HÖSTMYS

När skogen står i höstskrud - är den som vackrast !
 
Jodå, det är den visst det och med rasslande höstlöv i alla färger klår den våren med hästlängder !
Vilken blessing för mej och Nettan... att fara iväg en oktobervecka till Hallandstorpet !!
 
 
 
Det är magiskt  och man behöver inte mycket fantasi för att se små tomtar, vättar och oknytt skynda fram mellan mossa och stenar !
 
För att inte snacka  om höststämning och mys i den lilla blomsterbutiken i byn som som är utan namn... det var här jag köpte den lilla ängeln som jag lottade ut...
 
En tur till Gekås.. lagom avstånd  från torpet.. så det besöket gick helt enkelt inte att undvika.. och i en liten bil får man plats med hur mycket som helst !! Finna det hjärterum finns det gula-kassar-stjärterum...
 
 
Onödigt men gott...... och man undrar lite varför just hösten lockar till synd...
 
 
 
Och den som myser allra mest i höstrusket är Mannabonne Glenn... när han byter ut solstolen på altanen mot fåtöljen i vardagsrummet och snor in sig som en kåldolme... då vet man att hösten är kommen !!
 
kram & kärlek
 
 
 
 
 
1 Skorpan:

skriven

Tycker om hösten men fy så mycket det har regnat här. Hösten kom med rasande fart i år, tycker jag. I stolen med MG kunde jag också sitta o mysa :).

Det tekniska strulet fortsätter o jag tycks gå bet på en massa upogifter?! Ser du Es varför jag inte fick löneförhöjning? Läste lite missnöje mellan raderna, var det fel såsom min kompis sa? Motivationen kunde ha höjt med en liten höjning..

Fortsätt o mysa, här skulle soffhörnet sitta fint..
Kram Skorpan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: