Kaxare på vägen....

Mamma sov ju över  hos sitt barnbarnsbarn Ozzy nyss.. och när de var o handlade så lottades den här elcykeln ut... och det gällde att skriva slogan
 
Mamma  skrev -  och vann !! Minsann !!
 
Nu är hon och hämtar hem vinsten !!
 
Vinsten firades med middag på Kopparhatten !!
 
 
 
 
 
Det var ett par kvällar sedan som dottern mötte något märkligt på vägen.. hon vet fortfarande inte vad det var för när hon  kom närmare så  försvann det helt..... båda döttrarna är övertygade om att det är Kaxare som är i farten.. en slags  montser som yngsta dottern skriver om i sin bok.
I sin barnbok, får jag tillägga !
 
Lite halvdassigt väder är det idag.... MG är på  stora- löshund-promenaden  och själv ska jag  lägga sista handen vid era talismaner
 
Kram & kärlek
1 Skorpan:

skriven

Grattis till vinsten mormor. Det blir cykelfärder till våren då :). O klart man ska fira sin vinst.. Men det som syns på bilden sr inte så värst trevligt ut, nåt med många ben, som en trädrot med ögon. Fast mig veterligen går dom inte... Blir till o hålla utkik efter boken då, för jag vet inte vad en kaxare är.

Här regnar det andra dagen i sträck o är så dystrt så. Det normala söndagsprogrammet är i gång, disk- o tvättmaskin, så inget nytt på den fronten heller ;). Att connecta som jag gjorde i förrgår är nytt för mig Es, hur kommer det sig att det blev så? Väldans nyfiken på det här ;).

Lycka till med talismanerna o ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

2 Lotta:

skriven

En kaxare i skogen..verkar läskigt...
Jag har drömt så otäckt flera nätter i rad. Först om ett monster, som en liten djävul ungefär som skulle preja mig med sitt flygplan. Var halvvaken då... inatt drömde jag om en kvinna som hånskrattade åt mig och skulle klubba ner mig. Detta kändes så verkligt och jag hörde hennes röst efter jag vaknat. Funderar på om jag blir straffad för jag inte är så glad åt att mitt ex gått vidare och lämnat mig. Kan det vara så eller vad tror du det kan betyda. Blev riktigt skrämd av detta.

Kram Lotta

3 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.
Spännande det där med barnbok, skickligt gjort att skriva en. Hmm undra vad det kan vara för något då?

Es, var ute och dansade loss igår med en vännina det var skoj. Var först på en förfest med ett gäng grabbar. Träffade en man där som jag kände lite pirr med. Han tog mitt nummer. Kommer han höra av sig? Verkar han ha en nyfikenhet?
Kram

4 Jossan :

skriven

God morgon!

Herregud vad kroppen värker och är trött! Igår var det att vakna 4.00 för att fixa sig och åka till Ullared! Vi var inne runt 8 och det var en del folk.. Vi som brukar äta lunch uppe i restaurangen valde denna gången att strunta i det för kön var till trapporna.. vi valde att gå ut och få stämpel. Min syster var nära på att inte få någon stämpel för hon gick rakt förbi.. när vi kommit ut säger hon "det är ju ingen kö in" jag pekar på alla människor som stod i kö.. det blev god Thai buffé innan den fortsatta shoppingen. När klockan var 18.00 hade vi packat in i bilen och det var trångt att sitta med alla saker.

Jag stupade i sängen halv 10 och vaknade 12 timmar senare. Idag ska jag ligga i soffan hela dagen! Ska bara kolla vad jag köpt!

Nu ska jag ta tag i min vikt. Kommer jag klara gå ner mina kg? Jag får mat i skolan och har lagat Viktväktarnas mat och har det i frysen. Kommer jag lyckas?

Kram

Svar: Javisst lyckas du... allt sitter i skallen och du har vad som krävs för att fixa det... kram :)
Esmaralda

5 Michaela:

skriven

Då var resan på torsdag bokad. Ner till Småland och julpynta mm hos honom :) Hoppas jag kommer iväg. Vore så mysigt! :) Kram

Svar: Känns som att du kommer iväg.. kram
Esmaralda

6 Nj:

skriven

Sicken snygg cykel👍😄.. nu får lillamamma ut och leverera ”bullar”..
Ser du något arbetsbyte för mig? Kram

Svar: Japp ett arbetsbyte kommer.. helt klart och jag tror inte det dröjer så länge.. kram
Esmaralda

7 Smulan :

skriven

Man blir så nyfiken på att höra slogan :)

Ser du något positivt snart? Jag orkar inte mer negativt nu... nu har ju allt rasat så nu kan det väl bara snart få ske något positivt. Varför behandlar han mig så här?

Svar: Hon minns inte exakt men det var något om att cykla ut i naturen och lasta flaket fullt av blommor och grönt :) Det vänder... det positiva kommer... kram
Esmaralda

8 CA:

skriven

Hej
Vad tror du om jag köper en rosa fiol till barnbarnet?
Såg en på nätet men jag vet inte hur bra en är att spela på, så vad tror du eller ser, skulle den duga bra?
Kram

9 Helena Ir:

skriven

Grattis till din mamma..så roligt att vinna!
Huh då..Kaxare i mörkret..vad kan det vara mån tro!

Jag anser mig vara en rätt schysst och snäll människa ..omtänksam t o m. Fick för mig att skriva ett mail för att jag tyckte synd om personen ifråga. Ville peppa. Men det blev helt fel..missförstånd på missförstånd. Jag fattar inte det här! Allt blir bara så fel. Okej,det här är ingen psykiskt stabil människa ..ska hon må bättre någongång,med den hjälp hon får?
Här var det tårar i floder..

Vill börja pynta lite smått inför julen..kanske någon dag :)

Ha en fin söndag!
Kram :)


Svar: Låt det bara rinna av dig... du vet ju själv att din tanke var god och låt det räcka så... hon kommer sakta må bättre men det tar sin tid.. kram
Esmaralda

10 Sus:

skriven

Hej
Minsann....
Kul att vinna ....
Grattis....
Kaxare läskigt....
Jag kommer inte till någon lösning....
Love sus

Svar: Jodå det gör du.. tänk igenom konkret och fatta sedan ditt beslut.. kram
Esmaralda

11 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.
Ni alla i familjen verkar kreativa och påhittiga. Roligt
Han var hos en vän igår, efter det slutade han svara mig. Tror du de hade pratat negativt om mig? Att det var därför han inte svarar?
Har han känslor för mig?
Kram

Svar: Han kan nog tycka att det blir lite väl mycket ibland... känslor finns men jag ser inte hur starka.. kram
Esmaralda

12 Fjäril:

skriven

Hejsan. Jag frågade honom om han ville ses och göra något med mig någon dag och han svarade ja absolut. Han har kommit så bra överens med min familj och han har en stor plats här. Kan det bli något mellan oss?

Svar: Ja det finns en möjlighet och blir det något så bör det bli snart.. runt 60-65 % chans.. kram :)
Esmaralda

13 Shoppingtokan:

skriven

Din mamma är ju såå fräck! Elcykel med rejäl shoppingvagn.. Jo man tackar ja.. 😊

Det står faktiskt shopping på mitt schema idag.. Håller tummarna för att det blir en fyndardag.. Kan behövas nu när det varit mycket stress i utbildningen och uppbrottet från flirten skett.. Ser du något kul på ingång i övrigt?

Kram, kram ✨

14 Louise:

skriven

Ojdå. Grattis till din mamma.
Söndag idag och hela lördagen spenderades på Gekås. Fy vad folk där var. Och man kom hem med massor av saker.
Lite kläder och en och annan julklapp.
Köpte en brandsläckare för det har vi inte sedan innan. Ett par termobyxor för vintern. Nylonsträngar till min gitarr så den ska strängas om(om jag kan) och så ska det börjas spelas igen.Eller ja tränas.

Intervju på onsdag. Hoppas jobbet blir mitt. Är bland annat på min gamla förskola. Ser det ljust ut där?

Först praktik om en vecka.

Ha en fin dag och tacksam för svar.
Kramar.

Svar: Ja, lördagar på Ullared är ingenting för nervklena :) Kram :)
Esmaralda

15 F:

skriven

Läskig bild 😣 stort grattis till din mamma 😊 spännande att din dotter skriver om det på bilden .


Jag undrar hur 2018 blir kommer det något nytt o spännande.

16 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag undrar om du kan se någon positiv vändning i mitt liv snart? Jag tycker det mesta är jobbigt och tråkigt just nu och vet inte riktigt hur jag ska vända det hela. Ser du någon kärlek för mig snart? Har varit ensam i många år nu och efter separationen så försvann även många vänner så känner mig även ensam på det planet. Jag tycker inte heller att jag får någon respons från några av mina vänner heller då jag vill hitta på saker. Det kan vara så enkla saker som att ta en promenad och då är ju även tiden begränsad men de vill sällan eller aldrig haka på. Nu orkar jag inte längre föreslå saker för det känns som att jag tränger mig på och att de inte vill umgås med mig.
Kram Linda

17 Kvinnan :

skriven

Ser du om vi kommer flytta utomlands kram

18 Linnean 🌸:

skriven

Grattis till mormor!!!
Vad häftigt med en sådan cykel! Skulle man ha här i backarna. Jo, det FINNS backar i Skåne!! Råkar bo på Skånes högsta punkt åxå eller iaf näst intill. Kaxare läter lite läskigt! Mötte, tack och lov, ingen på väg hem i natt.
Verkar vara snö på många ställen. Vackra vintervyer har lagts ut på FB. Skönt att vi har flera plus i Mö iaf! Tror jag ska börja med lite julgardiner, putsa lite och börja så smått. Det är lite smådött här. Känns det som det är lite kul besök på g snart eller ska trasiga axlar och vrickade fötter få hålla på och ställa till det? Behöver min ”virvelvind” som drar in och rör om lite 😉 Har varit stiltje för länge nu!!
Då drar jag igång! Ha en härlig söndag!!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, något positivt är på väg rakt mot dig... tänk ja oftare än nej.. kram :)
Esmaralda

19 Jessica:

skriven

Hej Es,
gillar J mig?

Och ser du om jag kommer få svar om jag kommer in eller inte?

Kram

20 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Har börjat prata med en man via internet som känns trevlig. Känns som vi vill samma saker i livet.
Men du har ju sett att jag redan har körkort när jag möter kärleken och det tar jag ju inte förrän nästa år som planerat. Tror du det kan bli kärlek med den här mannen?
Att det är ”han” även om jag inte tagit körkort än?
Kram

Svar: Klart att du ska undersöka detta... kram
Esmaralda

21 Cissilisko :

skriven

God morgon,

I går var mitt inre helt i uppror, kände mig så fruktansvärt besviken, ledsen, utanför, bortvald. Undrar idag om detta mest handlar om min egen miss-och övertolkning av situationerna eller om det var medvetet avståndstagande från de/ ngn av de andras sida..??

Kram

Svar: Det känns inte som ett medvetet avståndstagande, kram
Esmaralda

22 Mikael:

skriven

Mönstret ser ut att vara en älg :)

Inte illa vinna cykeln!

Kram
Mikael

Svar: WOW.. tänka sig.. en älg !! Kram :)
Esmaralda

23 Roströd anka:

skriven

Kaxare? Vad är det för något? Läskigt hur som helst att se ögon i mörker, speciellt om man inte i övrigt ser och/ellerhör något.. Tänker bara på uttrycket "things that go bump in the night".. Huvva..

Läste just i kapp senaste dagarnas inlägg och wow..
.. Vilken häftig varning ändå, det där med björnen, låter som en långsint nalle som har väldigt ont.. Kanske skulle ha varit bäst att göra lidandet kort då när han fick tassen skadad i fällan..
.. Och vilket mysigt förslag från barnbarnet, pyjamasdag, och det kan man ju köra på oavsett :) Tror många hade mått bra av att varva ner lite och mysa mer i lugn i ro utan stress och jäkt att hinna med massa måsten och borden.. :)


En fundering..
Tidigare iveckan hade jag en liten minnescermoni för dom i min närhet som inte längre är här och jag undrar om det gillades? Var det någon som närvarande?
..Jag är glad att jag äntligen gjorde något av tanken att ha en minnesstund som jag haft ända sen min släkting E dog för snart ett år sen och nu när J dog så kändes det lägligt.. Hade tänt några värmeljus samt hade med mig foton och ritade hjärtan med namn i plus en liten dikt.. Och sen gjorde jag en liten cermoni av det hela.. Pratade lite allmänt, eldade sen upp ett hjärta i taget och sände en tanke till det namn som stod på.. Sen avslutade jag med en tyst minut och blåste ut alla ljus förutom ett som fick brinna tills det slockande.. Kändes som en fin stund och jag hoppas att det tog emot väl av dom jag hade i åtanke, speciellt med tanke på att jag inte varit på dom senaste två begravningarna som varit..

Nåväl, mycket surr om egentligen ingenting..

Får tacka för mig nu och önska er alla en fortsatt god söndag och avslutning på denna vecka samt en fin kommande vecka, mys och må väl :)

Svar: De dina i Alltet tog så tacksamt emot din minnesstund.. ha du också en fin söndag nu.. kram
Esmaralda

24 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vad kul att din mamma vann en elcykel!

Idag är det pyjamasdag här. Jag sitter framför kaminen och läser.
Willem har hicka. Alla slappar. Jag tänker göra så lite som möjligt.

Den där Kaxaren liknar Morran lite. De kanske är släkt. Kaxaren gillar säkert att den själv också ska få bli kändis snart. Kanske din dotter borde skänka ett exemplar av boken åt den.

Kram ThereseC

Svar: Mysigt du har det ! Kram
Esmaralda

25 EPM:

skriven

Grattis till mamsen!

Nu har J äntligen de avgörande samtalen! Äntligen känns det som om jag ser en ände på detta smygande... Jag är så lycklig nu. Det är så mycket som jag inte kan påverka i mitt liv, jag har känt mig som ett rö för vinden så länge. Vänder det nu?

Kramar

26 Jorun:

skriven

Wow! Ser nästan ut som nåt ur ”Blair Witch”...Vad ser du själv på fotot?

Har en fråga om jobbet. Får jag behålla jobbet? Ser du mig fortfarande i arbete nästa år?

Hoppas min talisman ska hjälpa och beskydda mej och hjälpa mig hitta kärleken :-)

Tusen tack för fin blogg som förgyller livet för många varenda dag. 🙏🏻

Svar: Jag ser tyvärr inget speciellt alls i fotot.. ibland blir det så ! Ja, du kan lita på att din talisman kommer att bistå dig.. kram :)
Esmaralda

27 Sorg:

skriven

Hej ES,
Jag hade en märkligt dröm inatt.
Drämde om att mina föräldrars grav. Graven var täckt av guld eller gyllenfärg. Det var tre gravar bredvid varandra. Mellersta grav var längre . Mina föräldrar som låg på sidorna började att röra på sig som om de skulle vakna till liv.
Jag tänkte i drömmen att gravstenen har börjat att slitas och det är tunn lager av guld på dem och man måste förstärka den.
Jag är bombsäkert att jag har fått eller kommer att få något oväntat eller föräldrarna varnar mig för något.
Ser du något som kommer att hända mig?
Många värma kramar i det kyliga vädret.

Svar: Ja, något bra är på väg mot dig.. en positiv händelse.. kram :)
Esmaralda

28 Liten C:

skriven

Å vilken tur din mor hade 🤗👍, grattis!
Jag ser fram emot min talisman 😁..
En fråga ,sist jag var borta (utbildning) skickades en vikarie dit jag skulle vara som inte alls var lämplig för jobbet.( Inte jag som skickade dit)
Det blev såklart irritation hos arbetsgivaren , jag har pratat med dom och kändes som jag fick till det genom att lägga mig ”platt”.
Ser du om dom ändå känner förtroende för mig och att jag kommer få vara kvar? ??
Stor kram

Svar: Ja idag lägger jag sista handen vid talismanerna och de bör komma hem till sina nya ägare i början av veckan... ja jag tror det finns förtroende för dig.. kram
Esmaralda

29 Skrållann:

skriven

Hej!
Vilken turgumma din mamma är;)
Usch, "kaxe" såg lite läskig ut enligt mig.
Känner mig på lite tråkigt humör och tycker bara det tjafsas hela tiden. Min man och jag tycker då olika i så många frågor och det blir bara irriterat. Snön vräker ner men jag tänker nog trotsa det och åka på julmarknad, bättre julstämning går ju knappast få;)
Min gamla vän fyller 40 i veckan och kommer förmodligen ha en liten bjudning på lördag. Ser det ut som om jag hamnar på den?

Kram❤

Svar: Åh så mysigt med julmarknad.. jag laddar inför månadssslutet och den tyska julmarknaden ! Ja, det lät blir kalas för dej.. kram :)
Esmaralda

30 Aa:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänker chefen att jag ska bli kvar där på jobbet? Eller har hon i tankarna att jag ska få gå?
Kram

31 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det en chans, en möjlighet för mig och F att bli tillsammans?
Kram

32 Ghostwriter - Tecknespråk :

skriven

Jag kan se på bilden ett flickansikte men det kanske bara är skuggorna som gör att det ser ut som så :)


Jag har lärt mig teckenspråk på senaste, väldigt fort ärligt talat! Och jag har till och med tecknat med folk ute (på krogen dock, och jättefull haha!) och tycker det är så kul. Viktigt att kunna det har jag insett. Men jag undrar om det finns mer mening med detta, är det så att jag kanske kommer behöva teckna i framtiden eller inom ett yrke? Allmänt tycker jag det borde vara prio ett att lära sig före engelska i skolan faktiskt.



Kram :)

33 <3:

skriven

Hej kära Es är det något butiksbiträdet A har emot mig ? Hon var så konstig mot min mamma idag.
Kram

34 Rebecca:

skriven

Tänker N på mig ibland? Vad tänker han i så fall? kram ha en bra dag :)

35 F.u:

skriven

Hur stor är chansen att vi får fler barn

36 Fråga :

skriven

Kommer väninnan utomlands gå tillbaka till killen som hon åkte dit Med?

37 Susanne Amalia :

skriven

Oj.. Vilka fenomen och kaxare låter annorlunda.

Magiska under.. Händer och nu har det hänt..

Min pappa har kommit.. Äntligen.. Vad jag har tjatat..

Min mormor är här och även min morfar.. Så tyckte jag att det lät i hallen och tog ett foto och på fotot finns en dam.. Min gamla svärfar ber om ursäkt.. Det kan han gott göra.. Här är det knökfullt med andar..

Men finns det hjärterum finns det stjärterum eller anderum.. 💕 😇

Härligt att höra att MG ska på rolig promenad.. EllaBella är lite avundsjuk.. Hon har sovit i nästan ett helt dygn efter det att småhundarna lämnade huset.. Jobbigt att vara småhundspassare säger EllaBella..

I går köpte jag kläder det händer nästan aldrig.. Jag köpte de kläderna som min mamma sitter hemma och surar över.. Butiken som hon kallade för luderkläder.. Och nu Ska hon ju ta sitt liv för att jag gillade dessa. 💕i dag ska jag Köpa strumpbyxor till klänningen.
Det artar sig.. Du ska se att även jag får på mig kläder..
🤣🤣🤣🤣kärlek till livet och jag hoppas att jag får mer energi till mig själv..
Tänkte vad ska jag säga till prästen om hon nu avlider av misdunsamhet avundsjuka och girighet. Det måste ju tära på henne att vara så.. Snål med kärlek till sig själv Andra och till livet.. Skrev ju en lista förra gången hon skulle avlida men har tappat bort den. Sjukligt snål=ekonomisk fördömande av andra=socialt nyfiken
Kontrollbehov=ordning och reda
Tycker att All andra får bättre vård än henne=intresse för sjukhitorik
Trycker ner andra för att få rätt själv=sakkunnig
Listan kan göras lång
Jag är glad att jag köpt fina kläder och jag tänkte åka tillbaka i morgon och köpa mer.. 😊
Blir det något spa med min vän??
Kramar
🎶 nu trallar dagen vidare har lite andligt jobb att utföra.. Kärlek till dig och dina celler allmänt vill jag bara tala om för alla att ni duger som ni är.. 💕 det får man inte glömma kramar / Amalia och EllaBella

38 Queen :

skriven

Hur ser nästa år ut för mig ❤

39 Susanne Amalia :

skriven

Oj.. Vilka fenomen och kaxare låter annorlunda.

Magiska under.. Händer och nu har det hänt..

Min pappa har kommit.. Äntligen.. Vad jag har tjatat..

Min mormor är här och även min morfar.. Så tyckte jag att det lät i hallen och tog ett foto och på fotot finns en dam.. Min gamla svärfar ber om ursäkt.. Det kan han gott göra.. Här är det knökfullt med andar..

Men finns det hjärterum finns det stjärterum eller anderum.. 💕 😇

Härligt att höra att MG ska på rolig promenad.. EllaBella är lite avundsjuk.. Hon har sovit i nästan ett helt dygn efter det att småhundarna lämnade huset.. Jobbigt att vara småhundspassare säger EllaBella..

I går köpte jag kläder det händer nästan aldrig.. Jag köpte de kläderna som min mamma sitter hemma och surar över.. Butiken som hon kallade för luderkläder.. Och nu Ska hon ju ta sitt liv för att jag gillade dessa. 💕i dag ska jag Köpa strumpbyxor till klänningen.
Det artar sig.. Du ska se att även jag får på mig kläder..
🤣🤣🤣🤣kärlek till livet och jag hoppas att jag får mer energi till mig själv..
Tänkte vad ska jag säga till prästen om hon nu avlider av misdunsamhet avundsjuka och girighet. Det måste ju tära på henne att vara så.. Snål med kärlek till sig själv Andra och till livet.. Skrev ju en lista förra gången hon skulle avlida men har tappat bort den. Sjukligt snål=ekonomisk fördömande av andra=socialt nyfiken
Kontrollbehov=ordning och reda
Tycker att All andra får bättre vård än henne=intresse för sjukhitorik
Trycker ner andra för att få rätt själv=sakkunnig
Listan kan göras lång
Jag är glad att jag köpt fina kläder och jag tänkte åka tillbaka i morgon och köpa mer.. 😊
Blir det något spa med min vän??
Kramar
🎶 nu trallar dagen vidare har lite andligt jobb att utföra.. Kärlek till dig och dina celler allmänt vill jag bara tala om för alla att ni duger som ni är.. 💕 det får man inte glömma kramar / Amalia och EllaBella förresten vilken härlig cykel din mamma vann.. 💕

Svar: Du blir jättefin i dina nya kläder ! Ett spa blir det snart men mer tveksam med vem. Kram från mej till er båda. MG har blivit snuvig och ligger i soffan och nyser men skickar pussar i alla fall så gott det går med snuviga trubbnosen :)
Esmaralda

40 sippan:

skriven

Vad roligt att hon vann!
Läskig kaxare det där! Ser otäck ut.

41 Razawa :

skriven

Bästa Esmaralda.. har nu gått in i vecka 10 i graviditeten :) illamåendet är nog det jobbigaste. Ingen aptit och det vrider och vänder sig i magen hela tiden.. kommer jag slippa ilamåendt snart och kunna äta som vanligt igen? Blir lite orolig när jag inte kan äta alla måltider m.m.. (tänker på bebis..)

Svar: Jadå, det här illamående släpper och du kommer må bra och kunna äta igen... oroa dig inte för bebisen :) Kram :)
Esmaralda

42 Anki:

skriven

Goéftermiddag Es !
Stort grattis till din mamma ! Vilken hoj ,eldriven och med flak ...ser ut som om det blir mycket picknick i sommar :-) Tänk och åka på långtur med den .

Har en fundering.Kan hundar känna igen sin ägare från tidigare hundliv tro ?
Har en sommargäst som frambringar beteende som inte går av för hackor ...så jag nästan blir avis ,så översvallande mottagande får hon...Hon har haft hund i sin barndom...

Ta väl hand om Shantibebisarna ha en skön avslutning på helgen

Kram Anki med flock

Svar: Ja, somliga djur är extra känsliga för sådant så din hunds beteende förvånar mig inte alls... shantisarna skulle postats ikväll men några av dem krånglade lite.. så jag har fått ägna dem extra tid.. men i morgon postas de.. kram :)
Esmaralda

43 Tingeling:

skriven

Grattis till din mamma! Kul!

Här har det varit full rulle tills nu 14.30. Och är helt slut. Måste lägga mig ner och sova känner jag. En hel hög med disk väntar sen.... Jag måste införskaffa diskmaskin...

Känns det som att "han" är nära? 😊 sker det i år eller nästa år tro?

Nu vila i soffan medans dottern tittar i paddan.

Kram!

Svar: Nästa år kan det hända... det närmar sig.. men jag kan inget lova... kram :)
Esmaralda

44 Fanny2:

skriven

Grattis till vinsten, på något sätt är jag inte så förvånad över att din mammas slogan vann. Go bild på din mamma och Ozzy.

Es, tror du R är otrogen? Kan inte sätta fingret på vad det är men något känns konstigt och fel. Känner hon skuld över något?

Kram

Svar: Jag får också en känsla av att det är något.. behöver inte vara otrohet dock.. ha ögonen med dig.. kram :)
Esmaralda

45 Snöflingan*:

skriven

Hej Es här är det massa snö idag*
Grattis till din mamma vad roligt att hon vann:)
Vilken läskiga ögon i mörkret vad är en kaxare?:(

Hade en konstig dröm i natt?
Jag såg en kvinna från balkongen promenera med hennes hund. Sedan började hunden springa och hon släpades med i marken. Chockad tittade efter de.. men vart tog de vägen?. Balkonkräcket jag höll i började lossna och jag föll ner snabbt men fick i sista sekunden tag i kanten på balkongen så jag kunde ta mig upp igen. Jag var jätterädd och trodde att jag skulle dö. Väl uppe i balkongen blev jag höjd rädd och gick sakta in i lägenheten igen.
Vad vill min dröm säga mig?

Svar: En kaxare är en slags monster som min dotter skriver om i sin barnbok :) Drömmen säger att du ska inte ska tveka när du snart står inför ett beslut... kram :)
Esmaralda

46 Mikaela :

skriven

Hej Esmeraldra.
I morgon gäller det... finns det någon chans att vi vinner budet eller säljaren säljer till oss? Ser du någon varning kring huset ? Kram

47 Cecilia:

skriven

Wow, vad kul! Stort grattis till din mamma!

I tre nätter har jag drömt om att jag missar bussen, flyget och tåget. Har detta någon betydelse och kan du se vad i sådana fall? Kramar

Svar: Du ska leva lite mer,, planera mer roligheter... det är själva livet du drömmer om som du omedvetet känner att du missar lite av.. kram :)
Esmaralda

48 Michaela:

skriven

Mamma har en fråga! Känt sig lite krasslig ett tag och tänkte gå till läkaren i morgon. Ngn varning eller ser det ut att ljusna igen? Kram från oss!

Svar: Hon ska absolut gå till läkare, dock tror jag inte det handlar om något allvarligt.. kram :)
Esmaralda

49 Hoppet:

skriven

Grattis till din mamma<3
Håller med Mikael att det ser ut som en älg:)

ps:ser du om det vänder till det bättre snart ekonomiskt?
kram

Svar: Ja det kommer att vända.. dröjer dock en tid till.. kram
Esmaralda

50 Mm:

skriven

Hej Esmaralda
Har träffat en kille nyligen som det pirrar lite extra för. Har bara träffat honom 1 gång hittills. Kan detta bli långvarigt?
Kram

51 Catarina:

skriven

Vilken häftig cykel - en sån skulle jag vilja ha! Det lät spännande med Kaxare! Det var nåt nytt o spännande. Kom på mig själv att titta både 1 och 2 ggr på Kax-fotot - häftigt!
Alltid lika intressant med dina fina foton o inlägg! Kul!! Minns att jag haft en blogg med mkt bilder o foton. Det känns som att mitt liv blivit så mkt kämpigare sen jag blev själv med allt Det praktiska tar ALL tid främmande känsla o skrämmande. Ska det va så el är jag på fel väg...?

Svar: Just nu är det inte alldeles enkelt.. men jag tror inte du går längs fel väg.. det lättar.. kram
Esmaralda

52 Linnean 🌸:

skriven

Tack! Ska tänka på att säga ”Ja” lite mera!
Ska vandra rakt mot det positiva 😀
Har känts ganska positivt i dag, trots den bitande isvinden! Tjollahoppsan och Kram 💖
/Linnean 🌸

Svar: Så ska det låta !! Kram :)
Esmaralda

53 Sus:

skriven

Hej
Tack....
Men du överskattar mig...
Är känslostyrd.....
” tänk igenom konkret och fatta sedan ditt beslut”.....
Vad är det jag ska bestämma ?
Love sus

54 Boudica:

skriven

Åter igen en slö dag, vad är det med mig? jag behöver energin!

Ska sätta mig ner å plugga lite snart.

Sr för övrigt inget konstigt med den där bilden, förutom påminde mig att jag för någon vecka sen blev överraskad av en katt? som hoppade förbi in i buskarna när jag gick igenom mörka skogen.

Grattis till mormor också! Sån skulle sitta bra när man handlar och inte har körkort, slippa bära på massa kassar!

Drömde så konstigt, var på festival som jag var på tidigare, men denna gång var jag så omotiverad, ännu mer när två vänner var där och betedde sig som om jag inte var där. Slutade med att jag beklagade mig för en av dem hur det kändes för mig, konstigt nog förstog hon mig och hade tagit dit nån grabb från mitt förflutna, då kände jag mig märkligt bättre.

Ja det leder nästan till frågan, ser du något positivt, utöver det vardagliga snart? Som finns det något jag borde ha ögonen öppna för?
Det skulle passa mig gott nu!

KRAM!

Svar: Du ska ta ett initiativ när det snart öppnar sig ett bra tillfälle.. och detta leder till en del roligheter.. kram :)
Esmaralda

55 Temperamentsfull blondin:

skriven

Vilket vrålåk 👍!!

Esmaralda. Efter en ganska tuff höst och förvinter, ser du något kul på ingång?

En påse chips väntar nu i alla fall, alltid något och inte att underskatta 😉

Stor söndagskram!


Svar: Jadå, du fattar ett litet beslut som leder till en hel del glädje..njut av chipsen.. kram :)
Esmaralda

56 Virrhönan:

skriven

Grattis till din mamma, vilken cykel! Hoppas den kommer väl till användning. Annars en julklapp kanske till dej och Mannabonne :-)

En sån där kaxare har jag också sett, otäcka och långbenta rackare men dom smakar riktigt gott...

Känner du nåt om min chef har nåt bra att komma med till mej inför kommande samtal, hoppas det...
Hoppas ni har en skön söndagkväll och att allt går bra med talismanerna.
Kram

Svar: Jadå talismanerna skulle postas i kväll men några konstrade lite så jag fick ägna dem extra tid.. de postat i morgon istället.. kram :)
Esmaralda

57 CA:

skriven

Hej igen
Kul att din mamma vann cykeln men det var väl en vanlig elcykel eller? Annars blir det väl krångligt för henne att parkera.
Det blev en rosa klänning istället i julklapp, får väl bli en slant i födelsedagspresent.
Kram

Svar: Jag vet inte hur en vanlig elcykel är... det var en elcykel.. kanske finns det flera sorter ? Rosa klänning låter härligt.. kram :)
Esmaralda

58 Nettan:

skriven

Jisses vilken läskig bild😳
Grattis till vinsten!

Jag behöver hjälp åt vilket håll jag ska fokusera på när jag tittar efter jobb. Jag har jobb men behöver mer inkomst. Tack förhand ❤️

59 Det nya:

skriven

Halloj goa e :)

Har en liten fundering på lager idag. Funderar lite på starten på nästa år om du ser vad det bringar med sig.

Ha en härlig söndag hörrni!

Kram å kärlek 💞


Svar: Både ris och ros men mest ros.. fast ditt tålamod kommer att prövas en aning extra i början av året.. kram
Esmaralda

60 Åsa:

skriven

Hej,

har jag någon chans att få det jobbet jag verkligen vill ha på 75%

61 kan du se var jag lagt mitt pass och om jag får någon långresa till våren:

skriven

ser du var mitt pass är och om jag får någon lång resa till våren

62 lisbeth:

skriven

hur får jag svar??????

63 Yvonne:

skriven

Hej Esmeralda!
Nu behöver jag verkligen din hjälp! Ska jag våga säga upp mig från mitt jobb vid årsskiftet? Ska jag satsa helt på mitt företag eller ska jag försöka få ett vikariat som lite trygghet? Hur kommer det att gå med husförsäljning och nytt boende?

64 Filippa:

skriven

Hej kommer jag och sanna Helmersson träffas någon gångna?

Kram

65 Tildis:

skriven

Usch vilken läskig bild! Ryser i hela kroppen när jag ser den. En fråga Es, reser iväg nästa helg ser allt ut att flyta på bra? Kram

66 desp:

skriven

hej kära es ser du om jag börjar på noa noa eller ett annat jobb kommer som är ännu bättre? borde jag lämna kicks jobbet för noa noa? KRAMAr

67 Tisa:

skriven

Hej Es!
Kommer jag kunna gå på stan och åka buss utan ångest igen? Du vet när man bara sätter sig på bussen utan att tänka, liksom kunna gå i butiker och bara strosa runt bland kläder. Jag saknar det, ja herregud vad jag saknar det! Jävla medicinförstörande!!!

Svar: Det kommer... du kommer kunna göra precis allt du vill igen... jag lovar.. kram :)
Esmaralda

68 Bluesky:

skriven

Funderar på att söka jobb utomlands, vore det positivt för mig?

69 A:

skriven

Ååå, vilken härlig cykel 😍

Har en konstig känsla att min yngsta son inte tycker om mig 😥 Vi busade igår och jag sa; tycker du om mamma? Då säger han nej 😥 Jag blev jätteledsen 😥 Älskar både han och hans bror så otroligt mycket, mer än livet självt.
Båda ger sin mamma många gråa hår men oj vad kärlek och energi jag får tillbaka 💕 Vi är de tre musketörerna och jag är så otroligt stolt över mina pojkar och låter de få veta det varje dag jag är med dom 💕

Svar: Ungar kan säga så utan att lägga samma värderingar i det som vuxna... min svärson frågade deras dotter om hon älskar honom... hon svarade att nej, jag älskar bara mamma.. fast hon älskar ju pappa också, det vet vi.... sånt får man skratta åt:) kram :)
Esmaralda

70 Susan:

skriven

Vilken cool cykel, grattis till din mamma🤗

Svar: Tack :) kram
Esmaralda

71 F:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

72 U:

skriven

Hej Esmaralda.
Blev han berörd utav de vi skrev ikväll?
Ser det ut att bli seriöst mellan dem?
Kram

73 Nyfiken :

skriven

Hej Esmaralda.
Har sett en kille några gånger. Liksom stött på honom. Såg att han fanns på en dejtingsida så vi gick en match. Skrev till honom och han skrev bara hej tillbaka, kändes lite tafatt. Har han intresse?
Kram

Svar: Inget översvallande intresse nej.. kram
Esmaralda

74 Queen:

skriven

Hur ser nästa år ut för mig ❤

75 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar något vara pågång inom kärlek här?
Kram

76 F:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

77 <3:

skriven

Hej kära Es kan du se varför butiksbiträdet A är så avig och betedde sig konstigt idag mot mig och min mamma ? Irriterat mig på henne tidigare. Känns som hon har ngt emot mig.
Kram

78 snöflingan*:

skriven

Tack för svaret Es kram:)

79 ALM:

skriven

Hej Esmeralda!
Jag bekymras över min ekonomi som blivit ganska kärv kan du svara på om den kan förbättras genom spel/gambling?
Vilket spel i så fall? Ha det gott!

80 Mml:

skriven

Hej Esmaralda.
Träffade en kille igår som det pirrade lite med. Vi skulle sed idag men jag drog mig ur men vi bestämde en ny dag.
Svalnade hans intresse för att jag inte ville ses idag?
Kan det bli något långvarigt mellan oss?
Kram

81 Seriereflektioner:

skriven

Hej!

Jag såg den läskiga bilden och var bara tvungen att kommentera att HERREGUD, vad läskigt!!! :O Jag hade aldrig vågat mig ut i skogen igen om jag hade sett något sånt där.

Jag såg att folk ställer lite frågor här i kommentarerna. Det får mig att undra en grej som jag klurar över. I vår tar jag examen från min utbildning och jag undrar om du ser om jag får jobb direkt och om jag kommer att vara kvar i samma stad eller flytta någonstans? Tack så himla mycket på förhand!

82 Anna E:

skriven

Undrar om min kille älskar mig fortfarande?

83 Alexis:

skriven

Hej! Är i stort behov av en ängel / vägledning. Kan jag kontakta dig på något sätt eller hur fungerar det här, snubblade över denna sida precis :)

Kram A

84 Hej.:

skriven

Grattis till din mamma. Läskigt med kaxare ser inte ut som något jag skulle vilja möta.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: