Gräla smart.....

För att vara en bra partner finns det kriterier som man måste leva upp till.

Du är en bra partner om du kan ge bekräftelse, om du kan se och förstå din väns behov och ha en vilja att tillgodose dem och likaså om allt ljus inte måste vara på dig – utan också på din partner.

 

 

När vi grälar  fastnar vi ofta i petigheter som vi  enfaldigt upprepar… den ene säger att  ” Nej men det  vet ju jag att bilen var blå”  Och den andre säger ” Blå ? Nej där har du fel, den var röd.

Somliga par kan här avstyra ett gräl… man kanske skojar om det hela eller säger något som tar udden ur det.

Sen finns det andra par som ihärdigt fortsätter:

 

 

-Alltså, du måste ju vara färgblind som  inte kan skilja på röd eller blå färg !

- Ska du säga som inte kan se skillnad på  en bil och  en  mangel…

-  Du är ju lika korkad som din moster

- Min moster är hur som helst trevligare än din  cp syster

- På tal  om trevligheter så är du faktisk den mest osympatiska människa jag träffat

- Jag ? Osympatisk ? Du skulle bara höra dig själv, ingen orkar med dig ÖVERHUVUDTAGET 

Och så håller det på…. när man grälat ett tag har man kommit ifrån själva ämnet och allt går bara ut på att såra varann så mycket man förmår.

 

Kan du lära dig att vara den som bryter grälet innan det får upp ångan.. då händer något med dig… du känner dig stark och kapabel och du inser att du har  den goda kontrollen !!

 

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Ja det undrar jag om jag är en bra partner? Att ta udden av saker o ting med barnen, det är jag rätt bra på, men med en karl? Hoppas att jag kan ge bekräftelse den dagen jag har en karl..

Ser inte så ljust ut på karlafronten måste jag sägs, men det lär vara en mening med allt som sker!? Kanhända är det annat jag ska lägga ner energi på. Kan det vara ett jobb? Mitt mående?

Ikväll kommer en kompisfamilj o överraskar "sweet sexteen" - barnet, i kvällsmålets tecken :). Har lite att förbereda...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Du är en bra partner så tveka inte kring det.. framförallt kan du rannsaka dig själv och det är en viktig egenskap. Grattis till födelsebarnet !! Kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es kommer det hålla denna gång mellan L och D ?
Han skrev till mig igår att han inte är kär i henne. Så varför fortsätta ses...
Hoppas att han avvaktar med resan tills vi hunnit reda ut allt och prata i helgen. Blev plötsligt lite osäker på om jag ska åka om det är L han vill ha. Vet att han jobbat bort en del känslor för mig med flit. Vet att du sett en annan man för mig i framtiden.
Kram

3 Little miss piggy:

skriven

Kära Es!
Jag håller på att brodera en doptavla till min systerson. Jag har tänkt brodera varje sekund som jag bara kan, dag som kväll då jag självklart måste sova och på förmiddagen jobbar jag. Ser du om jag hinner färdigt med den innan dopet? Kram från en stressad moster 😕

Svar: Vad fin den kommer att bli och ja, du blir klar med den även om det blir stressigt.. kram :)
Esmaralda

4 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon Grälar sällan .. jag startar inte gräl tar för mycket tid och energi...
Däremot har jag lärt mig att säga att nu räcker det ... detta är inte viktigt för mig ...
Jag retar mig sällan på andra... de får faktiskt göra hur de vill .. bara de inte skadar andra människor medvetet.. då har jag låg toleransnivå..

Jag är inte avundsjuk och gräset på andra sidan är kanske grönare men inte bättre...

Tror på att förmedla kärlek och glädje <3

Hur kan du vara så snäll mot de som är dumma mot dig?? frågar folk .. jo men det är så att jag finner ingen glädje i att vara elak.. jag finner ingen glädje i att bestraffa heller ...

Dessa människor som ständigt hittar fel hos andra mår inte bra själva...

NU önskar vi dig och MG en härlig dag .. kram och slick i örat från EllaBella och SusanneAmalia ...

Fråga jag ska upp till huset i morgon det kommer sotare .. går det bra ??



Svar: I like... när man sätter sig över grälkänslan men ändå har sina gränser som man kan markera effektivt och snyggt !! Ja jag tror det går bra i morgon... var lite extra försiktig bara kring en trappa... kram :)
Esmaralda

5 Anonym :

skriven

Inte hört av farbrorn sen lördags natten där allt gick fel. Inte kommit över det riktigt. Trodde han på fullaste allvar att jag ville ligga med honom ? Äckelgubbe eller demens tyvärr är det nog äg. Är vår relation över för gott nu ? Ledsen ändå att det blev fel. Förstår han inte att det är helt fel att tro som han gjorde. Han sa du lurar mig.

6 Fanny2:

skriven

Sådär höll mina föräldrar på och det kunde eskalera ordentligt när idiotförklaringarna kom... Att de sedan inte kunde ta ansvar för saker de gjort var också mindre lyckat. Nu ser jag samma beteende mellan min ena bror och hans sambo... Jag har fått lära mig vissa saker den svåra vägen. Det är oftast svårare att reparera ett förhållande när sårande saker sägs för även om man blir sams igen så är det inte säkert att det är glömt till nästa gång... Såna är vi människor.

Drömde om ett ex inatt som jag sällan tänker på numera efter att ha haft en lång period då jag undrat hur det kunde gå så fel. Tror du han någonsin tänker på mig och är han bitter då?

Kram

Svar: Ja, vi tenderar att upprepa de mönster vi vuxit upp med... kan behövas att man tar sig en funderare emellanåt. Det händer att han tänker på dig men inte så ofta och nej jag tror inte han är bitter.. kram :)
Esmaralda

7 sus:

skriven

hej
jobbigt att gräla tar mycket energi......
bra att rensa ibland.....
ser du någon förändring för mig snart?
love sus

8 Michaela:

skriven

Igår var jag på jobbet en sväng och pratade med min nya chef inför starten i Oktober. Skakade som ett asplöv men hon var så mjuk och fin och sa att hon stöttar mig helt och hållet och att allt det som kollegan utsatt mig/oss för är fruktansvärt. Kändes skönt att få förståelse och stöd och jag insåg även hur mkt jag saknar mitt jobb och patienterna. Han skall inte få ta det ifrån mig! Har fått målsägarebiträde och åklagare om jag förstått rätt så ingen återvändo nu :) Puh! Kram

Svar: Exakt.. låt ingen ta ifrån det du mår väl av.... kram :)
Esmaralda

9 Mikaela :

skriven

Hej E! Som det ser ut så har vi i stort sätt sålt lgh. Hade hoppats på mer men verkar inte vara fler intresserade. Ser det bra ut tro du ? Nu har vi tre månader på oss att hitta en ett hus att flytta till eller om vi ska bygga ( bygga har vi tyvärr inte den kontant insats som krävs, så den drömmen blir nog inte av) ser du om der kommer ut någpt hus snart för oss och allt blir bra ? Kram

10 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för ännu ett bra inlägg!! Och självklart har du ju så rätt i det du säger tycker jag och man lär sig så mycket. Ibland tror jag man inte ens vet varför saker och ting blir som det blir... och just därför älskar jag sådana här inlägg för det får en att utvecklas.
Es, vi pratade om att han skulle komma en dag tidigare då blir de ju tillfälle att umgås. Tror du han gör det? Verkar han sugen på det? Har han känslor för mig?
Kram

11 Ullegull:

skriven

Godmorgon!
Jag är värdelös på att gräla. Känner mig alltid värdelös när min partner blir arg på mig. För mig är det viktigt med rättvisa och när min nuvarande partner "sätter ner foten" gentemot mig men inte mot sitt ex känns det inte bra. Likadant med mitt ex som aldrig sa ifrån til sin mor samtidigt som min person ifrågasattes. Kan inte hjälpa att känna mig betydelselös i sådana sammanhang. Men jag biter ihop och låtsas som om jag inte bryr mig fast hjärtat gör ont. Tar mer hänsyn till andras känslor än mina egna.

Svar: Här ska sätta ner foten och kräva respekt och det kan du göra utan att gräla.. kram :)
Esmaralda

12 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag med mina olika extrajobb vill fråga en fråga, kommer jag att jobba en tid nu framöver med de extrajobb jag har innan något mer fast kommer? Ser det så ut? Ser det bra ut ekonomiskt framöver eller blir det knapert?
Kram

13 Jennie:

skriven

Hej fina Es! Kan du känna in om min talisman ännu fungerar? Den har blivit ganska mörk! Spelar det någon roll?

Det verkar också som om min resa till Bahrain har en stor chans att bli av, håll tummarna!!!

Kram

Svar: Nejdå det spelar ingen roll... den fungerar.... tummarna hålls.. kram :)
Esmaralda

14 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag suger åt mig som en svamp.
Är det svårt för mig att träffa en kärlek? Jag förstår inte hur det kommer gå till. Kommer det bara ske plötsligt i vardagen?
Kram

Svar: Det sker... oavsett hur och vad du gör... kram :)
Esmaralda

15 lars:

skriven

Hej Ezmaralda

Vi har varit gifta i 22 år. Genom åren är det ofta jag som brusat upp och orsakat gräl. Numera så grälar vi sällan. Vi försöker att samsas, livet är för kort för att må dåligt av tjafs.

Svar: Exakt - och man växer ihop på rätt sätt när grälen avtar.. kram :)
Esmaralda

16 Mammi:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag brukar ha min son längst på förskolan vissa dagar, 1,5 timme ca efter att de andra barnen gått hem. Personalen är så snälla som "ställer" upp och tar hand om honom när jag slutar sent. Jag är tacksam men känner ändå någon viss skuld. Borde jag visa min tacksamhet mer? Eller ge någon present eller så? Känner dem att jag borde det?
Kram

Svar: Jag tror inte att de har sådana förväntningar men en lite julklapp när julen kommer kan ju vara trevligt och då visar du din uppskattning.. kram :)
Esmaralda

17 W:

skriven

God morgon!

Jag är så orolig för min dotter.

Kommer ljuset in i hennes liv snart?

Kram

Svar: Ja, det kommer att ljusna men blir lite grått ett tag till och sakta bättre.. kram :)
Esmaralda

18 F:

skriven

Hej esmeralda ja när den perioden av gräl börjar så känns det som det inte tar slut, men det känns som vi kommit långt där.

Hur ser det ut framöver kommer vi flytta utomlands. Kram

19 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
vi pratade om att han skulle komma en dag tidigare då blir de ju tillfälle att umgås. Tror du han gör det? Eller vill han inte? Kommer vi att växa ihop? Har han känslor för mig?
Kram

20 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Kloka och bra inlägg som vanligt. Ska vara nyttigt att gräla sägs det ju. Ibland startar jag grälet bara för att, lite dumt kanske. Nån gång rök porslinet till och med men då blev dom minsann lite rädda allihop. Kan ju vara skönt att rensa luften ibland😅
En grå dag idag, har inga måsten och det känns underbart, ja tvätt finns det ju förstås och där kom regnet...då gosar jag ner mej under filten tror jag...
Tänker snyggingen mer på mej nu? gillar han det han ser?
Ha en god dag och hoppas MG är på bättringsvägen...kram

21 M❤️:

skriven

Hej
Jag undrar om du ser något för mig i framtiden kärlek jobb eller något?
Kan längta lite att få smågräla lite med någon livspartner
M❤️

22 Mim:

skriven

Hej!

Jag och min man grälar aldrig men jag är ändå rädd för att han ska lämna mig eftersom jag tvingas leva på honom. Känner mig som en parasit och mår väldigt dåligt. Hoppas innerligt att jag får jobb innan han ledsnar på mig.

Kram

23 Mim:

skriven

Hej!

Jag och min man grälar aldrig men jag är ändå rädd för att han ska lämna mig eftersom jag tvingas leva på honom. Känner mig som en parasit och mår väldigt dåligt. Hoppas innerligt att jag får jobb innan han ledsnar på mig.

Kram

Svar: I glädje och i sorg heter det ju... och det skulle väl vara fyskam om han backar för att du är i en taskig situation... jobb kommer för dig.. kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Tack Es!
För gratulationer o allt 😊!
Kram Skorpan

25 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du jag kommer att göra operationen inom ett år? Att jag har så god ekonomi att jag kommer kunna spara och kanske låna till mig en slant?
Kram

Svar: Inom ett eller max två år, om du planerar och går in för det.. kram :)
Esmaralda

26 Tesa:

skriven

Hej Es! Kommer min graviditet komma när isåfall? Kram

27 Dunegull:

skriven

Blir detta en långvarig depression?

Svar: Inte jätte... men det tar sin lilla tid och det är som det ska vara... kram :)
Esmaralda

28 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda. Jag undrar hur det kommer att bli med mitt jobb? Det har uppstått en del saker och situationer som gör att jag känner mig osäker.. om jag kommer att stanna eller om jag ska se mig om efter något nytt? Tack på förhand! Kram

Svar: Red ut det som sker och oavsett så tror jag att du snart är redo att söka dig vidare.. kram
Esmaralda

29 Linnean 🌸:

skriven

Morning!
Var så länge sen jag grälade m någon partner nu så jag minns inte ens hur det var. Men när jag blir förbannad så kommer nog gifttänderna fram och handlar det om ren dumhet eller elakhet så kan jag nog vara rejält elak tillbaka. Usch, ja! Just nu är jag ganska arg! På hur min son beter sig. Hugger jag där så är det inte så bra! Men det känns som jag skulle vilja ösa ur mig en hel sophög. Tassa på tå är jäkligt frustrerande! Ska städa av mig lite ilska nu.
Hoppas MG mår bättre! Skulle åxå ha gallskrikit om de skulle operera mig i tassen. Hoppas verkligen det blir bra nu! Ha det gött!
Kram.../Linnean 🌸

30 Helena Ir:

skriven

Orkar inte med gräl..tar för mycket energi..

Hade en tung dröm på morgonkvisten,
Smög mig in i mitt barndomshem med manlig vän,ingen var ju hemma där..vi hade inget annat ställe för natten. Kändes inte bra..sängen var vi tvungna att bädda som ingen sovit där,för vårt besök fick vi ju inte visa.,det var så nervöst..tänk om vi blev ertappade! Jag noterade att min pappas småsaker låg kvar på bordet,som hans tipslappar mm..inget som ännu plockats bort. Någonstans kunde jag känna en medkänsla för hans fru..
Och så vaknade jag..lite lätt omskakad med ännu fler minnen..som att jag blev ju fråntagen min nyckel ,i verkliga livet ,för många år sedan..Tungt!

Krya på till MG!

Kram :)

31 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser oss flytta utomlands kram

32 Sus:

skriven

Hej
Tips på vad sim behövs när jag inte får till det....
Love sus

33 Lilla ego:

skriven

Ge och ta, och framförallt lyssna och våga prata med varandra !! Det tror jag är nyckeln.

Lyllos han som får mig 😉

Jag sticker in en liten fråga idag gällande tiden framöver. Hur ser den ut att bli?

Stor kram.

34 Misstjejen:

skriven

Hej
var det nu i hösten kommer det blir en besluta om flytta?

Kom jag var nöjd eller missnöjda?

Ha det bra 😊 men är nervös för det...

35 Anki:

skriven

Hej Es
Men stackars lille MG ! Men nu ska han väl ändå bli bra !

Ge honom extra kram o gos från oss

Kram Anki med flock

Svar: Det ska jag.. kram o tack :)
Esmaralda

36 EPM:

skriven

Hej Es!

Så sant. Jag tror jag är en bra partner. Visst är jag kanslomönniska men kan snabbt ändra perspektiv och "nyktra till". Däremot låter jag nog tjafs och små pikar komma åt mig mer än vad jag egentligen borde.

Det här trasslet som är nu- jag känner mig både kvävd, bakbunden och hoppfull- kommer jag komma helskinnad ur det?

Kram

37 W:

skriven

Tack snälla för svar!

Kram

38 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag är konflikträdd och låter bli att gräla. Jag hatar gräl och tänker aldrig ändra mig. Eller kanske någon gång, om någon retar mig.

Min mamma och pappa var hemskt dåliga på att gräla. Men mamma och plastpappa grälade ofta väl och det berodde på honom.
Pappa berättade om hur imponerad han blev en gång när han kom för att hämta mig och min bror. Mamma kom hem från affären och började skälla på min plastpappa för en massa tjafsiga småsaker. Han stod lugnt och lät henne gorma färdigt och sen frågade han lugnt "var de dumma mot dig i affären?"
Det tog udden av alltihop och pappa var djupt imponerad.
"Hade det varit jag så hade jag skrikit åt henne" berättade han för mig.

Kram ThereseC

39 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du vilket håll han vill att det ska gå åt mellan oss? Finns känslor
Kram

40 SOL:

skriven

Det var et perfekt blogginnlegg for i dag :-)

Uhsjh! Det finnes en mann i familien som har mye skit på hjertet.
Denne skit uttrykte han i klartekst på min søsters fb-vegg forleden.
Et ordentlig stgyt og urimelig angrep var det.
Nå vet ikke jeg hva/hvordan jeg skal forholde meg, ikke hun heller, men mannen kan jo ikke være frisk. Jeg skulle gjerne ha lagt dette dødt og ikke gitt en millimeter av respons,gjort ham til luft.
Men nå er det sånn at situasjonen er gaske kritisk og NOE MÅ gjøres!
Hva skal vi gjøre?

41 Pia1:

skriven

Jag brukar faktiskt hålla inne med det där elaka som inte hör till saken... Hade en sjukt stark dröm om regression med Nettan, inatt. Gissar att jag borde göra den! Och du ES satt på poolkanten och hejade på, det hela skedde nämligen i en slags pool som var avskärmad från ett hav eller liknande 😂 haha... Kanske blå lagunen!

Svar: WOW.. låter hur mysigt som helst !! Och ja, en regression bör du absolut göra.. det är dags nu.. kram :)
Esmaralda

42 Mikaela:

skriven

Hej Esmeraldra!

Jag undrar ser du något hus för oss snart ? Eller ska vi satsa på att bygga ? Kram

43 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har en vän, och varje gång hon och jag ska träffad så är det bara en himla stress. Hon ska vara där den tiden så då måste vi ses då annars så går det inte m.m det känns som om det bara är på hennes villkor och vi hinner bara ses en liten stund för sen ska hon göra det osv. Jag känner mig inte prioriterad och jag ska rätta mig efter henne. Är jag värdefull för henne som vän? Värdesätter hon mig? Och varför blir det bara en ända stress?
Kam

44 Tildis:

skriven

En riktig tankeställare och verkligen något som jag borde tänka på. Ska försöka vara lite mindre enveten och inte alltid behöva ha rätt. En fråga Es, finns det en chans för mig att få en plats i deras program? Kram

Svar: Ja det finns en chans och snart vet du.. kram
Esmaralda

45 MarieL:

skriven

Hej fina E!

Igår kväll mottog jag ett sms från ett för mig okänt nr, har kollat p nätet men inget dyker upp.
Det stod att jag kommer till slut att bli ensam.

Har personen skickat till rätt person, är det här någon jag kännner?

Mått illa hela dagen över detta.

/ M

46 Minie:

skriven

Hej Es

kommer det ordna sig ekonomiskt för mig,ser du nytt jobb?
kram

47 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda! Jag har alltid funderat över varför mamma och jag inte kommer riktigt överens och har en sådan komplicerad relation. Igår funderade jag över om hon har narcissistiska drag. Det låter hemskt, men ser du någonting om det? Kram

48 Louise:

skriven

Nu börjar jag få nog av makens så kallade målerikurs. Han hade en praktikplats men skolan slarvade bort den och allt rann ut i sanden. Nu sitter han på skolan och gör helt andra saker än det han ska göra. han måste ju ut på praktik men det ser inte ljust ut för honom. Alla hans kamrater är ute.
Själv väntar jag på att få en ny praktikplats men det verkar ta lång tid innan det händer nåt där också.
Jag hoppas komma ut innan september ät slut och sen innan november är slut.
Jag vill ju helst ha ett jobb innan jul eller kanske efter julen.
Jag vill ju att vi båda ska ha inkomst innan året är slut.
Kommer min make ut på praktik snart och kommer jag bli G i mina två sista praktiker?

Ha finaste dagen trots regn och tacksam för svar.

Kramar

Svar: Jag ser inga detaljer men jag ser att lösningar kommer.. kram
Esmaralda

49 Fanny2:

skriven

Det har du rätt i, vilket är sorgligt i min brors fall då han själv inte verkar vilja se problemet... Han verkar söka sig till en typ av tjej som inte är bra för honom.

Skulle aldrig ha gissat på det nu när jag vet att han blivit en slags casanova... Tack för svar och skönt att han inte verkar bitter. Senast vi sågs verkade han vilja prata med mig och mitt andra ex...

Kram

50 Åjo:

skriven

Hej,

har tagit ett stort beslut i mitt liv. Frågan är om det kommer att få "mannen" att förstå allvaret och sätta fart på honom. Kommer han höra av sig/ ta något initiativ snart?

Svar: Snarare blir det nog så att det kommer en ny man i ditt liv så småningom.. kram
Esmaralda

51 Tisa:

skriven

Jag är så trött på mitt liv. Inget fungerar och jag känner mig som en komposthög. Jag har ingen ork och vill bara gråta, fast kan inte. Hur ska jag orka vända när jag inte orkar med mig själv?

52 Jen:

skriven

Jag har träffat en kille som är snäll men han har barn. Mycket tid går till hans dotter o jag känner mig inte prioriterad. Han har sagt att han älskar mig och och saknar mig. Ibland undtar jag vad han egentligen känner och om jag alls känner detsamma. Jag som fått missfall tycker det är lite jobbigt när andra har barn och jag är utan. Varför hittar jag bara killar med problem. Kommer det bli rätt någon gång. Jag vill så gärna ha en seriös kärlek där jag prioriteras och någon jag kan få barn med. Är det aldrig min tur?

Svar: Killen du träffat är helt normal och bryr sig om sitt barn - är man tillsammans med någon som har barn så är detta något man måste acceptera och till och med tycka är bra... din tur kommer.. kram :)
Esmaralda

53 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Jag är lite nyfiken på min soulmate. Hur stor är chansen att jag möter honom nästa år? Tusen tack föra svar! Kram Zoey 💕

Svar: Chansen finns absolut.. kram
Esmaralda

54 Jenny:

skriven

Hej, jag har lärt mig att vara tyst om det inte jätteviktiga saker att ta upp. Tyvärr har han vant sig i att vi nästan aldrig tjafsar, så när jag väl säger något så tycker han att jag är löjlig. Jag tycker han är konflikträdd och skyller allt på mig då. Inte har jag helt fel, kan ju inte bara vara mig det är fel på ?
Kram

55 Vabb:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är en sak jag inte förstår. Försäkringskassan behöver att min arbetsgivare bekräftar att jag var hemma och vabbade. Min arbetsgivare säger att hon varit i kontakt med försäkringskassan flera gånger och bekräftat de dagarna men försäkringskassan har inga uppgifter om det.
Hos vem ligger problemet? Någon måste ju göra "fel"? Kommer det här lösa sig så jag får utbetalt för de dagarna?
Kram

56 Lövkrattaren:

skriven

Hej i frågestugan!

Lite sugen på att höra hur hösten ser ut för mej, ser du något där Es? :)

Nu väntar bodypump och fika. Det som kallas livsbalans antar jag.

Kramen!



57 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Har killen med vågigt hår känslor för mig? Ser du vilket håll han vill det ska gå åt?
Kram

58 MalinS :

skriven

Känner igen mig och min man i inlägget men vi har lyckas oftast avstyra grälet innan det går för långt.

Stackars MG, känner verkligen för honom, är inte lätt men vilken tur han har med den omtänksamma familjen kring sig.

Ezmaralda, läser att vissa tvättar sina talismaner i saltvatten, är det något man ska göra? Och hur mycket salt, hur länge?
Funkar min talisman fortfarande?

Kram

59 Kvinnan :

skriven

Kan du se vem som ringde dolt nummer idag till mig. Kram

60 Milla:

skriven

Jag har grälat en hel del med min exmake när vi var gifta, han har konstig inställning tycker jag och massa lustiga kommentarer som han väver in för att ge mig skuld, dåligt samvete och för att känna mig fel. I dag skulle han hämta sonen för de skulle åka på träning, men han kom inte och efter en halvtimme ringde vi. Han säger att han fått jobba över men har inte hört av sig. Han sa att ringt en gång till sonen som inte svarat och då ringde han 5 minuter innan träningen började. Vi har både fast telefon och jag har mobiltelefon så han kunde hört av sig och då låste sig sonen och kunde inte åka för han kom försent. Jag kunde skjutsat om han hört av sig men då sa han att han bara ringer sonen för att prata med honom direkt. Jag är trött på exmaken då det är bara dåliga ursäkter och fega svar för att han inte förstår och kan inte ta ansvar och ibland undrar jag ens om han jobbade över för han ljuger mkt. Synd om vår son, annars måste jag jobba på att inte ta åt mig men jag tror exmaken är sjuk, alltså manipulativ, narcissistisk, psykopat. Han tar all energi bara han kommer hit. Han kommer väl aldrig ändra sig och varför gör han så, han sviker människor hela tiden.

61 Mirakel - Ghostwriter :

skriven

Får massa erbjudanden men tackat nej till de två senaste pga att jag redan har fullt. Eller ska jag ta exakt alla jobb? Se vad som är bäst?
Känns ju som jag inte kommer ha tid, men vad kan du se?

Är ju ett mirakel att jag fått 5 intervjuer och varav 3 jobb jag tackat ja till, på mindre än 1 vecka!!




Kram

62 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda hoppas att MG är piggare idag.
Tror du fakturan blir makulerad ? Eller drar Julia den till tingsrätten ? Hon är som en jobbigt plåster och verkar inte ge sig fast hon inte har lagen på sin sida bedragerska.
Kram

63 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om jag kommer hitta min plats på jobbet? Känns just nu som jag inte kan det de tror jag ska vara bra på.

Kram och kärlek.

64 Bizzy:

skriven

Hej Es

Ser du något bra som händer i höst?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: