Bryt en förbannelse...

Svart magi finns och förbannelser finns – och de kan se väldigt olika ut.

Misstänker du att du blivit utsatt för  en förbannelse då finns det en möjlighet för dig att bryta den.

 Jag kan göra  det åt dig  men det finns god chans att du grejar det på egen hand.

MEN... det måste inte vara en förbannelse  bara för att saker och ting kontinuerligt går fel i ditt liv... i 99.9 % är det bara livet självt som jävlas.

Att det beror på en lagd  förbannelse tillhör alltså det väldigt ovanliga.

 

Ofta har den som förbannat fokuserat på en sak.. ett dött ting.. och lagt förbannelsen i den.

Om du ser någonting i ditt hem eller vid din arbetsplats som inte varit där förut … eller om du fått en  lite märklig gåva så se till att ta bort detta.

Bäst är om du kan elda upp saken.

Det viktigaste är dock att den förintas i så små delar som möjligt.

 

 

Du kan också ta ett rått ägg och ägget håller du i din hand och uttalar  högt att förbannelsen ska upphävas. Samtidigt som du mässar över ägget så ska du rulla det  motsols och nedåt, från huvudet till tårna.

När du är klar med detta så kasta du ägget  mot norr över vänster axel och vid en korsväg.

Är det en lindrigare förbannelse så kan du gott krossa det mot toastolen och helt enkelt spola ner det.

 

 

Misstänker du att någon ska ge dig onda ögat genom maten… det finns pulver och liknande som kan användas den vägen.. då ska du  spilla lite av maten på marken/golvet och korsa det med din fot.. som ett korstecken.  Sen går det bra att äta.

Tvätta golvet med ammoniak och  havssalt. Börja innerst i bostaden och tvätta ut mot ytterdörren till.

Du kan också ta dig ett bad med tre flaskor mörkt öl i badet och lite salt.. rör om motsols i vattnet och bada sedan  minst i 8 minuter. Lufttorka och gå sedan in i ditt sovrum och be högt om befrielse från alla besvär

Det finns fler huskurer mot onda ögat… men faktum är att oftast sitter förbannelsen i en sak som du  har i din närhet.. något som du inte haft tidigare och som du antingen fått av någon.. eller att den blivit ditlagd utan att du vet om det.

Kolla noga igenom ditt hem och din arbetsplats – och även din  bil.

 

Kram & kärlek

1 EPM :

skriven

Hej.
Nä jag tror inte det är någon som förbannat mig, min otur i vissa delar just nu beror nog bara på livet och mig själv.
Känner mig nedslagen, trängd och jagad efter det där meddelandet. Känns som om alla offrat mig, jag är inte bättre själv jag offrade också mig själv.

Vet du om J kommer få några som helst sviter av detta..?

Kram

2 <3:

skriven

Det var väldigt intressant att läsa finns en viss hemsk människa jag skulle vilja förbanna lite. Botox haggan L kallar jag henne. Vad ser du kring den kvinnan ?
Kan jag förbanna henne lite på något sätt tips ?
Hon har försökt förstöra för mig i flera år med flit.
Var så sugen att skriva ett brev till henne....
Finns chansen att jag har ngt okänt i mitt hem som är förbannat?
Kram

Svar: Släpp istället alla tankar på henne och ge dig själv fri... låt henne inte finnas i ditt medvetande och gör henne helt oviktig.. det är ÄR hon.. hon är inte det minsta viktigt i ditt liv.. kram :)
Esmaralda

3 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om jag får jobbet?

Kram och kärlek.

4 Mikael:

skriven

Nu har det eldats! :)

Det har gått lite segt.

Gick det bra? Pirrade i kroppen när jag bad förbannelsen skulle tas bort, och gör det fortfarande.

Tog sig inte först men tog paraffin olja, då tog det fart! Varning gör inte det inomhus, såvida det inte är i badrummet med god ventilation och i ex. en kastrull, brandlarmet lär gå annars.

Ville den snygga tjejen från Gambia ha date på riktigt?

Kram
Mikael

Svar: Bra gjort... det var på tiden !! Om tjejen ser jag inget och tolkar det som så att hon inte var/är viktig i ditt liv.. kram
Esmaralda

5 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Es. Låter onekligen intressant, den första frågan som dyker upp då jag läser inlägget är att vem är det som ”från början” vetat hur man upphäver dessa förbannelser? Hur lär man sig det?

Tror nog att i mitt fall är det livet självt som jävlas. Det har gjort att jag bara känner stor ångest över hela livet och min framtid. Är så orolig och rädd för hur min framtid ska bli.

Och nu känns allt ännu värre då jag fattat beslutet att stanna här i hemlandet som egentligen inte är mitt hemland och i detta destruktiva fängelse som
långsamt tar död på mig. Kanske jag fattade fel beslut och borde tänka om? Kram

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Har jag något svart magisk hemma eller i arbetsplatsen men var kan jag hitta den och bryta det?

Ha det bra

7 Gabriella:

skriven

Eftersom jag har ett psykiskt instabilt ex som har mörkare väsen som följeslagare undrar jag förstås om jag eller dottern har någon förbannelse över oss? Har exet förmågan att lägga förbannelser över oss?

Svar: Nix absolut inte.. kram :)
Esmaralda

8 Anna.L:

skriven

Hej! Får rysningar. Tänk att andra kan vilja någon något så ont. Ser du någon varning hos mig angående detta?
Behöver jag vara orolig, eller är det som sker i mitt liv en del av min resa. (Tänker mest hälsomässigt)
Kram och med vänlig hälsning.

Svar: Nej jag ser ingen förbannelse alls runt dig.. kram
Esmaralda

9 Susan:

skriven

😱 hoppas jag inte drabbas av ngt av dessa... men nu vet jag iallafall hur jag ska bryta det, låter inte helt enkelt😉
Tror inte jag har ngn i min närhet som skulle nedkalla en förbannelse över mig... men man vet ju aldrig🤔
Skulle snarare behöva kärleksbomba ngn.... om jag bara visste vem det va😘
Slösar min kärlek på mina älskade syskonbarnbarn så länge 😍

Kram

Svar: Och du kommer veta så småningom.... kärleken rör sig mot dig.. kram
Esmaralda

10 Jennie:

skriven

Fina Es! Jag vet att du inte gillar att spå i tid, men får du en känsla kring hur stor chansen är att det ordnar sig med nytt boende och jobb innan jul? KRAM

11 Skorpan:

skriven

Det lät omständigt det här med att bryta en förbannelse. Hoppas o tror att ingen sådan lagts över mig. Antar att mitt liv är som det var meant to be. Fast nånslags förbannelse kanske ligger över pengar o mig, det rullar mycket mera utåt än inåt ;). O jag som skulle ha sån stor nytta av alla pengar...

Konstigt hur allt samlas till en vecka o det blir brått. Igår måste jag via posten o så blev det att handla lite. Där i affären mellan hyllorna råkade jag på en man som log åt mig, mycket ovanligt, o sen råkade vi på varann igen o han log. Hade han en bra dag överlag, eller berodde det på mig ;)? Det hoppas jag ju på.. Två föräldramöten o ikväll en ny hobby som börjar. Undrar om den gillas? Imorgon blir det avfärd till mamsen o före det ska allt packas o lagas.. Nåja, det går väl det också, med nån ända före, som mamma brukar säga.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan



Svar: Ja han log för att det liksom sprakade om dig av energi och ibland blir det så... det finns så mycket goda energier inom dig.. bra talesätt som din mamma har :) Kram
Esmaralda

12 DD:

skriven


ser du något hos mig just nu som jag behöver tänka på lite extra?

Kram

13 Milla:

skriven

Misstänker en förbannelse då jag blivit socanmäld o får en känsla av att exmaken o hans föräldrar är inblandade efter jag var på soc i går. Att han ska ha pengar av mig liksom...ngt i den stilen. Vad tror du det handlar om? Nu vill han att jag går emot soc beslut att de inte får bo här, att vi ska strunta i det. Men det är ju jag som blir drabbad liksom.

Svar: Ja, gör inget dumt nu utan var tydlig och korrekt.. det kommer gagna dig bäst.. kram
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Nog för att jag haft det jobbigt och motigt men ngn sak som ligger tror jag inte , men en uttalade förbannelse kan ju finnas... vem vet ...är ju inte på speaking terms med två av mina systrar...

Ny dag mitt-i-veckan igen ! Så fort dagarna går när man har sysselsättning

Idag vill jag gratulera "mormor" på födelsedagen
Hoppas hon fortfarande läser bloggen även om hon inte kommenterar den längre <3

Kram Anki med flock

Svar: Jag tror inte att det vilar någon förbannelse över dig, absolut inte ! Jag stämmer in i gratulationerna.. kram :)
Esmaralda

15 Pia1:

skriven

Även om det inte är en, så ska jag göra det för symbolikens skull. Det måste vara slut NU. Min gråt av smärta och hopplöshet måste ha hörts genom hela universum. Jag har en pensel som ligger i lådan bredvid sängen... Jag använder den flitigt, även om den sällan svarar det som egentligen är, så gillar jag dess enorma krafter, den kan slita sig ur kedjan och dra iväg tvärs över rummet... Igår när jag skulle försöka sova, så hörde jag ett högt skrapande ljud i lådan och tittade trött ner i den. Det verkar faktiskt som om pendeln tagit sig en tur på egen hand där inne. Vilket inte kan orsakas av vibrationer eller dylikt, den låg såpass stadigt klämd bland andra saker. Jag hoppas det var en bekräftelse på min desperata bön.

Svar: Visst har den kraft... och det är en kärleksfull kraft.. kram :)
Esmaralda

16 Rädd:

skriven

Hej E!

Jag vet inte om du vill eller kan svara på den här frågan men jag känner att jag behöver fråga i allafall... ifall det är så att du ser att allt ser bra ut och jag kan släppa oron? I så fall är det ju onödigt att jag går och oroar mig.

Kram och kärlek.

17 x:

skriven

Hej, varför känner jag mig hela tiden så arg? Känslan försvinner inte fast jag försöker dämpa den och kontrollera den. Ilskan finns inom mig. Ibland känns det som om ilskan ÄR JAG. Kram

Svar: Det beror nog mycket på att du till en del tappat kontrollen över ditt liv och lever på ett sätt som du egentligen inte vill.. kram
Esmaralda

18 Sus:

skriven

Hej
Får man inte dålig karma om man skickar förbannelser på folk....
Love sus

Svar: Jo det brukar komma som ett brev på posten.. kram
Esmaralda

19 Mimis:

skriven

Hej!

Ibland undrar jag om det möjligen finns en förbannelse över mig. Jag har fått några smycken av min svärmor men jag tvivlar på att det är någon förbannelse över smyckena men, man kan ju aldrig veta. Har jag någon förbannelse tror du??


Kram


Svar: Nej det känns inte så.. som sagt, det är väldigt ovanligt och väldigt få KAN eller ens tänker på att utföra förbannelser.. kram :)
Esmaralda

20 See:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker sådant är lite läskigt och obehagligt..

Ser det ut som om F.L och K.W relation kommer att hålla framöver och fortsätta framöver? Blir det familj mellan dem?
Kram

21 Hj:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen jag träffade igår,
Är känslan rätt att han alltid kommer att ha ett öga öppet åt andra möjligheter? Finns det möjlighet att det utvecklas något mellan oss? Och om det gör det finns det risk att han kommer separera från mig då?
Kram

Svar: Nja, han känns helt enkelt som helt rätt man för dig... och det tror jag du själv också kan känna.. kram
Esmaralda

22 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för denna text, kan vara bra att veta men jag hoppas ingen blir utsatt,

Kommer jag att träffa en man som blir helt rätt för mig i kärlek?

Kommer det troligtvis att dröja? Eller sker det troligare något inom de närmaste månaderna?
Kram



Svar: Ja den som är rätt kommer du att möta.. det dröjer ännu en tid... kram :)
Esmaralda

23 Nettan:

skriven

Hade en konstig dröm men kommer endast ihåg ett ord, häxberget. När jag vaknar ser jag en artikel om häxberget i verkliga livet. Kan det vara ett tecken? Har tittat men i dagsläget ser eller förstår jag inget.
Kram

24 Ja:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag måste nästan vara bortglömd, känner inte ens att en kärlek till mig är nära... ska jag ens våga hoppas på att jag kommer att träffa någon inom rimlig tid, de flest går vidare och träffar någon
Men jag är själv
Dröjer det troligtvis mer än ett år innan jag har mött min kärlek eller sker de troligare inom de närmaste månaderna?
Kram

25 smulan:

skriven

Spännande, ska komma ihåg detta om jag drabbas någon gång.
Håller som bäst på att ansöka om vårdbidrag för ett av barnen, går det igenom?

26 Smöla:

skriven

Min lilla son ska opereras på måndag, och gissa vem som är orolig och rädd...JAG! Han ska sövas..och jag känner redan nu att det gör ont i mamma hjärtat! Stackars min pöjk❤️
Kommer han gå med på och klara operationen? Eller ser du några komplikationer?

Svar: Jag får en positiv känsla av att allt kommer gå bra.. och som mamma är man ju alltid oroligt för sådant här... kram :)
Esmaralda

27 kulla:

skriven

usch och fy för att ha fått någon förbannelse över sig..har då aldrig upplevt det, tur dä!!

va händer under min höst?? Något romantiskt?? kram

Svar: Ja så kan det bli... kram :)
Esmaralda

28 Kristin:

skriven

Nå føler ikke jeg at det hviler noen forbannelse over meg, kjære Esmaralda, men jeg har en slik nagativ følelse av å kjøpe brukte klær, ting mm. Jeg er opptatt av å spare ressurser, men klarer ikke å bruke klær andre har brukt. Selvfølgelig vaskes de, men allikevel går det ikke. Får ofte en veldig negativ følelse når jeg går på bruktmarked. Det forekommer veldig sjelden at jeg kjøper ting som er brukt, men jeg er veldig nøye med dette. Kjenner jeg det minste negativitet med tingen, uansett om det er reelt eller at det kommer fra meg, kjøper jeg det ikke.

Tenker ofte på hus man flytter inne i.
Her jeg bor, har det bodd enker som har blitt gamle og "enerådende". Jeg har alltid hatt en følelse av en sterk kvinnelig energi i dette huset. Undrer på om denne energien som jeg føler er slik, og i så fall om den påvirker meg, eller om det er jeg som har den med meg? Kram

Svar: Du har en utvecklad intuition.. en stark känsla och kan plocka in gamla känslor ur gamla ting så jag förstår att du inte vill ha sådant som är använt. I ditt hus finns en positiv feminin styrka.. dels finns den där sedan tidigare och du plockar upp den och dels är det fin egen styrka... och det känns väldigt bra.. kram :)
Esmaralda

29 Jossan :

skriven

Första lektionen är avklarad. Nu är det snart svenska och vi ska skriva om en rolig gubbe.

Jag kan inte förstå varför den rätte killen inte kommer :/ känns som jag bara får nitlotter.. kunde de inte bara varit han på J som var min rätte redan för 9 år sen? Varför måste jag va en av de som ska behöva prövas och träffa flera?

Nä ska leta efter en bok nu..

Kram

Svar: Ja ibland blir det så... segt och trist men du väntar inte förgäves,, han kommer och när det sker så kommer du nog tycka att det trots allt var värt väntan. .kram :)
Esmaralda

30 Cecilia:

skriven

Blir alltid lite smått rädd när det kommer inlägg om mörk magi. Jag minns att du berättat om en kund som hade en förbannelse och du fick be din väninna i Paris om hjälp, stämmer det? Var det en förbannelse som någon annan människa lagt hos hen?

Snart är min ledighet slut och jag börjar bli lite stressad över hur jag ska göra vardagen roligare. Vill inte fastna i ett mönster där jag jobbar, kommer hem och väntar på nästa arbetsdag.. Ser du hur den närmaste tiden blir? Kramar

Svar: Ja det stämmer och det är länge sedan och genom hela mitt mediala liv har jag bara mött såpass mörka och starka energier en gång hos en kund... som sagt, det är väldigt ovanligt. Jag har mött andra men det har inte riktigt varit någon kraft i förbannelserna och jag har lätt själv kunnat häva dem. Du gör vardagen bättre genom en ganska strikt positiv planering.. kram :)
Esmaralda

31 Delfina:

skriven

Jeg kjente en gang ei dame som hadde en mørk afrkansk tremaske på veggen. Selv mente hun den skulle bringe lykke, mens jeg syntes den var skummel og ekkel.
Hun var alvorlig sjuk og jeg hadde lyst å be henne kaste den ut, men gjorde det ikke.
Undrer meg i ettertid om masken påvirket henne. Hva tror du?

Svar: Det kan den ha gjort men den orsaken inte hennes sjukdom. .kram
Esmaralda

32 Ella:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han några andra känslor än vänskap för mig?
Kan han tänka sig att bygga en kärleksrelation med mig?
Kram

33 *:

skriven

Hej

Får lite dålig känsla emellanåt.
Har han snackat bakom min rygg om mig till andra? Som inte ger mig så mycket positivt precis.

Fick lite feeling för det igår av någon anledning.

Har jag misstolkat eller snackas det ?

Kram
<3

Svar: Känns inte som om det snackas om dig, nej jag får ingen sådan känsla.. kram
Esmaralda

34 Dalkulla :

skriven

Jag har inte fått någon förbannelser vad jag vet, däremot 1985 hände en hel del saker som jag än i denna dag inte kunde förstå hur den personen kunde göra så.

Jag väntade min dotter och jag kunde var hemma med de två andra barnen, vi fick ett nyinflyttat yngre par som då blev våra grannar. Plötsligt började min man förändra sig gentemot mig. Kulmen av det hela uppdagades. Vår granne en kvinna hade börjat severa min man vidriga lögner om mig, så pass vidriga att jag fundera starkt på att lämna honom och en sak till som jag inte skriver här.

Jag anser att den kvinnan delade säkert ut en förbannelser över mig och det ofödda barnet eftersom hon helt enkelt var ute efter att förstöra vårt liv-äktenskap. Hon kunde inte få några barn och hon ville inte jobba. Enkelt att lägga samman det hon utsatte mig för. Det värsta utav allt var att min man trodde henne.

Istället för att fråga mig om det var sant, trodde ha henne fullt ut. Många år sedan nu, men jag har aldrig glömt det hon gjorde mot mig, som aldrig gjorde eller gör någon annan illa. Till slut försvann alla mina känslor för honom, jag lämnade honom några år senare.

Kram!



Svar: Det finns onda människor som vill illa och agerar illa.. utan att någon förbannelse av den klassiska sorten är inblandad och detta du beskriver är inte helt ovanligt.. men så fruktansvärt hemskt för den som drabbas.. kram
Esmaralda

35 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Här vilar inga förbannelser över mig i alla fall. Skönt det 😃.

Jag sitter ute med Totte och Majliss. Jag har satt dem i samma hage för att de ska vänja sig vid varandra. Det går bra. De slåss lite för att göra upp om rangordning. Men mest går det lugnt till. De ignorerar varandra och det är ett gott tecken. Men Totte verkar på osedvanligt gott humör. Han springer runt och verkar ha massor av energi. Majliss har gått undan lite för att få lugn och ro. Hon är nog lite trött nu när allt är så nytt.
Kram ThereseC

Svar: Ja det kan ta tid att vänja sig vid det nya men vips så är detta hennes hem och hon kommer trivas.. kram :)
Esmaralda

36 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns som om man kan få igen om man gör detta! Tur det är några få som klarar av att göra det.

Bör den kärlek som är rätt för mig ha kommit inom i år eller under nästa år eller kan mötet dröja ännu längre än så?
Kram

Svar: Det ser ut som om kärleken kommer inom några år men jag kan inget lova... kram
Esmaralda

37 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Han har försökt att nå mig, vill inte verka taskig mot honom eller att jag är dum.

Finns det en chans att han tänker och känner efter lite mer när jag inte svarar honom på en gång?

Skulle det finnas en möjlighet för oss att bygga på en relation?
Kram

38 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Intressant det där! Har frågat dig en gång om jag har varit drabbad och det kunde mycket väl vara så. Har själv haft den känslan. Länge. Gjorde en mycket dum sak för många år sedan och hon som drabbades var mycket för magi osv. När jag läste ditt inlägg så slog det mig att jag har en sak kvar här fortfarande som är hennes. En slags kniv! Bör kanske göra mig av med den snarast? Hon hade verkligen anledning att hata mig! Kan inte göra det ogjort men skäms än! Är iaf tillräckligt straffad, om det skulle vara så och har så mycket vett nu så jag har ångrat det hela åtskilliga gånger.
Det är en del man önskade hade varit ogjort!
I dag är det en helt energilös dag så man får väl bara ta det lugnt så länge. Ha det så gott!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja du är straffad tillräckligt... gör dig av med kniven.. kanske blir det i onödan men varför chansa ? kram :)
Esmaralda

39 Smöla:

skriven

Tack snälla för stödet❤️

Får jag kontakt med änglarna när jag brukar min orakellek?

Svar: Ja fast du kan få kontakt utan några som helst hjälpmedel.. kram
Esmaralda

40 EPM :

skriven

Snälla Es ser du om hans beteende på något sätt kommer att straffa sig (karman)?
Du sa att han skulle få egna bekymmer sen, ser du mer om vad dessa blir?

Ja, jag tjatar... Vill veta för att lättare släppa.

Kram

Svar: Jag ser inte vad.. men först måste du släppa taget helt och bara lita på att universum sköter det här åt dig.. kram
Esmaralda

41 *:

skriven

Hej

Det är en grej som förföljt mig ett tag. Och det är att tv:n slår på lite då och då. Och nästan alltid när jag är själv hemma.
Och det är inte det att det är samma tv i samma hus, utan olika hus och olika apparater.

Är det någon som vill ha uppmärksamhet från mig eller vad händer ?

Kram

42 EPM :

skriven

Tack!

Jag vet, det är forskaren i mig som alltid vill veta.😊

Kram

43 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Om kärleken kommer inom några år, jag blir 30 nästa år... Ser det ut som om jag verkligen kommer hinna att bilda familj och få barn om jag ska vänta på att få det med min kärlek? Eller finns det en risk att det blir försent innan jag möter honom? En kärlek som blir rätt..?
Kram

44 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Då syns jag i alla fall, så karln som ska komma in i mitt liv hittar mig ;). Bra så, att det finns goda energier, behöver få dom i användning bara...
Kram Skorpan

45 Browallia:

skriven

Min mamma är helt övertygad om att hon har en förbannelse över sig, noll självinsikt i att det är hennes eget beteende som ställer till det.

Sonen har hux flux fått en månads praktik i vackra Järvsö och ska bo hos farfar under tiden. Äntligen börjar det röra sig på jobbfronten för honom precis som du har spått :)

En tanke for genom mitt huvud att Järvsö kanske skulle passa dig och Nettan? ;) Det närmar sig Stockholm för er, synd att jag inte har möjlighet att komma och träffa er.

KRAM




Svar: Ja, Järvsö hade nog kunnat vara något för oss !! Men nu Stockholm först och det ska bli roligt att få träffa en hel del av bloggfamiljen irl... så att säga.. kram :)
Esmaralda

46 <3:

skriven

Hej kära Es i våras fick jag en hjärt tvål av en lite speciell kvinna var det något konstigt med tvålarna?
Kram

Svar: Nejdå, ingenting konstigt alls med tvålarna.. kram
Esmaralda

47 Chatrine:

skriven

Tack för svar igår Ez! Det värmde gott att Jocke har lite tankar om mig. Hoppas att det är åt det positiva och optimistiska hållet och helst innehåller lite kärlek. Jag håller tummar för det.

Kram Chatrine

48 Lenafena:

skriven

Helt övertygad om att en förbannelse låg över migboch exmaken, många var avundsjuka på vår relation och han träffade en kvinna som ’förhäxade’ honom och lockade ut det värsta ur honom....jag vet attbonda människor finns och ställer mig dpwktisk till alla dom påstår dig vara mediala men säger att mörkrets makter inte finns....det är hemskt att se en människa förtrollad med silverögon....huva!!!! En besatthet! Tack för ditt inlägg! Hoppas min talisman ger skydd än.....att kraften är kvar? Eller då sparar han sig till sedan.....

Svar: Din talisman ger beskydd.. och kommer hjälpa dig när det behövs.. ha tillit.. kram
Esmaralda

49 Jonkan:

skriven

Es...Kommer A och T bli gravida inom snar framtid?

50 Mikael:

skriven

Tack :)

Får berätta om det blir någon omedelbar skillnad senare, och berätta vad som hände före och efter.

Var kul med tjejen då någon enstaka kallar mig rasist men det mesta runt omkring mig säger något annat :)

Kram
Mikael

Svar: Ja du får berätta.. och rasist... nej det är du ju inte !! Kram :)
Esmaralda

51 Mee:

skriven

Ser du om jag har någon förbannelse över mig:(?
kram mee

Svar: Nix, det finns ingen förbannelse över dig.. kram
Esmaralda

52 Trött mamma:

skriven

Hej! Nu är det kaos i hela min familj. Min dotter är arbetslös sedan ett o ett halvt år sedan.får hon aldrig något jobb.hon äter hemma hos mig varje dag. Min son lever i ett samboförhållande som jag tycker är lite knepigt. Blir det bättre. Men värst av allt är mitt barnbarn som skall skiljas hans fru tar allt och han måste köpa nytt. Jag är rädd att han har tagit lån och det blir inte lätt att betala tillbaka. Kommer han att klara av detta? Kommer han att få ha barnen? Mitt andra barnbarn har planer på att flytta till USA med sin familj .hur går det?

Svar: Du oroar dig för mycket för barn och barnbarn och du måste tänka mer på dig själv ! Barnen och barnbarnen kommer klara sina liv.. kram :)
Esmaralda

53 Michaela:

skriven

Puh vilka grejjer! Tror dock inte att någon gjort såhär mot mig även om jag mest haft otur hittills i livet. Kram

54 Yvonne ( gammal kund):

skriven

Hej allihopa!

Idag bakar jag bröd!

Gud sp flitigt tänker ni väl då! Men nej jag är inte så flitig och har int om kraft och energi.

Jag har köpt en bakmaskin!! 200 kr oå fb loppis!

Suveränt! Bara att lägga i ingredienser och trycka på knappen!

Tjolahopp! Nybakat jättegott bröd!!

Under tiden gör jag ingenting eller vad som faller sig in!!

Kan varmt rekommenderas!

Kram

Yvonne

Svar: Låter härligt... förr fanns det ju en bakmaskin i varje hem men inte i mitt.. jag köpte en äggkokarmaskin men den använde jag bara några gånger.... kram :)
Esmaralda

55 GSH:

skriven

Hej Es! Idag var jag på mitt första besök hos psykologen, tror du detta blir bra för mig?

Kram!

Svar: Ja, försök att känn tillit och öppna upp.. då ger du det hela en god chans.. kram
Esmaralda

56 Rebecca:

skriven

Jag drömmer om att något romantiskt ska hända i vardagen, typ att någon ska stanna mig och säga "vad fin du är", eller att någon uppmärksammar mig haha. Kommer något liknande hända?

Svar: Ja det kommer hända.. men det kan dröja.. kram
Esmaralda

57 Rosa:

skriven

Tror nog inte på en förbannelse i den venärkelsen är lagd mot mig. Men mycket troligt har exmannen nog velat förbanna mig. Konstigt för han har ett nytt fint liv och ny kärlek. Och jag har så mycket elände. Ser du när eländet tar slut? Det pirrar om den nya dejten i helgen, kan det vara starten på vändningen av mitt liv månne? Ha ha
Kram

Svar: Det är inga förbannelser mot dig... men en rejäl otur och en sur gubbe... men det kommer minska nu och det blir allt bättre.. sakta men säkert åt rätt håll.. kram
Esmaralda

58 Alie:

skriven

Onda krafter ska förgöras. Önskar man någon ont slår det själv tillbaka på en, det tror jag helt klart.
I vår värld finns redan alldeles för mycket hat och ondska.
Vi behöver tvärtom bli bättre på att höja varandra och ge beröm, glädjas med andras framgång. Pessimist och avundsjuka ska ignoreras och inte låta en bero, det mår man bäst på själv. 💕
Kram :)

Svar: Exakt så !! Kram :)
Esmaralda

59 ***:

skriven

Är ganska så säker på att jag blivit utsatt för någon energi-manipulation av något slag. Hade mer än gärna tagit emot hjälp!<3<3<3

60 Mt:

skriven

Hej!
Du har sagt att det blir förändringar för mig på min arbetsplats och att jag ev. höjs i position..
Sker detta till hösten/vintern?
Kram!

61 Tjejgumman:

skriven

Men nu undrar jag om du inte skojar lite med oss? Ska man inte äta en salt sill medan man naken går baklänges runt en fontän 7 varv oxå? 😜
Om man ber universum om hjälp att rensa upp, kan inte det fungera utan att kasta ägg eller bada i öl? (Man ska inte slösa med maten.) Och kompletterar med Alfons Åbergs ramsa "Stick stygga spöke, för du finns inte!"?? 👻👻

Tjejgumman

Svar: Ha ha ha.. jamen det kan man pröva med !!! Ägg & öl är gamla huskurer men det viktiga är föremålet i hemmet där förbannelsen oftast sitter. Men som sagt, det är ju väldigt ovanligt. Kram :)
Esmaralda

62 Un:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag hade sökt ett jobb 10 mil härifrån det blir pendling isåfall för mig del. Ägaren ringde nyss och han pratade snabbt och om hur dem jobbar. Jag är mycket själv med att hämta sonen.
Jag skulle dit och provjobba nästa vecka. Skulle det här bli för mycket för mig om jag skulle ta det? Skulle det bli bra eller bara för mycket?
Kram

Svar: Det BLIR mycket men det är du medveten om och du vet själv vad du fixar och inte fixar.. så tänk till.. kram
Esmaralda

63 Sessan:

skriven

Ja det är så jag undrar faktiskt.
Det har ju varit alltings j-lighet för oss.
Vad tror du?

Svar: Du kan alltid titta efter ett föremål... kram
Esmaralda

64 Louise:

skriven

Så var alla räkningar betalda och vi är nästan lika fattiga som kyrkråttor igen.
Mannen är ute idag igen i hopp med att få jobb i den där butiken han var hos igår och ska sen vidare till en målerifirma som ligger en bit längre bort. Om det inte fungerar måste han ringa till tidningsbärarna igen och se om han kan springa på vardagarna också. Förbannat drygt. Jag hoppas ju han får napp på något av de två förstnämnda.
På tal om förbannelser så måste det vila en över mig och min familj. Varför skulle jag annars vara arbetslös fortfarande till exempel eller varför skulle vi vara otursförföljda hela tiden.
Fick i alla fall precis mess från gubben min att de är desperata efter polsktalande personal i butiken han är på nu så nu hoppas vi att det bär frukt.👍
Så jag hoppas det är han som får jobbet så vi slipper låna varje månad.
Och att ett jobb ska komma till mig också eller att de börja ge mig uppdrag på rekryteringsföretagen.
Jag har i alla fall bestämt mig att mejla bemanningsteam inom förskolan senare och hoppas jag kommer in där. Samt en liten förskola i Lund. En montessoriförskola.
Tror du jag kommer få napp på något av dem?

Ha en fin dag nu och tacksam för svar. Kramar.

65 Skorpan:

skriven

Jag hakar på Anki o gratulerar också mormor idag :).

Undrar hur Lavena har det?
Kram Skorpan

66 Ljus:

skriven

Hej Esmaralda.
Har pratat om det tidigare att följa med och umgås, frågade nu men har ej fått svar än.

Ser det ut som att han vill?
Ser det ut att bli av att jag följer med?
Kram

67 Desperado:

skriven

Hej Esmaralda! Har han tappat allt intresse för mig nu? All attraktion? Tycker han inte att jag är vacker längre?

68 Mimi love<3:

skriven

Jag har smycken med onda ögat på från olika länder. Sedan ett skin halsband med en sten och pulver i från afrika när jag var där som liten, mot onda andar. Jag använder de inte(men sparar de i en låda) tycker jag har ett bra skydd från min fina ängel/änglar<3 som alltid hjälper mig och är framme innan olyckor händer.

Es kommer hösten med några nya förändringar
kram:)

Svar: Ja, hösten kan komma med nytt men du måste själv ta första steget.. kram
Esmaralda

69 en_mormor:):

skriven

Tack för gratulationer! Läser ALLTID bloggen men som sagt kommenterar sällan.
Tyckte allt lite synd om mig själv, när du Es o din mamma hade så mysigt på Utposten häromdagen.

Själv har jag tagit in på Helsingborgs sjukhus 😥 Har fått en djup infektion i ryggraden. Inget som växer iaf. Men de vågar inte gå in i suga ut nåt.

Ser du en massa strul med detta ? Av nån anledning ser jag snö som singlar...nån betydelse ?

Ni får gärna skicka en dust 🙏😇
KRAAAM ❤💜

Svar: Nämen fy vilken otur du har... dock ser det ut som om du ska helt och hållet återställd... något bra bör också ske i vinter.. därav snön... jag skickar healing... stor kram
Esmaralda

70 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer ingen kärlek in i mitt liv under detta året eller under nästa året? Dröjer det längre innan det finns i mitt liv?
Kram

71 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Sökte ett jobb som jag faktiskt vill ha och som lät intressant. Men har inte hört något än
Kan jag få detta jobb?
Kram

72 Milla:

skriven

Kommer jag ngnsin bli fri från exmaken? Känns som han ännu tycker att jag ska betala allt för barnen o att jag ska stå för grejer för honom med. Så tröttsamt

73 AnnaK:

skriven

Otrevligt sånt där 😐 Är nog för anonym för att nån skulle bemöda sig med att lägga en förbannelse över mig 😂 Eller?

Idag migränas det iaf och det är förbannelse nog kan jag tycka! Det läggs för mycket på oss på jobbet och i kombination med den negativa inställningen några har så blir det för mkt.

Kram 🤗

74 Lotta:

skriven

Ölbadet kan ju vara något för mig :) Svårt att veta med förbannelser. Om man tar in något antikt i sitt hem tycker jag det kan bli annorlunda energier eller om man är hemma hos någon med gamla saker. Det är något med det....helt klart.

Undrar...Jag orkar inte med problemen på jobbet. Orkar inte ta itu med fack och chef och eländes elände. Om jag vet att jag kommer gå segrande ur det här om man så säger, tror jag att jag orkar, men inte annars. Hur ser det ut? Vill nästan sjukskriva mig....länge, länge, länge.

Kram L

Svar: Ta tag i det.. det är tungt men jag tror du behöver göra det för ditt eget måendes skull.. styrkekram
Esmaralda

75 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda ja! I bland kan man känna så att det kan vara en förbannelse! Man vet ju alldrig! När det går fel!
Kanske ska prova något av de!
Tror du det blir bra dagar ska åka till Stockholm till min dotter! I dag och åker hem på lördag förmiddag Och träffa syster som kommer från Småland och ska göra en addition som Look a like! Jag hoppas att det går bra för henne! Det ska bli roligt! Är det något jag ska tänka på?
Kram 😃☀️

Svar: Det kommer bli fina dagar.. koppla av och ha skoj.. kram :)
Esmaralda

76 Il:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det risk att jag inte hinner bilda familj med fler barn om jag ska vänta på att kärleken kommer in i mitt liv och göra det med en kärlek om det dröjer en tid?

Kram

77 Ni:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag sökte ett jobb jag verkligen skulle vilja ha. Har inte hört något än, verkar den chansen till det här jobbet gått förbi?
Kram

78 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att dröja över det här året och över nästa år innan jag möter min partner? Eller bör det ske inom denna tid?
Kram

79 Boudica:

skriven

Nja förbannelse som ligger över mig tror jag inte riktigt på. Men för länge sen, så kom jag på kant med några die-hard fans av gamla tv-serien förhäxad. (Visas den fortfarande???) Det har hänt att jag funderar på om det fick för sig att kasta en förbannelse över mig. Men annars händer det när jag känner att saker går rent åt h-e att jag tänker mig ett skydd som skickar tillbaka det onda till vart det kommer ifrån.
Annars så erkänner jag mig skyldig till att kastat en lite renare variant av förbannelse, mer att få ut någon från huset som höll på att splittra familjen. Föremål, yes... Och det fungerade till min förvåning ;) Å det var ett bra tag sedan det med.
Å sen igen, jag går efter: Tror man, så är allting möjligt!.

Och byte av ämne,
Anmälde mig till kursen jag ville gå för ett tag sedan. Fortsättning på den jag gick tidigare, har känt nån slags dragning till den, att det är verkligen något jag vill. Även du nämnde att den känns viktig.
Återkommer med en mer in-depth seans om detta närmare kursstart. Men det jag undrar nu är, om det är i samband med kursen det kommer lossna för mig? Känns som jag kört fast och varit fast i ett tag nu.
så är det dags att det lossnar för mig nu?

KRAM!

80 G.H:

skriven

Till Mormor:
Grattis! ... och krya på dig och healingdust skickad 💜


Esmaralda: ... vi har en patient just nu som beter sig riktigt illa mot personalen, spottar, hotar, slåss och använder ett språk som är det värsta jag hört. Han är i 60 års åldern, haft en fruktansvärd uppväxt, har förmodligen någon form av bipolär/ borderline diagnos i botten även om det känns som han gör allt detta för uppmärksamhet! Varje dag och natt blir det flera tvångsåtgärder ... ser du om det är något vi kan göra som funkar mot hans dåliga beteende?

Kram:)

Svar: Det här är en människa som både är störd och olycklig.. just nu tror jag inte det finns så mycket att göra... medicin i samband med samtal och så småningom når nå fram lite bättre .... kram
Esmaralda

81 F:

skriven

Hej Esmeralda hur ser resten av året ut för mig, något nytt och spännande på väg in du kan se?

82 Undrar :

skriven

Min man reser nästa månad ser du om allt kommer gå bra, hur kommer det gå för hans mor?

83 Hmm:

skriven

Min mans bror åker på söndag, ser du han komma tillbaka hit igen?

84 Kvinnan :

skriven

Finns det något meddelande eller budskap till mig kram

85 Ar:

skriven

Hej Ez,
Har en bebis på några månader som har haft feber flera gånger. Vi har varit inne men dom säger bara virus... ser du om det ligger någon medicinsk anledning till febern eller om hon bara haft otur?
Eller har hon någon sjukdom som vi inte vet om..

Svar: Det känns bara som tillfälligheter och virus.. kram
Esmaralda

86 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Lite lustigt att du har detta inlägget för tanken har slagit mig många gånger, då mitt liv har varit som de har varit. Mycket negativt och ibland känns det som om någon lägger krokben för mig och vill hämnas. Tror väl inte att någon har lagt en förbannelse över mig och allra minst Gud och hoppas inte du ser något heller? Varför mitt liv har varit som de har varit vet jag inte men som man brukar säga; det blir aldrig som man har tänkt sig samt att man inte alltid förstår meningen med varför saker och ting händer. Hos mig är det bara livet som har trasslat in sig ... det tror jag iaf.

En nyfiken liten fråga: kommer jag jobba länge mellan barn 2 och 3? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

87 Anna E:

skriven

Har han läst mina email?

88 Lilla jag :

skriven

Kära Es,

Vilket passande ämne. Innan jag gick in på din sida sa jag att någon lagt en förbannelse över vår försäljning. Något är tokigt. Vi hade stora hopp om dagens visning men mäklaren var så negativ efter. Sänkt oss totalt. Detta var vår sista chans.
Ser du om någon lagt en förbannelse över huset? Eller kommer det vända och bli något bud nu?

Kram, lilla jag!

Svar: Jag ser ingen förbannelse men håller med om att märkligt är det.... det kommer gå vägen men kan ta lite längre tid.. kram
Esmaralda

89 Elisa:

skriven

Hej!
Kan du se på vilket sätt talismanen hjälper mig?
Kram

90 Mareli:

skriven

Hej!
Skämtade han bara med mig eller trodde han faktiskt att jag lagt pengarna i egen ficka?
Så irriterande då sånt här tycks hända mig på jobbet.. jag antar att jag orsakar det mesta själv pga av mitt fokus..
Kram

Svar: Det var nog mer som ett dumt skämt.. kram
Esmaralda

91 Mee:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram:)

92 Anna E:

skriven

Har han läst emailen?

93 Den gamle:

skriven

Vill gärna få en läsning av mig själv då inte många har velat/kunnat.

Misstänker att det finns krafter som motarbetar och skulle i så fall gärna vilja ha hjälp att bli av med dessa.

Hälsningar "den gamle"

Svar: Vill dua personlig spådom så ber jag att du mailar mig på : [email protected] och jag mailar info tillbaka till dig om hur det fungerar... kram :)
Esmaralda

94 Hope:

skriven

Hej,
Har försökt att Mail dig på framtidorodgivning men kommer tyvärr inte fram.
Kram ❤️

Svar: Ser att du stavat fel, det rätta är: [email protected]örsök igen :) Kram
Esmaralda

95 VNRelisa:

skriven

Hej jag har en stark känsla av att jag har haft en förbannelse på mig större delen av mitt liv. Är det något du kan se ? Mvh

96 Har jag en förbannelse över mig eller är det något mörkt som följer mig? :

skriven

Har jag en förbannelse över mig eller är det något mörkt som följer mig överallt?
Nåt är väldigt fel!
Mvh

97 Hela:

skriven

Hej snälla kan du se om jag har en förbannelse över mig❤

Svar: Nix, det har du inte, kram:)
Esmaralda

98 Mystic shadow:

skriven

Jag har en tredje person som förstör mitt förhållande jag har i 9 år kämpat med att inte låta mig övertas medans min tjej blir besatt. Hon visar tydligt att det är en tredje person mellan som förstör och gör det helvete mellan oss. Vi har även märkt i alla åren att det är något. Ibland säger jag skit i det ibland säger jag det är din familj som gjort det eller någon gjort det mot din familj och du är svagast och lyckats bli övertagen . Jag ger aldrig upp, för kärlekens skull så blir jag ständigt utkastad eller utsatt för något jag inte förstår mig på. När vi inte är nära så finns inte detta. Vi har barn och vi älskar varandra men det är något emellan och jag behöver hjälp till det. Genast , för det blir inte bättre och förhållandet går åt fel håll verkligen . Jag känner mig oren även i tankarna och jag känner ett rivmärken i högra sidan av rygg varje gång jag inte är nära min älskade . Just nu fryser jag o darrar , jag kontakta hennne även och berätta att det finns en tredje part, hon är också darrig. Hjälp mitt förhållande bryt förbannelsen och låt mitt barn få ha oss i samma hem.

Svar: Ni behöver stärka era band och gör ni det.. då blir det svårt för en tredje part att ta sig in och förstöra... kram
Esmaralda

99 Mystic shadow:

skriven

Det är en sak hon och alla nämner, du har fullständigt rätt i det svaret, därför tror jag på du inte har fel.
Tack bäst.

100 Mystic shadow:

skriven

Det är en sak hon och alla nämner, du har fullständigt rätt i det svaret, därför tror jag på du inte har fel.
Tack bäst.

101 Ida:

skriven

Ser du om jag och min dotter har någon förbannelse över oss, misstänker någon kram

102 Ida:

skriven

Ser du om jag och min dotter har någon förbannelse över oss, misstänker någon kram

103 Martina:

skriven

Hejsan.

Jag läste om förbannelse på din sida.

Jag behöver hjälp och det är snabbt. Min mamma tror sig vara en häxa. Hon är väldigt. Elak och bryr sig inte om vem hon skadar när hon har sitt. Har.

Jag har märkt sen jag bröt med henne att det händer för mycket.

Daggen min syster lämna hennes hem för hon blev rädd för henne när hon uttalade sitt hat. Mot mig. Dagen efter började det hända saker mycket.

Både från att jag blev otroligt sjuk i flera mystiska åkommor som läkarna knappt hittade, till att alla mina bilar går sönder. Jag har aldrig haft problem med ekonominen försen den dagen jag valde att ta bort min relation med min mamma. Jag har aldrig pengar över trotts att jag bytt från ett jobb med låg lön där jag jobba 75 procent till ett jobb med bra lön där jag jobbar 100 procent. Snälla hjälp mig.
Jag har 5 barn som blir lidande av ekonomin och min kropp är lidande jag är 33 år och min kropp är otroligt instabil.

Vad. Kan jag göra för att bryta min förbannelse över mig

PS. Jag fick gå in på din sida flera gånger för attt ens kunna skicka detta. Känns som ett tecken det med D.s

104 Katerina:

skriven

Hej Esmeralda!

Jag skulle vilja be dig om hjälp.
Jag var hos en synsk dam för några månader sedan. Hon sa det vi i min familj sagt i hur många år som helst, att vi har en förbannelse.
Vem som lagt den har jag ingen aning om men stämmer nog för tur är något varken jag eller mina föräldrar eller syskon haft i närheten av oss.
Jag är trött och ledsen och vill bara att allt ska bli bra/bättre och få lugn.
Kan du hjälpa mig att ta bort denna förbannelsen?
Kram

105 GM:

skriven

Hej Esmeralda
Har problem med en förbannelse som är lagd av en förfader.Har prövat att ta väck den själv men inte lyckats.Det är en förbannelse om pengar och egendom,då ingen i släkten har bra ekonomi,har enorm otur när det gäller pengar och affärer.Snälla kan du hjälpa tror du.

106 Sissy:

skriven

Hej,
jag har tänkt på en sak...jag tog med mig ett halsband som jag fick i present när jag fyllde år för 12 år sedan, blev av med den i en resa utomlands för 7 år sen har inte sätt halsbandet sen dess, har även flyttat 2 gånger här i sverige har inte sätt den även då jag packade ihop allt själv, har bott i denna lägenhet ganska länge. för 1 vecka sen hittade jag halsbandet helt plötsligt i hyllan i en synligt plats där jag har rört flera gånger, har tänkt på det sen dess, vad kan det bero på? Hur hamnade den just där?

107 elvira:

skriven

Hej!
2011 nyår köpte vi vårt hus, efter 1-2månader började saker krångla och gå snett. Vi har haft motgångar sen dess. Jag, min man och våra barn är starka och trygga i oss men jag tror en person försöker ställa till det för oss. Speciellt för mej och barnen blir indragna. Huset krånglar, olika nya bilar krånglar. Resor krånglar, hälsan krånglar. Ja du hör.. ser du något Lr henne? Vad ska jag göra? Kram!

108 Negar:

skriven

Har jag nåt svart magi för förbannelse på mig?för ond öga?

109 E:

skriven

Hej, jag skulle vilja ta reda på om jag har någon förbannelse/svart magi över mig.
Hur kan man komma i kontakt med dig?

110 E:

skriven

Hej, jag skulle vilja ta reda på om jag har någon förbannelse/svart magi över mig.
Hur kan man komma i kontakt med dig?

111 Joma:

skriven

Hej,Kan det vara en förbannelse? I alla år så har min familj haft otur med det mesta å har gått i generationer, det var en gammal man som sa till min mamma för flera år sen att vi har drabbats av en förbannelse, kan det vara så? Hur bryter man denna isåfall? Behöver hjälp orkar inte iängre med allt jävla skit som händer..

112 Krisse-Ly:

skriven

Hej Es. Jag verkar ha fastnat i någon typ av ond cirkel som jag själv börjar misstänka är ett förbannelse som medföljt över generationer om detta ens är möjligt, då kvinnorna i min släkt i alla generationer har haft liknande problematik. Kan du se något om detta?

113 tenzer:

skriven

Hej Esmeralda
Ja har varit otur förföljd i stort sett hela mitt liv med min ekonomi.va kan det vara som gör att det blivit så .Är det en förbannelse jag fått och hur bryter man det i så fall.
En som vill vända oturen

114 Marita:

skriven

Ända sen vi flytta in i detta hus jag nu bor i så har vi bara upple t sorg och smärta . 3 dödsfall var av en min son . Jag bute jobb 2 ggr och varje gång hände något illa . Kan huset ha en förbannelse över sig . Huset är från 1890

Svar: Huset har en stark själ men jag kan ärligt talat inte känna att det finns något ont där.. det som hänt, det hade hänt i alla fall oavsett var i bott. jag beklagar verkligen all sorg och allt elände.. kram !!
Esmaralda

115 Tina:

skriven

Hej, kom över ditt blogg när jag försökte Googla lite kring att bryta förbannelser och hitta någon kunnig på det.

Kan du känna/se om det finns något sådant i vårt hem? Eller om det beror på andra faktorer .

Tacksam för svar !

Svar: Jag kan lova dig att det beror på annat , det finns ingen förbannelse i ditt hem, kram :)
Esmaralda

116 Anonym:

skriven

Jag har börjat lära mig att säga ifrån till folk. Senast var häromdagen, jag vet dock att de jag sagt ifrån till håller på med en del andliga grejer (och ev. inte bara av den goda typen). Kan du se om någon lagt en förbannelse på mig? Och hur häver jag den isåfall?

Allt gott

117 Antigona :

skriven

Hej på sistonde har jag och min man bråkat, vi hatar verkligen varandra och vet inte varför det blev som det blev, funderar starkt att lämna då jag tror han inte älskar mig, kommer jag gå vidare snart? Kommer jag hitta eget boende med mina barn? Känner du om jag och han kommer vara bra med varandra för barnen skull även om vi går skilda vägar?

118 sanna:

skriven

Komer jag och han bli tillsammans inom snar framtid?

119 Ann-Catrin:

skriven

Hej,
Går igenom en jobbig period eller faktiskt en längre tid som jag skulle säga blivit tyngre och tyngre under 5 år och jag har tagit alldeles för lite hjälp av de som vill mig väl. Jag är jätte trött.
Kan du se en förbannelse runt mig och min familj?
Tacksam för din åsikt.
Vänliga hälsningar
Ann-Catrin

120 Sem:

skriven

Hej! Hoppas allting är bra med dig. Har jag en förbannelse över mig?

Kommer jag och mitt ex bli tillsammans igen?

Svar: Nej det har du inte, kram :)
Esmaralda

121 Gummanliten:

skriven

Har jag drabbats av en förbannelse?? ALLT ÄR KAOS SEN 8 MÅNADER TILLBAKA!!! Vänner har försvunnit, ekonomin rasat, Varit jätte jätte sjuk mm

122 Sara:

skriven

Hej jag har nämligen fått en besvärjelse utav en häxa. Och vill ha hjälp med att ta bort den. Då allting har gått snett därefter. Väntar på svar via email. Mvh s

123 Ondska riktigt onda förbannelse :

skriven

Vanlig framgång.pengar otrevligt Ondska förbannelse i över 20 år går inte bort på något sätt det är extremt.testat krusifix med bön pentagram med spets upp .är positivt tänkande.önskar inte illa till någon älskar naturen på alla sätt. Men inget fungerar

124 Ondska riktigt onda förbannelse :

skriven

Vanlig framgång.pengar otrevligt Ondska förbannelse i över 20 år går inte bort på något sätt det är extremt.testat krusifix med bön pentagram med spets upp .är positivt tänkande.önskar inte illa till någon älskar naturen på alla sätt. Men inget fungerar

125 MissJasmin:

skriven

Hej! Det är nämligen så att ända sedan det nya året började så har jag känt mig väldigt konstig..känner mig snurrig i hjärnan och blivit knäpp känns det som..känns som att min hjärna helt och hållet är separerad från kroppen och detta har i sin tur lett till att jag har hamnat i en djup depression..kan du kolla och se vad detta kommer ifrån ? Är det någon som har ögat mig, gjort magi på mig , eller är det helt enkelt bara något psykologiskt???

126 Maja:

skriven

Hej. Jag har i tre månader snart känt att det är något som inte stämmer. Känns som någon gjort nåt. Kam du hjälpa mig? Mvh

127 Gogo:

skriven

Hej!
Det är något väldigt konstigt med mig, ryggvärk, depression som inte har någon anledning där jag hatar alla folk omkring mig, mardrömmar, någon som pratar i mitt öra medan jag sover. Jag undrar verkligen ifall jag har någon svartnats på mig? Om inte, vad kan de vara? Tacksam för svar! ❤️

128 Gogo:

skriven

Hej!
Det är något väldigt konstigt med mig, ryggvärk, depression som inte har någon anledning där jag hatar alla folk omkring mig, mardrömmar, någon som pratar i mitt öra medan jag sover. Jag undrar verkligen ifall jag har någon svartnats på mig? Om inte, vad kan de vara? Tacksam för svar! ❤️

Svar: Ingen förbannelse finns på dig.. jag tycker du ska söka läkare, kram :)
Esmaralda

129 Marigona:

skriven

Hej,

Spår du? I sånt fall kan du spå mig och hur når jag dig?

Jag har inte mått så bra de senaste tre åren.

Har haft upp och ner gångar i depression och ilska. Mitt barn på senaste har börjat vakna mitt på natten sätta sig på sängen och gråta i sömnen och peka ”där där” eller ”ser du ta bort”

Jag tror att det är förbannelse i mitt hem men sen vet jag inte.

Min intuition har flera gånger sagt att har folk omkring som har ont om mig och tar så gott det går avstånd men sen kan jag andra dagen bli osäker och tro gott. Hjälp mig, kan jag lita på dom här människorna runt om mig eller vill dom mig ont?

Hur ser människan ut i fråga?

Måste rensa och heala mig känner jag!

Svar: Du är välkommen att maila mig för info: [email protected]
Esmaralda

130 Malin:

skriven

Hej!
Det har hänt väldigt mycket negativa saker de snaste åren, och jag känner av vissa saker innan det händer.. Jag jar haft otur i allt, pengar,boende och jobb.. är så säker på att någon lagt en förbannelse över mig, könner du något sånt?

131 Madelene:

skriven

Hej. Har jag en förbannelse runt mig. Jag har sån otur i livet och allt går bara snett hela tiden. Får konstiga räkningar när jag tror att de ska bli bättre med ekonomin. Så många har sagt att de måste vara nåt runt dig. Allt jag tar i blir bara otur. Har psykiska problem och varit sjukskriven länge. Blir inte bättre. Hur mycket jag än försöker att bli bra. Men så fort de känns lite bättre är de alltid något som händer så jag faller igen. Så oerhört tacksam för svar 😢❤️ mvh

Svar: Det är ett elände och mycket tråkigheter men nej, det finns ingen förbannelse på dig... det är bara livet självt som jäklas så försök påverka det du kan... gör upp en bra planering... kram :)
Esmaralda

132 Josefin:

skriven

Hej, har jag svart magic över mitt namn ?

Mvh
Josefin

133 Josefin:

skriven

Hej, är jag utsatt för svart magi ? Fick det till mig att mitt namn har svart magi över sig i min relation så det är därför det inte går så bra.

Mvh
Josefin

134 Josefin:

skriven

Hej, är jag utsatt för svart magi ? Fick det till mig att mitt namn har svart magi över sig i min relation så det är därför det inte går så bra.

Mvh
Josefin

135 Anonym:

skriven

Jag behöver hjälp. Min släkt som mamma hennes syster har gjort det värsta. Alla symptomer finns såsom otur depression dåliga tankar stress mm. Min man drabbas väldigt mkt och behöver hjälp då dem gör allt för att vi ska separeras... hjälp

136 Camilla:

skriven

Hej! Har en hämnd efter mig sen 18-19år sedan och det som inte syns används för att skada. Skrev om detta på min fb sida och magi lades på mig och sen skrev jag på fbgrupper om magi och en svarade då att magi som inte kan tas bort skulle läggas på mig. Nu är jag mer utsatt än någonsin och får mycket sår på kroppen och främst på huvudet,slem I ögonen. Får små svarta och genomskinliga prickar i huvudet och har inte lyckats få bort och nu har det bildat bulor i huvudet. Får även slem på huvudet som stelnar och även
vitt pulver. Har innan fått zicksackmönster på kroppen och på ostskivor och röda prickar på ostskivor.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: