När paniken kommer....

För ett tag sedan drabbades ju jag av åskvädret från helvetet !! 

Det kom två knallar och två blixtar .. en direktträff som svedde  sladdar och som slog ut så gott som allt elektriskt.  

Datorerna strök med, scannrar, utebelysning, grästrimmer, vattentank, spabad … you name it !! 

INGENTING  funkade längre. 

Fick ha hit min internetleverantör.. fick begrava alla datorer som fanns i huset…. och fick skaffa nytt.  Vilket är ett rent helvete. Ny dator betyder ju att allt som fanns där ska intalleras på nytt och DET är det allra värsta.

 

Sen ska vi inte bara tala om försäkringar… jag skulle kontakta  företaget där jag köpt gamla datorn o ringde det rekommenderade  telefonnumret och hamnar hos nån som talar engelska med stark indisk brytning. OMG !!  Jag fattade knappt nånting alls och det gjorde inte han heller !! Ridå !

 

För en vecka sedan började  jag  dock kunna se ljuset i tunneln och hade fått in det mesta på nya laptopen och vad händer då ? Jo jag upptäcker att eländet knappt vill starta om när den varit avstängd.

 

Först startar den så fint… jag skriver in min kod… och sen är det stopp. Skärmen blir svart och det blir jag i ögonen också.  Sicket jävla skit !  Ja förlåt men mitt tålamod med sådant här är noll. I bästa fall startar den upp efter fem minuter… annars får jag stänga av och börja om… flera gånger.

Så kan jag ju inte ha det

Och jag är livrädd för att en dag startar den inte upp sig alls

 

Så nu måste den tillbaka där jag köpt den…. Och antingen blir jag utan dator en tid eller så får jag en ny och hela skiten ska installeras på nytt !!

Och igår när jag skulle läsa mail från er… då visade det sig att hotmailen var död… och det blev liksom droppen… jag slängde mig på telefonen och ringde ett företag som hjälper  folk vars datorer havererat… och de  begrep inte heller vad det kunde vara…  men så småningom kunde de tala om att felet låg hos Hotmail och många var drabbade.

De hade liksom räknat med att jag själv skulle ha kollat detta först via Outlook.. men vaddå ? Moi?

 

  Morgonen efter funkade det igen.. men ingenting var sig likt på hotmailen och jag fick ett nytt psykbryt ( det ska inte mycket till när det handlar om det tekniska)  fast då visade det sig att jag råkat trycka på betaversionen… och det gick lätt att återställa när man väl visste vad det var man skulle återställa…

 

Jag får fullkomlig panik av sånt här !!

Nu har jag i alla fall skaffat  åskledare till min dator !

 

 
Åskledaren ser mer ut som nånting som man  använder för att kommunicera med yttre rymden... med instruktioner från helvetet  och på engelska... ( fuck) 
 och innan jag får kläm på detta är väl åsksäsongen över sedan länge...
 

Kram & kärlek

P.s. Och  jag läste instruktionerna  för nya datorn och fick veta att innan jag lämnar tillbaka datorn till inköpsstället så ska jag ringa deras supporter... vilket jag gjorde... och talade om för mannen som svarade att jag begriper mig inte alls på datorer och då sa han att " DET GÖR INTE JAG HELLER !!  "

WTF !!????

 

P.s. igen... lämnade datorn o den skulle bli fixad samma dag.. och de skulle ringa mej så fort den var klar. Och här ser ni en som hade närkontakt med  mobilen hela dagen... och inte fan ringde dom !

Så morgonen  efter ringde jag upp dem... och datorn var klar !!

De hade glömt att ringa mej o meddela !  

Om nåt mer händer nu med det tekniska så lovar jag att jag får tidernas psykbryt !!

 

Mitt sista PS : Nu när datorn funkar som den ska igen så är du välkommen att maila mig om du vill ha personlig och omfattade spådom/seans...  där du får ställa alla dina frågor -  eller om du vill ha healing

Maila mig på: [email protected]  och jag mailar info tillbaka till dig om hur det fungerar.

 

1 Birgitta:

skriven

God morgon !

Vilket elände!! vem som helst hade blivit galen. Nu när du haft så mycket skit på en gång så har du fått din dos för ett bra tag framöver, så nu får det vara lugnt.

Es ser du någon man som korsar min väg?

Hoppas du får en bra dag.

Kram Birgitta

Svar: Ja det gör jag.. om inte annat så en flirt lär det bli... kram
Esmaralda

2 Tingeling:

skriven

Haha! Ja herregud, jag hade också fått psykbryt. Det ska ju bara fungera! Jag hatar också allt tekniskt. En åskledare visste jag inte ens fanns.... Kanske skulle vara bra och ha. Man kan ju aldrig veta.

Det är ju synd att åska och blixt kan ställa till det så mycket, för annars är det ju så himla mysigt 😊

Nu ligger min dotter och pratar och sjunger i sitt rum 😊 JA hon sover i sitt rum själv och har gjort det sen vi flyttade hit! Jättebra.

Så nu gå upp! Eller snart... Om fem minuter....

Kram!

3 Jess:

skriven

Kära Esmeralda, är han fortfarande lite intresserad av mig eller skäms han mest?

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Es nu vet jag med varför min hotmail är konstig måste ha fått den versionen ned vid uppdatering av datorn. Suck.
Är det någon varning med killen som tog kontakt i förrgår. E i efternamn. C min vännina trodde att han är psyko. Tyckte mest han var lik Adam Alsing på profilbilden och det är ju inte så attraktivt. Kan inte låta bli att tycka L E är charmig. Vad är hans agenda?
Kram

5 Skorpan:

skriven

Ja det förbannade tekniska strulet... O att inte själv kunna göra nåt, annat än hoppa jämfota typ, är väl det värsta... Jag blir också helt galen när det tekniska inte fungerar! Tvn har varit borta i drygt en o en halv vecka o inget har hörts, har dom också glömt, att hämta tillbaka den åt mig? Får nog lov att ringa efter den, blir ensam till helgen o jag vill slappa framför tvn ;). Eller var den såå trasig att jag får en superhyper av senaste snittet tv istället för den förra ;D, knappast..

På tal om ensamhet ja, jag vet att han närmar sig, men är mötet ändå så långt borta att han inte naggar mig i kanterna ännu Es? Det händer ju inget på den fronten, dejtingsidan, näe. Kan inte förstå var jag ska träffa nån?!

Idag ska jag ha faktureringen avklarad o imorgon får jag lite skolning i det programmet igen. Lite sent för denna omgång, men det är ju två separata ting s a s som jag sköter om.. Min egen chef är jag på sätt o vis, men kan jag i framtiden vara chef åt nån annan?

Morgonkaffe, sen jobb..
Kram Skorpan

Svar: Kärleken kommer när det är dags.. oavsett du är på dejtingsida eller inte så hittar den dig när stunden är inne... och i framtiden kan du mycket väl vara chef för någon annan.. kram :)
Esmaralda

6 sus:

skriven

hej
så kan de va....
de ska liksom bara funka....
här är de lite som vanligt.....
vill att de ska rassla till snart gör det de?
hur stor chans att jag får jobbet?
love sus

7 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Håhå det låter omständigt, det är inte kul när datorer krånglar och oteknisk är iallafall jag.

Es, är det K han har känslor för och är han kär i henne? Är det pågrund ut henne som han är "annorlunda" mot mig? Lutar det åt att det blir något på riktigt mellan dem?
Kram

8 Fjäril:

skriven

Kommer jag och min kille att åka iväg på en weekend när stället har öppnat i början på nästa år? Eller på skidsemester som vi har pratat om på våren? Jag tänker att vi skulle behöva unna oss den tiden tillsammans bara han och jag! Något kul att längta efter. Det skulle vara härligt.

9 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag har haft min Mac i 3 år men jag kan den fortfarande inte 🙈

Just nu sitter jag på en buss till Göteborg med mina nya arbetskamrater. Det känns rätt läskigt men samtidigt känns det tryggt. Jag åkte ändå till USA själv till människor som kanske inte ens existerade. Det är läsligt det!

Jag hade fått berätta för barnen men det gjorde jag i förra veckan men inte föräldrarna. Sjukt.. de borde också fått veta att jag slutade.

Ang J.. hur kan jag inte va klar med honom och hur blir jag klar med honom?

Kram

Svar: Lycka till nu... det kommer gå fint... kram :)
Esmaralda

10 F:

skriven

Drömde så hemsk mardröm inatt, att jag tog tabletter, sen såg jag i spegeln att mina bröst blev stora, och att det växte tumörer, så äckligt, jag såg sen tumörerns växa utanpå brösten, för att sen falla av.....fyfasen vilken hemsk känsla. Vad betyder drömmen esmeralda.

Svar: Det kommer problem men du tar tag i dem... skakar dem av dig och de går inte på djupet.. kram
Esmaralda

11 Cattis:

skriven

Stackars dig Es, jag lider verkligen med dig. Det är så jobbigt med tekniska problem och det är inte alltid lätt att få rätta hjälpen. I tisdags försvann helt plötsligt det trådlösa internetet hemma och jag tänkte om det bara helt plötsligt försvann kanske det bara dyker upp igen....men så har inte varit fallet och nu måste jag motvilligt ta tag i detta.

Ha en riktigt bra dag och förhoppningsvis utan teknikproblem!

Svar: Ja, visst är det ett elände !! Kram
Esmaralda

12 Anonym idag:

skriven

Är det sant att min vännina Mikaela varit illa ute och sålt sex ? Hon kan bli rätt crazy på fyllan och ofta ovän med sina vänninor. Tror inte vi har samma spärrar. Vi är inte nära nära vänner men ändå hörs vi av flera gånger i veckan och ses ibland och går ut för ett glas vin. Ibland får jag känslan att hon vill ses mer och tycker jag drar mig undan. Tycker själv att en del tjej kompisar är falska och inte alls passar mig. Och Eva min vännina bara lägger ut massa selfis med filter och ritar till saker. 45 års kris. Känns små patetiskt. Nu lät jag neg sorry.

Svar: Ja vi människor är ju olika och hantera saker och ting på olika sätt.... ha positivt fokus... och nej jag tror det är mer skvaller än fakta att väninnan sålt sex.. kram :)
Esmaralda

13 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilken tur du fick ordning på det där. När vi bestämt att vi inte aka ha mer "onödig" kontakt med varandra för att jag endast blir sårad utav vår kontakt. Är det något som berör honom eller som han kan tycka känns synd?
Kram

14 Orolig mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Sonens pappa ska hämta sonen för första gången på förskolan på fredag. Kommer det gå bra? Kommer sonen ta det bra?
Blir det förvirrat för honom?
Kram

Svar: Det ser ut att gå fint.. kram
Esmaralda

15 Vv <3:

skriven

Hej ezmaralda

Har adi tänkt eller tänker han på mig? Kram

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Fiifan vilket elände du haft med elektroniken..jag tackar min lyckliga stjärna att vi sluppit åskvädren ni haft .....
Hoppas allt fungerar nu med datorn <3

Hösten gör sig påmind alltmer....vill inte ...med ens får man dåligt samvete över allt man inte hunnit med denna sommarn heller....

Äldsta bråkar såå med tjejen sin...och det eskalerar ser du om det löser sig ...?

Kram Anki med flock

Svar: Ja nu äntligen ska det funka...hade bara sonen varit i närheten så hade han fixat.. suck !! När det gäller bråket så ser det ut som om de går skilda vägar.. om inte nu direkt så ser det ut att ske så småningom.. kram
Esmaralda

17 Helena Ir:

skriven

Stackars dig..fy så hemskt! Det där är bland det värsta..när man inte kan så mycket själv! Det tekniska..och så allt du haft runt omkring. Mardröm i vaket tillstånd!

Idag ska jag träffa en väninna.jag behöver skingra tankarna..det är ju en dag,där jag valt att inte delta! Hoppas på bättre tider snart..

Kram :)

Svar: Och bättre tider kommer.. ha så trevligt tillsammans med väninnan.. kram :)
Esmaralda

18 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,

Det är förbaskat krångligt när datorerna inte fungerar som vi hoppas. Ibland får det en att känna sig dummare än nödvändigt- men så får det vara brukar jag tänka. Supporten finns ju till för att vi som behöver hjälp ska kunna fråga och då får frågorna därmed vara på vilken nivå som helst tänker jag!

I natt sov jag dåligt igen med anledning av osäkerheten på mitt jobb kring min anställning. Jag får bra feedback från andra bl.a. andra chefer om hur och vad jag gör. Vet att jag gör ett bra jobb- men den ointresserade chefen ja han vet eller försöker inte ens veta något. Han är helt ointresserad av vad man gör. Känns så ledsamt och ovärdigt att landa i den här oron. Tycker inte att jag gjort mig förtjänt av det. Vet att jag frågat några gånger här om detta tidigare..., så sorry för upprepning men blir så less när man inte kan sova pga skiten. Ordnar det till sig? Kram!

Svar: Ta till dig det positiva från de andra cheferna och att du inte får feedback från den chef som är ointresserad... om det kan jag bara säga att han inte värd din din oro. Ha positivt fokus. Kram :)
Esmaralda

19 x:

skriven

Hej. Psykbryt och ångest deluxe här med, men av annan orsak! Kommer han att tycka att jag är fin?

Svar: Ja det gör han... kram :)
Esmaralda

20 💕:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker han bara jag är tjatig och tråkig?
Gillar han mig inte alls?
Kram

21 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det går för mig med fotografering på onsdagar så kommer alla dit? kom det går bra för mig?

ha det bra

22 Kvinnan :

skriven

Ser du hur det kommer gå för min väns mans bror. Han är väldigt dålig, han har åkt flera gånger utomlands på en månad till honom.det börjar tära på deras äktenskap, eftersom hon får ta allt ansvar här hemma själv.

23 F:

skriven

Varför drömmer vi mardrömmar är det en slags varning? Som ska hända i verkligheten

Svar: Nej det är ytterst sällan det är så... de flesta mardrömmar handlar om bearbetning.. kram
Esmaralda

24 Lilly :

skriven

Hej esmeralda ser du någon varning för mig o familjen. Kram

25 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han känslor för henne och är det henne han är kär i?
Kram

26 Smöla:

skriven

Men Gud vad jag lider med dej! Hatar oxå sånt, allt ska ju bara funka punkt slut!:)
Ser du om han försöka komma närmare mig idag, genom beröring eller en puss?

27 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han omogen?
Kram

28 Kvinnan:

skriven


Ser du hur det kommer gå för min väns mans bror. Han är väldigt dålig, han har åkt flera gånger utomlands på en månad till honom.det börjar tära på deras äktenskap, eftersom hon får ta allt ansvar här hemma själv.

29 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Märker sonen av att jag är lite deppig? Påverkar det honom?
Kram

30 Smöla:

skriven

Vågar han ta något initiativ idag? Eller ska jag göra det?

31 Mim:

skriven

Hej!

Blir det någon flytt till annan ort eller stannar jag kvar i stan där jag bor nu??

Kram

32 Silas:

skriven

Kommer lgh säljas och kommer vi hitta ett hus snart? Hur ser det ut kram

33 Nolla:

skriven

Hej Esmaralda.
Du är visst fin!!

Es, kommer han någon gång få förståelsen?
Kram

34 Jen:

skriven

Elektronik är inte min grej heller. Min dator går att starta ibland men ibland är den helt död. Nu har viktiga program plötsligt sluta fungera. Dock så är min dator gammal, men man blir frustrerad. Om jag ska kopiera fungerar det ca 50% av gångerna fastän jag alltid gör på samma sätt. Elektronik gillar verkligen inte mig.

Ser situationen med mitt ex ut att klarna efter 4.10 så jag kan gå vidare? Så trött på denna process o vill så gärna få någon form av upprätt gör mig själv.

35 Anki:

skriven

Tack för att du tar dig tid att svara <3
Kram Anki

36 M:

skriven

Hej

ja det får nog leva med att det blir ups and downs för oss, och ja det kan jag väl leva med. Men hur ska jag hantera honom ? Han är svår, riktigt svår.
Och jag är livrädd att han ska lämna mig.

Vi har varit ihop ett tag nu och säger ofta att vi har det mycket bättre än alla andra, men ibland är det bara skit och jag känner efter varje downs att det är nära slutet.

eller inbillar jag mig ?

Är det här min soulmate som du sa tidigare ??

Kram
M

37 Lydia💕:

skriven

Hej
Allt gick bra som du sa men jag undrar om E blev sur när jag ställde in redan och när möter jag kärleken tro ?
Lydia💕

38 Linda:

skriven

Det är inte roligt när det tekniska krånglar. Hoppas datorn funkar nu framöver!

På tal om psykbryt, gjorde ett personlighetstest inför ett jobb jag sökte, och jisses, fick tillbaka svaren och jag framstod som världens lataste och suraste typ. Hur i härrans namn ska någon vilja anställa en sån. Skulle helst vilja stoppa huvudet i sanden. Göra om får man inte heller... suck och stön! Bestämde nu efter sista omgången ansökningar, att nu ger jag upp med sökandet, för ett tag iallfall. Man vet ju aldrig vad man får för sig senare i livet :) Konstigt hur man kan få underliga tankar, men jag tänkte att jag säkert inte är värd mer än vad jag har nu, så mycket illa som jag ställt till i mina dagar, och sårat människor och allt det. Kanske det är min "bestraffning" Nåja, vet ju att man inte ska tänka så, men ibland kan man ju inte hjälpa det!

Ha en bra dag alla!

Svar: Nej du straffas inte.. och du kommer ta ditt steg vidare.. det kommer lösa sig så ge inte efter och lägg din inte platt på rygg nu när problemen kommer... kämpa på, det lönar sig.. kram :)
Esmaralda

39 <3:

skriven

Godmorgon kära Es regnet bara öser ner idag igen suck.
Ser du någon utlandresa för mig innan eller till jul.
Är ju höstlov om ett tag och jullov. Kan den speciella resan bli av i oktober jag tänker på ? ✈
Kram

40 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda! Min talisman har börjat vibrera på kvällarna och igår upptäckte jag att en stor bit lossnat och förmodligen har jag tappat den. Det känns som om den fortfarande är aktiv men fungerar den fortfarande lika bra? Kram

Svar: Vibrationerna är ett gott tecken och även om den tappat en bit så känns det absolut som att den fungerar.. kram :)
Esmaralda

41 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon ...
Tack tack tack för tipset ... med åskledaren för datorer ...
Jag ska köpa en sådan omgående ...

Idag skiner solen och världen är magisk .. Det har regnat hela natten och luften känns fräsch att andas ..
Farfars bouppteckning är klar och barnbarnen har varit och hämtat saker ..
Lugnet återställs ...

I kväll ska jag laga Lasagne jag har ju inte haft ugn på flera månader så nu blir det ugnsmat och i helgen ska jag baka .. sedan måla glas ... så härlig <3

Jag min mamma är på hugget och helgalen .. jag bjöd ju ut henne på lunch häromdagen men hon tyckte inte att skaldjursgrytan var god och inte tyckte hon att det var något speciellt så nu är hon på krigsstigen ...Hon ringer och bråkar i telefonen och är så avundsjuk på sonen som ska ta körkort ... -Vad ska han åka med ?
Så nu försöker hon med alla medel att lura bort mig från Stockholm så att jag inte kan hjälpa sonen ...med att komma till läkare så att han får intygen klara ...
Livet är inte lätt .. om man gör det svårt att leva .. ;)

önskar dig nu en fin dag fylld av glädje och kärlek ... MG en härligt slapp hunddag ...

och jag undrar lite om den mannen som jag pratar mycket med i telefonen kommer att betyda något i mitt liv ... det känns som om jag har träffat honom av en viktig orsak ...









Svar: Låt varken din mamma eller någon annan ta av din energi... det är bara du som äger den... kram :)
Esmaralda

42 Angeli:

skriven

Hej Esmaralda! :)

Skönt att du börjar få ordning på tekniken.

Måste fråga hur det går för MG?
Har tassen läkt än?

Sen har jag en fråga till:
Maken har börjat på ett nytt jobb.
Hur stor är chansen att han får tillsvidareanställning där?


KRAAAM på dej o Allihopa! :)

Svar: Tassen är så gott som bra men det blir tratt på när han envisas att slicka för mycket... chansen för maken är runt 70 % kram o lycka till
Esmaralda

43 Promenad :

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har hamnat i en total svacka, har ingen ork eller lust till något. Är lam. Mår jag bättre och gladare? vad behöver jag?
Kram

44 The mom:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag längtar så dant till husköp. Just nu bor sonen och jag i en två, men ser det ut som om nästa flytt är med tvåsamhet?
Kram

45 Ytterligare en teknikkrigare:

skriven

Jämn i temperamentet är jag..
Men inte när tekniken krånglar !!

Då står satkärringen i full blom..
Till alla som jobbar inom teknisk support: I'm so sorry !!

Och till dig Ez: Smusslar in en fråga idag. Jag tror att jag är lite i en sorgesvacka. Jobbigt såklart men inget att göra något åt. Jag behöver få känna, också. Ser du något kul på ingång i det närmaste? Som en tröst i det jobbiga. Eller blir det mest tungt? Skulle uppskatta om du såg en liten detalj här.

Kämparkram från mig till dig 💪😘

Svar: Det kommer en hel det bra din väg och ganska snart dessutom.. kram:)
Esmaralda

46 Erika.F:

skriven

Det var inte lite elände du fick var med om. Det jag reagerade mest av var den support som inte begrep sig på datorer, vad i hela friden gjorde den MUPPEN där då?
Jo uppbar lön för något han inte var kapabel till. Vilka nötskal det finns överallt. Psykbryt är ett lindrigt ord för vad jag hade fått i allt det. Bra att det ordnat upp sig till slut. :)

Kram

Svar: Ja, mitt nästa jobb kan kanske bli som datorsupport :) Kram :)
Esmaralda

47 h:

skriven

Hej..
Kommer jag få jobbet jag sökt?
Kram!

48 Lilly:

skriven

Hej esmeralda ser du någon varning för mig o familjen. Kram

49 Vill inte såra:

skriven

Hejsan Es.

För lite mer än en vecka sedan avslutade jag med en kille som jag träffade. Det kändes som det blev lite mycket och att han kände mer än mig. Saknar honom fortfarande men har svårt att avgöra om det är honom eller trygghet generellt som jag saknar. Tjänar jag på att höra av mig eller hålla avstånd?

Vill inte agera impulsivt då jag är rädd att ett kontaktförsök sårar honom ännu mer på sikt..

Skulle verkligen uppskatta ett objektivt råd i detta. Stor kram!


Svar: Känn efter ett varv till.. du kommer snart att veta vilket.. kram
Esmaralda

50 Fanny2:

skriven

Kunde inte låta bli att le åt inlägget. Skulle ha fått psykbryt tusen gånger om i din situation men du beskriver alltid det på ett så komiskt sätt... Blir ju svårt att låta bli. Den där mannen med den indiska brytningen hade nog varit sista droppen och det är inte för att jag har något emot indier men varför har man support i ett annat land och på ett för många främmande språk... Snålt. Skulle bli tokig oavsett. 🙄 Skönt att den fungerar nu.

Ser du om något kul sker snart? Någon förändring?

Kram

Svar: Ja, huva vilken pärs det har varit.. har sagt till mej själv ideligen att ingen är varken död eller dödssjuk så det finns ingen anledning att hirra upp sig !! Ja något bra lär vara på ingång för dig.. kram :)
Esmaralda

51 Virrhönan:

skriven

Stackars dej!! Men tur du fått ordning på det, eller tur det finns kunnigt folk till sånt. Känner paniken du hade, själv får jag också psykbryt för minsta lilla och en dag får nog folk hälsa på mej på psyket om de vill träffa mej...
Hag drömde inatt att jag fick nytt jobb och att jag därifrån klättrade högre upp i karriären, kan det ligga nåt i det tro?
Ha en god dag🌷

Svar: ja du blev i drömmen påmind om den goda kapacitet du har.. sen är det upp till dig själv att ta tag i det.. kram :)
Esmaralda

52 Dunegull:

skriven

Har velat köpa en hund ett tag nu. Har kontakt med en veterinär som ska prova valpar på en hund till våren, sista försöket. Tror du att det blir valpar denna gången och en hund till mig?

53 25åringen:

skriven

Fy satan så less man blir... ett ständigt projekt med teknikprylarna här också!

Tror minsann inget tidigare liv levts som en "handy man"...

Saknar mannen på bokstaven O. Borde jag höra av mig? En del av mig vill försöka och se vart det leder medan en annan del av mig är rädd för att göra honom ännu ledsnare. Men jag är rädd för att jag inte gav det hela en ärlig chans. Kram.

54 undris?:

skriven

så jobbigt satkare:( förstår dig har med vart utan dator och telefon och tv i två veckor en gång och det var inte roligt.

ser du om jag kommer bli lite gladare i livet snart?
kram


55 Silas:

skriven

Kommer lgh säljas och kommer vi hitta ett hus snart? Hur ser det ut kram

56 Ghostwriter :

skriven

Jag är likadan. Jag blir så arg på sånt krångel! Och JÄMT ska det ske med diverse elektronik!! Som tur är jag rätt duktig på att lösa problemet.





Kommer jag få hjälp med mat, räkningar och hyra från soc eller ser det ut som jag måste ta lån för dessa månader tills lönen kommer ordentligt... Har ställt frågan några gånger, men testar igen. Blir jättearg för att de som ska hjälpa till inte gör det, de verkar ju bara vilja hjälpa hopplösa fall som inte gör annat än lever på dom. Medans jag bara hamnat snett och verkligen kämpar för att vara en del av samhället och ge tillbaka!!

Hoppas du kan svara,
jag blir orolig och vet inte vad jag sa ta mig till.


KRam

Svar: Kontakta soc och hör dig för... öppna de dörrar som finns... kram o lycka till...
Esmaralda

57 Daniel:

skriven

Hej esmaralda !

Kommer Antonia vara gift om 5 eller 10 år ? Kanske tidigare.. Hur ser hennes kärlek ut. Vill att hon ska vara lycklig

Kommer vi att träffas igen i en ännu längre framtid ?

Mvh Daniel

Svar: Ja det ser ut som om hon gifter sig så småningom- hon blir lycklig och det blir du också.. kram
Esmaralda

58 Fråga:

skriven

Hej Es

Ser du någon varning för mig eller min hälsa?
kram

59 S:

skriven

Hej Esmaralda
Är det henne han har känslor för?
Kram

60 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att vara värt att gå igenom dendär kursen?
Kram

61 Anna E:

skriven

En fråga, håller på att stressa ihjäl mig över skolan nu och är rädd att inte få godkänt i denna kurs,blir jag godkänd tror du? Blir helt stel av tanken att misslyckas.

62 Cline:

skriven

Hej,
Har en fråga.
Undrar om mannen (snickaren).
Vi har ibland lunch samtidigt,
känner inte varandra pratar bara lite vid lunch några gr i veckan .
Känner han någon attraktion till mig?
Kram och trevlig helg

Svar: Han tycker att du är söt, det gör han.. kram :)
Esmaralda

63 hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Passar de varandra? Kommer de att ha ett förhållande?
Kram

64 DET VÄRSTA JAG KAN GÖRA? Ghostwriter:

skriven

Undrar om jag ska söka lån eller ska jag använda kredit tills det löser sig för mig? Jag blir ju rädd av båda tankarna men det finns ingen i världen som kan hjälpa mig tillräckligt så att jag slipper skulder eller hamna på gatan. Jag själv kan bara försöka hitta sådana här lösningar och försöka sälja och jobba. Men det är inte tillräckliga pengar för att kunna ha råd med alla prion.


Hoppas du kan svara, jag vill inte kasta mig in i lån och sådant om du ser att det kommer vara det värsta jag någonsin kan göra i mitt liv.



KRAM

65 Mikael :

skriven

Skönt se att det finns saker som man inte har panik för :)

Elak blixt ⚡ där

Kram
Mikael

Svar: Ja det var en rackarns blixt !! Kram :)
Esmaralda

66 Hönan:

skriven

Känner mig så fjompig men blir inte riktigt klok på den här tystnaden som uppstått. Ser du möjligtvis något kring vad det beror på? Vill han inte ha kontakt längre? Eller kan det vara jag som orsakat den genom min låga profil?

Kram

Svar: Just nu verkar det som om han har annat som tar upp hans tankar och energi.. kram
Esmaralda

67 barbie:

skriven

hej es,, ser du om jag får ett jobb snart? MVH

68 Jill:

skriven

Hej Es

Hur stor är chansen att jag möter kärleken i år?
kram

69 Michaela:

skriven

Fy fan vad jag har skrattat!😆 Stackare! Hatar också sånt. Hoppas allt löser sig nu! Jag vill träffa honom 5/10 men han är ju inte min soulmate och jag vill ha romantik och attraktion Ingen vänskap. Rädd att det bara blir lättmjölk av det hela även fast jag dras till honom som person. Svårt! Kram

Svar: Ja det är inte lätt... men är du helt sann mot dig själv och vet vad du vill ha så är det inte jättesvårt heller.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: