Något-att-se-fram.emot-lista....

Jag är sån som behöver något att se fram emot. Sån har jag alltid varit.

En något-att-se-fram-emot-lista är livsviktig för mig !!

Som nu tillexempel..  så ser jag fram emot att fixa julfint  nästa vecka…. och i månadsskiftet till Tyskland under weekenden, trevligt hotell och julmarknad… och  så blir det julbocksfest.. sen till New  York 1 januari och  därefter  möta våren en månad i mitt älskade Kroatien.

Förr, när ekonomin var i  botten så såg jag fram emot helt andra ting… en planerad heldag med en väninna, åka billiga bussen till Göteborg och hälsa på de gamla studievännerna eller när mamma brukade bjuda till Helsingör och betala min  varukorg och en röd pölse på torget !

 

Sen vet jag ju att det finns människor som är helt självgående också… som inte har någonting speciellt att se fram emot men som mår hur väl som helst i alla fall. Jag kan bli lite avis på sånt folk !

Och så finns det dom som  väljer att lida… som inte har någonting alls att se fram emot och som undviker positiv planering eftersom de föredrar att frossa i sitt eget lidande.

Vi människor är av olika sorter

 

 

Någon går och väntar på att telefonen ska ringa och att roligheter ska droppa in och då tycker jag att man kan vända på det hela och själv greppa luren och vara den som ringer. Skit samma om man alltid brukar vara den som tar kontakt.... rättevisetänk på det sättet ställer bara till med problem. I synnerhet för en själv.

Inte heller ska man luta sig för mycket mot någon annan och känna att om jag bara får med mig någon så kan vi göra ditten eller datten… nej, om inte sällskapen faller sig naturligt så gå loss på egen hand och gör dina roligheter helt själv.  I detta ligger ett speciellt växande.

 

Sen ser jag fram emot att bli smal... fast det är ju typ en utopi som  skapar mer ångest än glädje....

 

Jag tog  mig  förresten an utmaningen  igår och  ringde till en gammal arbetskamrat som jag inte pratat med på åratal… vi snackade om ditten och datten  i över en timme.

Och på ICA hjälpte jag en tant i permobil att plocka ner mjölk och juice från hyllorna och vi pratade om  fördelar och nackdelar med att vara rullstolsburen… till fördelarna  hör att man hamnar i gräddfilen när man flyger.. slipper köer och transporteras  smidigt utan att behöva tänka… man får alltid bästa platsen på konserter.. och man har alltid en sittplats, oavaett  var.

 

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Ja där satt den o mitt i prick :). Hmm, vad se framemot? Resan idag, imorgon min favoritstad, sen hem o få är det ännu två dagar ledigt. Visst finns det saker att se framemot :). Kunde finnas mer.. O att göra ensam är nog trist... Men jag kan..

Väskan packad o snart dra iväg med den till tåget. Nåt du kan se kring resan Es? Äta gott o vandra mycket, ska bli kul o följa med antalet steg..

Önskar alla en fin dag!
Kram Skorpan

2 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Läste kommentarerna från igår och såg att några hade klagat gällande tallismanerna. Helt jäkla sjukt! Du har varit tydlig gällande dom och ifall dom inte har tagit tummen ut ur röva och hört av sig så får dom skylla sig själva. Du är mycket omtyckt här på bloggen och TAR dig tid trots att du har ett liv utanför bloggen. Jag beundrar dig verkligen!

Igår svarade du på frågan gällande fördrink och tilltugg och det var skönt att de löste sig, men du svarade inte på min fråga så med risk för att låta tjatig så undrar jag om jag kommer resa till London i år överhuvudtaget? Tycker att de velas så kring den! Ser du något kring resan? Tusen tack i förhand! Ha nu en jättebra dag! Kram 🐷

Svar: Ja, troligtvis blir resan snart och om inte.. så blir den nästa år... kram
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es ser du någon varning med Magnus? Jag tror inte att det är en bra kille efter vad jag hört. Vet inte hur han hittade på mig. När en kille skriver att han är bra...
Kram

Svar: Det finns de som passar dig mycket bättre.. kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Es känner du in något med min lilla hund är det något med halsen. Han andas tungt och hostar till ? Varit så länge men självklart var han pigg som en mört hos veterinär.
Peppar peppar så vill han ut gå nu och har inte skrikit till på två dagar. 🐶
Kram

5 h:

skriven

Hej!
Kommer jag ha en ny tjänst på mitt nuvarande jobb 2018? Lr blir det på en ny arbetsplats?
Kram!

6 Fjäril:

skriven

Kommer saker och ting att lösa det sig för oss? Du har sagt att det blir bra men varje besked vi får verkar bara bli värre och värre. Vi mår alla dåligt. Kan bara säga att tingsrätten inte tog hänsyn till några barn eller något alls. Det är förjävligt! Det är barn här som lider. Är hovrätten rätt väg att gå? Vi ska hur som helst överklaga i vilket fall. På vilket sett ser du att det blir bra för oss... genom att ta detta vidare? Kommer allt sluta med att vi går härifrån trasiga eller när blir det någonsin bra igen

7 Smöla:

skriven

Igår runt tolvtiden så blev jag alldeles varm i hela kroppen, och vilken känsla det flög över mig! Och då slog det mej att jag hade fått betyg i engelskan å att jag hade klarat mej.. Gick å öppnade mejlet och precis så va de, jag hade klarat mig! Var det en ängel som kom till mig? Lever kvar på den underbara känslan:)

Svar: Ja, din ängel viskade i ditt öra.. stort grattis från mej också.. vilken härlig känsla.. kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför A tänkt för mycket om mig och bedöma mig som inget är stämmer om mig. När jag fråga om något så han bedöma eller tänkt för mycket.

Varför är det så?

Kan han A var neutrala mot mig? Istället för bedöma mot mig...

Kram

9 Blå:

skriven

Hejsan. Jag väntar glatt på min talisman och jag känner redan hur rätt det känns att jag har beställt en.

Dagens fråga! Nu trodde jag ju aldrig att jag skulle ställa denna fråga men jag är nyfiken!

Jag undrar om han kan vara någon för mig? Jag skulle säga att vi kom varandra väldigt nära. Men han har inte bara kommit mig nära utan också min familj. Han har liksom redan en speciell plats här. Men kan kärleken verkligen blomstra mellan oss? Ser du oss tillsammans som ett par?

Svar: Det är tveksamt om dina känslor kommer att räcka till.. kram
Esmaralda

10 Skrållann:

skriven

Hej!
Saker att se fram emot är viktigt och det behöver inte vara så stort ju. Det räcker med att ha saker inplanerade som man tycker är roligt och som ger en energi. Vi har pratat om att åka till Ullared men kommer aldrig fram till nåt och min man kan aldrig svara på om han vill med eller ej. Nästa vecka har barnen studiedagar och jag har sagt att vi kan åka då om dom vill och så väljer mannen själv hur han vill göra. Det som är kruxet då är att jag måste köra både dit och hem men det ska väl inte behöva vara ett hinder? Eller borde jag kanske fråga min gamla vån om han vill med?

Kram❤

11 Jennie:

skriven

Hej o godmorgon! Jag förstår dig precis Esmaralda, jag är på samma sätt! Allra mest behöver jag en resa att se fram emot, eftersom att resa är för mig helt livsviktigt för att min livslust inte ska slockna. Att resa är min största passion i livet!

Nu känner jag mig lite ängslig då jag inte har någon ny resa inplanerad. Men vill börja planera en ny resa! Skulle vilja åka till Bangladesh, Cuba, Namibia eller Vietnam i februari/mars, hur stor är chansen att jag kommer iväg? Söker efter och behöver någon slags bekräftelse på att jag faktiskt kommer att lyckas. Trots att jag har oddsen emot mig. Kan det vara så att jag möter kärleken på någon av mina resor? Kram

Svar: Ja, det där med resor har vi gemensamt ! Det blir så många resor för dig... och så småningom boende i annat land.. det kommer....jag vet inte riktigt när du gör första resan... Cuba och Vietnam där har jag varit.. kram :)
Esmaralda

12 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja det är otroligt viktigt!! Jag är bra på det ibland och ibland inte!!
Men visst när du säger det låter det ju vettigt!

Es, jag försöker förklara för honom på ett sätt som inte skapar osämja. För det vill jag inte.
Men förstår han? Tar han det på allvar? Eller tycker han mest det blir tjatigt? Verkar han ha känslor för mig?
Kram

Svar: Räkna inte med att han förstår och tar till sig fullt ut... låt det vara okey... kram
Esmaralda

13 Ghost w:

skriven

När jag träffar den där mannen igen, kommer vi kunna klicka/flirta? Eller ser han ut att vara upptagen/ointresserad vid det tillfället??


Kram!

Ps: älskar se framemot listor!

14 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Bra insperation som jag kan ta till! Man blir ju så mycket gladare när man sätter upp lite kul framför sig. Även mål man vill uppnå. Sen får man inte glömma att ha roligt under tiden.
Es, sonen är ju 19 månader, så han är ju inte så stor än men tiden går ju undan, går han fortfarande i förskolan när han får syskon från min sida? Att jag ändå får såpass tätt? Hade ju önskat det om jag själv fått välja.
Kram

15 EPM:

skriven

Godmorgon Es.

Fick precis jobbig info från Skatteverket... osäker på om jag rent ekonomiskt kommer att lösa att ha mitt jobb i denna stad och mina barn i den andra.
Jag blev väldigt orolig nu. Ser du nåt om min framtid avseende detta?

Kram

Svar: Jag ser inte hur men känner starkt att saker och ring reder upp sig och lättar... kram :)
Esmaralda

16 Dunegull:

skriven

Blir det någon positiv förändring på jobb detta året eller det kommer dröja?

17 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Ja att se fram emot saker är alltid roligt.
Jag längtar efter jul i år. Jag har nämligen köpt en julklapp åt mig själv (inte bara därför jag längtar men det är en bidragande orsak).
Det är en kaninbok jag har beställt. Den kom med posten igår och istället för att ivrigt riva upp paketet på en gång så slog jag in det i julklappspapper!

Jag längtar efter fler saker. Moster och hennes man och jag brukar gå på julmarknad på Tjolöholms slott. Det är en av jultidens traditioner och är alltid lika mysigt.

Sen ser jag fram emot glöggfesten hemma hos min kompis.
Och jul på Liseberg. Det får jag inte missa.Då ska jag äta Suovas.
Idag ser jag fram emot att få massage. Men jag undrar om det blir svårt att komma hem i eftermiddag. Motorvägen ska ju stängas av för alla EU-toppar som ska in till stan. Jag bor fem km från flygplatsen så jag blir direkt drabbad.

Kram ThereseC

Svar: Vilken självdisciplin du har.. att vänta till jul med en efterlängtad bok ! Heja dej ! Kram :)
Esmaralda

18 Maria:

skriven

Hejsan:)
Önskar jag hade nått att se fram emot😍Men känns inte så nu, går och laddar för att bryta mitt förhållande. Det blir inte bättre och jag måste inse detta. Känns jobbigt bara och hoppas jag mår bättre till jul o nyår. Det är slitsamt att ha förväntningar på någon som inte svarar upp på det. Har gjort allt jag kunnat o mer. Ser du något om mitt närmaste?
Kram ❤️

Svar: Ja, har du gjort vad du kan så blir du allt mer redo och tar steget... känns nödvändigt... kram :)
Esmaralda

19 Bolla:

skriven

Bra innlegg! Halve moroa er å lage planer 😊

Vurderer å ta en snartur til Barcelona neste helg. Ser du om det er trygt å reise dit nå?

Ha en strålende dag!
Klem Bolla 😊

Svar: Resan går fint.. ha det så bra i Barcelona.. en underbar stad... hoppas du slipper snöstorm.. som jag drabbades av vid mitt besök häromåret... kram :)
Esmaralda

20 Jessica:

skriven

Hej Es,
kommer jag få träffa han i igen?
Tror du han verkade intresserad?
Kram

21 Längtar:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen jag ska träffa närmar han sig, Känns han långt borta? Har han något barn sedan innan?
Tror du vi kommer göra upp planer för en gemensam framtid tillsammans?
Kram

22 Pia1:

skriven

Japp. Jag måste ha projekt eller något roligt framför mig... Kan vara så litet som att få ihop pengar till en burk färg och måla om en vägg. Det är mitt nuvarande men färgen tog slut, attans. Har lärt mig den sorgliga vägen att inte drömma för stort. Som sjukpenning, att bli frisk. För såna saker bryter jag ihop över när jag får nobben. Drömmen smal gick automatiskt med sjukdom. Inte jättesnygg får jag säga, långa tuttar och hängigt ansikte haha... I två av diagnoserna ingår också nedfallen panna/ögonlock. Fult och ansträngande. Det måste jag fixa på någe vis. Kram ❤

Svar: Bara hälsan och livsglädjen finns där så går det mesta att fixa... kram :)
Esmaralda

23 A:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag kollade en helg om jag kunde följa med och umgås med honom, men har inte fått klara besked än.
Verkar det vara okej för honom att jag följer med?
Kram

24 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Härligt inspirerande blogginlägg idag !
Har ju saknat gnistan en längre tid ,den som gjorde att jag planerade och såg fram emot saker och ting.
Älskar ju att planera jag...

Nu ser jag fram emot julen ! Då yngsta sonen kommer hem , OCH jag har börjat planera en liten kryssning i sommar Raden i dagens blogg om att inte luta sig mot andra för att genomföra var mitt i prick för mig
Tack för inspirationen Esmaralda <3

Kram Anki med flock

Svar: Härligt !! Kram
Esmaralda

25 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du sonen är lik sin pappa till sättet mer?Kram

26 Milla:

skriven

Hej, ibland behöver man ngt att se fram emot men ibland kan jag oxå vara folkskygg och bara vara i min trygghetszon, tyvärr. Ser fram emot min talisman, ska bli så spännande. Jag har oxå beställt ett armband med beskyddande och jordande energi. Vad tror du om det, kommer det att funka? Jag är känslig för andras energi o blir lätt av med min egen. Blir dränerad. Hur ska man tänka?

27 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Får jag tätt mellan mina barn?
Kram

28 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Själv är jag en person som både planerar in saker men ibland tar jag livet som det kommer och det fungerar ok för mig. Ibland går det bättre och ibland sämre.

Ser du hur 2018 kommer bli för mig?
En chans för att jag träffar mig fling då?


Kram

29 Heaven:

skriven

Hej es, kommer det lösa sig mellan mig och lillebror
?

Svar: Ja det kan ta lite tid men det löser sig.. kram
Esmaralda

30 Tildis:

skriven

Godmorgon Es! Kommer det klaffa med jobb och flytt så att vi båda kommer iväg om cirka ett år? Kram

Svar: Ja det ser ut att lösa sig... planeringen är viktig.. kram
Esmaralda

31 roströd anka:

skriven

Jag är nog lite av en blandning, behöver inte alltid något att se fram emot utan oftast är jag nöjd som det är. Skulle jag bli less så kommer jag oftast på något som gör stunden roligare eller så får man ha tråkigt för det behövs oxå ;P däremot gillar jag inte att vara den som hela tiden ser till att hålla liv i kontakten med andra, tycker att lite får dom ju anstränga sig själv oxå å bjuda till..

Har en fundering oxå.. Iförrgår gjorde jag en liten minnestund till dom i min närhet som inte längre finns här och undrar om det gillades? Kändes fint att göra det hur som haver, speciellt då jag inte närvarat på dom senaste två begravningarna.. Tände några ljus, läste en dikt och lät sen ritade hjärtan med deras namn brinna.. Pratade lite allmänt och avslutade med en tyst minut..

Nåväl, dags att bege sig vidare.. Tack på förhand och.. Ha en fin dag alla! 🏵

32 Magic man - Ghostwriter :

skriven

Mannen jag mötte. Kan det vara mannen du menade "magiska" killen? Haha jag är så nyfiken vem det är.




Kram!

33 F:

skriven


Tänkte fråga om du ser mig i ett annat yrke eller kommer jag fortsätta där jag är nu?

34 Mikael:

skriven

Det där med att bli smal får du kanske boka in, typ som du gör med resorna, du bokar säkert in resorna med positiva känslor, inte med en känsla av ångest - kan vara så att du repeterat det så många gånger att du förknippar att vara smal med ångest, ångest vill man inte ha så snabbt som tusan ser man till att inte vara smal!! :)

, skulle vara intressant höra vad en del coacher säger om psykologin kring att bli smal, ex. Kjell

https://m.youtube.com/watch?v=r2FXI-onZV4


Själv så fick jag en chock en gång när jag skulle köpa nya jeans, fick köpa 36, jag kunde inte tro mina ögon och lämnade butiken i chock, jag ändrade inte medvetet matvanor etc., efter att fått svälja det sura äpplet, smått deprimerad över behöva köpa en storlek jag inte var nöjd med och absolut klar över att det ska ändras då jag gått över min gräns så sa det liksom klick, jag fortsatte med mina gamla jeans och snart kunde jag köpa nya i min storlek, chocken, och förnedrad av att behöva höra från trevliga butiksbiträdet att 36 måste det bli, blev mitt botemedel.

Kram
Mikael



35 Helena Ir:

skriven

Yes..så är det för mig också..jag behöver saker att se fram emot..rent av livsviktigt för annars deppar jag efter ett tag!
Allt behöver som sagt inte kosta pengar..kanske en fika eller billigare lunch med dotter eller väninna.

Fast just nu har jag saker inplanerade fram till sommaren när jag fyller år.

Om någon vecka ska jag träffa öreningen och dess medlemmar som jag satt i styrelsen för tidigare..det blir julkaffe och så trevligt att träffas!
Dagen efter ska jag på Brolles show,jag vann ju biljetter till den..jag vinner aldrig annars!
Kring jul har jag lite nya saker som jag och dottern ska göra.
I februari ytterligare en föreställning..den kostar givetvis,men dottern som jobbar betalar en större del av biljetterna.
Och så i juli..då fyller jag år..och åker till Rhodos..min dotter följer med..

Det var lite att se framemot ..och mer måste det bli..Resa gillar jag..och om bara pengar finns..så blir det mer :)

Haft lite svårt att lägga upp mitt liv en tid,pga av trötthet bland annat..idag kom jag på hur det skulle se ut en tid..och då hinner jag även göra det jag önskar. En liten snilleblixt :)!

Kanske är snilleblixtarnas tid nu..en talisman på gång :):)

Ha det så gott!

Kram :)

Svar: Härligt.. och mer kommer att se fram emot.. en resa blir det också och inte så långt fram i tiden.. kram :)
Esmaralda

36 Michaela:

skriven

Jag var som dig förut men allt det falerade för idag 6 år sedan när livet vände och motgångarna avlöste varandra. Vågar inte se fram emot något pga besvikelsen att "det skiter sig igen". Men min psykolog och jag jobbar på det och hoppas båda på att elände tar slut och bra tider kommer. Det är fanimej på tiden nu :) Kram!

Svar: Och det blir så,.. bra tider KOMMER... jag lovar.. kram
Esmaralda

37 Lydia💕:

skriven

Hej
Man försöker bjuda in och bjuda till och det kan vara svårt i min ålder för att alla har fullt upp med sitt och det förstår man va lättare förr när man var yngre fanns ju alltid någon som va singel som man kunde gå ut med och resa tillsammans med.
Man har vänner men dom har familjer och hur gör man då?
Pratar med en H som bor lite längre ifrån och som är trevlig och rolig och undrar om man törs träffa honom ?
Såg en annons på ett arbete som verkar intressant och ska nog söka det
Lydia💕

38 Sus:

skriven

Hej
Bra att ha något att se fram emot....
De mår jag också bra av....
En resa piggar upp...
Hjälp....
Love sus

39 Mim1:

skriven

Hej!

Jag ser också framemot att julpynta ska börja till helgen.

Har inte börjat med utmaningen än. Har varit krasslig men känner mig piggare idag. På måndag ska jag försöka mig på utmaningen.
Jag hoppas och tror att nästa år ska bli ett bättre år med jobb och inkomst. Blir det så tror du??

Kram

40 Mim1:

skriven

Hej!

Jag ser också framemot att julpynta ska börja till helgen.

Har inte börjat med utmaningen än. Har varit krasslig men känner mig piggare idag. På måndag ska jag försöka mig på utmaningen.
Jag hoppas och tror att nästa år ska bli ett bättre år med jobb och inkomst. Blir det så tror du??

Kram

41 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag älskar min son mest av allt❤️
Jag är ensamstående mest med honom och ibland tär det. Han är så duktig och tar för sig, nyfiken med mycket vilja. Men även intensiv, behov av stimulans och mycket uppmärksamhet. Det blir intensivt ibland och ibland blir jag stressad och kännar att jag bara behöver en stund för mig själv.
Blir det bättre tror du med de intensiva? Ibland säger han pappa, mormor tror du han känner av att jag inte orkar med ibland eller blir trött?
Kram

Svar: Jadå.. han kommer att landa... en jättefin grabb som det kommer gå väl för.. kram
Esmaralda

42 Erika.F:

skriven

Frossa i eget lidande, finns i släkten. Tack och lov tillhör jag inte den kategorin människor. Det måste ändå var upp till var och en och skapa ett liv utifrån de egna förutsättningar. Naturligtvis är det inte speciellt upplyftande med dålig ekonomi, det kan drabba vem som helst, men för övrigt kan man inte sitta i en vrå och bara tycka synd om sig själv, ingen kommer hem och knackar på dörren och gör livet lättare,lite får man faktiskt bjuda till själv också.

Om fjorton dagar ska vi ner till K-krona och sonens flyttlass går hit upp. Till slut fick han en bostad här, inte långt ifrån där jag själv bor, med gångavstånd.I din seans en gång skrev, du först jobb sedan bostad, det stämde även om det tog sin lilla tid. Jobbet är numera fast anställning. Han är överlycklig hur bra allt blev till slut. Tänkte om du ville veta hur det gick gällande det. Det ser vi framemot, även om det blir en hel del jobb.

Kram

Svar: Tack för att du berättar och nu går det framåt.. vad roligt.. kram :)
Esmaralda

43 Systern:

skriven

Hej Es! Idag fick jag verkligen något att se fram emot. Ser du om allt kommer att gå bra? Kramar

44 Susanne Amalia:

skriven

God lunch

Glömde ett recept i går ..
Krabb och räkkakor

Färskt krabbkött 200 gram
färska skalade räkor 200 gram
fjällbrynt räkost5 matskedar
finhackad dill 0.5eceiter
pressad citron o.5 styck
tuc peooarkex 40gram
finmalen vitpeppar 2 kryddmått
neutral matolja 2dl till stekning
ströbröd till panering 1-1.5 deciliter

Gör så här
1
Tips och Tänk på! Receptet är grundat på färska skaldjur, då de innehåller mindre mängd vätska än de som varit frysta kan smeten bli alldeles för lös med icke färska.

Tiden för rätten inkluderar inte skalning av räkor och urgröpning av krabbkött, då det kan variera beroende på vem som göra det, erfaren eller inte.

Mängden oskalade räkor är cirka 500 gram och du behöver 1 normalstor krabba.

2
Skala och finhacka räkorna. Dela krabban och ta ur allt kött och även all eventuell rom.

Lägg krabbköttet med räkosten och citronsaften i en skål och smula ner kexen och tillsätt hälften av räkhacket och mixa med stavmixer till du har en ganska slät smet.

Lägg ner resten av räkorna, vitpeppar och dill, rör om med en slev och låt sedan stå i kylen i 15 minuter.



3
Forma kakorna till önskad storlek och form. Panera dem i ströbröd och stek på ganska hög värme till de blivit härligt krispiga.

Att trä dem på pinnar kan ge en lite extra festlig dimension.



4
Salladen: Blanda den strimlade sparrisen med wakame och vegetarisk rom.

Rhode island dressing: Blanda ihop majonnäs, sherry, chillsås, tabasco, socker och vitpeppar.

Använd färsk krabba och räkor eftersom det kan bli för mycket vätska annars ..

Nu har jag slut på ideér ... Men jag hoppas att ni får en fin fredag .. med era vänner ... vill du se bilder på kakorna så är adressen

www.vinochmatguiden.se

sök sedan på Krabb och räkkakor ...

Magiskt gott ...

önskar dig e fin torsdag ... med kärlek och glädje ..
och vist vill man se frammåt ...

Fråga .. hur ser det ut med min ekonomiska härva .. löser den sig ??




Svar: Men guuuud så gott.. detta spar jag !! Tackar ! Ja det löser sig men blir en del ytterligare strul innan dess.... kram :)
Esmaralda

45 Panik:

skriven

Hej Esmaralda!

Vilken typ av jobb ser du mig jobba med?? kan du bara se något skulle det vara till stor hjälp om jag visste ungefär vad jag ska söka för jobb.

Kram

46 Paniken växer:

skriven

Hej!

Ser du mig i arbete till vintern eller dröjer det längre?? hoppas. bara att det inte dröjer så väldigt länge till. Känner paniken växa.

kram

47 <3:

skriven

Hej kära Es tack att du påminner att man ska dejta den som känns rätt.
Orolig nu att C B kommer sätta käppar i hjulen för mitt ärende. Fredrik handläggaren verkar väldigt bra och förstår situationen. C var så snorig på telefon och sur.
F känns som han är på min sida och vill lösa allt med fakturan och återbetalning till mig.
Kram

48 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag la ut en bild på mig själv men får inte så mycket gillningar.
Inte för det är det jag suktar efter men det är roligt att få och jag ser ju alla andra få så mycket.
Gillar inte folk mig? Eller tycker jag är fin? Är det något fel på de bilder jag lägger ut?
Kram

49 Paniken växer:

skriven

Hej!

Ser du mig i arbete till vintern eller dröjer det längre?? hoppas. bara att det inte dröjer så väldigt länge till. Känner paniken växa.

kram

50 Skorpan:

skriven

Vet inte varför men har en så bra känsla gällande resan? Fick skjuts av min snygga granne, oh la laa, till tåget o det var ju såå snällt av honom. Idag känner hag mig på toppenhumlr, undrar varför ;). O i början av januari ska det börja tränas, lite spännande.. Kan det tänkas att karln dyker upp då jag är nöjd med det jag ser i spegeln? Lite ytligt kanske, men har insett att det har betydelse för mig..
Kram Skorpan

Svar: Mår man väl i sig själv så ger man ut mer positiv också... och då ökar chanserna att mötet ska ske.. kram :)
Esmaralda

51 Ninis:

skriven

Underbart med energipåfyllning via resor, älskar resor och NY.. staden som aldrig sover..älskar att vara där.
Kommer jag att ingå ett förhållande under detta år eller i början av 2018?kram

Svar: Ja NY går utanpå allt annat minsann.... det kommer ett förhållande och det ser inte ut att vara långt borta.. kram
Esmaralda

52 Fanny2:

skriven

Avundas verkligen folk som kan leva utan att ha något att se fram emot. Själv blir man så besviken när saker blir inställda. Konserten var i februari och jag såg verkligen fram emot den... Hade inget emot att gå ensam heller. ☹️ Längtar till julmys men då får man typ tänka på att hålla vikten... Förhoppningsvis blir det bio denna helg. Behöver något upplyftande, allt känns grått och tråkigt. Ser absolut inte fram emot vintern, måste köpa nya skor och en ny jacka snart... Om pengar inte hade varit ett problem så hade det varit tusen gånger roligare. Det är såna dagar.

Borde jag släppa taget om en vän? Det känns som att han aldrig har tid och är trött på mig. Funderar på om det inte är bättre att gå vidare.

Kram

53 Undris?:

skriven

Hej Es

Drömde att jag var utomlands i varmt arabiskt land med vackra rika hus med massa ingångar. Jag var där med familjen och besökte någon släkting.Utanför huset såg jag en man som sprang ut i omgångar med tre nyfödda bebisar och stannde till och visade upp de. Jättesöta var de:)Så gick jag in i huset och träffade på en kändis därinne som kramde om mig och vi började sjunga en av hennes låtar. När jag satt brevid henne så pratade vi en stund. När jag tittde på henne igen så såg jag en man en riktigt snygg man som satt på hennes plats och vi pratde istället.

vad betyder min döm?
kram

54 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda!
Nu har min dotter som bor i Stockholm flyttat till en egen lägenhet! I andrahand. Till och med Maj månad!
Tror du det kommer gå bra för henne? Kram 😃

Svar: Jadå, det tror jag :) kram
Esmaralda

55 Helena:

skriven

Hej Ez!

Jag har under det senaste halvåret plågats av återkommande urinvägsinfektioner. Just nu äter jag medicin igen och jag mår rätt dåligt och kommer därför göra allt för att inte få tillbaka det igen! Kommer det ljusna på den här fronten snart?

Kram Helena

Svar: Ja, den här perioden kommer att försvinna.. och du blir kvitt detta elände.. kram
Esmaralda

56 Louise:

skriven

Om två veckor går jag ut på min omtentamen på praktik och jag är min handledares första student och jag ska vara på en 3-5 årsavdelning.
Det kommer bli intressant.
Jag verkligen hoppas att jag blir godkänd dessa två perioder för jag vill ju så bara bli klar med mina praktiker så vi kan koncentrera oss på examensarbetet.

Kommer jag att klara mina praktiker denna gången utan problem?
Och kommer maken få jobb/lärlingsjobb snart?

Ha en fin dag och tacksam för svar.
Kramar

Svar: Stäm av regelbundet med din handledare.. var lyhörd.. be henne vara tydlig och rak...och du har en riktigt god chans att fixa det.. kram
Esmaralda

57 Ghostwriter :

skriven

Var mannen jag såg på jobbet verkligen så mycket äldre än mig? Känns lite pinsamt att jag då kollade in honom. Varför kollade han isf. In mig är ju också frågan??



Kram

58 Mimi1:

skriven

Hej!

Jag har inte något att se framemot. Julen kanske men inget annat. Hoppas att det vänder och blir bättre tider för mig.

Kram

Svar: Ja, det vänder.. kram
Esmaralda

59 F:

skriven

Ser du mig byta yrke eller kommer jag vara kvar i samma yrke tror du? Kram

60 Alina:

skriven

Hej Es

ser du något spännande som sker i vinter för mig?
kram

61 Tisa:

skriven

Är det gråta jag behöver för att bli av med ångesten? Gråtit nyss och det känns lite lättare för stunden.

Svar: Gråt är förlösande.. kram
Esmaralda

62 H:

skriven

Hej Es

vad ser du om min tillkommande?
kram

63 Anonym:

skriven

Kan Henrik vara något för mig även fast han är lite känd. Tror du R pejlar läget åt mig ?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: