En dag på jobbet

 
En  lycklig MG på jobbet som kontrollansvariges assistent... ... och  får korn på en halväten burk tonfisk....och sen är den inte halväten mer utan uppäten !  I ett nafs.  Någon stackare fick äta sitt bröd utan  fisk till lunch !  Själv tycker MG att han gör en insats...mat ska inte stå så där och förfaras, anser han....
 
 
Här inspekteras ett stort hål... fasligt stort, konstaterar MG som  en liten  stund försökte hasa sig baklänges ner eftersom tratten tog emot och skyfflade upp all jord när han försökte framlänges. Inget av sätten var bra så han konstaterade bara... hålet är ok.. och gick vidare mot nästa  besiktningsmoment !!
 
 
Nybadad o glad.. att bada och bli schampomasserad är hur gott som helst  och han ger ifrån sig små mysljud hela tiden ! Sen ska det svepas in i handduk och sittas i knä och mysa.
 
 
Tratten hänger fortfarande  med.. men allt mer sällan nu
Såret är inte helt läkt.. han vill slicka... för mycket... och blir lätt lite obsessed... och då åker tratten på.
Men snart ska vi vara kvitt den helt och hållet !!
 
 
Och så till sist måste jag visa er... jag hittade en söt liten piedestal till  rummet....  kruka från Ullared och det blev riktigt fint tycker jag....
 
Kram & kärlek
 
 
1 Tisa:

skriven

Hej Es!

Får jag vara kvar så länge jag känner att jag behöver? Dvs. När mediciner har stabiliseras och så?

Svar: Ja så känns det... chansen är god.. kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon bästa MG helt klart att mat inte ska förfaras. Det håller min lilla 🐶med om. Kan du fråga matte om Jocke E är en bra kille eller psykopat som en vännina tror.
Matte undrar med vad Leif E agenda är ? Är han fortfarande en obotlig kvinnokarl. Han har mycket som matte gillar men åldern är det lite sisådär med. Han tog chansen nu efter sju år att höra av sig när min matte lämnat G.
Det är ingen okänd man den här L. Han kan ju ha ändrat på sig. Men kan man lära oss gamla hundar sitta. Vi gör ju som vi vill.
Kram


3 J:

skriven

Roligt med arbetsbesök tyckte säkert MG💕🐶.
Fint med den nya pedistalen 🌺.
I vilket sammanhang möter jag 💕👨?!.. är det inne eller ute? Vad ska jag ha 👀👁öppna ? Kram

4 Dunegull:

skriven

Blir det valpar nästa försök och en hund till mig?

5 sus:

skriven

hej
bra jobbat.....
fint med piedestal.....
fredag....
skönt....
tror du jag kan få jobbet?
hur stor chans?
love sus

Svar: Chansen är runt 70 % och jag håller tummarna.. kram :)
Esmaralda

6 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Han är sådan glädjespridare Mg här på bloggen.
Jag gillar byrån otroligt mycket, jätte fint!!

Es, är det hon som inte verkar vilja? Blir det något riktigt av det här någon gång?
Kram


7 F:

skriven

Godmorgon från en Trötter ser du om nästa år blir året .Vi flyttar utomlands?

Svar: Det ser jag inte... men jag ser att det blir en utlandsflytt.. om inte nästa år.. så närmar det sig i alla fall.. kram
Esmaralda

8 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Tråkigt med tratten förstås men det är såklart ett absolut måste!!
Ser jag ut att fortfarande vara själv/ singel kring jul/nyår? Hur ser det ut för mig lite framåt?
Kram

9 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det en dag när han kommer vilja ge oss en chans igen?
Kram

10 Smöla:

skriven

Varför tog han inte eget initiativ? Vad vill han egentligen?

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Duktig han är MG som arbetar trots tratt...vilken envis historia det vart ...Hade eksem på Mira ett år och det kändes som tratten alltid satt på...men lugna Mg att trägen vinner ...

Här lagom till helgen fick jag kallduschen ifråga om min diabetes och värden...att det ska vara så svårt att låta bli vissa sötsaker ...i mitt fall lakrits och salta grodor...
Har även gjort rawfoodlakritsbollar och petat i mig dom med gott samvete ...det är ju liite nyttigare med rawfood...not !meen så gott !

Måste nu ta tag i mitt intag ...sophämtningen var idag...så igår åkte inköpta salta grodor o dyl i sopen...sen får jag be till gudarna ,för det är svårt med sockertroll bedrägligt utklädda i lakritsform ...

Trevlig helg <3
Kram Anki med flock

Svar: Lakrits är bland det bästa som finns !! Absolut no no att ha hemma !! Lycka till med kampen.. kram :)
Esmaralda

12 Misstjejen:

skriven

Hej

varför det dyk upp ibland när dom prata om en man T med mig och berätta om honom. såg honom fåtal gånger förut efter våra möte.

även idag jag drömmar om honom att vi åka till kyrkan att fotograf där och det var spända och stelt mellan oss.

vad kan det betyder om oss. kommer det något gång blir en lösning problem mellan oss och kan blir en normalt prat mellan oss.

saknar han mig eller har han förstår om vad jag tänker också.

vill han förlåta mig?

varför dyk upp det ibland ändå när andra prata om honom med mig eller sett honom...

Hoppas du kan svar på min fråga

ha det bra

Svar: Känns inte som att det finns förutsättningar att bli så bra mellan er... kanske bäst att du går vidare och lägger locket på det gamla.. kram :)
Esmaralda

13 kvinnan:

skriven

hej vad fint du har fått det. kan du se hur min livslinje är. kram

Svar: Stark och intakt... kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

MG har helt rätt, mat ska inte stå o förfaras, men kanske borde man be om lov först ;).. Ser inget vidare ut att arbeta med tratten på, ja vad annat är möjligt om han inte låter bli att slicka på såret. En hund som gillar att bli badad, det är skönt tycker jag. Då behöver man inte jag honom land o rike runt då han ska tvättas...

Piedestalen är som gjord för att stå där Es, snyggt. O färgen är fin, en klick bland allt det vita. Ens eget hushåll består av sånt som man har haft råd att köpa, lite snygare n de första möblerna dock ;). Hade jag råd skulle jag byta ut det mesta... Men det har jag inte o därför får det stå där o samla damm. Är mer av den oflitiga typen när det gäller att städa. O nu borde det absolut göras, hmm, får se vilken dag som offras till det görat.

Helgen är här, kan den eller en snar framtid tänkas komma med något upplyftande Es? Måste ringa om tv:n, behöver en kompis där jag ligger i mitt soffhörn i kväll ;)... Ens den...
Önskar alla en trevlig dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja städ är sånt som är kul efteråt... inte under tiden.... gör du något extra i helgen så tror jag det blir bra.. kram :)
Esmaralda

15 Milla:

skriven

Hej,
Är nyopererad o känner mig låg, gör ont o exmaken vill inte hjälpa till så barnen får mat. Säger att jag får operera mig när det är barnfri vecka o fast han lovat saker så struntade han i dem. Vad är det för fel på honom? Svårt att hantera för mug. Han slingrar sig o svarar aldrig med sameningen vilket gör mig frustrerad. Ser du ngt?

Svar: Skitdåligt beteende från exmaken särskilt som han lovat... nu har du facit kring hurdan han är så räkna inte med honom framöver... lös saker på annat sätt... kram o krya på dej nu :)
Esmaralda

16 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han så starka känslor för henne som han vill förmedla till mig? Eller tycker han det är lättast att säga så? Är han kär med starka känslor?
Är det pågrund utav att han träffat henne som han är avvikande mot mig?
Kram

17 k:

skriven

Hur ska jag hantera honom när han surar ihop, blir så emellanåt när han blir less över något eller surar ihop. Han är en svår människa.

Men jag har inga tvivel om att jag vill leva med honom, och jag trooor att han vill göra det med mig också. Säger tror för när det blir downs så blir jag jättekluven när han inte ens vill prata eller ta i mig. Men när det är bra är det superbra så då ska vi typ gifta oss och allt är supersuperbra.

Hur ska jag agera och vad tänker han ?

Kram

Svar: Se upp för den passiva aggressivitet som han har.. det kan bli träligt och jobbigt i längden... det är han som ska förändra, inte du och förmår han inte det... ja då blir det tungt att leva med honom.. kram
Esmaralda

18 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Du har ju världens roligaste och bästa hund, smart är han ju också, han får väl extra goda ben som belöning va?
Ännu en regnig dag, när såg vi solen sist egentligen men idag blir det höst på allvar🍁
Denna man som jag är barnsligt förtjust i, vad tänker han om mej egentligen? Gillar han det jag gör? En mindre regnig dag önskar jag dej🍁🍂

Svar: Han får en hel del Godsaker, Glenn :) Mannen gillar det du gör.. kram :)
Esmaralda

19 EPM:

skriven

Godmorgon.

Mitt hjärta går sönder nu när sonen är så ledsen om mornarna. Det är nog bara nu i början, skolan är ny mm. Men jag fasar för hur det kommer gå och hur han kommer reagera och funka sen när vi delar på oss..?

Nu har öven min chef börjat strula, innan var det helt ok att jag skulle kunna jobba varannan vecka hemma efter vi separerat men nu hänger han upp sig på att det kommer fela med 10% av min sysselsättningsgrad.
Jag känner mig nedslagen, motarbetad och ensam.
Ser du hur det kommer bli till slut?

Kramar

Svar: Det tar lite tid men kommer bli bar för sonen !! Saker och ting kommer att lösa sig.. kram :)
Esmaralda

20 lilly:

skriven

lite nyfiken håller ni på att renovera?? kram o trevlig helg

Svar: Det är mitt rum som jag fixat till... bara mitt... det som blev över när sonen flyttat hemifrån och om du letar dig tillbaka i bloggen så har jag ett inslag med foton på hela spektaklet.. kram :)
Esmaralda

21 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Är jag omtyckt på nya jobbet?
Kram

Svar: Ja det är du.. kram
Esmaralda

22 Hej:

skriven

Ingen rolig dag idag. Bara trött och ledsen. Maken verkar inte förstå hur jobbiga helgerna han arbetar är när jag får dra hela lasset själv. Igår rykte han bara på axlarna när vi troligtvis inte kunde få hjälp med barnen. Han ringde efter barnvakt igår trots att jag bad honom för flera veckor sedan att han får hjälpa till att lösa det vissa helger han jobbar.
Har han fattat hur tufft det är nu?

23 Höst:

skriven

Struten är fin på MannaBonneGlen. Lydig hund som kan följa med på jobbet,
Hösten är nu här,, kommer jag att få mysa med någon man
Då?? Kram

Svar: Det kan bli en fling men den stora kärleken dröjer nog en tid till.. kram :)
Esmaralda

24 L:

skriven

Hej Esmaralda
Hur ser det ut för mig med kärlek i jul nyår?
Kram

25 TjejenO:

skriven

Hej,

Jag kommer få en seans av dig inom kort. Men idag mår jag sp dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen, kommer det lösa sig med jobbet?

Känns som alla är emot mig 😰

Kram

Svar: Ta tag i en sak åt gången och andas ut.. det kommer att lösa sig och du kommer må bra igen.. kram
Esmaralda

26 Helena Ir:

skriven

Duktig Mannabonne..som jobbar trots hindret runt halsen!

Ja,piedestalen var fin..:)

Ha det så bra!

Puss till lille mannen..kram :)

Svar: Och han pussas så glatt tillbaka :)
Esmaralda

27 Jessica:

skriven

Hej Es,
Kommer allt bli som vanligt mellan mig och min tjejkompis igen?
Vi har pratat ut, men det verkar som hon fortfarande är arg..
Kram

Svar: Det kan ta tid men blir bättre... kram
Esmaralda

28 k:

skriven

tack

Det är jättejobbigt faktiskt, ibland undrar jag om det är värt det. Men nu sitter vi där vi sitter med hus, barn o allt möjligt. Och innerst inne är ju det så jag vill ha det. Vara tillsammans o ha det bra. Superbra!
Men sen kommer solen och då blir allt så underbart. Vi har riktigt roligt med varandra och kommer varandra riktigt nära.

Men ibland (som nu) tycker han att jag har ljugit om saker fast jag inte har det. Men vill inte säga vad och jag får inte chansen att ge någon förklaring.
Visst jag har ljugit om saker om mitt förflutna till honom, men det har vi rett ut och jag gör det absolut inte idag, den läxan har jag lärt mig. Men det var för att skydda mina dåliga beteenden jag hade då.

Jag vill prata och reda ut, han tycker han har gett mig så många chanser så det är ingen ide.

vad vill han egentligen med mig och oss ?

Jag blir jättekluven.

29 Solstjärnan:

skriven

Hej🌝

Kontrollansvariges assistent jobbar på som vanligt.Så duktig du är MG🌝

Skicklig som du är missar du inga som helst godbitar.🌝
Nu skulle man ju anta att en och annan arbetsman borde ta i beaktande din del av deras lunch🌝.De bör väl ha nåt gott med sig de dagar du dyker upp..
Mängden av mat är ju dessutom mycket viktig.Annars räcker lunchen bara till dig..

Inspektion av gropar med tratt kan som du säger ställa till med en del problem.
Att få in en massa jord överallt är ju verkligen inget att föredra ! Tvii!!
Men ser ju att du löste även det problemet hur bra som helst.
Är man skicklig så är man, eller hur 😁!

Nog har kontrollansvarige husse allt tur att ha dig med.Utan dig skulle det nog bli så mycket svårare att jobba.

MG, undrar om du kan fråga matte vem av oss tar det första steget/ kontakten jag eller min soulm.?

Kram Solstjärnan 🌟

30 <3:

skriven

Hej älskade Es och MG.
Blir det någon resa till sol och värme innan jul eller runt där ? Kan den speciella resan jag tänker på bli av ?
Så grått och trist ute nu.
Kram

31 k:

skriven

tack

Det är jättejobbigt faktiskt, ibland undrar jag om det är värt det. Men nu sitter vi där vi sitter med hus, barn o allt möjligt. Och innerst inne är ju det så jag vill ha det. Vara tillsammans o ha det bra. Superbra!
Men sen kommer solen och då blir allt så underbart. Vi har riktigt roligt med varandra och kommer varandra riktigt nära.

Men ibland (som nu) tycker han att jag har ljugit om saker fast jag inte har det. Men vill inte säga vad och jag får inte chansen att ge någon förklaring.
Visst jag har ljugit om saker om mitt förflutna till honom, men det har vi rett ut och jag gör det absolut inte idag, den läxan har jag lärt mig. Men det var för att skydda mina dåliga beteenden jag hade då.

Jag vill prata och reda ut, han tycker han har gett mig så många chanser så det är ingen ide.

vad vill han egentligen med mig och oss ?

Jag blir jättekluven.

32 Linnean 🌸:

skriven

Vilken duktig liten assisten! Trots visst handikapp jobbar han troget och nogrannt.
Så hårda arbetsdagar kräver verkligen bad, mys och smaskensbitar. Lille gullebullen! 💖
En annan sliter åxå här hemma men inte fan får man gobitar eller blir masserad. Hm! 🤔
Så fint ditt rum är!! Supermysigt! Fräscht!
Här är det jakten på kattpäls som fortgår och det är inte fräscht m flygande hår. Nu blir det borsten och en omgång B-vitaminer till den röde mannen på fyra ben. Känns det som husse kommer att vara mer medgörlig när han kommer hem? Fatta att det är här han ska vara! Det är här kärleken finns! Ja, vad det gäller katten alltså! Antar att hussen bara vill vara här då och då...vilket nog är lugnast!
Ha en riktigt trevlig fredag nu...själv tar jag tag i dammtrasan NU! Kram.../Linnean 🌸

33 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
ser du om den här byråkratiska historien går att lösa här och nu? Eller måste jag vänta till efter flytten?
Tack!

34 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Fantastik fin stil du har påmöbler den där byrån blev jag kär i. Vart har du köpt den ? Min favvo färg!

Kommer resan gå bra? nästa fredag syrran fyller 40år kram😃🌞

35 Little miss piggy:

skriven

Hejsan Es!
Jag parade min kaninhona förra månaden och för två dagar sedan föddes dom. Två stycken blev det. I morse hittade min syster båda döda. Då de är tredje gången detta händer, undrar jag vad det är som händer? Hur kommer det sig att ungarna dör hela tiden? Var det kombinationen av föräldrarna som gjorde att ungarna dog? Fel på honan/mamman? Jag menar kan du se något kring detta? Någonstans måste ju felet vara. 😔 Mycket tacksam för svar! Kram 🐷

36 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att bli utlandsstudier för mig och ser det ut att bli bra?
Kram

37 J:

skriven

Hej Esmaralda! Kommer min son hitta hemnyckeln idag? Kan du se vart den ligger? På nyckeln hänger det en bricka å på brickan står namnet på min hemstad.
Mvh J

38 Hönan:

skriven

Haha MG alltså, han är ju bara fööör söt 😍
Fint det blev med piedestalen.
Tack för ditt svar igår, det hjälpte mycket.

Kram och trevlig helg ☺️

39 Tesa,-):

skriven

Kära Es! Varför händer det ingenting... när kommer graviditet att komma.. hur nära är det nu??kram


40 ThereseC:

skriven

Hej Es!
MG är en duktig kille han. Precis som Willem och Berit. De var med och inspekterade noggrant under städningen imorse så att allt gick rätt till.
Jag har sett tre älgar på två dagar 😀. Igår kväll en fjolårskalv och nu under morgonen när jag var ute och sprang fick jag se en älgko med kalv.
Jag är lite rädd för att träffa älgar när jag är ute och springer. Men den här gången gick det bra. Det är väl det det oftast gör. Men med min goda fantasi är det lätt att skrämma upp sig själv.

Kram ThereseC

41 Nolla:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om det kan bli F o jag?
Kram

42 Susanne Amalia :

skriven

MG ser upptagen ut ... skönt att han jobbar då får han annat att tänka på än tratten .. Så klart att inte en tonfiskburk kan ligga och förfaras.. tur att MG är på plats och sköter allt de där tvåbeningar inte kan fixa ... Gropen blev ju bra och jag hoppas att den dumma tratten åker av snart ... EllaBella hälsar också ...

Det är så att jag undrar lite om jag träffar någon som ger mig god energi .. skulle behöva det .. kramar .... önskar dig en underbar fredag

43 Hopp:

skriven

Bra jobbat Mg och så fint du har det Es

undrar om du ser någon förändring på väg som gör mig glad?
kram

44 Dålig timing Ghostwriter:

skriven

Jag har två frågor...

Kommer jag få chans att visa nu att jag verkligen kan och vill på jobbet? Jag blev så sjuk så känns som jag gjort bort mig totalt.Men har ju försökt vara där men inte haft förmågan när jag mått så här. Ska dock bevisa nu, för jag måste det för min skull och jag kan mer än detta.


menade h*n det han sa igår och hur känner han när jag svarar med andra svar?


Kram

45 Ledsen 25åring:

skriven

Sötaste lille inspektören jag sett!

Jag är i en riktig svacka just nu, och blir orolig för den här extrema tröttheten.. Detta är troligtvis en kombo av stress och sorg. Eller vad tror du Es? Har du nått råd?

Kram.

46 Tildis:

skriven

Underbara Mannabonne🐶💕 En fråga Es, känner de någon som helst gnutta av dåligt samvete för hur dom har behandlat mig? Kram

47 undris:

skriven

Hej Es

Drömde att jag duschade och att det var folk omkring mig så jag fick stänga dörren för de jämt. När jag tvättade håret så kändes det som att hela håret åkte av och hamnade framför mina fötter.
Vad kan min dröm betyda?
kram

48 Lydia💕:

skriven

Hej
Får jag någon hjälp med min hund när jag jobbar?
Lydia💕

49 Heaven:

skriven

Hej fina es
Ser du min framtida kärlek? Något signalement om honom? Kram och trevlig helg!

50 Mentalt slutkörd:

skriven

Hejsan E

Mitt mående är jättekonstigt just nu. Känner mig helt mentalt slutkörd. Idag har jag mest sovit... Har jag någon brist i kroppen, p-stav som krånglar, stress eller är det jobbiga tankar kring en näras bortgång? Är helt förvirrad själv. Ser du något och blir det bättre, Kram

51 Erika:

skriven

Hej! Tror du att jag kommer träffa min soulmate snart?

52 Louise:

skriven

Äntligen fick jag bukt på det här med praktiken och börjar på måndag. Ska under helgen gå igenom målen och försöka skriva om det till mina mål. Tänka ut någon aktivitet man kan göra tillsammans med barnen. Tänkte älghuvuden eller något med blad lönnblad.
Kommer vara ute nu fram till v.42 för att sen vara "ledig" två veckor och sedan den sista mellan v.45-48. Jag hoppas bara att jag blir godkänd på denna nu så jag kan bli klar med alla vfuperioder.
Jag ber min talisman hjälpa mig igenom detta.
Kommer prata väldigt mycket med min handledare mycket så jag kan bli godkänd. Tur iaf att jag känner alla där.

Undrar hur det kommer bli för min make. Kommer han få jobb /praktik inom närmsta tiden? Vi kan och vill inte gå tillbaka till soc.
Jag kommer ju att få CSN för 2 månader.
Nu ska jag fixa i hallen, köpte ny spegel och en ny skohylla till barnens skor (som de har massor så jag ska rensa) sen blir det dags för tacos.

Ha en fin fredag. Blir en tidig kväll för lilltjejen. Hon verkar ha feber....igen. Får hoppas hon blir frisk snart.

Tacksam för svar. Kramar

53 Fanny2:

skriven

Tack för svaret igår. 😊 Du har så rätt, det kan alltid vara mycket värre och det försöker jag påminna mig själv om varje gång något känns mindre bra. Det är så mycket som är i-landsproblem...

Tänk att han är tillbaka på sin post som inspektör. 😂 Han är för söt.

Både krukan och växten funkar bra med resten... Det matchar tapeten och ger en extra färgklick med det turkosa så det inte blir för vitt. 👍

Kram

54 Lilla blå :

skriven

Fredag mina vänner!
Tjoho! 🍸✨
Hoppas ni myser till det ordentligt.
Här har den gamla fondue grytan dammats av, så vi kan gotta oss nostalgiskt framför en film.
Roligt med nytänk ibland.
Funderar vad du ser, E.
Någon detalj kring kommande veckor?
Inte känt mig riktigt på topp.

Gosiga kramar på er alla å speciellt MG!

55 Tingeling:

skriven

Men söt! 😊 hur skulle husse klara sig utan dig!

Och jag vill ha katt. Min dotter hade på förskolan i dag ritat oss och en liten kisse. Tror det blir nästa år vi skaffar katt. Kommer vi hitta en som passar oss snart? ☺ jag kollar enbart i närheten där vi bor, eller borde jag vidga ut sökandet lite?

Idag är jag väldigt trött. Har varit en stressig vecka. Hoppas inte det fortsätter såhär för det orkar jag inte. Åh vad jag längtar bort nu!! Vill plugga, resa, sola, shoppa, sova på hotell, jobba utomlands.

Trevlig fredag kväll! Med idol!!!

Kram!

56 Frida:

skriven

Hej hej.
Duktig vovve 😀.
Letar lägenhet för fullt måste vara i samma by känner jag. Tror du det dröjer länge innan jag hittar känns lite hopplöst. Finns inga tips 😂😂

Kram 💛💜💛

57 Undra?:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur verkar det vara egentligen?
Ibland så är han bara "Nej" till mig men ibland så är det lite mer tveksamt. Jag har funderat på är det henne han vill vara med egentligen men att hon är osäker? Och då har han mig som en reserv? Eller hur tror du det hela ligger till?
Har han mer känslor för henne än mig?
Kram

58 Tessan:

skriven

Hej Es

Hur ser min blivande ut?
kram

59 A.D:

skriven

Hej fina Ez :) vill först tacka dig för du unnar din tid på att besvara så mycket frågor. Min fråga till dig är ser du snarast att ifaöl jag byter yrke till något jag vill o trivs med
Tack i förhand har de fint

60 Caroline:

skriven

Det finns en person som betyder otroligt mycket för mig. Hon är lärare på utbildningen på universitetet jag går. Jag slutar i januari och undrar nu om hon kommer vilja fortsätta ha kontakt sen??
Skulle betyda så så mycket att få veta lite..
TACK

61 AnnaK:

skriven

Borde jag fråga henne om hon fortfarande vill att jag blir hennes kontaktperson? Eller blir det konstigt?

Kram 😊

62 Browallia:

skriven

Weee.. Kevin Klein is back on track 😎😎

63 Helen:

skriven

Har ju lite knäppa frågor ibland Nu en till.
Min farfars barndomshem är ju sålt sen en del år tillbaka.
De nya ägarna fixar o donar och det gör de ju rätt i
De har fika cafe visning. Antagligen gott om pengarför dettA

Varför iallsindar tycker inte jag om det. Borde vara vara roligt, o kul

Men kännssom om min fafars enkla själ inte passat där


64 Anna.L:

skriven

Hej! Natt suddar...
Det där turkosa bordet är så otroligt fint, inspirerande, det är min favorit färg! Något med färgen turkos ger mig jättemycket energi.

En dröm jag har är att söka till SG, en agentur. Dock lite orolig, kommer jag hålla kraven och lyckas charma genom att vara mig själv även fast jag inte är det typiska idealet? (Borde jag vänta till våren eller är det bäst tajming att söka redan nu)
Kram :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: