STORHEALINGEN i går.....

I går på storhealingen var det härligt att möta er alla !!

Jag gjorde lite annorlunda… och samlade er alla i en ring… vi  stod på  den mjuka mossan härute i skogen i månljuset .

Jag såg kvinnan i svart glasögon… bredvid henne stod kvinnan i beige mysdress… här fanns Helen och  Mirella och  Daniel och  två Mari. 

Och i ringen stod  Petra och kvinnan med en randig filt om axlarna,  kvinna med en liten i hund i famnen och så  en kvinna som var väldigt förkyld och snörvlade då och då. 

Och det fanns så många fler.   Jag vände mig mot var och en av er och sände det ni önskade få till er.  Kvinnan som somnat vaknade till en stund och  i en ficka ringde mobilen men det känns som om allting gick fram väldigt bra i alla fall.

 

Efteråt var jag inte trött som jag brukar – utan en hel del av er sände energi tillbaka till mig som jag glupade i mig och det var på pigga fötter som jag så småningom tog mig in i stugan igen !!

Och käkade flera goda  chokladbollar

Jag hoppas att ni alla hade en bra healing och att det kändes rätt

 

Kram

Esmaralda

1 B:

skriven

Vad fint skrivet.. kände att jag fick nysattacker i slutet av healingen.
Är kärleken på väg snart 😉.. möts vi under hösten ? Kram

Svar: Då var det du som nös :) Kärleken kommer och det ser jag så tydligt men svårt att säga om det blir under hösten...i alla fall bör en fling komma riktigt snart.. kram :)
Esmaralda

2 Smöla:

skriven

Jag tog ett bad de sista minutrarna, för att verkligen kunna ta emot.. tror de gick hyfsat bra.. blev trött tidigt igår kväll och sov i nio timmar, nu på morgonen känner jag mej pigg å glad. Tack för healingen!

Svar: Det känns som om healingen tog precis som den skulle.. kram :)
Esmaralda

3 Sus:

skriven

Hej
Härligt med bra healing....
Hoppas på effekt här....
Behöver all styrka....
Tack...
Love sus

Svar: Jag tror absolut att det blir effekt.. kram :)
Esmaralda

4 Nettan:

skriven

Tack för healingen!
Kram

Svar: Ja, det var en stark upplevelse under healingen och jag hoppas att du kände av .. för tog emot tror jag absolut att du gjorde.. kram :)
Esmaralda

5 Cajsa:

skriven

Jag är säkert den med randiga filten för jag hade en randig filt på mig och drog upp den över axlarna. En underbar healing. Varmt tack, Kram.

Svar: Ja, visst var det du :) Kram
Esmaralda

6 Pixie:

skriven

Nu fick jag förklaringen till varför det kändes som att jag var utomhus. Fantastiskt. Kram och tack

7 Matte:

skriven

Det bränder i handflatorna under healingen och starka tankar kom till mig om en båt och detta hjälper mig att göra klart det val som jag tvekat om. Kram

8 Skorpan:

skriven

Härligt.
Kanske nästa gång..
Om det skulle ta då?
Kram Skorpan

9 Kristina:

skriven

Tack för healingen! Vi åt middag under tiden och det kändes bra:-)

Svar: Härligt :) Nu hoppas jag att en god effekt kommer.. kram :)
Esmaralda

10 Tisa:

skriven

Jag kände tyvärr ingenting :/

Svar: Det kan ha verkan i alla fall.. ibland känner man inte förrän senare.. kram
Esmaralda

11 Anna E:

skriven

Första distanshealing jag varit med om. Somnade till och vaknade under healing en, fick meddelande på min telefon, kände pirr i fötterna och under hakan och sedan kände jag värme i vänster arm, sedan kom värme i andra armen också. Efteråt kände jag mig lite piggare och normalare men vågade inte tro att det var så, oerfaren med healing, har bara fått det på plats en gång. Hur som helst vill jag tro på detta och att allt ordnar sig för mig, har haft en så jobbig vecka. Kram från mig till dig. Var jag en du kände av i listan?

Svar: Du öppnade upp jättebra och tog emot !! Jag kände av dig... kram :)
Esmaralda

12 Virrhönan:

skriven

Tack för igår!
Försökte verkligen hålla mej vaken men strax efter 7 var det adjö, men vaknade igen efter ca en kvart. Under sömnen tänkte jag starkt på orden och när jag väl vaknade så var jag avslappnad och försökte ta emot. Frös som 17 gjorde jag, kanske för att du var utomhus? Hoppas nu att det hjälper på olika sätt och vis, lite piggare känns det i kroppen sen får vi se hur resten utvecklar sej :-)
Redan dags att åka hem? Ni kom ju nyss? När blir nästa resa?
Ha det så bra sista kvällen. Avskedsfest med vindsfolket ikväll?
Kram

Svar: Ja att du frös berodde på att vi var utomhus.. du tog emot.. ingen tvekan.. ta det nu till dig och förvalta det... ja i morgon är det hemfärd och veckan har bara så snabbt farit förbi.. kram :)
Esmaralda

13 Naturvän:

skriven

Hej!

Tack för en underbar healingstund, för mig funkar det som jag går liksom in i ett meditativt tillstånd o bilder,djur, människor,situationer visar sig i en lugn ström. Det hela kändes mycket behagligt. Är det tecken på att man tar emot? Otroligt vad ni får uppleva i stugan, verkar ju vara full aktivitet!

Nu blir det långpromenad utmed stranden i underbart höstväder o jag skall försöka sortera alla intryck från igår

Kram till er bägge o ha en fin söndag

Svar: Ja du öppnade upp och tog verkligen emot.. så glad jag blir :) Ha en go promenad.. kram :)
Esmaralda

14 Bluesky:

skriven

Kan du se om det dyker upp någon kärlek i mitt liv före julen eller något annat positivt? :)

15 Michaela:

skriven

Jag blev väldigt lugn under healingen igår och det pirrade först i benen för att sedan övergå till en våg av värme över bröstet och höger kind. Flera gånger såg jag bilder av en kyrka och vit klänning. Uppfattade det som brudklänning. Har ingen aning om vad det betydde.


Svar: Du tog emot starkt... och spara bilden i ditt sinne... en dag vet du exakt vad den betyder.. kram :)
Esmaralda

16 Anna E:

skriven

Va bra :) kram <3

17 Hoppet:

skriven

Underbar healing:)

ser du mig lyckas med något snart Es behöver lite hopp nu?
kram

18 Chatrine:

skriven

Tack för igår! Det kan ha varit jag och min inte så diskreta förkylning som var en av de kvinnor som du såg. Jösses vad jag kan snyta mig, hosta och nysa... Jag kände av precis när du började sända healing någon minut över kl 19 sådär. Allt blev knäpptyst hos mig och jag märkte av ett andligt besök. Bäst att krypa ner i sängen och se vad som händer tänkte jag. Genom den öppna dörren kunde jag ibland se att det rörde sig en energi över köksgolvet under denna timme, sen försvann den lika försiktigt som den kom när timmen var över. Jag har sett levandes andar förr så inget snack om saken så var det du Ez som glimtade till i korta stunder innan du åkte vidare till en av oss andra i bloggfamiljen. Det finns ju ingen tid eller färdsträcka när man reser mellan personer sådär som anden kan göra så du klarar det galant att vara på personligt besök hos oss alla. Jag hoppas du fick en fin stund i mitt lilla torp för här kan man känna sig hemma. Lugnt och kristallrent blev det i luften efter besöket och healingen så jag tror du gjorde nytta mot förkylningen. Vad glad jag blev att du fick energi från flera av oss också i gengäld.

Kram Chatrine

Svar: Ja det kan mycket väl ha varit du. Jag besökte mig och det var riktigt roligt att du kunde och ta emot mig.. tack för det :) Kram :)
Esmaralda

19 Olyckor?:

skriven

Hej Es

Finns det någon varning dag jag bör se upp med?
tacksam för svar

20 Anna E:

skriven

Hmmm, jag frös ju faktiskt jag också i början på healingen trots två filtar och element på i rummet, måste ju ha känt av att du var ute jag också?

21 Tisa:

skriven

Du har skrivit att ni var ute. Jag frös, fast gjorde det även innan. Mina öronproppar åkte ner på golvet innan. Kanske var det något som hände ändå?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: