Högt eller lågt i tak ????

Har du högt i tak eller är det lågt ??

Du som bor under det låga taket:

Du  fixar helt enkelt inte så mycket….du går hukad genom livet.. förväntar dig  elände… vågar inte ta ut någon riktig glädje… är lättkränkt och tolkar negativt… har fokus på problemen och glömmer lösningarna.  Du tycker det är viktigt med regler.. för reglernas egen skull och du tänker inte så mycket på om reglerna är relevanta.  Du är ingen vän av civil olydnad. Du är lite rädd för att göra fel .  Du har inte hittat din egen inre trygghet så därför är yttre trygghet extra viktigt för dig. Du säger oftare nej till livet än du säger ja. Du har ett stort kontrollbehov.  Du känner dig ofta ensam, ledsen och oförstådd.

 

Du behöver göra en tankekullerbytta

Tänk nya tankar som handlar om att vad kan EGENTLIGEN hända om du sträcker på dig och går ut i livet och säger ja lite oftare.  Analysera din otrygghet och ringa in vad det handlar om.  Kanske handlar den om barndom.. och då bryter du bojarna och bejakar din egen personliga utveckling. Bryt lite regler iland.. bara för att du kan och för att se hur det känns!  Inse att alla gör fel ibland och att du är värd  så mycket mer än att hänga upp dig på bagateller.  När hjärtat tar ett skutt av rädsla och osäkerhet inför en annan person.. så tänk dig personen naken och genast blir hen mindre fullmäktig.

Inse att din ensamhet  kanske också beror på dig själv…. det kan vara så att du ger ett slutet intryck och att du behöver knäppa upp en knapp till och släppa ut håret.  När arbetskamraten uttrycker sig klumpigt och du suger åt dig.. så stanna upp… och fundera på tre andra anledningar  vad det sagda kan stå för. Allt handlar inte om dig och allt kretsar inte kring dig. Människor  säger fel ibland och gör fel och det är ingenting som du alls behöver stoppa i din ryggsäck

 

 

 

 

Du som bor under det höga taket:

Här är det tjo-flöjt-stämning som råder. Du är nyfiken och du tar för dig och det kommer sig helt naturligt. Du vet vad du kan och är stolt över dina prestationer. Även om du trampar någon på tårna ibland så är din inställning att  lite tåtramp får man fixa.  Du prövar gärna på sådant som är nytt och du har ett öppet sinne och kan processa många intryck samtidigt.  Regler och ordning är inte det viktiga och kan du.. så smiter du gärna före i kassakön. Du tycker om människor och knyter ofta nya kontakter även om inte alla blir så långvariga. Din inställning är att man får ta dig sådan som du är. Du har lätt till skratt.  Erbjuds ett jobb utomlands  så är det du som står först i kön.

 

 

 

 

 Din kullerbytta:

Inse att du lätt kan bli lite väl gåpåig.. lite  väl hurtfrisk och inse att långt ifrån alla är som du. De tysta och stillsamma som du knappt ens ser, de kan ha  väldigt mycket gott att tillföra. Stanna upp och reflektera ibland. Gör små bokslut  längs vägen.  Även om det ibland kanske känns så – så är du inte Guds gåva till mänskligheten.   Visa mer intresse för dina medmänniskor… lyssna av…. och även om du  inte menar så illa.. så inse att det finns de som blir sårade av din framfart.  Du har som regel goda ledaregenskaper.. i ett företag där du är  ensam… men du KAN bli en bra ledare också för andra om du  tar ett andetag och ser till att få  lite luft emellanåt.

 

 

De flesta av oss är nånstans mittemellan… men drar mer åt ett håll än ett annat. Oavsett åt vilket håll så ska vi alltid inse att de andra kan vi inte förändra… bara oss själva.. och när vi GÖR DET.. då sker lite magi  runt oss och världen blir en lite mysigaste plats att vistas i !!

 

Kram & kärlek

 

Glöm inte storhealingen på torsdag

All info finns på bloggen från den 22/4 - följ instruktionerna !!

ALLA ÄR SÅ HJÄRTANS VÄLKOMNA 

1 Pia1:

skriven

Jag var nog mer högt i tak tidigare... Nu tänker jag oftast efter före, vad det skulle få för konsekvenser för barnet om jag gör this and that. Och sjukdom gör såklart att jag inte orkar några utsvävningar. Men IDAG är dagen D! Dags för inläggning. Tror inte jag hinner få alla svar innan jag åker hem. Men här finns inget mittemellan, utan det är domedag! Befriad från misstankar och hjälpt, eller inkastad i madrasserad cell och nyckeln bortkastad. Ungefär. 😬

Svar: Stor styrkekram och stort lycka till !!!!
Esmaralda

2 Solen:

skriven

Godmorgon! Först - vilken söt bild på MG igår :)
Och nu idag, vilket intressant ämne och bra tips. Jag känner mig nog mest igen i att jag är försiktig och rädd för att göra fel. Stannar kvar på mitt jobb i år och dar för att jag vet vad jag har och inte vad jag får. Samma var det med mitt tidigare förhållande. Men man är ju inte äldre än att man kan försöka utmana sig och jobba på det. Mitt aber idag är om jag ska slå till på och byta bil till den jag har tittat på. Vojne vojne...det är svårt. Jag är alltid nervös för att det ska visa sig vara ett vrak och att jag får massor av problem.
Ha en bra dag! Kram

3 Ester:

skriven

God morgon!

Är det fortfarande någon kraft i min talisman?

Kram Ester

Svar: Ja lite finns kvar... men inte som förut.. kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Japp, här är det både högt o lågt till tak. Mer högt hoppas jag, utan att jag för den skull glömmer att se mina medmänniskor :). Försöker famna livet o leva mer...

Sovit jkligt dåligt, inte alls känns det som, för att jag i drömmen sökt efter passande tider till något. Tur är det ju att jag inte behöver vara sju på jobb.. Hittade ett jobb med arbetstiderna 9-15, nån slags mediabyrå tror jag, kan det tänkas finnas nån chans på det jobbet Es? Verkade fartfyllt o så... Hittade också ett jobb som jag tyckte skulle passa åt kompisens bror som hankar sig fram i låglönejobb med kronofogden i hälarna.. Åh det kändes precis som rätt jobb för honom!! Hoppas han söker det o får det :).

Får hoppas en annan återfår sin energi med tanke på jobbet. Kanske nån dag... Fast då får nog solen visa sig mer o värma upp mig, o nån karl med ;),
Kram Skorpan

5 EPM :

skriven

Godmorgon!

Jag tror att vissa rum har högt i tak och vissa lågt i tak hos mig, hade nog inte gått igenom en besiktning 😁

Flirt! Jag vill ha en flirt! En mysig och ompysslande flirt där vi båda är lika attraherade av varandra, det behöver inte bli mer än så...

Kramar

Svar: Och det kommer.. kram :)
Esmaralda

6 Lilla m:

skriven

Hej! Är han intresserad? Det verkar åtminstone så med tanke på hans beteende... Kram

7 Maggan:

skriven

Är en blandning men drar nog till högt i tak 😄.
Chans till något som kallas ögongodis flirt till helgen? Någon som tar kontakt med mig? Kram

8 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Händer det något på jobbfronten snart?

9 Jennifer:

skriven

God morgon. Definitivt det låga taket nu då jag lever här i hemlandet, håller på att knäcka mig, särskilt känslan av ensamhet och inte bli förstådd.

Fina Es, blir det någon resa för mig i höst? Kram

Svar: Ja, det ser ut som om du planerar en resa under vinterhalvåret.. kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vänta på om han svar på mejl under här veckan? Våga han eller inte? Kommer han vilja kommunicera med mig för dessa situationer?

Har det bra

11 Susan :

skriven

Dina inlägg är så tänkvärda, varje morgon ger mig en tankeställare om hur jag är o vad jag borde tänka o ändra på för att må ännu bättre , vissa saker fastnar o dom försöker jag verkligen förverkliga. Ngn dag ska det nog bli en ännu bättre människa av mig oxå😉

Kram

Svar: Du är i en stark och positiv utveckling.. kram :)
Esmaralda

12 Varis:

skriven

God morgon Ez!

Oh det var läsvärt och nu kommer jag att tänka på vart jag hör hemma.
Yes äntligen storhealing. Jag funderar på att ge det i present till någon som behöver det extra mkt just nu. Mailar dig!

En fråga. Jag ska på resa med väninna snart. Till medelhavets värme. Hur tror du vår resa blir? Lugn o skön? Händelserik?

Kram

13 <3:

skriven

Godmorgon kära Es testar och frågar igen om du kan se om restaurang planerna blir av ? Ska jag hoppa på tåget nu när P och T är med ?
Tror de kommer lyckas.
Kram

14 Helena Ir:

skriven

Ja det var varandras motpoler...så jag får nog placera mig däremellan..något kanske stämmer..men det fanns också det som inte stämde alls.

Visst är jag präglad en del av barndomen..men jag bröt mig även ut en hel del..och fick ofta höra att jag var besvärlig pga det. Ett får,helt enkelt..det svarta..som inte kunde göra som de andra :) Men så fanns det en dotter till..som mer rättade sig in i ledet! Vi är olika,helt enkelt..

Funderar på att jag oftast nog vill ha kontroll över situationen..men det jag nästintill hatar, det är när andra människor börjar kontrollera mig för mycket..Där lägger jag nästan locket på för den bekantskapen/förhållandet..Och mindre trevlig blir jag också..Måhända en känsla jag bär med mig sen tidigare..barndomen eller ett annat liv!

Vaknat tidigt..så det blir gymmet..

Allt gott!

Kram :)


Svar: Ja, vi bär ju gamla känslor med oss.. så är det.. och är vi medvetna om detta så kan vi göra något åt det... lycka till på gymmet.. kram :)
Esmaralda

15 Jessica:

skriven

Es,
jag hade ett stort bråk med han igår,
jag frågade om han verkligen hade känslor för mig, och om det va sant att han tyckte om mig...
Han sa att allt va lögner..

är det sant att han inte har några känslor alls för mig?
ska jag ge upp eller fortsätta och inte släppa taget?
Vad känner han egentligen för mig?
Älskar han mig eller inte?
Jag vet inte vad jag ska göra, tänka eller känna,
Jag älskar han djupt och jag vill inte släppa taget om han, men jag kanske borde det... Hjälp mig snälla

Kram

Svar: Ja, släpp taget.. gör det nu och gör det ordentligt.. och ta ett stort liv vidare.. för så här kan du inte ha det.. kram :)
Esmaralda

16 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för ett intressant inlägg. Jo jag kände nog att jag ligger någonstans i mitten men att vissa delar drar jag mer åt. Men också värt att tänka på.
Jag har vart lite dränkt i någon negativt tänkande i några dagar nu. Och jag har haft tanken att jag måste tänka annorlunda, då blev det här pricken över i. Jag måste ta mig ur och se lösningar.

Det som gör mig lite ledsen är att först så visar han intresse sen nu så har jag inte hört av honom någonting på några dagar. Ser du varför? Ser du om jag kommer att umgås med honom framöver? Och är han intresserad och kommer visa intresse för mig ?
Kram


Svar: Det känns som om han blir allt mindre viktig för dig.. någon annan kommer.. kram :)
Esmaralda

17 Mn:

skriven

Hej EZ !!
Blir vi tillsammans igen??

18 Dunegull:

skriven

På väg mot Ullared med mamma. Ska bli mysigt!
Får jag en okej födelsedag på lördag eller är jag mest ledsen?

Svar: Gå in för att ha kul och det kommer bli riktigt bra... och ta nu Ullared med storm.. kram :)
Esmaralda

19 Tant grå:

skriven

Mittenskvalpare! 👋
Med drag åt det försiktiga hållet.
Jobbar på det. Gärna och ofta.
Hoppas tiden solo går fint där borta.
Ser du möjligtvis om han är redo?
Min tidsoptimist till tilltänkta.

Allt gott. Kram!

Svar: Kanske ändå inte riktigt redo, men det kommer.. kram :)
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Är nog en mittimellan men med lite för mycket moral Inte alltid så bra att säga ifrån och lägga sig i .Men på den punkten har jag bättrat mig Nu mera skiter jag i tex om folk eldar när det blåser och är torrt i skog o mark ...brinner deras hus ner...so what ! Men ser jag en unge som gör illa/mobbar eller ngt djur som far illa då säger tanten fortfarande"ifrån" ..

Vårregn och naturen exploderar Härligt !

Kram Anki med flock


Svar: Ja somligt ska man aldrig låta passera.. kram :)
Esmaralda

21 See:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer dem två tillsammans umgås mycket i det gänget framöver?
Kram

22 C.a.t:

skriven

Har ett litet spörsmål. Ibland när jag är på väg att somna så ser jag tydliga ansikten. Ofta kommer de snabbt emot mig och är otroligt skarpa och ibland vänder de sig emot mig ungefär som att jag kommer och tittar på dem... för ett tag sedan kom det ett ansikte farandes och illglodde på mig och såg arg ut, jag blev jätterädd och hade svårt att somna sen. Han hade blont hår i page och isblå ögon, svettig och flortig i håret, härjat ansikte men var nog inte så gammal. Jag fick för mig att det kan vara han som spökat en kväll i höstas... tänkte om du hade erfarenhet av detta?
Kramis!

Svar: Detta ansikte tillhör en man som fanns i ett av dina tidigare liv så jag tror helt enkelt att det är gamla minnen du ser.... ni grälade ibland men stod varann väldigt nära i alla fall.. kram :)
Esmaralda

23 M.M.:

skriven

Jag har absolut varit låg i tak! Men nu tror jag att jag ligger lite mer i mitten av de båda taken.

I söndags gick en släkting bort väldigt hastigt och traumatiskt,men kände hen något? Förstod hen att de var slutet?

Fixar jag tentan på fredag mitt i allt detta?

Stor kram

24 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Måste säga dessa sorter av inlägg är väldigt intressanta! Psykologi!

Ser det ut som om jag flyttar tillbaka till staden jag studerade i?

Kan min tillkommande kärlek bo i staden som jag bor i nu?
Kram

25 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Måste säga dessa sorter av inlägg är väldigt intressanta! Psykologi!

Ser det ut som om jag flyttar tillbaka till staden jag studerade i?

Kan min tillkommande kärlek bo i staden som jag bor i nu?
Kram

Svar: En flytt kommer det att bli för dig.. en bra flytt .. kram
Esmaralda

26 Mim1:

skriven

Hej!

Gräl igår också. Min går inte att prata med. Har bestämt mig måste få ett jobb så snart som möjligt så att jag kan flytta och försörja mig själv.

Ser du om jobb närmar sig eller är det långt borta??

Kram

27 <3:

skriven

Hej kära Es tänkte pappa på mig när jag somnade om imorse ? Drömde att vi kramades och tog farväl som vi skulle ha gjort om inte allt blivit fel på vårdavdelningen.Kan inte förstå att han är borta. De bästa går alltid för tidigt. Har han det bra i himlen du kallar det något annat. Är det pappa som gett mig tecken med hjärtan efter sin död. Ser hjärtan i marken, vattenpölar, stenar på träd och i snön. Kommer han ge mig något mer tecken jag ska tänka på. Är det som ett vanligt liv i himlen. Vad gör han där ?
Kram
💖💖💖

28 Smöla:

skriven

Är inne i en down-period.. så ser du nåt positivt för mig så får du gärna skriva nån rad till mig..

29 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag måste fråga, jag har sett en man på ett kontaktnät där man egentligen visar sin profil för arbetsgivare, som jag tycker ser bra ut. Tycker han är lite intressant. Om jag skickar ett lätt meddelande till honom tror du han skulle bli intresserad? Verkar det redan finnas en kvinna i hans liv eller ska jag chansa? Nu är ju inte det en raggningssajt egentligen så han inte tycker det verkar konstigt?
Kram

Svar: Ja, han verkar ha tankarna på någon speciell.. men visst kan du chansa.. kram
Esmaralda

30 Misstjejen:

skriven

Hej

Är han rädd för att svaret på min mejla så jag har haft rätt om honom. Ska han svar eller inte? Jadå jag har rätt om honom...

Är det stämmer bra?

Kram

31 Michaela:

skriven

Han hörde av sig igår ang mina grejjer. Var iskall mot honom för tycker inte att han förtjänar något annat. Gjorde jag rätt? Kram

32 Linnean 🌸:

skriven

Lågt eller högt till tak, en blandning kanske.
Just nu kravlar jag på golvet typ. Katten jag passar och är så glad i är sjuk. Det är fruktansvärt jobbigt. Ska till veterinären vid kl 13. Så har inte hans ägare en försäkring på honom ens! Vad sådant gör mig förbannad!
Ska försöka få ut honom till bilen sen. Katten är tung och jag kan knappt gå! Halleluja!
Är så himla orolig! Kommer detta att gå bra?
Hans ägare hade förmodligen inte ens ansett att katten skulle till veterinär. Han vet inget än!
Bekymren bara hopar sig. Vad bra att jag kan vara med på healingen på torsdag! Ska betala och maila dig när jag klarat av veterinärbesöket och kanske är lugnare.
Ha det så gott! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Du måste berätta hur det här gick...... kram
Esmaralda

33 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
På mig passar de låga taket in även om jag försöker och våga ta steget ut. ☺️🙈

Sen jag började arbetsträna igen inom barnomsorgen har jag gått från 25% till 50% på 1 år och jag är mycket nöjd med mig själv. Och själv har jag planer på att öka tiden ännu mer efter sommaren OM jag får vara kvar på skolan där jag är nu. Hade jag fått vara kvar på förskolan jag var på innan jul så hade jag ökat ännu mer men nu fick jag inte det. Var hemma i 1,5 månad innan jag började på skolan och där har de ju tagit en tid att komma in då det inte är 1-5 åringar utan 6-9 åringar som jag jobbar med nu. Just dom jag har är inte lätta att jobba med utan några har någon sort bokstavskombination och andra får raseriutbrott där stolar och allt flyger i sin väg. Med andra ord skillnad på beteende. Jag känner ändå att jag trivs men nu vill min handläggare på arbetsförmedlingen att jag ska ställa mig inom timvikariepoolen då hon anser att jag har fått lite mer erfarenhet. På ett sätt kan jag förstå hennes tänk men känner att jag inte fixar detta. Mitt mål är ju att öka mina timmar och förhoppningsvis komma upp i 75% strax innan jul. Ska ja arbetsträna samt jobba samtidigt så går allt åt skogen. Efter att ha varit sjukskriven pga depression vill jag ju inte stressa fram utan de får ju ske i min takt känner jag, väl? Annars blir de ju bara pannkaka av allt ihop! Känner ju inte att jag bara står och stampar heller utan ser verkligen att jag kommer framåt. Jag vet att jag kommer fixa det men de får ju ske i min takt. Även om jag ställer upp som timvikarie på ett ställe så blir de svårt för mig att kunna öka. Det är ju framåt jag vill gå och inte stå och stampa. Många kan tycka att jag är lat och inte vågar pröva på något nytt men det är inte det de handlar om utan vad min kropp klarar av efter att ha varit borta från jobb under flera år och mått skit. Tänker jag fel? Själv är jag så jäkla stolt över mig själv att jag har kommit så här långt och verkligen VILL jobba och inte bara sitta hemma och tycka synd om mig själv! För första gången på mycket länge ser jag en framtid! Kommer hon lyssna på mig om jag berättar hur jag känner det? Mycket tacksam för svar! Kramar Zoey 💕

34 Helena Ir:

skriven

Tack!
Och jag vill säga som Arja Saijonmaa.."Jag vill tacka livet"..för att jag har det så bra..allt utöver,blir bonus!

Kram :)

35 Helena Ir:

skriven

Anki; när åker du? Du säger väl till :) så jag får önska dig trevlig resa..

Kram :)

36 Hjälp:

skriven

Hej Esmaralda!

Blir det någon förändring till det bättre snart?? jobbigt att ha det så här.

Kram

37 Gunilla i Oxd:

skriven

Såå jävla bra skrivet! ❤️

...Åh va jag ska kämpa för att få lite högre tak!!!

Kram Gunilla i Oxd

Svar: Och det fixar du... du kämpar inte förgäves.. kram :)
Esmaralda

38 Det är dags - Ghostwriter :

skriven

Ser du om jag kommer komma in på någon skola till 100 procent inför detta året? Jag måste söka mer men jag vill verkligen få en plats. Det är dags.Kram

39 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag tycker nog att jag har rätt högt i tak i såna fall. Jag gillar att pröva nya saker och känner mig nyfiken på livet. Voolontärarbetat utomlands har jag också gjort, och pluggat. Fast jag tycker att man ska följa regler. Om de inte är fåniga. Då måste man hitta kryphål eller undantaget som bekräftar regeln.

I förrgår var brorsan och hans fru och brorsdottern och hälsade på. De berättade att brorsdottern har det jobbigt. De berättade vilka mediciner hon har för tillfället. Jag har provat alla dem men mådde hemskt på de medicinerna. Och av det de beskriver så verkar brorsdottern reagera likadant. Jag tycker inte att det verkar klokt att ge henne så mycket medicin. Kan förstå att humöret går bananas på henne.
Tycker så synd om henne.
Sen var mamma och hälsade på igår. Då berättade hon att brorsdottern berättat för henne om hur jobbigt hon hade det hemma, att hon tyckte att pappa och E var orättvisa och att hon hade det bättre hos mamma. Det är viktigt att hon uttrycker sånt och att hon blir tagen på allvar. Jag upplever att hon inte alltid blir så tagen på allvar och att de vuxna mest anser att hon är problemet. Tycker synd om henne igen. Det känns som att jag borde göra något. Stötta på något sätt. Men jag vet inte hur.

Kram ThereseC

Svar: Det är inte lätt att veta vad du kan göra... men om du initierar till lite egentid med din brorsdotter.. och låter henne prata utan att du refuserar henne.. så tror jag att du gör väldigt gott.. kram :)
Esmaralda

40 Catarina:

skriven

Klockrent 👌så bra o träffande beskrivet😄 det är otroligt behagligt att umgås med människor med lite högre till tak även fast man kan vara lågmäld som person o inte vilja synas o höras så mycket. Det är intressant hur vi människor funkar, mer lika än olika.
Kommer kärleken in i mitt liv snart...? Längtar så efter en ”ny familj” ha det bäst kramen 💕

Svar: Kärleken kommer men du får ha tålamod en tid till ..kram :)
Esmaralda

41 Louise:

skriven

Tror jag är högt i tak.

Jobbar idag på en förskola mellan Malmö och trelleborg. Shit säger jag bara jag är helt trött i huvudet efter bara några timmar. Jobbar med stora barn och har börjat knyta band med dem men jag är mer en småbarnsfröken. Jag har inget emot stora barn men de är inte lika lätta.
Jag har ju sökt jobb på någon av förskolorna men om sanningen ska fram så vill jag hellre vara i Svedala där en av tjänsterna ligger.

Kommer detta bli min förskola eller jag kommer bli anställd någon annanstans?

Idag är första dagen och jag har inte landat riktigt än men hoppas att det kommer.
Jobbar här torsdag och fredag också.

Ha en fin dag. Tacksam för svar.
Kramar.

42 Undrq:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag var med och umgicks lite i ett gäng förut. Jag kom dem aldrig riktigt nära men jag gillar dem.

Nu undrar jag om du ser om det ser ut som om dem två tillsammans kommer att umgås mycket i
det gänget framöver?
Kram

43 f:

skriven

hej esmeralda hur ser det ut framöver för mig.

44 Fanny2:

skriven

Mycket tänkvärt inlägg. Känner mig direkt träffad när jag läser om det låga taket. Det är något jag gått runt och tänkt på de senaste dagarna och insett att det beror på min uppväxt i en invaliderande miljö med en mycket negativ person i fokus som påverkat mig en hel del. Jag inser nu att jag mår bättre av att bryta helt med denna person och alla som är mestadels negativa. Jag behöver bättre energier omkring mig om den där kullerbyttan ska bli riktigt lyckad. I år vill jag verkligen åta mig att göra denna kullerbytta. Får spara och läsa tills det går in... :)

Tack för svar senast. 💜 Måste jobba mera på dessa svackor...

Kram

Svar: Bra.. insikt är det första viktiga steget till förändring.. kram :)
Esmaralda

45 Spräcka taket:

skriven

Lågt i tak... Tyvärr...

Men jag brukar sätta upp små mini-utmaningar åt mej själv!

I somras åkte t.ex. tant bergochdalbanor på Liseberg :-)

Jo Esmaralda jag undrar om karln med stort k kan bli redo för mig till sommaren eller troligtvis behöver längre tid på sig. Kram från mej!

Svar: Ja, det är frågan.. det kan ske nu och det kan dröja.. jag ser inte exakt.. och du, det var ,modigt med bergochdalbana.. hade jag inte vågat.. kram :)
Esmaralda

46 undis?:

skriven

Hej Es

Finns det någon hälsning/meddelande fån min ängel till mig?
kram

47 Skorpan:

skriven

Är det så högt till tak i mitt liv nu att det kan finnas chans till sex inom den närmaste tiden Es? Är rädd att spindelväven tar över ;)..
Kram Skorpan

48 M:

skriven

Visst är det härligt att vara sådär nykär och man bara överöser varandra med komplimanger och mycket närhet.
Tyvärr känner jag att det rinner ifrån mig, jag vill ha mer sånt. Men det verkar inte som det är besvarat riktigt. Visst, inga tvivel att han tycker om mig mycket. Men jag vill såå gärna hitta tillbaka till det härliga och pratiga och kärleksfulla. Känner själv att jag nästan blir deprimerad och osäker. Börjar tänka massor på om han verkligen tycker om mig och om jag verkligen kan lita på honom. Ibland tror jag att han gör saker bakom min rygg.?? Får den känslan ibland.
Han har gjort det förr, ibörjan.
Jag vill bara kunna slappna av och släppa den delen och vara lycklig. Men det är svårt.
Kan jag lita till 100 på honom ?? och hittar vi tillbaka tillvarandra ?

Kram

49 tildis:

skriven

Hej Es!

Jag håller med dig om att man inte kan förändra andra. Jag har försökt och insett att det inte går. Förändringar måste man genomföra själv sedan kan man agera som stöd men själva genomförandet måste man själv driva igenom.

Idag fick jag ett glädjande samtal. Måste erkänna att jag är lite nervös för jag gillar inte att ta för mycket plats utan jag vill till en början gärna lära mig av andra. Så jag hoppas det går bra. Tror du jag kommer göra ett bra intryck? Kram


Svar: Visst gör du ett bra intryck.. kram :)
Esmaralda

50 Tant grå:

skriven

Pia1, tummar hålls här också! Sett dina inlägg då och då. Kram 💝

Tack fina Es för svar. Tänk att man kan bli frustrerad och sur på honom trots att vi inte har mötts än ;) Kan han vara redo till sensommaren?

51 Hönan:

skriven

Jag drar nog åt högt i tak generellt men hamnar under det låga taket till och från. Men det hör väl livet till.

De senaste dagarna har varit rätt turbulenta känslomässigt så undrar om det finns någon input från andra sidan som jag borde veta eller tänka på?

Kram

52 Tisa:

skriven

Om jag får träffa en läkare igen, får jag uppbackning då?

53 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du hans föräldrar vet att jag ville flytta tillbaka?
Har de några tankar eller åsikter om det isåfall?
Kram

54 Rädd:

skriven

Hej E!

Jag kan inte se att jobbet kommer bli bättre? Det enda jag tänker på är semestern.

Kram och kärlek.

55 Sus:

skriven

Hej
Lagom är bäst...
Flyttar han hem snart?
Love sus

56 Sus:

skriven

Hej
Lagom är bäst.....
Har jag någon chans att bli sambo snart?’
Love sus

Svar: Jag ser det inte inom närmaste framtiden.. men så småningom.. kram :)
Esmaralda

57 Ghostwriter:

skriven

Ser du om jag kommer komma in på någon skola till 100 procent inför detta året? Jag måste söka mer men jag vill verkligen få en plats. Det är dags.Kram

58 Tacksam:

skriven

Vet inte riktigt vad det var det där men vad det än var så gick man inte oberörd därifrån inte:) Såpass vet jag nu iallafall att det gjorde min dag. Sen en weekend bara han o jag.....något åt fantasin det! Blink blink och Tack!

Tack oxo till Es som pysslar och månar om så många här

59 Signe:

skriven

Hej!

Operation redan imorgon - lite pirrigt och äntligen!! Jag måste ha fått hjälp av mina vägledare, gör det här är för bra för att vara sant!
Håller nu alla tummar...

Ser du en liten Zorro hos oss...?
Hittat en fining på nätet, som tyvärr fått återvända till kenneln för att han inte trivdes som ensamhund. Skulle han kunna fungera och trivas hos oss?

Önskar lycka yill med torsdagens healing! Hade tänkt vara med men svårt stt veta läge efter op. Ni är nog många som blir stärkta!

Kram 🌺

60 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag vidare i tävlingen?

Kram och kärlek.

61 Muminmamma :

skriven

Hej Esmaralda.
Ligger Samboskap, en kärlek och flytt i min närmaste framtid?
Kram

62 Mmm:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har dejtat lite olika, träffat några stycken sådär enstaka gång men det är ingen det liksom klickat med direkt.
Ska jag vara beredd på att ge det några gånger och att det kommer att växa fram med min tillkommande kärlek? Eller kommer det säga ”klick” på en gång och att jag kommer att veta?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: