Urban Legend.....

I rejält vuxen ålder  kärade jag ner mig  lite i en amerikansk karl.

Han var himla mysig och go…lots of  personality, väldigt extrovert, mycket skratt… det hände alltid något runt honom… han var borgmästare.. rik  som ett troll och åkte aldrig någonstans utan sin humidor.

Jag har berättat om honom tidigare. 

Anledningen att det inte höll mellan oss var bland annat  av  religiösa skäl… hans  tro kontra min icke befintliga kristna tro.  Religiösa amerikanner är lite på sitt eget sätt i sin tro och tenderar att  bli väldigt mycket !

Men det var kul så länge det varade och vi brukade mötas runtom i världen på olika platser och jag blev uppvaktat som en prinsessa.

Those were the days! 

 

Hur som helst…  jag var på besök hos honom i New York  vid ett tillfälle… han bodde väldigt vackert  i ett gammalt hus som vi brukade kalla : RoseMarys baby house… ungefär så såg det ut, både ute och inne.  Du har nog sett filmen !

En  eftermiddag  gick han ut ett ärende och jag  bestämde mig för att ta ett bad. 

   Jag låg där i badet med min bok och hade en gin & tonic  på  badkarskanten när plötsligt ljuset slocknade.

Det blev kolsvart.

Jag svor en ramsa och trevade mig upp…  öppnade dörren och märkligt nog var det mörkt också i hallen och i vardagsrummet… fast det fortfarande var ljusan dag ute. 

Jag hade  lite ledsyn men inte mer.

 

 

Jag tänkte att kanske det är nån slags sol eller månförmörkelse eller nåt… och den tanken hann jag knappt tänka förrän jag upptäckte kvinnan i andra änden av serveringskorridoren. 

Hon hade trasiga kläder och hon såg smutsig ut och hon tillhörde definitivt inte vår värld.

Hon särade på läpparna och väste – som en orm.

Jag tänkte att jag låtsas som ingenting. 

Då plötsligt dök det upp barn runtom i korridoren… små barn och lite större barn och alla var de nakna och rejält misshandlade.. med blödande sår och de grät så förskräckligt. 

Nu får det bära eller brista tänker jag och kastade mig mot ytterdörren… hellre göra bort mig och springa naken genom husets  korridorer än konfronteras med ren  ondska och plågade barn.

Jag  tryckte ner dörrhandtagen men naturligtvis gick dörren inte att rubba. Jag backade in i badrummet, låste dörren och sjönk ner på golvet.

 

Nu var goda råd dyra.

  Så hör jag hur människan väser precis utanför dörren och går  lös på den med sina långa naglar.

Jag drar efter andan och ser mig omkring.

Och wops... ligger jag på sängen.. som om jag nyss sovit.

Och det har jag kanske. 

En rälig dröm var det men dock dröm och det får man vara tacksam över.  

Så tänkte jag då.

 

Samma kväll ska vi gå ut och äta och jag sminkar mig i badrummet.. och plötsligt skymtar jag den väsande kvinnan i bakgrunden.  Hon liksom bara reflekterades och  sedan försvann hon.  

Flera månader senare.. när jag var tillbaka och firade min födelsedag så  föll det sig  av någon anledning så att  min käraste  berättade en urban legend.. om en kvinnan som kallades  Sarah Snake. 

Hon väste nämligen. Och hon dödade. Särskilt barn.

Det stod snabbt klart för mig att det var just denna kvinna jag drömt om.

OM jag nu drömde.

Kanske var det en dröm och kanske inte.

 

 

Sarah  var inte bara  en urban legend… en gång hade hon funnits och hon hade misshandlat och dödat massor av barn. Kanske inte i just den lägenheten eller i det huset men åtminstone alldeles intill.

Är man medial så händer ibland slika tråkiga ting… hur avstängd man än är.

 

Kram &  Kärlek

1 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
En skräckis såhär på morgonkvisten, läskigt! Vilka onda människor det finns och att det skulle hänt just där du var. Det mediala har även sina nackdelar när man tvingas uppleva sånt som du gör. Synd religionen skar sej, du kanske hade levt lyxliv idag😜Fast jag tror vännen din är en go karl😘
Var står Han med sina känslor? Kommer dom ta överhand och vi närmar oss varann? Känslan sköljer över en och det känns som ett sprakande magnetfält mellan oss eller är det bara jag som känner så?
Frukostkaffe nu. Kram💕

2 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Hua, låter som en fruktansvärd upplevelse! Själv lider jag av nattskräck och redan det är hemskt, skräcken som jag känner är så verklig och tror varje gång att jag håller på att dö. Ibland tänker jag att de hemska saker man upplever under nattskräck är verkliga, för så känns det.

Min situation är helt ohållbar, såhär kan det inte fortsätta. Utåt är jag som vanligt men inom mig känner jag bara ilska, sorg och en enorm ångest. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det för jag är fast, inlåst, instängd. Ser inga möjligheter alls. Finns det några? Jag undrar mer och mer om jag gjorde fel beslut, för såhär ska det väl inte kännas?

Kram

Svar: Känn frid i de beslut du fattat och stressa inte dig själv...kram
Esmaralda

3 EPM :

skriven

Åh fy fanken vad läskigt!
Man vaknar verkligen till när man läser sånt här på morgonen.

Ser du nåt kul som kommer hända mig snart, nåt bra och lyckligt?
Just nu känns det som om jobbet bara växer, J skaver och jag pendlar i mitt mående från dag till dag. Behöver goda nyheter...

Kram

Svar: Det bra kommer.... jag lovar.. kram :)
Esmaralda

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Es blev väldigt förvånad L bad om ursäkt två gånger och frågade om vi kunde börja om.
Han ville ses och förklara för mig vad som hänt...
Tackade nej till middag med honom ikväll.
Gillar han mig än och kan vara den där seriösa killen ?
Kram

5 HuldaMaräng:

skriven

Yäcka usch och hu fy tvi vale vilken vidrig upplevelse!!! Det får mig att tänka på när jag bodde i min lilla stuga. Det var en fin plats med fint ljus ända tills jag mötte en man jag inledde en osund relation med. Det blev som en kladdig närvaro, mest i trädgården och ibland kände jag att något fingrade mig på axeln. Det försvann inte fast jag gjorde slut. Vad kan det ha varit? Kom det från mig och kan jag ha tagit det med mig till mitt hem där jag bor nu?
Stor kram

6 Kulla:

skriven

Åh fy f*n😳🤬.. vilken fruktansvärd avsjyvärd människa 🤢🤢🤬... tur det var en dröm.. eller?!?
Vad har hösten med sig för något ?!? Kram

Svar: Ja jag lyckades aldrig riktigt klura ut om det var en dröm eller ek.... hösten ser bra ut, något extra verkar ske.. kram :)
Esmaralda

7 Jossan :

skriven

God morgon!

Gud vad obehagligt! Jag är rätt glad att jag inte kan se sånna saker. Det sägs att det fanns en dam vis immlen. Hon kidnappade barn och döda barnen... Tror de kallade henne för vita damen.

Tänkte på det du sa igår... att det var värt att vänta på den rätte.. börjar verkligen känna hur ska jag hinna leva med honom innan vi skulle börja bilda familj? Vill inte ha barn så sent.. snälla kommer han inte snart? Blir snart 27 och känner hur livet bara går snabbt... hade ändå tanken att barn vid 28 och 30 men kan glömma det eftersom jag inte har fått min legitimation..

Aja dags att ta sig upp till jobbet..

Kram

Svar: Ingenting kommer bli för sent... kram :)
Esmaralda

8 Skorpan:

skriven

O du badar fortfarande? Fy vilken händelse o vilken legend. Först trodde jag att du skulle säga att borgmästaren inte alls fanns, men det gjorde han visst. Hur gick det med honom sen o vad gör han nu? Sarah hoppas jag att du sluppit för eviga tider sedan, usch vilken människa. Jag är glad att jag inte kan se som du Es!

Fast nåt skulle jag vilja se o det gäller kärleken, när den kommer o om den ännu är långt borta? Vidare skulle jag vilja veta om jobbet nu ligger runt hörnet? O är det några pengar på ingående? Allt detta skulle jag vilja se, eller åtminstone få en glimt av ;),men det gör jag inte o då får jag förlita mig på dig Es :). Tur att du finns o kan komma med hopp o förtröstan ;). Det behövs, ofta...

Nu behövs ett rejält kliv upp ur sängen för att ”distansdagen” ska börja löpa...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jodå visst finns borgmästaren :) Han gifte sig och skilde sig.. i ganska rask takt ! Och Sarah har jag inte sett röken av sedan det begav sig, tak o lov. Det du önskar finns i din framtid och det KÄNNS inte så långt bort.. kan inte se i vilken ordning det kommer... men kommer, det gör det.. kram :)
Esmaralda

9 Susan:

skriven

Läskigt😱 tur att det inte e jag som ser o drömmer sånt, jag e tillräckligt mörkrädd redan😧

Kram

Svar: :)
Esmaralda

10 Skrållann:

skriven

Hej!
Usch så otäckt och vilka hemska bilder du hittat, det fick mig verkligen att vakna till.
Fick punktering igår och vår andra bil är det körförbud på i väntan på servicetid. Känns som jag har riktig otur med bilar just nu. I helgen ska jag och tre väninnor ut på tur. Vi är väldigt olika och det är oftast ganska omständigt när vi planerar saker. Nu är så helgen här när vi ska iväg och det är bokat sedan april. Kommer det bli bra eller blir det lite irriterat emellan oss?

Kram❤️

Svar: Ja, bilar är nyckfulla varelser ! Ha fokus på det positiva och det blir en bra tur.. kram :)
Esmaralda

11 DD:

skriven

Både jag och min kusin går matte kurs men upppever att vår lärare inte bryr sig att man har svårigheter i det... är det en bra idé att byta så vi hamnar med en annan lärare eller ska vi stanna kvar?

Kram

Svar: Kan ni byta så byt annars ligger det här bara och stör.. och kan ni inte så ber om hjälp hela tiden ni känner att ni behöver... jag tror att läraren bryr sig mer än vad som märks.. kram
Esmaralda

12 Mus:

skriven

Hej Esmaralda.
Åh fy det hör väll till sådant man inte vill uppleva som medial.
Blää usch och fy minst sagt för de som skadar barn hemsk kvinna. Sådana människor som i verkligheten håller på med sådana brott kan man verkligen inte förstå någonstans, de måste vara från en annan värld på något sätt

En fråga Es.
Jag hade sådan himla ångest inatt, vaknade och får svårt att sova. Jag ska försöka jobba med min oro för en del är oro.

Är rädd att jag inte ska få uppleva en familj. Det kanske kan tyckas tjatigt från min sida men det känns värdefullt för mig. Är ju inte super duper ung längre. Ser du om jag kommet hinna bilda familj om jag väntar På en kärlek? Ser kärleken till mig ut att vara redo för vårt möte? Hur stor ser chansen ut att mötet sker i år med en kärlek?
Kram


13 Desperado:

skriven

Hej Esmaralda! Har han tappat allt intresse för mig nu? All attraktion? Tycker han inte att jag är vacker längre?

Svar: Han tycker att du är fin men verkar ha tappat intresset... kram
Esmaralda

14 Pia1:

skriven

Herrejösses 😱 och det där med religiösa amerikaner får jag se en liten försmak av i gruppen där jag översätter... Jag gjorde faktiskt ritualen med ägget igår, jag gillar liksom att göra symboliska avslut. På väg därifrån lyssnade jag på "slå dig fri", Disney alltså 😂 och försökte föreställa mig. Sen loggade jag in och funderade på varför del ett blev nedlagd utan förklaring eller avslut. Och är jättebajsnödig att nån har skickat journalen trots att den är spärrad. Jag ser att han har jobbat lite efter besöker, frågan är med vad. Nåväl. Jag skriver ut planen som VAR, tar med och får väl fråga vad som hände 💩

15 Mörkrädd :

skriven

Där reste sig skinkhåret..

Att du behöll lugnet..
Mäkta imponerad!
En fråga, kanske inte lika hemsk!
Funderar på vad nya månaden på ingång bär med sig?
Om du får till dig nära detaljer.
Vilsen och rådvill.,
Men vid gott mod!

Stor kram 👻

Svar: Inga detaljer kommer men något bra och något som är mindre bra och lite stressande sker.. kram :)
Esmaralda

16 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag är bara så arg hela tiden.
Känner också att jag har ansvar för min man och hans situation och det gör mig arg. Vill inte ha det ansvaret. Tycker mycket är orättvist just nu och känner mig otroligt låst. Säkert lika för många med små barn men jag bär alltid hela ansvaret plus ansvaret för honom...

Svar: Släpp ansvaret för honom och gör inte för mycket.. då tar du över... och han backar... kram :)
Esmaralda

17 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Fy för den lede att vara medial med sådana läskiga människor som gått över...Att du kunde sova där efter det ...

Här börjar det kännas av jag sitter ngr timmar per dag ,hoppas jag håller hela vägen .Har sagt ifrån mig valdagen .

Mer "vanligt" väder ...tänk att man gillar när det regnar fortfarande ...

Kram Anki med flock

Svar: Du håller hela vägen och med flaggan i topp.,.. ja, härliga regn :) Kram :)
Esmaralda

18 blåregn:

skriven

God morgon!
Det du förmedlade till mig för några dagar sen stämde bra,Jag är omtyckt på jobbet och erbjudandet har kommit.

Jag är en analyserande person vilket i vissa situationer är bra men i vissa sammanhang mindre bra.

Var på besök på mitt gamla arbete och fick mycket kärlek och önskan om att komma tillbaka.


Förutom från den personen jag jobbat närmast,beteede sig ganska drygt mot mig och min analytiska sida är igångsatt!


Jag har inte gjort honom illa på nåt vis!Vi hade en bra arbetsrelation och jag tycker mycket om honom.

Vad är det som har hänt?



Svar: Det verkar som avundsjuka på något vis.. jag får inte riktigt kläm på det.. kram
Esmaralda

19 Temperamentsfull blondin:

skriven

My god !!!

Omysigt värre. Mörka krafter kanske har större spelrum i drömmar? Tänker på alla mardrömmar..

Befinner mig mitt i livskrisens epicentrum. Mycket ångest och melankoli. Tvingar mig ut på grejer men inget känns riktigt kul eller energitankande.. Känner inte riktigt igen mig själv. Får du till dig något, minsta lilla, hur sista delen av året blir. Famlar så just nu..

Fighter-kram ❤️

Svar: ja du famlar och söker men du hittar rätt.. saker och ting rättar till sig, du blir starkare och du blir gladare... kram
Esmaralda

20 Vii:

skriven

Hej Esmaralda.
Det roliga är att han säger att han ska föra över pengar men sen inte gör det. Det är mycket han säger inte är några problem men sen händer inget. Skiter han i det? Eller tänker han gott om mig och vill mig gott och att det inte är meningen att det bli tokigt? Eller är han nonchalant som det faktiskt verkar ?Kommer han föra över pengarna?
Kram

Svar: I detta är hans nonchalant.. kram
Esmaralda

21 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.
Ringde ett medium igår, ser hon ut att vara äkta? Hon sa att den man jag är ämmad för är redo att möta mig. Ser du om han är redo? Hur stor ser du att möjligheten är att vi möts det här året?
Kram

22 Michaela:

skriven

Hua! Det där måste tillhöra det negativa med att vara medial. Otroligt vad du har varit med om.

Nu har vi bestämt träff nästa vecka. Vill då mitt hjärta slår extra när jag tänker/pratar med honom men vet inte om jag fixar det. Om jag gör det så hoppas jag att det går bra och att han inte tycker att jag är oattraktiv. Kram

23 Mimis:

skriven

Hej Es!

Jag känner mig så ensam på dagarna, Trivs faktiskt ensam men inte alltid. Skulle vara trevligt om jag fick vänner men känner ju ingen där jag bor. Arbetslös.. då är det svårt att lära känna folk. Blir det någon förändring bra sådan???


Kram

Svar: Ja en riktigt bra förändring kommer... men ta själv initiativ.. gå ut.. gå med i en förening eller vad som helst som innebär att du har människor omkring dig och då kan du knyta kontakt.. kram
Esmaralda

24 *:

skriven

Hej

Ska jag bara strunta i honom och göra mitt. ?
Känns som vi kommer ännu längre ifrån varandra då.

ser du vår framtid ?? löser vi detta?
Jag försöker emellanåt men få inte så mycket gehör. Men han säger att han är nöjd och vill vara med mig.
Men varför är han så jädra sur för då ?? Mot andra är han så som jag lärde känna honom, glad pratig och charmig. Han gör mig gaaalen emellanåt.

Kram

Svar: Ja strunt i honom och gör du ditt och fortsätter hans beteende och ni inte kan reda ut det.. ja då går du din väg... det finns andra som är gladare och mer bekräftande.. kram
Esmaralda

25 Anna E:

skriven

Har han läst mina email?

Svar: Ja så ser det ut.. kram
Esmaralda

26 Hm:

skriven

Åh fy fasen vad läskigt Esmeralda, du är då en modig kvinna som måste stå ut med så mycket,

Tänkte ställa en fråga det öppnar ett nytt ställe snart nära oss, kommer det påverka oss?

27 F:

skriven

Finns det något meddelande eller budskap till mig kram

28 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon!
Fy, så fruktansvärt obehagligt! Är glad att att jag inte kan se sådant. Så skrämmande! 😱
Trevlig man! Så länge det funkade. Tror jag är supertant nu för karlar är jag liksom nollad på. Flirtar inte ens. Oroväckande! 🙄 Har väl med hormonerna att göra och apropå hormoner så har jag en telefontid med en läkare i morgon. Kommer den mannen att förstå och lyssna? Jag har ju ingen ork kvar och detta beror antagl på sköldkörteln MEN de bara skjuter fram behandling och skiter i hur jag MÅR.
Blodproverna är inte tillräckligt dåliga men JAG är det! Tycker det räcker att lugnt förklara eller ska man behöva spela upp en superscen? Men då blir de så glada och kan skylla på depression eller hysteri eller nåt. Jag är INTE deprimerad, vilket är konstigt efter alla turer och att aldrig ha normal ork.
Kan den här endokrinologen vara av bra virke och hjälpa mig? Du förstår att jag är desperat, va? Söker efter lite positiva ord om vårdbiten och hjälp därifrån. ☺️ Det verkar betydligt enklare att få morfin än levaxin! 🤔
Bäst att åka och handla nu för sen ska det tydligen bli skyyyyfall. Ha en glad dag!
Kram.../Linnean 🌸


Svar: Ja, sköldkörteln är ju inte som den ska.. och nu finns det en god chans att de lyssnar på dig och skulle det inte vara så då ska du hitta en läkare som jobbar lite annorlunda och har insikt i hur du har det... den läkaren finns... här hos mej vräker det ner... så mysigt :) kram :)
Esmaralda

29 åsa:

skriven

Hej E!

Huamej vad hemskt!.
Jag hade nog bajat på mig av skräck.
Huamej igen.

Ser du om det blir mer jobb nu i Sth när jag nu är där så jag kan stanna par dgr till?
Kram Åsa


Svar: Chansen finns och är runt 40 %.. kram :)
Esmaralda

30 <3:

skriven

Godmorgon kära Es blev väldigt förvånad L bad om ursäkt två gånger och frågade om vi kunde börja om.
Han ville ses och förklara för mig vad som hänt...
Tackade nej till middag med honom ikväll.
Gillar han mig än och kan vara den där seriösa killen ?
Kram

31 Ninni:

skriven

Hej. Kan du säga mig när min dotter får jobb? Och vad ska hon söka? Tack Kram

32 Kicki:

skriven

Jag måste prova skriva till dig igen och fråga. Jag har "gååglat" men hittar inget egentligt svar. Jag har på sistone hittat fjädrar på gatan och på ställen där fjädrar normalt inte ska finnas. Jag funderar på vad de kan betyda? Vet att man pratar om när man hittar mynt och fjädrar så är det någon slags symbolik med det. Vet du hur jag/man kan tolka vad fjädrarna/mynten vill säga?

Svar: Ibland kan det vara en påhälsning från andra sidan och mycket talar för att det är så i ditt fall.. och det är ett väldigt gott tecken.. kram
Esmaralda

33 Vv<3:

skriven

Hej Esmaralda!

Es,är det A som kommer fram till mig i mitt hemland och kommer det leda till nåt elr är det bara lek igen? Kram 💕

Svar: Du ska inte ha alltför stort hopp och tilltro.. kram
Esmaralda

34 Rosa:

skriven

Usch hemskt och läskigr.
Nu bråkade jag ihop idag. Det blev för mycket av allting. Men har en dejt att se fram emot, som jag väntat i månader på.
Undrar ändå om jag och J nånsin kommer på dejt igen? Eller ska denna nya äntligen få mig att sluta tänka på J?

Kram

35 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Det känns som om jag närmar mig alltet, min hälsa blir allt sämre, och orken bleknar alltmer för varje dag som går. Jag har en planerad operation i december, men är rädd att kroppen har svårt att orka med den läkning som behöver ske.

Det har blivit mankemang med den nybyggda bostad som jag hade hoppats skulle vara lösningen på min framtida boendesituation (rökfritt boende), jag får INTE testa att vara i lägenheten en (!!!) timme INNAN kontraktskrivning, och därmed kan jag inte säga upp min nuvarande bostad i tid, och har 20 000 i extra hyreskostnader pga det. Vafan!!

Jobbsituationen är vidrig, och en ny tjänst verkar långt borta. Är det för mycket begärt att man som anställd blir lyssnad på när vikariesituationen är totalt vidrig? En olycka pga okunskap är inte långt bort, och jag har varnat ledningen om det en längre tid.

Situationen kring min mamma eskalerar, igår åkte jag bara därifrån, nu har jag kroknat. Vad har jag för värde egentligen???

Jag är ledsen för gnälligt inlägg, men hur ska jag orka??? I vilket fall som helst önskar jag alla på bloggen en fin dag.

Svar: Du är viktig och värdefull och nu ska du försöka ha positivt fokus.. det negativa slukar dig annars... stor styrkekram :)
Esmaralda

36 EPM :

skriven

Vad skönt att höra att det blir bättre.

Ser du nån detalj om hur det blir bättre..?

Kram

37 Hmm:

skriven


Tänkte ställa en fråga det öppnar ett nytt ställe snart nära oss, kommer det påverka oss?

Svar: Ja en aning kan det påverka.. kram
Esmaralda

38 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Usch och fy! Jag hade utan tvekan kissat på mig. Precis som en scen tagen från en skräckfilm känns det som. Hur kan du sova om nätterna, Es? Tänker med allt du ser som inte är från denna värld. Vissa saker är ju mer skrämmande än andra. Jag kan klara av att se på skräck just för att det inte sker på riktigt men om det hade hänt mig hade ja blivit helt rubbad. Du är stark du,Es!

En nyfiken liten fråga: kommer jag jobba länge mellan barn 2 och 3? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Nej jag är inte så stark.. bara van och härdad !! Nej, inte så länge.. kram
Esmaralda

39 CA:

skriven

Hej
Det blev en bra intervju. Jag tyckte om dem som var med, det kändes mycket bra. Skatorna har också varit med mig.
Nu ska jag snart till provtagningen.
Kram

Svar: Härligt.. ja,. det känns bra runt dig.. kram :)
Esmaralda

40 Mee:

skriven

Hej Es

Öppnade balkongen på morgonen och det låg en svart lång fjäder utanför dörren.
Vad det något meddelande från någon?
kram

41 Mikael:

skriven

Stackars Sarah hon måste vara en ensam människa som inte han glädjas åt små barn :)

Anki eller någon pratade om migrän,

I denna dokumentär så pekar en läkare på sambandet mellan mjölkprodukter och migrän, nu har jag inte haft migrän på åratal men äter inte mjölkprodukter heller

https://youtu.be/pDg7tlEJD64?t=15m28s

Kram
Mikael

42 A:

skriven

Hej Es

Drömde om min far inatt, som är i alltet idag sedan några år tillbaka. När jag gick in i badrummet så var kranen på och jag såg en jättestor vit jacuzzi som svämmade över med vatten och hela badrummsgolvet fylldes snabbt upp. Jag ropade på min pappa som kom som hade glömt av att stänga av kranen,han såg glad ut med.

Vad handlar denna drömen om och ville pappa säga mig något?
kram

Svar: Han vill säga att du ska slösa med dina känslor... visserligen kan man inte stänga av dem när man vill men det är i sin ordning.. kram :)
Esmaralda

43 Mikaela :

skriven

Hej E!

Känner mig nere idag och känner stor sorg! Hade önskat såååå att allt var annurlunda .... att mamma valde kvar livet och att jag hade henne i mitt liv! Nu har jag ingen.... förstår mig rätt jag har så klart min egena familj och jag är så tacksam för dom <3 men jag menar så klart från min sida .... någon som bry sig om mig... frågar hur jag mår osv:( där står jag ensam! En mamma är alltid en mamma och hon var en bra mamma som ändå brydde sig även om hon valde döden före mig om du förstår mig rätt! Är såååå ledsen och känner mig ensam! Har mamma något att säga mig förutom det jag redan vet ? Kram

Svar: Ja,. en mamma är alltid en mamma ! Hon valde inte bort dig. Hon älskade dig och älskar dig fortfarande men hon orkade inte med sig själv mer.. hon kände att om hon fortsatt så skulle hon inte kunna vara en tillgång för de sina... hon besöker dig ofta så försök de små tecken hon brukar lämna efter sig.. styrkekram :)
Esmaralda

44 Frida:

skriven

Kära Ezmaralda! Jag är djupt förälskad i en man som bor på Åland och som verkar känna desamma tillbaka. Vi fann varandra så snabbt och jag har aldrig varit så vårdslöst känslosam för någon utan att tveka. Jag har alltid haft en intuition att jag kan vara säker på vår relation. Men finns det verkligen en framtid med honom eller lurar mitt hjärta mig?

45 Anna E:

skriven

Ok, tack...

46 Mij:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser du att chansen är att jag möter en kärlek under det här året? Tror du jag hinner få en familj tillsammans med min kärlek?
Kram

47 Louise:

skriven

Huvvaligen vad otäckt att vara med om en sådan upplevelse.
Denna morgonen och igår morse fick jag frispel på min kära dotter. Hon skulle minsann inte klä på sig och idag kom vi en minut försent till skolan just för att hon inte ville ha byxor på sig vissa mjukisbrallor var pyjamasbyxor enbart för att en i hennes klass hade sagt det. Suck. Jag fick berätta för min dotter att inte bli påverkad av vad hennes kompisar säger. Lyssna inte på dem hela tiden.
Kom i alla fall iväg till skolan med henne.

Igår var mannen på den där affären och pratade med den ansvarige och han ville att mannen skulle till att börja med praktik utan ersättning i en månad. Man kan ju fundera på om det är okej. Någon som jobbar inom handelsfacket som vet om en arbetsgivare får göra så.Alltså ta in praktikant utan ersättning. Facket ville inte svara för han var inte medlem.
Om det blir så ska han i alla fall be om hälften av lönen.

Han har även mejlat ett budbilsföretag som verkade desperata efter personal men det är obekväma tider där. Börjar mitt på dagen fram till kl.tio på kvällen. Han gav sitt nummer till målerifirman då de inte behövde lärlingar men de skulle ringa hans lärare så ja.
Jag hoppas att han får jobbet som budbilsförare eller att han faktiskt accepterar chefens bud. Han bör få halva lönen tycker man.

Imorgon ska jag på en intervju på en förskola i Hjärup och det på en montessoriförskola.
Jag hoppas att den intervjun går bra så att jag får jobbet.
Jag ehöver ett job. Visserligen så är detta bara ett graviditetsvikariat men det gör ingenting faktiskt och det är på deltid men vi kommer ändå att klara oss för om mannen får den tjänsten som är deltid samt att han skulle be om fler timmar hos tidningsbärarna.
Börjar det äntligen att ljusna för oss båda?
Kommer han få något av joben och kommer jag att få jobbet som jag ska på intervju imorgon?
Båda är desperata.

Ha en fortsatt fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Jag kan bara hålla alla tummar... låter ju märkligt att börja som praktiskt helt utan lön.. känns inte rätt... jag kan bara hålla tummarna att jobb kommer nu.. kram
Esmaralda

48 Elisa:

skriven

Hej!
Hur ser hösten ut att bli?
Kram

49 Dalkulla :

skriven

Det var riktigt läskigt det där. Sånt där skulle jag inte vilja var med om, fy så hemskt. Räcker och blir över med mina vakendrömmar som kan ter sig lite obehagliga ibland. Ser spindlar över hela taket i sovrummet, eller i sängen, min fasa för spindlar och så ser jag sådant, och alla individer i vardagsrummet som sitter där, för det mesta ser jag bara huvud.

Väldigt ofta kan jag vakna tre till fyra gånger per natt och se sådant, vaken är jag ju inte.....ser gör jag däremot. :) Någon föreslog att jag skulle gå till en psykolog, så skulle jag slippa vakendrömmar. Nej tack, ingen psykolog för min del. Fick en sådan på mig för över fyrtio år sedan, den var så tappad i hjärnan, att personen behövde hjälp själv.

Tack för det svar du gav igår.:)

Kram

Svar: Det är obehagligt men ofarligt och psykolog tror jag inte du behöver... ja, somliga i vårt släkte är eländigt störda själva... kram :)
Esmaralda

50 Längtar:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du något om någon man som är påväg mot mig? Och vad ser du om honom? Blir det kärlek?
Kram

Svar: Först ser det ut att bli en fling.. och det är inte illa... den bestående kärleken ligger lite längre fram i tiden.. kram
Esmaralda

51 F:

skriven

Något nytt och spännande på väg in i mitt liv du kan se kram

52 Eiviy:

skriven

Fy så läskigt, dröm eller inte så är det ju inget man vill uppleva..

En fråga också.. Kommer jag lyckas hitta eget boende när det väl blir så? Mina låga årsinkomst och betalningsanmärkning från pågående skuldsanering tycks göra saken omöjlig då jag frågat runt hos olika hyresvärdar, inte ens den billigaste skokartongen skulle gå att få hyra trots att det är inom min budget så ja.. Känns smått hopplöst :/

Tack på förhand och ha en fortsatt fin kväll ✨

Svar: Ja under pågående skuldsanering ser det svårt ut... men det är övergående även om det tar lite tid.. kram
Esmaralda

53 H:

skriven

Hej!

Oj, va läskigt!! Usch usch.

För ett tag sedan beskrev du en man som skulle vara den rätta för mig, och jag tror det stämmer in på min kille som jag har nu. Men det har känts lite tveksamt, från min sida, om han verkligen är ”den rätta”? Men jag vet inte... och samtidigt så älskar jag ju honom. Jag förvirrar mig själv haha.

Kram

Svar: Du får helt enkelt fortsätta känna av och lita på din egen känsla.. kram
Esmaralda

54 barbie:

skriven

hej,es!jag undrar nämligen vad martin tänker och tycker om mig,eller vad täncker han om att vi har intensiva blickar eller han vill bara ligga
???kramar

55 Cecilia:

skriven

Men usch vad hemskt!

Idag gjorde jag en spirometri, men allting såg bra ut. Blir så frustrerad, någonting är fel och ingen verkar veta vad det beror på. Det är ganska hemskt att hoppas på att man har astma, men jag vill verkligen ha ett svar på vad som är fel och varför jag aldrig blir frisk.. Kommer de upptäcka problemet snart? Kramar

Svar: Det är jobbigt.. särskilt när man själv känner att något fel. Jag tror man kommer underfund med vad som felas dig och jag tror inte det är något allvarligt.. kram
Esmaralda

56 vv:

skriven

goa e!ser du om min kärlek är känd eller nått
??kram

57 vj:

skriven

hej e! jag tänker mycket på kärleken som....vad utmärker honom ?när trräffas vi?i vilken omgivning?
osv?kramar

58 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om det skulle finnas någon framtid för mig och ”Pi?
Kram

59 ww:

skriven

hejsan E!kan du ge mig ett råd när jag öppnar eget vad bör jag öppna?xxxx

60 ww:

skriven

ser du Esmaralda om min kärlek är från sverige?e han svensk eller från helt någonannanstans?xxx

61 Nybakad socionom :

skriven

Hejsan Es!

Anställningsintervju ✔️

Kändes bra och väldigt nöjd med lönen. Du har sagt att det kan bli stressigt.. men ändå överkomligt va? Ett jobb jag trots allt kommer in i? Blir det bra tror du.

Nervigt som ny i branschen :)

Ha det fint alla ni goa på bloggen!

Svar: Visst kommer du in i jobbet... stress måste ju inte vara negativt... allt kommer gå fint och du blir snabbt omtyckt dessutom.. kram :)
Esmaralda

62 AnnaK:

skriven

Men usch och fy så otäckt! Tur min mediala förmågor inte sträcker sig så långt 😂

En liten fråga.... Var det lite änglavakt eller nåt den gången jag fick astma och var jättedålig på semestern. Skulle sjukanmäla mig men arbetsledaren krävde sjukintyg. Gick till doktorn som jag nog inte annars gjort. Hade så inflammerade luftrör så läkaren sa att om jag bara väntat lite till så hade jag nog kvävts. Är inte den som sjukanmäler mig på semestern eller går till doktorn i onödan. Hade jag på riktigt dött?

Kram 😊

Svar: Nej jag tror inte du hade dött.. det hade blivit så svårt med andning att du fått åka iväg akut.. sådant är inte att leka med... kram
Esmaralda

63 Milla:

skriven

Hej, vad är det som händer egentligen? Nu orkar jag snart inte mer....hur ska det sluta?!

64 Heaven:

skriven

Jag ryser!!! Hade fan svimmat om jag var i din situation es!!

Es, jag har varit singel ett tag och har ej släppt in män i mitt liv.. nu kan jag tänka mig att träffa någon till 100%.. Har pratat lite med en man som har varit efter mig för ett par år sedan.. vet ej om han är den rätta?.. vad ser du? Är det han eller någon annan?

Svar: Han kan vara rätt för en liten romans men han är inte den du ska leva ditt liv med framöver.. kram :)
Esmaralda

65 Lydia💕:

skriven

Vilken hemsk upplevelse för dig och vad mycket du har fått varit med om i dina dar
Hoppas hoppas det blir något för mig med lycka och med jobbet och att jag kommer ut på något roligt snart och romantik som uppstår i höst mörkret
Lydia💕

Svar: Sådana där konstigheter... har jag varit med om så väldigt mycket... inte exakt samma men liknande... borde ju vara helt immun känslomässigt men det blir man nog aldrig.. och det ser ut som om en hel del positivt ska ske i höst eller vinter.. kram
Esmaralda

66 Tisa:

skriven

Vi ska byta byggnader på min arbetsträningsplats. Jag hatar verkligen förändringar, det ger sån ångest vilket nu gör att jag mår pyton. Dessutom anser min handledare att jag inom ett halvår kan vara färdig till att börja arbeta. Jag vet att ett halvår är långt... Men jag trodde att hon såg mig på ett annat sätt. Hursomhelst, tror du att jag fixar förflyttningen utan att krascha eller något?

67 sus:

skriven

hej
men så läskigt.....
ibland är det skönt att slippa vara medial.....
alltså hon som blev chef efter mig kommer hon orka eller slutar hon snart......
love sus

Svar: Hon är av segt virke och orkar ett tag.. min inte väldigt längre... det är tungt och slitigt, särskilt mentalt.. kram
Esmaralda

68 Rädd:

skriven

Ser jag ut att vara glad om ett par veckor?

Kram och kärlek
.

69 Evelina:

skriven

Hej Es

Ser du något speciellt som kommer hända mig?
kram

70 Gottegrisen:

skriven

Tjena Es!

🙀
Nackhåren riktigt reser sig!

Något positivt i kikaren för mig? Behöver lite peppigt just nu.

Kram på dig 😊

71 Vitlilja:

skriven

Blev M påverkad/berörd/ledsen av det jag gjorde i måndags?

72 EE:

skriven

Känslan av att äktenskapet rasar... av ensamhet och sorg. Vidare ledsam känsla. Framför allt när jag någonstans vet att vi älskar varandra. Konstig känsla. Kris? Vad vet jag. Känns som jag inte vet någonting men ändå det mesta. Förvirrande. Men det är väl meningen antar jag. Allt sker väl av anledningar. Kanske bara något jag vill tro för att det ska bli lättare. Minns en av mina första seanser där det stod att det finns nägon annan. Men ändå kämpar jag för det jag har. Han kommer väl hitta sin ”rätta” när han väl börjar leka runt. Jag har mitt krossade hjärta kvar. Upplevelsen av att bli bedragen och vetskapen om att inte ha en framtid med den jag tyvärr råkat bli kär i. En kärlek jag kan ta bort, eller iaf förtränga till förmån för min man som jag vill leva med. Det blir ändå inte jag och den andra. Men könslan av att min man vill bedra mig och vetskapen om att han troligen trillar dit rejält, trots att han påstår att han kan hantera sina känslor, han vill bara ha sex. Känslor har han ju hos mig. En skadad tillit och hjärtan i sorg. Vad vet jag... lika bra att låta mig bli bedragen.

Svar: Det är en tung tid nu... och även om det inte känns så.. så kommer du gå vidare och du växer dig stark... det finns så mycket bra och så mycket kärlek i din framtid.. kram :)
Esmaralda

73 sus:

skriven

hej
tack Esmeralda för svar.....
som jag misstänkte.....
hon är en fin tjej......
love sus

Svar: Japp, det är hon.. kram :)
Esmaralda

74 A:

skriven

Tack för svaret Es kram<3

75 Jullis:

skriven

jag fick erbjudande om nytt jobb idag. Men något känns fel. Jag överväger om det bara är min vanliga ”oro” och att jag borde ta jobbet eller om jag ska avstå och fortsätta på mitt nuvarande jobb. Känner du in något kära Ez?

76 Jullis:

skriven

jag fick erbjudande om nytt jobb idag. Men något känns fel. Jag överväger om det bara är min vanliga ”oro” och att jag borde ta jobbet eller om jag ska avstå och fortsätta på mitt nuvarande jobb. Känner du in något kära Ez?

77 G.H:

skriven

He Esmaralda, i min seans säger du att det är 55% chans att det blir ett till barn och hur det än blir blir det bra...
Är nog innerst inne sugen men lite orolig över graviditet, förlossning och om man orkar med en bebis. Är nog rädd för känslan av oro oxå hehe. Fast kanske dumt att låta en sån känsla styra...;)

Kram:)

78 B:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon chans till framtid mellan mig och Pi om jag visar mitt intresse?
Kram

79 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Är min bestående kärlek långt fram i tiden?
Kram

80 Blomma:

skriven

Hej Esmaralda
Är det så att han blir sur när det inte blir som han vill eller tänkt om man skulle vara i en relation med honom?

Finns det någon chans att det kan bli han och jag om jag visade mig intresserad?
Kram

81 Tintin:

skriven

Hej Es!

Varför har min kollega plötsligt blivit så avogt inställd till mig? Det var helt ok förr och nu mitt i allt är hon som förbytt. Vill inte ha det sådär. Hon är tillfälligt flyttad till annat ställe pga att vi har dålig inomhusluft och hon reagerar på den.. Men nu vill jag inte att hon ska komma tillbaka dit ens.

Tack och kramiz!

82 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Skulle skypa med min väninna idag men när det väl var dags var hon som bortblåst. Så jag skrev först på messenger och väntade och sen testade jag sms men ändå inget svar.
Är hon sur på mig?
Vår vänskap har varit så konstig på sistone. Hon svarar bara på vissa saker när man skriver och jag har frågar om hon är sur så svarar hon nej. Jag hoppas det blir bättre när skolan börjar för jag saknar henne.
Har jag kvävt henne?

God natt

83 A.D:

skriven

Hej kära ez. Kommer jag kunna förändra min arbetslivs situation. Trivs inte med detta nya jobb jag har testat. Kommer det bli utbildning framöver. Eller en bebis snart.

Många kramar

84 hoboner:

skriven

Jag vaknade förra natten av att någon drog i mitt täcke och såg i mörkret en svart skepnad som snabbt lämnade rummet. Vad kan detta betyda?

85 Månflickan:

skriven

TACK Es, för svar och styrkekram <3

86 blomman L.k:

skriven

Kommer Y bli svartsjuk? Kommer han radera mig eller vad blir hans tankar. Vill inte han ska känna han har knäckt mig.

Kommer jag trivas i köpenhamn med F?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: