Vem är medial ?

Hur vet man om man har en andlighet inom sig ? OM man är medial ? 

Om  det ens är lönt att försöka utvecklas andligt?

Den frågan får jag ofta.

Och de är inte så lätt att veta. 

 

Man måste våga släppa taget för att verkligen känna efter

I meditation blir det enklast to let go…  att låta tankarna vandra hit och dit som de vill utan styrsel och rätt som det är kan de hamna i den andliga rummet… bara sådär.. liksom av sig själv !

OM MAN BARA TILLÅTER SIG.

 

Du kanske känner att du  har intuition och en viss magkänsla ? Detta kan vara  en indikation på andlighet

Sen handlar det mycket om vad man tror.

Tror man INTE på  magi…. då får man inte  heller uppleva någon magi !

Så är det bara

Det finns de som flinar lite och säger att ” Jamen överbevisa mig då” – och sådana människor kan man inte överbevisa.. men SKA inte ens försöka… det  tar så mycket energi att man blir dränerad på studs !!

 

Känner du att du har något inom dig som du vill gå vidare med och utforska… så välj noga hur du ska göra. Det finns kurser som är bra och det finns kurser som suger… och alla har gemensamt att de är rätt dyra.

Då dåliga kurserna går ut på att kursledaren lär ut hur man gör på DERAS sätt… men sanningen är att varje person har sitt eget sätt och måste hitta sin egen nyckel… och det är vad de bra kurserna går ut på… att få handledning i hur man hittar sin egen väg till en ökad andlighet!

Så var lite av en petimäter när du väljer kurs !

 

Andlig litteratur kan du läsa… och det är inte så noga vad… huvudsaken ska vara att det hjälper dig att tänka utanför den box du är  van att tänka i….

Lita på din egen känsla….ta ut svängarna i fantasin…. sätt ingen hämsko på dig själv oavsett vad… prata med dina vägledare… be om tecken och försöka att se och förstå de tecken som kommer till dig….

 

Det kräver en hel träning… men rätt som det är så tar du kanske klivet.. rakt in i en magisk värld och finner din plats där…  !!

 

Kram & kärlek 

1 Humla:

skriven

Hej Esmaralda!

Är mitt barn ett sk orkidébarn? Barnet är så otroligt känsligt, ibland förmår och kan jag inte bemöta det på rätt sätt.

Kram

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es hur upplevde L dejten med mig ? Han var mycket trevligare än jag trodde. Han skrev puss igår. Tror vi båda tänkte på åldersskillnaden...
Kram

3 Jennie:

skriven

Godmorgon! Ska nästa vecka på resa, och jag undrar om det finns någon chans till spontan semesterflirt eller är det helt enkelt fel resmål för att det skulle kunna hända? Tack på förhand! Kram

4 Naeano:

skriven

Vilken bra läsning att börja dagen med, så intressant! Tack :)

Själv är jag inte medial, långt ifrån.. Får nöja mig med en viss känslighet eller vad man nu ska kalla det.. Stark intuition kanske? Försöker lita på magkänslan iaf för den har oftast rätt.. Sen kan jag ofta märka av tex andlig närvaro utan att förstå vad eller varför så är nog lite öppen på så vis.. Utesluter inget och mycket går ju att förklara på naturlig väg men inte allt.. Men ja, intressant ämne hur som haver och något jag velat utforska mer.. Se vad man upptäcker eller inte :)

Lite roligt förresten.. Funderade för ett tag sen på huruvida man kan vara kristen utan att tro på gud och här tidigare iveckan hittade jag en bok som tar upp just den frågan, är en präst som skrivit den oxå så kommer bli intressant läsning när det väl beger sig..

En liten fråga oxå..

Förra veckan satt jag en stund utomhus på en lugn plats och pratade lite för mig själv, sände bla en tanke till dom i min familj som inte längre är här.. Tror du dom hörde mig? Tyckte dom om min pratstund isf? Och är det någon av dom som besöker mig/oss? Tänkte när det så ofta luktar kaffe eller cigaretter här hemma och det är inget vi använder oss av så ja.. Hade varit kul att få veta mer :)

Tack på förhand och ha en fortsatt go söndag 🌺

Svar: Javisst hörde din familj dig - ingen tvekan om den saken.. och de dina kommer ofta på små besök... du kan dofta dig till besöken.. lita på detta.. kram
Esmaralda

5 Sus:

skriven

Hej
Är inte speciellt andlig....
Önskar att de vore bättre.....
Har ju blivit ”lurad”rejält några gånger i livet.....
Inte fattat....
Då hade de varit bra....
Nu tex vad vill han...
vore bra att veta....
Love sus

6 Vv<3:

skriven

Hej esmeralda

Jag vet inte om jag har medial i mig .lite kanske tror jag.

Jag känner nästan som att denna mannen undviker mig för han tog bort igår sina vänner och bilden på fb.

Es, tänker ardi på mig/ kommer jag få barn med honom?

Kram

7 Sus:

skriven

Hej
Är inte speciellt andlig....
Önskar att de vore bättre.....
Har ju blivit ”lurad”rejält några gånger i livet.....
Inte fattat....
Då hade de varit bra....
Nu tex vad vill han...
vore bra att veta....
Love sus

Svar: Det ser ut som om ni ni tänker och vill olika.. ta det till dig.. kram :)
Esmaralda

8 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Intressant!
Jag tror att jag har något inom de andliga. Jag skulle vilja utforska ännu mer. Frågan är vad som är rätt väg för mig , har upplevt många gånger tecken inom de andliga och känner mig så tacksam.

Kan det vara så att kärleken kommer in på den butik/kaffe som jag jobbar på nu? Att vi ses där när jag jobbar?
Kram

9 Ullegull:

skriven

Hej,
Ser du om jag finner ett annat arbete snart? Är helt dränerad på energi och riskerar att bli sjukskriven vilket jag egentligen inte vill. Tror det blir svårt att få annat erbjudande då... Men hjärnan hänger liksom inte med längre.
Kram

Svar: Försök att hämta energi från annat... kram
Esmaralda

10 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du det kommer dröja över ett år till innan jag är i en relation? Eller att Det sker inom nästa år vad är mest troligt?
Kram

11 Camilla:

skriven

Hej Es, Har inte skrivit på en tid till dig, men nu har paniken i mig växt så mycket att jag behöver stöd, av dig, som jag litar på. Har litat alldeles för mycket på en besvärlig man i mitt liv, vet inte varför jag är så dum jämt, men nu är han skyldig mig ganska mycket pengar och vet inte hur jag skall komma ur dilemmat, han utnyttjar mig för att få alkohol och pengar och jag blir väl att betala... Det ser illa ut, har du nåt gott råd snälla Es?
Kram

Svar: Ja det ser illa ut... mannen är inte pålitlig och det är inte så stor chans att du får tillbaka dina pengar.. kanske en mindre summa.. tyvärr.. bryt med honom för din egen skull.......kram :)
Esmaralda

12 h:

skriven

Hej!
Min mormor var medial, min mamma är medial..jag är oxå det men har svårt att utveckla det..alla kuser jag har tittat på kostar väldigt mkt.
Kan du inte göra ett blogginlägg om hur man kommer igång lite lätt och grunderna. Skulle vara kul.
Kramar!

13 Jossan :

skriven

God morgon

Idag är jag så ledsen. Hade hoppats på att mina betyg från högskolan hade kommit men inte. De ska va i Umeå på onsdag. Lycka till med det... det känns som den skolan bara vill förstöra för mig.. så nu är det väl bara att glömma min validering.. Om jag inte skickar in det jag har först och sen betyget..

Inatt började jah drömma om A sen fortsatte drömmen om J. Drömmarna om J är der för han saknar mig? Eller jag kanske inte ens finns i hans tankar längre..

Idag blir det matlagning hela dagen..

Kram

14 Tildis :

skriven

Hej Es! Igår spontanbokades en resa i november. Ser allt ut att gå bra med flyg, boende osv? Ska bli så kul :) Kram

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Alltid lika intressant att läsa ikapp...du berikar <3
Har magkänslan...gäller att kunna släppa taget och bara vara..meditera...det har jag svårare för och sen kan jag inte stå upp för det andliga ...jag fegar ur...kan inte försvara min inställning till det....
Det är som om jag älskade choklad men om jag bjuds på det skakar jag på huvudet och säger nej nej inte tycker jag om choklad inte...

Ha en härlig söndag

Kram anki med flock

Svar: Men du kommer landa tryggt och bra i det andliga till slut :) kram :)
Esmaralda

16 Helena Ir:

skriven

Att kliva in i en magisk värld,låter i mina öron,helt underbart!
En gåva,som bör förvaltas väl..
Jag tror jag är rätt bra på att se utanför boxen..och något litet kan jag väl få till mig..och även fått till mig. När jag skickat min egen speciella färghealing så har jag några gånger sett/hört småsaker om den jag skickat till.
Ja,jag tror på att det krävs mycket jobb för att bli riktigt medial..

Blivit medbjuden ut i svampskogen idag..men känner en oro som inte riktigt släpper..lite skogsluft..så blir det väl bra!

Kram :)

Svar: Ja skogsluft blir bra.. kram :)
Esmaralda

17 Jc:

skriven

Undrar om du själv brukar spå dig? Eller låter du någon annan göra det på dig? Dina närmaste ser du vad som sker för dom?

Tycker själv jag har en bra magkänsla och skulle gärna utveckla mer av det andliga.
Vad har jag att vänta mig nu under sluttampen på 2017?💕 Kram


Svar: Nej jag spår mig inte... och vad det gäller mina närstående ser jag inte så klart.... fungerat bäst med helt okända.... nu under slutet av året kan du räkna med att träffa någon som gör intryck...du har ett beslut att fatta.. och det känns som om somligt vänder till det bättre.. kram
Esmaralda

18 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att vara slut nu, från hans sida?
Kram

19 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Om man inte tänker på något speciellt så kommer det bara om man inte pressar och stressar.
Om man öppnar upp o gör sig mottaglig.

Es, ser du mig ha familj med fler barn och köper hus?
Kram


Svar: Jag ser dig med familj och i hus.. kram
Esmaralda

20 EPM:

skriven

Godmorgon.

Jag har viss medial förmåga men den är känslostyrd. Jag sett tecken och är extra mottaglig då det är starka könslor i omlopp hos mig, dåväl glada som ledsna...

Nu har min ängel börjar dyka upp igen, jag önskar att vi kunde kommunicera med varandra. Som det är nu så visar han sig främst när jag behöver lugn och trygghet.
Har du nåt tips om hur jag kan göra?

Kram

Svar: Ta din ängel till dig när du känner närvaron och be då om hjälp och insikt .. prata med din ängel.. ofta... och lyssna in... jag vet att ni etablerar mer kontakt.. kram
Esmaralda

21 Oroliga Mim1:

skriven

Hej!

Blir det någon flytt snart?? vantrivs såå mycket där jag bor nu. Kan du möjligen se om det blir flytt nära eller längre bort?

Kram

Svar: En flytt blir det men kanske inte så väldigt långt bort.. kram
Esmaralda

22 Jula :

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för intressant läsning.
Har han bestämt sig för att inte vara med mig? Tror du det blir en relation mellan oss?
Kram

Svar: Som jag sagt innan så ser jag en annan kärlek vid din sida så småningom.. kram
Esmaralda

23 Skorpan:

skriven

Medial, nej tror jag inte jag är, kanske lite andlig?! Helt säkert skulle det vara ett skönt ställe att vara på, en plats där man garanterat får vara sig själv :).

Navken stel o tankarna dmurrar kring jobbet hela tiden. Fivk en löneförfrågan gällande ett kobb jag sökte i gredags, ser det positivt ut kring det jobbet eller nåt annat jobb? Har ångest nu :(. Inget går framåt...

Sol idag..
Kram Skorpan

Svar: Jobbet du sökte i fredags känns sådär.. men något som du kan trivas med dyker upp även om det kan dröja lite.. kram
Esmaralda

24 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
På sistone tycker jag vissa bekanta betett sig lite ovanligt. R till exempel. Ligger det något i det? Vet inte riktigt var jag har henne.
Tack!

25 Katten :

skriven

Sant att förnekare inte upplever magi. En närstående som hävdade att han bara trodde på det han kunde se och höra köpte en gammal gård. Där både hörde han, flera gånger, fotsteg tydligt och såg folk fast ingen var där. Men DÅ trodde han inte på det han såg och hörde, och någon känsla av magi var det såklart inte tal om. :-) Undrar hur han upplevde det då han själv gick över till andra sidan?

Svar: Ja, då i insåg han ju hur fel han haft och blev väldigt överraskad... men det föll snabbt på plats.. kram :)
Esmaralda

26 Undran :

skriven

Hej Esmaralda. Bor jag verkligen i rätt stad? Jag menar, det är en liten stad och de flesta här är upptagna. Jag har ju bott här förut i tiden och då blev det inget förhållande. Kan det verkligen komma till mig medan jag bor här?
Kram

27 Mia:

skriven

Hej!
Livet känns hårt nu. Tyckte att jag kommit ut ur allt, men sen kom fler bakslag, Nu känns det som kompisar sviker, väljer att umgås med andra.
När kommer jag att träffa någon, han med stor H, som jag kommer att leva med och kunna lita på? Blir det i år, nästa år? Bor jag kvar i min stad?

Kram

Svar: Chansen ökar att det bli nästa år... jag ser en flytt för dig också så småningom... kram
Esmaralda

28 Milla:

skriven

Hej, intressant ämne, vet ej om jag är helt medial för även högkänsliga ser väl mycket vad jag förstår.
Härligt att träffa mannen, den nya, igår, är det ngt speciellt jag ska tänka på för att det ska funka tror du. Fick ju healing av dig i lördags o efter det kom kärleken, el då bestämde han sig för att satsa på Jag med. Påverkade healingen....

29 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Är det så att kärleken kommer in på den butik/kaffe som jag jobbar på nu? Att vi ses där när jag jobbar?
Kram

30 S+shima:

skriven

Hej Es! Ser du om jag har medial inom mig.Jag har spått några förut och allt har stämmt in via kort och kan läsa av dom lite. Kan känna in vad som har hänt andra människor tidigare i live,t lite grann,och vet lite om allt. När kommer plusset att visa för mig att jag är gravid, hur länge dröjer det månader?? Kram

31 Anna:

skriven

Kära Es!

Har träffat en man, vi har väldigt fin vardagskontakt o många beröringspunkter. Finns det potential mellan oss? Att bli något djupare.?Han är separerad sedan över 1 år men allt är inte riktigt löst ännu med exfrun.

Stor kram

32 F:

skriven

Hade en intensiv dröm inatt. Där jag kommer ihåg så tydligt.

Bland annat att jag skulle sova hos en bekant. Men jag kände inte att jag kunde sova där. Det var flera sängar men ingen jag ville sova i.

Sen var jag på jobbet. Av någon konstig anledning så stänger jag av ström brytare och hör en sån smäll. Jag går runt och kollar och ser inget först. En kund ber mig städa toaletten för det var vatten på golvet. Sen ser jag att toaletten har ramlat på snedden. Men sen kommer jag ut och ser att högtalaren på utsidan brinner. Vad kan drömmen betyda? Är förvånad att jag kommer ihåg drömmen så tydligt.

33 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du något upplyftande som händer i mitt liv den här veckan?

Kram och kärlek.

34 Omedial med tro :

skriven

Hej Es!
Min mediala sida är tillfälligt oaktiv, men jag kan jobba med den och gå riktigt långt har du siat. Känner mig dock ganska nöjd som det är just nu, och har ju ändå den andliga tron.

För mig är det, det viktigaste. Det är en stor bit av mig :)

En fundering som jag burit på. Kring något helt annat. Tror du mr. rätt kan dyka upp innan årskiftet? Känner mig harmonisk i livet just nu, och redo.
Söndagskramen!


35 AnnaK:

skriven

Något orkidé barn är jag inte men den här känslan att inte passa in har alltid funnits. Känner mig alltid fel. När jag var yngre var jag plågsamt blyg men det är väl lite bättre med det men blyg är jag fortfarande. Har svårt att vara mig själv ofta och försöker anpassa mig för att passa in.....även på sociala medier. Med vissa personer kan jag dock vara mig själv. Jaja.....nog om det 😊

Mediala anlag sägs det att jag har men är isåfall rätt avstängd. Är ingenting jag orkar ta tag i att träna upp just nu heller. Tycker mig förnimma vissa saker mm och det får vara bra med det 😊

Ha en bra dag och kram 😊

36 CA:

skriven

Hej
Jo jag känner av att jag har någon här hemma ibland. Tycker inte om att spå andra men kanske kan göra det som äldre, dryga ut pensionen, vem vet, har ju en bok att skriva också.

Kommer jag att byta jobb snart eller ej? Blir den här chefen jag har nu kvar, för om hon inte blir kvar skulle jag vilja behålla jobbet.

Hur mår min Gabbe?

Fortsatt skön söndag
Kram

Svar: Chefen stannar inte kvar för alltid men ett tag till och det verkar som om du hittar något annat först.. kram
Esmaralda

37 Orolig:

skriven

Hej!

Blir det något nytt jobb i min hemstad eller på annan ort??? hoppas att du kan se nå något skulle underlätta för mig.

Kram

38 Orolig:

skriven

Hej!

Blir det något nytt jobb i min hemstad eller på annan ort??? hoppas att du kan se nå något skulle underlätta för mig.

Kram

Svar: Ja nytt jobb blir det helt klart.. sök gärna på annan ort.. ser mer lovande ut då.. kram
Esmaralda

39 Filippa:

skriven

Hej kommer jag äntligen få fira nyår själv?

Hoppas det löser sig snart för min bästa kollega.

Kram

40 Filippa:

skriven

Hej kommer det något bra sen när det har löst sig för min bästa kollega nu när jag har backat och gett henne andrum?

Kram

Svar: Ja den chansen är god om du inte går på för mycket utan känner in vad som är lagom... kram :)
Esmaralda

41 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda var på konsert i helgen och killen som kom med vatten frågade om jag frös och var kall. Vet inte varför han började prata med mig.
Var det ngt speciellt han ville ?
Kram

42 Memme:

skriven

Hej Esmaralda.
En man som börjar på F, han var nyligen med om en separation och han är väldigt inne i det just nu. Drömde strax innan de separerade att han skulle bli singel och börja kontakta mig. Tror du han har något intresse dör mig? Eller kommer att få det? Ser du något mellan oss framåt?
Kram

43 Mirre:

skriven

Hej Es, Kommer jag få godkänt på mitt kemitest i skolan imorgon?😬
Sen imorse när jag vaknade såg jag liksom formen av ett hundansikte i mitt täcke i sängen, supertydligt.. Det var smalt och spetsigt med nos och ögon..såg nästan ut som en varg. Betyder detta något, kan det vara något tecken eller budskap?
Kram :)

Svar: Ja det är ett tecken bara du själv kan försöka luska ut vad tecknet handlar om.. kram
Esmaralda

44 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag vet inte om jag är medial, men något har hänt som jag inte kan förklara så kanske, dock har jag inte brytt mig om att utveckla det. ☺

I natt drömde jag något helt otroligt, vet inte om det berodde på stress eller om min dröm verkligen betyder något:
Jag var med mamma någonstans. Det var fullt med snö överallt och jag såg en klunga med gamla klasskamrater till mig. Mamma och jag gick mot ett tält för att hämta ut mina och min systers biljetter i en tidning som liknade Metro och våra namn var skrivet som en liten reklam artikel som mamma sedan klippte ut och helt plötsligt befann jag mig inne på flygplatsen och visste inte ens vart jag skulle utan följde med strömmen och var helt vilse. Stannade upp då och då och tittade om jag kände igen någon men det gjorde jag inte utan fortsatte gå och var vilse. Sedan började jag springa av att jag inte skulle missa flyget och landet Paris var något som dök upp i huvudet och hela tiden började jag kolla vilken gate Paris hade. Mamma och syrran dök upp från ingenstans och vi letade tillsammns och frågade till och med efter vägen. Helt plötsligt mötte jag en kvinna som var en kines och hon hjälpte mig och frågade om mitt bagage och det enda jag visade upp var en lite väska och hon tog den och bar den åt mig. Kom till och med på att jag inte ens hade någon jacka med mig då den hade försvunnit helt. Jag försökte följa henne när vi åkte i rulltrapporna men det kom folk i mellan och jag tappade bort henne. Befann mig i ett smal rum med fyra sängar som stod längst väggen och någon serverade oss mat, flickan bredvid mig frågade om jag ville ha någon form av en stor skalbagge. Den hade vingar och rörde på sig. Jag tackade nej. Sedan gick jag uppför någon sorts korridor och det var mycket folk runt mig men jag kunde ändå se en jättefin natur på ena sidan med blommor och en liten damm. Jag såg den kinesiska kvinnan igen och försökte hinna ikapp henne men hon försvann. Jag hamnade sedan på ett uteställe och satte mig vid ett bord och sedan strömmade det in folk, bland annat den kinesiska kvinnan och jag fick tillbaka min väska. Jag vaknade sedan upp.

Vad tror du om drömmen? Stress eller betydde den något speciellt? Allt kändes så verkligt! Är det något jag ska ta till mig? Tack i förhand! Kram 🐝

45 Lattemorsan:

skriven

Som så många andra tillhör jag dem som levde i det andliga som barn.

Det var fint och ljust och inga konstigheter alls.

Någonstans i 12års åldern tryckte jag på off-knappen. För sent för att förneka allt som småbarnsfantasier :-)

Jo Esmaralda. Eftersom jag är ganska platsbunden i min studiestad i norr. Ser mötet med min tilltänkta ut att ske här?

Kram på er alla! Det är riktigt fint att få dela det andliga (och världsliga ting) en liten stund dagligen.

Extra tack till dig Es som gör det möjligt.

Svar: Det känns inte riktigt som det sker i just din stad även om det kanske inte är så långt bort.. kram :)
Esmaralda

46 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda Det känns som jag är andlig i bland! Hur ska man utveckla det känner du till några bra utbildare? Kram😃

47 Cecilia :

skriven

Om jag ändå hade förmåga ....
Här sökt och letat efter bilnyckeln sedan i tisdags kväll.... kan inte komma på vår den hamnat.... är förtvivlad....om jag kunde se den....om jag kunde få en aning var jag ska leta.....
Vore så innerligt tacksam för hjälp och råd.....
Ledsen....😔

Svar: Hemskt ledsen men jag är så dålig på att se försvunna grejor.. kanske kan någon annan hjälpa Cecilia ?
Esmaralda

48 Cecilia :

skriven

Hej Es...
Om jag ändå hade förmåga ....
Här sökt och letat efter bilnyckeln sedan i tisdags kväll.... kan inte komma på vår den hamnat.... är förtvivlad....om jag kunde se den....om jag kunde få en aning var jag ska leta.....
Vore så innerligt tacksam för hjälp och råd.....
Ledsen....😔

49 Razawa :

skriven

Hej Esmaralda
Oroar jag mig för mycket i onödan kring denna graviditet? Tänker missfall missfall hela tiden .. rädslan är så stor..
Kram 💕

50 HS:

skriven

Hej Es!

Behöver bryta vardagen och göra nåt kul så här på hösten. Sitter och tittar på olika helgresor, men har svårt att bestämma mig.

DJ-helg i Göteborg, dyrt men verkar bra. Får jag med mig några dit? Lite trött på att gå ensam på spelningar men kan ju bli kul ändå.

Kram

51 Miltons Mamma:

skriven

Ska strax läsa bloggen

Är på Hälsomässa.
Är lite hoppfull. Ska på storseans och hoppas att Milton kommer igenom. Kikade i en änglabok där jag skulle slå upp en sida. Blev "3 önskninga". Åhhh vad jag önskar nu 💖💖💖

Kjam

52 Nyponrosen:

skriven

Hej Esmaralda!
Vet du vem som har klippt sönder mina rosor på pappas grav?
Vem gör sådant på någons grav? Arg man blir...
Kram Nyponrosen

53 💕:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker han om mig? Och tänker han på mig?
Kram

54 A:

skriven

Hej Es

kommer det något positivt snart?
kram

55 sus:

skriven

hej
nu tappade jag de helt.....
love sus

56 Lotta:

skriven

....och jag vill ställa samma fråga som en annan.

Vad har jag att vänta nu de sista månaderna på året. Är lite orolig för varningen jag fick i seansen. I värsta fall blir det sjuksängen....woah....

Kram Lotta

57 Malmgatan :

skriven

Hej E!

Är Malmgatan 3 något vi ska satsa på ...är det de rätta huset ? Ser du något kring det kram

58 Michaela:

skriven

Lite medialt kanske jag har i mig. Nu på väg hem efter en helt underbar helg. Saknar honom redan. Första gången på 36 år som jag får uppleva kärlek. Mäktig känsla❤ Kram

Svar: Härligt :) Kram :)
Esmaralda

59 EPM:

skriven

Tack Es!
Jag ska göra så...

Ser du nåt om min situation med J? Du såg att situationen skulle stabilisera sig snart, är det nära nu?

Kram

60 Lilly :

skriven

Något spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

61 Ghostwriter :

skriven

Finns det någon chans att möta en ordentlig typ "därifrån"? För mig klickar jag aldrig med någon i verkligheten! Jag letar inte förhållande. Men samtidigt vore det fint att kunna dejta någon under en längre tid som leder till förhållande. Kommer jag möta någon sådan?
Där? Eller hur?

Stor kram

62 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Sprang på butikschefen och hon nämnde att ev först ett vikariat skulle bli ledigt och sedan kanske fast tjänst. Hon vissste inte än hur hon skulle göra. Hon frågade inte just mig om jag var intresserad utan hon nämnde det mer. ”Kollade” hon om jag var intresserad? Jag är bara Tim nu. Jag är ju såklart intresserad men sa inte det rakt ut eftersom jag inte ens vet om hon skulle tycka att jag passade för det. Ska jag vara tydligare med att jag är intresserad och har jag en chans här? Uppfattade hon det som att jag var intresserad?
Kram

63 Skorpan:

skriven

Tack för svaret Es!
Jippii, befriad från dammsugning, dammsugaren sa upp kontraktet idag. Vad fick den för fel ett tu tre? En extra utgift :( som jag definitivt skulle ha klarat mig utan..
Kram Skorpan

64 å:

skriven

Hejsan E!

vad hände m l i helgen? trött på mig el vill han att jag ska avsluta el låta det rinna ut i sanden? kram Åsa

65 Tisa:

skriven

Kommer jag att få den hjälp jag behöver nu?

Svar: Ja chansen ökar i alla fall.. kram
Esmaralda

66 Jennie:

skriven

Hej, hur stor/liten är chansen att det dyker upp någon spontan semesterflirt på min resa? Väntar fortfarande på romansen du spådde skulle dyka upp i somras. Kram

Svar: Ja en flirt kan det mycket väl bli.. ser ut som om det beror mest på dig... kram
Esmaralda

67 Matilda:

skriven

Åh. Jag önskar att jag vore en naturbegåvning på detta. Men så är tyvärr inte fallet..

Jahopp. Då var ännu en helg passerad. En riktigt mysig sådan för egen del :) Höjden av mys hade varit en man att komma hem till efter roligheter med vänninorna. Funderar på om mötet sker på min hemmaplan eller om jag befinner mig på annan plats?

Kram!

68 Alie:

skriven

Ett mycket intressant ämne, som kan diskuteras länge och väl..
Jag går ofta på min magkänsla och intuition och den sviker mig sällan och jag är nöjd och tacksam att jag har den. Sen är det klart att jag skulle vilja utvecklas och se om det går, men eftersom jag inte tagit tag i det närmre kanske det inte är menat så..
Jag har iaf lyckat meditera mig in i min inre kärna i hjärnan och det upplevde jag som stort och oerhört avkopplande, en obeskrivlig känsla.
Kram :)

69 Sus:

skriven

Hej
Blev helt ur gängorna....
Vad hände.....
Tröttnar ur....
Love sus

70 Jennie:

skriven

Tack för svar! Kram

71 F:

skriven



Något spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

72 OKTOBER Ghostwriter:

skriven

Finns det någon chans att möta en ordentlig typ "därifrån"? För mig klickar jag aldrig med någon i verkligheten! Jag letar inte förhållande. Men samtidigt vore det fint att kunna dejta någon under en längre tid som leder till förhållande. Kommer jag möta någon sådan?
Där? Eller hur?

Stor kram

73 ?:

skriven



Hade en intensiv dröm inatt. Där jag kommer ihåg så tydligt. 

Bland annat att jag skulle sova hos en bekant. Men jag kände inte att jag kunde sova där. Det var flera sängar men ingen jag ville sova i. 

Sen var jag på jobbet. Av någon konstig anledning så stänger jag av ström brytare och hör en sån smäll. Jag går runt och kollar och ser inget först. En kund ber mig städa toaletten för det var vatten på golvet. Sen ser jag att toaletten har ramlat på snedden. Men sen kommer jag ut och ser att högtalaren på utsidan brinner. Vad kan drömmen betyda? Är förvånad att jag kommer ihåg drömmen så tydligt.

74 Anna:

skriven

Kära Es!

Har träffat en bra man. Vi har en fin vardagskontakt o många beröringspunkter. Finns det potential till något djupare mellan oss? Han är separerad sedan över 1 år. Men inte helt klar på vissa punkter med sin exfru.

Stor kram

75 Zita:

skriven

Hejj Esmaralda tror du kärleken kommer och knackar på
Min dörr snart! ?🙈😃

76 Prata:

skriven

Varför vill han ha konraktr med mig? Kan inte klura ut det ☺

77 Anki:

skriven

Cecilia : Nu har inte detta med medialitet att göra ..utan mer "vana" att lägga bort nycklar... Har du letat i fickorna ...ordentligt
som tex i koftan ?
Lycka till

Kram Anki

78 Helena Ir:

skriven

En skön dag i skogen..med massor av svamp. Nu gav jag bort det jag plockat..den kan väninnan sälja på marknaden..

Jag känner att jag har talismaner som fortfarande lever..idag var det riktigt pirr på båda två igen.

Till dig som förlagt dina bilnycklar..kanske har du frågat tidigare..men vet att jag läst något för någon dag sedan.
Då såg jag något lite konstigt..som ett stolsben,bordsben eller benet på någon annan möbel. Vet inte om det kan hjälpa något..

Tisa (28) igår,du som satt ut medicin..Det är tufft! Jag gjorde det själv för några år sedan,på eget bevåg. Det man måste göra är att göra det VÄLDIGT försiktigt..skära ner på dosen var 5-6 vecka..eller kanske ännu längre,beroende på vilken medicin du trappat ur! Det tar tid..och det är jobbigt. Ångest/oro är vanliga utsättningsproblem. Om du orkar så gå promenader för att öka på ditt serotonin..jag tyckte även att kamomillte lugnade mig på kvällarna.
Även om det är jobbigt nu..så kommer det att gå över! Det kan jag lova dig!!

Kram :)

Svar: Härligt att du känner av talismanerna !! Kram :)
Esmaralda

79 Ledsen i höstmörkret:

skriven

Hej Esmeralda, kommer en man som jag känner ytligt in i mitt liv?

80 Åsa:

skriven

Hej,

tror jag fick ett tecken från min avlidne far igår. Kan det vara att ett tecken att det jag önskar är på väg till mig nu äntligen?

Svar: Du fick tecken av din far... helt klart... men vad han menar vet jag inte.. det vet bara du.. kram
Esmaralda

81 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag vet inte om jag är medial, men något har hänt som jag inte kan förklara så kanske, dock har jag inte brytt mig om att utveckla det. ☺

I natt drömde jag något helt otroligt, vet inte om det berodde på stress eller om min dröm verkligen betyder något:
Jag var med mamma någonstans. Det var fullt med snö överallt och jag såg en klunga med gamla klasskamrater till mig. Mamma och jag gick mot ett tält för att hämta ut mina och min systers biljetter i en tidning som liknade Metro och våra namn var skrivet som en liten reklam artikel som mamma sedan klippte ut och helt plötsligt befann jag mig inne på flygplatsen och visste inte ens vart jag skulle utan följde med strömmen och var helt vilse. Stannade upp då och då och tittade om jag kände igen någon men det gjorde jag inte utan fortsatte gå och var vilse. Sedan började jag springa av att jag inte skulle missa flyget och landet Paris var något som dök upp i huvudet och hela tiden började jag kolla vilken gate Paris hade. Mamma och syrran dök upp från ingenstans och vi letade tillsammns och frågade till och med efter vägen. Helt plötsligt mötte jag en kvinna som var en kines och hon hjälpte mig och frågade om mitt bagage och det enda jag visade upp var en lite väska och hon tog den och bar den åt mig. Kom till och med på att jag inte ens hade någon jacka med mig då den hade försvunnit helt. Jag försökte följa henne när vi åkte i rulltrapporna men det kom folk i mellan och jag tappade bort henne. Befann mig i ett smal rum med fyra sängar som stod längst väggen och någon serverade oss mat, flickan bredvid mig frågade om jag ville ha någon form av en stor skalbagge. Den hade vingar och rörde på sig. Jag tackade nej. Sedan gick jag uppför någon sorts korridor och det var mycket folk runt mig men jag kunde ändå se en jättefin natur på ena sidan med blommor och en liten damm. Jag såg den kinesiska kvinnan igen och försökte hinna ikapp henne men hon försvann. Jag hamnade sedan på ett uteställe och satte mig vid ett bord och sedan strömmade det in folk, bland annat den kinesiska kvinnan och jag fick tillbaka min väska. Jag vaknade sedan upp.

Vad tror du om drömmen? Stress eller betydde den något speciellt? Allt kändes så verkligt! Är det något jag ska ta till mig? Tack i förhand! Kram 🐝

82 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Vet att du har nämnt att dom två första barnen för mig blir tätt och senare kommer barn nummer tre. Då jag har bestämt mig för att vara mammaledig fram till barnet blivit tre år då jag har fått en annan syn på när jag tycker barn ska börja på förskolan. Undrar jag nyfiket om du ser om jag kommer jobba länge innan trean kommer? Eller blir det bara något få år? Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

83 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Vet att du har nämnt att dom två första barnen för mig blir tätt och senare kommer barn nummer tre. Då jag har bestämt mig för att vara mammaledig fram till barnet blivit tre år då jag har fått en annan syn på när jag tycker barn ska börja på förskolan. Undrar jag nyfiket om du ser om jag kommer jobba länge innan trean kommer? Eller blir det bara något få år? Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

84 Helen:

skriven

Ja det är frågan.
Det är kanske det där att börja lita på sig själv
Har tänt i kaminen här hemma, satt på lite mat och är ovavnligt trött.

Börjar dessutom fundera på om jag fått nått i näsan :-) eller om det är vedträna som luktar,
För jag tycker att det luktar som de kan göra o äldre hus i en farstu där man hängt en fuktig gammal rock.

85 barbie:

skriven

jag vet inte mitt liv, verkar så lågt det bara kan ggå, jag vet inte vad jag vill, jah älskar pappa <3 jag undrar om jag får ett jobb ett mycket bra jobb snart där jag stannnar verkligen ser du det?

Svar: Du bör nog fundera på studier.. då når du dit du vill så småningom.. kram :)
Esmaralda

86 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om jag gör bäst i att vara hemma ett par dagar med tanke på mitt mående? Eller ger sig febern tills imorn?

Kram och kärlek.

87 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Är det så att kärleken kommer in på den butik/kaffe som jag jobbar på nu? Att vi ses där när jag jobbar?
Kram

88 Elsie🌷:

skriven

Just medial tror jag inte att jag är,men ofta känner jag på mig vad som kommer att hända..typ personer man tänkt på som dyker upp etc..

En gång var jag på storseans med ett par som gått någon kurs..
Omg säger jag bara!
Karlen ställde ledande frågor till publiken och försökte till varje pris hitta någon som passade in på "anden" som var på besök.. kändes sååå oseriösa!

Hur är det med vår bekant egentligen?
Kommer h*n någonsin gå vidare efter vad som hänt? Tycker h*n borde ta sig i kragen..🤔
Ha en skön söndagkväll😃
Kram Elsie 🌷

Svar: Har jag också varit med om och det blir så patetiskt !! Din bekant tar sig samman men det lär nog dröja ett tag till.. kram
Esmaralda

89 Lite jävlar anamma:

skriven

Önsketänk att det där kommit mer naturligt...

Men allt går att träna upp om viljan finns ☺️

En fundering som jag burit på. Tror du mr. rätt kan dyka upp innan årskiftet? Känner mig harmonisk i livet just nu, och redo.

Söndagskramen!

90 Tant grå:

skriven

Hej Es

Ser du mig lyckas blir jag lycklig någon dag?
kram

Svar: Ja det lovar jag att du blir.. kram :)
Esmaralda

91 Lusen:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänker han på mig o saknar mig i sin vardag?
Kram

92 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Sprang på butikschefen och hon nämnde att ev först ett vikariat skulle bli ledigt och sedan kanske fast tjänst. Hon vissste inte än hur hon skulle göra. Hon frågade inte just mig om jag var intresserad utan hon nämnde det mer. ”Kollade” hon om jag var intresserad? Jag är bara Tim nu. Jag är ju såklart intresserad men sa inte det rakt ut eftersom jag inte ens vet om hon skulle tycka att jag passade för det. Ska jag vara tydligare med att jag är intresserad och har jag en chans?
Kram

93 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han mörkhåriga killen med lite spräckliga ögon ha något intresse för mig? Eller kommer att få det?
Ser du något mellan oss?
Kram

94 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Vill han ha någon som är mer spontan rolig, ”oansvarig”?
Kram

95 Tant grå:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram<3

96 Smöla:

skriven

Nån slags intuition har jag, men önskar att jag kunde vara Mer medial.. jag älskar andevärlden!
Vad är det första du får upp kring mig?

97 Agnes:

skriven

Funderar på om jag ska ta upp det som gnager...men tycker det känns så futtigt på ngt vis...

Kram!

98 Monica:

skriven

Hei Ezmaralda!

Vi er et par som er helt fortvilet og lurer desperat på hvor vår kjære pusekatt har blitt av.
Kan du se han?

Han heter Findus og er snart to år gammel.
Han forsvant fra vår leilighet i Los Cristianos, Tenerife, natt til i går.
Han er innekatt men har vært på taket her vi bor, noen ganger. Da med et par andre katter.

Takknemlig for svar.

Mvh,
Monica og Jan.

Svar: Hemskt ledsen men att se saker, djur eller människor som försvunnit är jag inte alls bra på.. kram :)
Esmaralda

99 Tora.S:

skriven

Hej, blev rekommenderad att vända mig till dig då jag har dagligt besök hemma av andar och är för rädd för att öppna upp mig för mycket igen då jag har svårt o stänga ner när jag väl är öppen.
Är dock väldigt intresserad och veta vem det är som är o hälsar på mig och min man..
Gör du även hel seanser?

Svar: Välkommen att maila mig på: [email protected] och jag mailar tillbaka all info.. välkommen !
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: