Ta chansen.......

 

 

Den 2-9 oktober finns jag och  Nettan i stugan  i Ullareds tassemarker.  Det blir en vecka i spådomens och regressionens tecken.

Ni är många som bokat in personliga besök hos Nettan för såväl spådom som regression.. och hon meddelar att nu finns bara ett par platser kvar.

Om någon av er vill nappa dessa platser så gäller det att skynda på.

 //Nettan//

Ni som bor för långt iväg för ett besök ska inte behöva vara lottlösa !

Nettan har också avsatt tider via telefon och Skype ( vad som passar dig bäst) för  spådom och regression !

Priserna är med  rejäl rabatt !!

Rabatten gäller endast den här veckan och sedan är det ordinarie priser igen.

Vill du alltså  boka spådom via telefon/Skype eller regression via telefon/Skype  under den här veckan.. då hör du snarast av dig till Nettan och gör din bokning.

Du når Nettan på: 070 6661570

Eller så mailar du till:

[email protected]

 

Eller så besöker du Nettans  Facebook:

https://www.facebook.com/nettanspadomoregression

 

 
Mammas operation gick hur bra som helst o inte missade in hon favoserie Glamour när kvällen kom !
I går bjöd hon på  räkmacka på fin café och vi trosade runt på stan o bara mådde bra !
 
Kram o Kärlek
 
1 Jen:

skriven

Ursäkta att jag frågar igen, men jag mår inte så bra nu. Allt känns som ett mörkt hål. Det gör så ont i mig. Vill bara gråta och sova hela tiden. Jag hade "en relation" med S. Plötsligt förändrades den och jag vet inte vad jag gjort fel. Han sa att han älskade mig och jag kände inte samma i alla fall inte i början men varför känner jag mig så ledsen nu? Jag sitter o väntar på ett meddelande elr något från honon men antagligen förgäves. Jag vet att ensamheten kom plötsligt o att jag är rädd för att alltid känna mig ensam. Förväxlar kanske behov av närhet med kärlek. Ena dagen skrev han att han är kär i mig, nästa hade han tydligen ändrat sig. Jag har mått dåligt i en tidigare relation o vill verkligen inte uppleva samma nu. Vad gör jag för fel i relationerna, finns det något jag kan ändra på själv? Han sa att han var kär men har mycket annat just nu. Han vill men det går inte. Men verkar ändå söka en ny tjej... Jag känner mig bara förvirrad o skulle vilja ha svar. Var han ärlig mot mig och vad känner han för mig? Är det något fel på mig? Jag vill inte känna denna ensamhet mera. Allt känns så meningslöst. Tacksam för svar även om det är negativt. Vill bara förstå så jag kan gå vidare... även om det kommer ta evigheter. Skulle väl må bäst att blockera honom. Ser du något angående situationen?

2 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Det där med Nettans telefontider låter bra för mig då det kan vara svårt att ta sig dit.
Hoppas din mamma mår bra och att allt gått väl.

En fråga, Är han 100% säker?
Kram

Svar: Han är så gott som säker ja !! Kram :)
Esmaralda

3 Michaela:

skriven

Nu har J försvunnit helt. För gott?
Kram

4 Slagen kärlekskrigare:

skriven

Då var det gjort.

Jag tror de där sista 30 % slog in, för det blev ett nej till dejt från främlingens sida, med motivering som i och för sig made sense. Men jag vågade ändå!

Försöker fokusera på det. För det känns lite småtungt att inte få chansen att lära känna.. Det verkade som han inte alls uppfattat mig sen tidigare eller blivit lite berörd av våra möten på distans. Trots att du sett detta. Skulle kännas bra i magen och veta om du sett fel i detta och såklart om han kanske kontaktar mig senare eller om det är bäst att släppa? Vet inte riktigt vad jag gjorde för fel när jag hade så höga odds för att lyckas med ett ja..

Kram från slagen kärlekskrigare 😔💪

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kom det var möte på måndag så nervös. Det är något speciellt som dom kom att säger om besluta?

Finns det något som handlar om besluta?

Ha det bra😊

6 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker de resor du och Nettan gör tillsammans verkar alltid bli så bra, att ni har så trevligt ihop. Att kunna jobba med samma sak är en fördel, hade varit så roligt att träffa er båda. Tror du att du kunnat känt igen vem som är vem från bloggen, vissa hade man nog kunnat ana:)
Frågar om kärleken jag gärna vill träffa, försöker med nätdejting just nu, finns det chans att möta riktig kärlek där? Är något bra påväg? Fick bara någon känsla, kan det dröja så länge som ca 1,5 år innan jag möter den riktiga kärleken?
Kram

Svar: Ja, en del hade jag säkert känt igen :) Och det ä roligt att få hälsa på alla som kommer till Nettan... en hel del tillhör ju vår bloggfamilj :) Du kommer möta kärleken och det kan dröja lite.. jag kan inte säga hur länge... kram :)
Esmaralda

7 Browallia:

skriven

Nettan i all ära men jag är dig trogen 😉
Seans och tidigare liv-seans via mail passar mig utmärkt. Perfekt att det finns olika sätt att välja på då vi alla är olika ✩♡✩♡✩♡✩♡✩♡✩♡✩♡✩


Svar: Ja, visst är väl det bra :) Kram :)
Esmaralda

8 Birgitta:

skriven

God morgon!

Hoppas allt gick bra för mamma.

Konstaterade igår när jag läste min första seans från dig att snart har det gått 10år sen jag o barnens far separerade...visst har jag träffat några män under den här tiden men inte så att vi har flyttat ihop utan jag har bott själv i mitt hus. Nu har jag en särbo relation sen två år tillbaka som knakar lite pga jag blev mycket besviken o ledsen för att han inte fanns där när jag behövde han....

Hur kommer det att gå för oss? Jag vet inte om jag längre vill satsa på han....

Kram Birgitta


Svar: Tack, allt gick bra med mammas op.. och för din del ser det ut som om du går vidare... du blir snart klar med mannen.. och du kommer så småningom att möta någon annan.. kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Ja bara man bodde lite närmare.. Men det gör man ju inte så då avstår man ;).

Drömde att jag blev sv med min handväska med alla viktiga kort. Den stod på golvet med en massa andra väskor o sen var den försvunnen. Panik, alla viktiga kort borta. Jag vaknade till detta, vad nu, är det nåt jag ska bli av med Es?

För tre år sen knäckte det till i ryggen, det gjorde det nu också, o för tre år sen fick jag ett par tre månader senare sparken. Historien upprepar sig? Har jag nog inte råd med..

Hoppas mams är okej Es o MG yr av lycka :).
Kram Skorpan

Svar: OM du missade det i inlägget så går det bra att boka såväl spådom som regression via telefon också till reducerat pris.. den veckan som vi är i stugan ! Nej, det ser inte ut som om historien kommer att upprepa sig... mamma mår väl, tack och MG lycklig över att ha mig hemma igen :) Kram
Esmaralda

10 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas din fina mamma är på banan igen, fint att hon haft ditt stöd.

Kommer det finnas chans till en ny början mellan oss?
Kram



11 C:

skriven

Fin bild på Nettan👍😄!
Händer det något på kärleksfronten snart?!. Njut nu av helg!! Kram från Kanarieöarna ☀️

Svar: Ja något ska snart dyka upp... ha ögonen med dig och ta kontakt när det känns rätt.. njut nu av underbara Kanarieöarna :) Kram :)
Esmaralda

12 Blomman :

skriven

Hej Esmaralda.
Vet inte om mitt inlägg blev rätt,
Hoppas din fina mamma är på banan igen, fint att hon hade ditt stöd.

Kommer han att vilja ha en ny början med mig när tiden gått lite?
Kram

Svar: Tack, mamma mår fint nu efter operationen.... och när jag ser dig i framtiden så ser jag en annan kärlek.. kram :)
Esmaralda

13 Maria:

skriven

Godmorgon :)
Njuter av en ledig helg, jobbar varannan :) så skönt få ta det lugnt med kaffet på morgonen.
Ser du vad som väntar Fredrik o mig om vi fortsätter? Blir det något av det hela?vill så gärna att det ska bli vi 💗💕💗
Kramis

14 Jenny:

skriven

Godmorgon, igår träffade jag min gamla chef och fick då ett erbjudande om jobb.
Jag fick fundera över helgen och återkomma på Måndag. Det jobbet är mer fritt men det jag har nu ger lite mer i lön och mer ledighet. Jag känner mig så kluven. Ser du vad som passar bäst, vill bara ha lite vägledning.Nu kanske det kommer något annat jobb varefter. Är så rädd att bli kvar där jag är nu.
Kram Jenny

15 Mariao:

skriven

Godmorgon Esmaralda!
Jag har en fråga om ett av mina 6 barn....min snart 4 åriga pojke.
Han är så högljud, stark i sin person, nära till sina känslor, både skratt och tårar....men han fullkomligt dränerar mig. Men älskar honom såklart av hela mitt hjärta.
Kan du se om han lugnar sig med åren? Vad blir det av honom?

Stor lördagskram,
Maria

Svar: Han kommer lugna sig och det ser ut att bli något alldeles speciellt bra för hans del en dag.. kram :)
Esmaralda

16 Milla:

skriven

Hej
Jag har problem med att sätta gränder, är för snäll o har sådana relationer som blir att jag måste hjälpa männen. Är trött på det men svårt att bryta. Kan det vara ngt som Nesta kan göra via telefon Skype, att man får hjälp att komma vidare.
Försöker bryta med min kollega, den här mannen som oxå suger kraft då han behöver hjälp, jag känner oro osv. Så hade min mamma o pappa det. Jag orkar snart inte längre o igår höll jag på att bryta ihop. Jag har varit för snäll hela livet o alla förhållanden har varit så att jag ska hjälpa männen. Ni måste jag göra mig av med den här kollegan, svårt att klara det. Kommer jag lyckas? Jag behöver oxå ngn speciell hjälp då jag blir medberoende o typ ansvarig för andras dumma upplevelser. Har du råd o tips?

Svar: Ja det tror jag nog hon kan hjälpa dig med.... ring eller maila henne o fråga innan du bokar ! Sätt mer fokus på dig själv... och inte på andra... lär dig säga nej,.,, kram
Esmaralda

17 Sidospår:

skriven

Hejsan Es. Hoppas allt gått bra med din mammas operation.

Kan han ändra sig eller är loppet kört? Skulle verkligen behöva lite romans just nu men inget verkar finnas på kartan för mig just nu..

Kram, kram :-)


Svar: Tack, allt gick bara bra.... det ser ut som om det blir romans med någon annan.. kram
Esmaralda

18 Sus:

skriven

Hej
Vore kul men tyvärr....
Hur ska jag få till något bra?
Love sus

Svar: Gör det du känner är rätt.. då blir det som bäst .. kram :)
Esmaralda

19 Pia1:

skriven

Åh! Jag hade lite hopp i våras att kunna åka. Men törs inte drömma om sjukpenningen längre. Bara önska förtvivlat. Åk ni som har möjlighet!

20 sajoli:

skriven

Hej!
Är djupt orolig för min son. Han är separerad och hans ex lovar att hon ska ställa till ett helvete för honom. Det är nästan så att man tror att hon inte är riktigt frisk. Hotar att ta barnen ifrån honom osv. Hur ska det gå? Och får han det jobb som han helst vill ha?
Kram Sajoli

Svar: Det blir jobbigt en period för honom... men det lugnar ner sig... hon går vidare, hon möter någon ny... han får det jobb han vill ha även om det kanske inte kommer direkt.. kram
Esmaralda

21 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Mysig liten stuga ni ska befinna er i. För en tid sedan såg du att inom de närmaste månaderna skulle det avgöras om det kommer bli dem i en seriös relation, Lutar det åt något håll eller är det avgjort?
Kram

Svar: Än kan jag inte se hur det blir.. kram
Esmaralda

22 AnnaK:

skriven

Hade varit kul att komma om jag bott närmre. Fast inte säkert jag vågat ändå......är lite blyg 😜 Lite som att träffa kändisar ju!

Sovi som en stock inatt i dotterns rum......så skönt att sova ensam och utan tv ljud mm! 9 timmar utan att vakna en endaste gång. Har haft jobbig arbetsvecka med för lite folk på jobbet och torsdag fredag hade jag nån släng av migrän men jobbade "drogad". Behövde nog sova kanske.

Ser du nåt mer om hur jag skulle kunna dra in en slant mer? Måste få ordning på finanserna.

Kram 😊

Svar: Nettan erbjuder både spådom o regression via telefon också... så du är välkommen den vägen och jag lovar, hon är hur snäll som helst :) Jag ser att du kan dra in lite mer men inte exakt hur.. tänk ett varv extra och du kommer på någonting.. kram
Esmaralda

23 EPM:

skriven

Godmorgon!
Väldigt sugen på regression via telefon... ska kolla upp, när jag väl hittar ett hem för mig och barnen så behöver jag ju kunna köpa möbler till oss.

Är det nu det sker, är det nu han blir min på riktigt..?

Kram

24 F:

skriven

Godmorgon härligt att din mammas operation gick bra.

Tänkte fråga dig om du ser något spännande på väg in i mitt liv du kan berätta om kram.

25 Vv<3:

skriven

Hej esmeralda

När kommer min pappa G hitta lägenhet och när då?


Tacksam för svar!

Kram

26 ZITA:

skriven

Hej! Esmaralda Undrar om han kände det samma? På kursen som jag går. atraktion?? eller Är det jag som har hjärnspöken?? :) kram

Svar: Nog kände han attraktion.. kram :)
Esmaralda

27 Helena Ir:

skriven

Skönt att din mamma mår så bra igen!

Dottern tackade nej till lägenhet,för mycket pengar för liten yta..jag tycker hon tänkte bra. Bättre vänta..och spara!

Önskar dig en fin lördag!

Kram :)

Svar: Tack och det är skönt när man kan känna in och fatta ett tydligt beslut som din dotter gjorde.. kram :)
Esmaralda

28 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Skönt för din mamma att allt gick bra, dom operationerna brukar väl gå vägen, lite läskigt bara att de ska jobba i ögonen...
Jag önskar så att jag bodde närmare men säger som en annan här i bloggen att jag säkert hade blivit lite blyg att möta er kändisar...☺️
Idag ligger jag och drar mej i sängen, solen strålar ute. Det börjar verkligen skifta färg i träden nu, det är så fint. Gillar hösten sånna här soliga och fina dagar. Den där snyggingen som jag är så insnöad i, det har blivit så intensivt med honom nu, kommer det fortsätta? Jag sa att jag skulle komma till han och han verkade bli så glad, menade han det verkligen?Är han lite osäker på vart han har mej?
Jag önskar alla en skön höstdag. Kram🍁🍂

Svar: Kändisar... skrockar jag... inte är väl jag nån kändis !! Men jag hade kunnat vara om jag tacka ja till de erbjudande från TV som jag fått genom åren :) Men det är inte min grej. Ja han är lite osäker och det är du också.. närmaste tiden kommer det dock att klarna och du kommer veta mer hur det blir.. kram
Esmaralda

29 Tisa:

skriven

Skulle jag bli hjälpt av ect eller är det något jag ska undvika?

30 Lisa:

skriven

Hej
Skönt att din mammas operation gick bra.

Är lite nedstämd, fick inte fortsätta på det jobbet jag har haft hela sommaren, fick inte heller någon orsak till det. Som jag ser det har jag skött mitt åtagande och klienterna har jag haft god kontakt med. Kan du se vad som egentligen har hänt ?

Kram, Lisa

31 Fanny2:

skriven

Skönt att operationen gick bra så hon inte missade favoritserien. 😉 Hoppas hon blir helt återställd snart. 😊

Om jag hade kunnat åka så hade jag nappat... Telefon eller Skype blir inget bra för mig eftersom jag skulle behöva vara helt ensam för att kunna slappna av... Gör du fortfarande regressionsseanser Es? Du sa att jag har levt många liv men såg inte så mycket under min seans. Skulle mer komma fram under en regressionsseans då?

Jag har en liten fundering också... Tror du att min bror insåg att han var elak igår?

Kram

Svar: Ja, mer kan komma fram under en regressionsseans men jag uppmuntrar alla istället att själva göra regression tillsammans med en regressionsterapeut eftersom det brukar ge mer o bli en starkare känsla.... din bror insåg nog att han var lite elak ja,, kram :)
Esmaralda

32 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Igår fyllde jag år. Jag kände mig så glad över alla gratulationer och J-O och jag firade med kladdkaka och deckare.
På kvällen när jag var ensam igen började jag oroa mig över vart världen är på väg. Jag tänkte på terrordåd, orkaner och rasistdemonstrationer och så var det ett långvarigt åskväder som gjorde mig nervös. Jag var säker på att mänskligheten gick en långsam och plågsam död till mötes.
Idag är det fint väder och brorsan ska gifta sig. Mamma är uppstressad och eftersom jag ändå är så rädd för allt annat passar jag på att oroa mig för att hon ska få hjärnblödning igen.
Jag hoppas att det blir ett lyckat bröllop. Framför allt ser jag fram emot maten. Jag är inte så himla road av fester egentligen, men god mat gillar jag. Kul att klä sig fint också. Jag tar med mig systemkameran så kanske jag kan fota.
Kram ThereseC

Svar: Grattis i efterskott !! Och ett bra bröllop blir det utan att mamma får hjärnblödning... stor kram :)
Esmaralda

33 Louise:

skriven

Igår fick jag mejl från min lärare att hon fått svar från min nuvarande förskola att jag kan fortsätta vara där. Hon återkommer med tider nästa vecka så om två veckor hoppas jag på praktik.
Nu hoppas jag att jag blir godkänd dessa två perioderna som jag har kvar. Ser du om jag kommer bli Gravid på mina två sista praktiker? Angel(Talismanen) är med mig hela tiden. Jag hoppas hon hjälper mig igenom mina praktiker.
Jag måste ha ett jobb efter.

Ha en fin dag. Kramar

34 Slagen hjälte :

skriven

4 Slagen kärlekskrigare:
skriven för ungefär 4 timmar sedan
Då var det gjort.

Jag tror de där sista 30 % slog in, för det blev ett nej till dejt från främlingens sida, med motivering som i och för sig made sense. Men jag vågade ändå!

Försöker fokusera på det. För det känns lite småtungt att inte få chansen att lära känna.. Det verkade som han inte alls uppfattat mig sen tidigare eller blivit lite berörd av våra möten på distans. Trots att du sett detta. Skulle kännas bra i magen och veta om du sett fel i detta och såklart om han kanske kontaktar mig senare eller om det är bäst att släppa? Vet inte riktigt vad jag gjorde för fel när jag hade så höga odds för att lyckas med ett ja..

Kram 💪

35 Robin:

skriven

Hej,
jag funderar kring en tjej jag haft lite kontakt med, frågade även om detta i början av sommaren. Hon gick alltså en kurs jag höll i under våren. Jag gillade henne och upplevde att vi hade bra personkemi. När kursen slutade i början av sommaren mailade jag henne och frågade lite neutralt vad hon skulle göra under sommaren och sådär, för att försöka få kontakt och känna av. Dagarna och veckorna gick dock, och jag fick aldrig något svar. Hon var inte intresserad tänkte jag. Dock fick jag ett svar nu under hösten till min förvåning. Hon skrev att hon aldrig sett mitt mail, sedan frågade hon en teknisk grej om kursen. Jag svarade ganska omgående att det var trevligt att hon hörde av sig, och frågade hur hon haft det och sådär. Men detta var nu någon vecka sedan, och jag har ej fått något svar än. Kan du se vad detta beror på? Är hon intresserad eller inte? Har hon mycket annat att göra kanske, och svarar inte därför? Mycket förvirrande

Svar: Nej, något riktigt intresse har hon inte... så gå du vidare nu o lägg locket på kring denna tjej.. kram :)
Esmaralda

36 Slagen hjälte igen:

skriven

Sorry om meddelandet såg lite konstigt ut. Försökte på nytt :)

37 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Åh vad skönt att höra att allt gick bra kring din mammas operation. Måste ha känts skönt för henne att ha ditt stöd oxå. Hon verkar vara så himla go din mamma och alltid är hon så glad. Underbart att se! ☺

Du har nämnt att du kan se att min kusin L får ett barn till trots att hon har tre nu, i somras sa hon att det inte skulle bli mer. Jag förmodar att hon kommer att ångra sig eller om det nu blir ett oplanerat. Men hursomhelst, jag undrar lite nyfiket om du ser hur stor chansen är att hon kommer få inom två år eller kommer det dröja längre samt kommer min yngsta kusin få mer än ett barn? MYCKET tacksam för svar! Kram 🐝

Svar: Ja hon är en go tant min mamma :) Får hon inte ett barn till inom tre år.. då har jag helt enkelt haft fel.. kram :)
Esmaralda

38 Sus:

skriven

Hej
Ja......
Vad vill ha nu? Jag vet ju vad jag vill...
Love sus

39 <3:

skriven

Så skönt att allt gick bra för din mor. Ja Glamour kan man ju inte missa 😉herregud Ridge och Quinn som pussas inlåsta i badrummet.
Är B rätt person att hjälpa mig med fakturan ? Tror du att det kan lösa sig så jag får tillbaka avgiften för behandling och C kan ändra beslut.
Kram
💗💗💗

Svar: Det ser inte helt enkelt ut... kan bli en del strul och riktigt hur det slutar ser jag inte.. kram
Esmaralda

40 Lilla blå:

skriven

Halloj Es.

Härligt att läsa att allt gått fint med operationen. Fråga från en iskall tävlingsarena. Som jag såklart inte är med på, står med varmchoklad i publiken haha:

Tog chans med en kille som nobbade, ser du ändå vad han tänkte? Kommer nått annat snart, ser nått? Skulle behöva lite pepp.

Kramis!


Svar: Han kände sig smickrad i alla fall - så det ska du ta positivt !! Något annat kommer.. det vet jag.. kram
Esmaralda

41 Heaven:

skriven

Hej es, jag undrar om du ser någon kärlek i mitt liv under den närmaste tiden?

Kram

42 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag jobbar på en fin butik, en detaljhandel med hudvård och smink och sådant jag gillar. Har inte så mycket fasta timmar dock, har kontrakt på minst 3h fasta i veckan. Tror du chansen finns här att få fast tjänst med mer procent?eller blir det något annat fast arbete för mig?
Kram

Svar: Känns inte som om du kan få så mycket timmar du vill ha just i denna butik men det dyker upp annat.. kram :)
Esmaralda

43 Sola:

skriven

Hej Esmaralda.
Det här kanske bara är bekräftelse fråga, men klart jag saknar honom emellanåt,
tror du han kan känna någon form utav saknad till mig? Eller kommer att göra det ? nu när min tanke är att vi inte ska träffas så mycket.
Kram


Svar: Lite ömsesidig saknad i vissa situationer kan det bli men det blåser över... kram
Esmaralda

44 Love:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du jag kan finna "the Love" via nätdejting? Pratade med en snubbe jag fattade lite tycke för, men nu har appen strulat så vi ser inte vad vi skriver till varandra. Skickade på Facebook istället men det har han inte läst. Hmm tror du jag går miste om någon här som skulle passat mig? Jonatan heter han
Kram

Svar: Nejdå du går inte miste om någon... kram
Esmaralda

45 Lydia💕:

skriven

Hej
Va skönt att allt gick bra med din mamma
Hur kommer det att gå för mig i höst med allt och ska jag åka på semestern ihop med Eric för att ladda mina batterier inför allt som väntar?
Lydia💕

46 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Möter jag kärleken i år eller under nästa år? Eller kan det dröja ännu längre för mig..
Kram

Svar: Det kan bli snart och det kan dröja... jag ser inte när... bara att.. kram
Esmaralda

47 undris?:

skriven

Vad skönt att höra allt gick bra med din mamma<3

undrar om hösten kommer med något bra?
kramar

48 Tove:

skriven

Har våran lille son c varit med mig i andra liv också? Är han gammal i själen? Tack?

Svar: Ja han har en gammal själ och ni har haft kontakt i tidigare liv.. kram
Esmaralda

49 Lovisa:

skriven

Hej Esmaralda,

Kan du se om jag kommer att börja träffa likasinnade människor i mitt liv snart? Har varit ensam så länge nu och som en gammal själ så blir längtan efter själsliga band bara starkare och starkare.. <3

Varma kramar,
Lovisa

50 Alissa:

skriven

Hej Es

Hur blir hösten för mig?
kram

51 Misstjejen:

skriven

Hej

tänkt fråga om kommer jag träffa något gång igen den F kvinna i framöver så mer umgås med henne? eller kom att det blir inte så vad jag tänker?

jag saknar henne så mycket och hoppas det finns möjlighet att få träffa henne igen?

ha det bra

Svar: Ja jag tror ni träffas igen... ta gärna själv initiativ.. kram
Esmaralda

52 Tesa:

skriven

Bästa Esmeralda!! När kommer detta graviditet att koma för mig,, längtar mycket dit! Kram

53 Susanne Amalia :

skriven

Magisk dag är på pärlkurs... Jag bara älskar detta.. 💞. . .
. . . . . . . . . Hälsa din mamma... Med en kram från mig.. Nu kan hon se bra.. Härligt... . . . . . . I går var det omrörning i grytan hos oss.. Släkten till dödsboet kom med mammor och släpvagnar.. Stora bilar och bärhjälp.. På en tvåa som de ska ha 12.5% av.. När de som inte skulle vara där blev stoppade ringde dr och polisanmälde min son och Göran för att de som inte skulle vara där hade blivit sårade.. Men det är ju så att det är 4brorsban som ska dela på en halv lägenhet då kan ju inte en ta allt och ta med sig sin mamma och bärhjälp.. Livet är knasigt.. Vilken röra.. 💕 barnen är, 40 och 38.. År gamla.. Nu önskar jag dig en fin helg.. Jag närmar mig Talludsstigen.. Tack talismanen skyddsänglar a och tack till dig.. Är på väg att leva min dröm.. Livet är magiskt bara man låter det ske.. Pussar på nosen till MG.. 💕

54 Naeano:

skriven

Så bra att din mammas operation gick bra, alltid skönt det :)

Jag har en liten fråga på tal och spådom och regression..

Kvinnan jag tänker på, som nyss öppnat sin mottagning med bla regression och andra behandligar, går det lita på henne? Är det värt att lägga pengarna på ett besök?

Tänker.. Jag vill inte känna mig lurad eller så, har inte så mkt pengar att röra mig med allmänt så vill som känna att ett besök är värt pengarna så att säga.. Hade jag bott lite närmare Nettan så hade jag gärna gått hos henne men lite svårt när hon är i söder och jag i norr ;P

Nåväl, tack på förhand och ha en fortsatt fin helg :) Njut och må väl på er alla 🌺

55 Louise:

skriven

Haha fick precis se att jag hade skrivit GRAVID (jävla autocore) när jag skrev min kommentar på plattan. Nä jag vill nog knappast bli det på praktiken haha. Det skulle stå GODKÄNT och inget annat haha.
Så tokigt det kan bli :-D.
Jag hoppas jag blir GODKÄND på mina två sista praktiker.

Ha en fin kväll.
Kramar från en som hatar autocore

56 Love:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan jag hitta kärleken via nätet eller är det slöseri med tid?
Kram

57 Anna.L:

skriven

Jag har länge funderat på att ta hål öronen, nästa gång mormor kommer till stan ska jag göra det tillsammans med henne. Då jag fått det i present! :)

Enda sedan jag var liten och alla mina vänner börja ta hål i sina öron, så fick jag inte av min pappa, han var starkt emot detta. Det gick inte att ta den diskussionen, han vägra! Men nu har jag åldern att ta mina egna beslut.(Han har alltid sagt du får vänta tills du blir 18)
Men jag har aldrig riktigt fått något svar varför??
Är det någon rädsla,högre budskap eller likande han upplevt...
Hoppas att det inte ska komma något ont utav detta.
Kram!

58 Västkustbrutta:

skriven

Gott att höra att operationen gått bra!

Och en räkmacka kan ju vara bland det godaste... Speciellt ner de inte snålar på räkorna... Dreglar nästan ner skärmen av tanken... Som den äkta västkustbrutta man är 😉

Du Es! Förutom räkor så står lite kärlek högt på listan... Ser det ut som något tillfälligt eller varaktigt dyker upp snart?

Kram på dig!

59 Sofia:

skriven

Krutdonna din mamma!

Kära Es. Nu börjar jag mentalt gå "i ide" inför mörka årstiderna, bunkrat med doftljus och goa serier, helt lovely :) Saknar att dela detta mys, seriöst som oseriöst; vad ser du på den fronten i det närmaste?

Kram.

60 Soffliggaren:

skriven

Härligt med hälsorapport!
Tänkte allt på er idag å igår..
Skönt att det gått bra :-)
Nu lägger jag mej plakat på soffan..
Inte en meter till blir det.
Möjligtvis sträcka handen mot en godisskål.
Förstår inte hur jag kan va så trött.
I både kropp å sinne..
Funderar om du kan muntra upp med något kul på ingång?
Om du ser något vill säga.
Antar att det inte rör denna helgen i alla fall..
Nåväl, man kan inte alltid va på topp!

Kram

61 Anonym :

skriven

Har han berättat för henne att han varit otrogen ? Kommer deras relation hålla ?
Han har hört av sig nästan varje dag till mig och skrivit förlåt men det känns inte som han förstår hur illa det blev. Det betyder inte mycket just nu för mig.
Går vi skilda vägar för gott nu jag och DW
Kram

62 Mimie:

skriven

Hej Es

Ser du något bra som kommer hända mig snart?
kram

63 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det något roligt som utmärker min kärlek till sättet eller utseende? Märker jag när jag ser honom?
Kram

64 Boudica:

skriven

Ojdå hoppas allt gick bra med mamma och att inga komplikationer kommer!

Märkte för någon dag sedan, en ledsam sak, att Gabbe, som fått sitta i min ficka under arbetstid, har gått i tusen bitar!
Vad har hänt!?
Har inte märkt av något större från honom än, kanske tog han i för kommande händelse?

Blev frågad om jag ville följa med på WASP av syrran, visst ska nog tacka jag, bara lite rädd för att hon ska gnälla på MINA livsval.

Ska pluggas lite här snart, har mycket att göra och slutdatum för inlämning är rätt snart. Inte lätt detta men det ska klaras!

Måste fråga lite innan jag avslutar,
Vad vill han från mig egentligen?
Hur tänker han här?
Han är så flirtigt retsam!
Han gör mig så förvirrad!

KRAM!

65 Tingeling :

skriven

Äntligen börjar jag komma iordning ordentligt. Kan komma hem och sätta mig i soffan. Ingen stress. Fortfarande något tröttare än vanligt. Men lugnare och jag ser saker klarare och jag känner saker klarare. Killar jag träffar ser jag som potentiella pojkvänner, hur länge sen var det jag tänkte så liksom? Flera år sen! Har levt i en bubbla. Nu ska bara tröttheten bort. Har lite saker att se fram emot i höst och vinter. Allt känns bra.

Och nu ska jag bo här. Samtidigt känner jag, att jag inte behöver bo här. Kunde lika gärna flytta till västkusten till exempel. Har liksom inget att hämta här alls. Men nu lugna sig lite några år 😉
Tills min dotter blir större. Vill egentligen snabbspola. Har planer i mitt huvud jag ska genomföras först. ☺

Att jag ser människor och speciellt män annorlunda nu än förut, är det åt andra hållet med, att män ser mig? Tror inte muren är helt riven men hälften i alla fall?

Trevlig lördag kväll!!

Kram!

66 F.u:

skriven

Hur ser karriären ut för mig..hur länge till ska vi jobba som vi gör kram.

67 mee:

skriven

Hej Es
Blir det lite ljusare snart?
kram

68 Pöm:

skriven

Hej!
Nu är det så att jag fått kontakt med en tjej som heter Linda. Och hon är väldigt trevlig, smart och snygg med ett högt uppsatt jobb. Det skulle verkligen vara bra om det blev allvar av detta. Kommer det att bli det?

69 Bekostnad - Ghostwriter :

skriven

Jag tyckte mindre om en sak jag fick höra och jag undrar om det finns chans för mig att liksom hitta ett sätt att se förbi saken. Oavsett att Jag är som jAg är så vill jag samtidigt prova nya sätt i mitt tänkesätt... Samtidigt slippa förlora mig alldeles för mycket på bara min bekostnad.





Kram

70 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Läste visst bloggen men nu är det tajt på penningfronten så.. Nån dag ska jag väl sitta med en månadslön jag också ;).
Kram Skorpan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: