Utfrusen på ICA.....

Får du scanna dina varor på ICA  ? 

Ja, det antar jag att varenda människa får förutom jag !

Jag FICK men det strulade till sig när  det var alldeles nytt med  självscanningen.  

Jag checkade ut en sån där apparat som man scannar med och  började handla lite smått… och plötsligt kommer en av mina klienter ( terapiklienter) inrusande och rycker mig i armen och säger att jag måste komma med ut på  parkeringen.. det var en massa strul med tonåringens pappa som också befann sig på parkeringen… och som den goda terapeut jag  är.. släppte jag vagn och scanner och allt och följde med honom ut.

 

Det visade sig att problemet inte var så lättlöst.. så  jag fick  packa in ungen i min bil och fara runt lite… och jag hade ingen tanke på varken  vagn & scanner.

Så går tiden… några år tror jag faktiskt.. och jag får för mig att scanna lite egna varor igen men se, nu funkar det inte alls.

Jag frågar i receptionen eller vad det heter… och de ber mig vänta.. en chef av något slag ska komma.  Lite märkligt att en chef engagerar sig i sånt….. men jag väntar… chefen kommer och låter mig förstå att jag inte checkat ut mina varor den där gången flera år tidigare...… och i praktiken kan jag ha  STULIT  varorna… och så stirrar han sint på mig.

Herregud !

 

 Jag försöker förklara att det var en emergency med jobbet så jag fick lämna allt… och han i sin tur menade att hur lång tid tar det att kontakta en personal och  i så fall lämna över vagn och scanner där ? 

  Jajaja… jag vet.. men ibland tänker man inte så logiskt.  

Jag bedyrar att jag ingenting stulit men han är inte övertygad. 

Och skulle jag få behörighet till självscanningen ingen ? Ja, det var ingen självklarhet… sånt måste man fundera  noga över.. och i det läget sa jag helt sonika att okey, jag skiter i scanningen.. jag orkar inte med en massa  fuss.. då får det vara !!

Sen har jag inte brytt mig om det.

 

Jag tillhör alltså inte den stora skara som får scanna sina varor – utan får nådigt ställa mig i de ringlande köerna…

I  eftermiddag kommmer mamma och stannar  till söndag... alltid lika kul  och det tycker Mannabonne Glenn också.. som älskar sin mormor !!

Kram & kärlek

1 Browallia:

skriven

Vilken idiot! Inte det minsta service minded och mån om sina kunder. Jag förstår dig helt och fullt att du skiter i scanningen, jag skulle inte heller orka med att tjafsa om det. Vad roligt för MG att mormor kommer på besök över helgen. :) Kram

Svar: Ja, han blir alldeles till sig när mormor kommer.. kram :)
Esmaralda

2 Linda N:

skriven

Second chances - överallt utom på Ica! 😂

Svar: Ja, eller hur !!! Kram :)
Esmaralda

3 Michaela:

skriven

Härligt att mamma kommer på besök!

Följde mitt hjärta och bokade resan i helgen :) Men är bökigare pga banarbete så hoppas bara att inget strular nu utan att det rullar på och blir bra. Kram

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Es så mysigt för MG att mormor kommer.
Kommer det ske något mirakel så pappa orkar åka med utomlands? Tror du hade rätt i det du spådde tidigare att han är för sjuk.
Kommer vi andta iväg ?
Kram
💗💗💗

5 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..
Det där med scanning verkar vara en allvarlig sak.. Min son blev stoppad för att han hade sin dotter i vagnen bland varorna.. Skulle nu dottern ta med sig något utan att betala? Hon hade ju en jacka med fickor.. Kanske stoppade man på henne någon vara.. Eller två?? Barnet var då de hände två år så hennes fickor var inte så stora.. Det kanske skulle få plats en karamell 🍬 i fickan.. Hmm det får man tänka på.. Det otroliga svinnet..

De senaste dagarna har jag stånga mitt huvud blodigt mot sjukvården.. Bestämmelser lagar och förordningar..

Och lyckats... 💕
🎉

På sjukhuset säger de att VC ska skriva remiss till specialmotsgning.. Det får inte en läkare på sjukhus göra.. Men läkare på VC har till uppgift att utföra sådana... Nu är det så att VC får 7000kr/patient och år och en remiss till specialmotsgning kostar 4000kr. Därför har det tagit politiskt beslut om att VC inte får skriva remisser till specialistmotagningar. Alltså får ingen instans inom sjukvården göra det.. Lysande..
😱

Jag kom då på att det finns egenremiss så jag skrev en.. Och läkarna godkände den.. Det var lite pillrigt att få med all fakta på sådan liten yta men skam den som ger sig och nu får sonen komma till läkare i morgon.. Annars var första tiden om ett halvår med sjukhus remiss (som man ändå inte fick).. Men läkaren höll med mig och nu blev det på fredag.. Tjohooo.
Nu kan han få körkortstillstånd och hinna med att ta körkort innan han börjar jobba i Sälen.. Livet börjar bli rättvist för sonen..
Och jag kan äntligen ta paus.. 💕 i mitt slitande.. Vi fick snabbt tid för att jag ringde två gånger om dagen och sonen lika många.. Så de var nog trötta på oss
🤔🙃. .
Önskar er en fin torsdag och EllaBella hälsar till MG.. Så klart.. Jag hälsar också.. Kramar 💕

Svar: Ja, denna sjukvård... man suckar djupt !! Tur att egenremisser finns !! Jag har också nyttjat detta vid något tillfälle... på ett eller annat sätt kommer det att lugna ner sig runt dig.. det har varit mycket... snart kommer en bra tid för återhämtning men det finns fortfarande sådant som du först behöver ro i land... MG hälsar tillbaka och är så glad eftersom hans mormor kommer idag och alltid har hon något gott med sig... kram :)
Esmaralda

6 <3:

skriven

Godmorgon kära Es så mysigt för MG att mormor kommer på besök.
Kommer det ske något mirakel så pappa orkar åka med utomlands? Tror du hade rätt i det du spådde tidigare att han är för sjuk.
Kommer vi andra iväg ?
Ser du någon flytt för mig snart ? Blir det ensam eller tillsammans med min kärlek. Är ett litet hus som ligger ute som jag dras till. Vet inte vad det är med mig och huset. Kommer det bli mitt en dag ? Har nog inte råd med det i nuläget men vet inte vad det kommer kosta till sist om det blir lägre än utgångspriset...är det gott med huset.
💗💗💗

7 sus:

skriven

hej
så kan de gå....
jag scannar inte heller.....
vill att ica kassörskan ska ha jobb....
kul tt sitta i kassan.....
kanske larv.....
nu vill jag ha ett besked av eller på?
love sus

Svar: Ja, kräv besked - fast kanske vet du inom dig egentligen ? Kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

Som den kontantmänniska jag är ställer jag mig i kön o låter nån annan sköta jobbet ;). Lät lite märkligt det där med att inte återfå rätten till scanning, nån som behövde få visa sin makt kanske?

Fick tack för gott jobb, ojoj då, o det är ju trevligt, men värmer inte så mycket att jag skulle tänka om angående jobbet ändå..

Till föräldrarna i eftermiddag, ser resan ut att gå bra? Hålla ögonen öppna?
Kram Skorpan

Svar: Jadå visst går resan bra och det kommer bli trevligt.. kram :)
Esmaralda

9 Pia:

skriven

Hej vad mysigt min mamma kommer på besök i morgon också stannar i helgen. Vi ses inte så jätteofta så alltid mysigt när hon kommer o hälsar på mig o lilla My.

Jag undrar om du kan se vad som hänt med mins nycklar både jobb och hem nycklar. Kommer ja få tillbaka dem o var ska ja leta mer?

Ska jag åka till Sydafrika i vinter är det lyckat eller bör jag låta bli.
Ha en underbar helg med din mamma o din underbara mannabonne kram kram

Svar: Om nycklarna ser jag inget.. jag har svårt för att hitta sånt som är försvunnet.. min gåva ligger inte där helt enkelt... kanske någon annan här kan känna in ? Åker du i vinter så kommer det blir bra.. kram :)
Esmaralda

10 Johan:

skriven

Hej Esmaralda,
Jag tillhör icke-scannar-laget och står faktiskt hellre i kö än att fippla med detdär.. ;)

Jag har en fråga: Än en gång har våra försök att bilda en bostadsrättsförening gått i stöpet. Intresset bland grannarna är helt enkelt för svalt och vi är flera dussin för få för att det ska vara möjligt. Vi vet såklart heller inte om fastighetsägaren skulle vilja sälja. Detta ger mig en del huvudbry. Affären skulle vara bra - OM vi lyckas bilda en förening och och OM vi sedan får köpa. Kan du se hur det ser ut, Esmaralda?

Kram

Svar: Det kommer bli så en dag.. men det dröjer.. än är folk inte redo helt enkelt.. kram :)
Esmaralda

11 k:

skriven

Hej

Får ingen respons alls, han vill inte prata längre, ta i mig eller nått. Han är så besviken på att han tycker inte vi pratar på ett ärligt sätt. Jag ändrar hela tiden upplever han (jag har en annan uppfattning)
Självkänslan får sig en rejäl törn. Vi kommer inte vidare.
jag har tagit kontakt med en coach för par som kör KBT och Imago. Tänkte kanske om jag skulle gå först och reda ut varför jag gör som jag gör och inte kan leverera på ett bra sätt.
sen tänkte jag be honom följa med mig och vi gör detta tillsammans. Jag vill verkligen få det superbra igen. Han har gett upp ..eller ???
Får jag någon respons från min sambo om jag frågar om coaching för oss ? kan det vara en lösning för oss.
Och har du erfarenhet av något av KBT och Imago om det kan vara bra.

Kram

Svar: OM båda är positiva så kan terapi hjälpa i relationen.. men ta dig en funderare över om det är rättvist att du får bära mesta skulden i det som går fel.. kram :)
Esmaralda

12 Kvinnan :

skriven

Godmorgon esmeralda jag hade en mycket märklig dröm inatt.

Först att jag fick ett brev som gällde en väns man .jag var så chockad det visade sig i brevet att hennes kille inte var den som han utgav sig vara, det var inte bra. De bor utomlands och jag var där med dem.

Sen senare i drömmen åker jag buss och spårvagn för att sen få syn på några barndomsvänner. Jag hoppade av med dem och de skulle besöka någon .jag följde med dem men fick en märklig känsla. Det visade sig vara en mördare som mördat en som styrt ett land som många beundrar fortfarande idag, min man arbetar fortfarande politiskt och ser mycket upp till den personen som styrde landet då. Men ialla fall jag så att jag kan inte stanna och min mans musik bakgrunden som han gör i verkligheten oxå som är med politiskt inslag och känner att min man är i fara?


Vad betyder drömmen ?det är visserligen två drömmar.

13 K.K:

skriven

Ja vad ska man säga... Efter så många år och ändå ska de krångla 😐
Jag undrar vad som kommer hända med mitt förra x som nu umgås lite med mig och säger att jag förvrider hans huvud 😂 fast jag har inte gjort något. Blir det han och jag igen. Och dessutom är jag inte beredd att släppa min äldre älskade vän än.
Och vem följer med mig på båtresan i november om jag nu kommer iväg ??? Åhh Jaa önskar verkligen att få något svar
Kramar till er ❤
Ha så gött med dina kära.

Svar: Ditt förra x... nej, jag tror inte ni skulle kunna få en bra seriös relation om ni försökte.. känns som om någon helt ny ska komma din väg.. kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan det blir bättre relation mellan mig och A han. kommer det var positiv med utvecklas?

gillar han mig mer än vad jag kan förväntar mig?

är bara nyfiken på hur han var mot mig...

15 Lo:

skriven

Hej Esmaralda.
Gud så larvigt!! Herregud alla förtjänar väll en andra chans?

Es, tar han till sig något utav det jag säger?
Varför känns det som om jag går igång när vi pratar?
Kram

Svar: Han kommer aldrig bli sådan som du önskar han vore.. och det får du förhålla dig till.. kram :)
Esmaralda

16 Fanny2:

skriven

Det låter inget vidare kul att bli behandlad som en tjuv... Förhoppningsvis slapp du en polisanmälan. 😱 Hoppas de glömmer alltid snart...

Vad mysig helg ni får, klart MG gillar att bli bortskämd av sin mormor. 😊

Här ska det bakas tårta senare... Får se hur den chokladtårtan blir. Jag har köpt massor av goda saker att ha i så det blir nog en monstertårta. 😂 Varför inte gå all in...

Det där konstiga mötet igår. Blev han blyg när han inte fick det gensvar han hoppades på och vad ville han mig? Han stirrade länge innan han bestämde sig för att fråga om det var jag... Jag har inte pratat med honom sen vi var barn typ och jag kunde inte hålla mig från att skratta åt situationen... Hoppas han har mestadels goda minnen.

Kram

Svar: Då tror jag att jag besöker dig ikväll på en bit monsterchokladtårta :) Ja, lite fundersam blev han.. men de flesta minnen är positiva.. kram:)
Esmaralda

17 Muu:

skriven

Hej Esmaralda.
De är då sannoliken inte rädda om sina kunder. Kan det inte finnas lite förståelse och medkänsla i denna värld?
Känns det inte väldigt långdraget det här med kärleken för mig. Jag känner mig redo. Var är han? Är han inte redo? Kan jag räkna med att mötet sker inom 1/2 år-1år?
Kram

Svar: Ja det kan ske inom ett par år.. det hoppas jag verkligen att det gör.. kram :)
Esmaralda

18 Livsturisten :

skriven

Nämen så dåligt av chefen. Jag jobbade för hundra år sen på just en ica butik o det första jag fick lära mig (nästan) var att hur eländigt det än kan tänkas i nån situation så kom ihåg "kunden har alltid rätt".
Jag har mött en man, men vet inte hur jag ska hantera det hela...känner mig kluven o vill inte vare sig ångra något eller missa något. Ibland verkar han ha "lyset på o alla är hemma" men så är "lyset på o ingen hemma". ÄR vi helt enkelt för olika eller överanalyserar jag allt? Jag har redan levt med en "diagnosman" o orkar inte snubbla till det så igen. Kram!

Svar: Då var vi i olika ICA butiker känns det som :) Ha lite is i magen och fortsätt känn dig för.. du kommer underfund med hur allt förhåller sig.. i din egen takt... kram :)
Esmaralda

19 kvinnan:

skriven

Godmorgon esmeralda jag hade en mycket märklig dröm inatt.

Först att jag fick ett brev som gällde en väns man .jag var så chockad det visade sig i brevet att hennes kille inte var den som han utgav sig vara, det var inte bra. De bor utomlands och jag var där med dem.

Sen senare i drömmen åker jag buss och spårvagn för att sen få syn på några barndomsvänner. Jag hoppade av med dem och de skulle besöka någon .jag följde med dem men fick en märklig känsla. Det visade sig vara en mördare som mördat en som styrt ett land som många beundrar fortfarande idag, min man arbetar fortfarande politiskt och ser mycket upp till den personen som styrde landet då. Men ialla fall jag så att jag kan inte stanna och min mans musik bakgrunden som han gör i verkligheten oxå som är med politiskt inslag och känner att min man är i fara?


Vad betyder drömmen ?det är visserligen två drömmar.

20 hmm:

skriven

grejen som var borta dök helt plötsligt upp, är det så att jag har rätt idet jag tror, att han hade den hela tiden, och valde lämna tillbaka den när vi inte var hemma?

Svar: Mycket talar för att det är så.. kram
Esmaralda

21 fråga:

skriven

ser du om min svåger kommer välja att inte komma tillbaka hit när han åker i vinter.

22 Carolina:

skriven

Kära Es! Ser du när jag ska hålla extra koll efter kärleken? Blir det innan året är slut? Blir 2018 ett bättre år?

23 Dunegull:

skriven

Hur blir 2018 för mig?
Kram

24 Kicki :

skriven

Gomorra!
Jag är ännu inte utfryst. Men risken att bli är överhängande! Jag glömmer att scanna de varor jag lägger ner i korgen. Jag lufsar runt tittar och stoppar ner i korgen som om jag inte hade den där mackapären att "blippa" allt med. Precis som man gjorde innan mackapärernas tid liksom... Tittade, kände, övervägde och la i korgen...tittade, kände, övervägde och la i korgen osv...osv...

Funderar lite på min dotter som gav sig ut på långresa till Asien för någon vecka sedan. Hon verkar inte trivas så bra. Kommer det att gå till sig tror du? Svårt att sitta härhemma med en småledsen dotter på andra sidan jordklotet.

Svar: Det är så nytt för henne och mycket att ta itu med.. tryggheten hemma kan hon sakna men samtidigt är det en väldigt nyttig självständighetsresa för henne och det kommer gå fint.. uppmuntra henne att slutföra det hon har bestämt.. kram :)
Esmaralda

25 Kvikna:

skriven

Hej Esmaralda
Är han kär i henne på riktigt?
Kram

26 O:

skriven

Ica i ett nötskal.. tur det finns andra affärer👍.
Blir helgen flirtig? Kram

27 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.
En vän hon hörde av sig mycket till mig förut men det var inte alltid jag KUNDE ses. Nu har jag frågat men hon kan inte. Är hon bara upptagen eller är hon sur över något?
Kram

28 Fjäril:

skriven

Idag ska jag träffa och prata med en som mår väldigt dåligt. Jag vill finnas där men kommer mina ord spela någon roll tror du? Ibland känner jag mig inte tillräcklig. Kommer vi finnas kvar i varandras liv även efter denna tid? Kommer personen komma tillbaka till mig om det blir en paus och jag visar att jag står kvar och stöttar? Tar vi oss igenom det här? Då är det värt allt i världen. Jag hoppas personen förstår att den är viktig för mig och att den är värd att få må bra även fast den själv är van att må så dåligt. Det ska jag säga också. Kommer bli många tårar. Besvara gärna någon fråga här över så kanske nytt hopp tänds inom mig. Krsm

Svar: Somligt måste man reda ut på egen hand och det måste den person som du träffar idag. När det kommit in i ett nytt skede.. ja då kan ni träffas igen och se var ni står.. ja det låter kanske krasst men några genvägar finns inte såvitt jag kan se...kram
Esmaralda

29 Helena Ir:

skriven

Det var en konstig typ..med noll förståelse.
I början var jag inte så mycket för det där med scanningen..men när jag upptäckte den..så går det väldigt fort.

Mysigt med din mamma som kommer..och att MG njuter av hennes sällskap..det förstår jag. Han verkar ha rätt många favoriter,den lille mannen :)

Dottern har skrivit upp sig på lägenhet igen..kanske inte så stor chans..men hoppas gör hon!

Torsdag redan..ha det så bra!

Kram :)

Svar: Ja MG älskar alla som älskar honom... :) Kram :)
Esmaralda

30 Mimi1:

skriven

Hej!

Hur långt bort kommer jag att flytta några mil eller bara en bit bort??

kram!

31 Shirin:

skriven

God morgon Es

Jag får scanna varor men av någon av ledning föredrar jag att handla på det gamla vanliga sättet och ställa mig i den vanliga kön.. haha

Es, hur ser mitt kärleksliv ut under närmaste tiden. Hösten/vintern? ❤️

Svar: Något överraskande kan ske ganska snart.. kram
Esmaralda

32 AnnaK:

skriven

Kanske är bra att inte scanna. Tänker att ju fler som scannar desto färre behövs i kassorna och jobb är alltid jobb. Men det kanske inte spelar någon roll utan butikerna behöver ändå samma antal personal.....vet inte 🤔 Scannar ibland själv och ibland går jag i kassan.

Vad händer......är det min kropp som börjar säga ifrån?

Kram 😊

Svar: Ja lyssna på kroppen och försök ge vad den behöver.. kram :)
Esmaralda

33 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Inte lätt när man möter maktgalna chefer...har själv haft mycket problem med just scanning på ica maxi...däremot inte på willys....

Har en granne som jag sett sedan hon var liten tös..föräldrarna hade stugan som sommarställe..och flickan köpte det och bor permanent ..en kvinna av sin tid...egoistisk och jag-sägare..driftig ung pr-kvinna med noll känsla för andra ...
Hon är en person som går ut och startar bilen innan hon sätter sig och äter frukost, spolar av frömjöl på sina buskar när vi har vattenbrist ,vattnar gräsmattan när den är gul och bortom alla räddning ...när vi har vattenförbud...kort sagt en stor egoist Dessutom hatar hon mina hundar...

Igår blåser hon löv med lövblås och då jag har ett tätare nät som staket ( hade kanin ) så samlas löven i mitt staket och det bågnar, vi har en häck emellan och hon har fårstaket på sin sida ...har bett henne att inte blåsa in löven på min tomt...men hon gör som vanligt...och jag öppnar fönstret och talar om att jag inte vill ha löven in på min tomt ...hon fortsätter...jag rusar ut och fick skrika mig hes innan hon stängde av apparaten och då säger hon bara att löven stannar vid hennes fårstaket och fortsätter blåsa !

Jag är arg fast mest på mig själv som förlorade mitt "humör"...över denna kvinna vilket gjorde att jag låg och älta detta igårkväll alldeles i onödan...

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det gäller att inte hetsa upp sig på sånt som bara tar energi i onödan.. jag tror inte denna kvinna är medvetet elak och hon tycker inte illa om dig.. hon tänker bara inte längre än näsan räcker.. och så går hon gärna i försvar... kram
Esmaralda

34 Tisa:

skriven

Jag har nästan konstant panikångest. Jag har det t o m hemma. Så jag har som mål om dagarna att komma upp sängen. Titta på tv. Igår tog jag mig till arbetsträning med bara 10min gångväg, tack och lov. Fast mycket senare än jag skulle p g a panikångesten. Igårkväll höll jag på att bli galen. Jag testade allt från dbt:n. Jag tog lugnande som knappt hjälpte. Dessa är biverkningar av mediciner tror (hoppas jag). Kan du se om jag får bukt med panikångesten snart? Annars vad ska jag göra.

Svar: Kräv hjälp och ta emot all hjälp du kan få.. jag ser ju att det kommer bli så mycket bättre.. detta är bara en period.. kram:)
Esmaralda

35 Tisa:

skriven

Sa jag att jag är desperat angående panikångesten? Om inte så... JAG ÄR DESPERAT!

36 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar varför alla andra får vidare och träffar någon annan förutom jag. Beror det på något?
Kram

Svar: Det beror på att du väntar tills du möter den som är rätt för dig och än har du inte gjort det.. men det kommer.. kram
Esmaralda

37 Limmean 🌸:

skriven

Hejsan!
Det var det knäppaste jag hört! De såg väl att alla varor var kvar?? Vilket idiotiskt resonemang!! Själv är jag scanner. Praktiskt och bra! Vissa problem med frukt och grönt i börja för dom glömde jag scanna. Så var det den där gången när jag handlade dubbelt då. Till vår förening åxå. Alltså scannade jag mina saker men la de andra sakerna för sig och skulle betala dem kontant. Vagnen var överfylld, jag svettig och trött. Betalade och stuvade en alla kassar i bilen och grunnade på hur jag skulle få ner hälften till lokalen. Puh!
Stängde koffertluckan och då händer två saker exakt samtidigt!! Insikten att jag inte betalat för föreningsvarorna slog över mig som en iskall våg OCH precis då slår en polisbil på sirenen och kommer rakt mot mig fr butiken!!! Det är verkligen sant! Jag stelande! Hann tänka ”Katastrof, inburning, skam” Stod som frusen med öppen mun och funderade på att svimma eller bli osynlig. Polisbilen passerar mig på två meters håll...och kör vidare! Guuud!
Nu var jag i ett slags chocktillstånd och drog bara iväg...krockade nästan med en lyktstolpe och körde som en galning hem. Varenda bil som kom nära mig kunde vara en civil agent som jagade kriminella tanter som skulle få spöstraff, stå vid skampåle...Tja! Kunde inte tänka klart! Släpade in allt svettande på skakiga ben och att köra tillbaka orkade jag inte och tänkte att ingen kommer att tro mig ändå! Hur jag än gör så åker jag fast! Helt sjukt! Hade ju inget kvitto heller m tanke på föreningen. Så jag kör tillbaka dagen efter, med ruttet samvete, och handlar allt en gång till OCH betalar!!! Men det där med polisbilen i exakt ”rätt” sekund var ju helt obetalbart! Är såå noga nu!!! Ha en skön dag!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja ursäkta men jag fick mig ett skratt där... tänk ändå vilket pådrag för en snattare :) Kram :)
Esmaralda

38 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda härligt höstväder idag. Vad känner L E för mig ? Han frågade om en dejt till...kan han vara den seriösa killen. R B skriver och kommer alltid och pratar med mig ute. Vad är hans agenda ? Finns ingen yttre attraktion från min sida. Får känslan att han vill vara mer än vän ?
Kram

39 Ghostscanner :

skriven

Vad jobbigt och vad hemskt utav chefen att anklaga dig tycker iallafall jag.


Vad man tjatar om killar jämt men de kryllar ju av dom (haha). Det kändes bra, vi skulle ses, personen såra mig, vi sågs inte. Jag frågar dig, du säger att de inte är stora kärleken men de kan bli bra ändå, sedan säger du en annnan gång att jag ärligt talat inte ska bry mig och gå vidare på egen hand , jag undrar därför lite mer - finns det någon annan som är meningen att jag ska möta istället?

Jag är typ rädd för att ta beslut på felaktiga grunder... så man missar något eller har helt fel bara.


Kram:)

Svar: Det viktiga kommer du definitivt inte att missa. no way .. kram :)
Esmaralda

40 Milla:

skriven

My God, vilken krånglig historia.
Inte lätt minsann..
Kommer jag bli frisk o i balans igen så jag kan jobba, lära mig ta hand om mig själv. Var på en behandling idag, kändes skönt o hoppas det kan hjälpa. Tror du det oxå, då jag ska fortsätta där, d ett handlar alltid om pengar men viktigt att bli frisk o stark och glad igen. Få flöde o kärlek i livet...

Svar: Ja det känns som att behandlingen verkligen är bra för dig.. kram
Esmaralda

41 M:

skriven

Hej!

Vad tror du hände Madeleine McCaan?
Hon som försvann i portugal..
Tror du hon lever?

Svar: Jag kan inte riktigt känna in att hon lever, nej.. kram
Esmaralda

42 Helena Ir:

skriven

Jag igen då..

Mindes min dröm..jag sa att jag var rädd för att lukta illa!
Och någon svarade mig..att hon tyckte! jag gjorde det! Jag började försöka åtgärda problemet..hur det gick vet jag inte..men då..det är ju inget man vill göra! Förmodligen betyder det något annat,som vanligt..problemsökning! Kunde det inte finnas ett facit för sånt här :)

Kram igen då :)

Svar: Drömmen säger att du ska välja vem du lyssnar till.. och i första hand lita till dig själv.. drömmen är som en påminnelse... ingenting annat...
Esmaralda

43 Kicki:

skriven

Tack snälla du för svar tidigare i dag! En förälder är ju alltid en förälder oavsett ålder på barn och avstånd till barn..:-)!

44 G:

skriven

Hej Esmaralda.
Han beter sig som en skit, och jag är säkert jätte jobbig.
Men han fuckar liksom mig, han ger sen skiter han i att svara allt på hans villkor. Sen är han här och vi ligger sen har jag förstått att han träffar henne och han ändrar till en kall attityd mot mig förutom när han känner själv att han vill ha kontakt. Sen när jag frågar honom saker så nonchalerar han mig, nu funderar jag på att skriva till den här tjejen och berätta och fråga henne istället. Varför beter han sig såhär? ? Vi har trots allt en son att ta hand om så kontakt måste vi ju ha, vad ser du kring detta? Varför kommunicerar han inte? Får du till dig vad jag ska göra i denna situation?
Kram

45 Lova:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är chansen i procent att jag går in i ett förhållande under nästa år?
Kram

46 Fråga :

skriven


ser du om min svåger kommer välja att inte komma tillbaka hit när han åker i vinter.

47 Kvinnan :

skriven

Godmorgon esmeralda jag hade en mycket märklig dröm inatt. 

Först att jag fick ett brev som gällde en väns man .jag var så chockad det visade sig i brevet att hennes kille inte var den som han utgav sig vara, det var inte bra. De bor utomlands och jag var där med dem. 

Sen senare i drömmen åker jag buss och spårvagn för att sen få syn på några barndomsvänner. Jag hoppade av med dem och de skulle besöka någon .jag följde med dem men fick en märklig känsla. Det visade sig vara en mördare som mördat en som styrt ett land som många beundrar fortfarande idag, min man arbetar fortfarande politiskt och ser mycket upp till den personen som styrde landet då. Men ialla fall jag så att jag kan inte stanna och min mans musik bakgrunden som han gör i verkligheten oxå som är med politiskt inslag och känner att min man är i fara? 


Vad betyder drömmen ?det är visserligen två.

48 Ghostscanner (Ghostwriter):

skriven

Tack så hjärtligt för ditt svar!

Ha en fortsatt fin dag :) :)

49 En till förvirrad handlare:

skriven

Blir alldeles svettig av igenkänning..

Coops självscannings stationer är inte heller en favorit. Där man blippar och betalar på en och samma gång.

För att komma ut ur butiken behövdes tydligen kvittot.. Som den nöt jag är tryckt ner i botten av en papperskorg.. Stod och rafsade i säkert tio minuter innan det hittades, kladdigt och blött..

By the way! Jag känner speciellt för Malmö i mina flyttankar. Tillräckligt stor och lite kontinental. Tror det skulle passa mig bra. Men har inga som helst känningar där.. Hur skulle det bli?

Kramen!

Svar: Malmö kan passa dig bra men det är viktigt att du hamnar i rätt område.. så undersök noga.. kram
Esmaralda

50 Mikael :

skriven

Flera år sen...

Den där chefen var inte nådigt dum och trög men inte så ovanligt, han har missförstått ett och annat om kundbemötande.

jag hade gjort detsamma som dig, och lite till :)

Kram
Mikael

51 AnnaK:

skriven

Tack för svar och Kram 😊

52 Ellis:

skriven

Scannar inte heller. Men jag har nog lämnat ifrån mig en kundkorg med varor två gånger pga av panik

Ser du något kul som väntar mig?
kram

53 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Har sett två snyggingar på internetdejting. Har jag chans att möta kärleken där?
Kram

54 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3
Du är så klok , inte ödsla energi på sånt ..
Har fyllt på energin idag ute i solen och de underbart tilltalande färgerna i naturen som är som balsam för själen.. på en riktig lång promenad med glada hundar
Så härligt att höra att hon inte tycker illa om mig, jag ska räkna till 10 nästa gång och bara le när hon eller hennes barn gör tokigheter...så har jag gjort hitintills ....förutom igår....

Nu avloppstrassel...in med högtrycken och hoppas jag får "loss " det...:-)

Ha så trevligt med mamma din och ge MG en puss på nosen från oss

Kram Anki med flock

55 H:

skriven

Hej!
Kommer jag få en ny tjänst på mitt jobb 2018? Lr kommer jag hitta något annat jobb på annat företag?
Kram!

Svar: Jag ser dig på nytt jobb... och det ser ut att bli bra.. kram
Esmaralda

56 Penelope:

skriven

Hej Es

ser du någon större ekonmisk inkomst för mig snart?
kram

57 Hoppet kvar:

skriven

Hej Es

Blir det bättre och vänder det snart?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: