Gästblogg.....

 

Dagens gästbloggare är: Mamman

 Jag  läste på bloggen att en läsare efterlyser  talismaninformation.

Jag har gjort observationer på mina talismaner under en tid.

 

.Det kanske låter pretentiöst men det föll sig naturligt och jag tryckte det var intressant.

Jag har tre stycken. 

När jag fick den första så  gjorde den något stort nästan direkt och en önskan om att min biologiska mamma skulle höra av sig blev infriad på dag tre efter att talismanen kommit.

 Jag hade haft denna önskan i 40 år.

 

Talismanen blev varm och nästan lite pulserande

Efter det gick talismanen in i en dvala. Jag kunde känna att den var lite aktiv eftersom den  utgav värme när jag häll den i handen. 

 

 

Sedan kom talisman nummer två och när jag presenterade dem för varann var det så uppenbart att de inte ville vara tillsammans i samma påse.

När de var tillsammans hände ingenting. Men så snart de var isär hände en hel del bra.  

Varje gång jag försökte ha båda under kudden så var en av dem försvunnen på morgon och  jag fick leta.

  En natt hade jag en dröm att den  gamla talismanen viskade i mitt öra att om du nu har fått en ersättare så låt mig vila.

 Jag tog bort den gamla och lade den i en skrivbordslåda och använde bara den nya. 

Det var nära att ske två olyckor   kort därefter och jag tolkade det som att talismanen hjälpte mig och kanske rent av räddade mitt liv.

Direkt efter blev den matt och inte så aktiv.

Efter ett saltbad repade den sig igen.

 

 

Under tiden dog första talismanen i lådan.  Den slutade helt avge värme.

Och när den dog fick talisman två mer styrka.  Sakta blev den sen  allt mindre verksam och jag tänkte att den gjort sitt. Då beställde jag nummer tre men för sent och alla talismaner var redan slut.  Och i det ögonblicket så dör talisman nummer två.  Det är svårt att förklara hur jag kunde veta det. Den kändes död  och var helt utan respons.

Jag var uppriktigt ledsen över att inte  kunna få en ny eftersom jag visste hur mycket de två andra hjälpt mig

Och så plötsligt får jag i alla fall en ny talisman. Det var någon som  beställt och inte betalat och då var plötsligt en talisman ledig och den blev min.

 

 

Nu blev det full  fart så fort hon kom hem med posten.  Hon ordnade med mycket och plötsligt började telefonen ringa och jag fick inbjudningar och det var mycket kalas och fester och även resor.

En dag verkade det som om hennes energi tog slut

Hon försvann och jag hittade henne sedan precis ovanför den låda där första talismanen låg.

Jag fick en känsla av att jag skulle ta  upp den gamla talismanen ur lådan och blev riktigt  förvånad när jag såg att den nya gav kraft till den gamla.

Och efter en konsultation med Ez så lät jag den gamla bli en ”hustalisman” och placerade den mitt i min bostad som blev under en tröskel.  Där verkar den och gör gott. En dag kom en  kille på besök och han stannade just på den tröskeln och sade att det känns så konstigt som ett vibrerande under fötterna och han undrade vad det kunde vara.

 

 

När jag var hos min syster tappade jag  den nya talismanen där. Den gled ur min ficka i soffan och den hittades av systerdottern som inte alls mådde bra.  Utan att veta vad det var så stoppade hon talismanen i fickan och mådde bättre. Den kanske  hjälpte henne eftersom hon är viktig för mig.

Nu är det så att  nya talismanen har skapat små mirakel hela tiden.

Någon kanske säger att allt hade hänt i alla fall men varför chansa ?  Jag kan gå tillbaka och se hur mycket som hänt sedan talismanerna kom i huset och även sådant som jag trott var omöjligt

 

 

Jag  vill med detta säga att  alla ni som har talismaner ska vara uppmärksamma  på hur de verkar tillsammans. Ibland samverkar dom och då blir det extra men  ibland verkar som att de inte alls är kompatibla. Och ibland ska man kontrollera de gamla talismanerna som kan få liv igen.

Jag  hoppas att en ny  flock , som Ez brukar säga, kommer snart

Men har förstått att det blir inte förrän till våren.

 

Tack för ordet

Kramar från   Mamman

1 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda försöker min vännina E leka lite finare när hon är med C S. 
E är inte den osäkra kvinnan men nu verkar det yttre och åldersnojan inte ta slut. Bekräftelse behov som inte känns sunt. 
Kram 

2 Skorpan:

skriven

Så bra dom verkat för dig Mamman. I mitt fall har inget specielt hänt o nu hoppas jag bara på att talismanen bidar sin tid.. Kanske önskningarna varit för stora?! Hoppas det snart är dags för nåt stort, vad tror du Es?
Kram Skorpan

Svar: Vad som helst kan ske och talismanen kan uträtta det du vill.. eller så mixtrar han lite i det lilla och tycker det är viktigt... det är omöjligt att säga.. kram :)
Esmaralda

3 Fina:

skriven

Snyft jag gav presenten (ett fint läderarmband) men han sa bara att den inte alls är i hans stil och att han aldrig kommer att använda den. Stoppade den ändå i sin väska. 😞😔😔😔

Blev ganska ledsen då. Och nu känner jag mig bara dum. 😥

Svar: Sätt stopp här och låt honom inte såra dig mer .... jag tror att han gillade armbandet även om han sade tvärtom... kram
Esmaralda

4 Cajsa:

skriven

Godmorgon :)

Känner att jag inte får så mycket bekräftelse som förut, blir osäker på om han börjat tröttna på mig.
Han som är världens bästa och kan allt det där med bekräftelse uppskattning. Men nu ingenting..

Har han tröttnat ?

Kram

5 Camilla:

skriven

Hej Ea, blev fundersam av inlägget denna gång, är det sant att du säljer Talismaner först till våren? Längtade att få en på denna års sida, mamma lovade betala en åt mig till min 50-års dag som jag har i December, hoppas du kan ge ett svar, önskade av hela mitt hjärta en egen... KRAM

Svar: Ni är många som vill ha talisman redan i höst. Normalt skulle det inte komma en ny kull förrän till våren men jag har förstått att många talismaner gått sönder och jag känner trycket där lite.... det kan alltså bli en kull nu i höst... men jag lovar ingenting ännu.. kram
Esmaralda

6 Rosa:

skriven

Kanske behöver jag en talisman. Det är så tungt att vakna vissa dagar så gråten sitter i halsen hela dagen. Gråtit på de flesta ställen nu, tåget, bussen, affären, på gatan, på jobbet, på toan hos dejten.... Jag är så ledsen i djupet och kan inte stoppa det.

Har ju en man nu som avgudar mig men jag är tveksam till honom då hans bakgrund och framtid inte ser så ljus ut. Men jag blir lugn och glad av honom. Vill inte såra honom så jag undrar Es, om det är en bra eller dålig idé att fortsätta träffas?
Jag vill ju bara hitta min soulmate, min livslånga kärlek, någon att dela livet med. Har varit ensam flera år nu....

Kram på er bloggfamuljen

Svar: Detta beslut måste du fatta själv... känner du att han inte är din soulmate då ska du ta dig vidare.. kram
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

God morgon!

Idag när klockan ringde tänkte jag Åhh äntligen lördag!! Ska bli skönt att sova ut. Men när jag insåg att det var fredag 😩 idag ska vi ha värdegrundsdag med skolan. Och på måndag börjar vi med alla lektioner.

Idag ska jag kanske till malmöfestivalen och kolla på Steve angelo :)

Usch nä men jag borde åka till jobb..

Hoppas jag kan få min legitimation så jag kan hoppas på kärleken och barn kommer in i mitt liv..

Kram

Svar: Dina önskningar kommer att slå in.. kram
Esmaralda

8 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag trodde det skulle komma nya talisman nu till hösten... jag har ju varit redo att beställa den här gången har jag tänkt.:

Es en fråga,

Ser der ut som om jag kommer att följa med och umgås med honom nästa gång och få träffa hans familj? Vi har pratat lite om det.. ser han ut att vilja det? Och ser det ut att bli så?
Kram

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag märks väl på C mår inte så bra av sista tiden. I måndags och före sommar då vi träffa. Det skulle var något än tidigare så bruka hon mår bra.

Skulle jag prata med henne om det?

Ska jag visar min medkänsla eller empati mot henne? Behöver jag var lyssna och finns här?

Är det något som hon vill prata om med mig?

Ha det bra

10 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack mamman för ditt blogginlägg <3 Så spännande att få läsa om era erfarenheter av bla talismaner.
Min gick i bitar och jag ser fram emot den nya .

Kanske biten skulle kunna hjälpa mig idag då jag ska till storstan för koll av hjärtat ...läkaren har flyttat och jag får ta mig till nya vyer....har inte varit in till nya stationen Odenplan ...nytt känns alltid läskigt ...med dess rulltrappor som inte fungerat i sommar...men nu ska visst 17 av 21 fungera ?...

Ha en strålande inledning av helgen

Kram Anki med flock

Svar: Ha du också en fin helg.. kram :)
Esmaralda

11 Berg :

skriven

Tack för attdu delade med dig! Det var härligt att läsa hur kraftfullt talismanerna verkat för dig!

Jag har en talisman i min ägo, men från att jag tidigare alltid bar den, så ligger den nu och vilar. Nog tror jag att väsendet kopplat till den varit aktiv i min önskan. Men kanske var min önskan helt enkelt för stor, omöjlig eller inte rätt i tiden. För ingenting konkret har skett. Det känns lite uppgivet.

Svar: Ja, det är inte alltid talismanerna ger exakt det vi vill ha... de kan upptäcka något annat som de sätter prio på.. kram
Esmaralda

12 Tildis:

skriven

Vad intressant att höra om din erfarenhet utan talismanerna mamman! Själv har jag inte märkt av något stort sådär men jag tror att talismanen hjälper mig i skymundan. En sak som jag kan tycka är lite synd det är att talismanernas material inte är så hållbart. Båda mina talismaner har liksom fallit sönder trots omsorgsfull behandling. Men jag hoppas att de håller ändå.

En fråga Es, kommer vi få ett vra bud på bilen? Kram

Svar: Ett hyfsat bud men inte jättebra.. och nästa kull talismaner kommer att vara mer hållbara.. det blir någonting helt annat ... kram :)
Esmaralda

13 Kicki 🌞:

skriven

Jag har funderat på en talismans verkan. Jag har en andlig tro men jag "reagerar" inte på något andligt om ni förstår? Jag har haft en talisman för något år sedan som jag inte fick någon känsla i från. Jag har varit med på stor/distansseanser men inte känt något. Mina personliga seanser från olika mediala personer är rätt allmänna, inget tydligt som pekar på att det är just jag seansen handlar om. Jag vill juu så gärna!! Kanske är jag för skräckis för andra sidan så jag har en osynlig mur av sten runt mig som man inte kommer igenom eller så är det något annat? Fredag igen 🤔 men vart tog alla andra dagar i veckan vägen? ❤ till er alla och ha en skön helg!

Svar: För en del är det svårare.. det är bara så.... kanske man söker för mycket "bevis" och magin kommer av sig.... kram :)
Esmaralda

14 Kulla:

skriven

Så fint av dig mamma att skriva om dina talisman upplevelser💕. Härligt att få träfffa din mamma efter så många år. Mirakel💕.
Har nu haft min Harri i saltbad över natten., får se om han vill ge ifrån sig något mirakel oxå😄👍😜. Vad tror du E? Händer det något överraskande under hösten? Önskar alla en underbar fredag. Kram

15 Skrållann:

skriven

Hej!
Oj, vilka härliga talismaner, dom verkade trivas hos dig;)
Skickade in jobbansökan igår och det kändes så bra.
Hur stor chans ser jag ut att ha på det? Eller blir det ens en intervju?

Kram❤️

Svar: Du har en chans.. inte jättestor men ändå... kram o lycka till :)
Esmaralda

16 Jennifer:

skriven

Hej. Ja det är verkligen så otroligt spännande och fascinerande med dessa talismaner!!! Har aldrig någonsin hört talas om något liknande måste jag säga!! 🙂 Så himla häftigt!!!

Finaste Esmaralda, en del av mig hoppas att det dyker upp ett tredje framtidsalternativ inom kort!

Om alternativ 1 är Etiopien, alternativ 2 att stanna på samma jobb, och alternativ 3 är....??!! Finns det en chans att det gör det? Kram

Svar: Du får själv aktivt hjälpa ödet på traven och då kan alternativ tre bli möjligt... kanske du får tänka om lite i detta.. kram :)
Esmaralda

17 Helena Ir:

skriven

Härligt med den hjälpt du känt..och visst har talismanerna hjälpt till! Roligt att du delar med dig..
Även jag har känt av mina talismaner och fått hjälp..mest i det lilla..och den där pirrande varma känslan som de avger är ett tecken för liv,för mig ..
Ett saltbad kan oftast göra en trött talisman lite piggare..

Jag ska iväg och lämna lite prover nu på morgonen..och därefter blir det nog gymmet..
Jag längtar så efter att något ska hända..och ibland så känns det som det är på G..tålamod,är inte min bästa sida..

Funderar på min äldsta dotter..hur är det med den här mannen hon träffar..är det fortfarande på rosa moln? Eller börjar hon se verkligheten snart?

Ha en fin dag..kanske din fina mamma är kvar ännu..

Kram :)

Svar: Hon landar så småningom men inte riktigt än.. kram
Esmaralda

18 EPM :

skriven

Vilken hjälp du fått av talismanerna!
Undrar ens om min Gabbe är aktiv fortfarande..? 🤔 Är ju gammal nu.

Es, jag undrar om min väns försvar av mig på J:s inlägg påverkade övriga, de som svalt allt han sagt, om det fick dem att undra eller tänka att det kanske inte är som J säger...?

Kramar

Svar: Lite liv tror jag allt att det finns kvar i Gabbe ! Ja, flera har börjat tänka efter.. kram
Esmaralda

19 Susan:

skriven

Jag har en talisman men kan inte säga att den gjort ngt påtagligt för mig, hade nästan glömt den, får kanske plocka fram den o sebom det finns ngn kraft kvar🤔 Den har kanske gjort massor för mig utan att jag märkt det o då ber jag om ursäkt o hoppas den förlåter mig🤗

Kram

20 Gemini:

skriven

Är min harri vid liv då?! Inga mirakel upplevda än. Ens inte i det lilla får jag väl lov å säg. Men han känns varm å vibrerande om jag nu inte inbillar mig...
kram!

Svar: Visst är han vid liv men det ser ut som om han verkar efter egen agenda men alltid till din fördel... kram :)
Esmaralda

21 PiaS:

skriven

Hej Es och Mamman,

Intressant och kul att läsa om hur talismanerna hjälpt och verkat för dagens gästbloggare.

Jag har haft två talismaner, Shanti och Harri. Shanti var min allra första talisman någonsin. Jag pratade med henne,tackade henne, hon var med mig i bh:n under dagarna, var under huvudkudden på natten. Jag köpte finaste havssaltet jag kunde hitta, hon fick saltabada. Jag upplevde tyvärr inte det som att hon var superverksam, hon nöp till mig ibland, kunde bli lite varm men vet inte om det mer var från kroppsvärmen. Tror nog hon hjälpte mig lite allt. Kanske var mina mantran och ”önskningar” inte det hon tyckte jag behövde...Efter jag haft henne drygt 6 mån, så försvann hon. Hon blev kvar på ett hotell när vi var påväg till skidsemester.

Sedan kom Harri...och från dag ett var han busig, bångstyrig...ville bara ge sig av. Slank iväg på golvet, under soffan, in under sängen etc. Jag bar honom i bh:n, han var under huvudkudden på natten, pratade med honom. Ett av mina mantran/önskningar hjälpte han mig med...inte riktigt så som jag tänkte men ändå hjälp.
Han följde med mig på semester till Sardinien. Och där ville han tydligen vara kvar...för han smet näst sista dagen och stannade kvar på stranden...

Jag har inte, tyvärr, upplevt från någon av mina talismaner att de har varit superverksama, speciellt varma, vibrerat...och så har bägge lämnat mig😢. Så jag vågar nog inte beställa någon mer talisman...de verkar inte vilja vara hos mig.

Ha en skön fredag!
Kram PiaS


Svar: Ja, lite konstigt beteende av dem.... men jag tror absolut att de gjort vad de kunnat ! Kram
Esmaralda

22 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda. Jag håller på att flytta och går igenom och sorterar mina grejor. Nu är det så konstigt att mina två gamla talismaner som slutat verka, men som jag sparat i en låda, är försvunna! Jag vet inte om de i misstag har kastats bort! Kan de på något sätt bli ”ledsna” för att behandlas så? Av att bli bortkastade? Visserligen var det isåfall ett misstag, men hade ändå alltid tänkt spara dem och inte kasta bort dem!

Svar: Nej, har de slutat verka så har de gått in i den eviga talismanvilan och blir inte ledsna. Det tror jag inte i alla fall... och du kastade dem ju inte avsiktligt.. kram :)
Esmaralda

23 Liten C:

skriven

Vad spännande att läsa om din båda talismaner och hur de verkar tillsammans .
Jag har själv beställt två stycken , fick bäst respons av den första .
Men just idag ligger den i min BH och får se hur den verkar .
Tycker det är spännande med dom 😀..

En fråga till dig Esmeralda ,
Undrar över rn kollega på jobbet , tycke att han verkar ha lite intresse för mig ..
Han är ganska mycket yngre än mig så kanske misstolkar .,
Kanske han bara ” checkar” sig ?
El är han lite intresserad?
Massa kramar och trevlig helg ❤️💖💖

Svar: Nog är han lite intresserad.. kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Skickar en tröstande puss på nosen till MG En smakbit är alltid en smakbit och bättre än ingen alls <3
Lyckliga dig Es med traditioner och pigg mamma <3

Kram från flocken

Svar: Tack ska du ha... ja, nästa gång mamma fyller blir det 86 och det är en blessing så länge hon får vara så här pigg och kan hålla igång.. kram :)
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Har precis börjat min nya tjänst på företagent. Känns alltid segt i början innan man är i gång. Hur kommer det gå för mig?
Kram och Trevlig Helg!

Svar: Har du bara positivt fokus så kommer det gå riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

26 Mamma :

skriven

Hej.
Efter en lång tid av ångest och depression försökte min dotter ta sitt liv i början på sommaren.
Efter så bröt hon all kontakt med mig.
Hon anser att det är mitt och hennes pappas fel att hon mår så här.
Efter några veckor fick vi kontakt igen och allt var så bra.
Hon har bra mediciner och får även annan hjälp.
Sista dagarna har jag bara fått korta svar på sms och imorse kom det ett där det stod att hon vill sköta sig själv och att jag tydligen trott att jag kunde lösa allt med pengar.
Jag har gett henne pengar och varit ute och handlat med henne då jag vet hur dåligt ställt hon har det.
Då var hon glad och sprudlande men nu får jag skulden igen och hon vill inte ha kontakt.
Jag är så ledsen.
Det viktigaste för mig är inte att hon inte vill ha mig i sitt liv utan att det kommer att gå bra för henne.
Hon har en fin pojkvän nu och tanken är att hon ska hoppa på högskolan igen i höst.
Hur kommer det att gå för min flicka?

Svar: Hon behöver mer stöd från en samtalskontakt inom psykiatrin... samtal.. terapi... bara medicin hjälper inte utan den måste samverka med samtal .... det känns som om hon kommer på fötter även om det kan ta sin tid.. kram
Esmaralda

27 Norrländskan:

skriven

Nu blir väntan på våren inte mindre lång..
Här ska shoppas talisman !!
Tack för att du delade !
Nu ska jag sticka och köpa chark- och ost..
Helskotta så gott det är !
Tryffelsalami, mmm..
Och ett glas rött till det..
Psst, Es !
Kan mitt online dejting leda till lite kyssar ?
Det är i alls fall kul att testa ny jaktmark !

Ha en härlig helg på er 💙

Svar: Ja lite nytt dyker upp som det tål att pussas på... kram :)
Esmaralda

28 Solen:

skriven

Spännande att höra!
Min har inte riktigt utmärkt sig så och jag hoppas den har energi kvar och kan hjälpa framöver...kanske den väntar på att det är rätt tid. Men jag har också varit för dålig på att ha den nära så jag får väl skärpa till mig. Min kändes lite varm första dagarna men nu känns den mer "död" men kanske den kan komma igång igen.
Vad är ett saltbad?
Kram ☀️

Svar: Du lägger din talisman i en skål med havssalt så att saltet täcker talismanen men inte mer än två timmar.. kram
Esmaralda

29 Filifjonkan:

skriven

Vad härligt att höra. Det råder inget tvivel om att det är kraft i talismanerna. Min Shanti har gått sönder och har gjort sitt. Hon anmälde sin ankomst innan jag ens visste att hon fanns. Hon var en sån där som gick sin egen väg, rullade iväg och försvann. Hon har nog hjälpt mer i det tysta. Sen gick hon sönder och fick sällskap av nästa talisman, och där är också känslan att de inte är kompatibla. Efter det att jag fört samman dem gick hon sönder ännu mer, och nu är hon borta. Harri är med mig nu när stora saker håller på att hända i mitt liv, och det känns som att Shanti har lagt grunden till detta. Från ingenstans kom ett extrajobb som både är roligt och bra betalt. Sen fick jag ett mail att man ville distribuera min bok, som jag kämpade med förra sommaren att få ut till distributörer. Får se vad det blir med det? Det känns som om hela mitt liv är på väg att ta en ny vändning, och jag tror att Harri har ett finger med i spelet. Vilken ynnest att vi får ta del av dessa talismaner med sina krafter som jag är säker på att de förändrar livet för vissa av sina bärare.

Stor varm fredagskram

Svar: Ja jag kan känna in att Harri verkligen är på g... han är inte klar med sin mission än.. kram :)
Esmaralda

30 Hedwig:

skriven

Spännande morgonläsning mamman! Jag hoppas att även min talisman jobbar på ett bra sätt. Jag tror faktiskt att den har gett mig lite styrka. Inga mirakler har skett hitintills men vem vet...

Svar: Och ibland sker inga mirakler.. ibland verkar de så att man få mer energi och mer kraft för att själv försöka skapa de mirakel man vill ha.. de fungerar väldigt individuellt.. kram
Esmaralda

31 Skytten:

skriven

Hej Es!
Du har sagt tidigare att en överraskning kommer ske i sommar, en positiv sådan och jag kommer göra ett val. Stämmer detta?
Hon som är lite otålig😉

32 Mimis:

skriven

Hej!

Tror du att det kommer att lösa sig snart med jobb och gärna annan bostad?? Trivs inte bra där jag bor nu.

Kram

Svar: Ja om du går in för det så ska det inte dröja så länge.. kram
Esmaralda

33 Fia:

skriven

Jag har bara haft en talisman, den sista och ingenting blev sig likt sedan den kom. Jag har fått två av mina önskningar uppfyllda. Precis som jag ville men ändå på ett annat sätt och jag är så glad i min talisman. Kramar

34 Marita:

skriven

Jag har alla talismanerna men kan inte ha dom tillsammans för det verkar inte som de trivs då. De två äldste är inte längre verksamma men de två nyare är fulla av liv. De blir varma och de vibrerar och de ger mig så mycket god energi. Kram.

35 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Det är verkligen spännande varelser dessa talismaner. Vilka krafter! Vet inte om det ör så mycket krafter kvar i min, kanske...
Värmen kom åter, hoppas på en fin höst. Vaknade med sträv hals och smådassig, vad blir det av detta tro? Önskar dej en trevlig fredag💕

Svar: Usch ja, sommarförkylning är inte kul men det verkar som om det blåser över snart.. kram
Esmaralda

36 Michaela:

skriven

Väldigt intressant! Tack för att du delade med dig! Och då undrar ju jag hur min Harri mår? Om han trivs bäst själv eller med Shanti som han delar BH med :) Kanske Shanti är klar med sitt och redo för vila. Gaah nu blev jag förvirrad! Hjälp! :) Kram

Svar: Harri kan du göra till hustalisman.. att hon skydde det i din bostad och då lägger du henne mitt i bostaden och så fokuserar du på Shanti... hon har mest energi.. kram :)
Esmaralda

37 Kompisen:

skriven

Jag gav en taliman åt min mamma som var svårt sjuk och döende. Jag visste att talismanen inte skulle kunna laga henne men jag önskade att hon skulle få frid och ro och slippa ångesten. Och precis så blev det också. Mamma var lugnare och mer tillfreds och mådde bättre.- Vi kunde till och med åka till Malta en vecka tillsammans. Tack Harri. Mamma gick över till andra sidan för två månader sedan och dagen efter så försvann hennes talisman som legat på hennes sängbord. Jag har inte hittat den sedan dess.

Svar: På något sätt kan också tailsmanen ha tagit sig över till Alltet.. kram
Esmaralda

38 Lydia:

skriven

Min talisman har gjort ett mirakel och jag är så tacksam och ödmjuk. Det som var omöjligt blev möjligt. Kram och ha en fin helg.

39 Maskros:

skriven

När min talisman, Harri, var ny så hade jag honom i byxfickan och på väg hem från jobbet krånglade min bil så jag startade femton minuter senare än jag skulle och var irriterad för detta. Det blev en svår olycka med lastbil inblandad precis på min hemväg och hade inte bilen krånglat finns en stor risk att jag varit inblandad i denna olycka. Jag känner att Harri räddade mig. Det är jag så oerhört tacksam över. Nu är han trött och jag undrar när det kommer en ny kull ? Kram

Svar: En ny kull KANSKE kommer i höst men helt klart till våren.. längre ska det inte dröja.. kram :)
Esmaralda

40 Michaela:

skriven

Nu blev jag ännu mer förvirrad när du kallade Harri för "henne"😄 Vem ska vara hustomte och vem ska vara i BHn?😄 Jag trodde att Harri som är mest ny skulle ha mer energi än Shanti men kanske är fel :) Kram igen!

Svar: Ja förlåt.. här blev det rörigt.... hustomten ska vara Harri och den mest verksamma och vakna ( just nui alla fall) är Shanti... kram :)
Esmaralda

41 Dalkulla :

skriven

Intressant att läsa. Nog gör en Talisman verkligen det den ska. Fundera kanske på en när de finns att beställa återigen.

Idag när jag vaknade och gick för att öppna persiennen, blev jag stående där av det jag fick se på golvet. Har en förläningskabel till mitt headset från datorskärmen som jag har i sängen på kvällen så jag inte stör grannen med ljud från datorn osv.

Denna kabel har jag lagt under två mindre böcker och ett tyngre glasögonfodral på skrivbordet, då det är lite glapp på grund av att det inte är tvåsteg kabel. En av böckerna låg på golvet samt glasögonfodralet, och den andra boken låg vid sidan av kabeln på skrivbordet. I sängen låg den förläning exakt som jag lade den, innan jag somnade i natt.

Blev inte rädd av det jag såg men, ändå väldigt konfunderad.

Vad är det som har hänt när jag sov?

Kram!

Svar: Ja, det verkar som du haft besök från andra sidan.. någon ville skoja till det lite och ge dig ett verkligt synligt tecken eftersom du brukar missa de små subtila.. kram
Esmaralda

42 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..

Skrev på förra inlägget men skickade kanske iväg mitt svar för sent för att det kom med.. Men för att ge den korta vertionen så håller EllaBella helt med MG och han har all sympati..

Mamman..
Vist är de speciella talismanerna..
Jag har haft tre stycken och den sista är något extra..

Jag vill inte skriva om vad den har fixat men jag har aldrig fått en sådan gåva i hela mitt liv..

Sen räddade den mig från att avlida häromdagen..
Den jobbar ihop med min ängel ett hängsmycke.. de fann varandra direkt.

Magi mystik och kärlek.. Kärlek omtanke och respekt..
Kramar och kärlek jag önskar dig en glädje fylld dag.. 💕

Jag har varit stensjuk.. Njurbäckeninflamation hade över 42graders feber och frös och svettades.. Skulle gå på toaletten och reste mig hamnade på golvet. Tillslut på sjukhus. Där sa de att jag måste haft änglavakt. Det är medicinen mot stroken som orsakar detta Losartan.
Så tack till änglarna och till min talisman.. Den har jobbat helt. Magiskt.

För unger två veckor sedan hände det något konstigt min ängel rycktes av halsbandet och slängdes på golvet.. Talismanen reagera direkt och vi hittade ängeln hänget satt fast på halsbandet.. Jag kramade henne och la henne i saltad med talismanen så hon fick tröst.. Satte tillbaka dem tillsammans på mig. Kedja..

Fråga:vad hände?? Vilken kraft ryckte bort henne..

Vill tillägga att detta var när jag var i exet lägenhet och nu har han blivit helt galen sökt läkare och tar lugnande medicin för att kunna leva ett normalt liv.. Men något grämer honom och han har fått hjälp för att kartlägga vad jag gör.. Det känns som svarta energier och ibland ser jag hur de sveper förbi..
Det är lite skrämmande EllaBella och Saga ser också dessa.

Nu när jag legat på sjukhus har jag tyckt lite synd om dessa för jag har inte gjort något inte ens tagit en bild..

EllaBella och jag önskar er en fantastisk dag.. Fylld av kärlek.. Kramar


Svar: Ja du har bästa beskydd.. av talismanerna och av dina änglar... du är så väldigt älskad! Men stackars dej som blivit så sjuk.. jag sänder helande energier direkt och du får en dos i kväll också ! Jag är ingen domedagsprofet.. men här räddade verkligen din talisman dig.. det var en mörk kraft som slet bort din ängel och det tror jag att du själv kan känna... talismanen reagerade och du åtgärdade och ingen skada blev skedd. Och den mörka kraften har gett sig iväg långt bort . Talismanerna och din ängel hjälper dig att hålla det mörka på avstånd.. du kan förnimma det men det kommer inte nära dig.. kram
Esmaralda

43 Mimiss:

skriven

Hej!

Kan du se om någonting bra händer i mitt liv nu till hösten vintern eller händer det ingenting står det stilla??

Kram

44 Sessan:

skriven

Oj jädrar, min Shanti fick ligga i saltbad mycket längre än 2 timmar. Är med i handväskan iaf.
Harri som kom bort nästan på en gång har fortfarande inte dykt upp. Kanske han bestämde sig för att bli en hustalisman? Kanske jag dammsugit upp ??? Jag vet inte om de har fungerat eller ej, känner inte av om de är varma eller vibrerar eller är döda. Saker som har hänt där de kan ha spelat roll:
En familjemedlem var med om en otäck sak som slutade väl. Vi har lyckats på ett område i sommar där andra gått bet. (Men blod svett o tårar). Jag har fått träffa släkt jag inte sett på länge.



Svar: Ligger de för länge i saltbad kan de bli mer ömtåliga och sköra.... Harri finns kvar i din närhet och verkar... kram :)
Esmaralda

45 Anna:

skriven

Hej Ez!

Jag hoppas att du tar in några talismaner i höst för jag vill gärna ge en till min vän som mår så dåligt. Hon lider och jag tror att även hennes barn far illa. Hon har en destruktiv relation med en man som hon är låst med känslomässigt.
Vad kan jag göra för hjälpa henne?

Stor kram

Svar: Du kan inte göra så mycket mer än att din vän kan få prata av dig.. hon måste själv fatta sina beslut och gå vidare,..,.. det finns en möjlighet att en ny kull talismaner kommer i höst.. kram
Esmaralda

46 F:

skriven

Känner mig så trött idag , blev sent igår.

Hur ser resten av året ut för mig, något nytt och spännande på väg in du kan berätta om, önskar trevlig helg.

47 Kvinnan :

skriven

Kan du se hur det är med min mammas hälsa,är allt bra där?

48 Maria :

skriven

Hej :) Kan jag få tillbaka min andra Shanti som jag tappade i somras?

Hur gör man saltbad?

Kram!
Maria

Svar: Det ser inte ut som om den tappade Shantin kommer tillbakaEtt saltbad innebär att du fyller en liten burk med havssalt och där soppar du ner din talisman i ca två timmar.. kram
Esmaralda

49 M:

skriven

Hej Es

Serdu hur hösten blir?
kram

50 Dalkulla :

skriven

Tack så mycket för svaret. Trodde nog det var besök från andra sidan, eftersom det inte kunde ramla ner på golvet av sig själv. :)


Kram.

51 Pia1:

skriven

Fin information 💖 jag är själv osäker på om de ska vara tillsammans eller inte... Har frågat, får ett positivt svar men å andra sidan verkar jag oftast inte få det egentliga svaret!

52 Skytten1:

skriven

Har köpt två talismaner men har tyvärr inte fått några önskningar uppfyllda det jag ville. Har inte känt nånting alls , har provat saltbad också. Finns det nåt liv alls i dom. Kan det vara så att hos vissa som får dom kan det inte påverkas nåt?

Svar: Ja det händer att det blir som du säger, att man ingenting alls märker och jag kan inte känna något liv i dina talismaner.. kram
Esmaralda

53 Undrar:

skriven

Hej Es!

Det här med mörka krafter..blir lite fundersam. Kan det vara mörka krafter som gör att allt verkar vara omöjligt för mig?? t.ex inget jobb, vantrivsel där jag bor osv.

Kram

Svar: Nejdå, det kan inte skyllas på några mörka krafter.. kram
Esmaralda

54 barbie:

skriven

Hej Kära es! jag undrar när jag träffar min rätte?? eller i vilket sammahang? jag är så intresserad av att hitta någon nu.. jag hade hoppats på att det var George ...tusen kramar<3 <3 <3

55 barbie:

skriven

Hej Kära Es!

jag vill bara veta om George gillar mig.. eller vad tycker han överhuvudtaget om mig ens?

KRAMAR

Svar: Han gillar dig men kanske inte så på djupet som du hoppas.. kram
Esmaralda

56 vv:

skriven

Goa Esmeralda ser du om jag förhoppningsvis får fortsätta på SCAN? <3 <3

57 Helena Ir:

skriven

Tack för svar!
Kram

58 Jessica:

skriven

Hej Es,

Ser du om han verkligen menade det han sa?
Vill han ha en framtid med mig?
Hur stor är chansen att han och jag gifter oss?

Kram :)

59 Alina:

skriven

Har min Harri nåt önskemål när det gäller vår relation? Undrar också om Gabbe har ork kvar att hjälpa mig med studierna i höst eller om Harri får ta över där?

Svar: De kommer hjälpas åt ser det ut som.. kram :)
Esmaralda

60 Meja:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag ser så fram emot att få komma vidare i livet, Nu har det varit samma sak ett tag.

Jag längtar efter att få ha en man och familjebildning.

Tror du det dröjer fortfarande för mig med det?

Ser du om det blir flytt till en annan ort eller kanske möjligheten till ett till barn först?

Kram


61 Å M K:

skriven

Hej,
Kan du se en flytt för mig?
Ser du något om nästa bostad?
Jag är så ”klar” här nu och vill verkligen vidare.
Kram ❤️

Svar: Ja visst är du klar och du går vidare... lite stillastående läge just nu bara men det kommer ändra sig snabbt.. kram :)
Esmaralda

62 Som:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag blir lite förvirrad över det här, får inga svar...

Ser det ut som att han fortsätter relationen med henne? Eller ser det tveksamt ut framöver?
Kram

63 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Harri vet säkert vad hans ska göra men jag är väl den som vill styra o ställa ;). Stackars dom som ska bo med mig...

Igår fick jag blommor av grannen o en lång styrkekram. Hon kom ihåg då papoa byggde trätrallen där mellan våra trappor :). Idag fick jag en blomma ordförande som sa att hon förstår min situation.. O tur att mötet nu är över, antar att det gick någorlunda..

Antar att det blir en lugn ensam helg, eller?
Härligt med fredag i alla fall!
Kram Skorpan

64 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer spendera min 40 årsdag utomlands eller blir det en resa utomlands strax efter? Tack i förhand! Kram 🐝

65 Cajsa:

skriven

Godmorgon :)

Känner att jag inte får så mycket bekräftelse som förut, blir osäker på om han börjat tröttna på mig.
Han som är världens bästa och kan allt det där med bekräftelse uppskattning. Men nu ingenting..

Har han tröttnat ?

Vi har pratat mycket om att vi tappat en del, men att ja det funkar ju och vi tycker om varandra mycket och har roligt. Sen kanske vi inte nådde ändå fram och det sådär öppet och ärligt som vi trodde, men det är nog def bättre än många andra, eller det vet vi.
men ändå blir osäkerheten när jag vet att han egentligen vill ha 100% och så fick han inte det. Han säger att det var ett försök men att det funkar det här också, man kan inte få allt.
Men samtidigt så känner jag att känslorna för mig kanske inte är helt 100% eller så visar han dom inte bara.

Vad ser du och känner ? har han tröttnat lite eller tycker han att det är bra ? när jag frågar så säger han att det är bra.
Är så rädd att han ska lämna mig.
Kram

Svar: Det känns som att det finns ett hinder hos er och det ska ni prata ut om och försöka ta er över.. annars kan det toka till sig riktigt.. kram
Esmaralda

66 Jen:

skriven

Vem pratade han med imorse?

Kram!

67 Ärligt svar tack - Ghostwriter :

skriven

Ett ärligt svar tack! Då menar jag lite extra ärligt, då du alltid är ärlig såklart.

När jag blir besviken på någon....
blir dom så rädda för att göra mig besviken för att de bryr sig så mycket om mig, mina känslor och verkligen inte vill såra av kärlek?

Eller är det för att de är typ ”rädda” för mig? Ifall jag är för hård, eller är jag elak av mig?


Hoppas du förstår min fråga.
Jag vet att jag blir hårt besviken, ganska ganska lätt o de är sådant jag får träna på. Men, jag måste få kunna bli besviken.... men jag vill också bli besviken på rätt sätt så att säga




Kram och tacksam för svar
Jag vill verkligen bara göra bra ifrån mig

Svar: Ja träna lite på att bli besviken på rätt sätt... det finns de som drar sig för att säga somligt.. kram :)
Esmaralda

68 Catte:

skriven

Tankarna snurrar och jag är förväntansfull om du kommer få till dig något som hjälper mig på vägen att få tankero och ta ett steg i rätt riktning 😊 Har det hänt att det inte kommer nåt?
Ser iallafall jättemycket fram emot när det är dags för dig att ta hand om mig!

Önskar dig en riktigt skön helg och att du får tid till det som ger dig inspiration och energi 🤗

69 Jennifer:

skriven

Fina Es, skulle alternativ 3 möjligtvis kunna vara dethär som
jag allra helst önskar att ska inträffa för mig? Kram

Svar: Ja, men det är inte lätt.. det kommer inte enkelt.. kanske du får tänka om... och göra på annat sätt... om du absolut vill att det ska ske.. kram
Esmaralda

70 Carina ST:

skriven

Tack mamman för att du berättar om din erfarenhet! Jag ska observera mina två lite mer nu. Och kanske ha dem var för sig en stund för att se om de är mer aktiva då.

Jag hade en sedan tidigare som vibrerade och blev varm strax innan den hjälpte till. Den nya, Harri, har jag burit tillsammans med min gamla runt halsen men de verkar inte ha varit verksamma alls sedan de kom ihop.

När jag fick Harri kände jag hur han blev varm och vibrerade i mina händer när jag mediterade. Och strax innan han kom fick jag lite hjälp på vägen i ett av de områdena jag fått honom laddad med. Men sedan dess stiltje.

Så nu ska jag testa lite för att se om de fungerar. Tack.

Väldigt intressant att läsa hur de verkat i ditt liv!

Kram, Carina ST

71 Tildis:

skriven

Mina talismaner trivs inte heller tillsammans. När jag särade på dem så blev de båda aktiva och varma och de gav ifrån sig ett burrande läte precis innan de gjorde något aktivt. Jag är så tacksam för dem och hoppas verkligen att en ny kull kommer nu under hösten

Svar: Jag har fått mail också av de som vill köpa ny talisman så jag ska försöka ta mig an en ny kull i höst.. kram
Esmaralda

72 Hönan:

skriven

Tack för ditt senaste svar. Retreatet känns lockande men något säger att det inte är rätt för mig nu.

Mycket tankar just nu och det känns som att det är förändring på gång.

Dels funderar jag över om jag är på rätt spår med skolorna? Känns så. Men kanske finns något tips att tänka på?

Ett annat tips jag fick igår var att skriva en bok. Har ju tänkt göra det i framtiden, men något säger mig att det kanske inte är en dum idé att göra det redan nu? Dock blir det ett annat fokus om jag skriver nu och så får nästa bok i framtiden bli som jag tänkt från början.

Sen hade jag en dröm inatt, en varm trygg famn som bar mig framåt. Kändes nästan som att det var en symbol för min nästkommande, eller någon jag kommer möta i framtiden? Kanske hint om att ett barn finns med i bilden?

Många tankar som sagt, men trots det ett lugn och en nyfunnen trygghet i min egna kraft och möjlighet till att påverka.

Kram

73 Mam:

skriven


Hej Esmaralda.

Vill inte bli besviken, tänk om mina förhoppningar är för höga.

Ser det ut som att jag kommer att följa med och umgås nästa gång som han och jag har pratat lite om? Verkar han vilja det?
Kram

74 Tingeling:

skriven

Här åskar och regnar det. Så mysigt. Satt hos frissan så fick springa hem sen men gjorde inget. Så ikväll blir det tända ljus och äta sushi.

Fick reda på att min närmaste kollega tagit arbetsuppgifter från mig bakom min rygg. Om det nu är sant. Ska fråga henne när jag kommer tillbaka. Men jag känner bara att jag måste bort nu. Söka kurser till januari redan. Blir dåligt med pengar att plugga men får ju underhåll, barnbidrag och bostadsbidrag. Och så kom jag på en grej, att jag kan städa hos min pappa för lite extra pengar, kanske hos min mormor och morfar. Mitt ex skulle också säkert betala för att jag städar där en gång i månaden. Sen slog det mig att jag skulle kunna åka till Norge och jobba som undersköterska torsdag till söndag när jag inte har dottern. Har inte så mycket erfarenhet av just sjukhus men hemtjänst. Tåls att kolla upp i alla fall. Och man kan jobba extra på Finlandsbåtar som barnunderhållare. Man kan jobba som vikarie på förskolor här också. Här skriker dem ju efter vikarier. Har fått mycket idéer. Jag tror jag kommer klara mig.

Hoppas du och vännen och MG har en bra fredag. Vad ska ni äta? Här blir det som sagt sushi 😋 i morgon blir det diggiloo! Då får regnet gärna utebli...

Kram!

75 Jossan :

skriven

Nu är jag så ledsen..

Bråkade med L om att han inte sover hos mig för han tycker min säng är hård.. Jag sa men ska du fortsätta såhär kommer vi inte kunna fortsätta så svarar han är det de du vill så. Nej svarar jag.. han bara jag ringer sen. Svara att jag inte vill prata med honom mer idag...

Är så ledsen så vet inte var jag ska bli av..

Är det slutet nu?

Ska träna bort aggression nu..

Kram

Svar: Träna du och ligg lite lågt.. tänk efter.. det kan vara nyttigt med tankepaus.. kram
Esmaralda

76 Alie:

skriven

Det är så roligt att läsa om och intressant. Varje talisman är stöpt för just dig och allt möjligt kan ju därför hända... så kul när andra kommenterar om hur just deras upplevelser är.
Min Harri, håller sig väldigt lugn samtidigt som jag tror han jobbar på, under min yta, mitt inre.
Har kvar min Shanti men kanske ör hon i behov av ett saltbad, och hur gör jag i så fall?
Kram 💫

Svar: Lägg henne i en skål som med havssalt så att hon blir helt täckt och låt henne vara där i ca två timmar.. kram
Esmaralda

77 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer spendera min 40 årsdag utomlands eller blir det en resa utomlands strax efter? Tack i förhand! Kram 🐝

78 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer spendera min 40 årsdag utomlands eller blir det en resa utomlands strax efter? Tack i förhand! Kram 🐝

79 Cajsa:

skriven

Hej o tack för svaret.

Det är väl lite så jag känner också att det är något som ligger och gror mellan oss.
Men frågan är om vi reder ut det?
Kanske vi ska ta hjälp, vi har pratat så mycket tidigare men står kvar på samma ställe.

Löser vi det tror du?
Kram

80 Barbie:

skriven

Kära goa es!!

I vilket sammanhang träffar jag kärleken är så ledsen för det har dröjt men vill så hörn avets om det är länge kvar? Kramar

81 Boudica:

skriven

Härligt med regn här!
Men hoppas det slutar regna strax, tänkte ta mig till affären och hämta paket, vill ju inte bli dyngblöt även om det är skönt med regn ;)

Har själv en Gabbe-talisman, men strax efter jag fått honom så gick han i bitar. Tror han var hel i ca 2 veckor. Hade lagt honom i fickan och sen kände jag efter och undrade vad det var jag hade i fickan, kändes som ett krossat kex! Sen kom jag ju på att det var Gabbe. Han han inte åtstadkomma mycket, då han var hel. Men senare tid har jag undrat om det var han som gjorde att jag fick byta avdelning på jobbet. Minns inte riktigt vad jag önskat mig. Men tror det var något om att få ny energi. Vilket nya avdelningen gav mindre stress och press för mig, men annars rätt så neutral förändring för mig.
Nu bor hans 12 bitar i en tygpåse med salt. Finns det möjligen liv i honom fortfarande? Kanske ska förflytta honom till en "hustalisman" ;)

Många på jobbet är missnööjda med löner, så vi hade extrainsatt möte, där de rätt så rakt ut sa, inget de kan göra åt. Facket bestämmer, ägarna vill inte lägga ut för mycket pengar, vi förblir fattiga.
Jag som har annat sorts kontrakt får lägre lön än de flesta. Men ändå håller jag tyst.
Men frågan idag är, kommer jag få bättre lön i framtiden?
Inte möjligen på detta företag, men jag hoppas på ett bättre jobb i framtiden! Möjligen inom området jag är certifierad i och ska vidareutbilda mig i. Hur det blir med dagens jobb, det återstår att se, men sååå länge till vill jag inte stanna. Blir nog galen snart! Men du vet den där säkerheten i "safe-zone"

KRAM!

Svar: Det känns som om han hjälp dig på ett eller annat sätt.. och nu tror jag han gör bäst nytta som hustalisman ! Jag ser dig på annat jobb och med bättre inkomst, helt klart.. kram
Esmaralda

82 CA:

skriven

Hej
Jo, jag har lagt min Gabbe i sängen under madrassen, han är lite varm fortfarande. Han ska kanske göra ytterligare nytta, vet inte om han är nöjd men tror det
Kram

Svar: Det känns som om han är verksam och nöjd med sin tillvaro.. kram
Esmaralda

83 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer spendera min 40 årsdag utomlands eller blir det en resa utomlands strax efter? Tack i förhand! Kram 🐝

84 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om jag kommer spendera min 40 årsdag utomlands eller blir det en resa utomlands strax efter? Tack i förhand! Kram 🐝

85 Fredags mys:

skriven

Hej Es

Ser du något kul som väntar mig i höst?
kram

86 Jennki:

skriven

Hej Esmaralda! Det finns en sak som det känns som att ja måste veta, på vilket sätt bryr han sig om henne?
Ha en bra dag!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: