Vinnaren är....

 
Och vinnaren av  regression är TINTIN... en stor grattiskram till dig !!
 
Var snäll och ring Nettan snarast på 070 6661570  så att du kan boka in en tid  och jag önskar dig en glädjerik och händelseladdad regression !!
 
Tack alla ni andra som deltagit... både jag och Nettan önskar att vi kunde ge er alla regression.. ni är så många som verkligen skulle ha glädje av detta !!
 
Ni får alla varsin stor kram av oss
 
I ljus & kärlek
1 Skrållann:

skriven

Hej!
Grattis till Tintin!
Min gamla vän verkar ha hamnat i rejält trubbel och tydligen blivit lurad av kolleger/partners i en stor företagsaffär. Jag har hört det genom en gemensam bekant för mina meddelanden eller samtal svarar han inte på. Jag vägrar tro att han inte behöver mig just nu och vill så gärna ställa upp. Tänkte om jag skulle åka hem till honom i veckan. Hur ska jag agera?

Kram❤

2 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag hitta min plats på det här jobbet? Eller finns det annat ställe som jag ska vara på?

Kram och kärlek.

3 Skorpan:

skriven

Grattis Tintin! Ser framemot en gästblogg sen :).

Intensiva drömmar om den snygga grannen i natt :D, nej inget sånt alls, o jag undrar hur jag faktiskt alltid nu o då stöter på någon människa som är så "rätt" för mig? Som jag kan babbla med om allt, typ. Jag är nog blessed i det hänseendet.

Undrar vad som ännu kommer att hända idag? Skulle koka kaff o trycker lyckligt på on-knappen, ja just det, kaffe o vattn borde kanske finnas i kokaren ;D. Hur kan man vara så kollrig? Sovit tillräckligt tycker jag. Det var kanske bara en urkoppling i hjärnan...

Ansökan sände jag iväg igåt kväll o nu är det bara att vänta till nästa vecka o se om jag får kallelse till intervju. Det stod ju liksom mitt namn på platsen ;). Får vänta o se...

Önskar alla en trevlig lördag!
Kram Skorpan

4 Misstjejen:

skriven

Kommer det går bra på måndag av möte mellan mig och A han. Kommer det var lösning?

5 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Undrar om M har det bra nu? Är han i himlen? Är så ledsen för att han gått bort.
Tack!

Svar: Han har de så bra nu.. kram
Esmaralda

6 Mii:

skriven

Grattis Tintin!!
Hoppas du får stor nytta av din regression:)

Es, ser du om han har känslor för mig? Kan det bli vi i en relation? Eller blir det ändå inte så och jag ska gå vidare?
Kram

7 <3:

skriven

Stor kram tillbaka till er 🤗. Är min känsla rätt att Pernilla ville vara lite spydig och elak med sin kommentar igår ? Sur att jag bytt salong känns det som. Dumt att gå till en salong som tar överpriser och man inte käner sig bekväm. Har så svårt för henne verkar bara vara yta där inget genuint.
Är hon verkligen så lycklig som hon vill ge sken av på sociala medier ?
Kram

8 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Grattis Tintin! Jag hoppas verkligen att regressionen ger dej svaren på allt du varit med om. Tror Nettan är helt fantastisk efter vad man hört. Lycka Till.
Är lite nyfiken på en återblick jag med men måste tänka på det ett tag till.
Idag blir en lugn dag, planerar lite ledighet längre fram då jag hoppas få lite gjort. Är det så att min talisman fortfarande är i livet? Igår hände allt jag bad om inom loppet på en halvtimma och jag har en konstig känsla i kroppen, är flingen lite sugen på en dejt?
Kram :-)

9 Kia:

skriven

Hej! För 14 dgr sen sjönk jag ihop och blev medvetslös, min son hittade mig, förvirrad, till sjukhus och är under utredning nu. Kan du se vad som orsakade kollapsen och kommer jag att kunna återgå i arbete?Många funderingar, 1,5 år ungefär till pensionen.
mvh
Kia

10 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Igår kväll när jag låg i sängen och skulle sova så fick jag en lustig idé. Jag hade läst framsidan på en träningstidning och tyckte att det var så viktfixerat. Jag menar, det finns ju hundra anledningar till varför motion är bra, kunde man inte skriva om något annat? Jag roade mig med att byta ut "vikt" i rubrikerna till andra saker som man får ut av träning. Det blev såhär :
7 livsmedel som ökar ditt välbefinnande.
4 kända PT avslöjar, effektiva övningar som maximerar din sömn.
Få sänkt kolesterol snabbt, mirakelträningen som hjälper.

Jag tyckte att det var hemskt roligt att ändra om rubrikerna. Jag lade mig ner och blundade, lät tankarna fara förbi och sen tänkte jag att jag skulle skriva något på temat nästa dag.
Då hörde jag ett starkt och klart "ja".
Jag blev lite skärrad eftersom det bara var jag hemma. Om man bortser från kaninerna men de kan inte säga ja.
Vem sa ja? Och varför?
Det kändes lite läskigt att ha en ja-sägare i sovrummet när jag trodde att jag var ensam.

Kram ThereseC

11 Lilla ja:

skriven

Hej Esmaralda.
Möter jag kärleken medan jag bor i staden jag bor i nu? Eller blir det flytt till annan stad innan?
Har inga planer på att flytta från nu.
Men du har du sett att kärleken är från annan stad, men bor jag i staden jag bor i nu när mötet sker?
Kram

12 Miltons Mamma:

skriven

Stort Grattis TINTIN :)

13 Miltons Mamma:

skriven

Halloj!
Ang min fråga igår om jag skulle avsäga mig vårdnaden... På bussen hem efter att ha hämtat sonen i skolan så bad jag Milton om hjälp. Jag bad honom (och änglarna) att visa mig genom en regnbåge vad som var bäst för sonen och vad det rätta beslutet skulle vara. Om jag skulle se en regnbåge så var svaret att han har det bättre hos mig och att jag inte ska ge upp.

Jag kikade hoppfullt ut genom fönstret. Ingen regnbåge. Vid näst sista hållplatsen skriker sonen till: "Mamma en regnbåge".
I ren glädje rusar vi av, på fel hållplats. Hahahaha. Och nej sonen visste inget om frågan (Den frågade jag självklart tyst i huvudet) men han blev lika upprymd över att se denna fantastiska båge som jag blev.

Den var enorm, otroligt färgglad och gick från ena sidan till nästa. Vid nästa hållplats var den borta. Inte ett spår av regnbågen, den bara försvann. Man brukar se dem bli svagare, mindre för att sedan försvinna men denna var bara borta.

Jag kan ju inte få ett bättre och klarare svar. Eller vad säger du Es? :) Den regnbågen var mitt svar. Behöver kanske inte fråga men gör det ändå...Var det Milton? <3

Kjam

14 EPM:

skriven

Grattis Tintin!👏🏼❤❤

15 Linda N:

skriven

Grattis Tintin!!🎉👍

16 Tintin:

skriven

Jag vill tacka dig Linda som gör denna regressionen möjlig för mig. Jag kommer att få den senare i kväll och ser väldigt mycket fram emot den. Du är en fin människa som tänker till och med på okända medmänniskor och ger en sådan fin gåva. Tack och kramar om.

17 M:

skriven

Ett stort grattis Tintin
ps: kände på mig i går att detta blir Tinin som vinner helt klart ochrätt hade jag:) om inte så kanske hoppet vinner:) är jag medial Es?
kram

Svar: Du har en förmåga som är vilande och som du kan väcka.. kram
Esmaralda

18 S:

skriven

Vad häftigt Miltons Mamma att få ett så tydligt svar från Milton:)Det skall jag pröva med framöver och fråga min ängel om ett tecken:)
kram:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: