Magiska stunder.....

I går åskade det här hos mig. 

Lite regn kom också. 

Ni minns kanske att förra sommaren slog  blixten ner här hos mig och slog ut ALLT från datorer & skrivare  till vattenkokare  & grästrimmer… you name it och det dog, knall och fall.

 I går när åskan drog in var jag i färd med att  sortera gamla krukor på baksidan av huset.

 

Himlen mörknade och innan första knallen kom så knackade någon mig lätt på axeln och jag for runt – och där stod pappa.  Som alltså gått över till andra sidan för många år sedan.

Han såg bestämd ut och pekade in mot huset.

Så klart han hade rätt och jag släppte vad jag hade för händer och for in och drog ur alla kontakter.

Här ska  vi minsann inte gå igenom  nya sviter av vad åskan kan ställa till med.  Basta.

  Så tittade jag ut genom fönstret och där  ute på det som en gång varit en gräsmatta satt min koltrast och spanade in mot huset,

 

 

Han påminde om mer vatten i fågelbadet och jag rusade genast efter en tillbringare och tankade fatet fullt !   Det är många viljor som ska tillfredsställas !

Under tiden promenerade fågeln vid min sida och såg lite viktig ut.

Koltrasten har med min bror att göra.. min afrikanske bror som gick över nu i sommar och det är en sådan tröst med den lille fågeln som tittar till mig flera gånger om dagen.

Häromdagen till exempel så satt han utanför på fönsterblecket och kikade in på mig.

I säkert fem minuter .. oavbrutet !

 // Här dricker o badar både det ena och det andra //
 
// Man undrar om det nånsin  igen blir en gräsmamma av detta... 😱 //
 

När det åskade som värst.. och det var inte särskilt mycket kan jag säga… så fick jag syn på något vackert som liksom tog andan ur mig och jag blev alldeles mjuk i hjärtat.

På  min lilla grusväg kom ett följe  från en svunnen tid.. kanske från 30 talet.

Det var mamma och pappa, tre barn i varierande åldrar och mormor eller farmor. 

De  hade  badkläder från en svunnen tid  och de drog en liten träkärra med filtar och handdukar och en gammaldags ljusblå väska där flaskhalsar stack upp. Säkert hemgjord saft.  

Den yngste pojken hade en boll under armen och den lite äldre hade en egenhändigt snickrad båt i sin hand. Flickan höll den äldre kvinnan under armen.  

De var på väg ner till stranden.

 Himlen var mörk och det regnade och åskade men runt dem var det som en bubbla… och solen lyste på dem där de gick.

 

Jag satte mig försiktigt ner i min fåtölj på verandan och följde dem med blicken. 

En genuint glad  familj, som var på sommarnöje och skulle tillbringa dagen på stranden.  Jag tittade efter dem tills de försvann  runt kröken ner mot stranden.

 

 

Och då  började jag fundera på det här med tid.. och vad som är i nuet och inte är i nuet.. om det kanske finns två eller massor av ”nu” samtidigt.. ja, sånt tål att tänkas på !!

 

 

När kvällen kom fick triggerfingret fart.

Det händer ju då och då som bekant. 

Jag har ju redan bokat  in min vistelse i Toscana till våren.. 6 veckor… men nu bokade jag Jerusalem i januari. Jag har varit i  Israel men aldrig Jerusalem så nu  var det dags.

 

 // En av de där balkongerna har jag bokat in mig på... hoppas jag.. man vet ju aldrig hur det blir i slutänden//

 

Söker man så finner man och jag hittade precis den sortens hotell jag vill ha.. mitt i smeten vid marknadsplatsen.. litet hotell & äldre byggnad.. med AC, bra internet  &  pentry och med balkong ut mot stan.

Lite tjo flöjt måste det vara  och inte alltför stillsamt

 

Bokat och klart !!

 

Fast först av allt blir det ju till Värmdö.. nästa månad !!

Och jag ser fram emot att möta er som bokat..... och personligen få överlämna talisman och lite magi 💓

 

 

 Lite kul var ju att barnbarnet Ozzy skulle överraska genom att betala  in familjens räkningar och loggade in sig rätt men betalade inte lika rätt.. nåja, man kan inte begära allt av en 8 åring.. tanken var god...😅

Kram & kärlek

1 Lilla M:

skriven

Kära Es! Finns det en möjlighet att jag blir gravid med honom? Kram

2 Tingeling:

skriven

Hoppas vi får blixt och dunder här med snart, inte i kväll dock för då ska jag på diggiloo men där emellan går bra 🙂 mulet är det men fuktigt.

Roliga resor du ska göra! Ska bli roligt att följa faktiskt!

Gillade förra inlägget. Upplevelse istället för prylar försöker jag leva efter. Har bara några saker till jag ska köpa till hemmet innan jag är färdig och det är dem större dyrare. Men jag har en plan för det. Jag försöker leva i nuet och acceptera och vissa (ex jobb) försöker jag förändra. Jag är så kluven hela tiden. Jag vet på ett ungefär vad jag vill men inte exakt och inte hur jag ska komma dit. Jag vet inte vilken utbildning jag vill gå. Eller om jag ens behöver gå hel utbildning kanske räcker med vissa kurser? Jag är ju redan tre yrken 🤔
Funderar vidare.

Men vilket fint hår ditt barnbarn har! Drömhår!

Trevlig torsdag!

Kram!

Svar: Bra,, du har startat en bra process kring dig själv.. fortsätt processa kring hur du ska ta dig dit du vill och du kommer kunna göra upp en bra handlingsplan.. kram
Esmaralda

3 <3 😓:

skriven

Godmorgon kära Es hur ser barndoms vänskapen ut för framtiden efter att jag förklarat sagt en del som sårat mig genom åren ? Var ärlig och sa att H saknar en del sociala koder som vi andra har. Och att hennes tänk med pengar är helt tokigt och gör mig ledsen. Hur hon kan dra upp att det kostar hennes fru att hämta henne när hon träffar mig och K sina bästa vänner. Det kostar för oss med att ses. Är inte Hanna som har det knapert av oss. Är ju inte som ett jobb att man får betalt för att träffa sina vänner. Hon kan ta bussen eller köra själv som alla andra.Både jag och min andra väninna blev sårade under resan att hon är så snål och bara vill sko sig själv. Betalar knappt det hon måste. Som du skrev tidigare har hon utvecklat en mani med pengar som inte är sund. Hon är en fin vän men droppen rann över förra veckan efter 34 års snålhet. K och mina föräldrar håller med mig i detta och säger att Hanna utnyttjar jag och att det var bra att jag sa till efter alla år. Men det värsta är att jag inte tror att hon förstod alls. Vi har inte hörts av efter jag tog upp hur jag kände på ett sätt kändes det skönt att rensa efter alla års irritation.
Kram

Svar: Nej, hon förstod inte alls... hon har ingen riktigt självinsikt... kram :)
Esmaralda

4 Ester:

skriven

God morgon Ez!

Kommer jag kunna ta mig vidare även från den här senaste arbetsplatsen?

Kram

Svar: Ja det kommer du att göra.. när tiden är inne.. kram
Esmaralda

5 Camilla:

skriven

Det har hänt nåt otroligt skrämmande, jag har varit så i panik, rädd och orolig, nån han tagit från mitt konto över 100e, nu är mitt kort spärrat jag har en liten summa att leva med som jag måste gå till banken för att få ut! Jag vet inte hur det kan ha hänt, nån ha tycks tagit bankkortets uppgifter på nåt sätt, det är så skrämmande att sånt här kan hända... Idag blir de då polis o bank, en massa rännande, och med mitt fortfarande sjuka ben... Har du nån syn på hur det kunde hända kära Es?
KRAM

Svar: Ja det här var inte bra.. jag ser inte hur det hänt.. men det kommer inte att hända igen.. kram
Esmaralda

6 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Sedär ja, vad trevligt! Hoppas det ser lika fint ut som på bilden.

Es, Är han seriös med mig? Eller kan tänka sig satsa seriöst med mig?
Kram

7 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Lite oska har varit nödvändigt så kvavt det är, bra flottig känner man sig...
Så söt och duktig barnbarnet är,

Ser flytten till Örebro ut att ske i år eller under nästa år? Eller kan den dröja längre?
Ser du samboskap för mig?
Kram

8 Helena Ir:

skriven

Vad härligt med din pappa som finns där och knackar dig på axeln..det önskar jag att min pappa också kommer göra så småningom. Fågeln som kommer med hälsning från din bror..fint och tröstande! Familjen från 30 talet..det hade jag velat se.. :)

Och att resa..det vill jag så mycket mer..kanske det växer ut ett triggerfinger på mig också..ett sånt finger som letar efter lite nya resemål..utanför de vanliga. Saknar Rhodos just nu..men det har ju också med Maria i receptionen att göra..måste skriva till henne,kom jag på :)

Och så måste jag berätta..att helt plötsligt igår kom jag på vilka ord jag skulle skriva till en kär person i familjen..och svaret som kom i morse..ett stort hjärta. Så det är nog mest solsken i mitt eget hjärta idag :)

Tänker att jag nog inte gör så mycket idag..hämtar ut ett paket och inte så mycket mer..känns som jag svävar fram av lite lycka :)

Ha det så gott!
Kram :)

Svar: Ordens om du kom på att du skulle skriva... man bär så många svar inom sig och kan man bara lyssna till sig sig.. så kommer man rätt.. i olika sammanhang.. kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Vilken tröst det måste vara att kunna se de sina som gått över, tror jag. Din bror kanske du kommer att se, sen när tiden förflutit lite mer...

Ja finns det mera tid än vi känner till, en intressant fråga. Känner enbart av tiden här o nu o vill att den ska gå fort ;).För att jag ska komma framåt i livet... Fast vet ju inte om jag vill åldras, egentligen. Himla tur att jagkänner mig så ung o ser naturligtvis ung ut också ;D..

Åldern var på tapeten under vår tapaskväll o karlar, var ska singeln hitta en ;). Något som jag undrade över var, vilka kompisar det är som ordnar blind dates åt sina singelkompisar, för jag inte hört om ett enda sånt fall bland folk jag känner o inte har det hänt mig heller. Är det en myt, sånt sim man kan läsa omi tidningar?! Nåja, hur sim havervar det en trevlig kväll som känns av idag ;), som trötthet, inget behov av Treo, nehej..

Yngsta barnet fick nattgäst o de bäddade själva åt sig, för mamma var ju ett par steg borta så ;). Tur man har duktiga barn. Plötsligt kom det ickså en till nattgäst o då kan man väl säga att det var ”full house”. Just såna likadana kvällar hoppas jag på att orka ordna sen i framtiden, helst inom en snar sådan ;), tillsammans med någon..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Blinddates ordnade av vänner... visst existerar det men då vill det ju till att man känner två singlar som man tror kan passa ihop.. det detta är ju mer ovanligt att det finns två bra matcher i bekantskapskretsen.. kram :)
Esmaralda

10 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Blixt och dunder,nog hade du allt otur när blixten slog ner förra sommaren!
Så bra att din pappa kom för att påminna dig😊
Jag drar numera ochså ur alla kontakter ,man vill ju inte att ens elekronik apparater ska flippa ur och gå sönder.
Gillar inte alls åskan och känner mig otrygg när det åskar o blixtar.
Önskar då jag hade just honom att kura ihop intill o känna mig trygg med😊

Strandliv med solsken i åskväder..2 här och nuhändelser samtidigt som du säger..du får se så mångt och mycket..en fin gåva ..märker din vän då du "tittar ut i intet" och är mitt i ett seende..det tar väl bara ngra korta sekunder men ändå...?

Ha en fin dag!
Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Han brukar inte märka... bara i bland och då påpekar han det :) Kram
Esmaralda

11 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur troligt ser det ut att F och jag gör ett försök och flyttar ihop?
Kram

12 Skrållann:

skriven

Hej!
Åh så roligt att få följa med till Jerusalem. Det är alltid ett sant nöje att få komma med på dina resor genom bloggen. Själv trodde jag det skulle bli någon mera resa för egen del i sommar men det enda som verkar bli är en tur till Ullared och det är ju inte att förakta;)
Idag ska jag jobba efter en och en halv veckas ledighet...Det är nackdelen med att ha sin syster som arbetsgivare, det är svårt att låta bli att jobba när man vet att hon behöver hjälp?!
Har nu snart jobbat ett år hos/för henne och jag trivs men känner mig ändå osäker på om jag ska vara kvar eller söka mig till något annat. Kan du se något vart åt det lutar eller hur jag ska tänka?

Kram❤️

Svar: Ullared är minsann inte fy skam !! Känns som om du så småningom blir redo att söka något annat.. kram :)
Esmaralda

13 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner mig lite orolig/stressad.

Ser det ut som om han fortsätter med henne? Är det vad jag får räkna med?
Kram

14 Helena Ir:

skriven

Kom på att du skrev om det här med nuet..vad är nuet?
För något år sedan hade jag mycket känslan av att jag redan gjort det jag gjorde då,i nuet..som två eller flera nuet..på precis samma sätt..tål att funderas på :) Eller så gör jag det inte..funderar alltså..överhettad hjärna.. :)

Kram :)

Svar: Man hirrar lätt in sig i tankegångarna, men intressant är det onekligen... ingenting är som man tror... kram :)
Esmaralda

15 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Åh jag skulle så gärna vilja se mina föräldrar igen. Det är väl därför det inte händer kan jag tro. Jag känner deras doft ibland och det känns så varmt och gott. När mamma hade varit borta i bara sex veckor ungefär, hörde jag hur hon hojtade mitt namn, sådär som hon gjorde när jag inte hörde. Jag blev JÄTTEOROLIG för att hon inte hade det bra, att hon behövde hjälp, så jag hörde av mig till ett medium, som berättade starkt och inlevelsefullt om mamma och att hälsningen var att hon mådde så fantastiskt bra, hon var lycklig och hon hade fått träffa sin mamma som hon längtat efter så länge. Pappa, han busade lite för oss förut, men nu är det tyst. Ibland känner jag dock doften av hans fötter, den var inte helt angenäm. Där är min fråga :) Inbillar jag mig alla dofter jag känner som andra inte känner, eller är de verkliga? Är det så mina nära ger sig till känna???
Stor kram

Svar: Vi känner på olika sätt och du är helt enkelt doftinriktad i din känsla.. det är inte helt ovanligt.. och mediumet hade rätt.. din mamma har det så bra.. kram :)
Esmaralda

16 Jossan :

skriven

God morgon!

Ja träningen i morse blev inte av.. jag sov inte jätte bra inatt. Behöver mer än 5 timmars sömn om jag ska träna HIIT..

Igår blev det fredriksdal. Jag tyckte faktiskt inte den var super bra... Eva Rydbergs dotter försöker härma sin mamma jätte mycket. Sjukt tråkigt..

Idag ska jag träffa en kompis. Vi har inte setts på lääänge nu. Hon satt och hitta saker till min möhippa. Det roliga är att jag intw har någon att gifta mig med..

Ser du om jag kommer gifta mig och när det blir av?

Kram

Svar: Jag brukar också se teatern i Fredriksdal... men det blir nog inte i sommar.. och då är det kanske ingen förlust ! Du kommer gifta dig men jag ser inte när.. kram
Esmaralda

17 Helena Ir:

skriven

Alltså..jag skulle ju berätta att du var med i en filmsekvens i en dröm i natt,ja,du sa att du håller på att se över din blogg hur du skulle kunna göra den mer effektiv utan att du behövde skriva så mycket själv..Den skulle sköta sig själv mer..
Längre än så kom vi inte i diskussionen .. :)..och jag antar att det inte låg någon sanning i den drömmen..!?

Kram

Svar: Ha ha ha, nej, någon sanning ligger inte i detta... att jag är aktiv i bloggen och skriver själv känns viktigt.. kram :)
Esmaralda

18 Kulla:

skriven

Härligt med triggerfinger🛫👌.
Ozzy är en fin grabb, ❤️På rätta stället, allt kan ju inte bli rätt🤣.
Undrar hur min höst ser ut? Någon att mysa med💕? Eller? Kram

Svar: Hösten kan faktiskt bära med sig lite kärlek... du kommer i alla fall att röra dig nära någon.. du behöver ha antennerna ute så du lägger märke till honom. .kram
Esmaralda

19 Mimis:

skriven

Hej!

Jag är så rädd för åskan trots att jag bor i stan. Vill inte vara ensam när åskan går.

Något bra, positivt. glädjande på väg in i mitt liv???


Kram

Svar: Jag kan inte så någon olycka med dig och åska.. så oroa dig inte... det kommer positivt i ditt liv.. en hel del... kram
Esmaralda

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Gör jag rätt att besöka en skola för projekt i hösten så det kan stoppa all snacka om mig och T honom så behöver jag bara att träffa J honom och tar en fota för det ska bevisa.

Jag vet inte hur det ska slut snack om T men jag tror det är en lösning på såna problem att träffa J?

Så behöver få bara fotas...

Gör jag rätt besluta för det?

Ha det bra

Svar: Det känns kanske lite överarbetat ? Du vet själv hur saker och ting är... du kan säga det i ord och det bör räcka.. kram
Esmaralda

21 Milla:

skriven

Vilken förmåga du har att ta emot budskap, tror jag har det ibland men lyssnar inte alltid inåt.
Bra när barn lär betala räkningar i tid.
I går var jag hos en kille o åt räkor, drack vin. Är han en bra kille, kan det bli ngt el ska jag undvika?

Svar: Han är varken bra eller dålig... ta det för vad det är.. någon soulmate tror jag inte han är men det behövs ju inte heller.. man ska leva i nuet...kram
Esmaralda

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es <3

Kärlek till dig som ser till att fåglarna får vatten Du har en bra påminnare i din bror <3
Här har min "familj" utökats ju längre sommaren lidit..I början hade jag en padda som kom fram samma tid varje kväll och fick sig vatten på ett litet fat Nu har jag tre olika paddor och ngr grodor och fat utställda överallt Du får gärna skicka lite regn upp hit...fast gärna utan åska ;-)

Jag tänkte tanken när jag läste din kommentar ...detta om tiden Det är märkligt då det ser ut som om vi har parallella tidsrum... för inte är "dina " andar sådana som inte kommit vidare ?

Här fortsätter förkylnngen och hundarna får korta prommenader och lek o träning inne i ACns sköna kyla..

Kram Anki med flock

Svar: Dotterns väninna som var här häromdagen berättade att hon hittade en padda i sin skräplåda under sängen !! Hon bar ut den och den fick vatten men det var ju märkligt att den tog sig in dit i sovrummet ! Nej de jag ser har absolut inte fastnat någonstans.. jag tror faktiskt inte att man kan göra det... lutar mer åt parallella universum... fy för den lede med förkylningen.. ta hand om dig.. kram :)
Esmaralda

23 EPM :

skriven

Hahaha! Ozzy påminner om min son, oerhört hjälpsam och inkännande. Helt naturlig utan krusiduller. 😊

Nu åker jag hem till barnen, men de vet inte att jag kommer än. De tror jsg kommer ikväll.

I helgen ska jag vara onåbar för J, glesa ut. Vänja av både honom och mig från den täta kontakt vi haft,och bara ägna mig åt mina barn, vår festival i staden och att njuta av ledigheten.

Jag kanske inte ha brutit med J helt innan som andra velat. Därför jag gått tillbaka, för att beslutet inte har kommit inifrån mig... jag har vetat attt jag borde, men känslomässigt fanns det ett hopp. Nu börjar jag liksom nyktra till...
Det känns skönt.

Kramar

Svar: Bra, man får ta saker och ting på sitt eget sätt.. kram :)
Esmaralda

24 Sus:

skriven

Hej
Oj va magiskt....
Här är de lugnt ....
Love sus

25 Mn:

skriven

Han säger att han älskar mig och alltid gjort det, men varför väljer han att stanna kvar hos henne?

Svar: Jag vet inte.. men du behöver gå vidare.. med stora kliv.. kram :)
Esmaralda

26 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Igår nämnde du att jag skulle göra ett val till hösten ... ett val över något jag har funderat mycket på och att det blev mycket positivt. Jag undrar inom vilket område detta gäller - kärleken, jobbet eller hobby? Eller märker jag när det väl är dags? Hur vet jag att jag gör rätt val? Tack i förhand! Kram 🐝

Svar: Område ser jag inte, det får du själv känna in och det tror jag du kan göra.. och man kan aldrig i förväg veta så valet blir rätt.. men man kan tänka igenom och väga för och nackdelar och sedan fatta sitt beslut... kram
Esmaralda

27 <3:

skriven

Godmorgon kära Es gör jag rätt i att försöka med stora överraskningsresan till mamma och hundarna över jul ? Skulle hon vilja det ? Eller är det bättre att jag låter henne boka hotell och mys på spa i vackra Dalarna ?
Kram

Svar: Känn in vad mamma vill....jag får en känsla av att hon vill ha lite lugnt omkring sig vid juletid.. kram :)
Esmaralda

28 Dalkulla :

skriven

Tänkte på det där om att fastnar när någon har dött. Ofta kunde man höra Terry Evans hjälpa någon över till ljuset. Min äldste son brukar ofta prata om parallella världar. Väldigt fascinerande det där.

Det måste var mäktigt att har den förmågan att kunna se den familjen som var på väg till stranden, från en tid som för länge sedan passerat.

Idag är det lite svalare, tankarna far fram och tillbaka om jag ska ner på stan. Det är inte livsviktigt, men det behöver fyllas på i kylskåpet.

Fundera ett stund till och se vad jag beslutar mig för, eller jag tar det i morgon, hmmmm :)

Tack för svaret igår. Det värmde oerhört.

Kram!




Svar: Jag har aldrig varit med om en själ som fastnad...Terry och jag tolkar nog lite olika kring detta :) Kram :)
Esmaralda

29 Prinssesan:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det samboskap för honom och mig?
Kram

30 Helena Ir:

skriven

Tack!.

31 Lilla M:

skriven

Kära Es! Finns det en möjlighet att jag blir gravid inom den närmaste tiden? Vad är oddsen? Kram

32 Skorpan:

skriven

Nä det stämmer, hur hitta två sim matchar varann :D. Så svårt som det lverhuvudtaget är att hitta nån..
Kram Skorpan

33 A:

skriven

Vi har inte haft något regn på länge nu,värmen håller i sig.Läste att det skulle bli upp till 40 eller vaddet 50 grader till helgen i sydeuropa.Herregud stakarna som bor där nere.

Vad roligt att du skall resa igen skall bli spännande att följa er:)

Undrar om du ser något bra eller annat som händer mig den närmsta tiden?
kram:) Nu blir det ut på en lång promenix i värmen!




Svar: Känns som om du får en ide kring något du vill göra och en kompis hänger gärna på.. kram :)
Esmaralda

34 Michaela:

skriven

Fint att din pappa fanns där och att brosan tittar till dig också. Härliga resor att se fram emot!

Ls Shanti i ett saltbad igår. Vet inte om det fortfarande finns energier kvar men hon fick i alla fall bada. Ikväll är det Harris tur :) Hur ofta bör talismaner bada? Kram

Svar: När man känner att de tacklat av lite.. då är det bra med ett saltbad men inte oftare än varannan månad.. kram :)
Esmaralda

35 G.H:

skriven

Hej Esmaralda,
Jag har problem med en som är ett halvt snäpp över mig i rang på jobbet. Känns som om hon gör vad hon kan för att göra livet svårare för mig ,,,, och jag har svårt för henne eftersom jag inte tycker hon är kompetent och dålig på att samarbeta.
Vad ska jag göra för att få detta att funka ... funderar på att byta helger så vi går om varandra för jag pallar snart inte med henne.

Kram:)

Svar: Byt helger om du kan... men det är bra om du kan lära dig att förhålla dig till henne... det kan man mer än man kanske tror.. kram
Esmaralda

36 Virrhönan:

skriven

Hejsan!
Även om det inte är speciellt trevligt med åska så kan det var ganska skönt och utrensande, bara det kunde komma mer regn, herregud det är nästan så man längtar till snön nu, hade inte haft nåt emot att rulla naken i snön😅
Härligt med besöken från svunnen tid och koltrasten, så känslosamt, stor saknad efter dom som gått över...
Hur lätt är det inte att falla in i semesterlunken, man vänjer sej alldeles för lätt vid ledigheten men jag njuter, varje stund trots att jag har tjuriga personer runt mej, detta är min semester!
Hur kommer det gå med mitt kärleksbekymmer, kommer vi fortsätta som vi gör? Kommer kontakten bli mer intensiv? Det är en märklig relation vi har, magnetisk. Undrar hur han tänker...
Önskar er en skön dag med lite mer svalka kanske...kram💕

Svar: Kontakten ni har kommer nog fortgå ungefär så här en tid till men sedan lär något hända.. jag ser inte vad... du får helt enkelt avvakta och se vad som sker.. kram
Esmaralda

37 Louise:

skriven

Bidde ingen intervju igår. Jag blev sen för Google maps ledde mig rent åt skogen och de hade åkt när jag väl kom fram. Jag svor lite för mig själv och mejlade dem och vi snackades vid så de vill gärna träffa mig på tisdag. Vilken tur.
Det pinsamma var också att jag ringde på en bostad. Ursäktade mig snabbt och gick där ifrån.
Nåja allt kan väl inte gå ens väg. Men på tisdag stannar maps hemma för nu vet jag var förskolan ligger.
Min man han har tänkt söka jobb som biljettkontrollant här på stadsbussarna i Malmö. Jobb som jobb liksom.
Och han måste ut helst för flera månader sedan.
Frågan är hur stor chans han har för att få jobba som det?

Har fortfarande kvar ett av mina blåsor sav min solallergi och den är så tröttsamt jobbig. Men den försvinner snart. Den håller på att läka.

Idag står lite städ och tvätt på schemat och lite pill på examensarbetet. Två veckor kvar till inlämning.

Ha en fin dag och tacksam gör svar. Kramar



Svar: Chansen att han får jobbet är runt 40 %.. men söker han allt som tänkas kan bör han ha god chans till jobb relativt snart. Kram :)
Esmaralda

38 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag kände mig lite trött och nere när jag vaknade. Men sen skypade jag med Hedwig och nu känns det bra igen ❤️.
Jag ska också ut och resa. Fast inte utomlands. Jag ska till Näsåker i september. Lite nervös är jag för att lämna kaninerna men J-O tar nog bra hand om dem. Det är en skrivretrat jag ska på.

Idag ska jag och C ta en privatlektion i simning för att slipa vår teknik. Det blir kul 👍.
Den 15 ska vi tävla i swimrun igen. Och den 25 augusti ska C tävla swimrun och jag ska springa Midnattsloppet.
Kram ThereseC

Svar: Vad härligt med retreatet ! Kaninerna får det bra ! Du har många bra planer och mycket att se fram emot.. kram :)
Esmaralda

39 Rose:

skriven

Vad fint med din pappa, koltrasten och familjen på väg till stranden.
Jerusalem, ja dit skulle jag också vilja resa, framförallt för berättelsen om Jesus som jag tycker är intressant!

40 Mikael:

skriven


Tyvärr kan det bli så att din gräsmatta inte kommer tillbaka.. Kanske blir 3 somrar till som denna, eller sju svåra år som i bibeln

https://www.livescience.com/27692-deforestation.html

https://www.nationalgeographic.com/foodfeatures/feeding-9-billion/

Tänk om du råkas få glimtar av tiden med Jesus i Jerusalem, golgata vandring, Maria och andra, det kan bli riktigt spännande och du blir ståendes stirrandes rakt ut i luften bland alla turister :)

Kram
Mikael


Svar: Ja herregud, tänk om !! Då hade jag kanske blivit religiös på kuppen !! Kram :)
Esmaralda

41 Berg:

skriven

Nu blev jag allt lite avundsjuk. ;-) Jerusalem verkar vara en oerhört intressant stad som jag gärna skulle besöka. Ser fram emot att läsa dina bloggar därifrån.

Det skulle vara roligt med en hälsning från andra sidan, jag hör dem så dåligt själv just nu. Är det något de vill förmedla?
Ha det bra!

Svar: Jag förnimmer en kvinna som vill förmedla trygghet i ett val du snart står inför.. lita på din magkänsla, så lyder budskapet.. kram
Esmaralda

42 Myran:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar som om vi är två här på bloggen som skriver liknande frågor, men vi är då alltså inte samma person.

Jag har frågat honom vad han vill, han kunde inte säga nu, jag har bestämt att ge honom lite betänketid för att få känna efter, men inte för länge. Vi är runt 30 och livet vill börja inte vänta.
Hur stor är chansen att vi gör ett försök?
Kram

Svar: Chansen är inte stor och oavsett hur det blir nu efter betänketiden så ser jag en annan jättefin kärlek i din framtid.. kram
Esmaralda

43 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om K och F fortsätter tillsammans?
Kram

44 PiaS:

skriven

Hej Es,

Det är så härligt att läsa dina blogginlägg, ibland är de lite som en spark där bak. Kloka, roliga och även lite som balsam för själen ❤️😊.

Ps. Vill tacka för varningen som jag fick i min senaste seans/spådom. Tog till mig den och allt gick bra den dagen varningen gällde😊.
Nu längtar jag tills det andra som kom fram i seansen/spådomen händer 😊❤️ Ds

Kram PiaS

Svar: Tack :) Skönt att inget hände den utsatta dagen.... kram :)
Esmaralda

45 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir flytten till Örebro av i år eller nästa år?
Kram

46 Mt:

skriven

Hej!

Nu har jag fått lånelöfte..
Ska köpa i sthlm.
Kommer jag hitta en lägenhet jag vill köpa?
Kram!

Svar: Ja det gör du men stressa inte.. kram
Esmaralda

47 Myran:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför chansen inte är stor att det blir en satsning mellan honom och mig?
Hur stor är chansen?
Kram

48 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om K och F fortsätter tillsammans?
Kram

49 Skorpan:

skriven

Oj, idag tog hemfärden längre än den brukar för jag bestämde mig för att stanna på vägen o gå in i den klädbutik som jag vyklat förbi i ett par månader på vägen hem. Hur det nu kommsig följde tre blusar med mig hem o kontot tömdes :D.. Får återvända dit o kolla mer i klädväg, behöver raka byxor, för har hoppas på att jag snart behöver dem på nån arbetsintervju ;), vad tror du om det Es? Skulle absolut behöva byta ut hela garderoben, typ... Kanske börja klä mig enligt min ålder, tant ;D..
Kram Skorpan

Svar: Jag kan inte se att det är något fel på din klädsmak.. men nya kläder är ju alltid kul.. kram :)
Esmaralda

50 Lilla M:

skriven

Kära Es! Finns det en möjlighet att jag blir gravid inom den närmaste tiden? Vad är oddsen? Kram

Svar: Genomför du samlag vid ägglossningen.. följ termometern... så är chansen runt 75 % att du blir gravid.. kram
Esmaralda

51 35 procent :

skriven

Kan jag göra något som gör att jag verkligen får bostaden trots att det är lägre än 50 procent? Tycker det är hemskt att man ska behöva vänta så här.


Kram

Svar: Tyvärr.. just nu finns inget att göra.. det är bara att vänta.. förstår att det är tufft och håller alla tummar.. kram
Esmaralda

52 Anonym:

skriven

Hej ! Kommer äktenskapet hålla mellan Hanna och Mia när Hanna inte vill ha delad ekonomi och den ena måste ringa och fråga om hon får köpa en vattenslang för gemensamma pengar? Låter helt sjukt i min värld.
Kram

Svar: Ja konflikter blir det i alla fall och med stor risk att det eskalerar och tar över och leder till separation.. kram
Esmaralda

53 Tisa:

skriven

Alltså jag håller på att få spader på min katt. Jag har nyligen gjort rent hans två lådor (jo han är lite fin i kanten). Mycket sand också precis som han vill ha det. Men ändå sätter han sig och gör nr två utanför lådan!! Avföringen ser normal ut och han beter sig som vanligt. Har han kommit i någon trotsperiod eller vad är det frågan om?

54 Rädd:

skriven

Hej E!

Behöver vägledning om jag ska byta barnmorska till min förra eller om jag ska behålla den jag fick. Känner inge jätteförtroende för den här personen jag mötte idag, men det kanske blir bättre?

Kram och kärlek.

Svar: Ge det en ärlig chans först... känns det inte bra sedan så byt.. kram
Esmaralda

55 Lilla M:

skriven

Tack för svaret kära Es! Hur stor chans att det blir med A?

56 F:

skriven

Min man drömmer om att vi bråkar mycket, vad betyder det?

57 G.H:

skriven

Om man förhåller sig till någon,,, kan man fortfarande säga vad man tycker?

Kram:)

Svar: Ja det kan man.. kram
Esmaralda

58 Undris?:

skriven

Hej Es

Ser du om det kommer dröja länge tills jag gifter mig och blir med barn?
kram

59 Tingeling:

skriven

Tack för svar. Jag försöker... känns som jag är precis på gränsen att komma på det men kommer inte riktigt över. Och det är frustrerande. Jag tvekar angående allting just nu. Ska jag verkligen läsa kurs i november osv (klart jag ska!)

Kanske helt enkelt bara ska släppa taget ett tag? Speciellt nu på semestern. Sluta fundera så mycket på allt och bara vara. Här och nu. Jag mår ju liksom inte dåligt av min situation utan snarare är väldigt tacksam över mitt hem och mitt jobb och får bra lön varje månad och jag är frisk och har en frisk och underbar dotter.
Släppa taget och då kommer kanske saker och ting av sig självt.

Trevlig fortsatt kväll! Blev ingen diggilo, min vän jag skulle åka dit med fastnade med tåget på väg hit. Vi har ombokat biljetterna i alla fall!

Kram!

60 F:

skriven



Min man drömmer om att vi bråkar mycket, vad betyder det?

61 A:

skriven

Tack för svaret Es kram:)

62 Jessica:

skriven

Es,

Älskar han mig inte alls längre?
Har han verkligen inga känslor kvar för mig längre?
Och vad är för tjej han pratar med hela tiden?
Har dom något på gång?
Vad är hans anledning till att bryta det han och jag hade?

Kram

63 Erika:

skriven

Hej! Ser du någon varning kring att jag åker till Stockholm imorgon?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: