Vägen utanför dörren....

Det finns en väg utanför din dörr… och det är inte bara en film som heter så… utan så ÄR det verkligen också. 

Om man ändrar sina vanor en aning… om man gör något nytt och oväntat… något som man  inte ingår i den vanliga comfortzonen… då kan saker och ting börja hända !

 

Pröva ska du se

Det behöver inte vara så märkvärdigt.

Det kan  tex handla om att du slinker in på ett fik efter jobb och tar en extragod kaffe.. att du bokar en resa för bara dig själv  över en weekend ..... att du ringer på hos grannen och överlämnar ett fat nybakade bullar eller att du bestämmer dig för att börja prata med första bästa människa du möter.. bara sådär random.

 

Vi stampar som regel på i samma fotspår… upprepar våra mönster .. och så  suckar vi och tycker att det händer oss ingenting alls i livet.

Exakt…  inget händer för att vi upprepar oss ... och ska något hända måste vi ju  bädda för det !!

Nu vill jag be er alla att anta utmaningen… gör något nytt idag… något du inte brukar.. och så dela med dig här på bloggen !!

Inte för att stora och magiska ting ska ske… utan mer för att få lite glitter på vardagen…. och sker de stora tingen.. ja, då är det ju bara en bonus !

 

Min mamma är bra på sådant.. och jag har nog berättat om den gången hon var på ICA och det var  strax innan jul.

Vid silldisken mötte hon en  afrikansk kvinna och de började prata.

Kvinnan undrade hur man gör Janssons frestelse och mamma försökte förklara... och det slutade med att mamma bjöd hem både henne och hennes barn på Jansson.. några dagar senare.

Det blev en bestående vänskap... även om kvinnan var ung nog att vara hennes dotter... fast slutet blev sorgligt... kvinnan fick en allvarlig cancer och dog.. men det är en annan historia.

Gå nu ut i livet... idag... och gör något du inte brukar !!

Pang på, bara !!

 

Kram & kärlek

 

1 Jess:

skriven

Kära Es!
Hur ska det gå för mig och R? Ska jag sluta hoppas? Känner inte att jag är riktigt refo för det men han beter sig så ambivalent mot mig!

2 Jennifer:

skriven

Hej, jättebra inlägg! Jag har hunnit boka en resa idag, men det räknas kanske inte. 😄 Det blir Bosnien-Hercegovina, Montenegro, Kosovo och Makedonien. Kroatien får bli en egen resa längre fram! Då jag har bättre ekonomi! På sätt och vis blev det ändå så att jag ändrade mig angående resplanerna. Esmaralda, får du fortfarande en stark positiv känsla kring resan? Hur stor är chansen att någon potentiell romans dyker upp? Kram

3 fina:

skriven

Kära Es! Kommer han och jag att kyssas innan sommaren? Hur vet jag när det är rätt tillfälle?

Svar: Han kanske inte blir riktigt redo... och om han blir det.. då märker du... kram
Esmaralda

4 <3:

skriven

Måste fråga älskade Es. Hade min pappa ont när han tog sitt sista andetag. Det såg ut som han kvävdes ? Kände han att jag var vid hans sida ? Det blev inte som vi ville att han fick ett stilla insomnade. Personalen lindrade inte. Panik utlöstes på grund av överläkarens miss att berätta för mig och mamma att de inte skulle göra mer nu. En av läkarna sa när hon kom in för sent. Jag anmäler mig själv för detta.
Kram

Svar: Nej jag kan inte se att han hade ont... en stund av förvirring bara tills han såg de sina som kom emot honom på andra sidan.. han kände att du var där... det blev inte så stillsamt som du önskat men ni omkring led mest.. inte pappa.. och nu har han det så bra...styrkekram
Esmaralda

5 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha okej. Jag får ta och fundera lite på vad det nu ska bli.

En fråga, Får du en positiv känsla av bytet? Ser det ut att kunna bli fler byten av förskola efter det?
Även om det inte behöver vara något negativt...
Kram

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Hoppas inte att det finns risk att träffa J igen i framtiden för jag vet inte varför han dyk upp i min drömmar och min tankesätta... Vad vill dessa drömmar säger till mig om det? Är lite orolig för ska det ska sker igen att se honom igen... vill inte att det ska vara så?

Ha det bra

7 Lunora:

skriven

Hej!
Nyttigt, men lite läskigt att göra saker som man inte brukar!

Jag har ett jobb pågång som känns spännande, men väldigt mycket större ansvar än vad jag har nu.
Det är som rektor på en nystartad skola som växer. Vågar jag mig på detta och kommer jag att klara det och känna mig nöjd.

Jag vet att det kräver mycket, kommer jag att klara det och må bra i det?

Solen skiner och jag önskar er alla en härlig lördag!
Kram

Svar: Är intresset på topp.. och viljan... då kommer du klara detta galant.. du har vad som krävs.. kram :)
Esmaralda

8 virrhönan:

skriven

God morgon!

Du hade ett liknande inlägg för en tid sen att man skulle anta sej utmaningar av slag man aldrig gör annars, påminner lite om dagens inlägg. Och efter det var det som att nåt satte igång en verksamhet att göra just sådana saker man sällan gör annars, ibland faller det i glömska men ibland är jag väldigt aktiv. Det kan ta emot många gånger men efteråt känns det bra. Nån gång har jag rent av blivit förvånad att just JAG har gjort en grej jag aldrig skulle gjort annars. Så varje dag är en utmaning vill jag säga. I mitt yrke måste jag prata med folk och jag gör det gärna. Jag hoppas att folket i min omgivning gillar mitt sätt och även gillar mej. Hörde just igår av en man på jobbet att han saknade mej och sånt är ju roligt att höra. Och då undrar jag givetvis om även mitt kärleksbekymmer saknar mej nåt? Kan det rent av bli en liten kaffetår ihop i vårsolen?
Ha det så bra hela klanen och njut tillsammans. Kram

Svar: Visst är du omtyckt.. du är en persons om bryr dig ! Ditt kärleksbekymmer tänker på dig.... kram :)
Esmaralda

9 Undrande!:

skriven

God morgon!
Ang dagens tema så gjorde jag precis så förra veckan.
Vi har en kvinna på jobbet som haft det väldigt jobbigt med dåligt rykte på jobbet som rörde dålig arbetsmoral och som vanligt så hamnade hon till slut hos mig för en koll om hon verkligen skulle vara kvar.
Egentligen kände jag ett stort motstånd och tyckte väl att det getts tillräckligt med chanser men beslöt att visst jag ger det en till.
Det bestämdes att vi skulle jobba tillsammans under ett par dagar.
På något vis fick jag till mig att jag skulle fråga rakt på sak vad hennes problem var.
Hon bara tittade på mig och bröt ihop och jag fick ett livsöde i mitt knä som var väldigt likt mitt eget.
Efteråt tackade hon mig för att jag frågat henne och efter den dagen är hon som en ny människa och jobbar mer än dom flesta på företaget. Alltid med ett leende på läpparna.
Jag är så glad att jag vågade fråga, men mest för att hon fick en ny chans och för att jag fick vara en del av den!
Nu till min fråga!
När kommer det kärlek in i mitt liv och hur går det till?
Måste jag vänta länge till?
Ha en fin dag!❤️

Svar: Ja, att se en person och fråga... det är viktigt !! Kärleken kommer.. det kan gå fort men också dröja en tid till... omöjligt att säga.. kram :)
Esmaralda

10 Jennifer:

skriven

Hej igen! Finaste Esmaralda, glömde fråga om resan också blir bra för min lilla dotter? En del tycker att jag inte borde ta med henne på en sådan resa, att hon hellre skulle uppskatta en charterresa till Spanien med typ Bamseklubben eller liknande... men jag står inte själv ut med sådana resor, för att må bra MÅSTE jag utmana mig själv när jag reser. Kommer att resa på hennes villkor så mycket som det är möjligt, har tex bokat mysiga guesthouseboenden med pool. Kommer hon att trivas och må bra? Kram och tack

Svar: Ja, du ser till din dotters behov och därmed kommer hon också må väl... kram :)
Esmaralda

11 Helena Ir:

skriven

Oj..vad ska det vara..jag har iochförsig redan anmält mig till något jag inte gjort förut..första gången idag..
Visst går man mycket annars i sina vanliga spår..
Allt för lätt att göra det..

Förra helgen när jag var iväg..kändes lite som en slump av händelser..för att jag tackade ja,till den.

Tuffare än vad jag är idag..borde jag bli..tanter kan dom också!

Den här mannen jag fick kontakt med..skickar väldigt försiktiga små sms..Jag får en tråkig känsla..lite mer go,behöver jag nog!
Vet inte hur han tänker..men det vet jag inte om mig själv heller.. :) Känns som det kan rinna ut i sanden..

Nu har du fart och fläkt omkring dig.. :)
Ha det så bra med barn och barnbarnen..

Kram :)

Svar: Tanter kan hur mycket som helst :) Och fart och fläkt har jag sannerligen :) Kram )
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Ja det stämmer säkert, hmm, vad ska jag göra annorlunda idag mot vad jag brukar?

Igår släppte jag iväg pappret i köksfläkten, har ingen aning om nån varit o kollat upp :D den saken. Det behöver jag alltså inte göra idag ;). Igår kväll satte ett av barnen ett liyet chokladägg under kudden åt sin syster. Jag ville också ha ett o fick ett också, men jag hade ju totalt glömt bort det o imorse undrade jag vad jag hade för medaljong i sängen, chokladägget ;D. Tala om att ha bra minne...

Inte så lätt som det kanske låter, att hitta på nåt. Kanske inte alls antar utmaningen ;). Nästa utmaning är frukosten, lite mera på bordet än det brukar vara, duger det? Det är ju så sant, livet tenderar att rulla i samma spår...
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

13 Solen:

skriven

Tack för påminnelsen!
Hoppas du får en härlig dag ☀️

14 Michaela:

skriven

Jag har utmanat mig rätt mycket sista tiden. Rättegång. Nytt jobb. Så nu måste jag bara landa lite innan nästa utmaning :)

Återigen fick jag säga åt idioten att skicka mina saker. Fick svaret " Haft fullt upp " Bullshit! Det har gått 4.5 månader! Ingen har så mycket att göra. Han var oberörd och inget mer så nu vågar jag hoppas på att han inte hör av sig igen :) Kram och hälsa alla!

15 Alie:

skriven

Godmorgon,
Ja det är så sant, just detta har du tagit upp tidigare och det behövs en påminnelse att bryta sitt vanliga hjulspår.
Jag kommer på det ibland och tar då fötterna istället för cykeln till jobbet, tar en annan väg på väg hem, handlar maten i en affär jag inte brukar... ja sm¨ändringar men dom behövs.
Tack för att du påminner oss om detta, jag lovar återkomma med mina ändringar och ska försöka sväva ut lite extra denna gången.. :)
Kram och skön Lördag alla!

Svar: Låter alldeles perfekt :) Lycka till... kram :)
Esmaralda

16 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar om när du ser att en kärlek med framtidsplaner kommer in i mitt liv om det verkar dröja. Eller har det en chans att ske snart?
Kram

17 Sus:

skriven

Hej
Ja ska se vad jag kan bjuda på...
Nu måste det väll bli lite kul....
Love sus

18 Mystiskt samtal:

skriven

Morning morning!

Hoppas du och familjen har det gott där borta. Fick ett så märkligt samtal igår.. Varför ringde han? Är av intresserad som vän eller mer?

Första glassen ska checkas av idag, och vårpromenix! Tjoho.

Magnus strawberry white here I come. Kram 💕

Svar: Säsongens första glass.. det är stort ! Telefonsamtalet i går.. det ser jag tyvärr ingenting kring.. kram :)
Esmaralda

19 Tingeling:

skriven

Jag gjorde det igår. Pratade med en främling utanför affären. Tvekade först om jag skulle fråga och kommentera men så gjorde jag det och det gick ju bra 😊 en tjej hade tagit hål i öronen och nu vill min dotter också göra det.... ☺

Ska prova i dag igen att göra nåt jag inte brukar! Tack för påminnelsen.

Kram!

Svar: Bra.. du är på rätt väg :) Det känns som om din dotter också får ta hål... kram :)
Esmaralda

20 Dunegull:

skriven

Han ska ut idag, behöver jag vara orolig? Att det blir tjafs och grejor eller sköter han sig dom bestämt?
Kram

21 Esset:

skriven

Tjenare e!

Skulle vara spännande att färdigt synska öga på detta. Ser du möjligtvis om intresse finns från blonda killen eller vad han hoppas på och vill?

Kramar :)


Svar: Ja något intresse finns det.. dock kanske inte så stort.. kram :)
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

Fast iofs om man är nöjd med gamla fotspår, då behöver man ju inte utmana sig, eller hur? Frågan är, man nöjd?

Till Undrande, vilken fin gest av dig o vilket strålande resultat det blev av din fråga!

Ha en skön dag i solen!
Kram Skorpan

Svar: Även om man man är 100 % nöjd så är det ändå bra att utmana sig lite... och det måste inte vara i det stora... som ett slags rättesnöre i sitt liv.. kram :)
Esmaralda

23 Esset:

skriven

Att få ditt synska öga*

Felstavning!

24 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
En fråga, Den tjej han umgås med nu ser det ut som att han har sina mesta känslor och intresse för henne? Eller intresserar han sig även för andra som tillexempel mig? Finns jag med i hans intresse nät och kan det bli något mellan oss?
Kram

25 <3:

skriven

Tack älskade Es
🙏🙏🙏❤❤❤😇😇😇
Visste pappa hur mycket jag älskade honom för allt han gjort för mig ? Ville alltid att han skulle vara glad för mig och stolt. Mådde så dåligt ibland när han kritiserade en del val och inte förstod.
Vet att han vill att jag ska ha det bra och träffa någon som är lite som honom. Jordnära och solidarisk.

Svar: Pappa visste och kände din kärlek, även om ni var olika så fanns det och finns fortfarande, ett speciellt band mellan er.. kram :)
Esmaralda

26 mamma till 1 :

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att det kommer att bli så att hon kommer att träffa våran son framöver?


Ser du om det blir så att även jag kommer att träffa henne?
Kram

Svar: Ja, så kan det mycket väl bli.. kram :)
Esmaralda

27 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Du såg jobb först och det har jag fått, snart har jag kortet och det är sedan kärleken jag väntar på.Jag undrar nu om en kärlek det blir stabilt och förhållande med ser ut att vara nära att hända in i mitt liv? Är av redo av denna livsförändring
Kram

28 Temperamentsfull blondin :

skriven

Vilket sammanträffande.

För vet du vad denna mespropp gjorde igår? Var lite spontan! Just det. Jag var och svängde rejält utanför min comfort zone genom att bjuda in en halvt främmande man via sms när min innersta krets satt ute på puben och umgicks.

I mångas ögon ingen big deal. Men i mina, med min superintegritet, var det enormt.

Mannen i sig själv kanske inte är av jätteintresse, men det var en trevlig och kul kväll ändå. Och DET var en viktig insikt! Att inte ta det här med relationer så seriöst hela tiden. Ikväll blir det ut igen, den där attraktionen som kunde vara på ingång, kan den dyka upp ikväll eller ligger det en tid bort? Ser du månne.

Härligt när mönster bryts ibland :D

Ha en go dag du och de dina i Dubrovnik! Kram ❤️

Svar: Underbart.. du tog ett bra och positivt steg och nu vet du att du kan ta fler.. kram :)
Esmaralda

29 hmm:

skriven

godmorgon esmeralda, han bad om ursäkt igår på kvällen sent, men det känns så falskt samtidigt. För det känns som att han har någon plan. känner jag rätt eller inbillar jag mig??

30 PiaS:

skriven

Hej Es,

Håller med att ibland måste man utmana sig själv och gå utanför sin trygghetszon.
Tidigare i år utmanade jag mig själv och anmälde mig till lagtävling i en sport jag hållit på med tidigare när jag var lite yngre. Inför denna tävling är det en del träningsläger och dyl. När jag anmälde mig, så trodde jag att jag kände fler som skulle vara med , och fler skulle vara kvinnor ( en lagsport där både kvinnor och män kan spela ihop) Men så var inte fallet..men jag åkte iväg på första träningslägert själv utan att känna någon egentligen. Snacka om att jag var nervös..tänkte men ”Pia, vad gör du?? Är du helt tokig” . Men det gick bra och jag har lärt känna och kommer lära känna nya människor i och med att jag vågade detta. Om ca två månader är det tävling på Sardinien (även om det gräver ett litet hål i plånboken, så är det värt det, samt ett led i att läka ihop mig och gå vidare). Mina barn ska följa med och ha heja på sin mamma.
Och imorgon är det ett litet träningstillfälle igen.

Ha en skön helg med barn och barnbarn ☀️.

Kram PiaS

Svar: Ja, att ta steget ur ger nästan alltid massa positivt !! Det gäller att ha modet.. så som du hade.. kram :)
Esmaralda

31 Livsturisten:

skriven

Jamen just det! Bra påminnelse där...jag hängde ju på en gång innan då utmaningen var att göra nåt nytt flera ggr inom ett par veckor eller hur det var. Sen ramlar jag i gamla spår igen...så bra där nu vlir det skoj att se vad som kan hända idag. Jag är på!!
Fick mig en tankeställare om livet igen häromnatten då jag blev inlagd för min dumma hälsa...nåt som ekar i mitt huvud efter det är "njut av livet medan du kan". Inte för jag är döende men just det där "passa på så missar du inte så mycket". Kram o ha en bra solig lördag.

Svar: Exakt, sjuk eller ej så ska man passa på... stunden just nu kommer aldrig tillbaka.. kram :)
Esmaralda

32 Jocke:

skriven

Tack för påminnelsen :) Jag ska försöka göra allt under min semester som börjar till veckan <3

Svar: Tummen upp !! Kram :)
Esmaralda

33 susanneamalia:

skriven

God Morgon ..

Det här är jag bra på ... jag har en osynlig lapp på ryggen där det står .. GÅ GÄRNA FRAM OCH PRATA MED DENNA MÄNNISKA ... OM ALLT OCH GÄRNA OM DITT LIV DITT ÖDE OCH DINA PROBLEM ..
Det är helt ok .. men ibland har man något man ska göra ...
I förgår var jag på väg till tandläkaren och då kom en dam med två hundar ..
Yes ... hon gjorde vad det stod på min rygg och pratade om allt tillslut var jag tvungen att säga att jag hade en tid att passa ..
Jag delar alltid med mig så gott jag kan ... och resan ska jag boka bara jag får ihop pengar ..

jag har ju redan bokat resa .. till Österike och till Caribien .... men nu ska här samlas pengar och resa för ... Mallorca kanske .. älskar ön..

Jag har haft ont i hjärtat .. känns som flimmer och det har inte slagit rätt tänkt att nu är det illa ...sedan har jag haft ont i halsen torr i munnen .. på ett konstigt sätt men i går tog jag tag i detta och när någon drog i håret tröjan jag blev kall och varm ... så frågade jag vem det var och då var det min mormor och min pappa ..

De är här och då känns det mycket bättre ...
Mormor dog i hjärtinfarkt och pappa i Cancer... Det var inte min egen kropp det var ju deras sjukdomar.. som jag kände ..
jag är tacksam och glad att de är här .. och jag fick svar på frågor och är nu inte längre lika fundersam .. skönt ...

Nu kan jag fortsätta att skriva mina böcker för det blir flera och min mamma är som hon är ... hon är en annan figur än vi andra och jag är glad att jag kan njuta av tillvaron vardagen och naturen ... livet är så mycket om man bara vågar pröva ... se det vackra .. i tillvaron och man njuter .. skrattar och känner sig lycklig det är då saker börjar hända .. lycka kommer inifrån den går inte att köpa för pengar .. men glädje föder lycka och kärlek ... det som kommer in kommer ut ... jag vill glädjas med andra .. är glad om andra mår bra .. det blir som ringar på vattnet ... atmosfären det som finns mellan husen stenarna havet och stranden .. det är det som är atmosfären för mig .. det är där vi hämtar kraften glädjen och styrkan ..

här har det hänt säger man ibland ... ja här händer det ... det känns i luften ... det ligger i luften ... budskapen kommer.. kärleken är här för det är vår ...
Värmen sprider sig och känslorna vaknar till liv .. vi blir varma i själen och det ligger i luften något är på gång ... skratta njut le ät en glass och gå ner till vattnet ... solen jorden vattnet och luften ... vilka .. upplev njut och ge dig själv kärlek .. skänk kärlek till dina celler .. låt glädjen flöda genom kroppen ..

Det är då man strålar inifrån och lyckan kommer synas utåt ..

kramar till er alla på bloggen och EllaBella och Saga hälsar alla bloggdjur vårglada solhälsningar ... med en blöd och glad slick ... så klart...

Vårglada solkramar till er alla och njut nu Esmaralda jag önskar dig en härlig dag med dina barnbarn och familj ... kramar <3





Svar: Ja, du är verkligen bra på att stanna upp, känna in och dela med dig. Du blir en glädje för många av de som du spontant möter och du glöms inte i första taget! Kram :)
Esmaralda

34 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att jag har köpt en egen bil innan jag möter en kärlek?
Kram

35 Bluesky:

skriven

Skulle en kontakt med vårdcentralen/psykiatrin vara bra för mig eller vore det onödigt? Kommer det här gå över utan hjälp från dem? Vill inte söka hjälp i onödan.

36 Milla :

skriven

Fin gest, vore roligt med nya vänner. Jag har en fråga, funderar på om min pappa var narcissistisk eller bara led av sin barndom med sin pappa.

Svar: Han led nog en hel del av sin barndom och försökte förtränga..kram
Esmaralda

37 Lydia💕:

skriven

Ska jag möta honom ikväll eller strunta i det ?
Lydia💕

38 Gemini:

skriven

Själv råkade jag spara en del av min roman på ett märkligt sätt så viktiga sidor och massa redigeringar FÖRSVANN PUTS BORT VÄCK. Jag var så nöjd över just dom:(:( Ville slita av mig de få hårstråna jag har på huvudet alt. lägga mig ner å dö. Min utmaning idag; sätta mig ner å skriva om det - hitta rätt känsla. Inte ge upp. Inte ge upp.
KRAM.




Svar: Bra.. så ska det låta.. ge dig inte.. bara på det igen.. kram :)
Esmaralda

39 Penny:

skriven

Kära Es!
Tack för ditt svar härom dagen! Det återstår och det vem som blir fadder, var bara nyfiken.
Ska ta mig an dagens uppdrag. Får vi se sen vad som händer.

Något jag undrar idag och är lite nyfiken på ... ser du om jag kommer möta min soulmate nästa år eller dröjer det ytterligare ett år? Vad lutar det mest åt? Vad ser du? Mycket tacksam för svar! Kramar Penny

40 Penny:

skriven

Kära Es!
Tack för ditt svar härom dagen! Det återstår och det vem som blir fadder, var bara nyfiken.
Ska ta mig an dagens uppdrag. Får vi se sen vad som händer.

Något jag undrar idag och är lite nyfiken på ... ser du om jag kommer möta min soulmate nästa år eller dröjer det ytterligare ett år? Vad lutar det mest åt? Vad ser du? Mycket tacksam för svar! Kramar Penny

41 Ghostwriter Jun:

skriven

Ser det ut som jag kommer ångra mig om jag färgar själv? Och blir nöjd

Undrar också om du tror jag kommer få jobbet.


Kram och ha en fin helg!!

42 Ghostwriter Jun:

skriven

Ser det ut som jag kommer ångra mig om jag färgar själv? Och blir nöjd

Undrar också om du tror jag kommer få jobbet.


Kram och ha en fin helg!!

43 Ia:

skriven

Hej!
Att ta sig ut ur sin comfortzon skulle inte vara så dumt.

Av många olika orsaker skulle jag vilja veta vad du tror om x-mannens förhållande med den nya kvinnan, kommer det att vara för evigt eller ser du om de bryter upp??

Kram

44 Från tofflor till klackar:

skriven

Peppigt ämne och en bra påminnelse !!

Ibland är det faktiskt förbannat tråkigt att alltid spela på det "säkra"...

Jag är ganska fyrkantigt lagd men får då och då små sekvenser av krupp och spontana infall. Det är alltid då jag känner mig som mest levande... På tal om det. Ikväll är jag medbjuden på fest. Jag känner mig på ett härligt mingel humör. Funderar på om jag ska spana efter något extra?

Kram och spontaneitets-spark-i-röva på er 😘😉

Svar: ja, klart du ska spana.. kram :)
Esmaralda

45 Mikael:

skriven

Sagt och gjort, gick till gymmet klockan 8 på morgonen för första passet, vilket jag inte gör annars :)


Kram
Mikael

Svar: Starkt gjort... kram :)
Esmaralda

46 Sara:

skriven

Det var en bra utmaning, den kan jag verkligen behöva! Jag är pinsamt dålig på att ta mig utanför min bekvämlighetszon. Trots att jag vet att min egen feghet är den största stötestenen i mitt liv är det så svårt att göra något åt det. Jag tycks aldrig lära mig... Måste bli ändrig på det!
Kram

47 Hmm:

skriven



godmorgon esmeralda, han bad om ursäkt igår på kvällen sent, men det känns så falskt samtidigt. För det känns som att han har någon plan. känner jag rätt eller inbillar jag mig?

48 Kicki 🌞:

skriven

Jag fick jobbet som du sa att jag skulle få till 70% 😊! Kul, utmanande och nytt!

Ha det härligt i annat land ☀️!

Svar: Härligt och det kommer gå hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda

49 Tjejgumman:

skriven

Vilken bra utmaning!

I min komfortzon (på mitt köksbord) ligger en lapp: "18.00 seans!" 👻 Jag bor i en liten by, men ibland händer det saker även här. Det mesta får jag nog aldrig veta, men kvällens seans såg jag på Fjåsbokk förra veckan. Brukar tänka att "det där verkar ju jättekul!" och ibland skriver jag en påminnelse. Men så fegar jag ur när det är dax. Idds inte, orkar inte. Tänkte att så blir det nog i kväll oxå. Men efter detta inlägg ska jag verkligen ta mig i kragen och åka iväg. Ska bli intressant att se om det finns någon på ena eller andra stället som har något meddelande till mig. Vad tror du?

Och så den där kärleken du sett komma, vad sysslar han med i dag? Har vi något gemensamt?

Kram i vårsolen! 🌷🌞
Tjejgumman

Svar: Hoppas det blir bra ikväll !! Ja ni har en hel del gemensamt.. kanske inte genast.. men när ni kommer till känslor och humor så klickar det rejält.. kram :)
Esmaralda

50 A:

skriven

Intressant blogginlägg idag det behövde jag läsa och ta till mig:)

Har jag någon hälsning?
kram

51 Lunora:

skriven

Hej!
Nyttigt, men lite läskigt att göra saker som man inte brukar!

Jag har ett jobb pågång som känns spännande, men väldigt mycket större ansvar än vad jag har nu.
Det är som rektor på en nystartad skola som växer. Vågar jag mig på detta och kommer jag att klara det och känna mig nöjd.

Jag vet att det kräver mycket, kommer jag att klara det och må bra i det?

Solen skiner och jag önskar er alla en härlig lördag!
Kram

52 Bluesky:

skriven

Skulle hon känna avsmak eller smickrad över mina känslor eller ingetdera?

53 Bea:

skriven

Hej Es

Ser du om jag har någon beundrare omkring mig som du kan beskriva?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: