Sucken....

 
Postnord.. man suckar !
Märkligt att  man allmänt accepterar en sämre postgång..  i en tid när allt annat utvecklas.
 
En tisdagmorgon postade jag ett födelsekort som skulle komma fram dagen efter... idiotsäkert och det har ALLTID funkat förut och när kom det fram nu då  ? Jo, sex dagar senare !! WTF ??!!
 
Som sagt.... idag är jag i Ullated med döttrarna..  shopping med övernattning.. god mat och gott vin & gott snack... så några frågor kan inte  besvaras förrän i morgon !!
 
 
// Ja vad i hela friden kan det vara som jag och Nettan sitter och diskuterar här??//
 
Du som vill besöka mej och Nettan i Ullared i oktober.. nu börjar det bli bråttom med bokning.
 Nettans lediga  tider håller på att ta slut. Du som vill bli spådd eller ha regression... eller båda delar... kontakta Nettan snarast på telefon: 070 6661570
Läs gärna infon också från bloggen den 18/8
 
Kram o massa kärlek
 
 
 
 
 
1 Skorpan:

skriven

Ja den servicen blir bara sämre o sämre.. O ändå är deras slogan i stil med "en välfungerande vardag", va? Posten kommer inte fram, brevbäraren kastar bort den, eller hittar inte fram som en berättade, brevbäraren stod framför port nummer 30 oh skulle bära posten till nr 31, men kunde inte hitta numret, endast 30 o 32... Ja jag ska inte klaga, min post har nått fram i alla fall.

Lördag o inga större planer. Cykelsökning, va kul att åka ut i regnet o provköra. Behöver ju en ny cykel för att kunna fortsätta cyklandet, den gamla, trots byte av delar, fungerar inte som den ska. Tv:n blir hämtad på söndag för service. Hoppas den nu blir fixd då. Märkligt hur dåligt grejer håller...

Jaha, lite frukost då kanske :).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 Chatrine:

skriven

Hejsan, många tankar just nu. Jag vaknade igår morse av en märklig dröm. I korthet så drömde jag att en massa svarta fåglar landade hemma hos mig. Jag frågade då min mamma var alla fåglarna kom ifrån? "Det kommer från ålderdomshemmet", svarade mamma.

Senare på dagen ringer min kusin och berättar att min mosters man gått bort samma dag. Vi visste inte ens att han var dålig och att han hade fått flytta in på ålderdomshemmet där min moster redan bor. Han hade fått stroke och flyttat dit, sedan hade han ramlat och fått fraktur på lårbenet. Operationssåret och protesen hade aldrig velat läka som det ska så han kom aldrig igång igen efter fallet.

Det finns ju inget att göra i efterhand men jag känner mig inget vidare till mods att ingen släkting har hört av sig över allt som hänt som säkert lär ha tagit månader innan detta slutbesked kom. För 3 år sedan så var vi i våran familj dem som ställde upp mycket under närmsta 2 åren när min moster skulle komma att vårdplaceras och mycket skulle tas omhand. Mycket sjukhusbyten efter hjärnblödningar, stroke, frakturer, avdelningsbyten i korttidsboenden, kuratorer, prövotid på att kunna bo hemma igen med handikappsanpassningar, sedan lugnet av att hon kunde få bo på äldreboende men åka hem på dagtid mm... När allt rullade på så har det varit knäpptyst så vi trodde allt gick fint nu. Min mosters man var en mycket hetsig och nervig person så från en dag till den andra så hade han sagt upp hemtelefonen och bytte ständigt mobilnummer så kontakten per telefon bröts efter detta tumult. Men jag har ju all släkt på facebook så det hade inte varit svårt att kontakta mig lite spontant från andra anhöriga som vetat om att allt nu inte gick så bra.

Jag undrar över om min mosters man har någon hälsning eller något viktigt budskap till mig eftersom jag fick dödsbudet i drömmen. Snällt om du kan känna in något kära Ez. Jag är lite i chock.

Kram Chatrine

3 Misstjejen:

skriven

Hej

kommer det blir en besluta om flytta i hösten just nu. är det avgöra vad jag säger om det?

kommer jag var missnöjd eller nöjd?

ska jag välja besluta om flytta eller inte att gav dom andra en chansen?

vet inte vilka är bättre att välja på och kan det var till min hemort som jag uppväxt i?

är osäkert på den besluta så snart. är det avgöra vas jag säger och vad jag gör?

kram

4 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon.. Det är en grå morgon.. Jag var i huset i går.. Drog en sköld över mig och renade mig efteråt. Grannen visade mig ett kort som hon hade tagit på sin dotter och fått med en gammal dam som stod bakom henne. Sedan hade hennes dotter sett en präst på min tomt.. Ja så säger de att det är lugn på landet.. Det är ju där det händer..

Huset attackerade mig inte.. Inga dörrar rycktes upp.. Lugnt och skönt.. 💕. Man kanske ska flytta dit om det är så lugnt.. Gillade ju att bo där. Miljön är vacker och trollsk.


In med bergvärme och kärlek i huset.. Så kanske det funkar..

El och vatten.

Fast jag ska ju bo i Sälen.. Tallmyrstigen.. 1 det är bara så.. Men det skadar ju inte att göra i ordning huset..

Önskar dig en underbar dag.. Med sol och glädje god shopping och mysstund med döttrarna.. 💕

Min mamma har den elaka minen och jag undrar vad hon har hittar på nu? Ja det vet man aldrig.. Livet är fyllt av suprises.. Tids nog får man veta..

Fylld av tillförsikt är jag för Gabbe planerar något och han är super aktiv.. Kramar 💕

5 Vv <3:

skriven

Hej Esmaralda 💖

Kommer adi bli min riktiga man ?

Kramkram 💖💖💖

6 lars:

skriven

Ezmaralda
Pust håller med POSTNORD, blir bara sämre och sämre
Bra bok du skrivit Ez. Jag har inte läst hela boken än

7 Cattis:

skriven

Fniss....en snigel vore ju en väldigt passande logotype!

Ni ser ut att ha det fantastiskt trevligt och vilket läge på restaurangen. Min mediala nerv är obefintlig men jag gissar att ni pratar om fiskar😊

Önskar att ni har underbara dagar tillsammans i Ullared!

Kram Cattis

8 Mikahe:

skriven

Hej E! Hoppas du kan se något kring detta... vi har sålt lgh nu och kommer flytta om 3 månader. Undrar kommer vi hitta nytt fint hus som vi kommer älska eller kommer der ta längre tid och vi kommer tvingas bo hos pappa? Ser du något kring det , är så orolig för jag säljer lgh lite i sorg men vi måste ha större och ha pengar till en kontant insats. Snälla E ser du något kring hus och boende eller ska vi satsa på att bygga helt nytt kram

9 Mikahe:

skriven

Hej E! Hoppas du kan se något kring detta... vi har sålt lgh nu och kommer flytta om 3 månader. Undrar kommer vi hitta nytt fint hus som vi kommer älska eller kommer der ta längre tid och vi kommer tvingas bo hos pappa? Ser du något kring det , är så orolig för jag säljer lgh lite i sorg men vi måste ha större och ha pengar till en kontant insats. Snälla E ser du något kring hus och boende eller ska vi satsa på att bygga helt nytt kram

10 Milla:

skriven

Hej, det är så långt bara
Ni kommer aldrig till Stockholm?

11 Moj:

skriven

Hej Ez!
Kommer det att bli serjöst mellan oss? Kram Mojgan

12 Razawa :

skriven

Hej bästa Esmaralda

Nu går jag varit i Madrid i en vecka med jobbet. Det här varit underbart i värmen och att få besöka ett annat land och äta god mat och samtidigt gå på studiebesök. Imorgon åker jag hem till Stockholm med flyg. Tankarna börjar komma smått. Snälla Hur kommer det gå? Något hemskt som händer med flyget? Eller kommer jag träffa min man igen på Arlanda imorgon som ska plocka upp mig.

Kram

13 Mikael:

skriven

Redan för 15 år sen var det osäkert om man skulle få sin post, post kom det men inte ovanligt att både namn och adress inte stämde...

En förklaring till att det inte fungerar så bra att ni beställer så mycket grejer från Kina på nätet :)

Förklaringen är att kinesiska paketleveranser subventioneras, på grund av bestämmelser i det internationella postsystemet med rötter i 1800-talet.


http://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/MQPXo/postnord-pressas-av-kinapaket


Pratar vi vykort och annan papperspost så pratar vi lite I-lands problem då det tar några millisekunder att skicka en hälsning från mobil eller dator, hur länge tar det innan posten kommer fram när Irma bestämmer? Länge eller aldrig...

Pratar vi ex. kreditkort så försöker kriminella muta brevbärare att ta hand både om kreditkortet och brevet med PIN koden, elektroniska kreditkort löser det med.

Kram
Mikael


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: