Knubbisfoto....

 
Vi kämpar på i vårt Superteam.. med att fotografera det vi stoppar i oss.... ger varann tips på nyttig o god mat.. och jämför de hekto vi lyckas göra av med .. och så peppar vi varann så det stänker om  det !
 
Det här fotot delade jag....med tanken att  när jag kroknar och bara vill ha Marabou.. då ska jag ta mig en titt på knubbisen här och förhoppningsvis komma på andra och bättre tankar !
 
Ett foto i avskräckande syfte alltså !!
 
Äntligen har jag fått ordning på min dator efter kolapsen i samband med  att  blixten slog ner och i dag kom  en reparatör och fixade spabadet.. som också slogs ut.
 
Nu kan jag  jobba som vanligt igen... och mysa i badet då och då.... det är livet det !!
 
//Kevin K //
 
Ha en go  kväll... glöm inte Idol.... jag blev lite sur att Kevin inte gick vidare igår.. men det gjorde Chris och han går inte av för hackor... heliga moder Theresa vilken röst  den pågen har !!
 
Chris med superrösten !!
 
Kram & massa kärlek
 
 
1 Smöla:

skriven

Följer Mimis kommentar å frågar detsamma...och hoppas du kan se något! Hur blir mitt 2018?

2 <3:

skriven

Du är fin kära Es.
Unnade mig en ask noblesse marabou idag. Nya asken med <3 an var så fina.
Kram

Svar: Tror jag alldeles säkert.. men ingenting för mej,... kram :)
Esmaralda

3 Browallia:

skriven

Jag och min kärlek tampas också med vikten, vi har precis samma strategi som det superteam du är med i. Friggs har ett te med kanel, kanel sägs dämpa sötsuget och det funkar för mig. Finns på tehyllan i de flesta mataffärerna. Jag har gett upp gymmet efter att ha fått tvinga mig själv dit så har jag insett att det är inte min grej. Det ska kännas kul att gå och träna. Så nästa vecka börjar jag med Tabata istället. Man får prova sig fram tills man hittar det som passar för en själv.

Jag såg ut som en fågelholk igår när jag insåg att Kevin inte gick vidare, det fanns liksom inte ens i min tankevärld...

4 Skorpan:

skriven

Så borde jag också göra, men jag föredrar att soringa förbi spegeln ;), så bra det nu sen går med all massa ;D.

Efter matlagning o tvätt blir det till att fara i handla.. Nåt kuligare som skullf kunna tänkas vara på ingång Es?

Ha en trevlig Idolskväll!
Kram Skorpan

5 S:

skriven

Du är jättefin Es<3

undrar om du ser någon på kärleksfronten för mig?
kram

6 Tingeling :

skriven

Men hallå där! Trodde inte det var "före bilden", utan efter! Ser inget fel. Men är ju såklart hur man ser sig själv och mår som räknas, inte vad andra tycker och ser! Duktiga du.
Själv försöker jag ju dra ner på socker, mest för att må bra, inte gå ner i vikt. Och träna vill jag också. Skjuter upp mycket nu känner jag, är så mycket annat som måste prioriteras först. Så typ nästa år.... 😕

Tyckte också Kevin skulle gått vidare!

7 Helena Ir:

skriven

Vet du Es..helt ärligt..är du så knubbig? Det tycker inte jag!
Bra gjort! Håller på dig!

Kram :)

8 Annelie:

skriven

Jag har börjat skriva med en man på nätet som skriver trevliga saker om mig som att jag är fin, trevlig och snäll men jag får ingen kläm på om han bara är artig eller om han är intresserad. Kan du se om han är intresserad?

9 Resa:

skriven

Så fin du är Es♥

ser du mig på någon resa?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: