Jämmer & elände.....

 
Mannabonne Glenn har blivit förkyld  och är värre dramaqueen än vanligt....
 
Han har sina egenheter och  när snoret rinner så tvärstannar han.. sträcker upp näsan i luften vilket betyder att jag ska torka snor !
Detta oavsett vi myser i soffan eller är ute på  promenad.
 
Då är det bara att torka för han  ger sig inte !!
 
När han är sådär lite kåsen... så älskar han sin oranga halsduk och är jag inte snabb nog så ställer han sig framför  den röda byrån i hallen och skriker.... han vet ju att den finns där i lådan och ger sig inte förrän han har halsduken ordentligt lindad fem varv kring halsen.
 
När han är lite sjuker blir han extra mammig... så nu har jag en 15 kilos klump i knät  för jämnan och helst vill han att jag ska bära runt på honom också.   
Det finns ju bärselar för  hund ( tur att han inte vet det)  men där går min gräns.... han har två ben mer än mig.. och de fungerar alldeles utmärkt !!
 
Välkomna till en ny vecka med nya möjligheter
 
Kram & kärlek 
 
 
 
 
1 EPM:

skriven

Godmorgon!

Han är ju för söt!😂 Han får vila mycket och krya på sig nu MG❤

Nu kommer den, veckan med utmaningar; J kommer nog hem idag och troligen brakar h-t lös hos honom när han är hemma, statistikkursen ska fixas, jobbet skall sökas och julklappar ska handlas.

Jag behöver lite lugn i min mage, är tillräckligt stressad över statistik och jobbrum som det är. Men J och allt drama tar över mitt fokus. Jag agerade inte fel men jag kan förstå att det tolkades så... sen är jag ju orolig över honom som bara den.

Kram

2 Jossan :

skriven

God morgon!

Måndag igen och jag vill inte gå upp! Måndagar är inte min favorit dag iallafall! Men får tänka på att den 18 är det min sista jobbdag denna terminen sen ska vi börja den 8 januari igen! Tackar för det!

Får bara hoppas jag kommer få fortsätta jobba där så jag kan få min legitimation så jag kan få fast där!

Tänkte kontakta min gamla högskola och se om de kan hjälpa mig att bli klar med mina tentor som jag har kvar. Om jag kan göra dom som hemtentor...

Finns det en chans att jag kommer få det så jag blir klar?

Kram från segaste läraren 😂

Svar: Ja på ett eller annat sätt blir du helt klar... kram :)
Esmaralda

3 Helena Ir:

skriven

Men stackars lilla (kanske inte så liten) Mannabonne....att ha blivit så förkyld! Tänk vilka grejer han har för sig..torka snor..och ha sin halsduk..han är som ett barn. Men så är det nog att han är..han vill ju vara hos mamma :)
Charmig är han med halsduken på!

Sen en tid tillbaka ..någon vecka..kanske månad,så har jag "grejer" för mig. Jag ser olyckor i mitt huvud! Det är jobbigt..för de bara ploppar upp där. Som t e x den lille pojken som sprang förbi mig, över gatan till bussen. Nej,det hände ingen olycka då..men jag såg den i huvudet..jag såg saker som hände efteråt. Jag kan se vagnen som välter på bussen,men bara i huvudet..och liknade händelser. Jag vet inte vad det är..för hittepåfasoner i huvudet! Ibland skulle jag nästan vilja varna människor..eller det har jag också gjort..och sagt att det är inte så bra att springa över den denna trafikerade väg..när trappan är där bredvid. Hmm..sån har jag blivit! Men så är jag också en tant!

Yes..jag vaknade i tid! Träning!

Ha en fin måndag..men lilla snorisen ..!

Kram :)

Svar: Ja det är amazing.. har aldrig varit med om att en hund är så mycket som ett barn ! De blir väl lite som man gör dem.. ha ha ha :) Ditt katastroftänk är en slags andlig utveckling men du ska stoppa tänket... det blir lätt för mycket.. acceptera utvecklingen men stoppa just de negativa visionerna... tänk snabbt på något annat... kram :)
Esmaralda

4 Susanne Amalia :

skriven

Godmorgon EllaBella hälsar och säger att självklart ska man bli buren när man är sjuk..
Det vill hon också bli.. Maten säger att jag är en Appenzeller och en stor hund??? Vilket jag inte alls förstår.. Så istället hoppar jag upp i sängen hos matte och visar min kärlek genom att lägga mig på hene och då blir hon så glad att hon tappar andan.. Det måste vara bra.. Tvåbeningar måste man visa sin kärlek till.. 💕
Hälsa MG att han kryar på sig så att han kan gå på nos uppdrag och att han kan börja jobba igen.. Inspektera hål och byddnader.. 💕
Nu vill matte Och så skriva något..

God Morgon..
Jag vill bara önska dig en fin dag och MG en dag fylld av empati.. Glass halsduk och filtar.. 💕
Till dig önskar jag en gudomligt härlig dag och tack för gårdagens svar..
Idag ska jag
övningsköra med sonen..
Ringa läkaren och nu blir det medicin och kaffe.. En promenad och så ska jag ta tag i viktiga göromål.
Måndagskramar..

Svar: Gomorron från MG och mej..... du har fullt upp idag och ibland behöver man sådana dagar... ett extra meddelande kommer i din väg, från en annan dimension... jag tror att du kan uppfatta det om du försöker förhålla dig lite öppen under dagen.. kram :)
Esmaralda

5 Kicki 🌞:

skriven

Haha underbara hund!

6 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Stackars lille fyrbenting, inte lätt och vara snorig, krya på pussar till MG, fast inte på nosen då...
Ja måndag igen, vaknade med huvudvärk som sen gick över i en ganska skön känsla, tittade mej i spegeln och sa till henne mittemot att detta ska bli en bra dag! Ska testa lite utmaning och gå lite längre med flingen, tror du han nappar på det och blir glad?
Jag önskar er en bra start på denna veckan och att MG snart är på bena igen. Kram💕

7 Skorpan:

skriven

Åh stackars Mannabonne.. Tur han har en förstående mamma, som ändå inte bär honom i sele... Visste inte ens att såna finns. Men nu vet jag, om det blir hund nångång ;). Nå nej, fyra ben är fler än två, håller helt med!

Måndag o benen känns tunga, tur inte huvudet är det. Två jobb till att söka... O sköta vardagen förstås. Inget spec hände förra veckan, hoppas kag inte missade nåt viktigt?
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nejdå, jag kan inte se att du missat något.. kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Krya till bästa MG från mig och min lilla skrutt.
Får jag något positivt svar på lilla meddelandet ?
Kram

9 Sus:

skriven

Hej
Stackarn...
Inte kul när en liten hund är riktigt förkyld....
Här händer inget....
Får väll vara så...
Love sus

10 <3:

skriven

Är det någon som vill säga mig ngt med ytterdörren att jag ska vara rädd om mig? Tycker att jag låser den sen är den öppen på morgonen. Håller jag på att bli galen.
Kram

11 E:

skriven

Hej! Jag funderar ibland på att flytta till Stockholm. Tror du att det är en bra idé?

12 Jojo:

skriven

Hej. Voi voi stackars lilla MG... Hoppas han blir frisk snart!

Jag har bjudit min bror och min morbror men ingendera kan komma... Eller så säger de, fast jag vet att de inte har någon egentlig orsak. Är SÅ besviken.

Fattar de inte hur viktigt det är att de kommer? Finns det något jag kan göra eller är det bara att släppa? Kramar från mig.

Svar: Den här gången får du nog släppa.. och ta nya tag en annan gång... de är lite tröga.. kram
Esmaralda

13 Camilla:

skriven

Gomoron Ez och stackars MG...
Frågar igen, min dröm har länge varit att åka söderut nästa år när jag fyller jämna år, men som min ekonomi ser ut, har jag väl ingen möjlighet att resa nånstans, eller vad ser du? Kan resan ändå bli sann? Skulle vara en underbar 50-års gåva! Kram

Svar: Ja om du börjar planera och spara i tid och väljer en billig variant så blir det en resa.. och det är du så väl unnad.. kram
Esmaralda

14 EE:

skriven

Han är ju så härlig att höra om :) verkar ha en stor personlighet.

Es, har klurat ett tag på en sak. Min partner vill testa andra, fast utan otrohet. Alltså vill hen vara med andra utan känslor. Tex swinger eller dylikt. Fast med realistiskt frikort, en person som hen kan ligga med utan att vara otrogen. Har själv fått samma möjlighet, men känner att det inte är helt rätt. Visst, jag har haft andra relationer och sex, men för hen är jag första och enda sexet och riktiga förhållandet.

Min oro i detta är att varken jag el hen kan hantera känslor till sist. Att vi träffar andra och helt enkelt skiljer oss.

Får höra då och då att jag kan ha det så mycket bättre än den relation jag har idag. Men har själv svårt att se att andra skulle kunna finna mig attraktiv eller vars intresserade av att lära känns mig närmare.

Min fråga är nog egentligen vad din känsla blir inom detta blir?

Är nog egentligen inte orolig att hen inte älskar mig, utan att om vi har ett ”friare förhållande/äktenskap” kommer träffa någon annan och förstöra det vi har idag.

Hoppas veckan blir fin. Själv startar jag med att ha sjukt barn.

Svar: Det här känns inte bra... väljer ni denna variant så känns det som om det leder till problem och slitningar... gå inte med på något om det inte känns 100 % rätt.. kram :)
Esmaralda

15 Nm:

skriven

Hej esmaralda.
Haha, stackars mg. Krya på dig.

Es, ser du något om vad kärleken jag ska möta kan jobba med?
Ser mötet ut att kunna ske inom några månader?
Kram

16 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Sonens pappa har honom varannan helg och han åker och hämtar och lämnar tills jag har körkort för det är ju en bit. Än så länge har det funkat bra. Hur ser det ut framöver kommer han ha sonen varannan helg som bestämt?
Kram

Svar: Ja i stora drag ser det ut så.. kram
Esmaralda

17 Rebecca:

skriven

Åh så söt men stackars ;(
Jag försöker fantisera fram en mops i mitt liv jag! Passar inte att skaffa en just nu men i framtiden.

Svar: Och i framtiden kommer den.. kram :)
Esmaralda

18 O:

skriven

Hej Esmaralda.
Sötaste lilla hunden tur han har sin halsduk. Krya på dig mg.

Esmaralda.
Ser det ut som om de pratat om det jag skrev? Ser det ut som han har bortförklarat det eller känns det det helt okej från hennes sida?
Kram

Svar: Det har pratats men jag ser inga detaljer.. kram
Esmaralda

19 AnnaK:

skriven

Men lille go'klimpen då 💕 Märks att det är en hanhund 😉

Tack för drömtydningen igår!

Ny vecka. Hoppas på att få upp lite julpynt i veckan. Hade inte riktigt ork igår då jag bakade massa saffransbullar och lussekatter.

Varför känns denne okända persons likes så viktiga på Instagram? Blir irriterad på mig själv och försöker tänka bort det. Funkar sådär. En rätt irriterande person är det också egentligen. Nå.....kanske det lössen i drömmen handlade om.

Kram 😊

Svar: Vad gott med saffransbröd !! Jag ser inte varför.. inget svar på din fråga tyvärr.. kram
Esmaralda

20 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es och lilla MG!

Spelar visst ingen roll om man är en man eller en hund, blir du sjuk så blir du dödssjuk när de gäller de manliga könet! 😉😂 Skämt och sidor ... Stackars MG! Inte kul att vara sjuk och det kan inte vara kul för dig heller. Torka snor och ha en liten klump så nära inpå dig hela tiden. Ge MG krya på dig pussar från mig.

Jag undrar om mina kaniner kommer råka ut för den där dödliga sjukdomen som härjar runt om i Sverige just nu? Ända sedan den sjukdomen började har jag inte vågat låtit mina kaniner varit nere på gräsmattan och skuttat och de är ju inte bra då dom behöver sin dagliga motion. En sån stor förlust fixar inte jag. 😢 Hade så gärna velat skaffa mig en till kanin, en hane så de blir ungar nästa år men är för rädd. Ska jag våga mig på en hane? Å vad ser du kring sjukdomen? Klarar jag mig eller kommer även jag drabbas? Tacksam för svar! Kram Zoey 💕

Svar: Jag bara känner att du ska vara försiktig.... kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Men stackars liten då ett sånt sött litet ynk Tur han har en så bra mamma som kan ta hand om sjuklingen Ge Mg en massa med healingkramar från oss ...för puss på nosen kan smitta ...

Ha en bra start på veckan

Kram Anki med flock

Svar: Han hälsar och tackar :) Kram
Esmaralda

22 Mim1:

skriven

Hej!

Hoppas att jag vinner pengar snart om än bara några hundra kronor så skulle jag bli glad.
Kan du se om det blir någon pengavinst för mig??

kram

23 Mim1:

skriven

Hej!

Hoppas att jag vinner pengar snart om än bara några hundra kronor så skulle jag bli glad.
Kan du se om det blir någon pengavinst för mig??

kram

24 Milla:

skriven

Hej, vad grejer o kläder det finns till hundar egentligen. Man kan sticka kläder till dem också. Min kompis dotter gör alla möjliga saker till sin hund.
Undrar över min kille och hans ångest, han mår för det mesta väldigt bra nu, mediciner funkar men ibland en dipp, finns det nåt han kan göra för att skingra tankarna.
Även min son, 15 år verkar låg, ont i magen, ängslig, finns nåt för honom jag kan göra? Ser du nåt?
Ha en bra måndag!

Svar: Ja, MG har ju inga kläder.. sånt gillar han inte men min gamla halsduk älskar han ! När det gäller sonen så ha en dialog med honom.. visa att du finns där... det är en känslig ålder... kram :)
Esmaralda

25 Jc:

skriven

🤧🤒🐶💕..krya på sig.
Hur blir min vecka? Kram

26 åsa:

skriven


Hej E!
Stackars lille vän med förkylningen.
ha ha inte visste jag det fanns bärselen för hundar. ja man lär sig hela tiden.

Lite osäker men ska jag kontakta artely.se såg det hos en kompis fb.om det va ett tecken till mig? el släppa?Känner att det får inte gå för mkt onödig energi liksom. kram Åsa

Svar: Jag tycker nog att du ska kontakta dem.. och att du har så mycket antenner som möjligt ute... men inte att du lägger ner pengar utan det bör vara gratis.. kram :)
Esmaralda

27 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Sonen slog i huvudet i helgen, och har nu blivit blå/röd kring ögonen. Ser slaget ut att ha orsakat det? Är det något allvarligt?
Kram

Svar: Jag tycker att du absolut ska ta honom till läkare, snarast.... så att han blir kollad ordentligt.. kram
Esmaralda

28 Hedwig:

skriven

Krya på dig lille vän! Finns det inga jackor i din storlek? Sven har billiga tröjor och jackor av varumärket Legend. Stor kram!

Svar: MG hälsar och säger att han vägrar kläder... det är bara halsduk han vill ha i speciella lägen.. ingenting annat.. försöker man så lägger han sig platt och vägrar resa sig.. kram :)
Esmaralda

29 Nettan:

skriven

Stackars MG 🤧
Krya på dig! Puss på nosen 😘

Svar: MG hälsar och tackar och skickar puss... kram
Esmaralda

30 Mirre:

skriven

Hej Es!
Vad är ditt bästa tips för att sluta tänka så mycket och oroa sig för framtiden? Jag tänker och oroar mig hela tiden,både i dåtid/framtid. Försöker befinna mig i nuet men det är svårt. Kan inte komma ut från min huvud ibland..
Kram

31 Kristin:

skriven

Kjære MG. Du er heldig som har en snill Mamma som forstår hva du behøver og som har mye kjærlighet til deg. Klar at du må få din halsduk og din snor tørket. Bare skrik du, MG, så får du det som du vil :) Er man syk, så er man syk, og da skal men ha det litt ekstra godt.
Vi alle her ønsker deg en god bedring.
Kram fra Alle Pudlene til deg


Svar: MG hälsar och tackar och säger att han fortsätter skrika och stå i när han vill ha sin vilja igenom :) Kram till alla fina pudlar och till dig
Esmaralda

32 Hoppas:

skriven

Hej Esmaralda!

Kommer det in nytt i mitt liv nya människor, nytt jobb eller nytt boende?? hoppas på en positiv förändring??

kram

Svar: En positiv förändring kommer också.. en sak åt gången... så gör upp bra planer för positivt förändring.. kram
Esmaralda

33 2018:

skriven

Hej!

Något bra, positivt glädjande på ingång i mitt liv?? Vågar jag förvänta mig något bra av det nya året??

kram

34 2018:

skriven

Hej!

Något bra, positivt glädjande på ingång i mitt liv?? Vågar jag förvänta mig något bra av det nya året??

kram

35 Livsturisten :

skriven

Nämen lilla godingen då. Såklart man ska bli ompysslad o släpad på då man e sjuk, håller med dig gubben!!❤ Min tik hälsar att hemma hos oss blir man så bortskämd så det är rent pinsamt att erkänna. Min granne hittade två säckar torrfoder ute, tror du det var nån som lämnat de med avsikt eller glömt de där? Jag blev nojjig o tänkte förgiftad mat...skulle aldrig låta min hund smaka. Kram o krya på voffsinggodingen!

Svar: Nu tror jag inte det är förgiftat men det räcker att det finns en liten procent att det så kan vara... jag skulle vilja säga.,. kasta bort det hela !! MG hälsar och säger detsamma.. kram :)
Esmaralda

36 G.S.H:

skriven

Vad härlig Mannabone Glenn är! Haha, karaktären bara lyser igenom.


Es, ser du hur det blir för mig? Jag har tagit kontakt med både den eventuella praktikplatsen och praktikläraren som skall ha tagit kontakt med kursansvarig.

Kram :)

37 Chatrine:

skriven

På tal om MG:s förkylningskrångel så kom jag att tänka på att jag känner en fralla som heter Ask. Och nu är det så att Ask får ont i magen av det mesta foder. Vad ger du Mannabonne för bra foder? Bäst att fråga nu när jag kom ihåg. Ha en fortsatt fin dag i förkylningstider!

Kramar Chatrine

Svar: Som liten hade han också problem med magen.. nu får han det speciella bulldogsfodret som säljs i djuraffärer : Royal Canin French bulldog, heter det... kram
Esmaralda

38 ..:

skriven

När blir jag nånsin lycklig evig? När får jag träffa min framtida man? Varifrån kommer han?

39 Michaela:

skriven

Nämen stackars MG ☹ Hoppas han kryar på sig snart!

På väg hem igen efter några dagar hos honom. Aldrig varit så kär som jag är i honom. Men igår tappade jag lite tålamodet med hans söner som är 15 och 18 år. Gjorde narr av mig då jag är från Sthlm och kom med andra nedvärderande kommentarer så jag sa ifrån. De får mig att känna mig som en idiot. Tror inte att de egentligen menar något illa men nån måtta får det vara för hur man beter sig. Så får se om de ändrar sig eller fortsätter.
Kram

40 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser kärleken jag ska möta ut att ha barn sedan innan? Har han det?
Kram

41 Fanny2:

skriven

Jag förstår MG, har också varit sjuk i veckan och velat bli omhändertagen av någon. Det är säkert jobbigare när man är så liten och beroende av matte. Krya på dig MG. 💜

Formulerar om min fråga: hur troligt är det att de flyttar snart?

Kram

42 Idag sker det - Ghostwriter :

skriven

Idag sker det. Hur kommer kollegorna tycka om detta? Kommer de ens bry sig? Jag tycker iaf. Att det ska bli sorgligt.



Kram

43 Linnean 🌸:

skriven

Liten gosse då! Hoppas han kryar på sig snabbt! Är det vanligt att hundar blir snoriga? Eller är det kanske så med de mer plattnosade och deras andningsvägar? Jag hade ju en Collie och han var ju tvärt emot MG...hade lång nos. Han var aldrig snorig. Så gulligt att han skriker efter halsduken. Åh, de är så underbara! Men att bära en 15 kg vovve i bärsele hade nog varit lite väl bra. Okej, vi fick bära vår 25 kilos päls när det var halt ute! Värst var det den gången han slängde sig som Bambi med alla fyra spretande och mig stående som en ovanligt hysterisk staty här ute på parkeringen. Glashalt! Ingen av oss vågade gå! Sonen fick rädda oss. Ganska pinsamt! Man har ju grannar! ☺️ Och de är som de är! 🙄
Kan inte hia mig, måste fråga...verkar det som det dyker upp lite extra pengar här i december? Eller ska jag lägga dom tankarna på hyllan? Hoppas ni får en fin dag! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Hua så hemskt... att känna sig som bambi... då är det tur att det finns en räddare i nöden ! Det finns runt 80 % chans att det kommer lite extrapengar.. kram :)
Esmaralda

44 Helena Ir:

skriven

Han är ju så charmig..säkert svårt att låta bli. Jag har ju inte tänkt skaffa mig någon hund..eller annat djur heller,men om så vore så låg nog den hundrasen bra till :)

Tack,för ditt svar! Så det var visioner..ledsamt är det när det är åt det negativa hållet..stoppa och stänga av lite mer!

Kram :)

45 åsa:

skriven

Tack Esmaralda för ditt svar o tips ska kolla upp det .
Kram Åsa

46 Cattizz:

skriven

Stackars lille MG...Han får krya på sig! Såg min pojkväns hund något ute i hans trädgård igår kväll? Hunden blev rädd för något o ville in fort och satt sen o tittade ut genom fönstret. Sen pep spisen med o blinkade. Var där någon påhälsning?

47 G.H:

skriven

Hej Esmaralda, känner mig så tung i sinnet, mest på grund av jobbrelaterade saker ...
Kommer det lätta? ..

Kram:)

48 Lotta:

skriven

MG är ju som en liten bebis som vet precis hur man ska göra för att få som man vill :)

Tror du det dröjer länge nu innan jag träffar den rätte. Var på en misslyckad dejt igår..känns så hopplöst.

Kram Lotta

Svar: De där taskiga dejterna ska bara betas av och inte sätta några avtryck.. tänk positivt.. kram :)
Esmaralda

49 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Först när jag såg bilden trodde jag att MG hade fastnat i ett garnnystan. "Vilket stort garn!" tänkte jag "och hur lyckades han trassla in sitt huvud där?"

Idag är det måndag. Jag promenerade en kort promenad ner till sjön och så har jag suttit och skrivit. Jag har det bra och i kväll ska jag prova på att dansa Zumba. Det blir spännande.

Kram ThereseC


Svar: Ja garn är det ju på sitt sätt.. i halsduksform :) Härligt med zumba ! Kram :)
Esmaralda

50 Alie:

skriven

Men åhh söte MG, klart han ska få pysslas om..

Se; jag vet varken in eller ut..,gällande mitt yrke och jobb. Ska jag ha en fast tjänst någonstans eller frilansa, och vad vill jag jobba med egentligen ( inom mitt område så att säga)
Ser du mig jobba inom något heeelt annat i framtiden?
Klarar inte stress längre.. drömmen hade varit att jobba inom sitt fritidsintresse, foto men vem vill inte det..?!!
Kram och ha en fin Måndag, krya-på-kram till MG ❤️

51 Carina:

skriven

Hej Ezmaralda!

Gud så mysigt att ha en hund som vill va uppi en hela tiden, men hoppas Glenn blir frisk snart såklart (:

Har länge varit bekymrad över mitt jobb som jag inte trivs med. Hur länge jag ska bli kvar och vad mitt syfte med att vara här är? Känns som att jag väntar på att något annat ska dyka upp men det göra inte det. Vad känner du?

KRAM!


Svar: Ser ut som om du blir kvar på jobbet ett tag till.. du söker nytt som du kommer att få men än ser det inte ut att vara riktigt rätt i tiden.. kram :)
Esmaralda

52 Analis:

skriven

Stackars liten:(Krya på dig Mg<3

Ser du om jag snart kommer hitta en ny väg som känns rätt och hjälper mig framåt mot mina mål?
kram

Svar: Du hittar din väg.. helt klart... kram
Esmaralda

53 Analis:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram:)

54 Chatrine:

skriven

Tack för svaret om hundfodret sötaste Ez! Jag ska vidareförmedla svaret till frall-pojkens snälla ägare. Det kan vara värt att prova på.

Kramar Chatrine

55 Resa:

skriven

Hej Es

Ser du mig resa och uppleva nya länder innan jag blir för gammal/eller ser du mig vara kvar i Sverige för alltid?
kram

Svar: Du kommer att resa en hel del.. och se och uppleva mycket... kram
Esmaralda

56 Resa:

skriven

Tack Es för svaret kramar:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: