Gästblogg...

Dagens gästbloggare är: M 

Jag är glad som en lärka och alldeles sprillig i kroppen.

Jag har mött kärleken, och jag är förälskad och känslorna  är besvarade.

Jag är en del i ett par. Jag är två.  Det är vi.

 Det hände som det var sagt att det skulle hända. 

Först spådde jag mig hos Ez och sen en annan och sen Nettan och alla tre sade att jag skulle träffa en man genom min hobby eller mitt intresse.  

Att det skulle vara en grupp människor som träffades.  

 

Så nu i våras tänkte  jag att då får jag nog skaffa mig en hobby för annars lär det inte hända.

 Så anmälde mig till en kurs i vinkunskap och som skulle sluta med en vinresa till  Frankrike.   Lite lagom avslappnat tänkte jag och vin är gott.

 Vi var ett femtontal intresserade och ungefär lika många män som kvinnor.

Kursledaren var en väldigt trevlig fransman och redan första träffen började vi planera vår resa.

  Jag ångrade inte en sekund  att jag anmält mig.  Det var väldigt trevligt.

Gången därefter  kom jag samtidigt med en annan deltagare till parkeringen.

Vi gjorde sällskap in och det slog mig direkt vilken trevlig  kille och ingen vigselring heller.  

Under timmarna på vinprovningen och informationen sökte vi varandras sällskap och efteråt stod vi en god stund och pratade.

 

 

 

 

 

Han undrade om jag hade lust att komma hem till honom på fredagen och dricka vin istället för att smaka och spotta ut  och det kunde jag tänka mig. 

Det blev en härlig fredag  och efter det följde en fortsättning som vi fortfarande  är igång med. Vi planerar samboskap men först är det två hus som ska säljas, både hans och mitt för vi vill börja om helt från början med nytt.

Det första vi ska göra  sen är att skaffa en gemensam bebis.. dvs en hund. 

Några andra bebisar är vi för gamla för eftersom vi är i 60 års åldern.

 

 

 

 

Men för kärleken är man aldrig  för gammal. 

  Jag är väldigt tacksam att jag tog mig samman och började på kursen, annars hade jag kanske fått fortsätta mitt liv som singel  för alltid.

Kram till er alla och till Ez och tack för lyckad spådom

M
1 Agnes:

skriven

Grattis, grattis!

Själv inväntar jag min ryske oligark!
Givetvis så sätter jag ribban högt, med tanke på de krav jag har på en man...

Skall jag ge upp min frihet o mitt singelliv för en man...ja, då gäller det att han har de "resurser" jag kräver av en man!

Kram!



2 Mamman som varit med från början :

skriven

Åh så glad jag blir att läsa detta inlägg!!! ☺️❤️ Det riktigt pirrar i min mage av glädje för din skull!!! Härligt!!!☀️

Esmaralda ❤️🙏 jag undrar om du kan se om det finns möjlighet för mig inom nära framtid att öka upp den delen av min tjänst som jag arbetar med min ”nya” utbildning som jag brinner för - och då minska ner på den delen av min tjänst som jag är anställd inom min gamla utbildning, den som jag i grund och botten länge känt att jag är utbränd i?

Nu är det 80/20 men skulle åtminstone vilja ha 50/50 för att känna att det är hållbart ❤️

Ser du Es om det finns möjlighet att få igenom detta hyfsat snart, kanske lagom till kommande termin?❤️❤️❤️

Svar: Att du ökar på ena håller och minskar på andra, så kommer det att bli......det blir 50/50 och en dag kommer du att syssla helt med bara det du vill.... kram :)
Esmaralda

3 Bubbel:

skriven

Hej, är det för att han finner mig oattraktiv som han inte vill kyssa mig?

4 Mim1s:

skriven

Hej!

Hösten är snart här och jag hoppas att den kommer med någonting bra. Finns det något hopp för mig??

kram

5 Linda N:

skriven

Vad härligt! Stort grattis!❤

6 Jossan :

skriven

God morgon! Dags att ta dig till gymmet. Det blir sista torsdagsträningen fram till v44 när det är lov igen.

Igår fick jag åka och få i ordning på klassrummet. Så några timmar på skolan blev det. Tyvärr får man inte räkna det som komp.. Imorgon ska jag dit igen och ska fixa det sista. Jag har äntligen fått ett skrivbord eller ja får plats med det. Måndag börjar allvaret men är inte redo med tidiga morgnar..

Inatt drömde jag om J. Jag förstår inte varför jag gör det.. när kommer vi ses så vi kan lägga allt bakom oss? Vi verkar ju inte klara med varandra... förstår inte varför han alltid kysser mig i drömmarna... Dröjer det innan vi ses igen?

Kram

7 Susan:

skriven

Så härligt ”M”, som vanligt jätteroligt att läsa om spådomar som förverkligats. Något av mina har oxå stämt men väntar fortfarande på min prins o halva kungariket😍

Kram❤️

Svar: Det kommer.. du väntar inte förgäves... kram
Esmaralda

8 Kulla:

skriven

Åh, vilken underbar läsning💕.. ja med vin🍷👌.. kan allt hända.
M lycka till nu med samboskap, kärlek och ”bebisen”🐶.
Min önskan är ju även den samma, hoppas att jag får skriva min blogg💕.. även om jag då är 90 år😂🤪.. vilket jag verkligen hoppas att det sker 40 år tidigare😜... kram

Svar: Det kommer hända dig också och efter att du fyllt 90.... nä nu skojar jag lite... lååååångt innan 90 blir det... kram :)
Esmaralda

9 Solen:

skriven

Grattis M till att du har hittat kärleken! Det är alltid lika härligt att läsa om sådana berättelser där spådomen har slagit in. Och fast jag har läst det flera gånger och även själv har spådom som har slagit in tycker jag ändå varje gång att det är så fantastiskt att det faktiskt fungerar. Att det är möjligt att se in i framtiden. Magiskt!
Fråga till dig Esmeralda - kommer jag att flytta nästa höst?
Ha en fin dag! Kram ☀️

Svar: Den möjligheten är stor.. kram :)
Esmaralda

10 Rosa:

skriven

Hej!
Åh vad härligt M. Kärlek är ju underbart att finna. All lycka till er.

Och Es... då blir ju min fråga hur jag mäter min stora Kärlek? Vad kan jag göra för att komma närmare den? Det här dejtandet har gett en massa tokstollar. Det är bara en av dem som varit riktigt bra, blir det en återförening med honom nästa helg? Är han mer redo nu kanske...

Härligt med lite svalkande regn inatt
Kram

11 Nettan:

skriven

GRATTIS M, njut!

12 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.
Åh grattis så mycket till M! Blir så glad över de alla som träffar kärleken.

Es, du har ju sett att min kärlek inte är från samma stad. Lite oklart hur vi möts men skulle chanserna öka om jag flyttade till en annan stad? Tänk om jag sitter här och ”väntar” i alla år?

Eller ser du att mötet sker här i min hemstad?

Kommer jag att få möta hösten själv eller kommer en kärlek till mig i höst?
Kram

Svar: Mötet kan ske i din nuvarande hemstad... ha ögonen med dig när du rör dig ute bland folk.. kram
Esmaralda

13 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Ett så romantiskt möte, som vilken Hollywoodfilm som helst! Jag var aldrig pirrigt kär i min man, det var mer en känsla av att äntligen hitta honom.

Ser du, Ezmeralda, om det är någon mening för oss att längta efter fler barn? Ska vi lägga ner det projektet eller finns det någon själ som väntar??
Stor kram

Svar: Först kanske nu ska göra vad ni kan... och lyckas inte det.. lägg ner det.. runt 55-60 % chans att det blir ett barn till.. kram
Esmaralda

14 Mt:

skriven

Hej!
Stort Grattis till dig M❤

Vad händer för mig i höst på jobbet? Får jag en ny tjänst?
Kram!

Svar: Ja något nytt ser helt klart ut att ske.. kram
Esmaralda

15 <3:

skriven

Hur stor är chansen att dejten blir av på fredag?
Han har skickat blommor 🌸
Kram

Svar: En god chans.. kram
Esmaralda

16 Jennifer:

skriven

Hej! Hurra och grattis till kärleken! Förresten, det verkar som om väldigt många möter sin stora kärlek först på äldre dagar, varför är det så?

Fina Es, ser du ännu att jag har chans att möta någon romans nu i augusti?

Svar: En del har hon gift sig med sin ungdomskärlek.... och det är rätt typiskt att när barnen flyttat hemifrån så separerar man.... du har hela tiden chansen att möta någon... detaljerna ser jag inte tyvärr.. kram
Esmaralda

17 Frida:

skriven

Wow så fantastiskt härligt att höra 😊. Smart gjort man kan ju inte sitta och vänta på så sätt hjälpte ju spådomen dig i rätt riktning. 😊.
Nu har jag precis börjat på nytt jobb förskola det är mycket nytt. Tror du jag kommer trivas? Det ligger så nära så det är så lyxigt och hon jag jobbar med är trevlig fast de har ett konstigt samarbete avdelningar emellan fördelen är att jag som person är lätt att samarbeta med... tycker iaf jag. 😂😂.
Ha det gott
Kram 💛💜💛

Svar: Det ser positivt ut med jobbet och visst är du lätt att samarbeta med.. kram :)
Esmaralda

18 Linda:

skriven

Så härligt att höra om kärleken! Njut av den!

Själv tycker jag det är svårt att lyckas stöta på någon som inte är upptagen på annat håll...Kanske det är den gyllene medelåldern som hägrar :) de flesta är gifta med familjer och barn. Separerade singelmorsor, som inte vill ha fler barn, är inte så heta känns det som :) Nåja, kanske det händer en vacker dag. Drömmer ännu om de blåa jag stött på tidigare, stöter jag på dem igen, så tar jag chansen (förutsatt att de är lediga förstås :) håller mig lååångt ifrån upptagna män, innebär bara problem!

Ha en fin dag alla!

Svar: Visst händer det.. den som är menad åt dig är också vikt åt dig.. och era vägar kommer att korsas... 100 % säkert... kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Åh grattis M, vad underbart att höra att din spådom slog in o du träffade kärleken. Lyvka till med försäljningen av husen o skaffandet av bebis ;).

En annan väntar ju ickså på kärleken o kan tala om för honom att han aldrig jan be om min hand av pappa... Pappa dog igår kväll på sjukhuset :,(. Mamma var där, han ropade till o sen blev det lugnt... Vem kom emot honom o finns det nåt han vill säga redan nu åt oss? Jag hoppas så att jag ska känna av hans besök, för han kommer väl på besök o att han vakar över barnen. Så ledsen...

Oberoende så går livet vudare o det är en del praktiska arrangemang som ska skötas. Tur man kan hjälpas åt. Mamma är såklart ledsen över att pappa gått bort, men också lättad, inga smärtor finns mer...
Kram Skorpan

Svar: Ja, ha fokus på den lättnad ni känner och glädje över att din pappa inte har ont. Nu är han frisk och utan smärtor . Han är tillsammans med de som gått över före honom. Visst kommer han på besök till dig men först behöver han nog bo in sig lite i det nya.. han kommer vaka över dig och hjälpa dig... styrkekram
Esmaralda

20 Åsa:

skriven

Åh vad underbar kärlekshistoria Dagens Gästbloggare!
Lycka till o tack för denna historia.

Hej E! Känner du fortfarande att c pengar kommer iår.?
Kram Åsa

21 Jas:

skriven

Underbart! Tack för att du delar med dig! Att börja sin dag med såna här inlägg är ju oslagbart, det sprider verkligen glädje och hopp!

Kramar ❤❤❤

22 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser jag ut att möta kärleken via jobbet? Eller utbildning?
Kram

Svar: Det kan vara men jag är inte helt säker.. kram
Esmaralda

23 Moss:

skriven

Hej Esmaralda.
Om han och jag fortsätter ser du umgänge mellan oss ? så skulle jag vilja att det blev något seriöst av det.
Ser det ut att kunna bli något riktigt seriöst av det hela igen med honom?
Kram

24 Skorpan:

skriven

Tack Es <3!
Tog mig till jobbet o hämtade mina jobbsaker o sitter nu på ett café’ vid havet som jag aldrig förut besökt. Tyckte det var läge med en paus.. Tur att det inte är brådis på jobbet. Undrar hur de eventuellt tar emot en ledigansökan, om det behövs, nästa vecka då vi har ett tvådagars möte. Finns det förståelse? Jag är ju inte viktig där, det arbete jag ska göra kan jag göra på baden av protokollet som skrivs så..
Kram Skorpan

Svar: Ja jag tror nog att man kan visa förståelse även om det suckas lite.. kram :)
Esmaralda

25 Skorpan:

skriven

Tack Helena Ir!
Kram Skorpan

26 Tildis:

skriven

Vad roligt! Stort grattis till dig och den stora kärleken!

Om en vecka börjar jag mitt nya jobb och med det en ny resa i livet. Kommer jag trivas ich prestera bra? Kram

Svar: Ja det kommer bli bra.. du har så mycket att ge... var dig själv och ta för dig . kram :)
Esmaralda

27 Hopp:

skriven

Hej!

Finns det något hopp om att hösten kommer med någonting nytt, positivt, glädjande??

kram

Svar: Absolut.. gör bra planer.. kram
Esmaralda

28 Eveline:

skriven

Hej esmaralda. Ser du om jag kommer jobba och studera snart? Kommer jag klara av att balansera de två plus umgås med min pojkvän?

Ha en trevlig dag!

Och härlig historia M

Mvh Eveline

Svar: Du kommer klara av det och glöm inte att satsningen på dig själv är den viktigaste och den du ska ha högst prio på.. kram :)
Esmaralda

29 DD:

skriven

Hur kommer vår dejt gå på lördag?

30 Moss:

skriven

Hej Esmaralda.
Om han och jag fortsätter ser du umgänge mellan oss ? så skulle jag vilja att det blev något seriöst av det.
Ser det ut att kunna bli något riktigt seriöst av det hela igen med honom? ❤️❤️❤️
Kram

31 Ia:

skriven

Hej
Grattis till kärleken! Man blir så glad när man läser och att en spådom kan slå in.

Jag väntar på min kärlek 💘 och undrar om det finns några kännetecken el så kring kärleken..? Hur kan vi mötas?

Kram

Svar: Ni verkar mötas på något som är arrangerat.. kan vara en fest eller något annat.. kram :)
Esmaralda

32 Virrhönan:

skriven

Till Skorpan...
Jag beklagar sorgen och skickar dej massor med Styrkekramar ❤️❤️

33 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Men så härligt M ! Underbart med kärlek i "vuxen" ålder Stort lycka till och tack för att du delade med dig <3 Nu ser jag ännu mer fram emot Nettan spådom i höst ! Tänk om man kunde få sån hjälp med detaljer kring det kommande mötet Ja jag skulle nog tillochmed kunna börja dreja krukor om så måste :-)

Här drog åskan blixt och dunder fram i natt ...så sömnen vart som den vart .
Idag åker yngsta sonen tillbaka till studierna i Karlskrona ...och saknaden kommer bli stor .

Kram Anki med flock

Svar: Hos mej åskade det lite igår kväll o jag satt ute i fåtöljen och njöt.. bättre än film minsann !! Men idag verkar dig bli en lika varm dag i alla fall.... tänk på att sonen har det bra och det går fint för honom..snart drar också min tillbaka till Stockholm.. kram :)
Esmaralda

34 Lotta:

skriven

Grattis M, vad roligt.

Jag hoppas fortfarande....ger aldrig upp tanken på tvåsamheten iallafall även om åren går. Undrar om mitt liv reder ut sig nu efter semestern med framförallt jobb.

Kram L

Svar: Det kommer reda ut sig och kärleken kommer.. helt säkert... kram :)
Esmaralda

35 Helena Ir:

skriven

Grattis M,till kärleken..helt plötsligt så händer det :)!
Lycka till med livet,du och kärleken,och givetvis med er "babies"..

Skorpan,<3 stor kram! Tänker på dig!

Idag fyller min äldsta dotter år..det tråkiga är att hon knappt har någon kontakt med familjen alls..det lilla med mig. Kan man tappa huvudet så,av kärleken..känns inte bra!!
Min erfarenhet i detta gör sig påmind..

En kärlek ska vara sund,och man ska må bra..allt annat är spilld livskraft!

Kram

Svar: Exakt som du säger och en dag inser dottern detta också.. kram :)
Esmaralda

36 Hedwig:

skriven

Vad kul. Grattis!

37 Anna.L:

skriven

Hej! Jag vill möta någon som är snäll och pålitlig. Någon som verkligen bryr sig. Hitta en partner känns svårt, men kan du beskriva några tecken på att jag mött rätt person när det sker? Var? Kram

Svar: Ett tecken är att han har förmåga att lyssna.. det märker du snabbt.. ett annat tecken är att är intresserad av dig och ställer frågor... en varning för den som mest pratar om sig och sitt.. kram :)
Esmaralda

38 Dalkulla :

skriven

M- Grattis till din / er kärlek. Det är roligt att läsa när någon till slut träffar rätt och, det blir bra. Hoppas ni får ett långt härligt liv tillsammans.

39 EPM :

skriven

Så härligt att läsa M!
Jag är så glad för din skull!❤️

Dissade J order igår! Är nöjd.
Men, det är svårt...
Jag är så arg på honom

Jag önskar att någon skulle kunna distrahera mig...

Kram

Svar: Börja med att distrahera dig själv.. håll dig sysselsatt.. och så småningom kommer någon annan.. kram
Esmaralda

40 Berg:

skriven

Grattis till kärleken!
Och roligt att läsa hur alla tre spådomarna kunde förutse detta.

Es, valet som du såg skulle komma i närhet har nog dykt upp. Min dotter fick ett oväntat erbjudande. Och det känns som om det här är en möjlighet för henne, som var menad att vara. Vi kommer att försöka trixa och hjälpa henne, så att hon kan gå på sina träningar. Hennes pappa har än så länge bara varit tyst. Kommer han bli ett problem även i detta och hindra henne? Hur ser det ut tror du?
Ha det fint i söder! Kram

Svar: Han kan vara negativ men det är ju inget nytt.. dock tror jag inte han blir något oöverstigligt hinder.. kram :)
Esmaralda

41 Lydia:

skriven

Jag undrar om kärleken kommer till mig också. OM jag ska gifta mig ? kram och tack så mycket

Svar: Nej tyvärr så det inte ut som om du kommer gifta och mest troligt blir du särbo och eftersom detta kommer funka bäst.. både du och din tillkommande är väldigt envisa och var och en vill ha det på sitt sätt.. och särboskap inser ni funkar allra bäst.. kram :)
Esmaralda

42 Michaela:

skriven

Åhh vad härligt att höra! Stort grattis! Våra spåkärringar vet vad dom pratar om :) Hoppas jag får gästblogga om detta snart. Ibland när jag riktigt slappnar av så kan jag nästan "känna" min soulmate. Eller så är jag galen😄 Kram

Svar: Inte är du galen inte.. du vet och kan känna att han är på väg.. kram :)
Esmaralda

43 Skorpan:

skriven

Tack Virrhönan!

Jag är tacksam, o förvånad, över det stöd som jag får via bloggen!
Kram Skorpan

44 F:

skriven

Stort grattis m, idag har jag varit på ett möte, det är blandade känslor, på tisdag är det mitt första grupp möte, fattar inte hur jag ska klara detta? Kan du se hur det kommer gå?

45 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag kan tänka mig det, att det suckas.. Nå en till orsak att byta jobb ;), verkligen. Två ansökningar skickade igår, huruvida det finns nån chans på dem återstår att se..
Bedövar mig kaffe o munkar.. Inte det bästa, men jag hör ju inte till typen som svälter sig då det är svårt.. Tyvärr..
Kram Skorpan

46 Linnean 🌸:

skriven

Stort Grattis till M! Lycka till med kärleken!

En stor Kram till Skorpan!

/Linnean 🌸

47 sus:

skriven

hej
härligt med kärlek.....
Grattis....
här är de som vanligt.....
love sus

48 Smulan..:

skriven

Grattis till kärleken.
Blir det lugnare kring stora snart. Eller är det först vid medicinering som det vänder?
Blir det bra om vi åker till Göteborg?
Tacksam för svar orkar snart inte mer..

49 Pia1:

skriven

Åh grattis!! Man blir så glad när önskningar går i uppfyllelse 💖

50 klara:

skriven

Vad roligt stort grattis M:)

Es Ser du vem min rätta är och hur vårt möte sker?
kram

51 Jossan :

skriven

Gud vilket pass! Trött som bara den.
Ska snart åka och äta bärbufé mums!!

Inatt drömde jag om J. Jag förstår inte varför jag gör det.. när kommer vi ses så vi kan lägga allt bakom oss? Vi verkar ju inte klara med varandra... förstår inte varför han alltid kysser mig i drömmarna... Dröjer det innan vi ses igen?

Kram

52 Mee:

skriven

styrkekramar skorpan<3

53 Louise:

skriven

God eftermiddag
Igår mejlade jag till min VFUlärare att jag inte kan hålla på med att vara vikarie längre och att jag är redo att göra mina två sista VFUtillfällen.
Verkar som jag träffade rätt kvinna igår...ja rätt förskolechef som är beredd på att hjälpa mig att klara mina två sista praktiker.
Jag fick svar från min lärare att hon förstår min situation och att hon ska kontakta prefekten nästa vecka när hon kommer tillbaka från semestern och då blir jag kontaktad av någon av dem och sen blir det en massa möten igen. Men det får gå eftersom jag måste göra klart min utbildning.
Blir vi Godkända i examensarbetet vilket jag hoppas så har jag bara dessa två sista praktikerna kvar sen är jag ju klar.
Nu ska jag bara får skolan att godkänna att jag får göra mina två sista VFUer på antingen förskolan i Lund(om jag blir anställd) eller på förskolan som förskolechefen erbjöd sig.
Jag är jättetaggad om jag får göra detta och jag vet att får jag all den hjälp jag behöver så kommer jag att klara VFUn galant.

Kommer jag bli klar med min utbildning detta året? Och kommer skolan godkänna förskolan som erbjudit mig hjälp? Det skulle vara jättebra.

Ha en fin dag och tacksam för svar Kramar

Svar: kanske inte allt men något av det verkar ändå falla på plats.. kram
Esmaralda

54 Fanny2:

skriven

Grattis till kärleken! Kul att det var just vinprovning som förde er samman, härlig hobby... Våra spåtanter är duktiga på det de gör så att spådomarna slår in förvånar mig inte. Önskar er all lycka i världen med kärleken, huset och bebisen. Det kommer att bli så bra. 💜

Es, tror du att han börjar bli mer intresserad av att ta upp kontakten med mig igen trots att det slutade som det gjorde? Vad ser du om honom?

Till Skorpan: många styrkekramar till fina dig. Tänker också på dig.

Kram

55 Hönan:

skriven

Grattis M! 😃

Skulle assistentjänsten kunna vara ett jobb för mig närmsta tiden? Eller om vi kan få till något annat? Bör jag bjuda på lunch? Kände mig lite pinsam igår när vi pratade, fick inte alls sagt det jag ville.. hoppas jag inte sumpade mina chanser där för att hon tyckte jag var konstig haha.

Kram

56 Nelly:

skriven

Ljusnar det på jobbfronten för mej snart eller krävs en flytt tro?

Svar: Nytt jobb kommer.. sök i lite större område.. kan bli en flytt i samband med detta.. kram
Esmaralda

57 Undris?:

skriven

Grattis M:)

Ser du något positivt som händer mig i år Es?
kram

58 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag blev orolig helt plötsligt,

Träffade mitt ex syster för en tid sedan. Gillar henne och hon blir ju faster till min son.

Jag sa något med att jag inte ville ringa exet då som blir hennes bror när han var med sin nya tjej för det känns som om jag stör.

Sen ångrade jag mig jätte mycket nu i efterhand
Nu kanske hon tyckte att jag var larvig? Att det var fel eller att jag är omogen?
Ser du om hon tycker något negativt om mig? Eller att hennes man gör det?
Tyckte den det var fel sagt?
Kram

59 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du mer umgänge mellan honom och mig? Kan det bli riktigt seriöst mellan oss igen? Eller har han inte dem känslorna?
Kram

60 susanneamalia:

skriven

God mitt på dagen ..
Nu är det nästan sista gången jag skriver från denna plats.. sååå skönt .. tjoohooo..

Till M..
Kurser är alltid spännande och att bryta vardagen med att gå en kurs .. lite ny input .. är såå kul .. intressanta nya bekantskaper och denna glädje att få upptäcka nya vinklar av livet ..
Vad klok du är som inte sitter hemma och ugglar..
Det gick ju superbra med kommunikationen och jag grattulerar av hela mitt hjärta så kul när två finner varandra ..
tycker ni är kloka som som säljer era gamla boenden och börjar från ny plattform .. det här kändes så bra .. kramar till dig/er ...

Jag har fått svar på varför denna varelse väcker mig på natten ..
Jag vet inte vem det är men det gör inget .. himlen universum är med mig .. är så tacksam ..

Glöm inte att tacka för era visioner och drömmar .. befäst dem i universum tacka änglarna för att de hjälper dig att göra din dag fantastisk .. se det vackra och allt gott kommer till er ..
Jag vill ge så mycket till alla och helt plötsligt händer det .. allt går i lås och alla hjälper till .. drömmar går i uppfyllese... magi .. quantfysik ... quantmateria.. vätskor bildas ben bildas och skänk kärlek till cellerna ... för då bildas allt i din kropp med kärlek ..
Detta kom Einstein på och bildade en formel för det han hade upptäckt .. men egentligen hade Columbs och Newton redan bildat formel för detta på 1600-talet och innan Jesus födelse vandrade människor till tempel där de slappnade av och dyrkade guden Hypnos .. man satte sig själv i ett hypnotiskt tillstånd .. där man kunde ge kärlek till kroppen och på så sätt låta den återgå till ett ursprungsläge .. och därmed började kroppens egen läkningsprocess..
magi inga läkemedel bara kärlek ... i quantmateria ..

jag har aldrig känt sådan glädje .. bara kärlek och magi .. önskar er på bloggen en fin dag.
alla bloggdjur en magisk glad glädjedag .. i dag har lilla Saga (katt) beställt räkor .. till middag .. EllaBella och jag var och nattbadade i går .. fantastiskt tyckte vi ..

till Esmeralda njut av dagen och fyll dina celler med kärlek från universum ... hälsa din fågel och MG naturligtvis .. kramar <3






Svar: Jag är så glad för din skull... och jag kan berätta att jag nyss fyllt på i fågelbadet IGEN.. de plaskar o badar och spiller ut :) MG skickar massa pussar.. kram :)
Esmaralda

61 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att träffa en man jag blir tillsammans med? Lever familjeliv med? Och flyttar ihop och allt?
Är det långt borta?
Kram

Svar: Allt det där kommer.. säkert som amen i kyrkan.. jag kan bara inte se när.. kram
Esmaralda

62 Shirin :

skriven

Åh vad glad jag blir av att läsa detta! Grattis till kärleken M!!!

Fina Es, ser du något om min kärlek..Hur träffas vi, i vilket sammanhang ?? Kan jag göra något för att påskynda mötet.. som M tex..

Massa kramar

Svar: Nej något sådant ser jag inte för dig tyvärr.. kärleken kommer när den är redo.. kram :)
Esmaralda

63 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att få möta hösten ensam? Eller kommer en kärlek i höst?
Kram

64 Norrländskan :

skriven

Man blir ju alldeles nykär bara av att läsa, grattiskram "M" ❣

Så härligt att ni är så många som trillat dit för rätt person på sistone. Blir genuint glad av att läsa :)

Ser något litet av pirr infinna sig snart för mig med? Något särskilt jag ska ha uppsikt över?

Kram och må gott vänner, solos som i partnerskap!

Nu ska valkarna "rastas" på nudist beachen härintill! Jo, jo...

Svar: Ha bara ögonen med dig... börja prata med de som verkar lite mysiga.. det kommer falla sig helt av sig själv.. ha ett härligt nudistbad och valkar mår bra av att vistas i det fria har jag hört :) Kram :)
Esmaralda

65 Lenafena:

skriven

Lyckliga du! Grattis!!!!! Det är fint att se att många blir kära. Jag har varit redo för en ny kärlek i många år nu men kan mannen ha skjutit upp mötet månntro tex genom att inleda en annan relation????? Orkar jädrar i min låda snart inte vänta längre!!!!! Kan du Ez ge mig någon hint VARS han är????? Jag skulle möta honom när jag minst anar sa du....

Svar: jag tycker också att han borde ha kommit vid det här laget .. men han finns lika tydligt som någonsin i din framtid så kommer, det gör han.. kram :)
Esmaralda

66 Drutten :

skriven

Grattis M så underbart!!

Kärleken är fantastisk och at få hitta den senare i livet är jag tacksam för. Så njut.

Hoppas ala som väntar snart finner.

Kram Drutten

67 Pernilla:

skriven

Hej!

Härlig historia🙂

Jag vill klättra i karriären och kämpar för att visa framfötterna, men det känns som om jag bara är luft eller genomskinlig. Kommer någon chef någonsin lägga märke till mitt utvecklingsarbete?

Mvh/Pernilla

Svar: Jadå, ge dig inte utan fortsätt längs din väg och ta för dig, det kommer uppmärksammas.. kram
Esmaralda

68 Mikaela :

skriven

Hej!

Har min kille någon annan han prata med / intresserad av ?

Kram

69 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Är det henne han var sina kärlekskänslor för?
Har han kärlekskänslor för mig?
Kram

70 Skorpan:

skriven

Tack Linnean, Mee, Fanny2!
Kram Skorpan

71 kicki:

skriven

Hej Es

Ser du mig i ett fast förhållande med någon speciell snart?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: