Är du en av de mediala ?

Massor av människor lever hela livet utan att ha en aning om sina andliga förmågor. 

Här på bloggen kan jag direkt zooma  in tre stycken.

Och med all säkerhet finns det fler.

 

Först är det är en yngre kvinna i 25-30 års åldern.  Hon har mellanblont hår men brukar slinga det eller färga det ljusare.. riktigt blont. Blå ögon. Hon har katt.  Hon har en väninna som liknar henne utseendemässigt och de brukat hänga  ofta. Hon  har en tatuering på vaden och en på axeln.

 

Nummer två är en kvinna i 55-60 års åldern som har halvlångt hår, ett ärr ovanför ena ögat, glasögon, problem med depressioner och lever i ett förhållande som tar all hennes energi. Hon har nyligen varit utomlands.

 

Nummer tre är också en kvinna. Hon är i 40 års åldern. Hon  har två barn och är ensamstående.  Hon längtar efter kärleken men tycks möta det ena stolpskottet efter det andra. Hon har nyligen avslutat studier eller kurs av något slag. Hon söker ofta nya jobb och vantrivs med det hon har.  Hon har en piercing.  Hon bor i hyresrätt. Hon tänker spara till långt hår men det verkar aldrig bli av.

 

 

 

 

Dessa tre kvinnor är höggradigt mediala

Utan att ha en aning om det.

Och ni är i gott sällskap… världen är full av människor  med ett fantastiskt sjätte sinne… utan att  ha en aning om det !!

 

Kram & kärlek

 

Tack för att du trycker på GILLA knappen !!

1 Sia:

skriven

En av beskrivningar stämmer exakt in på min syster, i varje detalj. Hon brukar också läsa bloggen. Så spännande. Hur gör man om man vill ha en egen spådom av dig ? Kram och tack

Svar: Maila mig på: [email protected] och så mailar jag info tillbaka till dig. Jag spår via mail. Kram o välkommen :)
Esmaralda

2 Agnes:

skriven

Grattis till er omedvetna mediala!

Jobbar själv på att intala mig att jag är ytterst vanlig...när jag inte jobbar på att intala mig att jag är positiv, glad, lycklig, gillar livet o ser mig i en ljus o fantastisk framtid som bara är alldeles speciell o unik....

jävligt jobbigt, enligt mig...blir så förbannat trött, avig o inväntar döden med glädje...typ...

Kram!

Svar: Nej nej nej finaste Agnes.. är det något du INTE är så är det vanlig ! Du smälter inte in i tapeten någonstans.. du sticker ut... du har en lysande aura och du märks även om du inte gör något för att märkas.... så lev... det är ju meningen och därför vi fått det här jordelivet.. som kan suga ibland, förvisso.. kram :)
Esmaralda

3 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Så häftigt när dessa damer läser om att de är mediala.Dessutom höggradigt mediala.
Hoppeligen får vi höra/läsa om hur någon av de reagerat på denna nyhet😊
Så intressant.

Har nog ett välfungerande sjätte sinne tror jag.
Känner på mig saker ibland
Blir naturligtvis jätte nyfiken på att veta om jag är en gnutta medial ochså.


Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Jag ser dig inte som medial men du har en god intuitiv förmåga.. kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Häftigt Es!
Du gjorde det igen, zoomade in på bloggläsarna.
O vad häftigt för dom som kommer att känna igen sig :), hoppas dom använder sin förmåga...
Här saknas förmågor helt o hållet ;). Vad är det jag ska ta fram i mina ansökningar, det som skulle få arbetsgivaren att fastna för mig o också se min potential?! Måste hitta en medial intervjuare, tar du mig på jobb Es;).
Kram Skorpan

Svar: :) kram :)
Esmaralda

5 Jessica:

skriven

Hej Es,

Är han min soulmate?

Kram :)

6 Undris?:

skriven

Häftigt att du kan se detta:)Jag vet inte om jag är medial men en stark ituation kan jag ha:)men som jag inte alltid följer.

Ser du mig på studier eller nytt jobb som tar mig framåt i arbetsmarknaden?
kram

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer C hon svar på min mejl eller skulle jag vänta lite till?

Undrar om hon är okej...

Ha det bra

8 Tingeling :

skriven

Kul! Den första kunde stämt in på mig men jag har ju ingen katt. Än!

Kom på häromdagen att du spådde för 2018 om en tjej under skolåldern kunde passa för att skrivas in på castingregister och jag tyckte det stämde in på min dotter (tror du det är hon?) Och jag gick tillbaka och läste det igen. Såg då att du förutspådde eld och bränder detta år, vilket ju stämde. Ville bara säga det 🙂

Latat mig hela förmiddagen. Snart kommer min dotter hem efter varit på semester med sin pappa ❤ åh vad jag längtar.

Kram!

Svar: Det kan vara din dotter och det där med bränder och eld stämde ju, tyvärr ,måste man ju säga... mysigt att få hem dottern igen :) Kram
Esmaralda

9 Shirin:

skriven

Jag har hört form flera medium/smådamer att jag har den mediala gåvan framför allt healing har kommit upp. Men det är inget jag känt av eller gjort något mer med. Det klart kan säga att jag fort känner av människor men det är väl det..

Svar: Jag tror också att du skulle bli bra på healing.. du har det lilla extra där.. kram
Esmaralda

10 Linda:

skriven

Spännande! Jag är väligt fascinerad av det mediala, trots att jag själv nog inte är det minsta medial :) tror jag åtmistnone.

Fick en förfrågan om en träff med en kille, och jag vill inte... jag känner killen och jag vet att det inte finns nåt sånt mellan oss, aldrig funnits och kommer aldrig att finnas. Problemet är att han jobbar på samma jobb, och jag vill inte göra mig "osams" med människan heller, det blir bara konstigt. Har nån av er bloggläsare ett bra tips på hur man säger tack men nej tack på ett snällt sätt, utan att såra, men ändå med tydligt budskap?

Typiskt, då nån visar intresse, så är det en person man själv inte alls är intresserad av.... Var är prinsen liksom :D :D

Ha en bra dag alla!

11 Lotta:

skriven

Vad spännande för dom du beskriver. Synd att det inte är jag som är medial. Det hade jag velat vara :)
I förra inlägget om otrohet....de som är otrogna för att få en kick är ju inte normala utan har en störning skulle jag tro. De andra otrogna är nog lite av egoister och dom finns det många av. Tror också att när man blir lite äldre behövs bekräftelse.
Jag skulle aldrig ens fundera på att vara otrogen. Är så elakt och bedrövligt rent ut sagt.
Ska man berätta om man vet attnågon varit otrogen eller ska man spela med. Känns jobbigt att spela med, men samtidigt vill mam inte göra illa. En moralisk fråga...hmmm.

12 Emma:

skriven

Hej kommer jag att gifta mig med min kille o i så fall när

13 Pia1:

skriven

Jag är inte en av de tre 😐 inte kom jag nån vart heller. De skickar bara meddelande till min doktor att det är bråttom -det har jag redan provat tre gånger... Fan vad jag inte orkar. Är det så förbannat svårt att fysiskt titta på mina bilder? 😭 Just nu ser jag bara mig själv bli äldre till ingen nytta. Det är NU det måste mätas, inte en bättre dag.

14 Jennifer:

skriven

Wow så coolt att du kan känna in sådär Esmaralda, kommer det aldrig sådan info till dig som du helst inte vill veta, typ att någon kissar i duschen? Eller har någon hemlig fetish? 😀 eller kan du ta emot lite selektivt.

Okej, om jag svänger på frågan kanske du möjligtvis ser något om min situation: blir det bra om jag stannar? Kram

Svar: Jag rattar aldrig in mig på personliga ting... det har jag inget som helst intresse av och jag vet inte ens om jag skulle kunna även om jag velat :) Det bli bra om du stannar... ditt val betyder inte katastrof oavsett vad du väljer.. kram
Esmaralda

15 Helena Ir:

skriven

Tänk vad du fått fram..ingen av dom är jag..tänk att vara höggradigt medial! I ålder med den äldre,och glasögon rätt ofta..varit utomlands rätt nyligen..men lever ju inte i förhållande alls..

Jätteroligt för de rätta att få denna kännedom av dig! :)

Kram :)

16 Michaela:

skriven

Häftigt!!😄 Kram

17 Catarina:

skriven

Nej tyvärr stämde ingen av dem inpå mig. Jag är väldigt andlig, känslig o har stor intuition. Jag har healing ffa Reiki i mina händer som jag lever med.
Min släkt på fars sida har återigen börjat trakassera mig för att jag o mamma flyttade söderut när far blev dement (de verkar vara ute efter föräldrahuset o marken..) o kom på boende. Nu senast har de lagt upp bilder o skrivit elakheter på mammas minnesida. Jag tog bort det. Vet inte varför de bråkar o vill inte vara med. Kommer detta att sluta nån gång? Blir värre om jag säger ifrån har jag märkt så nu tiger jag bara men mår dåligt inom mig o blir rädd för deras ondska. Känns som de har väldigt låga själar. Kram ❤️

18 Anna E:

skriven

Har han en störning av något slag den unga killen? Älskar mig säger han, sedan älskar inte, vad stämmer? Min gamla kille va vill han med mig, är det bara en grej eller mer? Är väldigt stressande med allt detta. Svårt att hitta nytt också... Blir till en väldig stress...

Svar: Ja varken ditt ex eller nuvarande ser ut att vara rätt för dig... det kommer finnas en annan så småningom.. kram
Esmaralda

19 Dunegull:

skriven

Så spännande...:)

När jag väl träffat mannen i mitt liv, ser du mig lyckligare då? Som att mitt liv blir bättre utan massa motgångar hela tiden?
VIll bara få må bra och dela mitt liv med den rätta.

20 Milla:

skriven

Vad spännande. Hoppas de känner igen sig. Jag är nog lite medial el högkänslig el båda delarna. Högkänsligheten hade jag velat slippa.
Deppar mest. Hemma från jobbet. Sover o laddar mitt inre batteri. En enorm trötthet just nu. Dröjer det många veckor innan barnen kommer hem el är det månader?

21 Bubbel:

skriven

Hej Es! Ser du ännu romansen för mig som du spådde skulle dyka upp under våren/sommaren? Eller missade jag chansen?

Svar: Det kan vara dina varmare känslor för någon som jag såg.. även om det ingenting blev av det.. men mest troligt är det bara försenat och något bör dyka upp.. kram
Esmaralda

22 Kola:

skriven

Hej Esmaralda.
Ingen stämde direkt in på mig, men jag tror mig vara lite medial iallafall...

Tror du att P kommer att bli singel igen?
Kram

Svar: Det är du... och en dag blir P singel igen men det kan dröja.. kram
Esmaralda

23 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för svaret i förra inlägget! Jo, jag är verkligen trött och energilös! Ska ta blodprover snart. Vad intressant med de tre kvinnorna som inte vet att de är medialal! Hoppas inte de blir förskräckta bara 😀 Medial är jag inte! Men kan känna av saker på något sätt. Tänker inte så mycket på det förrän det har hänt och man reagerar att ”Ops, det är visste jag ju innan” Se andar vill jag verkligen inte! Det var ju någon som påstod att jag hade en...hästande här!! Hade jag ”sett” en häst hade jag ju trott att jag blivit skvatt tossig! Även om jag bor där det har legat en stor bondgård tidgare. Dags för lite krubb nu.
Allt gott till er alla...Kram.../Linnean 🌸

Svar: Du har en väldigt god intuition och så är du en bra människor och djurkännare.. kram :)
Esmaralda

24 F:

skriven

Hej vad spännande att vara medial, jag kan känna flera gånger vad som ska hända innan eller vem jag kommer träffa innan.

Fyller 40år på torsdag och det känns så overkligt...Kommer det hända något spännande i år för mig kram.

Svar: Det kommer hända en hel del... grattis i förskott.. jag tyckte nyss jag fyllde 40 och firade i Israel.. ta vara på tiden... den rinner iväg.. kram :)
Esmaralda

25 Hmm:

skriven

Hur ser det ut för mina syskon, det är ingen progress alls , kommer det positiv förändring snart?

26 Kvinnan :

skriven

Går just nu ett program ser du mig klara hela vägen.kram

Svar: Det finns väldigt goda odds att du klarar det hela vägen... du har vad som krävs.. kram
Esmaralda

27 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
En kompis vill söka in mig på programmet ensam mamma söker, jag vet inte hur seriös hon är i sina tankar.

Jag tycker det känns lite läskigt att vara med i tv.

Men iallafall Tror du att jag kan hitta en riktig kärlek och inte bara en flört på det sättet?

Eller kan jag ha hunnit funnit mig en kärlek innan nästa sommar tro? Om den chansen ser lovande ut att jag redan står där med en partner till nästa sommar
Kram

Svar: OM inte annat så kan det vara en kul grej..möter du inte kärleken i programmet kan ändå leda till att du får uppmärksamhet av någon annan på annat sätt.. kram
Esmaralda

28 CA:

skriven

Jag är så jävla as förbannad nu, kan tyvärr inte säga varför.
Det finns människor som inte borde jobba ens inärheten av sjuka och deras anhöriga.
De är som dina gråa, otäcka son fan själv.

Svar: Japp, håller med dig helt och fullt.. styrkekram
Esmaralda

29 Maria:

skriven

Hej!
En av dem du beskriver är jag inte. Men kanske lite medial ändå.. brukar få intuition när nått är galet.. men vet inte, kanske svårt öppna upp för det mediala.
Ser du nått som händer för mig framöver? Tycker allt går i stå hihi ❤️🌸❤️Kjamm

Svar: Ja, du har förmågor.... och snart fattar du beslut som innebär att det börja röra på sig.. kram
Esmaralda

30 barbie:

skriven

hej kära es!har jag möt min kärlek utan att veta
??elle jag har inte än?hur träffas vi
??
kramar

Svar: Nej än har ni inte mötts.. men det kommer ni att göra.. kram
Esmaralda

31 Pia1:

skriven

Heh... De ringde nyss 😵 så nåt bra kanske jag gjorde ändå genom mitt desperata bråk... Får komma på onsdag, erbjöds tid redan imorgon men jag måste återhämta mig en dag innan...

Svar: Bra !! Kram :)
Esmaralda

32 <3:

skriven

Vad roligt för er tre här på bloggen som har den gåvan.
Tycker M att jag är söt ? Han hade frågat mycket om mig igår.
Hur stor är chansen att han vågar ta ut mig på en dejt ?
Open mind för mig då. Testa nytt.
Kram

33 Mimma:

skriven

Och då undrar jag:
Är jag medial?

Svar: Du har en hel del i dig men det ser inte ut som om du utvecklat det så mycket som du skulle kunna.. krma
Esmaralda

34 Smulan..:

skriven

Är nog inte medial. Men blir bättre och bättre på att tolka tecken.
Blir resan nästa vecka lyckad?

Svar: Ja den ser ut att kunna bli bra.. kram
Esmaralda

35 Mimis:

skriven

Hej!

Jag är inte medial men tror att jag kan känna på mig saker. Kanske har jag ett sjätte sinne.

Känner mig så trött och deppad. Blir det bättre snart?? rädd för att kanske hamna i en depression.

Kram

36 Tisa:

skriven

Gjorde jag fel i att ringa min samtalskontakt? Jag känner mig så förkrossad inuti. Så mycket ätstörningstankar, självhat. Rädsla över hur jag påverkas av en vän. Jag hoppas att min att min samtalskontakt inte tror att jag blivit sjuk igen. Fast jag vet inte, jag kanske är det... Tog mig i alla fall iväg till arbetsträningen även om jag storbölade när jag kom dit. Allt känns så tungt!

37 F.u:

skriven

Undrar om du ser någon förändring för mig gällande karriären.

38 Lilly:

skriven

Något runt mig som jag bör uppmärksamma

39 Skorpan:

skriven

Linda, tacka för intresset o säg som det är, att du inte är intresserad. Det finns säkert någon som passar honom bättre ;). Lycka till..
Kram Skorpan

40 Boudica:

skriven

Ingen stämmer in på mig där, Men helt ovetande är jag inte heller. Något medialt må finnas i mig, händer ju ibland att jag bara "vet" saker, även fått upp tankar i huvudet från ingenstans som i nästa sekund sägs typ ganska exakt av någon. Bra människokännare. Och händer även att jag får upp bilder i huvudet. Men inget jag kan på kommando, det kommer av sig självt när det passar sig. Mest när jag är avslappnad. Får ju även tecken från djur, som "mina" kråkorna t.ex.
Kanske inte höggradig medial. Men nåt må det finnas ;)
Du har ju även spått att jag vart i tidigare liv.
Vill ju hjälpa folk att må bättre i detta liv, drömmer att göra det holistiskt, må jag ha en dold healing gåva någonstans med? ;)

Rätt så passande ämne för min dröm i natt, allt i hemmet började spöka och tappade all kontroll, vatten som sprutar, maskiner som går på, fläktar som inte stannar, total kaos, jag som försökte stoppa detta lyckades inte, höll på att få panik, ja vad gör man då? ja självklart går man ju ut på balkongen å skriker allt vad man kan XD La då märke till att det var fullmåne med. Sen i drömmen insåg jag att det måste vara en dröm. Så jag tänkte dags att vakna nu. Men inget hände, så jag han undra, vad ska jag göra nu då?
Sen vaknade jag, och första tanken var att jag insåg att jag glömt släcka ljuset i aromalampan. SÅ jag gick upp och släckte det.
Det tog ett tag innan andningen gick tillbaks till normalt och jag kunde sova igen.
Betydde denna dröm något eller var det bara en varning för ljuset? Som i och för sig hade väldig svag låga.

Ojdå längre skrivet än menat, ska hitta något att äta och ta lite kaffe, å hoppas att denna lilla förkylningshuvudvärk försvinner!

KRAM!

41 Undran:

skriven

Hej!

Tror du att jag är lite medial eller har ett sjätte sinne??


Kram

Svar: Ja en del av den sorten finns i dig.. kram
Esmaralda

42 Mikael:

skriven

Medial? Nä men jag undrar vart sommaren tog vägen, 19 grader...?? Kommer inte ur sängen och äter som en gnu? Går det över? :)

Höstchock...

Kram
Mikael

Svar: Det går över.. absolut.. kram
Esmaralda

43 Hmm:

skriven


Hur ser det ut för mina syskon, det är ingen progress alls , kommer det positiv förändring snart?

44 H:

skriven

Hejsan svejsan,

Vad heter min skyddsängel/ar?

Kramkram

45 Solstrålen:

skriven

Hej Es

Ser du något bra som kommer min väg snart?
kram

46 PiaS:

skriven

Hej Es,

Vad spännande för dessa tre kvinnor. Satte lite hjärtat i halsgropen på beskrivningen av kvinna nr 3, allt stämde förutom piercingen (har tatuering) och kursen.
Vet inte om jag är medial men jag har mycket intuition, kan ofta känna av saker innan de händer.

Ha en fortsatt skön måndag.

Kram PiaS

Svar: Ja, du har det lilla extra.. kram :)
Esmaralda

47 Karolina:

skriven

Vad är det för fel på mig mån tro ? Jag är så jävla uppretat, bitter och arg på allt och alla.
Kommer det någon förändring? Fy för att må då här jämt...

48 AnnaK :

skriven

Inte jag nån av dem 😊 Har dock fått mig en liten släng av sleven jag med och jag är nöjd så. Finns så mycket annat med mig själv jag måste jobba på och ta tag i. Och det är snart.....innan livet är slut 😊

Kram 😊

Svar: Och du tar tag... det kommer bli riktigt bra.. kram
Esmaralda

49 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att dröja länge innan jag möter min soulmate?
Kram

Svar: Omöjligt att säga,, han verkar vara involverad i en relation som han först ska bli klar med.. kram
Esmaralda

50 Lydia💕:

skriven

Spännande men passade inte in på mig
Undrar om jag har nått mina mål nu och sen inget mer kan vara så bra boende fin dotter och jobb sen bara så ?
Lydia💕

51 K:

skriven

Hej Esmaralda.
När P blir singel tror du han har intresse utav att återuppta kontakten med mig igen då eller är jag involverad i annat då?
Kram

Svar: Då kommer du att ha någon annan i ditt liv och du är inte intresserad av P.. kram
Esmaralda

52 Carina:

skriven

Nu ryser jag. Det stämmer in på mig. Jag vet att det gäller mig. När insikten kom så fylldes jag av ljus. Stort jättetack. Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

53 Rädd:

skriven

Hej!

Ser du om de kommer nyanställa någon som jag kommer tycka om att hänga med? Och ser du något mer om min rekrytering, har chanserna ökat att jag får jobbet? Kommer det vara hemuppgift där jag får visa vad jag kan?

Kram och kärlek.

54 Till Linda:

skriven

Det är svårt när man inte är intresserad och skall försöka säga det på ett snällt sätt:). Jag har själv svårt att bara göra slut med någon man vart tillsammans med. Men du kan säga på ett snällt sätt om han frågar dig igen att du helst bara vill ha honom som arbetskollega vän, och inget mer. Jag tror han kommer förstå att du inte är intresserad när du inte svarat ja till en träff direkt.Lycka till:)
kram Mimmie

55 barbie:

skriven

hej e!i vilket sammanhang träffar jag min kärlek

56 Anna E:

skriven

Tack

57 Bara:

skriven

Hej Esmaralda.
Brukar han tänka på mig? Är han intresserad något på riktigt eller ska jag släppa honom?
Kram

58 Ju:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar något inom kärlek ske innan årsskiftet som du kan se?
Kram

Svar: Om inte annat så en fling bör det kunna bli.. kram
Esmaralda

59 Hopp:

skriven

Hej Es

kommer jag gifta mig och få barn och dröjer det länge till dess?
kram

60 Ella:

skriven

Hej Esmeralda

Mina tankar om vad och vem jag är, stämmer det? Kan du se?
Tack

61 Jullis:

skriven

Jag har sedan jag var liten tyckt mig känna något. Men jag har också gått och väntat på att det ska kännas på ett ”speciellt sätt”.. nu har det varit en lång period där jag inte känt någonting.. typ.

Går sådant i perioder?

62 Catte:

skriven

Har läst ditt mejl många gånger och varje gång blir jag upprymd, glad och känner mig förstådd i det du skrev. Du bekräftade väldigt många tankar och känslan jag har för X, Y och framförallt känslan jag har om mig själv. Just nu tar bara "separationen" från Y i mitt huvud en del energi även om tankarna är svagare och kommer mer sällan än när jag tidigare försökt, och jag har accepterat att jag måste vräka honom. Inget gratisboende bland mina tankar längre. Nyfikenheten är tyvärr fortfarabde för stark även om den också drastiskt minskat jämfört med tidigare. Kan jag få rota runt 8 min i hans huvud, så skulle jag ha alla svar? ;)

En sak som jag undrar över är siffran. Kan det redan ha hänt eller är det nåt som kommer? Använde siffran (i ett uttryck som jag aldrig brukar använda det i) i ett meddelande till Y för 3 veckor sen och tänkte att det kanske var det du fick till dig, för det var i ett speciellt sammanhang.

Kan du inte skriva om tankens kraft? Att vi själva både kan lyfta och sänka oss själva vet jag, även om det år svårare att lyfta om man mår dåligt och har det tufft, medan sänka verkar gå enkelt. Grr! Men kan man som "normal" via tanken påverka andra eller påverkas av andras tankar?

Det är härligt att läsa alla engagerade kommentarer och ibland sitter jag och småler igenkännande för mig själv :) Tackar för det!

Kram

63 Agnes:

skriven

Tack Es, men jag är inte road av att sticka ut...hade gärna varit den där tapetvåden. Tror det mesta varit "lättare" då. Mindre tjafs o trams med folk, bl a.

Och vad ska jag med en stark aura till...vad är syftet med den, egentligen? Då många verkar ha jävligt svårt med min uppenbarelse, brukar då o då få känslan av att en del jävlas bara för att just jävlas...folk jag aldrig ens sett beter sig udda...och jag jobbar på att se saker positivt, kul, jadad-jada-etc-etc-etc...bah...

Män agerar också skumt...jag märker ju att de inte ens vill ta i mig med tång...eller så skall jag "sättas på plats"...även här folk jag aldrig sett...vad är syftet?

Jävligt jobbigt att ignorera o försöka att inte bry mig...speciellt då jag på sätt o vis har "kort stubin" i vissa fall.

Herregud...leva...jag är fullt upptagen med att överleva/stå ut med mig själv! Att var dag intala mig att det här är en underbar dag, där allt det bästaste av det bästa bara väntar på att hittas av mig...alla människor är värda respekt o goda handlingar o alla ev fördömande åsikter är bannlysta...vara ödmjuk o tacka för det jag har o så då själva grunden...älska mig själv så att glitter o hjärnsubstans står som en plym från hjässan ändå upp i ändan på universum!

Inget fel i att invänta döden med glädje i mitt fall...för döden är det enda konkreta jag vet kommer att ske...någonstans där framme på min livsstig, så finns den. Allt annat kan jag ju bara "fantisera" om...

Som en film jag såg en gång-en kvinna som dog o följde de levande från andra sidan sjön,(slutscenen) tror det var ngt tivoli inblandat o även en ängel...trevlig film som jag givetvis inte kommer ihåg...den kanske dyker upp på tv...det brukar då filmer göra som jag helt plötsligt saknar att se! =)

Den man jag kan tänka mig umgås med...ribban är satt för att slippa tramsa med män, helt enkelt...kommer inte vika en tum från min bild om den man som är värd mig!

Och då är valet att vara singel. Och insikten att det jag tänker skaffa mig, beror helt på mig själv!

Hade som sagt gärna varit vanlig o varit nöjd med att vara ett bihang i princip till allt i livet...men det går ju inte...min själ känns som kidnappad av något jag inte vet vad det är!

Kram!

Svar: Ja, mycket blir enklare om man inte sticker ut men somliga har det bara i sig.. oavsett hur man försöker smälta in. Jag tror att du kan känna det själv. Men det kan ha sina positiva sidor också.. vilket du kommer märka. Något bra ligger på lut för dig... och det kommer....en speciell glädje.... kram :)
Esmaralda

64 EllaBella:

skriven

Är jag medial?

Är den unge mannen från fjällvandringen min framtida partner?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: