Tro inget annat !!

Att vara människa är inte lätt.  Tro inget annat.

 

Somliga perioder är lätta som änglavingar o när vi är förälskade så svävar vi fram, eller när vi klarat den viktiga tentan… eller fått jobbet vi ville ha…men det är bara tillfälligt så inbilla dig ingenting. 

Rätt som det är kraschlandar vi.

Något sker i våra liv… det kan vara en ovanligt slitig vardag, kärleken kan ta slut, vännerna sviker, jobbet försvinner, någon dör… precis allt kan hända för så är det ju att vara människa.

Både glädje och sorg händer oss.

 Därför är det så viktigt att vi lever i nuet .. och när vi befinner oss i det positiva, då ska vi tillåta oss att vara  riktigt jävla glada och inte bara småleende och vi ska  tanka  så mycket av den goda  energin som vi bara förmår. Vi ska släppa loss glädjen utan hämningar.

 

 När sedan helvetet brakar loss.. då ska vi också leva i den stunden och inte tänka att vi kommer bära med oss detta helvete för alltid.  För det blir bättre.

Det blir alltid bättre och det kommer  nya fina perioder för oss.

Alltså,  pågar & töser… lev i nuet… häng inte upp er på det som varit, ta inte ut några sorger i förskott för det elände som finns för stunden räcker mer än väl.

 

 

Och så påminner jag igen om att du nu kan boka spådom och/eller regression VIA TELEFON  hos Nettan  första veckan i oktober.. till billigare pris !! 

Alltså.. kan du inte besöka oss så kan du få din spådom och din regression via telefon !!

Ring henne på: 070 6661570  och  hon kan berätta mer om  hur det funkar  och du kan boka tid.

1 Tingeling :

skriven

Tack för påminnelsen. Självklart är det så. Citatet med Dalai Lama var fint, och tänkvärt.

Jag måste bara tipsa om en bok också, angående förra inlägget, till dem som läser verklighets baserade böcker. Det finns en bok jag läst flera gånger och det är "pojken som kallades Det". Helt fruktansvärd bok, men med "lyckligt" slut, han lever idag ett "normalt" liv, finns två efterföljande böcker också.

Trevlig tisdag!

Kram!

Svar: En hemsk men bra bok .. den som inte läst, bör läsa den.. kram :)
Esmaralda

2 Varis:

skriven

God morgon Ez!
Så sant så! Är vi inte här för att utvecklas? Både som separata själar och som helhet? Fast det väcker ändå massa motfrågor. Tex varför? Om vi är en del av Gud som redan är perfekt så undrar jag varför denna jordeskola ens existerar? Hmm..

Okej måste fråga då jag inte lyckas känna svaret själv. Jag har stött på en man utomhus lite lite här o där sista tiden, och jag undrar om han är singel? Har sett han tillsammans med sitt barn men inte lyckats se om han har ring på fingret?
*så nyfiken*

Kramar

Svar: Man ska nog inte se det som en skola... utan mer som personlig utveckling...och varför... ja, det undrar vi alla... ingen vet men många gissar.... det lär finnas någon i mannens liv ,men hur seriöst det är, det kan jag inte se.. kram :)
Esmaralda

3 Jennifer:

skriven

Hej. Ack så sant och låter så lätt men oj så svårt att göra så i praktiken... Iallafall för mig. Jag slösar min tid på att oroa mig för framtiden fast jag har hört att det man oroar sig för att ska hända, sällan faktiskt händer i verkligheten... Och händer det så hjälper det inte ett dugg att ha gått omkring och oroat sig i förväg. Det ändrar knappast något. Allt detta vet jag, ändå är det så otroligt svårt att leva efter det.

Om en vecka kommer X och hälsar på mig. Får du Esmaralda någon känsla kring besöket? Positivt, negativt? Kram

Svar: Ja, vad man vet är en sak och vad man förmår leva en annan sak men med insikt och träning.. så brukar det gå lite bättre allt eftersom... mötet kanske inte blir riktigt som du tänkt men detta är något du behöver leva dig igenom.. kram :)
Esmaralda

4 Kicki 🌞:

skriven

Du skriver så kloka saker! Jag tittar in här daglagen och boostas 😊! Tack!

Svar: Vad roligt.. så glad jag blir.. tack :) kram
Esmaralda

5 EPM:

skriven

Godmorgon!

Nu verkar det som om deras samtal är på upploppet. Jag gör precis så som jag inte borde; ta ut en sorg i förskott. Å andra sidan så vet jag att han inte ens haft dessa samtal om han inte ville förändra den nuvarande situationen.
Ser du nåt som kan lugna mig och få mig sluta noja och vara orolig i onödan..?

Kram

Svar: Detta är helt enkelt nåt som du måste leva dig igenom.. kram :)
Esmaralda

6 sus:

skriven

hej
så sant....
men så svårt....
man trälar på....
behöver lite kul....
kanske ska ringa Nettan i alla fall....
love sus

Svar: Ja, ring du o boka in en tid med henne och passa på ... kan bli en bra positiv kick.. kram :)
Esmaralda

7 Ali:

skriven

Godmorgon Es,
Ja det där tar jag jag till mig, även om jag redan vet hur viktigt det är att leva här och nu.
För tillfället befinner jag mig i ett litet kaos, då jag inte har något jobb om ett par veckor ( självförvållat) och det skapar ju otrygga tankar med ekonomin..
Men, som du skrev, det vänder och det gör det säkert för mig också..jag ligger ku inte rakt ner och bara väntat 😉

Hände en kul grej för ett par veckor sen.. "stötte på" en gammal fling sedan 20år tillbaka på en dejtingsida på nätet. Vi chattade och sa vi skulle ses för att "catch up", kommer vi att göra det?
Kram :)

Svar: Bra att du är aktiv i situationen, det bidrar till lösningen ! Ja det ser ut som om du och din gamla fling kommer att ses.. kram :)
Esmaralda

8 Susan:

skriven

Kämpar på med att leva här & nu, men e långt ifrån bra på det, unnar mig alldeles för lite o tar på mig för mycket måsten... men jag jobbar på det😇 Det e ju bara jag själv som kan förändra mitt liv...

Kram

Svar: Det är bra att du jobbar på det och att du är medveten är första steget... du tar snart ett positivt steg vidare.. kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Så sant så, art vara människa är inte lätt. O att leva i nuet, inte alltid lätt det heller. Försöker nog, men visst drömmer jag mig bort, för att sen kraschlanda ;).

Sliter med det nya rehistret, hade gjort allt så fint o skulle fakturera, fak, inte blev det till något vilket gör att jag åter är i startgropen, typ. Vet inte när jag skulle ha haft så mycket strul med det tekniska som jag haft detta år. Som om jag drog till mig allt sånt?!

Undrar om du alls får till dig något gällande mitt följande jobb Es? Vad det kan tänkas vara? Stor eller liten arbetsplats, min uppgift? Ser jag ut att kunna bli en förman åt någon? Skulle jag palla för det trycket ens? Lite vetgirig ;D..

Jahapp, dags att ta upp rodret o börja styra fartyget då..
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Jag är som du... det tekniska strular jämt här.. som ett slags ok man får bära.. suck... fast jag ser dig på annat jobb .. inga detaljer finns kring detta.. bara något annat och en känsla av att det blir bra,... kram :)
Esmaralda

10 <3:

skriven

Godmorgon kära Es ska jag åter ta kontakt med S och försöka nå henne via telefon ?
Vi har endast mejlat 1 gång. Finns chansen kvar. Känner inte samma pusch från C längre. Kan det vara bättre att kontakta P ?

Det är så komiskt bara sådär ändå när du svarade mig om T så fick jag mejl från honom. Varit svår sjukdom hos honom med lungorna som jag anat och jobb.
Tack att du finns kära Es.
Kram
💗💗💗

11 Virrhönan:

skriven

God morgon!

Ja, det är ju precis så som livet är. Fast jag tror att vi människor är lite dåliga på att leva i nuet. Vi får nog tankeställaren när olyckan eller vad det nu är som sker, det det väl händer ja,då tänker vi till....
Det är konstigt egentligt hur vi anpassar oss efter situationen. När nåt tragiskt händer så tror man ju att livet aldrig blir sej likt igen...det blir det ju inte men ändå tar man sej igenom den perioden också och kommer igen till nåt kanske bättre t om. Så jag håller med dej, det är verkligen inte lätt att vara människa..
Så om man nu ska leva livet fullt ut, ska man då vara ännu mer galen och göra ännu mer sånt som man egentligen kanske inte hade vågat? Lite roligt ska man ju ha när man sitter på hemmet på äldre dar och tänker tillbaka på sitt liv eller hur? Skulle då snyggingen bli glad om jag gjorde nåt med honom? Tycker han om våra möten? Kram :-)

Svar: Ja jag tycker man ska våga... och tänja sina gränser.... och vad det gäller snyggingen så ska du göra det du känner... annars tror jag att du ångrar dig... kram :)
Esmaralda

12 Ela:

skriven

Hej Esmaralda.
Det har du ju så rätt i!!!
Ser något bra ut att vara påväg för mig?
Känns som en ganska tung period nu både inom kärlek då jag är ensam och ekonomi,
Kram

13 Lova:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han fattat rätt beslut? Är de spikat i sten?
Kram

14 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är så mycket nu som jag skulle behöva förändra och ha pengar till, behöver få ordning i sonens rum, köpa en mindre säng till mig och till körkortet och bil m.m
Kommer ekonomin bli bättre? Just nu lever jag på extrajobb, blir det fast innan årets slut?
Kram

Svar: Det kommer bli bättre.. sakta men säkert.. kan dock ta lite tid... du får ihop det med planering så länge.. kram :)
Esmaralda

15 Tekla:

skriven

Hej Esmaralda!

På mitt jobb kommer det bli uppsägningar och mitt jobb har förändrats med tiden och mina uppgifter minskat. Jag tror jag får jobba kvar men inte säker. Hur som helst vill jag ha mer att göra.

Såg nu att ett annat företag söker en person för en tjänst. Tror du jag skulle trivas med det jobbet? Hur stora är mina chanser om jag skulle söka?

Kram

Svar: Söker du så är din chans god.. kram :)
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Så bra att nån annan också bär samma ok Es ;). Tack för svar, vet att det inte är meningen att du ska se, skulle kanske hämma mig annars?! Nåja, gissar att det är bara att fortsätta att söka..
Kram Skorpan

17 Hönan:

skriven

Ja det där med att leva i nuet är ju viktigt. Tänk vad mycket av det negativa man hade sluppit om man gjort det mer. Funderar på varför det ofta är så svårt. Kanske för att man gillar att tänka och grubbla så mycket..

Ser det ut att gå bra om jag söker lite mer kontakt? Är rädd att vara för på med tanke på avståndet som känns just nu.

Kram

18 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser något inom kärlek ut att vara påväg ganska snart? Ser du om det blir ihop flyttande med en kärlek snart?
Kram

19 Anonym :

skriven

Ska jag berätta för henne om otroheten ?
Träffas de fortfarande ? Antar att det blir sura miner från mitt ex ?

20 Tesa:

skriven

Godmorgon Es! Kommer jag snart att veta att jag är gravid.. hur nära är jag?kram

21 <3:

skriven

Hej kära Es var i ett litet dilemma där jag nu tog modet till mig att ta upp en del saker som inte riktigt är ok i en förening hur en viss person agerat med pengar. K kommer säkert bli väldigt fientlig och sur på mig att jag ställt dessa frågor. Detta ska tas upp på ett styrelsemöte i oktober. Fick det svaret igår men man vet aldrig. Var det fel av mig att ta upp att det bör vara någon form av redovisning och demokrati vad som ska göras med pengar en grupp får tillsammans. I det här fallet har K bestämt allt. Tror inte hon riktigt varit ärlig hela vägen och sett till att få mycket gratis till sig själv är min misstanke rätt ?
Kram

22 Helena Ir:

skriven

Detta ämne passar mig just nu..nog försöker jag tänka att det går över.

Jag fick ett brev som skakade om mig lite extra igår..det var R som skrev..det gjorde så ont! Min första tanke var att göra ont mot ont,genom att besvara det. Men det gynnar ingen!
Jag hoppas bara att min pappa verkligen förstår nu!?

Som ämnet i dagens blogg säger..så kommer det bättre dagar..det gör så ont just nu!

Kram :)

Svar: Sätt dig över detta och låter det inte gå på djupet.. det är det inte värt... kram :)
Esmaralda

23 F:

skriven

Godmorgon väldigt bra blogg ämne. Denna morgon kändes lite tung , för är lite förvirrad?

Kan du se hur min karriär kommer bli. Kram

24 mom:

skriven

Hej Esmaralda.
Den kärlek jag kommer träffa härnäst kommer han ha god ekonomi? Kommer vi få det stabilt tillsammans? Verkar någon kärlek vara påväg mot mig?
Kram

Svar: Det blir tryggt ekonomiskt och på andra plan.. men det kan dröja .. kram :)
Esmaralda

25 Ghostwriter :

skriven

Behöver jag ta ett lån för att klara mig tills lönen kommer eller kan du se mig lösa det på annat vis? Jag vet inte hur. Jag mår inte bra. Jag tänker positivt men det känns bara som att jag försöker låtsas som att jag inte sitter rätt i skiten.



Tacksam,
Kram

26 Lilly :

skriven

Hej esmeralda tänkte fråga hur ser min livs linje ut?

27 Fam:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon chans att han och jag flyttar samman igen?
Kram

Svar: Det ser mer ut som om du så småningom flyttar samman med någon annan.. kram :)
Esmaralda

28 Rebecca:

skriven

Så sant :) dumt att det är lättare att ta det dåliga i förskott än det bra. I alla fall är det så för mig.

Har jag fortfarande en stark aura? Kram

Svar: Ja det har du definitivt.. kram :)
Esmaralda

29 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Har min arbetsgivare någon tanke på att hon ska bekräfta de dagar jag var hemma och vabbade? Jag har sagt till ett antal gånger. Har hon en tanke på detta? Eller att hon kommer betala ut vabbandet själv som hon sa?
Kram

Svar: Du måste prata med henne igen och få ett tydligt besked så du vet.. kram
Esmaralda

30 Vv <3:

skriven

Hej esmeralda !

Är mondis bror mendi förälskad/kär i mig?

Kram :)

31 Fam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tror det är dags för mig att beställa en ny seans utav dig. Har du långa köer nu

Finna det chans att han och jag flyttar samman igen? Eller kommer han hålla fast vid det som är beslutat hela vägen?
Kram

32 Daron:

skriven

Hej fina du! Kommer lösningen vara att jag ringer svärmor? Kram

33 hg:

skriven

Hej!
Kommer jag få komma på arbetsintervjun?
Kram..

34 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag försöker ständigt bli bättre på att vara närvarande och leva i nuet och jag tycker jag blir bättre och bättre. Då får jag däremot lite gliringar från omgivningen och det är lite tråkigt. Började ett nytt jobb i augusti och det kändes lite som om en dröm gick i uppfyllelse. Vantrivdes så med arbetsuppgifterna och kom fram till att jag aldrig skulle förlika mig med arbetsinnehållet så jag avslutade tjänsten snabbt. Att gråta på vägen till jobbet och på vägen hem kändes ohållbart och jag är glad över mitt beslut. Nu jobbar jag på timmar på min systers café och tar en dag i taget och jag älskar det och känner en glädje jag inte känt på länge. Har fått till mig gånger flera i seanser att jag satsat för lågt och att jag ska fundera på studier. Har sökt högskoleutbildningar men inte kommit in på det jag helst velat så därför har jag nu börjat fundera på att läsa in barnskötareutbildningen för att ha en användbar utbildning till i bagaget och eftersom jag har undersköterskeutbildningen tror jag att det räcker om jag kompletterar vissa kurser. Vet inte varför jag kommit på detta nu? Kanske för att jag är bäst på att ta hand om folk och har mest jobbat med sjuka människor på sjukhus och känner att det vore roligt med en ny målgrupp. Skulle det vara en bra idé eller ska jag tänka annorlunda?

Kram❤

Svar: Strunta du i gliringarna !! Jag tror absolut att du vinner på att studera en period.. det kan bli lite mackigt i början men det kommer gå fint... du ska ha ett jobb där du trivs,.. något annat funkar inte.. kram :)
Esmaralda

35 Jessica:

skriven

Hej Es,
Har han känslor för mig fortfarande?
Han såg på mig med en så ledsen blick, som att han saknar mig.
Är det så? Vill han ha mig tillbaka? Har han känslor kvar för mig?
Kram

Svar: Något finns kvar men det ser inte ut som om han är på väg tillbaka.. kram
Esmaralda

36 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Kloka ord som vanligt och man vet att det är så rätt...men så svårt att ändå leva efter Jag tar till mig av dina ord om att glädjas mer <3

Jag vet ju att man ska leva så men behöver dina "påminnelser"

Här somnades det om i morse...och jag drömde att hyresgästerna hos arga grannfrun flyttade och själv hittade jag nya rum i min gäststuga...önskedröm om större utrymme kanske ;-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja ibland är ju drömmarna som en spegel.. kram :)
Esmaralda

37 Bolla:

skriven

God morgen!

Vurderer å finne meg en ekstra jobb... reiselysten koster og det ser ikke ut til å bli noen lønnsøkning i år. Kanskje ikke neste år heller 😏 Ser du om det blir til at jeg tar en ekstra jobb eller om det blir lønnsøkning snart?

Ha en fin dag!
Klem Bolla 😊

Svar: Känns som att du kommer att arbeta med något extra.. och så småningom ökar din lön också men det kan dröja en tid.. kram
Esmaralda

38 C:

skriven

Tycker att jag lever i nuet.. är nöjd med vad jag har skapat👍😄.
Men börjar tycka att snart borde kärleken checka in💕😉.. kram

39 Khaleesi:

skriven

Det är så sant! Jag önskar att jag kunde vara bättre på att ta mig vidare men sakta känns det ändå som det händer något. Fick svar för ett tag sedan att jag skulle få mitt avslut och att det var ett bra beslut och visst fick jag det. Ändå tog jag valet att släppa in honom igen. Jag kan inte förklara varför men hans känns viktig för mig.. på ett annorlunda sätt. Som att vi är själsfränder. Men det spelar ju ingen roll vad jag tror eg eftersom vi inte är på samma nivå. Kan du se något kring oss? Är det dags att släppa honom en gång för alla eller bryr han sig faktiskt på riktigt?

40 Helena Ir:

skriven

Helt rätt..det är så jag behöver göra!
Tack!

Kram :)

41 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Var det ett dumt beslut att flytta från honom? Det börjar kännas som det...
Kram

42 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Ack, så sant!! Precis innan jag läste bloggen tänkte jag på fina stunder jag planterat i mitt minne, sådant som varit riktigt härligt. Tänkte även på tider när man inte trodde det skulle vända till något positivt igen. Visst är det svårt att leva i nuet alltid, speciellt när man är en som grunnar mycket. Just nu grunnar jag på hur fan jag ska få behålla katten över vintern. Om två veckor kommer husse hem igen. Nu är katten pigg och katt igen. Han SKA inte tillbaka till kylan och hårt levende, han börjar ju bli gammal. Kan du känna honom bli kvar här i värme och tokiga upptåg? I morse när jag inte steg upp hoppade han upp på hyllan över sängen och hoppar rakt ner på mig...lägger sig blixtsnabbt intill mig och dårspinner "jag har inte gjort något" Älskar det fällande lilla kräket 😻 Ska börja jaga katthår nu. Hur har det gått med MGs tass? Är den ok än? Ha en rar dag!
Kram.../Linnean 🌸

43 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Var det ett dumt beslut att flytta från honom? Det börjar kännas som det... visualiserar hur det hade kunnat vara och ser hur vi hade bott kvar där och tagit hand om en familj tillsammans och det känns tryggare, lättare och jag hade mått bättre än nu iallafall.
Finns det hopp och känslor kvar från hans sida?
Kram

Svar: Smält allting först och agera inte i panik.. orsaken till att du flyttade finns kvar... kram
Esmaralda

44 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.
När du får till dig och svarar att det kan dröja, hur länge menar du då? Dröjer det några år innan jag stadgar mig och flyttar samman med en kärlek? får det ordning ekonomiskt? Är less på kämpandet när man bara vill ha sin trygga familj med barn. Jag förväntar mig inte att allt ska vara tipp topp men det är mer så jag vill ha det. Än att vara själv, man har inte samma stöd.
Blir det i år eller nästa år? Eller kan det till och med dröja längre för mig innan jag har detta? Flera år?
Kram

45 Frida:

skriven

Hej!

har sökt ett jobb - jag som inte alls hade tänkt att byta jobb. Om jag får det nya - tror du att det blir bra....?

/Frida

46 Klara:

skriven

Hej Esmaralda, ser du något speciellt eller bra ske de sista månaderna på detta år? Inom kärleken, ekonomi, mig själv. Något? Blir så nyfiken och vill veta!!
Kram Klara

47 Robin:

skriven

Hej,
tack för svaret angående tjejen på kursen. Nu undrar jag också över en lite märklig situation med en annan tjej som jag också skrivit om tidigare här. Detta var alltså en tjej jag gick i samma fritidsförening som för några år sedan. Slutade dock där, men fick ett mail i början på detta året att hon ville jag skulle komma tillbaka. Jag var inte så intresserad av den föreningen, men hade alltid gillat henne, så jag föreslog en dejt istället. Fick dock svar att hon hade pojkvän så det gick tyvärr inte, även om hon verkade intresserad.
Funderar nu på att ta kontakt igen med henne, eftersom det gått en tid, och fråga om dejten igen. Kan du se om hon skulle vara intresserad, eller har hon pojkvän nuförtiden också, och skulle svara nej igen?

48 I:

skriven

Kloka ord som vanligt. Det piggar upp att läsa din blogg!

Har varit på intervju på ett nytt jobb. Precis ett sånt typ av jobb som jag trodde att jag ville ha.

Men nu velar jag, tänker lite katastroftankar om framtiden istället för att glädjas åt intervjun. Så dumt... 😊

Ser du om jag har någon chans på detta jobb?

Kram

Svar: Du har en god chans... kram
Esmaralda

49 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Det är så sant det du skriver och man bör leva så men nät man mår dåligt är det lätt att tänka på det som har varit.
Just nu känner jag mig helt utmattad och orkar inte börjar jobba igen fast jag måste. Ser du om min energi kommer tillbaka snart?

Ha en go dag!

50 en_mormor:):

skriven

Hej Es!

Japp precis så är det. Just nu har det klumpat sig totalt här. Vi försöker sälja huset, mamma ramlade o bröt höften o ligger nu på korttidsboende, pappa vägrar duscha o är virrigare än vanligt, vi flyttar om 2 v o i em o inatt har jag tagit på mig att ha barnbarnet trots att kroppen värker o vid middagstid idag ska jag göra en rotfyllning så jag känner starkt att jag lever i nuet....hahaa

Snälla!! Håll tummarna för mig hos tandläkaren! Har ett inre lugn (just nu) att allt löser sig o att det går bra, men tandläkaren som grädde på moset är litta jubbigt :(

KRAAM på er o tack för denna tiden om jag inte överlever ;))

51 Razawa :

skriven

Hej bästa Esmaralda
Har varit hemma i snart en vecka. Först trodde man det var nässelutslag men sen vattkoppor. Äter medicin nu och kurerar mig. Vet dock inte varför jag känner mig så nere/låg lite typ Depp? Är det för jag är hemma oså bara eller ser du ngt annat? Gillar ej o känna såhär. Kram

Svar: Det är bara tillfälligt.. du känner dig snart stark och glad igen.. kram
Esmaralda

52 Anna :

skriven

Tack för ett fint inlägg.
För en månad sedan fick jag besked om varsel 1h före min semester. Min tjänst skulle flyttas till annan ort inom bolaget.
För två veckor sedan fick jag missfall. Jag har inga barn sedan tidigare. Är 40+.
Två smällar på kort tid. Jag kämpar med att tänka positivt. Men ibland är det svårt. Försöker tänka på de bra stunderna som kommer komma och att allt löser sig.

Svar: Ja, det som hänt har redan hänt och du kan inte förändra det men du kan gå framåt, ta hand om dig och må väl.. kram
Esmaralda

53 Vad gör man - Ghostwriter :

skriven

Vad ska jag göra för att att få in pengar till mat, hyra och räkningar... Jag får dåligt med hjälp kan jag säga. Blir det åt skogen om jag tar ett lån? Ingen kan och de som ska hjälpa vill inte hjälpa mig. Lönen kommer långt senare och är inte tillräckligt.


Jag behöver dig!
Kram

54 Mikaela :

skriven

Sant det du skriver 💛

Förstår varför du inte skrivit något på det jag skrivit...när vi väl skulle skriva på kontrakten på försäljningen av lgh så fick inte dom lån av banken!

Nu har vi haft ett annat par som tittat två gånger och kommer en gång till i kväll. Ser du om dom kanske köper lgh? Om inte ser du någon försäljning och hus köp för min familj snart 💜 vi har väntat och kämpat så länge kram

55 Lydia💕:

skriven

Hej
Ja så är det just nu livet har brakat ihop och känner att jag snart är på fötter igen men väntar på kärlek och lugn o ro och undrar tar det lång tid ?
Lydia💕

56 Ostbricka:

skriven

Tack för påminnelsen. Så är det sannerligen..

Lite dubbelmoral att fråga om framtiden då kanske.. Men visst får man vara lite nyfiken på den också.. 😉 Undrar om kärleken dyker upp nästa är är oddsen ok?

NU släpper jag det och fokuserar på dagen! Ostbricka och fin vän väntar ikväll..
Kram!

Svar: Kärleken kommer.. och så läckert med ostbricka.. njut:)
Esmaralda

57 Smöla:

skriven

Kommer jag få besök av A ikväll, eller är de mest prat?

58 Fågeln:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon möjlighet att det går och ändra hans beslut?
Kram

Svar: Nej det känns inte så.. tänk nu mer på dig själv istället...kram
Esmaralda

59 Naeano:

skriven

Kloka ord och visst är det så.. har själv märkt att det ofta blir lättare att förhålla sig till livet å annat om man först tankar lite extra glädje i de ljusare stunderna och håller sig i nuet å inte svävar iväg i något annat..

En fråga oxå..

Min vän D är än en gång inlagd på sjukhuset och mår dåligt.. Känner mig orolig för henne och funderar vad hon behöver för att må bättre? Har oxå märkt att det är svårt att nå henne, hon är ofta någon annanstans.. Svarar kortfattat, tittar bort å undviker ögonkontakt.. Vet inte riktigt hur jag skapar kontakt på bästa vis när det är så..??

Tack på förhand och ha en fortsatt fin dag 🌺

60 Lost:

skriven

Så sant bra inlägg som alltid,näe inte så lätt att vara människa. (Djuren lever i nuet och det sägs att vi är på väg i samma vibrationsnivå som de är på.)

Försöker leva i nuet och det går bra en stund sedan tar tankarna över och jag lever i det förflutna och framtiden med stress,oro och ångest:(

kommer jag någonsin fram till den ljusa tunneln Es?
kram

Svar: Ja det gör du.. helt klart... kram
Esmaralda

61 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Det gick bra på bröllopet. Det blev en hejdundrande fest. Bra att jag tog med kameran. Jag tog jättefula bilder hela kvällen, men det kändes bra att ha en uppgift.
Jag tror att nästan alla drack lite mer än vad de hade tänkt (även jag själv för en gångs skull) och det var fascinerande att se pappa och hans fru så fulla. När jag hörde dem prata var det lite som när man går förbi en parkbänk och hör A-lagarna diskutera. Pappa som A-lagare! I den rollen har jag aldrig sett honom förut. Intressant!
Och min nyblivna svägerska var helt gråtmild när jag sa adjö för kvällen. Jag var en av de mest fantastiska människor i hennes liv. Är det sånt man säger när man är på örat eller är det då man vågar säga som det är? Jag gillar i alla fall henne himla mycket. Jag vågar nog tro att hon menade det.
Så jag var nöjd med tillställningen och det var nog de flesta.
Kram ThereseC

62 Dietsyster:

skriven

Hejsan Esmaralda.

Jag testar turen med en fråga idag: Jag funderar på om stora eller små soulmates chanser finns under detta eller nästa år för mig? Tycker verkligen om mitt liv men detta saknas mig dagligen. Försöker ha positivt fokus. Trots allt EN av många delar i livet :)

Stor kram!

63 Månflickan:

skriven

I förmiddags hände något som förvånade mig! Jag skickade i väg en bil till skrotning, och den hämtades upp av kille som jobbar som chaufför på bilskroten. På den korta stund som vi pratade så fattade jag verkligen tycke för killen, det var som om vi hade ett band sedan tidigare - dvs härstammar från samma själsgrupp. Jag som är så ointresserad av män, kan tydligen också reagera positivt! :) Sen agerar jag inte på det, men det är en annan historia.

Önskar alla på bloggen en fin dag!

64 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänkt fråga när kommer jag få kontaktperson? Är det om några månader eller nästa år?

Ha det bra

65 Little miss piggy:

skriven

Hej Es!
Igår fick min kusin sin efterlängtade dotter efter flera år av missfall. Jätteglad för hennes skull! 😍☺💜 När jag pratade med min mormor så sa hon att hon hoppades på att de skulle bli en flicka för hon ville ha mera flickor i familjen. Jag vet att min mormor säkert skulle bli glad OM jag skulle få en pojke iaf hoppas jag det, men förstår inte varför hon så gärna vill ha mer flickor? Det finns just nu med denna lilla tjej som kom igår 12 st flickor och 5 st pojkar i kusin/kusinbarns väg, dvs alla mina kusiner är flickor och deras resp. min systers barn är blandning. Visst kan de vara roligt att klä flickor i klänningar men själv tycker jag att det är roligt med lite pojkar också. Min ena kusins son var den första pojken som kom i släkten på över 50 år!!! Varför tycker hon flickor är mer speciella? Börjar undra om hon verkligen blir glad över vad man själv får om det inte blir en flicka. 😕 Tack i förhand! Kram 🐷

66 Hej :

skriven

Idag och dom senaste dagarna går tankarna lite extra till landet långt borta. Tänker dom något på honom.

Svar: Ja det det känns så.. kram
Esmaralda

67 Lilly:

skriven



Hej esmeralda tänkte fråga hur ser min livs linje ut?

68 F:

skriven

Kan du se hur min karriär kommer bli kram

Svar: Riktigt bra men du måste ha en bra plan.. kram :)
Esmaralda

69 Anna.L:

skriven

Hej! Lever i nuet är svårt då vänner, lärare och familj får en att tänka på framtiden, vill kunna fokusera på sista året av skolan (gymnasiet) Men jag vet att efter skolan måste jag ha en plan!

Min dröm är att jobba, helst utomlands inom något estetiskt och kreativt. Men studera går också bra, har dock en rädsla för komplikationer pga hälsa/tarmsjukdom. Nu under sep, okt, nov är det sista månaderna att söka vidare till utbildningar inför 2018.
Hur ska jag gör, kommer det bli bra?? Känner att jag behöver vägledningen men Sverige lockar inte säger min magkänsla...
Kram!

70 Louise:

skriven

Igår hade lilltjejen värsta otur när vi gick hem från Lidl, hon snubblade och skrapade knät. Hem och tvätta och plåstra om. Idag hade hon feber så hon fick stanna hemma från skolan. Trodde det var i samband med hennes skrapsår så jag gock till distriktssköterskan för att få det kollat. De hade stängt men en sköterska tog emot oss och hon såg på knät och sa att det såg bra ut men hon tvättade det och sen tog tempen. Febern är pga förkylning kanske halsfluss. Hoppas inte.
Hon ska vara hemma imorgon också sen får vi se på torsdag. Ska på intervju då för grundskoleförvaltningen. Jag hoppas jag får vikariat där mellan mina vfuperioder.
Väntar på tid som jag kan gå ut på praktik.
Kommer jag få Godkänt på de två praktikperioder som jag har kvar?
Jag kommer ju be Angel(min talisman)att hjälpa mig igenom det.
Jag hoppas maken får praktikplats nu i veckan så han går ut på måndag.
Hur ser det ut för hans del?
Tacksam för svar.

Ha en fortsatt bra tisdag. Kramar.

71 Helena:

skriven

Så sant! Går just nu genom en sämre period, min relation med min sambo är inte den bästa just nu.Ser du om vi reder ut det eller är det dags att ta nästa steg i livet?

Svar: Om inte nu så lär det nog bli så att du så småningom tar dina steg vidare.. kram
Esmaralda

72 Katterna som... -GHOSTWRITER :

skriven

Kan du se varför min älskade katt (båda har gjort så..) kissar på alla täcken och filtar?

Är de påverkade av seperationen?

Mår de dåligt hos mig helt plötsligt?

Har de blivit påverkade av att jag inte orkat städa? (Vilket jag ska ändra på!)

Byts kattlådan för sällan? Gillar dom inte lådan med tak?

Att det vore pga sjukdom är ej troligt då båda gjort detta de senaste veckorna/veckan. Men hoppas inte på detta alltså!




Jag älskar dom och vill ha dom i mitt liv no matter what!


Kram

Svar: De vill ha ren låda att gå på och ordning omkring sig... kram :)
Esmaralda

73 F:

skriven

Kan du se hur min karriär kommer bli kram

74 Framtidsfnurra:

skriven

Jag skulle vilja fetstilta hela texten. Superviktig påminnelse !!

Bakåt och gräver är jag sällan. Framåt däremot !! Framtidspirr deluxe just nu. Just därför väljer att fråga dig om här och nu istället. Ser du vad som dyker upp i det närmaste?

Kramen 😄

75 Lisa:

skriven

Hej
Är orolig om det som skrivs på nätet om den 23 september - vad ser du om detta?
Kram, Lisa

76 Elisa:

skriven

Hej!
Han säger att han ska förändras för min skull, ser det ut att kunna fungera?
Kram

Svar: Nej, jag kan inte se någon ihållande förändring... kram
Esmaralda

77 London calling:

skriven

Halloj!

En tjej-weekend för att fira en kompis födelsedag har dykt upp. Du såg en valsituation som jag absolut inte skulle tacka nej till. Gäller det detta? Till saken hör att jag känner mig lite tveksam. Både gällande pengarna och den här relationen.

Kram från mig :)

Svar: Jag ser inte vilket.. du ska göra det du känner för... kram
Esmaralda

78 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ett negativt sinne kan aldrig ge ett positivt liv:) värt att tänka när man ser negativt.

Finns det någon chans att han ger positivt svar till mig och säger JA?
Iallafall ger det en chans?
Kram

79 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ett negativt sinne kan aldrig ge ett positivt liv:) värt att tänka när man ser negativt.

Finns det någon chans att han ger positivt svar till mig och säger JA?
Iallafall ger det en chans?
Kram

80 JustMe :

skriven

Hör han av sig till mig? Dröjer det länge?

Kram

81 Anna.L:

skriven

Hej! Vem av E eller M är främst en passande som sångcoach för mig?

Har letat sånglektioner och hittat två alternativ. De har lite olika prisskillnader. E är billigare och erbjuder fler lektioner. M har dock längre lektioner, känns professionell och trevlig, vill eleven det bästa, erbjuder lätt kommunikation.
Osäker vad som skulle passa mig, vill kunna utvecklas.

82 Anonym :

skriven

Hej Esmeralda börjar det röra sig med skulden hos kronofogden T har till mig ? Äntligen löneutmätning men finns skatteskulder och underhåll som måste gå före. Hoppas av hela mitt hjärta att T blir kvar på sitt jobb så löneutmätningen kommer fortsätta. Vågar jag hoppas att han vid årsskiftet kommer börja betala tillbaka till mig ? Kronofogden sålde fyra pistoler som de hittade hos honom. Han är verkligen kriminell.
Har han dolda tillgångar ändå som kronofogden inte kommer åt ?
Kram

83 Smöla:

skriven

Tycker han om beröring och kärlek?

84 Mimi:

skriven

Hej Es

Ser du något bra som kommer min väg?
kram

85 Heaven:

skriven

Hej es, ser du något om min framtida kärlek? Ser du någon beskrivning om honom? Kram es

86 Little miss piggy:

skriven

Hej Es!
Igår fick min kusin sin efterlängtade dotter efter flera år av missfall. Jätteglad för hennes skull! 😍☺💜 När jag pratade med min mormor så sa hon att hon hoppades på att de skulle bli en flicka för hon ville ha mera flickor i familjen. Jag vet att min mormor säkert skulle bli glad OM jag skulle få en pojke iaf hoppas jag det, men förstår inte varför hon så gärna vill ha mer flickor? Det finns just nu med denna lilla tjej som kom igår 12 st flickor och 5 st pojkar i kusin/kusinbarns väg, dvs alla mina kusiner är flickor och deras resp. min systers barn är blandning. Visst kan de vara roligt att klä flickor i klänningar men själv tycker jag att det är roligt med lite pojkar också. Min ena kusins son var den första pojken som kom i släkten på över 50 år!!! Varför tycker hon flickor är mer speciella? Börjar undra om hon verkligen blir glad över vad man själv får om det inte blir en flicka. 😕 Tack i förhand! Kram 🐷

87 lilly:

skriven

Hej esmeralda tänkte fråga hur ser min livs linje ut?

88 Smöla:

skriven

På min väg ska jag gå, men hur länge tar det innan jag kommer dit jag vill?

89 Smöla:

skriven

Idag har jag tränat på avslappning och försökt öppna upp min chakra.. men tror inte att de funka särskilt bra! Ser du om jag lyckas så småningom?

90 Mona:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns hans känslor för henne?
Kram

91 undran:

skriven

Hej Es

Hur ser "HAN" ut?
kram

92 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det hopp och känslor för mig?
Kram

93 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bättre ut om jag låter det rinna ut i sanden, ta det som det kommer, eller konkret och rättfram göra slut?
Kram

94 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon god chans att jag får något positivt besked utav honom?
Kram

95 Mikael:

skriven

Anonym-Kronofogden sålde fyra pistoler som de hittade hos honom. Han är verkligen kriminell.

Stämmer det så hade han licens eller var legala på annat vis, har ev. samlarvärde, var de illegala så hade de inte sålt några, kriminella brukar nog inte direkt ha legala vapen...

Kram
Mikael

96 Meej:

skriven

Hej Esmaralda
Hur länge dröjer det innan jag stadgar mig med en kärlek? Flera år ? Eller inom 1-2 år?
Kram

97 Jula:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag dejtade en kille förut, men det blev inget, troligtvis mitt fel. Men nu känner jag att det kanske var dumt? Är det en bra idé att kontakta honom igen? Skulle han vilja träffa mig igen?
Kram

98 isabella:

skriven

God kväll =) tack för ett fint och bra inlägg =)!
Har en fråga.. Nu när vi äntligen är i samma stad igen och kan träffas, så känner jag mig lite ledsen och får "ont i magen" när jag tänker för mycket.. tycker om honom så mycket, men är samtidigt så rädd för att bli sårad.. Ser du något om oss? kram :)

99 AnnaK:

skriven

en mormor:) Kram på dig....du är en hårding så nog överlever du!! 😊

Ez.....måste börja nysta i mitt liv men i vilken ände börjar jag? Är så mkt känns det som. Ekonomi, jobb, privatliv, hälsa.....typ allt. Behöver körkort dessutom 🙄 Lite panik nu känns det som!

Kram 😊

100 Milla:

skriven

Hej. Kloka ord. Behöver det nu.
Jag ska operera mig i morgon onsdag. Har jag tagit rätt beslut med operationen o kommer det att gå bra, att jag blir nöjd o det läks fint? Är lite nervös.

101 MP:

skriven

Hej! Känner mej så otroligt nere och orolig just nu och vet inte om det är ett tecken på att nu ska saker och ting ändras. Mår dåligt över ekonomi, förhållande min son ja allt. Ser du förändring för mej och måste jag själv ta ett aktivt stort steg ut i det okända? Vet inte om jag ska fortsätta med barnets pappa eller bara försöka ensam och så småningom hitta någon annan man?

102 Daniel:

skriven

Hej esmaralda !

Kommer Antonia vara gift om 5 eller 10 år ? Kanske tidigare.. Hur ser hennes kärlek ut. Vill att hon ska vara lycklig

Kommer vi att träffas igen i en ännu längre framtid ?

Mvh Daniel

103 Veralinn:

skriven

Hej!
Tänker på bilmannen hela tiden. Kommer han tillbaka till mig?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: