Jag vet inte vem han var....

Tänk dig själv att promenera rakt igenom en folksamling där du  stöter emot och nuddar  massa olika människor.

Och tänk sedan att varje människa som du ofrivilligt rör vid – ger dig en impuls från sig själv och sitt liv.  

Jag kan tala om att det är ett elände !!  Den absoluta flödningen !

Som barn råkade jag  jämt ut för detta men sedan hittade jag min avstängningsknapp…  och  därmed blev det så mycket lättare. 

Dock händer  det fortfarande  att jag glömmer… och ska jag försöka beskriva känslan så är det en känsla av absolut kaos.

 

Jag ser bilder och känner andras känslor… det kan vara stark ängslan, sorg, rädsla, glädje , eufori, avundsamhet,  hat… you name it.. alla känslor som en människa kan bära på.

  Och alla dessa känslor kastar sig över dig nonstop. 

Det hände på en flygplats för inte så länge sedan.  

Jag  skulle med ett anslutningsflyg och fick tränga mig fram genom massa människor och i stundens stress glömde jag helt avstängningen.

Så jag banade mig framåt och fylldes av alla dessa känslor… mannen bredvid mig såg så  alldaglig ut men hans ansikte förvreds till ett monster och han gjorde sin familj illa.

 

Sedan kaos av känslor och så  kvinnan i den röda jackan  som var på flykt undan en  make vars pengar hon stulit och vad mer ? Jo, hon hade en älskare… och där stängs det ner och nästa bild kommer.. en kvinna som är glad och mår så väl och ska på semester med familjen… den unge killen som saknar sin flickvän… mannen som  har något att dölja i sitt handbagage, något vasst… kvinnan som  precis fått missfall och gråter inom sig….  och så fortsätter det… och emellanåt bara en kakafoni av alla känslor samtidigt så man tror man ska bli galen.

 

 

Jag har kopierat en bild i skallen av en fet röd avstängningsknapp och den visualiserar jag och trycker på… och det blir frid i sinnet.

Men just den här gången på flygplatsen så stalkade jag  till slut en äldre man en kort stund och sträckte fram handen och tog på hans gammaldags grå rock  Han gav ut något alldeles speciellt – en absolut frid och ro.

Det var lugnande att röra vid honom och nästan en religiös klänsla … hos honom kunde man tanka de bästa energier och jag kände mig faktiskt som en slags vampyr.

 

 

Jag hängde på honom tills han slank igen security före mig och när han var igenom så vände han sig om.. våra blickar möttes och han  log och nickade.  Jag nickade tillbaka och  log. 

Det var ett speciellt moment som jag aldrig glömmer. 

Fasthakade i varandras blickar var det bara vi och allt annat försvann.

Och det var  en känsla av absolut frid.

Behöver jag  ett snabbt lugn idag så kan jag backa tillbaka till den här händelsen och fylla på.

Jag vet inte vem han var

Ibland har jag fått för mig att han var en ängel av något slag… något överjordiskt.. den absoluta godheten… men jag vet faktiskt inte.

Allt kan inte förklaras och det är precis som det ska vara

I dag går den stora legendomspunna  julbocksfesten av stapeln !

YAY !!

 💓

Kram & kärlek

1 Skorpan:

skriven

Jag kan bara tänka mig hur det känns, har ju inget sån "öppenhet" som du har Es, men en massa folk o oljud kan bli för mycket nu o då. O ändå behöver jag komma ut bland folk, lite konstigt det där, tycker jag. Mannen du råkade på på flygplatsen var nog en ängel, en ängel du skulle råka på just då... Månne jag har råkat ut för någon ängel? Vad jag hoppas på är att jag varit en ängel åt någon...

Julbocksfesten ja, tänk vad överraskade famuljen kommer att bli att ni gift er! Jag tycker också om att överraska, o bli överraskad, vilket sker meea sällan, men kanske i framtiden..

Drömde om en massa fladkor, typ läskflaskor fast det var kanske nån bantningsdryck, som jag o andra hade tömt o det var massor av dom. Kommer jag att rasa i vikt, eller vad betydde alla dessa flaskor?

Önskar er en sjutusans fest idag!!
Kram Skorpan

2 Berg:

skriven

Vilken fin historia, påminner om att det finns så mycket mer än vad ögat först ser. Du kanske inte svarar på frågor idag, men om du gör det och snappar upp något jag kan ta till mig, så berätta gärna!
Ha en kanonfest med familjen! Kram

3 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina fru Esmaralda😊

Oj låter jobbigt med allt känslokaos men så underbart med den specielle mannen som utstrålade sådan god energi.

Fina Es, tror du att min vän Saharamannen kommer och hälsar på mig någon gång? Nu just är det en tung tid för honom och jag vet inte riktigt hur jag kan hjälpa honom. Han känns så speciell och jag vill inte släppa taget om honom, men önskar att allt vore lättare mellan oss.

Känslorna är lätta och bra mellan oss? Det är de yttre omständigheterna och problemen som ställer till det för oss. Kram

Svar: Mycket tyder på att ni träffas igen... fast kring det praktiska kan det bli fortsatt struligt för honom.. kram :)
Esmaralda

4 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Gud vad kul! Får verkligen grattulera! Roligt att göra på sitt sätt då känns det bäst! Gud vad söt MG var! Gud vad kul att få se familjens miner senare idag! 😍

Något jag undrar över även om de inte sker än utan i maj - nämligen mormors 90 års kalas! Vad ser du - kommer jag var singel åter igen eller kommer jag ha någon kärlek vid min sida? Jag är så himla trött på att alltid vara singel vid släktträffarna och frågorna "hur går det med kärleken?, när ska du förlova dig?, när ska du skaffa barn?" körs ner i halsen på mig. Jag vill egentligen inte gå men samtidigt vill jag inte såra mormor som betyder så otroligt mycket för mig. Å Es, vad ska jag göra? Det gör så ont att vara singel vid såna tillfällen. Vet ju att min soulmate kommer men just nu önskar jag verkligen att jag hade träffat honom. 😢💔 De vet ju om att jag har mått dåligt och ändå tjatar dom varje gång vi ses. Varför? Nyfikenhet eller bryr dom sig? När längtan efter barn är stor och alla kusiner har men inte jag och två till - min syster som inte vill ha och en kusin som är sjuk (anorexia), är det faktiskt inte lätt. Känner sig ju misslyckad. Är snart 35 och tiden bara går. Blir extra jobbigt med alla frågor. Blir så jobbigt att bita ihop och fortsätta kämpa då. Tårarna bara rinner så fort jag tänker på det och för varje dag som går blir en dag närmare kalaset. Snacka om att jag är ensam. Behöver verkligen styrka nu för de jag har är de inte mycket av. Kramar från en ledsen Zoey 💕

5 Malina:

skriven

Så underbart hoppfullt att det vandrar omkring även sådana mänskliga varelser på planeten jorden🙂
Och så underbart roligt att ni gift er!
Stor grattiskram till er båda🤗!!!
(Från mig som alltid läser bloggen men har svårt att alltid kommentera🥴😁)

6 Boudica:

skriven

Oj Grattis till er, jag missade visst den lilla anekdoten igår!
Har jag rätt att det är den andra gången med samma man?

Här är man vaken tidigt, julfest igår, sover inte mycket sådana dagar. Den var väl ok men inget speciellt.
Börjar faktiskt tröttna på festande.

Börjar tro att jag är en högkänslig person. Jag känner av andras känslor ganska lätt och av någon anledning drar jag till mig dem, ibland känner jag även av hur det jag säger till någon påverkar dem, så om jag får en förvirrad eller arg känsla kan jag förklara mig i sekunden. Det kan vara rätt tröttsamt i längden. Måste bli bättre på att skydda mig från dessa känslor.
Ibland kan jag få till mig saker om folk på tåget och så, men om dessa stämmer eller bara är påhitt det kan jag ju inte veta.

Idag är jag annars i kontrast till dig lite ledsen, jag skrev till honom att jag gillar han men fick svar, att han gillar mig som vän, men har tjej.
Varför vill jag inte tro på det?
Är det verkligen sant eller har han blivit manipulerad att säga så?
Hur kunde allt gått så fel? Det som fanns där, var det bara en illusion?
Oj många frågor förlåt!

Nej dags att ta fokus på mig själv, och mitt liv. Bara sörja lite till innan jag släpper taget om det helt. Och fokuserar på mina egna mål.

Ha det så trevligt med festligheterna, här ska nog dagen gå i röjandes tecken, röja upp resten av min förrådsstädning.
Ska bara vakna upp lite först!

KRAM!


Svar: Tack.. och ja, det var andra gången med samme man... första gången var över 30 år sedan :) Nej jag tror inte han blivit manipulerad utan han blev mer överraskad... kram :)
Esmaralda

7 Michaela:

skriven

GRATTIS igen till giftemålet! Snacka om oväntat😁 Hoppas Ni får fira med nära och kära och ha en underbar julbocksfest😊

Själv blir det jobb så inget spännande för min del. Har bara varit ledig två helger sedan Augusti och den ena var jag sjuk och den andra tillbringade jag på sjukhuset med brosan så inget som jag klassar som "ledig". Känner mig väldigt trött och stressad. Ibland är det tugnt att vara ensam och inte få hjälp med något utan allt skall man fixa och hantera själv. Jag är stark men ibland känns det jobbigt. Satt och grät en stund igår kväll för känslorna svämmade över. Sen håller man ju på att mögla ihop när man inte har fått närhet på 1 år🤢 Tappat julkänslan ... ... speciellt när det är nästan 10 + och regn. Avskyr! Hoppas allt blir bättre snart :) Kram och puss till bästa MG❤

Svar: Tack :) För dig så blir det bättre.. än går det inte som på räls men det kommer lätta... kram :)
Esmaralda

8 Undrande!:

skriven

God morgon och stort grattis till bröllopet!👰🤴
Kommer jag och M att inleda en relation och blir det bra?
Det finns sån elektricitet runt oss att det börjar bli tungt.
Han bidrar med en trygghetskänsla jag nog aldrig känt tidigare.
Blir det han eller jag som går över gränsen först och tar initiativet eller blir det ingenting alls.
Ha en fin julbocksfest!❤️

9 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Kanske är vissa människor jordänglar som finns för att hjälpa oss och ibland möter man människor som ger något oförglömligt.
Jag undrar om du kan se om min äldsta chef kommer att gå i pension inom dom närmsta tre åren.
Allt gott

Svar: Ja, så ser det ut.. kram :)
Esmaralda

10 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
I mitt jobb kan jag känna andra människors känslor, och det har jag nytta av på sätt och vis. Jag är omtyckt där, bland många, och jag tror att det är för min förmåga att känna in en person. Ibland har jag känt saker som ska hända en person men händelsen dröjer väldigt länge, så jag tänker att jag kan lika gärna inbilla mig och efterkonstruera. Hur som helst, jag förstår den röda knappen, och jag har skaffat mig en plats för min röda knapp när jag lämnar jobbet, men jag blir ändå så himmelens trött. Värst är när jag träffat många dementa eller med psykisk ohälsa. Jag skulle behöva en snabbknapp, så jag kan pausa känslorna, men det får jag inte till.
Är jag helt knasig? Inbillar jag mig bara? Jag känner att jag kan förstå människor genom deras känslor, men jag har ibland svårt att sortera vad som inte är mitt när det blir fullt. Liksom.

Kram och ha en fin nygift julmatskalasdag :)

Svar: Ja du har exakt den känsligheten... och du kan behöva din egen knapp att stänga av när det blir för mycket... kram :)
Esmaralda

11 EPM :

skriven

Det låter väldigt utmattande!
Kan relatera lite då jag i mitt förra arbete träffade många människor i kris, det är svårt att känna med och ha empati och förståelse utan att saker kommer in i dig. Min ”knapp” blev mina arbetskläder; de blev min jobbhud där allt fastnade...

Igår hörde min fina manliga vän av sig igen.
Jag gillar honom, vi har nåt. Inte nåt wow, mer ett förtroende och en lågmäld attraktion. Det är trevligt...

Es jag är ledsen och orolig över kärleken, J fick mig att inte tycka om mig själv- vilket jag inser alltmer. 😔 Jag tänker ibland att jag bara duger att leka med och ingen vill älska mig på allvar...

Ha en jättefin dag med din make😊❤️
Kram

Svar: Du ska alltid lyssna inåt.. du vet vad som är bra för dig och vad som inte bra och därefter ska du välja.. kram :)
Esmaralda

12 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Min dotter sa att jag skulle ha tinder! Fast jag tycker det känns konstigt! Hon har fixat det åt mig. Fast det är en ganska charmig som matchade med mig för en månad sen . Fast jag vågar ju inte ta första steget rädd för att alla är mördare typ. Nu sa han hej! Ska jag våga eller? Kram😃☀️

13 ER:

skriven

Mega förkyld och seg i kroppen. Min man vägrade stanna hemma alt korta ner sin dejt och är borta hela helgen. Börjar tappa tron. Börjar få känslor för en annan person som ett resultat av allt detta.

Pratade med min tjejkompis på jobbet igår via snap och hon tycker att jag och vår kollega som jag gillar borde träffas och dejta. Jag hade nog behövt det. Han gjorde mig så glad i tisdagsnatt. Han fick mig att känna mig avslappnad och lugn. Kände att jag kunde ha en öppen dialog och det fanns en tillit mellan oss. Tror du han skulle våga träffa mig utanför jobbet? Och våga se vad det ev finns mellan oss. Tror du han kommer våga ta initsiativ till att ses? Vill så gärna ha mer av den härliga känslan han ger mig i min kropp.

Nu ska jag försöka orka göra allt som måste göras. Har märkt att barnen börjar hjälpa till mer, igårkväll vek dottern tvätt bara så där.

Kramar

14 Fina:

skriven

Hej Esmaralda!

Varför är vi så fast i varann, jag och A? Och varför måste allt vara så komplicerat och intensivt med honom då vi egentligen båda bara vill den andras bästa?

Kram och ha en rolig fest!

15 Filifjonkan:

skriven

Grattis till bröllopet!
Jag har faktiskt varit med om någonting liknande. Jag hade gått igenom ett trauma och var som en trasa själsligt. En vän tog med mig på Harmonimässan och vi gick på en seans med djurkommunikation. Då kommer det in en man, han satte sig bredvid min vän och jag blev så avundsjuk, jag ville att han skulle sitta hos mig. Hon som höll i seansen kunde knappt sitta bredvid honom, han var så varm. Sen när jag skulle beskriva min häst, kunde han bekräfta allt. Han visste precis hur det stod till med min häst. Jag kände att jag hade en enorm samhörighet med honom. På slutet skulle vi hålla varandras händer, och ledaren kunde knappt hålla hans hand då han var så varm. Sen skulle vi betala 20:-/person, och nu i efterhand är jag så fascinerad att han drog upp en tjugolapp ur fickan, har änglar pengar? Sen var mannen helt plötsligt borta, jag hann inte se vart han tog vägen.
Stor varm kram
Filifjonkan

16 ?❤️:

skriven

Kommer den jag tänker på att ta ett initiativ till kärlek snart och hur isf?❤️

17 Jossan :

skriven

God morgon

Äntligen helg! Det är så skönt med helg. Idag ska jag dansa i 2 timmar. Det ska bli kul hoppas jah iallafall... sen ska jag till mamma o pappa.

Imorgon ska jag städa lägenheten och hoppas på att orken kommer tillbaka.

Igår blev det julbak på kvällen och jag stöka till hela klassrummet. Eller nissen gjorde det!

Grattis till gitemålet!

Kommer den rätte 2019?

Kram

Svar: Tack och ja, det finns en god chans att mötet sker under nya året.. kram
Esmaralda

18 <3:

skriven

Godmorgon fru Es, blir jag någons fru till en bra man ?
Finns jag fortfarande i bilhandlarens tanke? Funderar han något över mitt svar till honom.
Kram
💗💗💗

19 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Förstår om det kan vara påfrestande att känna allas känslor. Att man kan behöva stänga av ibland.

Esmaralda.
Skulle det tycka att det skulle vara så roligt att få syskon till min son. Det är svårt nu när jag inte har någon partner. Ser det möjligt ut nästa år att jag väntar ett syskon?
Kram

20 Ingela:

skriven

Stort grattis till er, så härligt med kärlek ändå! :)
Hoppas att ni får en kul julbocksfest idag!

Kram Ingela

Svar: Tack snälla :)
Esmaralda

21 Rebecca:

skriven

åh vilken fin beskrivning av mannen :) Ett sånt möte skulle jag med vilja vara med om.

22 Katten:

skriven

Du kan släppa bomber du Es, tänkte jag när du avslutade ett inlägg lite btw så ska jag iväg och gifta mig nu, som om det vore fråga om något helt alldagligt.

Där tog du recycling till en ny nivå och gjorde samtidigt din vän till en ärbar man.

STOOORT grattis till er båda!

Förresten... det vore kul att få se ett foto från ert första bröllop.

Kram från Katten


Svar: Tackar :) Och ett foto kommer.. kram :)
Esmaralda

23 AnnaK:

skriven

Usch vad jobbigt! Lite så förklarar en del att det är att ha autism.....det finns inget filter och du tar in allt. Det går inte att stänga av.

Frågar igenom om jag kommer få nån sorts respons från honom? Känns så spänt nu när vi ses.....eller så är det bara jag som är spänd. Var kanske dumt av mig!

Ha en trevlig fest!!

Kram 😊

Svar: han verkar fundera.. kram :)
Esmaralda

24 Tildis :

skriven

Godmorgon Es! Du har verkligen en speciell gåva💕 Jag tror helt enkelt det var en människa som hittat sin inre frid och som inte längre behöver översköljas av sina tankar och sin inte stress.

En fråga Es, kommer bakgrundschecken bli godkänd? Kram

Svar: Ja det finns god chans att det blir godkänt.. kram :)
Esmaralda

25 Anki:

skriven

Godmorgon lilla frun ;-)

Det kan inte vara lätt att gå bland en massa folk och missat stoppknappen .Så underbart hoppfullt det är ändå om änglar vandrar bland oss och sprider lugn o ro.Det var nog meningen att du skulle få springa på honom <3

Önskar dig en rolig bockfest ,överraskningen är ju ordnad !

Kram Anki med flock

Svar: Tack snälla :)
Esmaralda

26 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.
Grattis igen till giftermålet igår. Vilken lycka. Det är iallafall något fint.
Ser du varför inte chansen sett så stor ut att det blir en framtid med mannen jag dejtar och har kontakt med nu? Du har sett att det finns en chans men inte så stor.
Kan chansen bli större? Och ser du varför chansen inte sett så stor ut?
Kram

Svar: Jag ser inte varför men du ska ha fokus på att det kan bli bra... vara bara sann mot dig själv hela vägen.. kram :)
Esmaralda

27 Västkustbruttan :

skriven

Men du milde! Giftermål och grejer. Stor, stor grattiskram från mig! Härligt med en bröllopsresa att se fram emot också.

Kärlek kan väl vara bland det mäktigaste.

Kram 💙


Svar: Tack :)
Esmaralda

28 Anna.L:

skriven

Hej!
Så fint när kärlek och godhet får ge sig till känna. 💕
Idag när jag gick på promenad med hundarna så följde en ekorre med oss på sidan om. Hoppade från träd till träd i takt med oss.
Det var så fint! Kände att jag i framtiden vill hjälpa mer djur och använda min röst till det.

Sedan undrar jag angående min situation, jag har känt en sådan inre stress på sistone. Vad kan det bero på? Jag har en tendens att ta upp andras energier utan att vara medveten om det. Men sociala tillställningar även små kan drenera mig på energi.
Det är en gåva att kunna känna av sin omgivning, men känner mig nu ganska lost gällande allt på hemmaplan.
Kram! 💗

Svar: Lär dig hur du ska stänga av eller tona ner dina energier och vad du tar emot.. plus att du ska ge dig själv positiv påfyllning emellanåt.. kram
Esmaralda

29 Monica:

skriven

Jag läste en gång en bok som heter DÄR ÄNGLAR GÅR som handlar om goda varelser eller änglar som ser ut som vanlig människor med vanliga klädkoder som har gripit in och plötsligt försvunnit i tomma intet. Personer som har varit i nöd och fått mirakelhjälp från dessa änglar. Kanske denne mannen var en sådan. Inte bara vid katastrofer utan de har också kommit till människors hjälp för att lindra svårt sorgearbete, för att få människor att tänka mer positivt med mera

Svar: Ja, han kan mycket väl ha varit en jordängel... kram :)
Esmaralda

30 Boudica:

skriven

Så det var så jag tänkte, men oj över 30 år sedan, då fanns jag knappt!

Glömde att berätta att min pappa själv överraskade mig med att gifta sig.
Han hade nämnt några gånger att det var en del bröllop som skulle äga rum i polen men inget mer med det. En dag frågade han om jag skulle med, och jag svarade något i stil med att jag känner väl inte dem. Då sa han att det var hans. Jag anade lite i förväg, men inte helt.
Ofta känns det att jag vet mer än jag borde göra, i ser in i saker för mycket, så ibland väljer jag låtsas att jag inte vet!

Men Es, förlåt att jag frågar igen, men är det sant att han har en tjej, som han älskar?

Jag vet att det är lite självömkligt elakt, men just nu önskar jag att han ångrar sig över sitt svar.

Kram!
Jag ska komma över detta nu!

Svar: Det finns någon men det verkar inte så seriöst.. men hördu.. gå vidare.. ta ett stort steg vidare nu... kram
Esmaralda

31 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Gud vad kul! Får verkligen grattulera! Roligt att göra på sitt sätt då känns det bäst! Gud vad söt MG var! Gud vad kul att få se familjens miner senare idag! 😍

Något jag undrar över även om de inte sker än utan i maj - nämligen mormors 90 års kalas! Vad ser du - kommer jag var singel åter igen eller kommer jag ha någon kärlek vid min sida? Jag är så himla trött på att alltid vara singel vid släktträffarna och frågorna "hur går det med kärleken?, när ska du förlova dig?, när ska du skaffa barn?" körs ner i halsen på mig. Jag vill egentligen inte gå men samtidigt vill jag inte såra mormor som betyder så otroligt mycket för mig. Å Es, vad ska jag göra? Det gör så ont att vara singel vid såna tillfällen. Vet ju att min soulmate kommer men just nu önskar jag verkligen att jag hade träffat honom. 😢💔 De vet ju om att jag har mått dåligt och ändå tjatar dom varje gång vi ses. Varför? Nyfikenhet eller bryr dom sig? När längtan efter barn är stor och alla kusiner har men inte jag och två till - min syster som inte vill ha och en kusin som är sjuk (anorexia), är det faktiskt inte lätt. Känner sig ju misslyckad. Är snart 35 och tiden bara går. Blir extra jobbigt med alla frågor. Blir så jobbigt att bita ihop och fortsätta kämpa då. Tårarna bara rinner så fort jag tänker på det och för varje dag som går blir en dag närmare kalaset. Snacka om att jag är ensam. Behöver verkligen styrka nu för de jag har är de inte mycket av. Kramar från en ledsen Zoey 💕

Svar: Jag ser inte när.. men kärleken kommer o du blir två.. tror inte det dröjer så länge .. men tills dess så låt kommentarer rinna av dig och skoja lite om det istället... det vinner du på.. ingen menar ju illa.. kram :)
Esmaralda

32 Hedwig:

skriven

Det verkar jobbigt att behöva pressa på den där on/off ´knappen´ hela tiden! Hemskt också att nästan ingen verkar vara i balans med lugn och fred i kropp och själ. Jorden är ett hårt ställe för många och även för mindre känsliga personer är det svårt att inte bli påverkad av alla negativa händelser/krafter runt omkring.

Men vad kul att ni har gift er, med Mannabonne som tärna/stjärngosse. Grattis!

33 Smöla:

skriven

igår va jag på begravning, hade inte stängt av mig.. så jag blir så sliten efteråt av alla energier.
Idag ska jag på julmarknad så vi får se hur det går...

Svar: Förstår att du blev sliten.. hoppas du kan tanka lite god energi idag :) kram
Esmaralda

34 kvinnan:

skriven

stort grattis esmeralda till giftermålet, önskar er all lycka. kramar


tänkte även passa på att ställa en fråga, min ångest den gör sig besvärad nu när jag ska iväg, hur kommer det att bli när vi är där??

35 f:

skriven

hej esmeralda så kan jag känna på jobbet, det är fullt med olika energier, jag är helt slut verkligen, efter detta året.

kan du se om det kommer något nytt i mitt liv som kommer med positivt. kram

36 Diana:

skriven

Stort grattis till er båda!!!

Hoppas jag får uppleva det med i det här livet, eller?

Kram:-)

37 T:

skriven

Intressant läsning. Jag kan själv känna in mycket men får inga bilder...än... det räcker nästan som det är just nu. Ser du om min pojke A kommer lära känna nån vän på förskolan som han kommer tycka om att leka med? Han tar ingen större kontakt med barnen ännu. Kram

38 Sippan:

skriven

Spännande att läsa om vad du går igenom och vilka känslor du möter och allt annat du är med om. När du skrev om den grå mannen med absolut frid så började jag rysa i högerarmen och sedan i nästan hela kroppen. Vet inte varför men det kändes ändå välbehagligt. Må så gott!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: