Aliens har landat.....

Vet ni om att det här i Skåne… i Ängelholm.. i mina trakter finns ett monumet över en UFO landning ? Jodå, det är på riktigt.

Så här ser monumentet ut:

 

 

Den som bevittnade  landningen  var Gösta ”Pollenkungen”  Carlsson och år 1972 lät han uppföra ett monument på platsen för landingen.  Monumentet består av en mindre skalmodell av farkosten så som Carlsson minns det.

I verkligenheten var den över tio meter i omkrets.

 

 

Farkosten landade i Sibirienskogen.. där jag själv promenerat massor av gånger.

Gösta Carlsson var den här gången 28 år och hade cyklat ut till Sibirienskogen för att titta på fåglar.  Han hoppades att han kunde palla fågelsäggg för sånt samlade han på.  Det var den 19 maj 1946

Det var sen kväll och vid 23 tiden tände hand sin lannlampa och fick syn på nåt som han först trodde var en tivolikarusell.. mitt i skogen…

Sen förstod han att det var en farkost.  Ett flygande tefat som stod alldeles intill honom.

Fast han tänkte först att det kanske är tyska piloter, på något sätt.

 

Han ser en teleskopmast och han ser landningsställ.  Farkosten är över tio meter hög.

Och då ser han varelserna.. rymdvarelserna.  De påminde om jordens austronater. När han kom in i gläntan vände sig alla mot honom och det var som om han var väntad men inte önskad.

Besättningen såg ut att jobba med någonting. Här fanns kvinnor också. I moderna frisyrer.

En alien kommer ut  från skeppet med en bägare och alla dricker.

 

Sen återvänder de in i skeppet och försvinner.  Skeppet lyfter .

På telepatisk väg får han sedan reda på att skeppet nödlandat efter ett haveri som dödat flera av besättningsmedlemmarnna.

De mystiska bägarna som de drack ut ligger kvar på marken.

När han sen kom hem var han täckt av ett gult pulver som han först trodde var livsfarligt. Men sen visade  det sig vara björkpollen.

Och inspirerad av, som han själv sade, utomjordingarna så  började han tillverka pollenmedicin som gjorde honom till multimiljonär och till Rögles starke man.

Så kan det alltså gå.

När man möter aliens ska man ha öppna sinnen och antennerna ute !!

 

Under hela sitt liv tackade han utomjordningarna för allt och byggde alltså monumentet år 1972.

Gösta dog 2003.

 

Ja vad ska man tro om Göstas berättelse ?

Ett PR trick för  hans pollenmedicin......eller var det verkligen så att det VAR tack vare utomjordingarna som han började produktionen… han vare ju nykterist den gode Gösta men månne om han knaprat på nån rolig svamp ?

 

Kram & kärlek

P.s. Idag är jag hos mamma i Helsingborg och hjälper  henne röja efter översvämningen hon haft i sitt källarutrymme.. så idag kan jag inte besvara frågor men i morgon är det som vanligt igen.

1 Kicki 🌞:

skriven

Vad det än må vara så lyckades han ju 🤔! Gillar sånna historier som liksom avviker från det vanliga! Ha en god helg alla ni!

2 Skorpan:

skriven

Ja det må väl var hur som helst, ett monument har ni i alla fall :).O llt är väl tillåtet i business..

Ja det har tydligen regnat mycket annanstans i världen också?! Lycka til med röjningen, hoppas inget av värde har blivit förstört, typ Rembrandt eller så ;). Här var militärpojkarnak och satte ut sandsäckar för att motorvägen inte sulle bli alldeles oanvändbar för bilisterna. Det har verkligen regnat mycket, tycker det skulle ha kunnat sluta för en vecka sen...

Som tur har molntäcket blivit lättare o det regnar inte, uppehållsväder tills i morgon, typ ;D..
Kram Skorpan

3 Ullegull:

skriven

Spännande med ufo's!

Orkar inte med mitt arbete längre och känner mig trött och energilös. Ser du om ett nytt arbete är i antågande och inom vilket område? Har talat med två kontakter jag har om möjlighet till jobb där och jag hoppas det ger resultat.

Kram

4 Mikael:

skriven

men månne om han knaprat på nån rolig svamp

Haha

Heja Gösta!

Skulle gärna se ett ufo men efter många dagar och nätter och dagar i vildmarken så har det inte hänt än.

Kram
Mikael

5 Monica:

skriven

Det är mycket fascinerande och långsökt att vi skulle få besök från andra civilisationer med tanke på att avstånden i rymden är ofantliga. Med ljusets hastighet tar det en sekund att resa till månen och 8 minuter att komma till solen. Men för att åka till närmaste stjärna som kan har en planet i sin omloppsbana tar fyra år att åka till. Enligt Einstein var det en omöjlighet att komma upp i ljusets hastighet och tiden skulle gå baklänges. Men det finns rymdforskare som menar på att det finns någonslags maskhål i universum och reser man genom dessa så är tiden och avstånden lika med noll. Så då borde det vara en bagatell att fördas kors och tvärs genom rymden

6 Helena Ir:

skriven

Ja,kanske finns det Aliens..? Han är nog inte den enda som påstått det :) men är de,vid sina sinnens fulla bruk!? Det är frågan :)!

Hoppas det går bra därborta hos din mamma,låter ju för tråkigt med översvämning..riktigt tråkigt!!

Hoppas ni hinner med lite annat också :)

Kram :)

7 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Hade redovisning 10 min i dag gick inte alls bra 🙈nervositet blä!
Fredag den 13. 🙈🙈😃 tror du det blir bättre?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: