Hundkul...

 
Varje söndag  är Mannebonne Glenn på hundkul.... ett 30 eller 40 tal hundar som släpps lösa tillsammans.. och ägarna strosar sakta omkring.. man får inte stå still.. då kan somliga hundar vilja vakta på matte o husse... fast nåt sånt skulle inte MG få för sig !! 
 
 Han bara älskar sina söndagsförmiddagar !! Och han älskar alla hundar och alla hussar och alla mattar & hela världen faktiskt !!
Och nu skickar han er alla en stor blöt puss   !!
1 Maria:

skriven

Hej!
Så kul med detta för hundarna 😀Puss tillbaka till mannabonne:)
Ser du något positivt i kärlekens tecken? Kommer vi träffas snart igen och få det mysigt ihop. Längtar efter honom men så långt avstånd. Vill ha honom här på heltid nu☺️😍❤️❤️❤️
Kram

2 Amanda:

skriven

Våra fyrfotingar är fantastiska och finns alltid där för oss 💗

Mina funderingar är de befogade, eller är det endast min osäkerhet som spökar? Älskar han verkligen mig genuint?

Kram och ha nu en skön kväll 💗

3 Muu:

skriven

Hej Esmaralda,
Haha goa hund, sådär glad och kärleksfull som min son också.
Pussar tillbaka till Mg.

Tror du jag kan bli erbjuden en fast tjänst på något utav mina två jobb, är något pågång?

Tror du kärleken kan komma in på mitt jobbet, kan de va så vi möts?
Kram

Svar: Ja ena jobbet finns det en god chans på... känns inte som om du möter den riktiga kärleken via jobbet utan på annat sätt... kram :)
Esmaralda

4 Bumble bee:

skriven

MG: Det är klart du ska ha lite kul och verkar du ha haft oxå. Hoppas din blogg kommer snart!

Es: Igår natt drömde jag något helt otroligt, vet inte om det berodde på stress eller om min dröm verkligen betyder något:
Jag var med mamma någonstans. Det var fullt med snö överallt och jag såg en klunga med gamla klasskamrater till mig. Mamma och jag gick mot ett tält för att hämta ut mina och min systers biljetter i en tidning som liknade Metro och våra namn var skrivet som en liten reklam artikel som mamma sedan klippte ut och helt plötsligt befann jag mig inne på flygplatsen och visste inte ens vart jag skulle utan följde med strömmen och var helt vilse. Stannade upp då och då och tittade om jag kände igen någon men det gjorde jag inte utan fortsatte gå och var vilse. Sedan började jag springa av att jag inte skulle missa flyget och landet Paris var något som dök upp i huvudet och hela tiden började jag kolla vilken gate Paris hade. Mamma och syrran dök upp från ingenstans och vi letade tillsammns och frågade till och med efter vägen. Helt plötsligt mötte jag en kvinna som var en kines och hon hjälpte mig och frågade om mitt bagage och det enda jag visade upp var en lite väska och hon tog den och bar den åt mig. Kom till och med på att jag inte ens hade någon jacka med mig då den hade försvunnit helt. Jag försökte följa henne när vi åkte i rulltrapporna men det kom folk i mellan och jag tappade bort henne. Befann mig i ett smal rum med fyra sängar som stod längst väggen och någon serverade oss mat, flickan bredvid mig frågade om jag ville ha någon form av en stor skalbagge. Den hade vingar och rörde på sig. Jag tackade nej. Sedan gick jag uppför någon sorts korridor och det var mycket folk runt mig men jag kunde ändå se en jättefin natur på ena sidan med blommor och en liten damm. Jag såg den kinesiska kvinnan igen och försökte hinna ikapp henne men hon försvann. Jag hamnade sedan på ett uteställe och satte mig vid ett bord och sedan strömmade det in folk, bland annat den kinesiska kvinnan och jag fick tillbaka min väska. Jag vaknade sedan upp.

Vad tror du om drömmen? Stress eller betydde den något speciellt? Allt kändes så verkligt! Är det något jag ska ta till mig? Tack i förhand! Kram 🐝

Svar: Hemskt ledsen men jag kan inte känna in något... sorry... kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Vad mysigt med playdate för MG. Puss 👄tillbaka till MG från mig och min lilla skrutt 🐶.
Hur ser chanserna att vi kommer iväg utomlands på resan ? Pappa är dålig igen. Läkaren ska ringa imorrn. Känns inte bra att åka utan honom.
Ser du någon varning runt mig ?
Ikväll ska jag kolla på Bachelor kan inte låta bli även om det inte är det smartaste programmet. Man borde kanske ha anmält sig skämt åsido 🙊
Kram
💗💗💗

Svar: Känns som att det avgörs i morgon om ni kommer iväg... det finns en chans... ja tänk om du anmält dig... vem vet... kanske hade du haft riktigt skoj.. kram :)
Esmaralda

6 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Pappan till barnet hörde av sig, handlar det enbart om saknad till barnet eller känner han saknad om mig också?
Kram

Svar: Känns som att det gäller barnet i första hand.. kram :)
Esmaralda

7 S:

skriven

Så fina de är<3 stor puss tillbax mg:)

undrar om något speciellt händer mig snart ?
kram

Svar: Ja när som helst sker något bra.. kanske inte i det stora.. men fint i alla fall.. kram :)
Esmaralda

8 Anna:

skriven

Käras Es!

Träffat en man som jag gillar. Vi har haft en fin vardagskontakt och en kemi finns. Han är separerad sedan över 1 år. Finns det chans till en relation mellan oss på sikt? Allt är inte riktigt löst mellan han och sin exfru.

Stor kram

Svar: Chansen finns.. runt 30 % och det ger sig snart hur det blir.. kram :)
Esmaralda

9 sus:

skriven

hej
härligt att få springa fritt......
varför är jag så ihålig.....
love sus

Svar: Du behöver fylla på dig själv... känn in och ge dig det du behöver.. vänta inte på att någon annan ska göra det.. kram :)
Esmaralda

10 Helena Ir:

skriven

Trevligt MG :)

puss på nosen!

Svar: Pussar så glatt tillbaka :)
Esmaralda

11 S:

skriven

Tack Es för svaret kram:)

12 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Hoppas allt är bra med dig?
Jag och min dotter ska nästa vecka åka till Stockholm på vår första egna mini semester. Vi ska bo hos min kompis och hennes kille men nu är det så att jag får inte tag på henne. Jag smsa henne förra veckan men inget svar och jag smsa henne idag igen men fortfarande inget svar.
Kan du se om det hänt henne nåt?
Kommer hon höra av sig innan vi åker upp?
Kommer vår resa bli av?


Ha en fortsatt trevlig kväll :)

Svar: Fortsätt sök henne... det kan vara lite trassel mellan henne och killen.. kram :)
Esmaralda

13 Kicki 🌞:

skriven

Haha, ja alla skulle ha en MG hemma 🐶!

Svar: Ja, eller hur !! Kram :)
Esmaralda

14 Hedwig:

skriven

Vilken härlig bild på Mannabonne och Schäferhunden! Men usch 30-40 okända hundar skulle vara en alltför stor utmaning för mig även om Sven nog skulle tycka att det var jättekul. En solig hösthälsning från Holland (idag var det 22 grader varmt här)!

Svar: I och med att alla människorna rör sig runt.. så bryr sig inte hundarna om någon... det är helt fantastiskt egentligen... de sköter sig själva och gör sina hundgrejor och om någon börja bråka så kommer genast andra hundar och styr upp det.. slagsmål har aldrig inträffat... vilken go värme ni har i Holland !! Kram :)
Esmaralda

15 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir jag själv länge
Kram

16 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför sonen har börjat krångla vid nattning?blir det bättre
Kram

17 Ghostlove:

skriven

Träffar jag någon seriös snart som jag kommer inleda förhållande med framöver?


Kram

18 K.K:

skriven

Åhh Jaa saknar mina hundar " cheltie " hade vi när jag växte upp å sen en hane för typ 10 år sedan . Men nu har jag å minsta dottern 4 katter.
Jag undrar vad som kommer hända med mitt förra x som nu umgås lite med mig och säger att jag förvrider hans huvud 😂 fast jag har inte gjort något. Och dessutom är jag inte beredd att släppa min äldre älskade vän än.
Och vem följer med mig på båtresan i november om jag nu kommer iväg ???
Kramar till er ❤

19 Fråga:

skriven

Har sån konstig energi mot min svåger...kan inte sätta fingret på vad det är...men jag litar inte på människan .

20 Sydney:

skriven

Hej Esmeralda!
Nu fick jag ringa hit svärmor att sova över då jag för första gången sen vi flyttade hit verkar ha haft påhälsning. Tidigare ikväll vinkade min dotter mot väggen flera gånger, jag hörde steg uppe och när jag kom in o sovrummet så rörde sig lampsladden fram och tillbaka, jag lös på den länge med ficklampan men den slutade inte förrän efter ett bra tag. Jag hoppade upp och ner för att se om det var golvet som gjorde det, sen drog jag med dörren fram och tillbaka för att se om det var vinddraget men inget fick sladden att röra på sig. Jag fick sån gåshud på hela kroppen. Nu gick jag ner och pratade högt och sa att de gärna får försvinna härifrån då jag har barn att ta hand om och ett jobb att sköta. Ser du något? Jag vet att jag har någon slags förmåga men jag blir ändå så rädd när sånt här händer.

21 F:

skriven

Jag är orolig för min mors hälsa. Hon är inte gammal. Men har ändå haft det tufft, med olika läkarbesök hit o dit. Men ingen som har hjälpt henne hittills. Ser du vad jag kan göra. Kram

22 Fråga:

skriven


Har sån konstig energi mot min svåger...kan inte sätta fingret på vad det är...men jag litar inte på människan .kan du se vad det är?

23 K.K:

skriven

Hej. Jag undrar vad som kommer hända med mitt förra x som nu umgås lite med mig och säger att jag förvrider hans huvud 😂 fast jag har inte gjort något. Och dessutom är jag inte beredd att släppa min äldre älskade vän än.
Och vem följer med mig på båtresan i november om jag nu kommer iväg ???
Kramar till er ❤


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: