om vi träffas på riktigt? Ser du något kring honom? Kram

Svar: Irl tror jag inte att han är riktigt sådan som du hoppas... men självklart ska du pröva och se.. kram
Esmaralda

20 Vivi:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för att du delar med dig. Det här med dejtande är ganska klurigt många gånger och som du säger ibland finns det något och ibland är det som en platt fisk.

Es, jag pratade med min föredetta igår och båda är överens om att det finns lite känslor mellan oss. Det känner vi båda.
Men jag anser att man behöver kämpa också om man ska kunna hitta tillbaka till varandra och bli kära på nytt. Jag vill ge det ett försök. Dejta varandra ett tag och se om vi kan känna mer för varandra igen och hitta tillbaka till varandra. Han är mer tveksam och han sa att vi får se och vi skulle höras om saker.
Åh snälla Es kan du se om han kommer att ge oss en chans att försöka hitta tillbaka till varandra? Kommer han göra det?
Kram

Svar: Ärlighet och öppenhet är viktigast... att ha tillit till varann.. och att båda är dedikerade till detta... jag känner tvekan om han är det.... och du ska inte bara gå och vänta... lev ditt liv... kram :)
Esmaralda

21 Uppgiven:

skriven

Hej!

Finns det verkligen någon som kommer att anställa mig till jobb?? känns som om jag aldrig lyckas att få ett jobb igen??

kram

Svar: Jodå det får du.. jag ser dig jobba framöver även om jag inte ser några detaljer kring detta.. kram
Esmaralda

22 F:

skriven

Har varit på olika dejter i mitt liv 🤣 o träffat mycket konstigt folk. Men jag träffa min prins till slut ❤


Undrar vad 2018 har mig att erbjuda. Ser du det esmeralda. ❤

Svar: Ja kysser man bara tillräckligt många grodor så brukar prinsen komma till sist... 2018 blir blandad kompott men med mycket glädje.. kram
Esmaralda

23 Fråga :

skriven

God morgon denna kalla morgon. Kommer min syster träffa den rätte snart???

24 Dunegull:

skriven

Vad kommer barnen tycka om resan?
Kommer de ha kul?

25 AnnaK:

skriven

Vad trevligt det skulle vara att gå på dejt! Har nog knappt varit på nån känns det som 😊

Längtar såå efter ett eget hus! Så trött på att bo i lägenhet. Ett hus i något mindre samhälle skulle vara så trevligt 😊 Fantiserar för fullt!

Kram 😊

26 Livsturisten :

skriven

Rolig läsning om dina dejter. Det är ju precis vad jag själv nyligen börjat prova på, men jag har redan fastnat rätt så bra vid den första dejten. Visst velar jag nån gång i veckan o tänker näe vi lägger ner för det här kommer inte funka o sen bara tvärvänder den tanken till fjärilar i magen igen. O jag analyserar mig själv... Varför detta beteende hos mig o dessa tankar?! Inser...rädsla att såras, rädsla att ge o inte få lika mycket. Kram

Svar: Ja du har analyserat bra själv så¨nu får du ta dig steget vidare i tanken.. och tänka att om du inte vågar utsätta dig för att bli besviken så vågar du inte heller släppa in kärleken.. kram
Esmaralda

27 Kicki:

skriven

Har en kund hon är 70 plus som dejtar fortfarande.....hon har sån otur , hon längtar efter kärleken då hon blev änka för ett tagsen, men lyckas inte hitta någon. Ser du om hon lyckas hitta kärleken?

Svar: Det gör hon.. kram :)
Esmaralda

28 Kvinnan:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn?

29 Mg:

skriven

Hej!
Min chef har slutat o han sa inte ens hejdå till mig..det gjorde han till mina andra kollegor..det har varit spänt mellan oss länge..men ja kommer sakna han ändå..
Kommer han sakna mig?
Kram!

30 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för dina berättelser.
Jag träffade en kille på en förfest och det pirrade lite. Känns inte som det är ofta jag känner så.
Men nu ska vi iallafall ses ikväll.
Tror du den här killen kan bli mer med?
Kram

31 Åla:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner han mer för henne än mig?
Tror du dem passar varandra i större utsträckning?
Finns det en chans att han väljer mig?
Kram

32 Nyfiken:

skriven

Hej Esmaralda.
Skrev med en kille på nätdejting. Jag vet vem det är. Men jag känner honom inte.
Han skrev en beskrivning utav sig själv som jag gillade.
Jag svarade men nu har han inte svarar igen.
Tappade han intresse?
Tror du vi kommer att ses privat?
Kram

33 Fråga:

skriven

Kommer min syster träffa den rätte snart ❤

34 Kvinnan :

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn

35 ???:

skriven

Ser du om min mamma kommer träffa någon ny??? Hon är änka sen några år tillbaks? Fast hon är så tillbaka dragen.

Svar: Ja, men ändå kommer någon... fast det ser ut att dröja.. kram
Esmaralda

36 Milla:

skriven

Vilka dater du har haft. Du måste vara totalt orädd. Själv kan jag vara försiktig o hade lågt självförtroende, självkänsla. Att inte duga, räcka till. Jobbar på det. Och därför undrar jag om han älskar mig, han jag träffar....

37 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu när jag har sagt till honom hur jag vill ha det, ska jag bara låta honom vara nu, ge tid ser det ut att bara vara det bästa alternativet? Inte höra av mig alls på ett tag? Finns de chans att han vill att vi försöker hitta varandra igen då?
Kram

38 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon...
Träffar mina män på så lustiga ställen..
En träffade jag på en bensinstation.. Min bil var trasig och han kom över vägnen och hjälpte till med min bil.. Sedan kom han till min kampingplats och repade bilen på kvällen.. Han sov över i tältet och sedan var vi ett par i 3.5år. Den jag strular med nu träffade jag i skogen. Hans lilla hund hade sprungit bort.. Och han kom springande efter..
En kille träffade jag när jag stod i kö till ett dansställen och det var vinter och kallt. Vi började sjunga julsånger i stämmor.. Jag fick den trevligaste kvällen på hela det året och vi fortsatte att umgås.. Hans pappa var en känd filmproducent och ett nytt liv öppnade sig.. Fick träffa många kreativa personer. Där kände jag mig hemma. En man träffade jag på systembolaget. Han skulle köpa vin till en date men det slutade med att vi två gick på date..
Har varit på deijtingsight också men jag är bättre på real life..
Jag blev kompis med en tjej på datingsighten och vi är fortfarande vänner.. Hon skrev och frågade om rasen på min hund som syntes på en bild och det visade sig att vi hade många gemensamma vänner..
Nu har jag fått ny tid och en handläggare på kronofogden polisen söker efter bilarna so står på mig??? Och de har ju i sett att de i te finns i min ägo..
300000är nu frysta på kronofogden och jag kanske får de 60 000 tillbaka so. De redan har tagit helt felaktigt.. Tjohooo.. Men detta är ju bara kanske.. Men jag har bett om hjälp och min. Stridskvinna har jag med mig och huset är fullt av andar.. Mamma ringde och var snäll i går i fem minuter och sedan blev hon arg igen.. Men fem minuter.. 💕 det är bra..
Det var det här talismanen samarbetade om här om natten.. 💕

Nu ska väl ändå bostad lösa sig inom kort. 💕. Kramar. 💕
.
EllaBella hälsar till MG och dig.. Och det gör jag med.. Mycket ljus och kärlek..
och i dag ska jag göra saffransbullar och så gör sonen krabb och räk kakor till middag.. Gudomligt.. 💕 snöglada kramar
🎅

Svar: Jag blev också kompis med en tjej på en dejtingsajt ... vi är fortfarande vänner :) Ja talismanerna gör allt de kan för dig och de samarbetar perfekt !! Vilken god middag du ska få... själv ska jag äta korvgryta hos dottern i Lund. MG skickar puss. kram :)
Esmaralda

39 KaTa:

skriven

På min första dejt med min nuvarande sambo betalade jag med självklarhet vårt kaffe. En verklig chock för mannen i vars kultur mannen alltid förväntas betala.

Svar: Så är det.. och jag är den romantiska gammaldags typen som tycker mannen ska betala.,. utan att fråga.. han ska bara göra det... precis som gillar män som håller upp dörrar.. hjälper på med jackan... ja, allt sånt.. kram :)
Esmaralda

40 Mariao:

skriven

I fredags träffade jag på en tjej och det mötet var så häftigt. Det kändes som vi redan träffat varandra, fast detta var första gången vi sågs.
Undrar just om hon kände likadant....
Kommer vi ses igen?

Kram,
Maria

41 Michaela:

skriven

Nästan alla dejter jag har varit på har varit misslyckade förutom den sista och honom bär det av till i slutet av veckan. Hoppas på några fina dagar tillsammans :) Kram

42 Louise:

skriven

Lite egentid idag. Maken som inte har fått jobb ännu är ute på skyttebanan denna kalla tisdagsmorgon. Jag ska snart dra igång en maskin med handdukar här hemma och städa lite. Vi ska ha hit en elektriker imorgon och få ny lampa samt spegel.
jag är så less på att gå hemma nu så det ska bli skönt att komma ut på praktik.

Imorgon ska jag på en intervju i hålan som jag växte upp. Jag jobbar hellre där än i Malmö om jag ska vara riktigt ärlig.
Har sökt jobb på en förskola som jag har gått på när jag växte upp.
Så jag hoppas att jag får det.
Ska bara komma ihåg att skriva ner min referens också, det glömmer jag varje gång haha.
Jag vill ju så gärna ha ett jobb att gå till så fort min praktik är slut.

Kommer jag få skriva jobbkontrakt någon gång? Hur ser det ut med chansen att jag får jobbet på någon montessoriförskola eller denna som jag ska på intervju hos imorgon?

Jag fick i alla fall ett tack men nej tack från förskolan jag var på intervju hos förra måndagen.
Nåja lika bra. Skulle tagit jättelång tid att komma ut dit då det ligger på andra sidan stan.

Ha en fin dag nu och tacksam för svar. Kramar

43 Ghostwriter :

skriven

Vad tyckte killen om träffen? Vill han ses igen? Jag tyckte det kändes intressant och givande faktiskt. Kanske tolkade fel.






Kan det va min fråga igår som inspirerade? Hur som så kom inlägget lägligt! Roligt att läsa.


Jag försöker träffa killar men inser snabbare när de inte är den de sagt. Dom är gulliga/roliga ena stunden - nästa så rör dom på än och det känns inte bra alls, jag har inte ens gett dom tecknen på att jag vill. Blir så förbannad. Men har haft trevliga träffar också! But.. No no Klick!


44 desp:

skriven

usch, håller med dig.. men EZ!! är i sådan panik!! har inget jobb .. en timextra, jag behöver ett helt tids jobb ser du om jag fixar det??? jag är så deppig när jag hör att alla andra fixar jobb men inte jag? hur kommer det sig ingen lägenhet ingettting har jag, inget man bör vara avunsjuk på ALLS jo kanske mitt utseende men et bryr jag mig inte om!! jag behöver uppmuntran jag är så ledsen på detta livet vad ska jag göra es? när får jag mitt heltids jobb,, komme rihåg att du dvarade längesedan med att det kommer men jag vet inte varför jag lever efter idna ord? ahahah men vad ska jag göra ez"!!!!! När får jag lägenhet jobb osV? :O

45 Flora:

skriven

Hej! Nu var det länge sedan jag var på bloggen! Kul läsning i alla fall. En kort fråga- skall jag flytta till mannens hus eller ska vi hitta ett nytt gemensamt? Är mycket villrådig nu....

Svar: Bäst odds om ni satsar på något nytt och gemensamt.. det sitter liksom för mycket i väggarna i hans hus.. kram :)
Esmaralda

46 Helena Ir:

skriven

Ja,det här dejtandet..har jag gjort,men inte så många gånger..det konstiga är att jag träffat män..många! Men ett fåtal tillfällen har kallats för dejt.
Tror jag inte är så för det här specifika som kallas för dejt..när man ska synas..och man ska syna! Nätdejtat har jag också..det räcker med det! Orkar inte med sånt där längre..nu hoppas jag att vi bara ramlar över varandra..och så bang bom..så är det VI!
Eller är det så bara i sagorna..när man har varit med om en del..åren går..men vem vet..det kanske blir min tur..och att jag faktiskt tycker det är bra!

Jag är hopplös..jag vill ju resa..men när man varit med om en händelse..som satt sina spår..Har jag förresten berättat att jag flög dagen efter..annars, kanske jag aldrig gjort det mer! Så visst har jag flygit många gånger efter det. Men varje gång,är en pärs..När det är som värst turbulens..så tänker jag att jag ska ner på knä och kyssa marken..när jag kommit ner..jag tänker, ALDRIG MER IGEN! Och så snart igen..ja.där före jul!
Gillar jag utmaningar :) Fy vale..!!
Nu är jag så klok..ja,jag påstår det..att om du såg något..så skulle du hindra mig!:)

Oj,vad det har kommit mycket snö här..fint..men inget längre promenadväder..hoppas t-banan funkar som den ska..ska fixa med nytt pass idag.

Ha det så bra..
Kram :)

Svar: Ett giltigt pass är viktigt att ha.. men vet aldrig när det kan komma till pass...och där vitsade jag till det lite också.. märkte du det ? :) Kram :)
Esmaralda

47 MIKA:

skriven

Hej!
Ser du om ägaren säljer huset till oss Esmeraldra ? Med vänlig hälsningå

48 Lydia💕:

skriven

Du är för härlig och alltid kul o läsa din blogg
Har inte varit på någon date men pratar med en nu på en dating site Och undrar om han är något och träffa
Pratade med mitt ex igår och undrar hur han mår igentligen
Budar på en lägenhet och undrar om den blir bra
Lydia💕

Svar: Dejta du den du har kontakt med.. han är troligen inte den rätte men det kan bli trevligt i alla fall. Exet mår inte så bra... men jag ser inget allvarligt.. kram :)
Esmaralda

49 H:

skriven

Ibland undrar jag hur du kommer på dina inlägg, så underhållande och intressanta :)

Kan berätta om mitt ex. Vår första dejt. Han ville bjuda ut mig på bio. Det slutade med att han i kassan sa att vi betalar var för sig och han valde film. Nån komedi som jag bara satt och skakade på huvudet på filmen genom. En annan dejt blev jag skyldig honom pengar varpå jag av irritation lassade upp enkrona efter enkrona bara för att visa mitt missnöje. Jag är verkligen inte snål och präktig men är man i ett förhållande tänker jag att det brukar jämna ut sig pengamässigt, man ger och tar. Det höll inte så länge, tog dock slut av andra orsaker :)

Längtar så efter kärlek. Vet att du i en seans skrev att jag skulle möta honom bland mycket folk. Hoppas inte vi missat varandra. Är han långt bort? Kram

Svar: Ni har absolut inte missat varann... han kommer.. kram :)
Esmaralda

50 Mg:

skriven

Hej!
Min chef har slutat och han sa inte ens hejdå till mig fast han såg mig sista dagen..han sa hejdå till alla andra..varit spänt mellan oss men jag kommer sakna han..
Varför sa han inget te mig?
Kram

51 Mikael:

skriven

Jag har nog bara varit på två dejter, jag gillar när det bara händer, och det gör det ju :)

Första dejten räckte i 45 sekunder, hon tyckte nog jag var lite för ung eller nåt.

Den andra räckte i 5 sekunder då en annan okänd tjej på stället hade bestämt sig att hon skulle ha mig, när dejten väl dök upp var det försent och det blev riktigt bra.

När det är så tar jag att det passar mig bäst när det bara händer :)

Kram
Mikael


Svar: Ja, det brukar bli bäst så... men om det aldrig tycks hända, ja då får man försöka skynda på ödet lite :) kram :)
Esmaralda

52 Adasd:

skriven

Jag har inte haft så många första dejter men det har alltid varit att man ses över middag eller kopp kaffe och lär känna varandra.
På tal om första dejter, när går jag ut på dejt igen? Något särskilt budskap om mitt kärleksliv ❤️

Svar: En dejt lär det nog bli ganska snart.. även om det kanske inte blir med den rätte.. kram
Esmaralda

53 <3:

skriven

Hej kära Es min första riktiga dejt var med min första kärlek D. Han hade med sig blommor och hade bokat bord på en mysig liten restaurang för trerättersmiddag. Kärleken som par höll några år tills jag tyvärr blev kär i en kille som inte alls var bra. D och jag har varit vänner på ett speciellt sätt i 11 års tid. Varit två duster mellan oss och den sista tror jag inte vi kommer komma vidare. Han gjorde mig så besviken och ledsen. Tror han fortfarande är rent ut sagt förbannad på mig att jag berättade för L. Kommer han inse en dag att han gjort fel ? Kommer han höra av sig igen ? Känns som han är borta ur mitt liv för gott.
Kram
💗💗💗

54 Adasd:

skriven

Jag har inte haft så många första dejter men det har alltid varit att man ses över middag eller kopp kaffe och lär känna varandra.
På tal om första dejter, när går jag ut på dejt igen? Något särskilt budskap om mitt kärleksliv ❤️

55 Jojo:

skriven

Hejsan Esmaralda! Kan du se varför universum inte hjälper mig med denna sak som jag försöker genomföra???

56 Ht:

skriven

Hej!
Om jag söker chefstjänsten på mitt jobb kommer jag ha en chans att få den?
Kram!

57 k:

skriven

Hej

bli våran resa så bra som den förra ? :)

Och ser du om vi kommer att förlova och gifta oss snart ?

Kram

58 J:

skriven

Hej Esmaralda! Jag känner mig så ledsen över mycket! Blir det bättre?
Kram

59 F:

skriven

Tack snälla för svar på min fråga ❤❤

60 Tisa:

skriven

Varför svarar inte Sofia på mina mejl, det brukar hon göra. Hon har väl inte tagit bort mejlen. Kanske har mycket att göra?

61 Virrhönan:

skriven

Roligt inläggoch roliga dejter du haft. Har nog aldrig direkt dejtat men fick väl ihop det några gånger ändå. Men dom riktiga klicken uteblev. En var så galet kär i mej men jag önskade bara att kvällen skulle ta slut. En annan var jag kär i men när vi väl blev ihop så försvann känslorna med en gång och jag visste inte hur jag skulle göra slut. Dejtingen har ju hamnat på en helt annan nivå idag än för kanske 20-25 år sen. Internet har gjort det så mycket smidigare på gott eller ont.
Idag piggar jag upp tillvaron med en oskyldig fling istället, blir det nåt skoj med han den snygge dom närmsta dagarna? Tycker han om våra möten?
Kram💕

Svar: Han tycker om mötena och han tycker om dig men sådär 100% seriös är han kanske inte... men det kan du nog själv känna in.. kram :)
Esmaralda

62 Mimi love:

skriven

Jag har nog haft tur med mina dejter fina killar och de har jag träffat på krogen/mataffären/ sedan har vi fikat och pratat. Men det har aldrig vart en soulmate som jag klickar med:(

Ser du när jag möter min tillkommande?
kram

63 åsa:

skriven

Hej E!

Åååååh nu har jag min shanti talisman.
Ååååå. öppnade brevet med en brevöppnare i trä som jag köpte när jag var 15 år i Dubrovnik.
Har inte använt den på hur länge som helst. mkt fin stund o nu är hon med mig. så heligt o sååå lyclig.
Älskade kortet du sände henne med. paraplyet o basfilolen haha. har spelat vanlig fiol. ha ha tusen miljoner tack Esmaralda.
Har skrivit till l men inget svar nu åker han imorn . tycker det är dåligt . men nu ska jag vila jag kan inte göra mer. tack tack tack.kram Åsa

Svar: Ja nu är din Shanti också glad som äntligen fått komma hem !! Hon kommer att göra allt hon förmår för dig. Kram :)
Esmaralda

64 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Nu har Shanti kommit. Jag har lagt henne i en skinnpåse att ha runt halsen. Jag gjorde sådana skinnpåsar under pysselkvällen jag var på i garntrollet. Jag fick till och med sålt en sån där skinnpåse så lyckade blev de. Och för Shanti passar den perfekt. Så nu kan vi börja bekanta oss med varandra.

Här är så vackert väder i dag. Jag har varit ute och sprungit och det var kallt men skönt.

Tack för att du skickade en healingtanke åt mamma! Det gjorde nog gott.

Kram ThereseC

Svar: Vilken perfekt påse för din Shanti !! Där kommer hon att trivas... och hon kommer gör allt för dig.. allt som står i hennes makt... kram :)
Esmaralda

65 Annelie:

skriven

Hej Ezmaralda,

Finns det en lösning på mitt problem, eller har det gått för långt?

66 EL:

skriven

Hej!

Har inte haft tur i kärleken alls så här långt...
och inte haft en riktig dejt :(
Kan du se om jag träffar mannen i mitt liv under 2018? Var nånstans? Hur vet jag att det är han?
Jag vill inte ge upp hoppet om kärleken ännu.



67 Mia:

skriven

Hej!
Jag har pratat med mitt och Efteråt blir jag sittande och är mest arg, irriterad och ledsen på mitt x. Han har valt bort sina egna barn och bryr sig mer om sig själv och sin nya ”fru” och hennes barn. Barnen mår dåligt och känner sig besvikna. Jag mår dåligt och tankarna är många. När kommer livet att vända? Ser du några ljusglimtar nästa år?

68 Erika.F:

skriven

Dejting var det länge sedan jag sysslade med. Jag avslutade allt sådant den dagen jag flyttade.
Året innan denna flytt fanns det fem män jag dejtade utspritt under en längre tid. Det var män som inte alls uppförde sig illa, det klickade inte för min del eller hos dom.

Däremot kunde jag tycka det var ganska komiskt när orsaken kom genom ett mail varför de inte var intresserade. Varför inte säga som de kände,det är väl iallafall ärligast så. Det klickade inte, det sa jag helt ärligt, varför invecklar sig i något som inte alls var orsaken till mer dejting?

Jag har nyligen fått veta att det finns två män i min närhet, som tydligen ska har intresse för mig. En av dom har jag redan sett, den andre däremot vet jag inte vem det är. Jag är ganska säker på att det kan var den man du sett Esmaralda under alla dessa år. Det känns ända in i hjärtan att det kan var så. Den jag redan sett är betydligt yngre än vad jag själv är, då tänker jag....han kan det inte vara.


Ändå så gror en tanke även på honom....han har onekligen glimten i ögat - ler och det riktigt strålar om honom. Han har enbart sagt hej de gånger vi möts och följer mig med blicken tills jag är utom synhåll. Jag å min sida stannar inte och börja prata med honom, då jag tänker att han är yngre än jag och vill inte invecklar mig i något med honom. Nog är det frestande ändå.


Har trasslat in mig i yngre män förr, det är numera uteslutet. Inga fler misstag så sett. :)
Väntar gärna på den du sett ska komma.

Kram

69 Aa:

skriven

Hej Esmaralda.
De frågar ofta på ena jobbet om jag kan ta längre pass.
Känner att det räcker som det är nu egentligen.
Blir de sura eller minskar mina chanser här om jag säger nej?
Kram

70 Hopp:

skriven

Har inte varit på så många dejter och vill inte gå på fler.

Ser du om min nästa dejt blir med min blivande?
jkram

71 Adad:

skriven

Jag har inte haft så många första dejter men det har alltid varit att man ses över middag eller kopp kaffe och lär känna varandra.
På tal om första dejter, när går jag ut på dejt igen? Något särskilt budskap om mitt kärleksliv ❤️

72 Mimi love:

skriven

Jag har nog haft tur med mina dejter fina killar och de har jag träffat på krogen/mataffären/ sedan har vi fikat och pratat. Men det har aldrig vart en soulmate som jag klickar med:(

Ser du när jag möter min tillkommande?
kram

Svar: Nej det ser jag inte... bara att han kommer o ni möts... ni missar inte varann.. kram
Esmaralda

73 Ghostwriter :

skriven

Vad tyckte killen om träffen? Vill han ses igen? Jag tyckte det kändes intressant och givande faktiskt. Kanske tolkade fel.


Kram

74 Fanny2 :

skriven

Du var så modig, Es... Åker man hem till någon på första dejten så vet man aldrig vad man kan förvänta sig. Håller med om att bio är dåligt om man vill lära känna varandra.

Jag har inte riktigt dejtat så mycket... Har inte haft lust eller pengar till att kyssa grodor men det kommer väl så småningom. Någonstans finns väl min grodprins...

Vet inte vad jag ska tänka om M längre... Får ibland känslan av att hon gör saker för att jävlas eller hämnas med mig. Kan det vara så? Kanske är hon ganska passivaggressiv?

Kram

75 k:

skriven

Hej

bli våran resa så bra som den förra ? :)

Och ser du om vi kommer att förlova och gifta oss snart ?

Kram

76 Mimi love:

skriven

Tack för svare Es

undrar om du lagt till en ruta under skicka komentar? Att man måste kryssa i om man är en robot, eller är det bara min datorn den dykt upp på:(? för den fanns inte där igår?
kram:)


Svar: Nej, det är inget jag gjort... kanske blogg.se som gjort sådana här ändringar ? Kram
Esmaralda

77 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns de inte så länge kvar innan jag har en familj?
Med man?
Kram

78 Nyfiken:

skriven

Hej Esmaralda.
Pratade med en kille via nätdejting men nu har han ej svarat
Finns intresset kvar?
Kommer vi ha mer kontakt?
Kram

79 Kvinnan :

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn

80 åsa:

skriven

Hej igen E!
Vad du säger om shanti att hon också är glad att komma hemm till mig. Läste någon hade gjort en fin påse o ha henne runt halsen . man inte ta en silverkedja som har legat i saltvatten en stund för att rena o trä henne igenom hålet o ha som en halsband. Hon är liten talisman m stor i sig förstås. lite rädd att jag ska tappa henne när jag har henne i fickan . sen ska hon få ligga under min huvudkudde. Är det något mer man ska tänka på. jag märker jag pratar på hela tiden som en kompis. ha ha skulle cykla iväg o jag hör mig kart o tydligt säga . Känns det bra? Är du med? Går det för dig o klämms inte med min rumppa? . roliga va att det stod längre bort en gubbe med käpp o gapa av förvåning. ha ha. bhuder på detta kram Åsa

Svar: Du får henne att trivas... hon vill gärna vara i halsbandet.... kram :)
Esmaralda

81 Hanna:

skriven

Jag har aldrig dejtat utom några få tafatta gånger i min unga ungdom. Det har alltid känts stelt och helt fel att paras ihop med någon okänd. Ska tillägga att jag är svårflörtad och det där "klicket" har bara kommit en gång, men det slutade inge bra så jag la ner allt. Nu när jag är lite äldre väntar jag på någon som har liknande intressen som jag där vi kan mötas mer otvunget. Men eftersom jag aldrig kysser några prinsar tar det lite tid. Att vara singel har blivit en del av mig och det är egentligen ganska skönt.

82 Skrållann:

skriven

Hej!
Oj, vilken märklig sak som just hände. Fick ett sms från mannen där det stod att han "kom hem något sent", utan någon förklaring till varför?! Det händer att han blir sen då och då men då brukar han ha en anledning. Glömde han det bara denna gången eller bör jag vara orolig?

Kram❤

83 Cruch:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon chans att han väljer att satsa på mig igen? Hur ser dem chanserna ut att vi flyttar ihop?
Kram

Svar: Jag tror det blir någon helt annan för dig i framtiden.. kram
Esmaralda

84 GH :

skriven

Jag vill gärna träffas igen men undrar hur jag ska vara (för vill ju inte vara för på), men det är roligare att lära känna någon genom att träffas!
Är rädd att man låter tjatig eller att man vill träffas igen för snabbt eller så..

Gillar att ta intiativ men ska jag låta personen göra det i första tag?

Kram :)

85 Lenafena:

skriven

Kul läsning! De män jag fastnat för tidigare har varit så vackra-exteriört bildsköna ...sådana män man sällan ser.....åren har gått och min egen attraktionskraft har försvunnit i takt med att gravitationen gjort sitt.... men dessa möten har handlat om det ögonblick vi sett varandra och sedan direkt vetskap om att ’nu händer det’..... jag tror på det! Vill inte traggla på med någon för att eventuellt kärlek kan växa fram.... Allt eller inget!

Svar: Exakt !! Kram :)
Esmaralda

86 Nyfiken:

skriven

Hej Esmaralda.
Hallå vad hände med killen jag pratade med på nätdejting, varför drar han ut på att svara?
Tror du för övrigt jag blir utbjuden snart som en dejt?
Kram

87 Skorpan:

skriven

Tack för svar Es!
Jo jag är less på allt som heter dejting, men det är ju bara världsligt..

Min kompis blev för en tid sen opererad pga förändringar i underlivet o idag har dom tagit en provbit ur hennes bröst. Kommer hon att klara sig?
Kram Skorpan

88 AnnaK:

skriven

Lite nyfiken om du får upp nån info om karln jag kommer gifta mig med? Sorry for the skämskuddefråga 🙈

Kram 😊

89 Mimi love:

skriven

Lite konstigt? har surfat runt om detta och försökt få bort den men hittar ingen info om det. Måste in på denna (I`m not a robot varje gång jag skriver:( Är det fler i bloggfamiljen som har det så eller är det bara på min dator den dykt upp på idag?
kram:)

Svar: Ja snälla berätta om det är fler som är med om detta ?
Esmaralda

90 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag undrar vad 2018 bjuder på för mig? Resa? Kärlek? Jobb? Blir det ett bra eller dåligt år? Tacksam för svar! Kram 🐷

91 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag undrar vad 2018 bjuder på för mig? Resa? Kärlek? Jobb? Blir det ett bra eller dåligt år? Tacksam för svar! Kram 🐷

92 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag undrar vad 2018 bjuder på för mig? Resa? Kärlek? Jobb? Blir det ett bra eller dåligt år? Tacksam för svar! Kram 🐷

93 åsa:

skriven

Tack för ditt svar ang shanti i halsbandet.kran Åsa

94 Sofia:

skriven

Hej. Spännande med dejter! Själv har jag haft turen att inte behövt gå igenom flera med mitt långa förhållande i ryggsäcken. Kommer vi att klara krisen och reparera oss? <3 Det gör ont i hjärtat.

95 G.H:

skriven

Hej Esmaralda!

Är typ 3 1/2 mån in i min 6 mån långs provanställning. Hade en kort utvärdering i Dag där det sades att de i början inte varit helt nöjda för att jag inte verkat tillräckligt kompetent och intresserad. Hade inte jobbar på länge och var väldigt fokuserad vilket nog är förklaringen 😬 hur som lät som de tyckte det gick bra nu, men ville inte godkänna mig riktig än.

Samtidigt så anställer de jättemycket folk (som det inte verkar finnas schema rader för) blev lite paranoid och funderar på om de ändå tänker låta mig sluta när provanställningen tar slut trots att de verkar nöjda nu ...? Ser du något kring detta?

96 Jo:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han bestämt sig för att vara med henne?
Kram

97 GH :

skriven

Jag vill gärna träffas igen men undrar hur jag ska vara (för vill ju inte vara för på), men det är roligare att lära känna någon genom att träffas!
Är rädd att man låter tjatig eller att man vill träffas igen för snabbt eller så..

Gillar att ta intiativ men ska jag låta personen göra det i första tag?

Kram :)

98 Helena Ir:

skriven

Ja den passningen var bra! :) För så pass förstår jag att ett pass kan mycket väl komma till pass!

Kram :)

Svar: Ja man får passa sej för att vara utan pass !!:)
Esmaralda

99 Tjejgumman:

skriven

För 3,5 år sedan var jag på regressionsterapi. Kroppen reagerade våldsamt, jag satt länge och ulkade och rapade över en hink. Det djupa rapandet fortsatte länge, länge. Ett år efteråt kunde jag fortfarande inte tänka på regressionen, eller se ett tänt vitt kronljus som skulle vara en länk till min vägledare, utan att överfallas av rapningarna igen. Men senaste året har det varit ganska lungt.
MEN inom 5 minuter efter att jag släppt ut min Shanti ur kuvertet, då började jag rapa igen!!! Djupt och ljudligt!!! Det är nu ca 6 timmar sedan, och det avtar sannerligen inte! Jösses... Hon hänger i en silverkedja kring min hals, så skönt att hon är liten så det fungerar. Gabbe/Manne ligger i 4 bitar under min kudde. Blir spännande att se vad det hittar på tillsammans i natt. Om jag nu kan somna för dessa rapningar...
Hoppas nu på Kärlek, Hälsa och Energi.
Kram och tack!!

Svar: Olyckligt att rapningarna triggas igång i samband med din öppenhet... blir det för jäkligt så får du helt enkelt ha Shanti på lite avstånd... men försök att först prata med henne och be om hjälp för att slippa dessa rapningar.. kram :)
Esmaralda

100 Lotta:

skriven

Ja, det är helt klart intressant att dejta. Försökte få till en träff med en person son jag redan känner, men han hade träffat en annan. Jag blev jätteledsen och har gett upp allt vad kärlek heter. Inser att jag inte kommer att träffa någon trots att du har kunnat se det. Man kan ju ta omvägar hela sitt liv och då träffar man inte sin själsfrände. Så tror jag.

Kram Lotta

101 Jessica:

skriven

Hej Es!

Ser du varför han undviker mig?
Är han osäker eller gillar han mig bara inte?
Ibland känns det som att han ogillar mig, och andra gånger känns det som att han är osäker på sina känslor för mig..
Kan du se mågot kring detta?
Kram

102 CA:

skriven

Hej
Ja en hel del knasigheter har hänt när jag dejtat också men det har varit kul, så här i efterskott och under tiden. Är man lite knasig så är man, det livar upp det hela en del tycker jag. Skulle kanske haft ett riktigt tråkigt liv annars, något roligt måste man ha att tänka på när man en dag sitter inne, om man har den oturen.

Jag har ändrat en hel del i min kost men tyvärr äter jag nu mycket socker, vet inte hur jag ska komma ifrån det.
Ska försöka nu att äta dubbel dos D vitamin som du rekommenderade mig i seansen förra året. Hoppas jag får rätsida på mig snart. Jag gillar nog att röka för mycket ibland, det drar på mig ett sockersug samt gör mig lite deprimerad, konstigt nog.

Äter inte varken gluten eller laktos, gärna mjölk och mjölfritt och inte mycket kolhydrater heller, gärna inte alls men det är svårt att få ihop det, ganska ofta, samhället är inte riktigt där ännu.

Jäkligt jobbigt, då jag lagar maten hemma osv. Hoppas att det blir rätt till slut.

Kram

103 Boudica:

skriven

Har nog inte haft många riktiga dejter, men en minns jag, där min kompis tog över min MSN en gång och bjöd ut en gemensam bekant. Var inte så speciellt, det gamla hederliga bion, van helsing tror jag vi såg till och med, gick runt i gamla stan. Blev nog 2 dejter om jag vill minnas rätt, men inget mer, klickade inte där heller ;)

Ska nu smita ut i kylan och snön, handla lite mat. Ryggbiff med ugnsbakade rödbetor med hallon lät som en god kombination. och att hinna med ett kort träningspass med, varit slö på den sidan.

Men nu måste jag passa på att fråga, ser du nån dejt för mig på nära håll? Var så länge sedan!
Möjligen en chans att en smyger in i år? ;)

KRAM!

104 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Helt ärligt, kan han ha haft mig som en reserv plan? Att jag inte är den han i första handboll vara med? Kan det stämma?
Kram

105 Cattizz:

skriven

Träffade en som jag fått kontakt med via en dejtingsajt. Vi fikade o jag kände redan när vi möttes hur FEL det var, noll kemi. Och egentligen ville jag bara dra direkt. Och det ville nog han med kände jag😂 Vi satt helt tysta o åt varsin kaka o sen iväg på varsit håll😂 Så det är ju verkligen stor skillnad på att sitta bakom en skärm o chatta och på att ses IRL

Svar: Ja, det är större skillnad än somliga tror.. kram
Esmaralda

106 Yvonne:

skriven

Hej
Kommer jag att få mitt hus sålt i vinter?Ska jag ta emot vikariatet?

107 Signe:

skriven

Hej!
Hur lång kö har du för personlig seans nu? Intresserad.
Kram!

Svar: Runt en vecka.. kanske lite till.. kram
Esmaralda

108 G.H:

skriven

Buhhuuu, länge sen jag fick svar nu...

Har sett att det dykt upp en annan GH signatur här på bloggen, inte för att det är hela världen, men du kanske skulle kunna ta någon annan signatur:)

109 Ghostwriter :

skriven

Har killen bra intentioner? Kändes intressant 😀
Kraaaam


Ser nedan på kommentar att jag måste kryssa i att jag ej är robot... Har jag skrivit för ofta så de är spam?!?!?

110 Helena Ir:

skriven

:)..du är skön du!

Kram :)

111 Mimi love:

skriven

Nu fick jag reda på att en vän har det som mig att det dykt upp en ruta för henne med. Fast bara på din blogg har det blivit så, men inte på andra bloggar och sidor jag är inne på? konstigt detta
kram

112 ???:

skriven

Tack snälla för svaret esmeralda...lite chockad o samtidigt glad om mamma träffar någon framtiden hoppas det är en underbar man ❤


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: