Varnad av grizzly.....

 

Jag skrev om spindlar häromdagen.. som jag inte gillar… och då visste jag inte att jag kort därefter skulle stå öga mot öga med en två meter  grizzly…. en enorm björn med  stora  huggtänder och blodisande vrål.

Jag  borde ju vid det här laget ha lärt mig att tackla allt som  kan hända – men nu togs jag med överraskning.

Var på ICA och handlade hem lite mat inför middagen ikväll.

Strosade längs gången med kylvaror.. kom på att jag glömt  marinerad lök och vände snabbt på klacken och där stod han. En meter ifrån mig.  På två ben.

Jag har aldrig förr tänkt på hur tätt ögonen sitter på en björn och jag hade ingen aning om att de kunde vråla på det sättet !  Och att de var så himla stora.

Hans ena  ram ( så heter väl deras händer?) var skadad och hängde i en konstig vinkel. Har hade ont och han var skitförbannad.

 
 
 

Nu måste jag snabbt fatta situationen – och utan att  bete mig alltför konstigt för det fanns ju shoppande kunder runt mig.

Jag insåg att det här är en varning. Inte riktad mot mig utan mot någon annan.

Jag tog emot varningen och i och med att jag gjorde det så blev konturerna av björnen mjukare.. som om han sveptes in i dimma och så försvann han. 

Jag såg att folk sneglade lite nervöst på mig  så jag körde snabbt iväg med varuvagnen mot konserverna till.

Hela vägen hem grunnade jag på vem  varningen kan gälla.

Och så kom jag på det.

Det måste handla om min avlägsna  släkting Niels som sedan många år är bosatt i Alaska.

Han har björn omkring sig, det har han berättat och nu när han är till åren kommen.. 78.. så  är han inte lika kvick på foten som han varit.

När jag tänkte tanken.. la den sig tillrätta.

Visst var det  Niels som skulle ha varningen

Jag mailade honom direkt och fick ett kort svar

 

” Den björnen känner jag.  Det måste vara han som fastnade med ramen i en fälla för några år sedan. Han är gammal nu.  Tack för varningen. Jag ska vara försiktig. Niels.”

När han nån gång mailar så är det alltid kort och koncist.

Hur  som helst så kunde jag andas ut.  Jag vet att  Uncle Niels tar till sig varningen och han är en av dem som  tog min gåva på allvar när jag var barn.

Shit happens även om jag är avstängd. Det är bara det allra starkaste som når igenom avspärrningen och dessa varningar är inte att leka med.

De måste levereras och levereras rätt - annars får jag ingen ro i sinnet

Kram & kärlek

1 Fanny2:

skriven

Omg, din släkting har tur som har dig... Kan bara föreställa mig farorna med en skadad och arg grizzlybjörn som går lös. Skulle ha gjort på mig om något sådant dök upp framför mig...

Tack för svar igår. Han verkade inte irriterad eller arg utan hade lite dåligt samvete. :3

Kram

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es nu är det fredag.
Sista åren har det blivit så kallt i min lgn.Var inte så från början I förrgår 18.4 grader. Läst regler och 20-23 grader måste man få. Drar mig för att gå och prata med vicevärden han kommer tjata om elementen och lufta och sist mätte han själv och tyckte inte alls det var kallt. Ser du vad kylan beror på. Funderar att köpa en liten elkamin. Hoppas att den inte drar så mycket el så räkningen drar iväg.
Blev väldigt paff fick sånt fin blombud igår. Verkar som han försöker anstränga sig lite ändå.
Kram

3 Tintin:

skriven

Hej Ez!
Går det bra för min kompis beträffande försäljning av huset och det nystartade företaget?

Tack och kramiz!

4 EPM:

skriven

Godmorgon!

Vilken tur att du fick iväg varningen. Det hade varit spännande att höra hur det gick för Niels sen, vilken fara var det han blev varnad för...

Idag blir det att ta sig samman och skriva artikel och läsa statistik. Det känns som om jag tappar greppet mer och mer över min forskning...

Ser du om jag kommer hinna bo med J:s lilla katt? Hon är gammal och börjar bli sjuk...
Kram

Svar: Ja, bara på det !! Du måste ha fokus om du ska kunna fortsätta forskningen på rätt sätt och fokus kan du skaffa dig.. du har egentligen en vilja av stål... så använd dig av den och skala bort annat oviktigt som tar energi.. kram :)
Esmaralda

5 Erika:

skriven

Hej! Är det läge för mig att söka mig bort från min arbetsplats?

6 Sus:

skriven

Hej
Tur att du kom på.....
Åker själv för sakta i bilen hinner inte.....
Love sus

7 Anonym:

skriven

Har mitt ex D W hört av sig till min mor efter vårt bråk i sommar. När vi var ihop kunde han mejla henne hur knäpp och fel jag gjort. Min mor har aldrig gillat honom.
Vi har inte hörts av på länge nu. Är han psykopat på något sätt. Han känns inte hundra med detta beteende. Är han borta ur mitt liv nu för gott ?

8 Smöla:

skriven

Min dotter säger att det är ormar i hennes säng när hon ska lägga sej. Inte varje gång men varannan vecka iaf. Hon viftar med armarna för att få bort dom. Och det är svårt att trösta.. Vad handlar detta om?

9 Tildis :

skriven

Hej Es! Kommer graviditeten gå bra?
Kram och trevlig helg!

10 Ht:

skriven

Hej!
Är J.A nöjd med mitt arbete? Är jag omtyckt av han?
Kram!

11 Jennifer:

skriven

Wow, din förmåga är verkligen helt otrolig, Esmaralda! Men jag undrar varför de tecken och syner du får till dig ibland är så diffusa. Varför kan inte andevärlden vara lite tydligare? Vilken tur att du kom på vem varningen gällde, men vad gör du i de fall du får varningar men inte vet vem det gäller? Måste vara väldigt jobbigt då. Jag menar, du kan ju inte ta det ansvaret.

Fina Esmaralda, om jag nu söker aktivt... Kommer det att dyka upp ett nytt jobb snart? Blir det bättre än mitt nuvarande jobb? Kram

Svar: Ja, jag är den första att önska att allt vore tydligare.. men så är det inte.. det mesta måste tolkas... och det är hemskt frustrerande när det kommer varningar som jag inte kan åtgärda.. då går man ju och funderar som en galning över detta.. nytt jobb kommer men det kan ta sin tid... kram
Esmaralda

12 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Min brukare har förra månadsskiftet fått veta resultatet av revisionen av tidigare beviljade assistanstimmar. Nu faller det ut så att vi assistenter MISTER ordinarie arbetstid, som i stället ERSÄTTS av jourtid - dvs sämre betalt för samma tid.

Det gör mig galen av ilska att assistansbolaget kan genomföra detta utan att varsla oss assistenter om faktumet att det blir en förändring i arbetstiden, till det negativa. Den 3 november påtalade jag detta till assistanschefen vid ett personalmöte, jag begärde att få veta exakt hur långt i förväg säger lagen att den anställde ska informeras om arbetstidsförändring, innan det kan vinna laga kraft? Ingen har återkommit, varken företagsledning, assistanschef eller gruppledare. Det gäller vår anställningstrygghet - nu är det ett faktum att vår arbetsprocent minskar.

Man får ibland välja sina krig, men nu är frågan, är detta något jag kan få gehör för - eller ska jag söka mig vidare till annan arbetsplats?

Svar: Gör ett försök...gå annars vidare... kram
Esmaralda

13 F:

skriven

God morgon fint att du kan varna din familj och andra du inte känner innan det händer.


Jag undrar om du kan se hur mitt yrkesliv ser ut kommer jag byta arbetsplats? Ps lycka till ikväll.😊

Svar: Ja jag ser ett arbetsbyte för dig... tack för hälsning.. kram :)
Esmaralda

14 Helena Ir:

skriven

Vilken grej,du råkade ut för..skönt att du visste vem varningen skulle till..och att den togs på allvar!

De senaste dagarna har jag försökt lägga manken till lite extra när jag kontaktar folk..jag pratar ju gärna..så en del av utmaningen har blivit att hålla samtalet igång lite extra och med lite fler. Igår blev det nog 4 stycken..

Annars så fortsätter mina tankar mycket på om jag ska försöka hitta något litet att arbeta med..en liten extra slant. Det svåra med det här är att jag fått för mig att jag skulle vilja prova på att hjälpa till med människor i livets slutskede. Men då blir det nog mer att jobba som volontär. I det här fallet känns inte pengarna som det viktiga..jag låter tankarna fara en stund till i det här..men det känns som det kallar på mig. Låter kanske konstigt..?!

Ha en fin dag!
Kram :)


Svar: Härligt med utmaningen,.. att du fortsätter den !! Du har ett bra flow i dina tankar nu och du kommer snart veta vad det är du ska göra.. kram :)
Esmaralda

15 Pia1:

skriven

Wow säger jag bara. Jag har den djupaste respekt för din gåva Es... Måste berätta (kanske igen?) om en av de få varningar jag fått. Den gällde min dåvarande chef som körde en gammal lastbil. En kväll när jag satt och glodde i halvdvala dök lastbilens instrumentpanel upp för min syn. Och symbolen för boggin, lastbilens extrapar bakdäck, lyste röd! Jag berättade det hela dagen efter. Fick veta att de nyligen bytt bromsar så de borde vara ok, kollade så det inte var punktering nånstans. Så körde han iväg och kom inte tillbaka som han skulle... I en uppförsbacke hade det blivit för halt för att ta sig upp. Han började fälla ner boggin men den fungerade inte! Helt trasig. Varpå lastbilen gled baklänges, utför en kant och välte ner på en åker... Det gick ganska ok tack och lov. Någon vecka senare var jag ute på gården och städade... Då började däcken på pickupen skimra konstigt... Den här gången kollades det ordentligt och mycket riktigt, ena framhjulet satt helt löst. Ja så kan det gå. Nu har jag annat att tänka på så jag märker inte av så mycket längre...

Svar: Underbart när man kan hjälpa genom en sådan gåva.. men det hjälpen är inget självklart.. och sedan blir det lätt frustration istället.... kram :)
Esmaralda

16 Jaget:

skriven

Hej Esmaralda.
Tur du kunde ge varningen, hoppas det går bra för han nu.

Es, ser SU om det blir lite kärlek snart? Blir lite törstig på kärlek utan. Kan min soulmate komma innan eller efter sommaren?
Kram

Svar: Jag ser inte när och det kan mycket väl bli en liten fling innan dess.. kram
Esmaralda

17 Eve:

skriven

Hej Esmaralda! Är Justin den du sa skulle komma såsmåning om? Allt känns så rätt men även fast det blev lite väl intense. Eller är det jag som bara inbillar mig att de han?
Kram Eve

18 Lilly:

skriven

God morgon esmeralda ser du någon varning runt mig o min familj kram ❤

19 Jo:

skriven

Lyfter på den lilla hatten och säger Wow vad du är fantastisk💕!!
Vilken gåva, och din släkting kan tacka dig.
Ser du något om kärlek för mig? Kram

Svar: Ja, jag ser att något närmar sig... kanske en flirt eller en riktig kärlek.. jag ser inte vilket.. men det bör ske ganska snart.. kram
Esmaralda

20 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han några barn sedan innan kärleken jag möter?
Kramn

21 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Tur att inte jag såg den där varningen. Jag har björnskräck.
Vet inte varför.Jag har ju aldrig träffat någon björn.

Just nu sitter jag fast i trafiken. EU-delegaterna har vaknat och håller på och transporterar sig till möteslokalen.
Jag har varit inne och simmat nämligen. Vi var bara nio personer idag varav fyra simmade på förstanivå banan. Det betyder att vi fick simma extra mycket eftersom vi inte behövde vänta så länge på att alla skulle göra ett varv.

Kram ThereseC

Svar: Att du redan varit igång o simmat.. jag blir grön av avund... en annan har ju precis masat sig upp... fått i mig lite kaffe och nu blir det morgonpromenad med MG !! Kram :)
Esmaralda

22 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag skulle lära mig lägga ordrar och jag och chefen la in två pass till detta att jag ska lära mig. Nu skrev jag bra anteckningar på första gången och hon sa att jag inte behövde om jag kände att jag kunde komma på nästa tillfälle. Men då blir jag ändå rädd, tyckte hon de va dåligt eller oengagerat av mig att inte komma på andra tillfället?
Kram


Svar: Nej, den känslan får jag inte att hon tyckte.. kram
Esmaralda

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken upplevelse , möta en björn så där mitt på blanka dan !Så skönt att du visste vem som skulle ha varningen Gillar djur men är tacksam att slippa möta björn där jag bor ...

Fredag igen ..veckorna springer iväg Ikväll ska ungdomarna på bio vilket betyder att jag kan ha högt ljud på idol och om andan faller på kan jag sjunga och dansa med :-)

Ha så trevligt ikväll på middan

Kram Anki med flock


Svar: Herregud ja, det var faktiskt lite av en chock ! Härligt att vara home alone... och Idol... vad jag kommer sakna detta när det är slut för säsongen... visst brukar väl Lets dance komma sen o liksom ersätta ? Jag minns kanske fel. Kram :)
Esmaralda

24 Milla:

skriven

Oj vad häftigt med varningen för björnen.
Är så trött, blivit värre, blir bekymrad, är det utmattningen eller förkylning eller så...

Svar: Känns som ett kombi och du behöver ta hand om dig lite bättre.. kram
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Får du in ngt angående min jobbsituation?

26 Jeanette:

skriven

Hejsan!
Står inför flytt, köp av hus samt byte av jobb på annan ort. samtidigt som jag inte har någon som helst kontakt med mina två äldsta söner och min äldsta dotter, kommer det ordna sig.
Kram

Svar: Ja, på något sätt löser dig och ganska snart med en av dem.. kram
Esmaralda

27 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon ..
Herr Björn är jag mycket varsam med .. jag hade några som strök omkring när jag bodde i Arjeplog ... hua ... De varnade aldrig mig men jag höll mig långt borta ... så de tyckte väl inte att det var lönt att prata med mig .. Däremot fanns det Örnar och en örn blev nedskjuten av Samerna .. men det talade den andra örnen om för mig .. och jag hittade platsen och välsignade den ...Jag hoppas att örnen fick frid ...

Tur att du kan prata med Björnar och att din släkting tog emot varningen ...

Nu är det fredag och jag ska ta tjuren i hornen och ringa Kronofogden och trafiksäkerhetsverket så att dessa bilar som jag inte äger försvinner. Jag är nu skylldig 300000 för något jag aldrig har ägt ... intressant .. slåss mot myndigheter är inte lätt och ändå kan jag skriva och uttrycka mig ganska väl.. men det tar de igen hänsyn till .. Men jag har varit med förr .. så nu polisanmäler jag trafiksäkerhetsverket .. och Kronofogden .. man borde inte kunna bli ansvarig för saker man aldrig har ägt ??? vad har vi för penningagirigt samhälle ??

jag får hjälp av advokat en alldelses gratis som känner min son känner och han är urförbannad på alla myndigheter som har dryg och okunnig personal vid sitt skrivbord ... tack och lov ...

Tack för ditt svar.. det känns så bra att veta att det går vägen ...
har varit lite orolig och läkarna säger att jag inte ska vara det.. men det kan ju inte hjälpas --

Hur man än vänder sig har man ju ändan bak ...

Måste ju berätta att jag är bra galen ibland ..

MIn mamma klagade och sa att jag inte gjorde något för henne .. så jag bestämde mig för att ta med henne och hennes väninnor (hon har bara två) ut på färd och jag skulle åka någonstans de inte tog sig till fots och buss..
Så först var vi och åt på en skitdyr restaurang ..som jag betalade en lunch gick på 1350 kr .. då sa min mamma att lunchen inte var god .. så åt hon upp min mat också .. pluss den maten hon fick som inte var god ...
Sedan sa jag att jag tar ut alla tanter 96år 92år och 90år .. på en annan restaurang som man inte heller kan åka kommunalt till .. och den är faktiskt inte lika fin men ligger väldigt naturskönt och då sa min mamma att den inte dög för jag skulle betala och hon skulle inte öppna sin plånbok..
och i går tog jag med henne till ett köpcenter och där hittade jag en så läcker affär och min mamma betedde sig illa .. det där krafset kan du inte ha för det är så fult och du är så ful att du inte kan bära upp något .. och klänningen som jag tittade på sa hon var så ful och i den skulle jag visa knäna .. herrgud .. knäna !! kan man tänka sig något mer hemskt ...
Ja hur man än vänder sig har man ändan bak .. ;)

Hon hittade ingen affär som dög åt henne ... fast det fanns alla möjliga affärer .. tantaffärer MQ Lindex små fina butiker .. .. jag sa åt henne att jag har inga komplex eller känner någon skulld och skam och då blev hon så arg att hon gick ut ... surade hela vägen hem och slängde igen bildörren ... ja herregud .. vilken resa ..
Så hur man än vänder sig har man ändan bak..

Försök inte att vara snäll ... då får man bara skit ..

Det borde jag ha lärt mig .. men så glömmer jag bort det emellanåt ..

livet är ganska galet ibland .. mycket konstigt finns runt omkring mig för tillfället men det brukar ju reda upp sig i slutändan och man bara skänker kärlek till situationen och inte är hård i hjärtat ...

NU önskar jag dig en trevlig helg och kl: 13.00 ska jag ha möte med trafiksäkerhetsverket och kronofogden .. på telefon .. så håll tummarna ... snälla .. detta är lite frustrerande och jobbigt ..

fredagskramar till dig och ElaBella hälsar till dig och MG ..

.. tack för att du leder alla och använder din gåva till att göra gott .. ..









Svar: Att slåss mot myndigheter är den ultimata kampen - förr var det väderkvarnar.. nu är det myndigheter ! Likaså är kampen med din mamma ojämn men du vinner ändå på taktik för du låter inte hennes negativismen slå ner dig... i dag kl 13 ska jag sända dig extra energi... kram o all lycka till !!
Esmaralda

28 Hedwig:

skriven

Visst är det viktigt att Niels är på sin vakt men vad jag tycker synd om den där stackars björnen som har blivit skadad av människor. Jag önskar att det var någon veterinär där i närheten som kunde hjälpa björnen så att värken avtar och så att han skulle bli mindre aggressiv. Håller tummarna för det!

Svar: Ja, visst är det synd om björnen.. det tycker jag också och precis som du så funderade jag på det efteråt.... kram
Esmaralda

29 Skytten:

skriven

Vilken otrolig gåva du har, du kan hjälpa människor var i världen dom befinner sig. Kan du se om jag o B är på väg in nu i en seriös relation?

30 Mim1:

skriven

Hej!

Kan det hjälpa om jag tänker att snart får jag jobb inga problem. tror du att dessa tankar kan leda till jobb att det hjälper??

Kram

Svar: Tankarna hjälper men du måste så klart också vara väldigt aktiv själv.. kram
Esmaralda

31 Eve:

skriven

Hej Esmaralda! Är det så att Justin är den du sa skulle komma såsmåning om? De känns ju så rätt, eller har jag inbillat mig allt, är det någon annan du syftar på??
Kram Eve

Svar: Jag kan inte svara på det.. du måste helt enkelt själv känna dig för.. kram
Esmaralda

32 Skytten:

skriven

Vilken otrolig gåva du har, du kan hjälpa människor var i världen dom befinner sig. Kan du se om jag o B är på väg in nu i en seriös relation?

33 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Vi har pratat om att jag skulle följa med och umgås med honom och barnet. Han skulle se så det passade men har inte gett besked än.
Verkar det som han inte vill? Eller känns det helt okej för honom?
Kram

34 Hopeful:

skriven

Hejsan,

nästa vecka börjar jag praktisera på en arbetsplats som kan leda till ett fast jobb. Har dock sökt ett jobb, som känns mer rätt och som jag verkligen vill ha. Har jag någon chans att få detta?

35 Johansson:

skriven

Hej,
Orkar inte med denna ensamheten längre. Är det kört med han jag är intresserad av, eller kommer det in någon annan snart?

36 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar det som de blir tillsammans?
Verkar de fortfarande ha något pågång?
Kram

37 Shirin:

skriven

Kära Es, hur stor ör chansen att jag möter den rätte under 2018? I vilket sammanhang möts vi eller finns det något särskilt att hålla utkik för?

Tack o önskar er alla en trevlig fredag! :)

38 TjejenO:

skriven

Hej Es,

Tycker min chef att jag blivit duktigare nu? Jag har kämpat som bara den.
Har en känsla av att hon inte vill ha kvar mig, är den känslan obefogad? Har ju fast jobb på detta stora företag och har jobbat här snart 2 och ett halvt år. Men efter att jag kommit tillbaka ifrån mammaledigheten så har det varit extremt tufft.. :(

Stor kram till dig och alla er andra på bloggen ❤️

Svar: Jag kan se lite irritation från din chef men den är inte bara riktad mot ditt håll... jag tror det löser sig.. så småningom söker du dig vidare mot annat.. kram)
Esmaralda

39 Ghostwriter :

skriven

En liten konstig fråga kanske, men finns jag något i mannens tankar? Kommer han och jag klicka när vi ses igen?



Kram och ha en fiiin fredag!

40 Jessica:

skriven

Hej Es,
ser du om dem kommer höra av sig idag och ge mig ett svar?
Kram

41 Smöla:

skriven

Min dotter säger att det är ormar i hennes säng när hon ska lägga sej. Inte varje gång men varannan vecka iaf. Hon viftar med armarna för att få bort dom. Och det är svårt att trösta.. Vad handlar detta om? Vad kan jag göra?

42 <3:

skriven

Hej kära Es är den äldre gubben K fortfarande sur på mig. Är besviken på något sätt att han var sån äckelgubbe. Vi har inte gett ut det som hände. Kommer han göra av sig ?
Kram

43 Michaela:

skriven

Vilken fantastisk gåva du har och kan rädda folk. Hoppas middagen ikväll bli lyckad och att ni får en super mysig kväll :) Kram

Svar: Tack ska du ha... måste snart börja pyssla kring detta... de kommer ju redan kl 17.. kram o ha du också en fin kväll.. kram :)
Esmaralda

44 Kvinnan :

skriven

När jag var vid graven i veckan . Så märkte jag två saker. När jag klev av bilen vid mina fötter hade någon spreja ett hjärta på marken . Sen när jag skulle åka därifrån fanns ett träd med inga löv kvar förutom längst upp på trädet fans två gröna löv kvar. Vad kan det betyda esmeralda ?

Svar: Du fick en kärleksfullt och vacker hälsning.. kram :)
Esmaralda

45 Maria:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag vill tacka dör ditt svar om att vår resa skulle gå bra, det gjorde den och vi hade en underbar vecka på Kap Verde! 😍 Tack! ❤️ Tack vare ditt svar kunde jag koppla av och njuta av resan ☺️

Kan du se hur det går för min älskade lillasyster med kärleken..?
Hon har träffat en mycket trevlig man som verkar tycka väldigt mycket om henne men som nu velar med sitt ex... Kommer det att bli min syster och han?

Kram! /Maria

Svar: Finns det fortfarande lika mycket hundar på stranden där ? Det var bortåt 10 år sen jag var där och vimlade av hundar.. alla vänliga och de flesta hade säkert en ägare på ett eller annat sätt... att det blir din syster och denne man ser ut att vara runt 60-65 %.. lite tveksam till om han är rätt.. sett på sikt.. kram
Esmaralda

46 Mörtvägen :

skriven

Hej Esmerladra!

Vi har hittat ett hus som vi är nyfikna på! Vi ska kolla på det i morgon men jag undrar om vi ger ett litet underbud på 50 knappt och ger ett direktbud på plats om de godtar vårt bud så avslutar vi köpet dirkt! Hur ser möjligheterna ut för oss ... hade önskat kvinnan sålde huset till oss för ser möjligheter det det 😍 ser det omöjlighet ut förr oss eller kommer hon önska budgivning ? Vi kommer inte kunna lägga så mycket mer än utgångspriset på huset nämligen. Min dröm has att få det för 1.7 mille

Ser du något kring detta stor kram

47 Virrhönan:

skriven

Vilken chock att möta en björn och dessutom på ICA!! Tur du visste vart varningen skulle och att släktingen förstod dej. Häftigt ändå att vara datakunnig vid 78-års ålder 😜
Idag strålar solen och jag slöar i morgonrocken...
Blir det nåt kul med min fling snart?
Önskar dej en trevlig fredag och idol-kväll. Kram💕

Svar: Min mamma fyller 85 i februari och använder datorn flitigt :) Ja, det kommer en hel del kul :) kram
Esmaralda

48 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Han har tidigare sagt att han vill att vi ska kunna umgås kring barnet och att jag kan följa.
Sen får jag ändå vänta på svar om det går bra de helger jag frågar. verkar det som att han inte vill umgås med mig? Vad beror det på att han är såhär?
Kram

Svar: Nja.. det känns som om ni mer ska ha barnet i fokus och inte ert umgänge.. det drar åt det hållet.. kram
Esmaralda

49 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han och jag att umgås mer?
Kram

50 Hmm:

skriven

oj vad häftigt, tur du kunde varna honom vilken gåva du har:) Stkars björn med.

ser du vart min nästa flytt blir?
kram


Svar: En flytt blir inte så långt bort men en annan blir.. kram
Esmaralda

51 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det flytt för mig?
Kram

52 Ghostwriter :

skriven

något i mannens tankar? Kommer han och jag klicka när vi ses igen?



Kram och ha en fiiin fredag!

53 Shirin:

skriven

Kära Es, hur stor ör chansen att jag möter den rätte under 2018? I vilket sammanhang möts vi eller finns det något särskilt att hålla utkik för?

Tack o önskar er alla en trevlig fredag! :)

54 Ingela:

skriven

Ett litet tips till dig som har problem med en kall lägenhet. (2) Fastighetsägaren är skyldig till att se till att bostaden har en dräglig temperatur. Om inget händer så är mitt tips att du kontaktar din kommuns miljökontor och fyller i en klagomålsblankett. De kommer då att kontakta fastighetsägaren och kräva att problemet åtgärdas. Du ska i mitt tycke inte behöva lösa problemet, inte heller fixa annan uppvärmning som blir dyrare. /Ingela

55 U:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar en flytt eller min soulmate komma först?
Kram

56 M❤️:

skriven

Hej
Kommer det att ordna sig för mig någon dag med allt jag har omkring mig och hitta den rätta snart?
M❤️

57 Helen:

skriven

Du är då med om en hel del.
Var på en gruppseans . Personen som höll i den var mycket noga med att säga att det förmedlas inget om sjukdomar eller annat jag kallar det elände här. När det blev min tur så kom en kär vän m.m Sen så blev personen tyst såg fundersam ut. Bad om ursäkt , men bad mig ta det försiktigt i trafiken o se upp med fotgängare.
Efter bad personen mig än en gång om ursäkt för varningen. Själv tog jag inte alls illa upp, snarare tacksam för att få tips om att det är bäst se upp mer än vanligt, nästan lite tryggt att få den.
Så min fråga blir
Ser du något om denna varning
Kram o tack för bloggen


Svar: Ibland som medial får man tassa på på... alla vill inte veta och somliga som säger säg vilja veta tar det inte alls bra.... inte helt enkelt alla gånger :) kram
Esmaralda

58 Tintin:

skriven

Hej Ez!
Gjorde jag rätt val, som tackade jag till jobbet de erbjöd?
Tack och kramiz!

Svar: Ja så känns det.. kram
Esmaralda

59 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur verkar det gå för dem? Kommer de att bli tillsammans? Har de fortfarande något pågång?
Kram

60 Susanne Amalia:

skriven

God mitt på dagen ..
Tack för sänd energi .. Handläggaren ville inte prata med mig det var ju fredag ,, jag har bokat en tid med honom på måndag .. tack för omtanke och kärlek .. kramar <3

61 Helen:

skriven

Det kan jag förstå, kan inte vara lätt alltid. Vi människor är ju då olika och det är väl tur det🙂.
Ha en go helg

62 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir jag själv länge till? Tror du jag snart kommer kunna leva de familjeliv jag drömmer och längtar efter? Vill så gärna det och speciellt för min sons skull också.
Kram

63 G.:

skriven

Har R flere forhold likt det jeg og han har, bare at han har flere forhold med andre kvinner enn meg? Eller er det bare at han av og til liker å være alene, derfor han ikke vil være med meg mer enn par dager om gangen?

64 barbie:

skriven

Hej kära EZ!

jag har fått ett annat jobb erbjudande men det är inte säkert om butiken kommer att stängas... ser du något angående de?kommer det att stängas vilken kris man är i ...

KRAM

65 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Du sa att det skulle komma ett jobb erbjudande ganska snart och i dag ringe dom från säters kommun i Dalarna och frågade om en intervju, Kommer jag att få jobbet och flytta dit eller blir något annat?

66 desp:

skriven

jag har en tendens att tro att jag inte fixar det ,fast jag vill uppnå så mycket..vad ser du.? kramra

67 dotterns:

skriven

hej esmeralada, jag har en fråga angå mina liila tös.. ser du o hon blir lycklig när hon är kvinna och gammal nog att jobba och har sin egen lön osv. den tiden ser du om min dotter är lycklig som person, ser du om det finns varningar runt omkring henne? KRAM

68 Fråga:

skriven

Du hade rätt om en väninna till mig som jag var orolig för som flytta utomlands. Det verkar inte funka. Kan du se vad som hänt? Varför de kommer tillbaks

69 More about it - Ghostwriter :

skriven

Mannen som hälsade på, tror du han kanske tänker något på mig och skulle vilja ses igen? Hoppas på att vi kan klicka med varandra när vi ses :)



Kram och ha en fiiin fredag! Jag ska njuta av vila nu!

70 Malou:

skriven

Hej Es

Ser du någon rolig händelse för mig som jag kan se fram emot?
kram

71 Hmm:

skriven

Tack för svaret Es kram:)

72 åsa:

skriven

Hej E!
Min bror som jag bråka med förra v . Han ringde o frågahur det går m doktor. jag v trött o sms att glad han hörde av sig men ska vila i helgen o ta i den takt jag orkar o kan. Får jag vara ifred nu o börjar han att fatta. skajag vända mig till hagakliniken i Gbg med egen remiss för att få hjälp?
Kraam Åsa

73 Skorpionen:

skriven

Härliga Åsa! Har en tavla från henne i mitt sovrum. köpte den för ca 10 år sedan. Fick också en spontan sång till mig personligen.
Önskar mig att få nån glad nyhet som stärker mig. Kommer det nåt sånt framöver?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: