Harrys bögfobi.....


Jag läste nåt knasigt häromdagen som jag måste ha missat förut… det handlade om sexuella avarter.

Och det var SD:s Björn Söder som gick till attack och  jämförde avarter som  homosexualitet med pedofili. 

Saken är ju bara den att homosexualitet är inte en avart… det är en läggning helt inom det normala… vilket jag trodde att varenda människa begrep så här på 2000 talet. 

Två människor av samma kön som attraheras av varann… ingenting konstigt alls i mina ögon. Och som väl är.. inte i de flesta andras ögon heller

Jag fattar inte hur man fortfarande gitter hålla på med sånt som BS ägnar sig åt.

Vem orkar bry sig ?

 

Till och med mina gamle släkting  Harry som varit en av världens största homofober ändrade inställning vid 85 års ålder.

  Det berodde på att han  plötsligt fann sig bo mitt i Sodom och Gomorra… som han själv uttryckte det. Ett gift kvinnligt par hade flyttat in i lägenheten mittemot hans och han hade på riktigt röda utslag i hela ansiktet av stress.

Sen vände det… och  vid ett av sina besök hos min mamma  berättade han om att han varit bjuden på  barndop hos kvinnfolket, som han sa.

Han hade grunnat mycket över det här och menade att pojken som de fått nog behövde lite manliga influenser och det tänkte han stå för. Visserligen var han till åren kommen, menade han men han hade hört att de första tre åren är de viktigaste i ett barns liv.

Här skulle han liksom träda in som en heterosexuell räddande ängel ! Tänkte han.

 

Saker och ting eskalerade och gick snabbt utför med Harrys fördomar… när mammorna var i tvättstugan passade Harry den lille…  han bjöd hem dem alla på ärtsoppa med punsch punktligt varannan torsdag… han var medbjuden på fest på  gayklubb och började nu tycka att  skit samma vem folk ligger med, huvudsaken de ligger.... ha ha ha..... skojade han till det.

Vi som kände Harry sedan gammalt började undra om han möjligen blivit lobotomerad .. men nej, han hade bara hitta  två nya kompisar som  vände upp och ner på hans värld.

På en släktings kalas var det nån av de andra gubbarna som pratade nedsättande om  bögeri och det var en gubbe i Harrys ålder.. och då kavlade farbror Harry upp ärmarna på sin rödvita skogshuggarskjorta och undrade om gubben ville ha på  truten !!

Så kan det också gå.  Gamla hundar kan också lära sig sitta.

Numera är farbror Harry i Alltet och vakar  säkert över lille  Crispin( som inte är så liten längre)  och de två mammorna.

 

Kram & kärlek

1 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag har inget emot om någon är homosexuell. Mitt ex lillebror var det. När jag berätta dör min släkting i USA att han tog sitt liv fråga hon direkt om det var för han var gay. Nä sa jag och berätta.

Det stör mig hela tiden. Jag kan inte sluta tänka på honom. Det känns jobbigt i hjärtat att inte veta. Det känns lite som ett virus som inte vill släppa. Det finns något där det känner jag. Men jag vet bara inte vad?
Är det något som kommer ske med mr pt?

Nä får bli färdig så jag kan åka till jobbet.

Kram

2 Jennifer:

skriven

Hej. Allt känns bara kaos. Mitt liv är ett enda kaos och jag har inte kraften nu just att göra något åt det. Dagarna, veckorna, månaderna bara går... Och allt handlar om att försöka överleva ännu en dag. På kvällen är jag lättad att jag klarat av ytterligare en dag, men känner bara skräck inför alla de dagar som sträcker ut sig framför mig, hur jag ska orka, men det finns inget alternativ. Jag MÅSTE orka.

Känner sådan gränslös sorg över att livet blev såhär, jag hade väl för höga förhoppningar och drömmar. Nu har jag släppt dom, orkar inte ens drömma mera.

Svar: Låt inte sorgen ta över... gå in och ta kontroll över ditt liv istället... jag vet att det är svårt och att det känns som om du är maktlös.. men det är du inte... kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Sova dålig i två nätterna grund av en äldre man som fråga jag om varför jag har vissa tankar om honom och vissa drömmar om honom som återigen från för längesen?

Säger det något till mig om honom och kan det blir något av våra träffa igen i framtiden?

Vad vill drömmar visar för mig om honom

Just här period var för mycket tankar om honom så det skulle finns en svaret...

Varför just här period som påverkar mig...

Hoppas du kan ger en svaret om att kommer vi träffa igen i framtiden?

Sova dålig i två nätter grund av det...

Ha det bra

4 <3 😓:

skriven

Ska på det otroligt viktiga mötet idag med mamma till sjukhuset. Kommer överläkaren ta det här på allvar ? Är så ledsen att min pappa blev så illa behandlad på sista avdelningen han kom till och att han inte fick somna in stilla och lugnt med mig och mamma som höll hans hand och strök honom på pannan. Det blev panik och skrik på hjälp. I Sverige 2018 ska detta inte hända när hen ligger på intensivvårdsavdelning. Man ska kunna lindra då in i det sista. Får du till dig något kära Es om detta är det något mer jag ska tänka på inför mötet. Händelseförlopp är nedskrivet. Sorgen trodde jag inte kunde vara så här stor.
Kram

5 Sus:

skriven

Hej
Så fin anekdot ....
Håller med Harry, bryr mig inte folk får ligga med vem dom vill...
Vill bara att alla ska vara glada...
Vad är självs nyckeln här?
Love sus

6 Helena Ir:

skriven

Så skön han var farbror Harry..fler sådana människor..så skulle pratet om avarter avta..Skäms på dig Björn Söder!

Sovit lite risigt på morgonsidan..men lyckades somna om en stund innan jag skulle upp.. Vilken dröm jag hade..en kort..men den satte sig!
Jag satt vid ett bord..framför mig hade jag en man..och en kvinna bredvid honom..stora fönster fanns i rummet..
När jag tittar ut..ser jag månen..tror jag..med en massa landskap..Det som sen händer..väldigt fort ,är att den planet jag ser..kommer närmare med en väldig fart..den hänger nästan utanför fönstret..Jag pekar till personerna framför mig..och säger ..Vi måste till M(mitt barnbarn) som sov en trappa ner..Där vaknade jag..och känslan var: Jordens undergång! Sen somnade jag om igen..och träffar samma man,i ett annat sammanhang, och frågar vad det var vi sett..Och han nämner något konstigt namn.på det som hänt..
Konstig dröm..månen kan vara fin..med färgskiftningar som kan se ut på olika vis.. Men den där stora planeten där i min dröm..den vill jag aldrig se på riktigt! Riktigt scary!!!

Åker och tränar..och försöker få fart på kroppen..

Ha en skön dag!

Kram :)


Svar: På något sätt verkar denna dröm att ha med dina gamla cellminnen från tidigare liv att göra.. men någon riktig ordning i det kan jag inte få.. kram :)
Esmaralda

7 Studenten:

skriven

Hej Es!
Hoppas du har det bra i solen och värmen!
Kommer min sambo vara ledig i sommar eller dyker det upp ett nytt jobb till honom?
Massa kramar

Svar: Något nytt lär dyka upp.. kram :)
Esmaralda

8 Susan:

skriven

Härligt att läsa att det går lära gamla hundar att sitta😉Var o en får ju älska vem den vill❤️

Våren e här o med det allt som ska göras i trädgården😱 liiiite stressad men jag kommer ändå aldrig bli färdig så det e lika bra att ta det med ro o njuta av kaoset🤣
I mitt nästa liv ska jag definitivt ha en mindre tomt😉

Kram

Svar: Ja, bara njut... det är trots allt viktigast.. kram :)
Esmaralda

9 smulan:

skriven

Tyvärr så finns det nog många homofober fortfarande även om fler har ett öppet sinne. Har en vän som tror att hens syskon blev homo för att han fick ha klänning och dockvagn när han var liten. så hon är väldigt strikt med att det finns pojk och flicksaker. Själv så får mina barn ha på sig vad dom vill och leka med vad dom vill skulle pojkarna vilja ha en docka eller klänning så självklart, dock så tycker stora att glitter och rosa är för tjejer.

Blir det flytt till hus nästa gång vi flyttar eller blir det större lägenhet?

Svar: Ja, kloka föräldrar låter barnen klä sig och ha de leksaker de vill ha...... du kommer flytta till hus men om det blir ngt annat emellan ser jag inte.. kram :)
Esmaralda

10 Dunegull:

skriven

Får en känsla att han bara vill ifrån huset nu. Stämmer det? Han är allmänt otrevlig. Hur känner han? KOmmer han sakna mig ngt?
Kram

11 Kulla:

skriven

Åh herregud vilken härlig blogg denna underbara måndag👍☀️, älsk på Harry,
Solen steker så härligt, men var finns kärleken? Finns han? Kram

Svar: Kärleken finns och kommer.. men kan dröja en tid.. kram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så underbart att Harry upptäckte att kärleken inte har några gränser Man kan alltså lära "gamla hundar" sitta :-)
Mitt prommasällskap är bisexuell och lever med en kvinna men med en mycket snäv syn på just bögar Hon bor mitt emot två underbara grabbar som skaffat barn och se det gillar hon inte ...så även lesbiska kan ha skygglappar på när det gäller kärleken...

Duktiga du som tar dig upp och ned för trapporna i värmen vacker som en nyponros .
Det ser helt undebart ut på den fina stranden
Tack för att du visar oss det vackra

Här har fästinghalsbanden kommit på ...
och skatorna har tagit sitt vårdopp i fågelbadet
får fylla på det flera ggr per dag ;-)

Ha de gott i värmen

Kram och kärlek Anki med flock

Svar: Jodå, man är inte per automatik skyddad från dumhet bara för att man är bög.... jag fick också nyss veta att MG behandlats mot fästingar.. han hade lyckats få en häromdagen... vad kul med fågelbad.. det måste jag skaffa mej ett när jag kommer hem igen... kram :)
Esmaralda

13 Frida:

skriven

Härligt att läsa. 😊 Forskningen har ju tom påvisat betydelsen av homosexualitet tex hos djuren är det ju de som tar hand om övergivna ungar medans heterosexuella par har ju en drift att föra sina egna gener vidare istället. Så det finns en naturlig förklaring det handlar om arternas överlevnad 😊
Möte idag med bup hoppas det går bra är ju lite nervös vad de kommer säga om sonen 🤐
💜💛💜 stora kramar 😊

Svar: Exakt.. klokt påpekat !! Lycka till på bup... kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Jaa just precis, bry sig i vad andra håller på med, bara dom håller på ;). En härlig berättelse ur verkliga livet. Vad gäller BS så fick han säkert en massa mail... O andra skriverier blev det säkert.

Ja så var det duskussion på skolan pga av den myckna frånvaron. Får se om det hinner vända till det bättre innan skolan tar slut för detta skolår? Det hoppas vi...

Igår kväll surfade jag o sökte jobb o kom på ett intressant, personalassistent inom byggbranschen. Sista ansökningsdag igår o det blev till att skriva mail, ingen egentlig ansökan, samt bifoga cv:n till mailet, lite brådis alltså, men det kändes så rätt, jobbet. Kan det vara rätt Es? Eller ligger det trots allt långt borta, det nya jobbet?

Nåväl, jobbet hägrar o det ska väl inte vara några större bränder som ska släckas där..
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Nytt jobb kommer ju.... men jag ser inte riktigt hur nära i tiden det ligger... för dig är det så att de jobb du inte får.. de är du väldigt nära att få.. och rätt som det är så klickar det rätt... kram :)
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Målsnöret tar omkull mig då ;D s a s..
Kram Skorpan

16 Cissi:

skriven

När ljusnar det? Kommer jag aldrig att träffa någon? Är det såhär ensamt och hemskt mitt liv ska vara? Brukar kunna hålla masken på och hoppas önska o be. Men jag orkar inte mer! Det känns HOPPLÖST och omöjligt. Ordnar det sig aldrig?????

Svar: Det ordnar sig, jag lovar... du får helt enkelt ha tålamod en tid till... gör ditt liv lite roligare.. då attraherar du positivt.. kram
Esmaralda

17 Skrållann:

skriven

Hej!
Det är okunskapen och trångsyntheten som föder rädslan och för att då skydda sig själv får man det till att det är onormalt och konstigt. Så tror jag iallafall men en vacker dag hoppas jag att det inte spelar någon roll för någon vem man älskar eller är tillsammans med.
Satt på akuten igår med sonen efter en otäck vurpa på fotbollsplanen. Gick dock bra men huvudet behövde kollas upp. För en vecka sedan fick jag en spådom över telefon av Nettan. Året innan fick jag också en och jag har tidigare fått seanser av dig. Det festliga är att de är ungefär lika varje gång. Ni är fantastiska samtidigt som jag känner att jag inte längre kan tjata på er och ställa frågor utan se till att få saker att hända istället. Förstår bara inte hur jag ska tänka och gå till väga för att komma dit ni tror det blir?!

Kram❤

Svar: Exakt... planera lite framåt.. och planera in sådant du inte brukar göra.. därmed bygger du vidare på din väg.. och nytt kommer... och det är bara till din fördel.. kram :)
Esmaralda

18 Jess:

skriven

Kära Es! Varför är han så ambivalent mot mig? Ena stunden vill han ha mig andra är han jättekall? 😔

Svar: Han vet inte själv vad han vill.. kram
Esmaralda

19 Hulda Maräng:

skriven

Godmorgon!
När jag var mer ung än jag är nu, hade jag en kompis som blev sambo med en tjej. Mycket modigt, har jag insett på senare år, med tanke på att folk på den lilla orten sa inte så helt snälla saker bakom deras rygg. Jag önskar jag hade lite av hennes jävlaranamma :) Jag har under natten fått en del obekväma insikter om mig själv, vilket jag önskat men fasat för :) Nu är det dags att jobba, sluta upp med stackarsmig-tänket och inse att jag behöver JOBBA för min lycka och tur. All kraft ligger i mina händer och den är min att behålla. Det var väl ungefär vad min dröm gick ut på, som jag tolkar den.
Hur som helst, jag har en fråga, den är mycket angelägen för det gör mig ganska ont, så jag hoppas, hoppas att det finns ett svar för mig. Det är så att min son och hans bästis har kommit ifrån varandra. Detta är min son väldigt ledsen över. Ser du om de hittar tillbaka till varandra eller om det löser sig på något annat sätt? Jag vill så gärna stötta, men samtidigt hjälpa honom att hjälpa sig själv. På något vis.
Stor jättekram till dig. Jag känner dig inte alls, men du känns rar. Typ.

Svar: De kommer närmare varann igen.. det kan dröja.. dock ser det ut som om du son får en annan bäste kompis.. och det kommer bli riktigt bra... kram
Esmaralda

20 G h o s t w r i t e r :

skriven

Kommer jag bli nöjd idag tro? Blir nervös för jag har inte gjort detta på 9 år minst!


Kram

21 Camilla:

skriven

Kära Ezmaralda, skriver för en fråga ifall du kan hjälpa mig, hade inatt en slags hallucination om en mänska som flög på mig i min säng, det hände 2 ggr, vad kunde det bero på? Är det av mina allergimediciner, som jag tar för att kunna sova hela natten? Har du någon syn på saken? Det var väldigt skrämmande!
Kram

Svar: Jag ser inte vad det här är men det är inget farligt...det finns en naturligt förklaring även om jag inte ser den... andas lugnt och sov gott... det här är inget som kommer att upprepas..kram :)
Esmaralda

22 Mia:

skriven

Bra när även gamla hundar lär sig sitta :-) Det är så olika det där. Min mamma är snart 80 men har hängt med i tiden och tycker inte att homosexualitet är något konstigt, men vet ju å andra sidan yngre personer som tycker det. Min åsikt är att huvudsaken är att människor är lyckliga tillsammans. Äldsta dottern var hemma i helgen och besökte exets hus. Där luktar konstigt, har vi andra också känt, kan du se vad det är som luktar illa? Är det farligt? Kram :-)

Svar: Känns som det kan vara lite mögeldoft... kram :)
Esmaralda

23 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..
Homofobi har aldrig funderat på människors sexuella läggning.. Om det är sunt eller inte.. Men jobbade på röntgen i mina unga år.. Och fick in en patient med kolon bakterieren gång och det luktade infektionpå hela avdelningen i flera dagar efter rensning av den tarmen.. Så det sitter i minnet alltid och jag skulle dööö 😜. Tror jag om någon delade ut en sådan infektion till mig..
Min äldste son är dansare och han kom hem en gång och sa jag byter aldrig i killarnas omklädningsrummet mer.. För de hade dragit i kalsongerna och tittat ner på paketet.. Så han vaskade av sig på toa med låst dörr.. 🔐

Här är det kallt och grått och jag ska åka till Sälen där har jag beställt sol🌞 ska njuta i backen innan allt stänger..

Och den 19/4 börjar rocken.. Tjohooo!!

Sedan blir det jobb skriva och hantverk.. Samt resa..

Tack för svar.. Har gett upp och inser att det inte är någon idé.. Vill han lida till döds så är det hans grej.. Men hans humör och egensinnighet tar knäcken på oss alla..
😱 😟

Och får koncikvenser.. Suck..

Nu.. packa.. Koka kaffe och äta bullar.. Köpte glutenfria i går. Riktigt goda..

Önskar er alla en fin dag med kärlek och glädje spännande utflyktsmål och solglada skratt.. 💕







24 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jobbsökandet är jättestressigt. Får nästintill noll svar, dessutom på tjänster som verkar perfekta. Så det känns hopplöst. Är inte heller bra på att nätverka, har det liksom inte riktigt i mig.
Är det någon ansökan som leder rätt snart?
Tack igen!!

25 Michaela:

skriven

Jobbar med en "bög". Han är lite "all over the place" men inte mer med det :) Ny vecka med jobb. Domen från rättegången skall komma. Något spännande på väg in i mitt liv? Kram till alla!

26 Skorpan:

skriven

Nåja, drygt 200 sökande till det jobbet. Wau, försök få dem att hitta mig i den massan :D.
Kram Skorpan

Svar: Vi sänder goda energier härifrån bloggen.. kram :)
Esmaralda

27 hmm:

skriven

godmorgon inatt drömde jag mardrömmar om att jag var tvungen att umgås med en som jag haft ett gräl med. Det kändes så jobbigt. vad betyder det?

Svar: Att du ska reda ut grälen och landa i det så du inte bär det med dig.. kram
Esmaralda

28 kvinnan:

skriven

hej esmeralda igår frågade jag dig om den bekanta som jag haft ett stort gräl med, som är hennes fel. jag förstår inte hur hon tänker. för jag har mått så dåligt av detta. men hon gör inget åt att jag ska må bra? varför förstår hon inte att hon har gjort fel. när det kändes som att jag fick ta hela skulden.

29 <3 😓:

skriven

Hej kära Es kommer överläkaren ta mötet på allvar idag ? Kan du ge mig något råd ?
Kram

30 Robin:

skriven

Hej,
jag undrar om en tjej jag dejtat en gång. Jag frågade även om samma tjej för någon vecka sedan. Vi träffades på nätet och jag tyckte vi direkt fick bra kontakt. Sedan blev hon osäker om hon ville träffa mig och hörde inte av sig på några dagar. Tillslut hörde hon dock av sig och bad om ursäkt för att hon hade försvunnit så att säga, och kunde definitivt tänka sig att ses. Så vi träffades, och det var en väldigt trevlig dejt, lite som att vi kände varandra sedan tidigare, vilket vi konstaterade. I slutet av dejten sa hon att vi definitivt kommer träffas igen.
Sedan gick det några dagar och jag frågade om vi skulle ses igen. Då sa hon kanske. Efter ytterligare någon dag fick jag ett meddelande där hon skrev att hon inte hade några känslor för mig och att vi inte kan ses igen. Dessutom var hon tydligen nykär i någon annan kille. Kändes väldigt märkligt, och ledsamt också med tanke på hur bra dejten känts. Jag önskade henne dock lycka till i framtiden. Ser du varför hon agerade så här? Kommer det någonsin kunna bli något mellan oss i framtiden, eller är det bara att glömma så att säga?

Svar: Jag tror att du kände in henne lite dåligt... hon gillade dig men på ett kompisaktigt sätt.. inte mer och ja, det ser ut att finnas någon annan i hennes tankar... gå vidare.. du kommer träffa rätt.. kram :)
Esmaralda

31 Mt:

skriven

He!
Tack så mkt för min seans igår.
Du är bäst!!
Kram!

Svar: Vad glad jag blir... tack o kram :)
Esmaralda

32 Mim1:

skriven

Hej!

Undrar om min mans dotter känner av eller anar att vi har ändrat attityd eller uppfattning om henne. Mitt tålamod är slut och när jag träffar henne nästa gång så kan jag nog inte vara tyst.

Kram

Svar: Jo hon känner av en förändring.. kram :)
Esmaralda

33 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Hur har du det i värmen? Hoppas du myser riktigt ordentligt! 😎☀️ Hur länge var det du skulle vara där? Förstår om du saknar lilla goa MG nu.

I helgen fick jag synd på sån spexig bröllopsdans på youtube. De verkar ju jättekul! Om min soulmate går med på det så vill jag ha det när jag/vi gifter oss. Vore ju kul att överraska gästerna. Om det uppskattas blir väl en annan femma. 😄 Tänkte bara av ren nyfikenhet fråga OM jag kör det på mitt bröllop kommer det bli så att jag härmar någon av mina kusiner om dom oxå kör det och dom gifter sig före mig? Eller är det ingen av mina kusiner som kommer köra den dansen? Jag är sån att jag inte vill härma någon, även om det inte är något fel i det. Kommet dom härma mig eller kommer jag härma någon av dom? Kan du se något av detta? Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

Svar: I slutet av månaden kommer min vän och MG hit och sen åker vi bil hemåt... är väl hemma nån gång under första veckan i maj skulle jag tro :) Din soulmate har humor och livsglädje så visst kan det bli en kul dans :) Ni hittar på en egen dans.. kram :)
Esmaralda

34 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda!

Blir det någon flytt snart innan jag blir tokig??

Kram

Svar: Det blir flytt.. ge dig inte.. kram :)
Esmaralda

35 Gemini:

skriven

Hej Ezmaralda, jag är så rådvill. Varje gång jag beslutar mig för att gå vidare från den här mannen -jag tar ett aktivt beslut med hjärta själ å kropp - så kommer han tillbaka. Igår ringde han när jag mådde prima och jag brast ut i gråt när jag såg hans ansikte. Han vill ses. Han saknar mig. Han vill ha mig.

Vad faan ska jag göra? Ska jag träffa han mer? Eller ska jag för femte gången gå vidare? Det är inte lätt jag känner så så starkt för honom. Från hjärtroten å ut. KRAM!

36 Linnean 🌸:

skriven

Tummen upp för Harry! Tummen ner för Björn!
Tänk om folk kunde sköta sitt eget liv och skita i vem andra har ihop det med. I slutet på 70-talet jobbade jag ihop med en härlig man som var just bög. Som folk jävlades med honom! Han var oerhört modig! Han stod för sin läggning. Smusslade inte. Han gjorde så mycket för unga musikintresserade. Ordnade Pop i sommarnatt natt varje torsdag så nya band fick chans att visa upp sig. Så sprang det kräk på jobbet och hånade och jävlades med honom. Hade det varit i dag så kunde man anmält varenda karlkräk på det tryckeriet. Usch! Just i går hittade jag bilder på Charlie från några av våra vilda firmafester och jag blev så himla glad att hitta dem! Charlie rockar nog loss i sin himmel nu. 💖
Tack för ditt svar i går. Det var nog ganska mitt i prick om katten och hans husse. Grejen är att katten har varit här i drygt tre månader nu och han har blommat upp och ligger kärleksfullt på min arm på nätterna och nu ska husse HÄMTA honom 😢 Så det är inte alls kul att H ska komma! Vilket det brukar vara annars. Ja, jag kan inget göra! Nu är det dags för kiropraktorn igen. Börjar misströsta lite för benen vill inte gå! Hoppas än! Våren är iaf här nu! Ska få upp emot 18 grader 👍
Ha en härlig dag med de dina! Fin färg du har fått!! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Människor som dömer... har jag altlid haft svårt för !! Och visst rockar Charlie loss och nu slipper han ju också tråkigheterna ! Kram :)
Esmaralda

37 sus:

skriven

hej
men fy.....
mår inte bra....
måste tagga till mig....
vad är lösenordet...
love sus

Svar: Fokus.. positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

38 Helena Ir:

skriven

Tack för ditt svar..och jag kan förstå att du inte fick en riktigt bra ordning i det!
Men det har klarnat i mitt huvud..under den tiden jag tränade så förstod jag vad det var jag sett utanför fönstret..
Den bilden har jag sett åtskilliga gånger,tagen från ovan,vårt Universum..det var alltså inte månen,eller någon konstig planet! Det var helt enkelt Jorden,jordklotet som närmade sig där jag befann mig..
Och det mannen hade sagt till mig att jag sett..Det kallade han för "Jättefyrtornet"

Jag blev omskakad.. :)

Skrev något liknande när jag var på väg hem från träningen..om det råkar komma med..kändes som det inte gick riktigt fram..

Jag är förmodlgen en "Alien"..har jag konstaterat :)
Nej då..inte farlig alls..och inte värre än vanligt heller :)

Ta vara på sol och värme..här har solen glömt vad den har för uppgift..

Kram :)

Svar: Underbart när insikterna kommer.. ta dem till dig.. kram :)
Esmaralda

39 åsa:

skriven

Hej E!

Ja där ser man . Kommer det in oväntadepengar för mig.
Kram Åsa

Svar: Ja det kan det göra.. men inga stora summor ser det ut som.. kram :)
Esmaralda

40 Adad:

skriven

Es, blir det bra om jag förlänger mitt vikariat på min nuvarande arbetsplats?

Svar: Ja, tillsvidare ser det bra ut.. något annat kommer så småningom.. kram:)
Esmaralda

41 Adad:

skriven

Hur ser mitt kärleksliv ut under våren/sommaren? Något särskilt att hålla utkik för eller sker inget inom det området?

42 Ghostwriter :

skriven

Får jag hjälp och blir nöjd idag? Är sjukt nervös.

Kram

43 Tisa:

skriven

Jag skulle bada min katt idag då han lyckats få avföring i pälsen på baken. Jag trodde att tröjan jag hade skulle skydda mig från rivmärken, men nej han lyckades klamra sig fast, det gjorde verkligen så ont. Jag hatar verkligen mitt utseende och nu när jag har dessa rivmärken får jag panik. Jag vet att jag kan låta väldigt ytlig men jag får en sån jäkla ångest då jag redan är så ful. Så blir det några ärr efter eller läker det ihop fint?

Svar: Det kommer läka hur fint som helst.. och snälla Tisa.. ful är du då INTE.. kram :)
Esmaralda

44 Kvinnan :

skriven



hej esmeralda igår frågade jag dig om den bekanta som jag haft ett stort gräl med, som är hennes fel. jag förstår inte hur hon tänker. för jag har mått så dåligt av detta. men hon gör inget åt att jag ska må bra? varför förstår hon inte att hon har gjort fel. när det kändes som att jag fick ta hela skulden.

45 Mia:

skriven

Tack för svar om lukten Es. Nu har dottern och barnbarnet åkt hem och barnen åkt till sin pappa, så nu är här tyst och tomt hemma. Vet att du sagt att jag nog kommer få kämpa lite till innan det vänder, ja, det går lite upp och ner... Värst är nog oron inför framtiden... Ovissheten, att inte veta...
Men är så tacksam att jag har seansen som du skrev till mig för ett par veckor sedan. Den fungerar som en livlina för mig när det känns tufft. Jag tar fram den ganska ofta och läser, och känner mig efteråt lite lugnare och mer hoppfull. Har nog ganska lätt att driva iväg i tankarna och bli lite uppgiven, men att då läsa dina varma uppmuntrande ord hjälper mig på rätt köl igen. Kram :-)

46 Milla :

skriven

Ser du när min mans bror sluta hos oss?

47 Lilly :

skriven

Hur länge till kommer jag arbeta med det jag gör nu?

Svar: En tid till.. sedan tar du dig vidare.. kram
Esmaralda

48 Dunegull:

skriven

Hur ser min sommar ut? Finns det något hopp om att den ens kan bli okej?

Svar: Jadå absolut... gör upp bra planer i det lilla... och det kan leda till mer.. kram:)
Esmaralda

49 Adad:

skriven

Hur ser mitt kärleksliv ut under våren/sommaren? Något särskilt att hålla utkik för eller sker inget inom det området?❤️

50 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar, Es! Åh vad skönt att vara borta så länge och bara njuta av värmen. Å vad roligt för MG att komma bort också. Tror säkert han längtar efter dig redan nu.

Du ser möjligtvis inte om mina kusiner kommer göra någon liknande dans på deras bröllop? Vem dansar en sån dans först - någon av kusinerna eller jag? Åter igen tusen tack för svar! Kram Zoey 💕

51 Skorpan:

skriven

Tack Es!
All hjälp jag kan få tages emot med tacksamhet :)!
Kram Skorpan

52 Adad:

skriven

Hur ser mitt kärleksliv ut under våren/sommaren? Något särskilt att hålla utkik för eller sker inget inom det området?❤️

Svar: Jodå något bra kan mycket väl ske.. kram
Esmaralda

53 Milla:

skriven

Ser du när min mans bror sluta hos oss?

54 Monica:

skriven

Björn Söder som har en svensk högskoleutbildning om jag inte minns fel som civilingenjör borde var upplyst och föregå med gott exempel. Även om hans utbildning inte har med humaniora. samhällsvetenskap, psykologi eller medicin så förutsätter man att han har gått gymnasiet för att få behörighet till sin ingenjörsutbildning och på gymnasiet så förekommer en hel det humanism och samhällsvetenskap. Även om många anser att SD är ett högerparti så är det numera som jag vet en hel del flator och bögar som röstar på dem eftersom det bor många muslimer som har fått fotfäste och inflytande i Sverige är i många fall reaktionära och islamfobiska. Så Björn Söder borde ha bättre omdöme och vara rädd om sina väljare.

55 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Du ser möjligtvis inte om mina kusiner kommer göra någon liknande dans på deras bröllop? Vem dansar en sån dans först - någon av kusinerna eller jag? Åter igen tusen tack för svar! Kram Zoey 💕

56 Minimee:

skriven

Japp det går att lära gamla hundar att sitta:)


Ser du vad jag kommer falla för hos min nästa pojkvän?
kram

Svar: Hans speciella glimt i ögat.. kram
Esmaralda

57 Kirsten:

skriven

Hej - hva skal skje med min helsa og kjærlighetsliv denne uken. Spesielt i helgen

Svar: Något kan ske som gör dig lite besviken.. allt går inte din väg den här helgen.. men så blir det ju ibland.. kram :)
Esmaralda

58 Mashol:

skriven

Hej Esmaralda,
Kommer det bli en bra beslut för mig efterrehabuppfölhning möte början av juni? blir jag glad?

Svar: Ja det ser ut som om det kommer en hel del bra.. kram
Esmaralda

59 Mashol:

skriven

Tack esmaralda,

Kommer det ändrar sig till nytt jobb eller studier efter rehabuppföljningen? Kommer jag att byta tjänst helt o hålet?

60 Minimee:

skriven

Tack för svaret Es kram:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: