När du måste välja

När man inte vet vad man vill – vem ska då veta det ?

Vi människor väntar ibland en evighet eller till och med ett helt liv på att få ett speciellt  hallelujamoment där vi VET… hur vi ska göra och hur vi ska välja.

Så att allt blir perfekt.  

Att man råkar ut för detta moment är  extremt ovanligt. De flesta gör det aldrig. 

 

Inser vi detta – då blir det kanske lite lättare att ta ansvar för oss själva, våra val och  vårt liv.

  Ibland väljer vi sånt som blir fel – men det är okey det också.

Det blir bara så ibland och det ska vi finna frid i och tänka att vi hade i alla fall styrkan att välja.

Och ibland väljer vi rätt.. kanske märks inte detta direkt… kanske tar det sin tid men så en dag inser man hur rätt det blev, trots allt.

 

Vi är alldeles för fixerade vid våra val – och vi vänder och vrider och försöker se allt ur en miljon olika synvinklar

Ibland  kan det vara bra att bara kort och gott känna in  magkänslan.. vad säger den ?

Sådär spontant bara!

Och så följer vi känslan…  inte för att vi säkra på att det är rätt  val utan mer av nyfikenhet. Och vips är du en erfarenhet rikare!!

Bli bara inte stående mellan dina  tills alla valmöjligheter försvinner.....  för då väljer slumpen åt dig och det är som regel det allra sämsta tänkbara valet !!

 

 

Kram o  kärlek o välkomna till en ny härlig  vecka

1 <3:

skriven

Tack för välkommen till en ny vecka kära Es. Dito. Det var inte bra utbrottet igår kväll ? Var dum och gick tillbaka för att försöka reda ut. Blir det värre.
Kram

2 Eve:

skriven

Hej Es! På tal om den rätta... Jag träffade O igen igår, det verkar som att han har tänkt på mig mycket.. Vilket jag också har för jag saknar honom då och då. Men ser du om jag och O träffas mer, ska jag ta steget eller ska jag vänta på att han hör av sig igen? De känns så rätt på något sätt

Kram Eve

3 Jennie:

skriven

Hej! Intressant blogginlägg idag! Men hur gör man då valen ibland står mellan pest och kolera och man inte VILL välja någondera?

Esmaralda, jag vill så gärna flytta utomlands några år, helst till Asien eller Mellanöstern eller Arabiska halvön.... Kommer jag att få jobb i något av dessa områden inom 1-3 år? Jag önskar uppfostra mitt/mina barn i en internationell miljö. Kram

Svar: Ofta kan det finnas ytterligare ett val som man inte tänkt in.. så de gäller att tänka ett varv till och står det mellan två dåliga ting.. ja då får man försöka välja det minst dåliga.. ibland blir det såhär o det är inte kul.... ja, finns en god chans att du är någon annanstans inom 3 år.. kram
Esmaralda

4 Mae:

skriven

Hej Esmeralda!

Lite orolig är jag nu. Blir det bra i nya huset? Barnen är lite skeptiska och då blir jag också det förstås. Vill att alla ska må bra...

Kram

5 <3:

skriven

Min lilla hund har varit lite loj och lagt sig ute och inte velat gå. Det började igår. Han åt som vanligt igår och drack vatten. I morse var det samma sak en kiss sen ville han in och vägrade gå 1 meter till. Kan du se något kära Es vad det kan vara. Ser du sjukdom runt honom ? Han kanske reagerar på att pappa är allvarligt sjuk och på bråket igår som inte var bra med G. Har bäddat ner honom i sängen med hans gosfilt. Pussa MG från oss 💋
Kram

Svar: Jag ser ingenting särskilt så vi får hoppas att snart rättar till sig och bara är nåt tillfälligt.. MG pussas tillbaka.. kram :)
Esmaralda

6 Jen:

skriven

Känner igen mig. Bäst att bara göra ett val man kan efter ett beslut alltid ta en ny riktning om den första känns fel.

Vet att du inte spår om sjukdom. Jag vill inte veta om någon sjukdom men borde göra en ordentlig läkarundersökning och vill inte bli avfärdad som att jag inte har något fel/problem. Kan jag göra något för att bli tagen på allvar och få situationen undersökt ordentligt.

7 Jen:

skriven

Känner igen mig. Bäst att bara göra ett val man kan efter ett beslut alltid ta en ny riktning om den första känns fel.

Vet att du inte spår om sjukdom. Jag vill inte veta om någon sjukdom men borde göra en ordentlig läkarundersökning och vill inte bli avfärdad som att jag inte har något fel/problem. Kan jag göra något för att bli tagen på allvar och få situationen undersökt ordentligt. Vill bara ha svar och kunna gå vidare i livet utan att oroa mig för mitt problem varenda dag.

Svar: Känns det inte ok efter en undersökning så sök second opinion av annan läkare på annan plats.. kram :)
Esmaralda

8 Livsturisten :

skriven

Godmorgon. Men det är ju som att du klivit in i mitt liv o tagit innehållet o formulerat det till blogginlägg flera ggr om här emellanåt. Om du kunde se vilka galenskaper jag hade för mig igår o hur mycket jag släppte o bromsade mig själv i de val jag hade. Bromsen för de yttre faktorerna "vad ska folk säga tänka tro" o jag släppte bromsen o tänkte "det här vill jag just nu det här e bra just nu".
Vilket inre krigande alltså! Men jag somnade ändå lite stolt över mina galenskaper o mitt nya sätt att tänka o bromsa mig innan jag placerar nån i ett fack o avstår. O det gör jag inte av elakhet utan min egen nojja. Kram o ha en underbar start på veckan för det tycker jag nog att jag har. :)

9 Mg:

skriven

Hej!
Finns en chef på vårat jobb (lång ljus flint)
Han tittar så..är han intresserad?
Kram!

10 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja det är tusan inte lätt alla gånger. Men val gör vi hela tiden.

Är han 100% säker på sitt val?
Kram

11 Skorpan:

skriven

Inte lätt att vara mänskä, näe. Just nu befinner jag mig som tur inte i någon valsituation, som tur är, men det kommer väl ;) o då ska jag nog välja rätt..

Seg måndag, inget nytt alltså, med körand hit o dit innan jag kunde ta mig själv till jobbet. Drömde att jag skulle skruva loss nåt från en cykel o att där var tre skruvar, den tredje skruvade jag till slut bort med fingrarna, o tappade bort där i samden. En ölburk hittade vi men inte skruven. Intressant att det var så tydligt tre skruvar.. Alla goda ting äro tre?

Trevlig början på veckan.
Kram Skorpan

12 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner han något för mig?
Kram

13 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är så svårt med val.
Gjorde jag rätt val för ca 1 år sedan? Tills nu har det inte känts så men alla bitar är väll inte på plats än? Gjorde jag fel val?
Kram

Svar: Nej jag kan inte se att du valt fel.. kram
Esmaralda

14 Solveig:

skriven

Tack så hemskt mycket för alla goda och bra råd jag fick igår. Jag har fattat ett beslut. Jag kommer nu att se till så att maken får all hjälp han behöver och inte behöver sakna något och sedan separerar jag och flyttar. Jag ska börja med en semester i Oman som jag alltid längtat till. När maken sedan lugnat ner sig, om han gör det, så kommer jag ändå att titta till honom då och då och ha lite koll på att allt är som det ska. Era råd var ovärderliga och jag är mycket tacksam. Kram.

15 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det så ut nu att det blir seriöst/på riktigt mellan dem?
Hur stor ser annars chansen ut i procent?
Kram

16 k:

skriven

Hej Es,

Ser du om vi får till en resa utomlands i vinter ?

kanske förlovning ?


Kram

17 Anna.L:

skriven

God morgon! Det är viktigt att välja själv, kan känna en känsla av att min sjukdom både bidragit till mer mod men också reserverade stunder. Men allt är en resa och jag försöker utvecklas.

Kommer min resa till Stockholm bli en positiv upplevelse?
Några varningar?

Stor Kram! ❤️

18 åsa:

skriven

Hej E!
Mkt bra blogginlägg idag som alltid ska jag också säga.
känner igen mig en hel del.
har han fått andra tankar att vilja försöka el bara hålla kvar brist på annat.?
kram Åsa

19 Skorpan:

skriven

Härligt Solveig!
En gästblogg om resan till Oman, kanske?
Kram Skorpan

Svar: Ja det hade varit roligt :)
Esmaralda

20 Eve:

skriven

Hej Es! På tal om den rätta... Jag träffade O igen igår, det verkar som att han har tänkt på mig mycket.. Vilket jag också har för jag saknar honom då och då. Men ser du om jag och O träffas mer, ska jag ta steget eller ska jag vänta på att han hör av sig igen? De känns så rätt på något sätt

Kram Eve

Svar: Ja ni träffas igen men hur det blir då ser jag inte.. kram
Esmaralda

21 Hopplöst:

skriven

Hej!

Ja ny vecka och fortsätta att försöka hålla modet uppe fast det är inte lätt. Finns det någon ljusning för mig?? känns bara så hopplöst.

kram

Svar: Det kommer ljusna... betydligt.. kram :)
Esmaralda

22 Hopplöst:

skriven

Hej!

Ja ny vecka och fortsätta att försöka hålla modet uppe fast det är inte lätt. Finns det någon ljusning för mig?? känns bara så hopplöst.

kram

23 M:

skriven

Hej Es

Känner han att han har gjort rätt val med mig ?

24 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja ibland borde man nog vara mer bestämd, stark och drivande. Men ändå kan den där känslan som är svår att undvika, valde jag rätt efter en tid komma. Men man funderar väll alldeles för mycket egentligen.
Es, ser det lovande ut under nästa år att jag och sonen blir en större familj? Att jag möter en kärlek och vi flyttar samman? Eller kan det dröja ytterligare år?
Kram

25 Tildis:

skriven

Hej Es! Ser tentan ut att gå bra imorgon? Kram

26 Sus:

skriven

Hej
Alla dessa val.....
Inte lätt.....
Ibland brukar jag tänka att saker ska komma till mig.....
Love sus

27 k:

skriven

Hur går det för min son i Hockeyn, kommer han så långt som han vill ?

Eller slutar det som "alla andra".

Och kommer dottern skärpa till sig snart ?

Kram

28 Dunegull:

skriven

Hur ser julen ut. Blir den bra?

Svar: Ja den ser ut att bli bra.,. kram :)
Esmaralda

29 Lussebullstokig:

skriven

Solveig här ovan:
Härligt att beslutet är fattat. Ha en go resa. Det är du väldigt värd :)

Esmaralda:
Ny vecka i rullning. Funderar lite på hur det ser ut i kärlek framöver, är han med stort h på ingång. Skulle vara intressant att höra om du ser något där.

Kramis 💕


Svar: Han kommer , han kommer.. kram :)
Esmaralda

30 Jessica:

skriven

Hej Es,

Tänker han på mig ofta?
Har han börjat gillar mig mer och mer nu?
Eller har han börjat tröttna på mig?
Kommer han ta kontakt med mig snart? Kram:)

31 Michaela:

skriven

På väg hem efter några dagar i Småland. Jag klarade det :) Men så skönt att komma hem nu. Kram

32 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda. Vad kommer min soulmate jobba med?
Kommer han att vara i min ålder ? Äldre eller yngre! Kram 😃🌞

33 Oro:

skriven

Läste om en rot man kan ta i tablettform som ska sänka ängslan/oro och nedstämdhet. Låter som det skulle passa mig. Tror du det skulle kunna hjälpa mig att äta dessa?

Svar: Jag tycker absolut att du ska pröva.. blir det bra så hör av dig o berätta.. kram
Esmaralda

34 Alie:

skriven

Godmorgon Es,
Ja, ny vecka och nya val.. ;-) mitt i prick är du igen med dagens inlägg.

Jag har tackat ja till bemanningsjobb och kommer åka iväg att jobba på annan ort. Nu när det börjar närma sig känner jag en sådan osäkerhet om det kommer bli bra och att jag kommer klara arbetet där, rädd att jag ska göra fel (hatar när jag får den här osäkerhets känslan) Kommer det att bli bra, bättre än väntat kanske?

Till Solveig: Glad att läsa om ditt beslut, Stort lycka till med allt och njut av livet!
Kram :)

Svar: Klart att du fixar det !! Förminska dig inte !! Kram :)
Esmaralda

35 Skrållann:

skriven

Hej!
Kul att läsa att Solveig har kommit fram till ett beslut, det låter bra tycker jag.
I min första seans jag fick stod det att när jag ställs inför val har jag svårt att välja vilket gör att jag helt låter bli och därmed riskerar att gå miste om saker i livet. Försöker bli mera beslutsam, lita på magkänslan och inte grubbla så mycket kring mina val. Tycker jag har blivit bättre men har fortfarande en del att jobba med. För sex år sedan gifte jag mig och jag har aldrig varit säkrare än när jag sa ja. Därför känns det lite extra surt när man efter några år börjar ifrågasätta varför något man sagt ja till helt plötsligt börjar kännas fel. Nu har jag ändå kommit fram till att just då var det helt rätt men att tiden har sin gång och saker och ting och människor kan förändras. Enligt mig har det blivit så pass annorlunda att jag har svårt att se en fortsättning på vårt äktenskap. Ser min känsla ut att vara rätt?

Kram❤

Svar: Ja, det som är rätt idag behöver inte vara rätt i morgon och det är ingenting som vi vi varken kan eller ska garantera oss emot.. vi lär alltid en hel del längs den väg i väljer... din känsla är rätt.. kram :)
Esmaralda

36 Frida:

skriven

Solveig vad skönt att du fattat ett beslut som känns rätt för dig. Det kommer att bli bra för din man också för såklart blir han påverkad av ditt mående.Min pappa dog när mamma var 70 och hon har träffat en ny man så hon lever livet nu och jag gläds över det samtidigt som jag gläds över att du också kommer att göra det ❤. Jag tror din man kommer att vänja sig men gör han inte det så är det hans liv och inte ditt. Men det är stort av dig att du ändå har sådant står hjärta i denna situationen.
Stor kram på er alla 💛💜💛

37 Orken är slut Ghostwriter :

skriven

Jag är inne i en period.. Att hur mycket jag än försöker göra mitt bästa så lyckas jag inte, jag klantar till mig..och lovat att bli bättre som jag inte kunnat uppnå. Jag är helt enkelt utmattad och gör bort mig varje dag på detta jobbet.

Kommer det nytt jobb innan året är slut? Får jag behålla detta eller blir det avskedning


Kram

38 F:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

39 Beslutsångest:

skriven

Jag har möjlighet att
1- Stanna och utvecklas i mitt nuvarande arbete med varierande uppgifter där jag varit i tio år, får löpande gå utbildningar etc.
2- söka ett nytt jobb, lite "snävare" uppgifter än mitt nuvarande men intressant område som också skulle möjliggöra utbildning inom detta. Ansökningsdagen gick ut igår men skickar jag idag så kanske det tas emot. sökte för ett par år sedan, blev gravid så tackade nej där och då. Denna chef kontaktade mig för ett par veckor sedan och bad mig skicka ansökan om jag fortfarande var intresserad, då jobbet är ledigt nu.
3- börja jobba lite mer som en konsult/utbildare, inom mitt nuvarande jobb. Finns chans till det framöver för flera av oss på arbetsplatsen.

Vad tror du blir mest positivt för mig som livet ser ut just nu? Jag har sådan beslutsångest. Det finns för- och nackdelar med allt.

40 C:

skriven

Det här med val.. är inte lätt alla gånger.. man ska välja både det ena och det andra, el, tfnabonemang, räntor, pensionsval, mm. Och en partner.
Lita ändå alltid på magkänslan., den för dig rätt!!
Hur stor chans är det att jag möter honom i år.. eller nästa2018. Kram

41 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Val är alltid svårt...Jag tenderar att alltid välja det "tryggaste" = stanna hemma valet...numera...
Hoppas jag får tillbaka "modet" att göra andra val...

Men vilken bra sida du tipsade om I offer ...me like !

Ha en bra start på veckan

Kram Anki med flock

Svar: Klart du får modet tillbaka och I offer är en underbar butik :) kram
Esmaralda

42 Ludia💕:

skriven

Hej
Du skriver så klokt i din blogg är alltid skönt och läsa den
Ja göra val här i livet är svårt speciellt med alla fråge tecken runt omkring mig
Och nu står jag igen med ett frågetecken och behöver en spark i baken
Hur gör jag
Lydia💕

Svar: I detta ska du välja med hjärtat.. kram :)
Esmaralda

43 💕 Zoey💕:

skriven

Kära Es!
Kompisens syster har ännu inte svarat. Ser du om hon kommer svara angående var hennes syster ligger begravd eller skickade jag det i onödan? Det var för fyra dagar sedan. Vad tror du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

44 💕 Zoey💕:

skriven

Kära Es!
Kompisens syster har ännu inte svarat. Ser du om hon kommer svara angående var hennes syster ligger begravd eller skickade jag det i onödan? Det var för fyra dagar sedan. Vad tror du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

45 Vv:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att ha känslor för mig? Finns de något hopp att de blir vi?
Kram

46 <3:

skriven

Tack älskade Es för svar och pussar tillbaka från MG.
Är det en god idé att höra av sig till Pernilla tror du hon kan hjälpa mig att förankra lite med ena jobbet ? Eller böttre att ringa upp S kort och gott.
Höstlov nu 🍁🍂🍃
Kram
💗💗💗

47 Hmm:

skriven

Godmorgon ser du om vi kommer iväg utomlands

48 F.u:

skriven

Kommer vi bo utomlands i framtiden .

49 Helena Ir:

skriven

Jag är värdelös på att välja,har åtminstone varit..en hel del fel val har det blivit också! Så jag har nog avstått p g a det också!
Jag vet att livet består av en oändlig massa av val. Tycker det vore schysst om man fick med sig ett facit när man föds..åtminstone borde man få det vid min ålder..kan det inte vara de "sista ljuva åren" nu :)

Solen skiner..men vindarna är kalla..vad tycker MG om kylan?
Han kanske har önskat sig en varmare klädgarderob? :)

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: När solen lyser sitter han där o myser även om det är kallt.. annars är han ingen vän av kyla.. kram :)
Esmaralda

50 F:

skrivenNågot nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

51 Hmm:

skriven

Godmorgon ser du om vi kommer iväg utomlands

52 Pricken :

skriven

Hej Esmaralda.
På Vårdcentralen sa de att det är vuxenacne jag har.
Kommer de försvinna helt?
Kram

53 Tingeling :

skriven

Ja jag har ju alltid gått på magkänslan när det gäller jobb. Har aldrig varit arbetslös utan sagt upp mig för bara ett vikariat osv. Och det har alltid ordnat sig! Däremot senaste åren när jag mått dåligt har alla val blivit fel. Men jag har ändå vågat. Och nu hamnat tillbaka på ruta ett av en slump. Och visst trivs jag här. Men min magkänsla säger mig att detta inte är rätt i långa loppet men för stunden. Och det är okej. Liten del längtar bort hela tiden. Jag måste bara komma på vad jag ska göra istället. Vården eller skolan. Båda gör att jag kan jobba utomlands. Just nu känns inget av dem mer rätt än den andra. Och är väl kanske okej! När jag ser bilder från Afrika som har det svårt vill jag dit och hjälpa.... Men i sjukvården eller mer i skola och få barn (och vuxna) att få lära sig läsa och lära ut dem saker. Det är frågan. Du esmaralda har ju sett i seans att jag har några år på mig att komma på det ☺ tills min dotter blir större. Tänker mig när hon börjar högstadiet, då bor vi nog någon annanstans och jag har kommit på vad jag ska göra. Känner jag rätt? 😊 Är ju cirka 8 år kvar eller så. Och det går ju fort å andra sidan.

Ska nu i alla fall söka till att läsa matte 2 som börjar i december. Nu ska det bli av!

Här skiner solen i dag igen. Härligt höstväder.

Kram!

54 Drog - Ghostwriter :

skriven

Blev jag drogad eller blev jag drogad av att jag råka ta för mycket medecin? Jag drack ingenting (ingenting som i ingentin- som påverkar mig så) men kom hem & kände mig drogad/berusad som att jag festat en hel kväll....

Kram

Svar: Jag kan inte känna att någon annan utsatt dig för detta, nej.. kram
Esmaralda

55 barbie:

skriven

kära es ser du om jag får ett jobb inanan nyåret är slut ? KRAMR

56 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han få känslor för mig igen?
Kram

57 AnnaK:

skriven

Jag är en sån som har svår beslutsångest. Velar och tramsar och har mig och kommer ingenstans alls.

Vad tyder tecknet jag fick på? Nån hint? Kan det vara att denna personen är viktig för mig.....nån som ska hållas kvar?

Kram 😊

58 Erika:

skriven

Hej! Tog jag rätt beslut igår genom att avsluta relationen med min dejt?

Svar: Ja det känns helt rätt.. kram
Esmaralda

59 Jessica:

skriven

Es,
har hon någon ond avsikt mot mig?
Jag menar, kommer hon göra något mot mig som hämnd för att jag råkade såra henne (som verkligen inte var med mening)
Jag tycker hon verkar lite väl för snäll och gullig nu, innan var hon iskall och arg, men det bara vände. komemr hon göra något ont mot mig? För att såra och förstöra för mig?

Svar: Nej hon har inte makt att förstöra för dig.. kram
Esmaralda

60 <3:

skriven

Kramar & Love till dig Solveig 💗💗🤗

61 Smygare:

skriven

Hej Esmaralda.
Har jag någon chans på den snygga killen jag lagt märke till,
Kram

62 Depp:

skriven

Hej Es

kommer det ljusna för mig snart Es?
kram

Svar: Ja det ljusnar snart.. helt klart.. kram
Esmaralda

63 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det något jag kan göra eller påverka själv så han börjar tänka på mig på det sättet igen?
Få han känslor för mig igen?
Kram

64 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir jag själv länge till?
Går jag in i ett förhållande inom. 1 år?
Kram

Svar: Känns som att det först blir en fling.. innan den riktiga kärleken kommer... kram
Esmaralda

65 Adad:

skriven

Ja det är inte lätt alla gånger ..

Es, Hur ser november månad ut att bli för mig? Något särskilt som sker eller att de fram emot?❤️

66 F:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

67 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Stämmer min känsla att han inte är känslomässigt mottagen? Kan jag inte nå honom?
Kram

68 💕 Zoey💕:

skriven

Kära Es!
Kompisens syster har ännu inte svarat. Ser du om hon kommer svara angående var hennes syster ligger begravd eller skickade jag det i onödan? Det var för fyra dagar sedan. Vad tror du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

69 💕 Zoey💕:

skriven

Kära Es!
Kompisens syster har ännu inte svarat. Ser du om hon kommer svara angående var hennes syster ligger begravd eller skickade jag det i onödan? Det var för fyra dagar sedan. Vad tror du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

70 💕 Zoey💕:

skriven

Kära Es!
Kompisens syster har ännu inte svarat. Ser du om hon kommer svara angående var hennes syster ligger begravd eller skickade jag det i onödan? Det var för fyra dagar sedan. Vad tror du? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

71 Anki:

skriven

Goéftermiddag Es

Härlig frisk långpromenad avklarad 4 km på nytt rekord 1 1/2 tim..ibland klaffar allt...

En av mina funderingar när jag var ute appropå val...var om man har ett "problem" med två svar
och sökt svar via spådom tex..inte vill förlika sig med det svaret man fått där betyder det att man väljer fel om man går emot spådomen ?

Kram Anki med flock

Svar: Nej, den egna viljan styr alltid i första hand och det ska den få göra.... somliga spådomar kan vara lite svävande medan somligt är tydligt och inte kan förändras och det som inte kan ändras handlar om de stora tingen i livet... väljer du vad du själv tycker är rätt så är det inte fel... kram
Esmaralda

72 Ghostwriter:

skriven

Tack för det bekräftat. Då var det nog med all trolighet att jag tog för mycket medecin på kort varsel helt enkelt.

Tycker A om mig som vän? :)

Kram

73 EPM:

skriven

Hej Es.

Det verkar som om J förstår mitt ultimatum, tyvärr pressas han av det och det vill jag inte... ser du om detta slår bakut eller om det har en positiv inverkan?

Kramar

74 Annelie:

skriven

Hej,
Kommer nästa år bli bättre än detta både privat och inom arbetslivet?

75 Snö på mitt tak:

skriven

Tänkvärt som sjutton!

Jag lever ofta i framtiden och känner ibland handfallenhet inför alla beslut som ska tas, hur de kommer påverka mitt liv, att de i sin tur styr hela mitt öde osv, osv..

Så tack för dagens text. Det går inte att vara livsplanerings perfektionist.

Esmaralda. En tjatmoster fråga. Men nu börjar även jag längta efter riktig kärlek, då jag aldrig upplevt det. Funderar på om mötet sker snart eller om det dröjer ett tag till? Ser du månne.

Kramar från ett kallt norr ⛄️❄️

Svar: Du kommer att uppleva rätt kärlek och den kommer för att stanna men det kan dröja en tid till.. kram :)
Esmaralda

76 desp:

skriven

aa, jag är helt slut ingetting har jag... kan du se något bra som händer väldigt snart??????är så tröttt på alllltttttt

77 Sara Britta:

skriven

Härligt Solveig att höra att du valt att leva livet! Hoppas allt löser sig till det bästa både för dig och din man/ blivande exman.
Håller med om att en gästbligg från dina resor vore roligt.


Kände mig lite jobbigt träffad av dagens bloggtext, he he. Är galet obeslutsam och även duktig på att göra fel (fega!) val, trots att jag generellt har en bra magkänsla. Vet inte vad jag skall ta mig till för att lyckas skärpa mig på den punkten, har ibland fått betala väldigt dyrt för min fega obeslutsamhet, men ändå lyckas jag inte ta mig i kragen trots att jag ändå försöker. Suck. Att bli arg på mig själv hjälper inte, lyckas bara tvinga mig till en viss punkt, sedan tryter orken, både fysiskt och mentalt. Suck igen. Skäms lite...

78 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer riktiga kärleken innan nästa sommar? Inom ett år? Hur stor är chansen att de blir så att jag är i rätt förhållande inom 1 år?
Kram

79 Virrhönan:

skriven

Hej!

Har alltid velat hit och dit, svårt att ta beslut om saker och ting. Ibland har besluten varit helt rätt och andra gånger helt åt skogen och jag kommer säkert fortsätta vela hit och dit även i fortsättningen...
Även snyggingen verkar vela hit och dit även om han blev glad när vi sågs häromdagen. Tänker han mer på mej numer eller? Det verkar lite som han blir orolig att jag inte ska visa intresse för honom, stämmer det?
Kram🍁

80 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Hoppas allt är bra med dig?
Sitter på tåget hem från Stockholm där jag och min dotter har varit hela helgen och hälsat på vänner.
Jag tycker väldigt mycket om irländska män. Kan du se om min framtida är ifrån Irland? Kommer jag ha en fling med någon i från Irland?

Kram

Svar: Känns faktiskt inte som om du gifter dig med en irländare även om du attraheras av dem.. kram :)
Esmaralda

81 sajoli:

skriven

Hej!
Kommer jag att byta arbetsplats i vår?
Hoppas

82 Sofia:

skriven

Tjosan Es!

"👍" till dagens inlägg. Hellre några platta fall än att inte våga sig utanför farstun alls.

En fråga var det ja! Skulle bli så glad om du kunde sia några millisekunder runt min närmaste tid i kärlek. Dyker det upp något av längre eller kortare karaktär. Kram på dig!

83 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han intresse för mig?
Kram

84 dotterns:

skriven

kära E!!!! ser min dotterns framtid ljus ut? du sa att ho inte skulle pluga högskolan direkt , jag blir orolig vill inte att hon hamnar i fel direction i livet är SÅ OROLIG!!!!

85 <3:

skriven

Hej kära Es bör min soulmate i min hemstad? Kommer vi fortfarande mötas?
Kram
💗💗💗

86 Mam:

skriven

Hej Esmaralda
Vissa säger att det inte finns någon ”den rätta” utan att det beror på hur man hanterar relationen. Om man träffar någon som man känner den speciella känslan till kan man inte vara nöjd då?
Varför kommer ingen man i min väg som jag känner för. Tror du lilla jag är i ett förhållande snart?
Är jag det innan sommaren?
Kram

87 Studenten:

skriven

Hej Es! Ser det ut att gå bra imorgon? Kram

88 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda! Är jag högsensitiv eller har drag åt det hållet? Kram

89 Skorpan:

skriven

Hej Es, nu behöver kag råd om hur jag ska gå till väga. Min 10-åring får inte vara med i lekarna fast hon blir tillfrågad, det är fåniga meddelanden som kommer o såna barn som man inte tror skulle vara med på dylikt, på basen av att jag känner föräldrar o barn, är med i dessa fånigheter. Helst skulle jag skucka ett riktigt jävligt mail till alla o skälla ut deras barn efter noter, men det lär knappast bli bättre av det. Skolan klarar inte av dylika ”problem” o nu vet jag varken ut eller in. Beställa en barnpsykolog o polis till skolan o berätta om dessa saker, skrämma ungarna? Det är ju vad jag skulle ha lust med... Byta skola? Snälla Es, har du nåt råd att komma med? Har en 10-åring som ännu inte haft en bästa kompis o det är hon mycket ledsen för..
Kram Skorpan

90 Fatima :

skriven

Finns det något meddelande ifrån andra sidan kram

91 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Känner att jag är gift med ett ego. Har jag fel?

92 Tisa:

skriven

Klarar jag av att ta mig till Dbt:n utan att balla ur eller svimma? Jag vill så gärna dit, men jag är livrädd för att något ska hända på vägen dit som ex svimma.

93 Tingeling:

skriven

Varit och handlat på coop.... vem var killen med skägg där? Ser jag han igen? Fick bara en känsla.

Kram!

94 Boudica:

skriven

Jag har rätt så nyligen gjort ett aktivt val!
Har bestämt mig för att lösa den saknade pusselbiten med min sjukdom för att sen kunna hjälpa andra med samma problem. Siktar jag kanske för högt? Men vad gör det, har inte speciellt mycket att förlora, förutom en massa tid ;)
Är ju en envis person, och målmedveten när jag väl bestämt mig för något. (Har annars väldigt svårt med beslut! Hur små dess än är)
Ibland känns det motigt, men jag SKA klara det!
Vad säger du om det? ;)

Lite mat å plugg står på "att göra" listan nu.

Av ren nyfikenhet skrev jag upp mig på en hemsida som skulle ta reda på min ängels namn, nej det namnet passade inte min ängel, och sen dess har jag fått mail typ varannan dag om att min ängel har kontaktat henne för att berätta hur underbart liv jag kan få, om jag bara betalar en massa pengar till henne för att få veta vad jag ska göra för att få det.
Nej, jag tror min ängel inte skulle göra det, jag litar på honom tillräckligt mycket för det ;)

Mörkt det blivit nu, vardan rullar på som vanligt.
Ser du nåt utöver det vanliga som händer snart? En liten ljusglimt i höstmörkret?

KRAM!

95 Lilly :

skriven

Ser du någon flytt för oss?

96 sippan:

skriven

Jag är så ledsen för ett val jag gjort. Känner som att jag valt bort den kärlek som jag trodde var mitt livs kärlek. Han är en man som jag vill ha i grunden och det är den biten jag älskar hos honom. Sen tillkommer det bitar som jag inte riktigt orkar/klarar av och det beror inte bara på honom utan mig med. så vi har delat på oss och det var mitt beslut. Men jag är så ledsen att jag inte vet om jag gjorde rätt. Man söker hela tiden svar inom sig själv men kommer ingen vart med det. Tårarna rinner och mitt hjärta gråter. Vad ska jag ta mig till!?

Svar: Ge dig själv lite mer tid o låt situationen landa i dig.. sedan kan du tänka klarare.. kram
Esmaralda

97 Susanne Amalia :

skriven

Fått ett besked om att jag inte kommer att leva inom 3 månader .. det är helt ok.. men känns konteigt .. kommer alla andra attlara sig Cornelis speciellt .. kram <3

98 Mimmi<3:

skriven

Hej Es

ser du något extra kul som händer mig?
kram

99 Frida:

skriven

Hej.
Tror du det finns en chans att jag byter jobb inom ett år 😉
Kramar 💛💜💛

Svar: Ja den chansen är god.. kram
Esmaralda

100 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Just nu cyklar jag till och från förskolan för att sedan cykla till och från jobb. Det som gör mig rädd är i vinter hur det ska gå. Kommer inte hinna ta körkortet innan årsskiftet. Kommer dagarna att vara genomförbara eller blir det alldeles för tufft?
Kram

101 HS:

skriven

Hej Es!

Är det värt att pröva och lägga om kosten redan nu? Eller göra klart utredningen först?

Kram

102 Solstrålen☀️:

skriven

Hej Susanne Amalia💞

🙏Sänder dig positiv helande energi ljus & kärlek.
Vet inte vad detta handlar om,men jag tror på att du har ett långt liv framför dig vännen,alltid så positiv och glad och sprider så mycket ljus och kärlek här på bloggen. Många styrkekramar hoppas och ber att allt är bra snart💛🌼

103 sippan:

skriven

Tack fina es för ditt svar! Hoppas att det ska lösa sig någon gång. Kram

104 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ska göra det.
Jo kompisar finns det ju annanstans också :).
Kram Skorpan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: