Så slutade min otrohet....

Jag har också varit otrogen.

Det är länge sen  nu och ingenting jag är stolt över. Speciellt inte  över hur det utvecklande sig.

Jag träffar en kille  - är otrogen och ångrar mig direkt efter.  Får tidernas ångest.

Nästa dag berättar jag allt för min dåvarande sambo.

Han lyssnar  och när jag är klar säger han att jaha, då kan ju  han också erkänna.

Han har varit otrogen ett antal gånger. 

 Vad händer  då ?  Jo, jag får  totalt tuppjuck.

Svor och skrek och orerade, kastade hans mormors antika vinkaraff och som väl var hoppade han undan så den krossades mot väggen och inte mot hans skalle.  Kaffekokaren åkte samma väg. Jag klippte sönder 9 slipsar i strimlor för att lugna nerverna  och sedan kastade jag ut honom.

 
 
 
 

Min reaktion var varken särskilt  relevant eller klok och kontentan av detta blev att  jag kunde konstatera att det är okey om JAG är otrogen men inte min partner. 

Ibland vet man  så lite om sig själv !!

Tack gode gud att jag mognat med åren. Jag är långt ifrån den drama queen som jag var förr.

I dag skulle jag nöja mig med antingen eller… kasta och krossa eller hysta ut karln.

 Tur att jag inte ägnar mig åt otrohet ! Jag är helt enkelt inte bra på sånt !

Nu tänker ni kanske att herregud och hon är terapeut ! Bära sig åt på det viset !

Japp  mina vänner...  och jag kan tala om för er att jag ligger i lä om man jämför  med majoriteten på psykologiutbildningen.... somligt folk var  rent bindgalna..... och  det där om att skomakarns ungar går i trasiga skor... det stämmer !

 

 // Igår hade Nettan & jag lite torsdagsmys.. hon hälsar till er alla //

I dag är det fredag.. och det betyder mys i spabadet med drink och sambo..….  Till Idol blir det flankstek med massa färsktstekt svamp och  sparris… och ett par glas  Amorone att smutta på !!

Ha nu ett riktigt gott fredagsmys och en bra start på helgen

Kram & kärlek

 

Ps. Vill du bli spådd och få en omfattande spådom där du får ställa alla dina frågor?

Maila mig då på: [email protected]

VÄLKOMMEN !!

1 Otrohet - Ghostwriter:

skriven

Jag som blivit utsatt för otrohet har lärt mig en del om mig själv också - inte bara min dåvarande partner. Man ska alltid vara ärlig, man ska alltid göra saker man kan stå för och man ska aldrig medvetet skada någon annan.

Tack för du delar med dig av din otrohet.
Och visst hade du rätt att bli arg på din fd sambo, det tycker jag. Men inte för att du var bättre. Utan du hade åtminstone varit ärlig om det så fort det skedde - det var ju uppenbarligen inte den personen. Även om man gör de hemska sakerna någonsin - då för mig, betyder det mest vad det sista man gör - och då betyder ärlighet mer än allt.


Du sa i min första seans för 3 år sedan att något kommer ske som kommer vända hela min tillvaro och jag förstår ju att det var detta med min sambo och bland annat hans otrohet (inte bara)...Och nu är jag inte bara stark, nu är jag även mer stadig i mig själv. Så jag är tacksam hur ont det än gör.




Kram :)

Svar: Ja, nu har du spårat rätt och går på den väg som är rätt och bra för dig.. kram :)
Esmaralda

2 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda
De bästa terapeuterna har vart med om saker själv och har sina erfarenheter. Svårt att sitta och prata med någon som inte har vart med om någonting själv. Däremot tycker inte jag det betyder att man ska agera perfekt själv i alla lägen, alla är vi människor och tur är väll det.

Es, hur ser det ut för mig framöver? Ser du något speciellt roligt, upplyftande? Något inom kärlek på det seriösa planet?
Kram

Svar: Det är ju så.. att människor som levt.. som gjort både rätt och fel... de skaffar sig lärdomar.. och ska man prata med en människa om sitt liv.. då behöver man någon som varit med själv levt om lite... din kärlek närmar sig... kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Ja alla har vi våra ok att bära ;) o stolt över sig själv är man inte alla gånger, nej.. Kanske det som kallas att vara människa?!

Fredagsmys, näe inget sånt i sikte, slavarbete med städning inför morgondagen ;). Blir säkert en trevlig dag, eller ser du nåt annat Es?

Fortsätter att hålla sinnet öppet, dock inte på dejtingsajten..
Trevlig början på helgen!
Kram Skorpan

4 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Tänk nu är jag på mycket bättre humör än i morse.
Jag fick sova en stund till och Willem väckte mig vid elva och tyckte att han förtjänade en godis.
Sen har jag suttit och jobbat vid datorn och Willem och Berit har hållit mig sällskap. De har suttit under stolen vid mina fötter och jag har haft en felaktig arbetsställning eftersom jag inte ville störa dem genom att flytta stolen.

I kväll ska jag åka med moster och morbror till Tjolöholms julmarknad. Det är en årlig tradition och jag ser fram emot det hemskt mycket. Vi ska köpa ost, kolla på ljusshowen och äta svampsmörgås. Barnslig som jag är ska jag också köpa ny outfit till min nallebjörn igen ifall dockklädesförsäljaren är där. Det ska bli hemskt mysigt.

Nu ska jag sno ihop en lunch.

Kram ThereseC



Svar: Vad härligt det låter... ha en riktigt go kväll o jag hoppas du hittar en ny fin outfit till nalle :) kram
Esmaralda

5 Lotta:

skriven

Otrohet är trist. Jag har aldrig varit det....och tror inte jag kommer vara det....om jag har ett förhållande....

Ser du om jag kommer fira nyår med någon?

Kram Lotta

6 Mee:

skriven

Mysigt ni haft det:)

Ser du mig vara frisk när jag blir äldre?
kram

Svar: Ja det gör jag, kram
Esmaralda

7 Susanne Amalia :

skriven

God Fredag.. Är klart avundsjuk på ditt spabad..

Erkänner snabbt att jag skulle vilja ha ett...

Jag önskar dig all njutning i baljan och glöm inte vinet..

Själv ska jag övningsköra med Cornelis.. Skam den som ger sig.. Sedan ska jag på apoteket och köpa medicin så jag överlever helgen..

Jag har bokat bord på The old smokey house den 19/12 och sedan ska jag skjutsa tanterna den 3/12 till Skoklosters julmarknad. Så tycker jag att jag har engagerat mig tillräckligt.. Mamma kan inte klaga och gör hon det så har jag inget dåligt samvete.. Men lite lustigt är det för hon öppnar inte sin plånbok.. Så jag var tvungen att säga att det du köper på julmarnaden får du betala själv.. Och då blev hon ju sur och skulle berätta det för sina väninnor.. Det gäller ju att se det negativa i allt😁
😱
Men på old smokey house har hon kollat in menyn.. Och då har hon hittat en rr för 400kr och ett vin för 730kr till lunch som hon tycker att jag ska betala åt henne och hennes väninnor.. Dreams sweet Dreams sa jag
😊💕 jag kan se humorn i detta..
😁
NU HAR JAG BOKAT SKIDRESA.. DET SKA BLI SÅ KUL.. Jag har tröttnat på att vänta och nu kör jag själv..

Önskar dig en makalöst fantastisk fredag.. Och MG en härlig slappdag.. EllaBella hälsar att hon in
te har stigit upp än fast matte tjatar om att gå ut och kissa.. 💕

Svar: Vad härligt med skidresa.. jag blir lite avis på alla som kan åka skidor.. jag har aldrig lärt mej... vid snäll du är mot din mamma och hennes väninnor.. hon ska vara stolt över att ha en dotter som du... kram :)
Esmaralda

8 Hmm:

skriven

Hur ser det ut för vårt företag?? Vad är det som gör att stället bredvid oss är överfullt av kunder? Men inte hos oss??? Kan du se vad det beror på??

9 Caroline:

skriven

Hej,

går och pratar med en psykolog sen en tid men har otroligt svårt med tillit till folk efter olika händelser.
Skulle verkligen vara hjälpt av att veta om hon tycker jag är "jobbig"??

Svar: Nej och ett stort och bestämt nej, hon tycker inte att du är jobbig.. inte det minsta så släpp sådana tankar.. kram :)
Esmaralda

10 G.H:

skriven

Lite befriande att höra;) men visst man blir absolut klokare med åren!

Nu börjar jag känna mig riktig jäkla arg ... och undra om det är värt det! Fick en halvdålig utvärdering på jobbet , lät bli att gå till försvar för ville inte verka patetisk och skylla ifrån nig men måste erkänna att det sved rejält!

En person på mitt jobb verkar ha några issues och idag gick det ut över mig 😬😬 hon gjorde en höna av en fjäder och fick hur jag hade hanterat en patients vid behovs medicin något personligt!!
Hon har redan pratat med chefen en gång om något hon vinklade och vred på till min nackdel😬

Vad sjutton ska jag göra ... gillar det här stället men vill inte ta skit! Om jag går till chefen är jag rädd att de tycker att jsg ör besvärlig. Kommer detta lösa sig?

Kram!

Svar: Var rak och tydlig och klar gentemot alla.... säg eller gör inget som kan uppfattas tvetydigt.. under den närmste tiden.. det här blåser förbi.. kram
Esmaralda

11 Mika:

skriven

Hej E!

Vi vann inte budet eller vi valde att lägga oss. Ångrar mig så mycket men så är det. Kanske inte var meningen att vi skulle ha just det huset. Blir bara så ledsen att vi står och stampar på sanna ställe och inget kommer ut. Börja få lita panik för vi har ändå tre barn och vill ha någonstans att bo innan vi lämnar över lgh. Önskar att mäklaren skulle ringa och säga att vinnande budet lagt sig så vi fick huset. Ser du om det blir ett hus för oss till nästa år? Kram

Svar: Av någon anledning känns det ändå som att det är bäst som hänt... ni hittar ett annat som blir bättre och som är mer menat åt er.. kram :)
Esmaralda

12 <3:

skriven

Herregud kära Es där ser man klippa sönder slipsar och kasta saker.
Så härligt med spabad. Blir mysmiddag här med ikväll och lussesemlor till dessert från bageriet på hörnet.
Blev sånt missförstånd med den tilltänkta dejten. Var en helt annan Patric som H menade åt mig. En P P. Han är utomlands nu. Tror du han skulle bli intresserad om H berättade om mig ? Han tyckte att jag skulle skriva något till honom 🙊....är ju blyg så.
Kram
💗💗💗

13 AnnaK:

skriven

Låter som en riktig mysfredag det 😊 Håller på att plocka och sätta upp tavlor mm. Ska väl ta fram lite julpynt i helgen också 🎅🏻⭐️🕯

Provar med en fråga.....är personen på sociala mer än normalt nyfiken?

Kram 😊

Svar: LITE mer... kram
Esmaralda

14 AnnaK:

skriven

På sociala medier skulle det stå i förra inlägget. Min instagram.

Kram igen 😊

15 Cattizz:

skriven

Min lilla Shanti gick mitt itu i två halvor. Kan man surra ihop dom med tejp? Eller förlorar den sin kraft då?

Svar: Surra du med tejp... eller tejpa fast den på något.. det har absolut ingen betydelse att den faller i bitar.. blir bara lite bökigt att hålla reda på... kram
Esmaralda

16 Sus:

skriven

Hej
Oj....
Man vet lite om sig själv ibland....
Så har det ju varit för mig oxå....
Fast i andra situationer ....
Kul det där med nio slipsar....
Blir det något i helgen?
Love sus

17 90-talisten:

skriven

Härligt bjussig du är!
Ingen är perfekt.
Så är det bara :)
Och herrejösses så god mat!
Både igår och idag.
Här blir det carbonara, godis och film med kompisgänget.
Ska bli så mysigt!
Funderar lite Es.
Om det finns en, i alla fall liten, chans att den här typen av mys även får delas med min tilltänkta nästkommande år?
Även om kompiskvällar är heliga.
Och minst lika viktiga!
Hoppas jag alltid tänker så.

Njut av kvällen ni alla.
Fredagskärlek från mig 💖

Svar: Kompisgäng, så kul :) Och snart nog kommer du att ha mys med din älskade... du kommer dock aldrig glömma dina verkligen vänner... kram :)
Esmaralda

18 Solstjärnan:

skriven

Hej😊

Ja hej och hå vad det blixtar om dig då det gäller.
Du är nog e dam med temperament minsann.
Ibland önskar man att man kunde ånga upp i vissa situationer men ..som du säger ångrar man väl det sedan.
Men gjort e gjort och den karl kunde mer än väl ta sina mini- slipsar och gå dit pepparn växer!

Fredag , yes!! 😊
Har mycket jag skulle vela göra men noupp...har fått så in i norden sjukt i min höft.
Grrrr...suck😕


Es,skulle så gärna träffa nån av det andra könet..synns någon eller..

Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Ja ett möte närmar sig. helt klart... kram :)
Esmaralda

19 Linda:

skriven

Ja otrohet ja, har varit otrogen, på ett hemskt sätt dessuto. Detta är något jag alltid kommer att få leva med, ibland sköljer ångesten över mig, vilken skitstövel jag var. Dessa stunder mår jag riktigt dåligt, så själviskt och grymt gjort. Ändå är det ganska många år sedan. Kanske därför jag idag lever ensam, eller, jag har en "vän" i ett annat land, som ju på sott sätt är ganska kravlöst, vi träffas några gånger per år, och reser tillsammans. Ibland tänker jag att det skulle vara härligt att dela tillvaron med någon, vardagen liksom. Men vet inte om det någonsin kommer att bli så.

Svar: Men tänk ändå att du faktiskt HAR någon i ditt liv som du kan längta efter, träffa och resa tillsammans med... kram :)
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Nix,så tänker jag inte alls om dig!
Kanske för att jag varit i syndens näste själv..!
Men det är preskriberat ..!!

Och det där med temperamentet..mitt har också blivit lugnare :) ..inte så mycket sprit och knivar längre!
Tänker på mitt finska blod..
Om nu någon tar illa upp..så är det mig själv jag svamlar om!

Ha en skön spakväll..och idolkväll,tror jag.. :)

Kram :)

Svar: Det brukar nog bli så... man lugnare sig med tiden :) kram
Esmaralda

21 Ledsen mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu idag så var sonens vagn som jag har stort behov utav borta från förskolan. Antingen har någon tagit den medvetet eller så har någon tagit fel.
Kommer vi få tillbaka vagnen?
Har någon tagit fel?
Kram

22 Dahlia:

skriven

Mysigt med idol.
Otrogen har jag inte varit.
Men skulle reagera på liknande sätt som dig b åde med ångest och kastande.
Drömde en Mysig dröm om J natten till torsdag, kan kollade lite konstigt på mig den morgonen, eller så inbillar jag mig, drömde han månne samma sak?

Svar: Jag vet inte varför men det fanns något speciellt mellan er just där i den stunden och det kände ni båda. kram
Esmaralda

23 Lenafena:

skriven

Tycker din reaktion var mycket rimlig! Jag hällde en hel kanna juice på mitt otrogna ex. På Berns, brunch och servitörer skulle slänga ut mig. Jag sa till dom att inte lägga sig i då detta var ett ’passionsbrott’ ....mitt ex nya Armanikostym och hans hår blev helt fullt av juice!!!! Hela kannan full. Blicken han gav mig var obetalbar!!!!! Fast jag har inte vågat gå på Berns mer... så arg jag var. Sedan eldade jag upp varenda relationsbok jag köpt-dom brann bra. Mitt ex dog ju i sprucket hjärta ett och ett halvt år efter han lämnat mig (vi hade varit ihop i 27 år). Kände mig så lurad att han var en sådan skitstövel. Trodde alltför gott om honom tyvärr....

Svar: Att bli förd bakom ljuset och lurad... det väcker starka känslor inom varenda normal människa !! En kanna juice och kemtvätt för Armanikostymen var ett billigt pris han fick betala ! Kram :)
Esmaralda

24 Jessica:

skriven

Es,
kommer Law of Attraction funka denna gången?
Kommer jag få det meddelandet jag vill ha från killen?
Kram :)

25 Little miss piggy:

skriven

Hej Es!
Vad har 2018 att bjuda på för mig? Jobb? Resa? Kärlek? Några bakslag? Tack i förhand! Kram 🐷

26 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Hade det på känn.

Kram 😊

27 Alice:

skriven

Hej finns det chans till tur i kärlek för mig i vinter? kram

28 Hmm:

skriven


Hur ser det ut för vårt företag?? Vad är det som gör att stället bredvid oss är överfullt av kunder? Men inte hos oss??? Kan du se vad det beror på??

29 F.u:

skriven



Drömde en konstig dröm vi skulle flyga helikopter, jag satt i helikoptern men var på utsidan, sen när han börjar flyga så håller inte flygfältet, jag hänger utanför, men klarar mig ändå, det var en läskig känsla. Vad kan det betyda?

30 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om jag kommer bli kvar på arbetsplatsen jag är på nu? Eller kommer uppdraget avslutas för att de har dålig ekonomi?

Kram och kärlek

31 Elin:

skriven

Har fått reda på att jag är gravid i veckan sju, kommer jag har få barnet eller blir det missfall?
Kram

32 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att ha ett förhållande igen?
Kram

33 Sofia:

skriven

Så fint av dig att dela med dig av din erfarenhet och så ärligt! Jag har också starka känslor i både ilska och glädje i alla frågor (inte endast otrohet) men jobbar med mig själv och försöker hantera käslorna. Jag har också rivit sönder betydelsefulla foton och kastat ringar som jag ångrat när jag samlat mig... Kram!

34 Milla:

skriven

Jag har aldrig varit otrogen men däremot har han jag är tillsammans med nu varit det med två kvinnor, en tidigare otrohet mot sin exfru, där det tog Slut o en otrohet mot sin exsambo där det tog Slut. Ibland funderar jag på varför och om han kommer vara otrogen mot mig också då, eftersom det hänt förut. Min inre känsla säger eller tror dock att han inte kommer vara det, att han är tillfreds nu och att otrohet inte kommer bli inblandat den här gången. Vad tror du, din känsla, och varför han varit otrogen tidigare. Tror det för att han försökt ta sig ur dåliga relationer fast det är ju ändå fel. Men han orkar inte står emot.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: