Hej då.....

Mamma i sin fina  Masai outfit... MK väska... man får nog säga att hon bär sina 85 år med heder.... och så en MG där i bakgrunden som glufsar i sig....
 
 
 
Full fart i badrummet... lite ögon ska hittas och målas på... och sen är vi redo att ta itu med gåsen!
 
Min vän är chaufför i kväll ... han bryr sig liksom inte... jag tyckte vi kunde ta taxi eftersom vi bara ska till grannbyn  Magnarp...  men nej.. han kör så gärna och en annan tackar !!
Själv vill jag absolut ha lite rött till maten.... så det så !
 
Sen blir det Idol play när vi kommer hem igen !
 
Dagens utmaning har gått utmärkt... jag har en nyinflyttad granne... en rasande stilig gubbe  och idag gick jag hem till honom och knackade på och överlämnade  en flaska vin.. lite housewarming gift...och han blev både förvånad och rörd.
 
När jag kom till ICA.. så hängde ett gäng undomar utanför och jag frågade om de hade lust att passa MG medan jag handlade..   de tvekade..  då lovade jag dem en pipa  och genast blev de mer positiva.
 
När jag var färdigshoppad lekte de för fullt med MG som stortrivdes.. och jag gav dem ett helt paket pipor att dela på.. lakritspipor... och då blev det lite muntert.
 
Undrar vad de hade förväntat sig ?  Ha ha ha :)
 
 
 
Vi pratade om ditten och datten och en  av dem vill tjäna lite extra och ÄLSKAR hundar så jag fick hans mobilnummer.. man vet aldrig när jag kan behöva bebisvakt ! Rasande trevliga pågar  som jag INTE hade pratat med utan utmaningen !!
 
Nähä.. ni tjoar folket här på mig.. dags att åka.... mot gååååååååsen....
 
Massa kram o kärlek o ha en fin fredagskväll nu
 
 
 
 
1 Skorpan:

skriven

Dåligt på utmaningsfronten idag, bara en diskussion idag..
Kram Skorpan

2 Ingela:

skriven

Oj,oj,oj vilken fin mamma du har, helt underbar! Verkar ju dessutom vara helt underbar och det är väl iof ännu viktigare...;)
Hur som helst, jättefin, precis som dottern...;)
Hoppas ni haft en trevlig kväll!

Kram Ingela

3 Hopp:

skriven

Så fina ni är,ha det så trevligt<3 Men så duktig du är med utmaningarna, haha.. ja man undrar vad de hade förväntat sig?

Ser du något bra som väntar i mitt lilla liv?
kram

4 Sus:

skriven

Hej
Topp form Esmeralda .....
Härligt.....
Hur blir de här...
Love sus...,

5 G.H:

skriven

Hehe, Ja undrade också var det var för pipa :)
Verkar löna sig det där att prata med folk 😜
Kram:)

6 J:

skriven

Hej!
Fin mamma du har!
var det M som jag mötte vid mataffären i onsdags?
Mvh /J

7 SD:

skriven

Hej Esmaralda.
Förtjusande fina måste ju sägas.
O ja din mamma bär minnsan upp sina 85 år med stil.

Snäll vännen är. Vet ni får en bra kväll.

Kan inte känna in något alls, har han kärlekskänslor för henne?
Kram

8 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda! Ångest och panik, jag har nog gjort något dumt på jobbet med anmälan jag gjorde. Vill ju bara göra gott. Snälla kan du se något om hur jag ska gå tillväga??? Kan jag dra tillbaka mitt namn???? Kommer min familj till skada????

9 Susan:

skriven

Så fina ni e , hoppas ni får en Superdupermysig kväll😊
Kram

10 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Möter jag kärleken i något praktiskt sammanhang, där jag har ett praktiskt ”ärende”?
Kram

11 Signe:

skriven

Hej!
Fina vännerna bjuder på gås imorgon. Lagar det fantastiskt men - jag gillar det inte 😔. Gåsköttet och rödlålen är helt ok, likaså äpplekakan. Däremot tillagar fantastiska vännen även hjärta och lunga, som tillbehör till soppan. De förstnämnda bättre än de senare... Sällskapet är behållningen av denna traditionella rituella matsammankomdt. Tack för trevlig blogg, som vanligt!
Skulle verkligen behöva råd/ eller spådom - är det valpen leveransklar nu, brun o vit, Pigg och aktiv, som jag ska lobba för i familjen? Valp nu eller senare?

Kram♥️

12 Madde:

skriven

Så fina ni är,bra jobbat med utmaningen Es:)

Ser du något kul vara på intågande?
kram

13 CA:

skriven

Hej
Gås verkar gott, påminner om när min svärfar tröttnade på att det inte fanns något annat än kanadagäss på hans jaktmarker, så vad gör han, skjuter en och så blir vi tvungna att äta den med honom, det var helt ok men inte smakade det fågel :o).

Jo jag undrar om du ser vad mitt nästa arbete består av? Funderar ibland vad som det är meningen att jag ska sysselsätta mig med.

Kram

14 M:

skriven

Hej
Hur ser framtiden ut för mig och A?
Kram

15 Mimi:

skriven

Hoppas ni haft en fin kväll.
Ska jag berätta dig en hemlis... jag önskar mig att få vara som din mor när jag blir 85! :)
Tills dess försöker jag hitta harmonin i livet. Tror du att jag någonsin kommer att nå dit? Mitt liv är mycket bra, men kärleken är förbjuden.

16 åsa:

skriven

Hej E!
jag kände lite jobbigt m mor idag Hon försöker få fred mellan far o mug fast vi är artiga. Nu ör det fars dag.. Känns ingen större lust. Hur ska jag göra? Åka för mors skull? Mina syskon ör ju där så det blir lättare. Det gamla ligger o pyr inom mig. Kram åsa


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: